FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.11.2019 klo 03:40:00 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 18 [19] 20 21
 
Kirjoittaja Aihe: Alexander Ring - New York City FC  (Luettu 294310 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #450 : 29.03.2019 klo 22:19:39

NYC kohtaa tulevana yönä vieraissa Toronton kahden maissa Suomen aikaa. Ring oletettavasti avauksessa keskikentällä.

Ringin roolista on jo keskustelua alkukaudesta USA:n jalkapallomedioissa noussut, kun "väärällä" pelipaikalla on jälleen Torrentin systeemissä pelannut. Ring on MLS:n eliittiä puolustavana keskikenttäpelaajana, mutta toisaalta hyvä kahdensuunnan pelaaja keskikentän keskustassa ja NYC:llä ei tuohon kasipaikalle ole Ringiä parempaakaan vaihtoehtoa ja nuori Sands on onnistunut aika hyvin keskikentän pohjalla alkukaudesta, joten tuon voisi olettaa jatkuvan, kun Ring on tehnyt kolmessa ottelussa kaksi maalia ja Sandsin isot minuutit ovat myös USA:n jalkapalloyleisön mieleen, mutta näkee sitten miten tuo pidemmän päälle toimii.

Eikä tuo Ringin ja Sandsin pelaaminen ole siis niitä NYC:n ongelmia alkukaudesta ollut, vaan ne vaikeat jutut ovat kentän kummassakin päässä. Mitrita on ollut hyökkäyksessä helvetin kova, pelasi keskellä tai laidalla, mutta muut hyökkäyspään pelaajat olleet alkukaudesta aika hukassa ja puolustajilta taasen on tullut aika rankkoja yksilövirheitä, eikä toisaalta jo pidempään yhdessä pelanneen puolustuslinjan yhteistoimintakaan ole vakuuttanut alkukaudesta.

Toronto on aloittanut MLS-kauden yllättävän hyvin, voittaneet pelaamansa kaksi ottelua, kun viime kaudella oli kovin heikkoa ja tämän kauden alussakin Mestarien Liiga meni ihan perseelleen ja panamalaisia vastaan nopeasti ulos. NYC:tä vastaan Toronto saa vielä vahvistusta peliinsä, kun Genkistä siirtynyt keskikentän syöttötaituri Alejandro Pozuelo debytoinee ottelussa. NYC:n hyökkääjähankinta Heber puolestaan odottaa vielä viisumia, eikä ole ottelussa mukana.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #451 : 30.03.2019 klo 09:19:12

Alejandro Pozuelo pyöritteli Toronto-debyytissään NYC:n aivan solmuun, teki kaksi ja syötti yhden maalin ja Torontolle 4-0-voitto. Torontolta vielä hylättiin kaksi maalia niukkoina paitsioina.

Ringille täydet minuutit keskikentällä, käytännössä kymppipaikalla aloitti ja Ofori sekä Sands alempana. Oforin vaihdon jälkeen siirtyi alemmas. Pääsi Ringkin 'pozuelo-koosteeseen", kun espanjalainen pisti Ringille aika komeat puikot. Yksi kohtalainen vetopaikka Ringille, mutta sen verran eteen syöttö kuitenkin tuli, ettei vetoon tullut kurotuksen jälkeen tarpeeksi voimaa tai tarkkuutta.

NYC:ltä erittäin heikko esitys ja hieman kriisiä pukkaa, kun ei tuo kolme tasapeliä mikään optimaalinen aloitus ollut ja nyt sitten noiden jatkoksi ruma tappio. Eivät vaan Torrentin ideat vakuuta, kun puolustus on kovin usein levällään ja hyökkäyksistä puuttuu suunnitelmallisuus ja yhteispeli.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #452 : 06.04.2019 klo 21:20:59

Ringille täydet minuutit kapteenina, kun NYC:n vaikea alkukausi jatkui maalittomalla kotitasapelillä Montrealia vastaan. Viimeiset parikymmentä minuuttia NYC pelasi ylivoimallakin ja uusi hyökkääjähankinta Heber debytoi, mutta hyökkääminen on vaan heikkoa. Lopussa alkoi vielä selkeästi kiire painaa päälle, kun NYC rupesi roiskimaan pitkää kohti hyökkäyspäätä, vaikka hyökkäyksessä pääpelivoimaa ei ole.

Kasipaikalla Ring tällä kertaa pelasi, tosin ajoittain nousi hyvinkin ylös jälleen, Sands kutospaikalla jälleen. Puolustussuuntaan ei NYC:llä ihmeempiä ongelmia ollut tällä kertaa, mutta hyökkääminen on vaan kovin vaikeata. Nopeilla syöttöyhdistelmillä Torrent ilmeisesti haluaisi vastustajan puolustusta puhkottavan, mutta noita tulee vain pari ottelussa. Yleisesti hyökkääminen on kovin hidasta ja mielikuvituksetonta, mikä johtaa siihen, että hyökkäykset päättyvät keskitykseen boksiin vastustajan ollessa hyvin ryhmittyneenä, ja kun NYC:n hyökkäyksessä vielä ovat maailman pienimmät kääpiöt, niin ei tuosta mitään vaarallista juuri koskaan seuraa.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #453 : 13.04.2019 klo 22:42:16

Ring avauksessa kapteenina NYC:n vieraillessa Minnesotassa Allianz Fieldin stadionin avausottelussa. Maailman suurin taktinen nero Domenec Torrent on arponut erittäin mielenkiintoisen avauskokoonpanon, mikä ei kyllä NYC:lle kovin hyvää lupaile.Ring, Ofori ja Rocha tällä kertaa ne kolme puolustavaa keskikenttäpelaajaa avauksessa ja Sands topparina luultavasti, voi kyllä olla jotain muutakin noiden pelipaikat... Moralez ilmeisesti "valeysinä" jälleen, Castellanos ja Tajouri-Shradi laidoilla, vaihtelevat kyllä hyökkäyksessä paikkoja. Penkiltä on sitten Heberiä ja Mitritaa laittaa kentälle jos ja kun joukkue on tappiolla. Nyt on kyllä Torrentilta hämmentävimmät valinnat oikeastaan koskaan. Keskikenttä on aivan uskomattoman passiivinen ja puolustava, eikä hyökkäyksessäkään oikein ole mitään hyökkävää ja toisaalta sitten se 0-0:n pelaaminen ei ole NYC:n vahvuuksiin kuulunut.

Minnesotalla Schüller penkillä.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #454 : 13.04.2019 klo 23:42:57

3-4-3 tällä kertaa tuo NYC:n ryhmitys on ollut, kun sekä Rocha että Sands ovat toppareina Chanot'n kanssa. Ring sekä Ofori keskikentän keskustassa.

Hauska ottelu Minnesotan stadionin avausottelu on ollut heti alkuun, kun kumpikaan joukkue ei osaa puolustaa edes vähää alusta ja tilanne 2-2 avausjakson puolivälissä...

Ja sitten NYC:n maalilla Johnsonilta livahtaa Oforin taaksepäinsyöttö jalan alta maaliin ja Minnesota johtaa 3-2. Lopulta näemmä laittoivat Johnsonin omaksi maaliksi, koska Oforin syöttö alaspäin ei ollut edes menossa maalia kohti, vaan Johnsonin pieni jalkapohjahipaisu käänsi pallon menemään omiin..
« Viimeksi muokattu: 13.04.2019 klo 23:52:51 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja
Vastaus #455 : 14.04.2019 klo 00:27:45

Tauolla Rocha vaihtoon ja Mitrita tilalle.

NYC toiselle jaksolle ilmeisesti 4-3-3-ryhmityksellä. Matarrita ja Tinnerholm putoavat laitapakeiksi, Ring ja Ofori keskikentän pohjalla, Moralez ylempänä keskikentällä, ja Mitrita, Castellanos sekä Tajouri-Shradi hyökkääjinä.

Rocha oli kyllä juuri sitä Torrentin ylenmääräistä neroutta, mikä ei sitten toiminutkaan... Orlandossa Rocha pelasi keskikentän pohajalla, päästettiin pois, kun taso ei riittänyt. NYC:ssä pelasi harjoituskaudella vasempana pakkina, nyt iskettiin avaukseen toppariksi. Olisihan se ollut todella nerokasta, jos olisi onnistunut, mutta Rocha oli vaan ihan hukassa koko avausjakson ja pakko oli tauolla vaihtaa pois.
Tiksa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Huuhkajat


Vastaus #456 : 14.04.2019 klo 01:16:44

Ringhän yritti aloittaa kunnon lätkätyylisen tappelun pelin lopussa. :)
Louhikkokoskettaja
Vastaus #457 : 14.04.2019 klo 01:31:28

Mestaruustaisteluun odotettu porukka, kuusi otttelua ja viisi pistettä, kyllä siinä kapteenin pitäisi jotain yrittää keksiäkin loppuun. Tinnerholmin selkeä tuomariin uponnut filmi lopussa tunteita vähän kuumensi ja nujakkaa aiheutti.

Ei Torrent vaan millään onnistu, kun koko ajan pitää kokeilla jotain ihmeellistä, mitä kukaan muu ei varmasti tekisi... Vaikealta NYC:n kausi tällä hetkellä näyttää, vaikka materiaalin osalta näin isoja ongelmia ei pitäisi olla.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #458 : 21.04.2019 klo 21:31:58Ring tutusti avaa kapteenina, kun NYC:llä vierasottelu DC:tä vastaan. Torrentin ryhmitysarvonta on tällä kertaa tuottanut ilmeisesti jonkinlaisen 3-5-2-ryhmityksen, vaikka voi tuo olla 4-3-3 tai 3-4-3:kin riippuen pelaako Sands nyt kolmantena topparina vai keskikentän pohjalla. Heber hyökkäyksessä luultavasti keskellä, mutta pelaako sitten Mitritan kanssa kahden kärjessä ja Moralez kymppinä vai Mitrita ja Moralez laidoilla...

DC lähtee otteluun idän kärkipaikalta ja NYC viimeisenä. Toki idässä kaikki joukkueet ovat pelanneet alkukaudesta hyvin epätasaisesti, DC:lläkin on hyviä otteluita, joissa Rooney ja Acosta ovat leikitelleet vastustajan puolustuksen kanssa, mutta toisaalta muutama hyvin vaisukin esitys. Aika yllättävä on idän alku ollut, kun NYRB, Atlanta ja NYC ovat tasapisteissä, mutta ihan toisessa päässä taulukkoa kuin mihin kolmikkoa odotettiin. NYC:llä alkaa kyllä olemaan jo paineita, kun enää Coloradon avuton porukka on NYC:n ohella ilman voittoa kauden MLS:ssä.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #459 : 21.04.2019 klo 23:02:22

3-4-3 tuo ryhmitys on ollut, kun Sands topparina, Moralez ja Mitrita hyökkäyksen laidoilla, tosin melko vapaasti laidoilta liikkuvat eri puolille kenttää.

NYC:ltä kauden toistaiseksi paras jakso, kun kovalla prässillä ovat onnistuneet sotkemaan DC:n pelin ja hyökkäyksessä Heber perinteisenä hyökkääjänä on onnistunut tekemään pystyjuoksuja, joita NYC on kovasti kaivannut aiemmin. Heberin syötöstä Mitrita teki NYC:n johtomaalin puolen tunnin jälkeen. Jakson lisäajalla DC:n erikoistilanteen jälkeen NYC karkasi vielä nopeaan vastahyökkäykseen ja Tinnerholm tönäistiin boksissa nurin, mutta Moralezin rankkari tolppaan. Saa nähdä, miten sitten toinen jakso tuon jälkeen menee. DC kuitenkin avausjaksollakin muutaman paikan erikoistilanteista sai luotua, vaikka muuten olivat kovin vaisu.

Ring ollut jälleen hyvä siinä omassa hommassaan keskikentän raatajana, hyökkäyssuuntaan ei niin näyttävää, kaksi vetoa, molemmat reilusti ohi maalin. Jälkimmäinen toki oli vähän pakotettu, kun NYC:n kulmakuvio epäonnistui täysin ja pallo karkasi alhaalla varmistavalle Ringille asti, veto kaukaa tai palautus veskarille siinä olivat aikalailla ainoat vaihtoehdot.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #460 : 22.04.2019 klo 00:09:00

Heber teki toisella jaksolla 2-0 ja NYC:lle kauden avausvoitto. Erittäin hyvä esitys joukkueelta, kun Heber kärjessä teki niitä aiemmista otteluista puuttuneita oikeaikaisia juoksuja ylös. Puolustussuuntaankin hyvin ehjä esitys NYC:ltä, eikä DC kuin erikoistilanteista saanut pari paikkaa luotua. Sandsin pelaaminen kolmantena topparina näyttäisi toimivan, kuten kolmen alakerta tuolla miehityksellä yleensäkin, kunhan siellä ei ole Rochan tasoista höntsääjää kentällä. Matarrita ja Tinnerholm laidoilla jaksavat juosta kahteen suuntaan ja kolmas toppari sitten helpottaa laitapelaajien epävarmuutta puolustussuuntaan. Ring ja Ofori hyvä kaksikko keskialueella. Heber kyllä selkeästi kaivattu vahvistus, mutta jossain määrin on taas ongelma, että Heber on nyt joukkueen ainoa puhdas keskushyökkääjä.

Negatiivista NYC:lle siinä, että Mitrita joutui toisen jakson alkupuolella nilkkavamman takia jättämään kentän. Ja Jesus Medina on kyllä hämmentävä tapaus, kun merkittävän sopimuksen pelaajana pitäisi olla selkeä vahvistus joukkueelle, mutta on vaan ihan helvetin huono, tänäänkin kovin vaisu vaihdosta kentälle päästyään. Jutut kuitenkin olivat, että Manchester City halusi NYC:n hankkivan Medinan, kun työlupaa nuori paraguaylainen ei olisi Englantiin saanut. Olisi sitten onnistumisen NYC:ssä jälkeen hankittu Manchesteriin, mutta näytöt NYC:ssä ovat sitä, että lähtee sopimuksen joskus viimein päätyttyä takaisin Paraguayhin...
Louhikkokoskettaja
Vastaus #461 : 25.04.2019 klo 00:12:53Samalla 3-4-3-ryhmityksellä näyttäisi NYC nyt jatkavan kotiottelussa Chicagoa vastaan kuin millä pelasivat DC:tä vastaan. Ainoana muutoksena Castellanos korvaa loukkaantuneena sivussa olevan Mitritan hyökkäyksessä.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #462 : 25.04.2019 klo 23:42:30

1-0-voitto NYC:lle Castellanosin aikaisella maalilla Heberin syötöstä. Ringille täydet minuutit ja varoitus kapteenina keskikentällä. Ei nyt ollut mikään huikean kaunis esitys NYC:ltä, mutta aikaisen maalin jälkeen Chicago pysyi hyvin vaarattomana, eikä voitossa suurempaa ongelmaa. Moralez olisi vielä voinut pistää loppulisen niitin lisäajalla, mutta epäonnistui rankkarissa toisessa perättäisessä ottelussa, tällä kertaa Chicagon maalivahti torjui. Luultavasti NYC:ltä rankkarien vetäjän täytyy nyt vaihtua...

Heber on kyllä ollut kaivattu pelaajatyyppi sekä myös tasoltaan vahvistus NYC:lle. Torrentkin on löytänyt toimivan tuntuisen ryhmityksen kaikkien kokeiluiden jälkeen ja tällä hetkellä näyttää taas suht hyvältä NYC:n osalta.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #463 : 27.04.2019 klo 22:58:27

Ringille täydet minuutit kapteenina, kun NYC pelasi kotonaan 1-1-tasapelin Orlandoa vastaan. Samalla 3-4-3-ryhmityksellä NYC jatkoi, mutta nyt oli sitten vaikeata, varsinkin avausjakso oli todella huono, puolustus teki paljon helppoja virheitä, ja hieman tuurillakin pääsivät vain 0-1-tappiolla tauolle, kun Nanin maali Chanot'n heikon katkon jälkeen jäi ainoaksi. Chanot siivosi Nanin noston maaliviivalta ja Akindelen maali Callensin tunaroitua hylättiin videotarkistuksen jälkeen, kun Nani oli aiemmin hyökkäyksessä paitsiossa.

Toisella jaksolla Heber toi NYC:n tasoihin päästyään laittamaan paluupallon Moralezin tolppavedosta tyhjiin. NYC hallitsi toisella jaksolla selvästi, mutta tosipaikkojen luominen oli vaikeata. Vähille hyökkäyksille jääneellä Orlandolla oli paras paikka johtomaaliin, mutta Dwyer puski aika käsittämättömällä tavalla ohi maalin avoimesta paikasta.

Ehkä sitten tiivis otteluohjelma näkyi NYC:n pelaamisessa, kun Orlando ei viikolla ollut pelannut, joten pääsi levänneempänä otteluun. Ringiltä keskialueen puolustustyöskentely oli ihan kunnossa taas, taklaukset ja riistot, mutta syöttöpeli tällä kertaa aika epätasaista ja usein heikkoakin. Toki joku hyväkin pallo ylöspäin lähti, mutta armottoman monta helppoa harhasyöttöäkin ja epätoivoista pitkää palloa. Kertaalleen taas kokeili boksin ulkopuolelta, mutta yli maalin.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #464 : 12.05.2019 klo 00:32:48

NYC haki 2-0-vierasvoiton Los Angelesista Galaxya vastaan ja vaikean alkukauden jälkeen on peli lähtenyt rullaamaan, viimeisestä viidestä ottelusta saldo 4-1-0. Galaxy tosin tänään kärsi aika paljon poissaoloista ja oli kyllä melkoisen kesy. NYC ratkaisi avausjakson lopulla, kun ensin Heber vei NYC:n johtoon ja jakson lisäajalla saivat vielä käsivirheestä rankkarin, mistä Moralez tällä kertaa osui.

Ring taas 3-4-3-ryhmityksessä keskikentän keskustassa ja täydet minuutit kapteenina, kuten jokaisessa ottelussa tällä kaudella toistaiseksi. Tänään tuo putki olisi luultavasti katkennut, jos Torrent ei olisi tehnyt kaikkia vaihtoja jo 75:ssä minuutissa. Kymppi ennen loppua Ringille jotain vaivaa takareiteen ja olisi vaihtoon tullut, jos vaihtoja olisi ollut käytettävissä. Loppu meni sitten Ringiltä lähinnä hölkkäilessä täyttämässä keskikenttää, selkeästi kyllä vältteli niin kaksinkamppailuita kuin palloakin. Oli kyllä tuota ennen Ringin kokonaisuudessaan paras ottelu tällä kaudella, vahvaa syöttöpeliä ja puolustussuuntaan varmaa työtä. Näyttäisi Ringillä olevan ottelun korkein WhoScored-arvosana, vaikka viimeiseen kymppiin ei tosiaan oikein edes pelannut. NYC:llä on sopivasti edessä kahden viikon pelitauko, joten Ringilläkin on nyt vähän aikaa toipua. Toivottavasti eivät nyt tälläkin kaudella peluuta Ringiä hajalle.

Hyvin on NYC:n kausi kääntynyt, toki tuo viime aikainen ohjelma ei ole ihan vaikeimmasta päästä ollut, kun Galaxynkin kohtasivat sopivan loukkaantumissuman aikana. On NYC pelillisestikin ollut kuitenkin paljon parempi viime aikoina, puolustaminen on varmaa ja hyökkäyksessä on tehoja. 3-4-3-ryhmitys on toiminut paremmin kuin neljän linja, kun toppariosastolle löytyy päteviä pelaajia useita, laidoilla Matarrita ja Tinnerholm jaksavat juosta päästä päähän, keskikentän keskustassa Ringkin pääsee enemmän elementtiinsä tuossa. Isoin muutos on kuitenkin ollut Heberin saapuminen, kun alkukauden tuhnuiluun verrattuna nyt on kärjessä pelaaja joka osaa hakeutua pelattavaksi tekopaikkoihin ja vielä hyvällä prosentilla pistää pallon paikoista sisään.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #465 : 26.05.2019 klo 00:50:50

Ringille täydet minuutit ja varoitus, kun NYC pelasi Chicagossa 1-1-tasapelin. Kahdeksas perättäinen tappioton ottelu NYC:lle, mikä on uusi seuranennätys. Chicago hallitsi kotonaan ja loi enemmän paikkoja, mutta NYC:lläkin oli omat mahdollisuutensa enempiin maalehin, ihan reilu tulos kummallekin.

Ringiltä taas kova työmäärä, mutta syöttöpeli oli aika hukassa, kun NYC pelasi taas vieraissa suoraviivaisemmin. Ringiltä ottelussa 46 syöttöä, joista vain 31 omille, ei tuollainen kolmasosa syötöistä harhaan ole keskikentän keskustassa ole vaan riittävä. Tosin selkeästi oli vain Ringin vastuulla yrittää peliä edistäviä syöttöjä, Rocha kaverina keskikentän keskustassa pisteli 30 syöttöä yli 90 prosenttisesti omille yrittämättä mitään vaikeata. Hieman erikoinen juttu, että Rocha on nyt tuoksi toiseksi keskikentän keskustan avauksen pelaajaksi valikoitunut, vaikka Ofori oli pelikunnossa. Energinen ja yritteliäs Rocha on, mutta pallollisena kovin rajallinen, mikä kyllä oli taktiikassakin huomioitu.

NYC:n peli on nyt tuloksellisesti kulkenut, kun ryhmitys vaihtui 3-4-3:een, toppariosastolle ja hyökkääville laitapakeille tuo ryhmitys sopii, keskikentän keskustaankin on vaihtoehtoja ja ykkösavaus on hyvä, mutta materiaalin syvyyden suhteen on vaan ongelmia, kun materiaali kasattiin toisenlaista ryhmitystä varten. Heber on ainoa keskushyökkääjä, kymppipaikalle löytyisi parikin jannua, mutta sellaista ei nykyisessä ryhmityksessä ole, laidoille on aika paljon hieman vääränlaista materiaalia. Kesällä voisi kauppoja odottaa, kun pitäisi materiaalia sopeuttaa nykyiseen ryhmitykseen.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #466 : 03.06.2019 klo 00:38:40

NYC kohensi perättäisten tappiottomien otteluidensa seuraennätystä nyt yhdeksään, kun Columbusta vastaan vieraista irtosi 2-2-tasapeli, Ringille kapteenina täydet minuutit keskikentällä sekä maalisyöttö NYC:n 2-2-tasoitukseen, kun Castellanos pääsi Ringin vahvan keskialueen katkon jälkeen paukuttamaan kaukaa hienon vedon.

https://matchcenter.mlssoccer.com/matchcenter/2019-06-01-columbus-crew-sc-vs-new-york-city-fc/details/video/196485

Hienoisena pettymyksenä voi 2-2-tasapeliä NYC:lle pitää, kun Columbus on ollut erittäin huonossa vireessä ja kärsii rankoista loukkaantumisongelmista. Mutta ei tasapeli vieraissa mikään merkittävä epäonnistuminen MLS:ssä koskaan ole.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #467 : 08.06.2019 klo 00:00:28

NYC:n kymmenes perättäinen tappioton ottelu oli 5-2-kotivoitto Cincinnatia vastaan. NYC:n pelaajat vastasivat ottelun kaikista seitsemästä maalista, kun Heber ohjasi Cincinnatin 3-1-kavennuksen omiin maalivahti Stuverin huidottua vastaatulossa ohi pallosta. 4-2-kavennuksessa Stuver torjui vedon, mutta paluupallo Ibeaghasta omiin. Johnsonin maaottelutehtävien takia Stuver oli pitkästä aikaa maalilla.

Heber teki myös kaksi oikeaan päähänkin kenttää ja NYC oli koko ajan selkeästi niskan päällä Moralezin oltua kentän herra maalilla ja kahdella maalisyötöllä, kun Cincinnatin puolustus oli jälleen kerran ihan helvetin huono ja paikka liigan pohjalla on ihan ansaittu. Cincinnati lähti kasaamaan kokenutta heti valmista joukkuetta ensimmäiselle MLS-kaudelleen, mutta tuosta on tullut aivan täydellinen huti, kun iso osa pelaajista on sitä osastoa, joka on parhaat pelinsä pelannut jo joskus aiemmin ja valmentajakin on jo vaihdettu, mutta mitään positiivista käännettä ei ole näkyvillä.

Ring pelasi täydet minuutit keskikentän pohjalla, kun NYC oli osin pelaajatilanteen, maaotteluihin on lähtenyt aika monta kaveria, takia palannut neljän puolustuslinjaan ja 4-3-3-ryhmitykseen. Cincinnatia vastaan oli kyllä lyöty vielä mahdollisimman hyökkäävä porukka kentälle, kun Ring oli hyvin selkeä ankkuri ja hyökkäävät Moralez sekä Tajouri-Shradi täydensivät keskikentän kolmikon, Mitrita, Heber ja Castellanos hyökkäyksen kolmikkona. Ei tuo kyllä ihan jokaista MLS-porukkaa vastaan toimisi, mutta Cincinnati on vaan nyt sen verran heikko, että NYC:n hyökkäys sai hassutella maaleja.

Negatiivistakin NYC:lle tuli, kun topparina avannut Sands mursi kätensä ja huilaa noin kuukauden, Callens on jo mennyt Copa Americaan, joten Chanot ja Ibeagha ovat nyt joukkueen ainoat pelikuntoiset topparit, tosin lähiviikkojen ainoa ottelu on cupissa North Carolinaa vastaan.
sarzen

Poissa Poissa


Vastaus #468 : 12.06.2019 klo 15:33:27

Alexander Ring GUARANTEED SALARY 2019
$945,000

Ihan fine palkka Ringillä.

Pelaayhdistyksen sivuilta löytyy kaikki https://mlsplayers.org
viileys

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki paitsi Real Madrid


Vastaus #469 : 12.06.2019 klo 16:09:07

Alexander Ring GUARANTEED SALARY 2019
$945,000

Ihan fine palkka Ringillä.

Pelaayhdistyksen sivuilta löytyy kaikki https://mlsplayers.org

Kyllä. Taisi 2017 olla joku 380k ja 2018 about 560k. Nyt miltsi kaudessa taskuun, ja kun kattoo ringin & vaimonsa instagrameja, niin aika hyvin tuntuu olevan näillä pullat unissa.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #470 : 12.06.2019 klo 19:34:35

Ring on MLS:n 59:nneksi parhaiten palkattu pelaaja, eniten ansaitseva LA Galaxyn Zlatan nostaa palkkaa reilut seitsemän kertaa enemmän. Pelipaikkaan suhteutettuna Ring on liigan neljäs tai viides, riippuen siitä, että huomioidaanko nykyään enimmäkseen topparina pelaava, 5,6 miljoonaa ansaitseva, Chicagon Schweinsteiger vielä puolustavana keskikenttäpelaajana. Toronton Bradley on edelleen puolustavien keskikenttäpelaajien palkkakärki 6,5:llä miljoonalla. Salt Laken Everton Luiz ansaitsee reilun miljoonan kaudesta, on tosin vain lainapelaaja SPALista, mikä luultavasti tuohon aika korkealta tuntuvaan palkkaan vaikuttaa, luultavasti Salt Lake ei hirveästi lainakorvauksia maksa, eivätkä varmaankaan tuolla palkalla ole valmis pelaajaa omakseen ostamaan. Dallasin Gruezo ansaitsee palkankorotuksensa jälkeen myös niukasti yli miljoonan.

New York Cityn palkkapörssissä Ring on toisena, kaksi miljoonaa kaudessa ansaitseva Maxi Moralez on edellä. Aika turhaksi osoittautunut Jesus Medina ansaitsee noin 870k, mutta on edelleenkin suurehkon siirtokorvauksensa takia merkittävän sopimuksen pelaaja. Seuran ennätyshankinta Alexandru Mitrita ansaitsee vain puoli miljoonaa kaudessa, mikä on yllättävän vähän, kun siirtokorvaus oli kahdeksan ja puolen miljoonan luokkaa.

Aika kohdillaan tuo Ringin nykyinen palkka on, tärkeys joukkueessa näkyy ja toisaalta sitten tuollaisessa miljoonassa puolustavien keskikenttäpelaajien palkat parhaimmillaan MLS:ssä pyörivät, jos kyse ei ole jostain kovat meriitit isosta sarjasta aiemmin hankkineesta pelaajasta.
« Viimeksi muokattu: 12.06.2019 klo 19:36:37 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #471 : 12.06.2019 klo 19:36:16

Kyllä. Taisi 2017 olla joku 380k ja 2018 about 560k. Nyt miltsi kaudessa taskuun, ja kun kattoo ringin & vaimonsa instagrameja, niin aika hyvin tuntuu olevan näillä pullat unissa.
Veroja tuosta Nykissä aika iso osa menee eikä asumiskustannuksetkaan ihan edullisimmasta päästä ole.

Eli ei varmastikaan rahan takia tuolla pelkästään kannattaisi olla.

Kyllä siinä muut asiat painavat rahaa enemmän.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #472 : 13.06.2019 klo 00:33:33

Ring on polvivamman, ilmeisesti lievän, takia sivussa, kun NYC pelaa US Open Cupissa USL Championshipin North Carolinaa vastaan. NYC:llä on loukkaantumisten ja maaottelutehtävien takia käytettävissään ottelussa vain 15 pelaajaa, varsinkin puolustuksesta ja keskikentän pohjalta puuttuvat lähes kaikki ykkösavauksen pelaajat. Hyökkäyksessäkin sitten Torrent on lähtenyt lepuuttamaan ja Mitrita, Heber sekä Tajouri-Shradi aloittavat vaihdossa, tuon hyökkäyskolmikon lisäksi penkillä sitten onkin vain vaihtoveskari Barraza.

Ja kun Yankeesilla on tällä hetkellä tarvetta stadionilleen, niin NYC pelaa cupin ottelun noin 2000 katsojaa vetävällä Belsonin stadionilla...
Louhikkokoskettaja
Vastaus #473 : 30.06.2019 klo 00:30:34

Loukkaantumisestaan kuntoutunut Ring on taas avauksessa kapteenina, kun NYC kohtaa kotonaan idän kärkipaikkaa pitävän Philadelphian. NYC:n kokoonpanolistauksessa Ring on merkitty kolmanneksi toppariksi, kun Sands on edelleen loukkaantuneena ja Callens Copa Americassa. On toisaalta mahdollista, että NYC pelaisi neljän puolustuslinjalla, milloin Ring olisi keskikentän pohjalla.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #474 : 30.06.2019 klo 18:32:36

Ring tosiaan aloitti topparina, mutta siirtyi toisella jaksolla keskikentälle, kun NYC vaihtoi neljän puolustuslinjaan, kun avausjaksolla joukkueella oli puolustamisessa suuria vaikeuksia. Toisella jaksolla NYC sitten nousi 1-2-tappioasemasta 4-2-voittoon ja tappioton putki jatkuu. Ykkösavauksesta NYC:ltä puuttui veskari, kaksi topparia, vasen pakki ja keskushyökkääjä, joten kotivoitto idän kärkijoukkueesta oli hyvä suoritus.

Ring oli muun puolustuksen tavoin hieman hukassa topparina pelatessaan, Philadelphian avausmaalissa pallo pelattiin hieman väärin sijoittuneen Ringin yli, toki Philadelphian hyökkääjä aika helposti vielä käänsi Chanot'n sivuun ennen maalintekoa. Toisessa Philadelphian maalissa Ringillä oli selkeästi myös vaikeuksia sijoittua tilanteessa, mutta tuossa ei palloa kuitenkaan Ringin alueelta pelattu. Keskikentällä Ring oli sitten toisella jaksolla enemmän elementissään.

Heberiä kärjessä tuurannut Castellanos hankki kaksi rankkaria, joista Moralez teki NYC:n kaksi ensimmäistä maalia, jälkimmäiset kaksi Castellanos teki hienoilla viimestelyillä Moralezin syötöstä. Molemmat rankkarit olivat kyllä hyvin köykäisen oloisesti tuomittuja, kun Castellanos suunnilleen kuoli aika mitättömistä kontakteista.

NYC jatkaa idän kuudentena, mutta otteluita on kahdesta viiteen vähemmän pelattuina kuin edellä olevilla. NYC on itse asiassa idän paras joukkue pistekeskiarvoltaan ottelua kohti ja vain lännen kärki LAFC on edellä. Tosin tuo rästipelien kasaantuminen ei ole NYC:n kannalta optimaalista, kun NYC on vielä cupissakin mukana. Loppukaudesta voi taas tulla ongelmia stadionin käytön kanssa Yankeesin ollessa etusijalla.
« Viimeksi muokattu: 30.06.2019 klo 18:35:46 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »

 
Sivuja: 1 ... 18 [19] 20 21
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines