FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.09.2019 klo 08:01:12 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 17 [18] 19 ... 21
 
Kirjoittaja Aihe: Alexander Ring - New York City FC  (Luettu 283228 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #425 : 11.11.2018 klo 22:07:58

Noin puoli yhdeltä Suomen aikaa NYC kohtaa Atlantan vieraissa. Pelaajatilanteessa ei suuria muutoksia, NYC:ltä edelleenkin sivussa vain muutenkin tarpeeton Hountondji, Atlantalla poissaolijoiden listaan saattaa liittyä kokenut Larentowicz, jonka pelaaminen on loukkaantumisen takia epävarmaa. Larentowicz on pelannut Atlantan kaikissa MLS-otteluissa tällä kaudella, milloin topparina, milloin puolustavana keskikenttänä, mutta ei nyt kuitenkaan pitäisi olla sellainen pelaaja, jonka puuttumiseen Atlanta kaatuisi, mutta tiettyä haastetta puuttuminen Atlantalle asettaisi, kun vastaavanlainen puolustuksen ja keskikentän yleismies McCann on jo varmasti sivussa.

Torrent on kovasti arvostellut Atlantan pelaamista avausosassa, erityisesti jatkuvaa rikkomista, yrittäen ilmeisesti herätellä tuomareita nostamaan kortteja vähän herkemmin, jos Atlanta samalla tavalla lähtee kotonakin pelaamaan, mikä toki ei ole ollenkaan varmaa. Varoitukset ovat toki sinällään merkittäviä, että kummallakin joukkueella on hyvin tärkeitä pelaajia yhden varoituksen päässä pelikiellosta, mikä sitten osuisi jatkoon mennessä idän finaalin ensimmäiseen osaan. Atlantalta Martinez, Remedi ja Villalba, NYC:ltä Ring, Moralez, Chanot sekä Sweat.
maski

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: FC Haka, Huuhkajat


Vastaus #426 : 12.11.2018 klo 10:41:58

Atlanta voitti toisen osan 3-1 ja näin ollen yhteismaalein 4-1 välieriin, vastaan asettuu New York Red Bulls. Ringille 90min ja ainakin SofaScore ratingin mukaan paras arvosana NYC:in joukkueesta. Eli tähän päättyi NYC:in sekä Ringin kausi, kokonaisuudessaan hyvä kausi Ringiltä ja Cityltä, vaikka oletus oli että tästä olisi voinut vielä jatkoon mennä.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #427 : 12.11.2018 klo 20:29:56

Jossain määrin pettymykseksi tuon NYC:n kauden voisi kuitenkin laskea, vaikka samaan vaiheeseen pääsivät pudotuspeleissä kuin viime kaudella, satsauksia kuitenkin seura talvella teki siihen malliin, että mestaruustaistelua odotettiin, mutta viimeistään alkusyksystä kävi selväksi, ettei joukkue tule riittämään. Viime kaudella kuitenkin NYC putosi yllättäen vierasosan romahduksen Columbuksessa takia, tällä kaudella lähtivät haastajana, eikä sitten oikein ollut eväitä haastaa Atlantaa.

New Yorkissa Atlanta pelasi ensimmäisen 45 minuuttisen, meni johtoon ja sen jälkeen kontrolloi koko otteluparia, antoi hallinnan NYC:lle, puolusti varmasti ja kävi kuittaamassa NYC:n puolustuksen virheistä maaleja. NYC:lle melkein 70:n prosentin pallonhallinta vieraissa Atlantaa vastaan, mutta laukaukset tasan 10-10, maalia kohti 4-4 ja maalit sitten Atlantalle 3-1, mikä nyt vastaa paikkojen laatuakin. Helposti vastustaja tukkii NYC:n pelaamisen ja peli sitten menee nyhertämiseksi, kun murtautumismalleja joukkueella ei hitaissa hyökkäyksissä ole. NYC:n ainoa maali otteluparissa Atlantaa vastaan syntyi melkoisella tuurilla, kun Villan epätoivoinen suora yritys kaukaa vaparista pomppasi Atlantan pelaajasta Chanot'lle tekopaikkaan. Torrentilta vielä jokseenkin hämmentävä ratkaisu jättää Berget ratkaisuottelusta kokoonpanon ulkopuolelle. Tekikin ottelussa sitten vain yhden vaihdon, kun hyökkäyspään vaihtoehtoja ei ollut.

NYC:n runkosarjasijoitus oli idässä yhtä sijaa huonompi kuin kahdella edellisellä kaudella, suunnilleen samoilla pistemäärillä, mitä ovat edellisilläkin kausilla keränneet. Viime kaudella Toronto oli ylivoimainen idän kärjessä ja teki runkosarjan uuden piste-ennätyksen, tällä kaudella New York RB paranteli tuota ennätystä ja Atlantakin ylsi samoihin pisteisiin, joten NYC jäi pisteissä kauas kärkikaksikosta. NYC jatkoi viime kausien tasolla, siinä missä NYRB ja Atlanta ovat menneet voimakkaasti eteenpäin.

Valmentajanvaihdos kesken kauden vaikutti vahvasti kyllä NYC:n suoritustasoon, Torrent ei saanut ideoitaan toimimaan ja koko loppukausi oli melkoisen tempoilevaa, kun pelipaikkoja ja ryhmityksiä vaihdeltiin koko ajan. Torrent kuitenkin saavutti sellaisen välttävän minimisuorituksen, joten saanee ensi kaudella jatkaa, jos sitten täyden harjoituskauden aikana saisi pelilliset ideansa paremmin joukkueeseen sovitettua. Vieira otti vielä suurimman osan valmennustiimiään mukaan Nizzaan, joten muutenkin valmennuksessa tapahtui paljon muutoksia kesken kauden.

Ring aloitti kauden vahvasti, mutta kesällä alkoivat taas tutut loukkaantumisongelmat ja joutui sitten myös Torrentin erikoisen peluutuksen takia outoon rooliin ylemmäs keskikentälle, mikä ei toiminut. Alakanttiin Ringin loppukausi meni, kuinka paljon sitten oli kiinni vaivoista ja kuinka paljon Torrentin ideoista. Kokonaisuutena ihan ok kausi Ringiltä, kun alku oli tosiaan vahva ja loppupuolellakin joitakin hyviä esityksiä, mutta turhan monta heikohkoa peliä, kuten koko NYC:ltä. Uusi sopimus on plakkarissa, joten nyt sitten Ringin pitäisi talvella päästä taas kuntoon ja ensi kaudesta toivoa ehjempää.

NYC:n materiaalissa tapahtunee paljon, kun aika moni pelaaja osoittautui täysin turhaksi. Talvella näytti siltä, että ongelmana ollutta materiaalin kapeutta olisi korjattu, kun rotaatiopelaajiin laitettiin aika isojakin rahoja, mutta toivottua tulosta ei tullut. Jäi sitten näkemättä, että olisivatko Vieiran hankkimat rotaatiopelaajat tuoneet toivottua tulosta Vieiran alaisuudessa, mutta Torrent harvalle löysi mitään käyttöä, kuten ei oikein junnuillekaan löytänyt. Joten kävi samoin kuin viime kaudellakin, ykkösavauksen pelaajat on kentälle laitettava runkosarjassakin, vaikka olisivat miten vajaakuntoisia ja joukkue hyytyy vääjäämättä loppukautta kohti. Ensi talvi ja uusi yritys rotaatiopelaajien vaihtamiseen. Lisäksi on sitten sekin kysymys, että jatkuuko Villan ura ja vaikka jatkuisikin, niin vahvistusta NYC hyökkäykseen tarvitsee.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #428 : 01.12.2018 klo 00:46:26

Ring on aika lähellä NYC:n kapteeninnauhaa ensi kaudella, Moralez luultavasti se toinen vaihtoehto, kun muuten kapteenisto tyhjeni kauden pääteeksi. Villa lähti sopimuksen päätyttyä, ilmeisesti jatkaa uraansa Japanissa. Chanot'n sekä McNamaran optiot jätettiin käyttämättä, Chanot'n kohdalla oli kyllä yllätys, mutta ilmeisesti kyse oli pelaajan omasta halusta palata Eurooppaan. McNamara on ollut sen verran vaisu, ettei asema New Yorkin omana poikanakaan enää tuonut jatkoa.

Herreran laina loppui ja jatko New Yorkissa olisi yllätys, kun sen verran kovasti on jo Euroopan kentille halunnut, toki Manchester City Herreran jatkon päättää, kun seuran sopimuspelaaja kyseessä, mutta eiväköhän hae lainavaihtoehtoa Euroopasta tällä kertaa pelaajan toive huomioiden. Oforin laina päättyi myöskin, eikä NYC nähnyt tarvetta lunastaa omaksi. Amagat häipyi myös. Keskikentälle seura siis Ringin ja Moralezin seuraksi uutta pelaajaa tarvitsee, yhden selkeän avauksen pelaajan todennäköisesti, vaikka nuori, lupaava Sands jonkin verran enemmän vastuuta ensi kaudella saanee, mutta tuskin on ykkösavaukseen nousemassa.

Hyökkäys on sitten Villan poistuttua se suuri kysymysmerkki, joku kova ykköskärki olisi tarpeen, kun Berget ei oikein vastannut odotuksia, toki jatkaa ensi kaudella. Laidoille löytyy Tajouri-Shradia, Medinaa ja Castellanosinkin seura lunasti lainan jälkeen omakseen. Varsin paljon odotuksia on Medinan ja Castellanosin osalta, nuoret jannut ovat nyt saaneet MLS-pelaamista harjoitella ja ensi kaudella pitäisi näyttää paljon valmiimmalta tai puhutaan sitten flopeista.

Puolustus on aika hyvissä kantimissa Chanot'n lähdettyäkin, Ibheaga kuitenkin pelasi erittäin hyvän kauden.
« Viimeksi muokattu: 01.12.2018 klo 00:48:31 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #429 : 22.12.2018 klo 00:30:23

Hiljaisesti on NYC:n talvi alkanut, sisäänpäin on toistaiseksi tullut vain keskikentän duunari Tony Rocha Orlandosta jämäkierroksen varausoikeutta vastaan. Rocha tuollainen kovaa yrittävä, mutta taidoiltaan hyvin rajallinen, MLS:n ja USL:n välillä sahaava, minimipalkalla vähän syvyyttä joukkueeseen tuova pelaaja.

Tommy McNamaran lähtö NYC:n keskikentältä varmistui lopullisesti, kun Houston poimi pelaajan "Re-Entry Draftissa". McNamaran lähtö on siitä huomattava, että NYC:n riveissä ei ole enää yhtään alkuperäistä eli ensimmäiselle kaudelle 2015 hankittua pelaajaa, kun David Villakin lähti Japaniin. Toki Jason Kreis seuran ensimmäisenä valmentajana epäonnistui, sai potkut ensimmäisen kauden jälkeen, ja Patrick Vieira jo heti alkuun siivosi suurimman osan avauskauden pelaajista pois.

Kovaa on kuitenkin ollut vaihtuvuus sen jälkeenkin, laitapakki Ronald Matarrita on ainoa jäljellä oleva pelaaja Vieiran alkuperäisestä joukkueesta kauden 2016 alusta. Hieman yllättäen jatkosopimuksen lopulta NYC:n kanssa tehnyt toppari Maxime Chanot saapui kesällä 2016. Ring onkin sitten jo jaetulla kolmostilalla NYC:n nykyjoukkueen pisimpään seuraa edustaneista pelaajista, jos ei lähdetä katsomaan tarkkoja pelaajahankintojen päivämääriä, koska noita Ringin tapaan kauden 2017 alla hankittuja pelaajia on kuitenkin vielä useita jäljellä.

NYC:n hiljaisuus siirtomarkkinoilla toistaiseksi ei sinällään yllätä, Chanot'n jatkaessa puolustus on kasassa ja hyökkäyspään sekä keskikentän hankintojen suhteen seura katselee Eurooppaan, milloin sitten tammikuu on se luontevampi aika hankintojen tekemiseen.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #430 : 20.01.2019 klo 22:30:25

Ensi viikolla harjoituskautensa aloittava NYC:kin menee harjoituskauden kahden leirin taktiikalla, mikä MLS:ssä tuntuisi olevan se yleisin. Toki suurin osa seuroista viettää molemmat leirinsä Pohjois-Amerikassa, kun taas NYC käy ensin Abu Dhabissa City Groupin mainostusmatkalla ja sen jälkeen siirtyy Orlandoon.

Abu Dhabissa NYC kohtaa Kööpenhaminan (3.2) ja AIK:n (8.2). Orlando Invitationalissa NYC kohtaa Orlandon (16.2) ja Minnesotan (20.2). Paluumatkalla Orlandosta New Yorkiin NYC käy pelaamassa vierasottelun USL Championshipin Nashvillea vastaan (22.2), Nashville kaudelle 2020 siirtyy MLS:ään.

MLS-kautensa NYC aloittaa vierasottelulla Orlandoa vastaan (2.3) ja seuraavana viikonloppuna on ensimmäinen kotiottelu, vastassa DC (10.3).

Siirtorintamalla on ollut hyvin hiljaista, Rochan lisäksi varmistui sentään toinen siirto, kun Keaton Parks saapui lainalle Benficasta. Isokokoinen kutos- tai kasipaikan nuori yhdysvaltalaispelaaja, joka on maajoukkueessa jo debytoinut ja pari peliä Portugalin liigaakin Benficassa pelannut, mutta enimmäkseen kakkosjoukkueessa Portugalin divarissa viettänyt aikaansa. Parks on kaiketi aika suora korvaaja Herreralle NYC:n keskikentällä, Herreraa NYC yritti jälleen saada Manchesterista lainalle, mutta venezuelalaiselle löytyi se kaipaamansa näyttöpaikka Euroopasta La Ligan Huescasta, eikä enää palaa New Yorkiin. Saa sitten nähdä, miten Torrent Parksin ja Ringin keskikentällä roolittaa.

Se talven tärkein hankinta, ykköshyökkääjä David Villan korvaajaksi on edelleen tekemättä. Tällä hetkellä Jo-Inge Berget on joukkueen ainoa keskushyökkääjä ja Bergetinkin lähdöstä, siirrosta Ruotsiin tai Norjaan, on liikkunut huhuja, mutta toistaiseksi ei ole riittävän hyvää tarjousta ilmeisesti tullut. Sinällään ei yllättäisi, jos NYC tuolla Abu Dhabin markkinointimatkallaan sen uuden ykköshyökkääjän julkistaisi, tosin hyvin hiljaista on ollut huhujenkin suhteen.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #431 : 03.02.2019 klo 14:59:56

Ring harjoituskauden ensimmäisessä ottelussa NYC:n kapteenina. 4-3-3-ryhmityksellä NYC näytti avausjaksolla pelaavan, missä Ring keskikentän ankkurina ja Rocha sekä Parks yläpuolella. Puolustussuuntaan ihan toimivan oloista peliä NYC:ltä siihen nähden, että oli kauden ensimmäinen harjoitusottelu, toki Kööpenhaminan olisi maali tai kaksi pitänyt paikoistaan tehdä.

Hyökkäyssuuntaan ei sitten tapahtunut juuri mitään, kun joukkueessa ei sitä keskushyökkääjää ole. Castellanos aloitti hyökkäyksen keskellä, mutta jossain jakson puolivälissä Moralez siirtyi vasemmalta hyökkäyksen keskelle ja Castellanos laitaan. Ei vaikuttanut alkuunkaan toimivalta kummankaan pelaaminen kärjessä ja Jorosella pitkästyttävä jakso Kööpenhaminan maalilla. NYC:ltä kyllä odottaisi ihan kunnon hyökkääjähankintaa tai tulee vielä kovin tehoton kausi...

Tauolla ilmeisesti meni koko joukkue vaihtoon. 4-3-3 näyttäisi kuitenkin olevan se Torrentin päättämä ryhmitys, kun samalla NYC jatkaa myös toisella jaksolla. Sands korvasi Ringin ankkurina ja Ofori sekä JP Torres pelaavat yläpuolella. Tuosta voisi arvella, että tämän hetken ykkösporukka keskikentälle olisi Ring ankkuriksi ja Ofori sekä Parks yläpuolelle. Mieluummin kyllä Moralezin tuossa näkisi kymppinä ja kaksi pelaajaa alempana, mutta Torrent näemmä mieluummin laittaa Moralezin vasempaan laitaan tai näemmä kärkeenkin...
« Viimeksi muokattu: 03.02.2019 klo 15:09:25 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
CadornaFC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kurjenmutkan Solmupolvet


Vastaus #432 : 07.02.2019 klo 18:24:53

Ring on nyt virallisesti NYFCn kapteeni tulevalla kaudella
CarltonBanks

Poissa Poissa


Vastaus #433 : 07.02.2019 klo 23:32:44

Ring on nyt virallisesti NYFCn kapteeni tulevalla kaudella

Kyllä! Näistä tulee kyllä aina hyvä mieli.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #434 : 08.02.2019 klo 16:18:05

Harjoitusottelussa AIK:ta vastaan Ring avauksessa keskikentän pohjalla. Ryhmitys on nyt lähempänä 4-2-3-1:tä ja Moralez pelaa keskellä kärjen takana ja Torres Ringin kanssa alempana. NYC:n ennätyshankinta Mitrita vasemmalla laidalla, Lewis oikealla ja Castellanos taas kärjessä.

Castellanos

Mitrita - Moralez - Lewis

Ring - Torres

Matarrita - Sweat - Chanot - Tinnerholm

Johnson

Tuo on melko lähellä NYC:n ykkösavausta. Puolustuksessa toki Callens vasemmaksi toppariksi ja Sweat ja Matarrita taistelevat vasemman pakin paikasta. Keskikentän keskustassa joko Parks tai Ofori Torresin tilalle. Oikean laidan avauspaikasta luultavasti käydään taistelu Lewisin ja Tajouri-Shradin välillä. Ja jotain kunnon hankintaa kärkeen vielä odottaisi.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #435 : 08.02.2019 klo 23:43:21

Noin tunti Ringille tuli peliaikaa AIK:ta vastaan, kun NYC tällä kertaa teki tauolla kuusi vaihtoa ja tunnin kohdalla vielä neljä. Nuorelle Lewisille haluttiin ilmeisesti antaa näyttöpaikka ja pelasi koko ottelun.

Positiiviselta on harjoituskausi Ringin osalta näyttänyt, kun valittiin joukkueen kapteeniksi ja Torrent näyttäisi Ringin keskikentän ankkuriksi laittavan katkomaan vastustajan hyökkäyksiä ja rakentamaan NYC:n peliä käytännössä toppareiden välistä, kun NYC:llä on pallo. Eli hyvin vahvasti vaikuttaisi Torrent lopulta palaavan Vieiran ideoihin, kuten teki toki jo viime kauden lopussa. Oli kyllä hämmentävää, että Torrent Ringiä niin paljon viime kaudella peluutti ylempänä, liekö sitten Ringin loukkaantumisilla ollut osansa, haluttu laittaa vähemmän kuormittavaan rooliin tai jotain...

NYC:n hyökkäyspelaaminen näyttää kyllä aika arvoitukselliselta, kun ensimmäisissä harjoitusotteluissa hyökkääminen on ollut kovin sekavaa. Torrentilla näyttäisi olevan idea siitä, että hyökkäyspään pelaajat pystyisivät vaihtamaan pelipaikkojaan saumattomasti läpi ottelun. Kausi näyttää, että onko tuo neroutta vai hulluutta, ainakin ensialkuun tuo on ainakin näyttänyt kovin vaikealta. Kahdeksan ja puolen miljoonan dollarin Mitrita oli heti ensimmäisessä harjoituspelissään hyvä, mutta muuten hyökkäyspään pelaajat ovat olleet kovin hukassa.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #436 : 01.03.2019 klo 22:30:28

NYC:n kausi alkaa huomenna vierasottelulla Orlandoa vastaan päiväpelissä noin 21:30 Suomen aikaa. Orlando - NYC on MLS:n kauden 2019 toinen ottelu, Philadelphia - Toronto alkaa jo 20:00.

Sitä hyökkääjää NYC ei edelleenkään ole hankkinut, mutta muuten joukkue on valmis. Joskin tuo hyökkääjättömyys jonkin verran herättää kysymyksiä, kun harjoituspelit eivät menneet kaikkein vakuuttavimmalla tavalla. Viidessä harjoitusottelussa vain USL:n Nashvillea vastaan irtosi voitto. AIK:ta vastaan tasapeli ja tappiot Kööpenhaminalle sekä MLS:n Orlandolle ja Minnesotalle.

NYC:ltä ei pitäisi olla pelaajia sivussa, joten parhaasta materiaalistaan Torrent pääsee valitsemaan. Ring kapteenina on keskikentällä avauksessa ja jonkinlaisella 4-3-3- tai 4-2-3-1-ryhmityksellä NYC tulee pelaamaan. Muuten sitten keskikentänkin osalta on paljon kysymyksiä harjoituskauden jälkeen eli pelaako joukkue ankkurilla (Ring) ja kahdella pelaajalla ylempänä (Parks ja Moralez) vai kahdella pohjapelaajalla (Ring ja Ofori tai Sands) sekä yhdellä hyökkäävämmällä pelaajalla (Parks tai Moralez).

Orlando on sinällään myös mielenkiintoinen porukka, kun viime kaudella jäivät idän viimeiseksi, koko MLS:n toiseksi viimeiseksi ja rikkoivat MLS:n päästettyjen maalien ennätyksen. Tuon seurauksena talvella ovat sitten ovet käyneet kumpaankin suuntaan, kun epäonnistujia laitettu surutta ulos ja uutta kokeilijaa haettu sisään. Nimekkäimpänä pelaajana sisään saapui Nani.
« Viimeksi muokattu: 01.03.2019 klo 22:33:34 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #437 : 02.03.2019 klo 21:35:50Torrentilta sitten ekstravarovainen lähtö kauden avaavaan vierasotteluun ja keskikentän kolmikkoon on valittu mahdollisimman puolustavat Ring, Ofori sekä Sands. Moralez hyökkäyksen vasemmalla laidalla, mistä luultavasti pyrkii liikkumaan paljon keskelle tekemään peliä. Mitrita keskushyökkääjänä ja Lewis oikealla laidalla.

Yllättävä avaus keskikentän osalta NYC:ltä ja saa nähdä, miten sitten toimii. Penkillä on sitten hyökkäävämpää pelaajaa keskikentälle laitettavaksi oikein kunnolla, jos tarve vaatii.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #438 : 02.03.2019 klo 22:57:33

Sands vaikuttaisi pelaavan topparina ja NYC:n ryhmitys olevan 5-4-1, Ring Oforin kanssa keskikentän keskustassa, Moralez ja Lewis laidoilla, Mitrita piikissä.

Orlandon hallintaa alku on ollut, mutta eivät paikoistaan tee ja NYC johtaa Oforin hienolla kaukovedolla tolpan kautta alakulmaan, kun Orlandon puolustus ei peittänyt laukausta niin ollenkaan.
Maduduwinini

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK Helsinki


Vastaus #439 : 02.03.2019 klo 23:24:51

Ringiltä kaunis viimeistely ensimmäisen puoliajan lopussa. Tuoppi
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #440 : 02.03.2019 klo 23:25:43

Ringiltä kaunis viimeistely ensimmäisen puoliajan lopussa. Tuoppi

Erinomaisesti ajoitettu juoksu ja Mitritan syöttö tuli kohdalle. Tiedä sitten, että yrittikö Mitrita oikeasti tuollaista läpisyöttöä vai karkasiko vaan Moralezille yritetty syöttö...

https://streamable.com/jfr0i
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #441 : 02.03.2019 klo 23:56:57

55 minuuttia meni Ringin kauden ensimmäiseen varoitukseen, oli kyllä aikalailla täysin turha, kun repi Orlandon hyökkääjän keskikentän laidalla nurin, varmistus oli kuitenkin paikallaan.

Hetkeä aiemmin Ringillä oli paikka toiseenkin maaliin, mutta ei saanut palloa kunnolla haltuun ja veto pomppivaan palloon lähti taivaalle.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #442 : 03.03.2019 klo 00:44:55

NYC:n 2-0-taukojohto suli lopulta 2-2-tasapeliksi, eikä tuo nyt optimaalinen lähtö kauteen ollut. Sinällään vieraspiste ei nyt ollut mikään huono tulos, mutta Torrentin valmentaminen näyttää vaan erittäin sekavalta. Taas oli pyöritelty kokoonpanoa ja rooleja, minkä seurauksena pelaaminen näytti kovin sekavalta. Moralez siellä näytti useimmiten piikissä olevan ja Mitrita enemmän vasemmalla, ei tuo nyt kovin hyvin onnistunut, vaikka Mitrita ihan puhtaalla yksilötaidollaan pystyy paljon ongelmia vastustajalle aiheuttamaan.

Keskikentälle paljon puolustavia pelaajia, joista sitten Sands pelasi käytännössä kolmantena topparina. Ring ja Ofori kaksikkona sitten keskelle, joten Orlando vei pallonhallinnan aika selvästi, avausjaksolla jätti paikkansa käyttämättä, mutta ei enää toisella jaksolla.

Ringiltä nyt ihan ok esitys, kun maali syntyi, mutta noin muuten ei mitään ihmeitä esittänyt, syöttötyöskentely kovin epävarmaa. Korjataan vielä sen verran, että Ringille ei tullut varoitusta, vaan kortin tuossa näemmä saikin ajanpeluusta Chanot, joka tilanteessa potkaisi pallon pois Ringin rikkeen jälkeen.

« Viimeksi muokattu: 03.03.2019 klo 00:47:30 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #443 : 10.03.2019 klo 22:11:24

Ring kapteenina luonnollisesti avauksessa, kun NYC pelaa kauden ensimmäisen kotiottelunsa, vastassa DC. Sands keskikentällä alempana Ringin kanssa ja Moralez kymppinä, ainakin kokoonpanolistauksen perusteella, tiedä vaan mitä Torrent lopulta on kehittänyt.

Ja kenttä on hienossa kunnossa:
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #444 : 11.03.2019 klo 00:46:21

Torrentin kuvioissa Ring on edelleenkin aika hyökkäävä pelaaja, tällä kertaa ryhmitys oli lähempänä 4-1-4-1:tä, missä Sands oli selkeä keskikentän ankkuri, Ring pelasi keskikentän keskustassa kahteen suuntaan ja Moralez keskellä hyökkäävämäpänä pelaajana. Paljon Ring oli pallossa ja yllättävän usein yrittämässä ratkaisua, viisi laukausta joista kaksi maalia kohti Ringiltä.

Maalittomaan tasapeliin päättyi, kun maalivahdit olivat huippuvireessä. NYC hallitsi peliä ja loi enemmän tilanteita, mutta DC:n vähemissä tilanteissa oli sitten useampia huippupaikkoja, mutta niin Johnson NYC:n maalilla kuin Hamid DC:n maalilla venyivät kumpikin useisiin hienoihin torjuntoihin. Kahden ottelun jälkeen NYC on sitten edelleen sekä tappioitta että voitoitta, peli kuitenkin oli selkeästi parempaa kuin Orlandoa vastaan, vaikka vastustajakin oli kovempi. Edelleen kuitenkin tuosta tietty johtoajatus tuntuisi puuttuvan ja muutokset jatkunevat.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #445 : 17.03.2019 klo 21:23:48

Torrent on LAFC:tä vastaan palannut taas tuohon avausottelun keskikentän ryhmitykseen, missä Sands keskikentän ankkurina ja Ring sekä Ofori ylempänä. Moralez kärjessä valeysinä, Mitrita ja Castellanos laidoilla. Erittäin passiivisenoloinen avaus kotiotteluun.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #446 : 17.03.2019 klo 23:28:01

Ringille kauden toinen maali, kun pääsee noin kuudesta metristä vapaasti vetämään pallon etuyläkulmaan. Hieman yllättäen onnistui vasen pakki Sweat pitämään pallon rajojen sisällä ja kääntämään päätyrajalta pallon Ringille, eikä LAFC:n puolustus ollut tilanteessa ollenkaan valmiina.

NYC johtaa reilun tunnin jälkeen 2-1.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #447 : 18.03.2019 klo 00:05:45

Ringin 2-1-osuma:
https://streamable.com/dza9b

2-2-tasapeliin ottelu lopulta päättyi, ehkäpä ihan ansaittu tulos tuosta ajoittain melkoiseksi koheltamiseksi menneestä päästä päähän juoksemisesta. Viimeisen kympin aikana LAFC tosin oli hallitsevampi joukkue ja oli aika lähellä ottaa vielä vierasvoiton. Kolmesta ottelusta kolme tasapelipistettä NYC:lle ja kovin sekavan oloista pelaaminen edelleenkin on, hyökkäyspelissä luotetaan enimmäkseen yksilösuorituksiin ja puolustussuuntankin oli tänään yllättävän epävarmaa.
mcbabushka

Paikalla Paikalla


Vastaus #448 : 18.03.2019 klo 00:58:20

"His second of the game!" ??? ??? ???

Of the year.
Hodari

Poissa Poissa


Vastaus #449 : 29.03.2019 klo 12:27:45

Ringin haastattelu Kickerissä (ennen kuin joku tulee valittaan, niin ei ole nyt aikaa kääntää).

http://www.kicker.de/news/fussball/intligen/startseite/745430/artikel_alexander-ring_reus-war-schon-damals-der-beste.html

 
Sivuja: 1 ... 17 [18] 19 ... 21
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines