FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
04.08.2020 klo 11:21:48 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 19 [20] 21
 
Kirjoittaja Aihe: Alexander Ring - New York City FC  (Luettu 301308 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #475 : 04.07.2019 klo 01:46:38

Ring on jälleen merkitty kolmanneksi toppariksi, kun NYC kohtaa kotonaan Seattlen. Nähtäväksi jää, että pelaako Ring sitten topparina vai olisiko nyt jo alusta asti valittu neljän puolustuslinja ja Ring keskikentän ankkurina. NYC:n pelaajatilanteessa ainoa muutos on, että Matarrita on palannut Gold Cupista Costa Rican pudottua ja aloittaa vasemmalla, pakkina tai keskikentällä ryhmityksestä riippuen.

Seattle kärsii erittäin paljon Copa American ja Gold Cupin aiheuttamista poissaoloista, siihen päälle vielä loukkaantumisia ja joukkue on New Yorkissa hyvin heikon oloisella kokoonpanolla liikkeellä, missä vielä avauksen osalta erikoisiakin pelaajavalintoja. NYC:n pitäisi pystyä tappiotonta putkeaan jatkamaan voiton muodossa.
Demian

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mielipiteet eivät ole omiani


Vastaus #476 : 04.07.2019 klo 09:55:22

NYC:n ja Ringin strategiset mitat: 3-0, 90 min, Keltainen, maalisyöttö

Louhari osannee kertoa enemmän itse pelistä :)

e. ernon mainitsema syöttö
« Viimeksi muokattu: 04.07.2019 klo 10:12:48 kirjoittanut Demian »
erno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RMA, Dortmund, City, United, Chelski, Bayern, Arsu


Vastaus #477 : 04.07.2019 klo 10:10:32

Rinkulalle kirjattiin myös maalisyöttö Oforin maaliin.
Demian

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mielipiteet eivät ole omiani


Vastaus #478 : 04.07.2019 klo 10:11:54

Rinkulalle kirjattiin myös maalisyöttö Oforin maaliin.

Totta, olinpa huolimaton.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #479 : 04.07.2019 klo 13:26:50

Keskikentän keskustassa Ring tällä kertaa pelasi alusta asti, kun NYC aika odotetusti lähti neljän puolustuslinjalla. Maalisyöttö 3-0-maaliin nyt ei ollut mikään tarkoituksellinen syöttö, vaan Ring katkaisi vahvasti Seattlen hyökkäykseenlähdön keskialueella, mistä pallo pomppasi Oforille, joka pienen kuljetuksen jälkeen tempaisi pallon kaukaa maaliin. Ring oli myös NYC:n 2-0-maaliin johtanut vastahyökkäystä käynnistämässä. Yhden ottelun pelikielto on nyt varoituksen päässä, kuusi ottelua pitäisi pystyä Ringin pelaamaan ilman varoitusta, jotta saldo putoaisi ja uhka taas hälvenisi. Todennäköisempää kuitenkin on, että pelikielto piakoin tulee ja jopa pienoinen yllätys, että vasta tässä vaiheessa kautta.

NYC:n peli kulkee, kun Moralez on hyvässä vireessä ja Castellanos on kärjessä pystynyt paikkaamaan Heberin poissaoloa, Seattlea vastaan tuli jopa Medinalle onnistumisia maalin ja syötön muodossa. Puolustuksen poissaolotkaan eivät ole hirveän pahasti näkyneet ja tappioton putki jatkuu, toki Seattle ilman melkein kaikkia avainpelaajia ei mikään mittari ollut.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #480 : 08.07.2019 klo 17:37:08

NYC:n tappiottomien MLS-otteluiden putki jäi sitten 12:een, kun Portland haki New Yorkista 1-0-vierasvoiton Blancon päästyä vajaan vartin jälkeen viimeistelmään läheltä saatuaan pallon Ibeaghan epäonnistuneesta katkosta.

Ringille totutusti täydet minuutit keskikentällä, aika keskinkertainen esitys, kuten muultakin NYC:n joukkueelta. Maaottelupoissaolot ja loukkaantumiset sitten tällä kertaa näkyivät selkeästi NYC:n otteissa. Osansa varmasti silläkin, että kysessä oli kolmas ottelu noin viikkoon, eikä rotaatiomahdollisuuksia ole pelaajatilanteen takia juuri ollut, aika väsyneeltä joukkue vaikutti. Vaikka peli oli enimmäkseen NYC:n hallintaa, niin hyökkäyspäässä ei Portlandin tiiviin puolustamisen murtaminen onnistunut.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #481 : 11.07.2019 klo 09:41:54

Ringille täydet minuutit, kun NYC putosi cupista Orlandoa vastaan rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Lähellä oli Orlandon 1-0-voitto jo varsinaisella peliajalla, mutta Moralez toi NYC:n tasoihin kuudennella lisäaikaminuutilla. Maalittoman jatkoajan jälkeen sitten rankkarit. Ring epäonnistui NYC:n ensimmäisenä laukojana, huono veto, missä näytti aivan liian selvästi, että minne vetää, eikä sitten lähellekään tarpeeksi kulmaan ja helppo torjuttava veskarille. Orlandon kolmas laukoja epäonnistui myös, ratkaisu tuli sitten kuudensissa laukojissa, kun Chanot'lta hyvin samantyylinen veto kuin Ringiltä ja Orlando rankkarikisan voittoon 5-4.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #482 : 15.07.2019 klo 01:15:03

Hudson-joen derbyyn NYC näyttäisi taas palaavan 3-4-3-ryhmitykseen, kun Callens on palannut Copa American jälkeen riveihin, joten käytettävissä on taas kolme topparia, vaikka Sands on edelleen loukkaantuneena.

Ring hieman yllättäen saa parikseen Parksin keskikentän keskustaan ja Ofori jää vaihtopenkille. Parks ei ainakaan toistaiseksi ole NYC:ssä oikein odotuksia vastannut, eikä ole paljoa vastuuta saanut. Yllättävä veto Torrentilta myös siinä mielessä, että Parks on kuitenkin selkeästi Oforia hyökkäävämpi pelaaja, ei lähde NYC vierasderbyyn peruuttelemaan.

Hyökkäyksessä Heber palaa loukkaantumisen jäljiltä suoraan avaukseen, joten Castellanos siirtyy laidalle. Mitrita ja Tajouri-Shradi edelleen loukkaantuneena. Uusi vahvistus Gary Mackay-Steven ensimmäistä kertaa kokoonpanossa, vaihdossa.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #483 : 15.07.2019 klo 10:47:11

Täydet minuutit sekä varoitus keskikentällä Ringille, joten ensi viikonlopun vierasottelu Coloradossa jää Ringiltä väliin. NYC oli derbyssä avausjaksolla parempi joukkue ja meni jo seitsemännellä minuutilla johtoon Heberin viimeisteltyä hienon joukkuepelaamise päätteeksi. Lisämaalit jäivät paikoista huolimatta tekemättä ja jakson loppuun sitten Chanot boksissa katkoa yrittäessään potkaisi NYRB:n hyökkääjää rintaan ja pallo pilkulle, mistä tasoitus. Chanot'lle tilanteesta myös varoitus, mikä täytti varoitustilin, joten ensi viikonloppuna on NYC:llä taas pienoista pelaajapulaa.

Toisella jaksolla tunnin kohdalla NYRB:n voittomaali, mikä on puhuttanut erittäin paljon ja NYC:n pelaajat syytelleet tuomaristoa pelin jälkeen. Callens purki pallon pelialueen nurkasta korkeana yli rajojen, avustava näytti kulmapotkua, mutta NYRB pisti pallon nopealla sivurajaheitolla peliin ja teki tilanteesta 2-1-maalin hyökkääjän päästyä vapaasti viimeistelemään, kun Callens ei ollut ehtinyt omalle paikalleen. Kovasti NYC:n pelaajat protestoivat, mutta ilmeisesti päätuomari oli tuon kulmapotkun korjannut sivurajaheitoksi, mikä oli NYC:n pelaajilta jäänyt huomaamatta. Enemmän tuo maali menee kyllä sen piikkiin, että Callens katkonsa jälkeen löntysteli kohti omaa paikkaansa selkä koko ajan palloon päin.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #484 : 26.07.2019 klo 16:58:52

MLS sakotti Ringiä tuon New Yorkin derbyn jälkeen medialle annetuista kommenteista, summaa ei julkistettu. Tuomarijärjestöhän myönsi myöhemmin, että NYRB:n voittomaaliin johtaneessa tilanteessa tapahtui tuomarivirhe, mutta MLS katsoi Ringin kommentit kuitenkin sakon arvoiseksi. Päätuomari vielä heti ottelun jälkeen haastattelussa väitti, että oli muuttanut kulmapotkun rajaheitoksi, mutta myöhemmin on joutunut myöntämään, että noin ei tapahtunut ja peliä olisi heiton sijaan pitänyt jatkaa kulmalla, kuten avustava näytti.

NYC haki viime viikonloppuna, Ringin oltua pelikiellossa varoitustilin täyttymisen takia, 2-1-vierasvoiton Coloradosta. Ottelussa eniten esillä oli isäntien 16-vuotias lupaus Sebastian Anderson, joka teki alussa ensimmäisen MLS-maalinsa ja reilun puolen tunnin jälkeen oli sitten MLS-uran ensimmäisen punaisen kortin vuoro kömpelöstä taklauksesta nappulat edellä. NYC sitten ylivoimalla nousi Heberin ja Mitritan maaleilla voittoon.

Viikonloppuna NYC kohtaa kotonaan Kansasin ja Ring aikalailla varmasti palaa avaukseen, kun ei tuo Colorado-ottelu mikään hirvittävän vakuuttava joukkueelta ollut, vaikka voitto tulikin.
Puncheon

Poissa Poissa


Vastaus #485 : 27.07.2019 klo 04:19:21

Ring avasi ja 3-1-tilanteessa on tehnyt yhden ja syöttänyt kaksi maalia Ylos
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #486 : 27.07.2019 klo 09:15:14

Byyrin twitterissä liikkuvaa kuvaa maaleista.

https://twitter.com/Byyri/status/1154991979559829504?s=20
Louhikkokoskettaja
Vastaus #487 : 04.08.2019 klo 10:01:51

https://matchcenter.mlssoccer.com/matchcenter/2019-08-03-real-salt-lake-vs-new-york-city-fc/details/video/206770

Ringille kauden neljäs maali, kun vei NYC:n alussa johtoon Salt Lakea vastaan. Jatkossa NYC kuitenkin romahti 3-1-tappioon. Hyökkäyksestä Moralez ja toppariosastolta Callens olivat saaneet huilivuoron, kun NYC:llä on kolme ottelua viikon sisään. Moralezin puuttuminen kyllä näkyi joukkueen hyökkäyspelissä. Moralezia korvaavaa luovaa pelaajaa ei oikein NYC:llä hyökkäykseen ole, vaan muut hyökkäyspään pelaajat ovat suoraviivaisempia ja enemmän yrittävät itse, eikä sitten hyökkäystehoja Salt Lakea vastaan kunnolla löytynyt.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #488 : 09.08.2019 klo 03:11:55

Ring tutusti kapteenina avauksessa, kun NYC pelaa kotonaan Houstonia vastaan, tauolla tasatilanteessa 1-1.

NYC on taas vaihtanut jonkinlaiseen 4-2-3-1-ryhmitykseen, missä Ring keskikentällä alempana Parksin kanssa. Syynä on mitä ilmeisimmin Tinnerholmin poissaolo, uusi hankinta Minnesotasta Miller on puolustavampi laitapakki, eikä sitten 3-4-3-ryhmitykseen oikein soveltuisi. Ei tosin ole oikein vakuuttanut neljän linjassakaan avausjaksolla.

Ring oli avausjaksolla erittäin paljon pallossa, selkeästi eniten koko ottelussa, kun Ringille laskettiin 99 pallokosketusta, toppari Callensilla seuraavaksi eniten, 60 pallokosketusta. Aika peruspeliä tosin Ring on pallollisena pelannut ja jatkanut enimmäkseen vain helpoilla syötöillä omille. Jakson loppuun keskialueen rikkeestä Ringille varoitus.

Täysin NYC:n hallintaa avausjakso oli ja Mitrita vei vartin jälkeen NYC:n johtoon hienon yhdistelmän jälkeen, mutta muuten eivät sitten ole NYC:lle paikat kelvanneet ja Houston tasoitti vastahyökkäyksestä kymmenisen minuuttia NYC:n johtomaalin jälkeen. Muutama minuutti Houstonin tasoituksen jälkeen NYC:n Matarrita ja Houstonin Quioto väänsivät laidalla, tilanne lopulta päättyi siihen, että Quioto löi Matarritaa kyynärpäällä/käsivarrella niskaan ja lähti suoralla punaisella ulos. Pitäisi NYC:n kyllä ottelu hoitaa, kun vielä ylivoimallakin saavat toisella jaksolla pelata. Moralezin poissaolo vaan syö hyökkäyksen juonikkuutta, on toki tänään jo penkillä loukkaantumisen jälkeen ja varmaan tulee kentällekin, jos NYC ei muuten onnnistu lisämaaleja tekemään.

New Yorkissa on ukonilmaa ja ottelun toisen jakson alku tulee viivästymään.

E: Nyt on ukonilma väistynyt siinä määrin, että pelaajat pääsevät pian lämmittelemään ja toinen jakso alkaa 13:a yli eli jonkun verran reiluksi tunniksi tauko kuitenkin venyy.
« Viimeksi muokattu: 09.08.2019 klo 03:51:25 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
antibollmaisteri

Poissa Poissa


Vastaus #489 : 09.08.2019 klo 05:48:51

NY City siirtyi uudelleen johtoon, mutta Houston tasoitti. Ottelu päättyi lopulta 3-2 NY Citylle jatkoajalla. Sen jälkeen siirryinkin katsomaan Kolumbian Cupin ottelua Junior Barranquilla vs Atlético Bucaramanga tai sen loppuminuutteja:) Mutta ei siitä enempää.
Hundijalan Piski

Poissa Poissa


Vastaus #490 : 09.08.2019 klo 06:48:02

Ottelu päättyi lopulta 3-2 NY Citylle jatkoajalla.
Millä vitun jatkoajalla ???
-futari-

Poissa Poissa


Vastaus #491 : 09.08.2019 klo 16:25:59

Millä vitun jatkoajalla ???

Onko noustu väärällä jalalla sängystä?
Louhikkokoskettaja
Vastaus #492 : 09.08.2019 klo 18:45:18

Kovin vaikeaksi NYC ottelun itselleen teki, kun päästivät alivoimalla pelanneen Houstonin vielä vastahyökkäyksestä johtoon, mutta vaihtomies Castellanos kahdella maalillaan käänsi ottelun NYC:lle. Edelleen NYC:n materiaali on joiltakin osin hyvin rajallinen, Milleristä ei debyyttinsä perusteella ole oikein millään tavalla Tinnerholmin paikkaajaksi oikealla, joten ruotsalaisen pysyminen loppukaudesta kunnossa olisi NYC:n kannalta erittäin tärkeätä. Toinen aikalailla korvaamaton pelaaja on Moralez hyökkäyksessä. Ring keskikentän keskustassa olisi myös erittäin vaikeasti paikattavissa ja Johnsonin takana maalilla ei paljon mitään ole. Ykkösavaukseltaan NYC on yksi liigan parhaista joukkueista, mutta joillakin osa-alueilla syvyydessä edelleenkin häviävät monille porukoille turhan paljon.

Ringiltä Houston-ottelu oli aika mitäänsanomaton, vaikka oli selkeästi eniten pallossa, niin lähinnä keskittyi pelin pyörittämiseen helpoilla syötöillä, missä sitten Parks keskikentän pohjalla oli se enemmän ylöspäin pyrkivä pelaaja. Ei siinä, tuo on kuitenkin melkeinpä se Ringin paras rooli ja Parks vieressä on kauden mittanut selkeästi parantanut, päässyt joukkueeseen kunnolla sisään ja alkanut näyttää siltä pelaajalta, mitä kauden alla odotettiin.

E: Houstonin valmentaja Wilmer Cabreralta ottelun jälkeen aika erikoinen, odottamaton lausunto tuosta Quioton punaisesta ottelussa. Cabrera pahoitteli asiaa NYC:lle, tuomareille ja katsojille ja totesi, ettei tapaus ollut millään tavalla Houstonin ideologian mukainen, eikä tule toistumaan. Tilanteessa kuitenkin Matarritakin hieman töni Quiotoa, joka sitten kuittasi lyönnillä, eikä nyt ollut mikään ihan älytön sikailu, vaikka toki täysin selvä ja hyvin typerä punainen. Ilmeisesti Cabreran ja Quioton välit ovat jo ennestään olleet hieman hajalla ja luultavasti Houston tuon punaisen jälkeen alkaa katselemaan Quiotolle uutta seuraa...
« Viimeksi muokattu: 09.08.2019 klo 18:58:19 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Louhikkokoskettaja
Vastaus #493 : 15.08.2019 klo 00:14:34

NYC hävisi idän huippukamppailun viikonloppuna Atlantassa maalein 2-1, Ringille perinteisesti täydet minuutit keskikentällä, tällä kertaa ei kuitenkaan varoitusta. 3-4-3-ryhmityksessä Ring pelasi vaihteeksi taas keskikentän kaksikon hyökkäävämpänä pelaajana ja Ofori oli taas palannut avaukseen puolustavammaksi kaveriksi. Tosin tuo ryhmitys on useammin piirretty muotoon 5-3-2, kun NYC ei oikein omaa peliään päässyt pelaamaan, joten laitapelaajat joutuivat aika pitkälti pudottamaan viiden linjaan ja Moralez hyökkäyksestä oli enemmän keskikentällä.

Atlanta vei ottelua aika selkeästi, mutta tuhlaili paikkojaan ja yksi maali hylättiin videotarkistuksella ihan aiheesta, kun selkeästi Robinson tönäisi Callensia ennen kuin pisti pallon maaliin. Muutama minuutti ennen taukoa Atlantan Josef Martinez kuitenkin pääsi tekemään jälleen yhden MLS:n ennätysmaalin, tällä kerta kyse ennätyksestä maaleista perättäisisssä otteluissa ja tuoksi kirjataan nyt Martinezin vähintään yksi maali kymmenessä perättäisessä ottelussa. Gresselin huippukeskitys tavoitti takatolpalta Martinezin, joka voitti Chanot'n erittäin helposti pääpallossa. Osansa saattoi olla, että Chanot oli juuri hetki ennen tilannetta kentän pinnassa, kun ilmeisesti nyrjäytti nilkkaansa, eikä sitten ollut ihan parhaimmillaan. Toisen jakson alkupuolella Pity Martinez pyöritteli NYC:n nuorta topparia Sandsia, jolta kankea kamppi ja Josef Martinez taas pilkulta maalintekoon. Atlantan hieman vaisu kauden aloitus ja Josefillakaan ei alkukaudesta ihan parhaalla tavalla myöskään maaliteko sujunut, mutta nyt on taas sellainen vire päällä, että jotkut zlatanit ovat jääneet jo selkeästi taakse ja taitaa vielä nousta Velan kanssa kamppailemaan maalipörssin voitosta, kolme maalia vielä Vela edellä, mutta ero on viime viikot kaventunut kovasti.

Heber toi NYC:n vielä kymppi ennen loppua maalin päähän, kun Castellanos pudotti Moralezin keskityksen oivaan vetopaikkaan, mutta ei NYC nyt mitään kovin ihmeellistä enää lopussa aikaan saanut ja ansaittu tappio. Ring oli taas joukkueesta eniten pallossa, kaikista pelaajista kolmanneksi eniten, mutta hieman harmaa esitys taas. Atlanta omalla aktiivisella pelillään kyllä tukki NYC:n perinteiset nousukanavat, kun Matarrita ja Tinnerholm eivät laidoilta päässeet kunnolla tukemaan hyökkäyksiä, joten Moralez jäi aika yksin, kun Ringiltä ja varsinkaan Oforilta ei ylöspäin tukea myöskään löytynyt. Tuomarista löytyi taas NYC:lle purnattavaa, kun Atlantan Gonzalez Pirez sai avausjaksolla keltaisen nykäistyään Castellanosin nurin ja punaista tuosta NYC:n pelaajat kovasti vaativat, mutta tuomari päätyi keltaiseen, kun oli tuossa kuitenkin kysymyksiä, että olisiko Castellanos saanut kuitenkaan palloa kunnolla haltuun ja olisiko Atlantan toinen toppari mahdollisesti tilanteeseen kuitenkin ehtinyt, joten täysin ilmeisestä maalitekopaikasta ei nyt ollut kyse, vaikka on noista joskus punainenkin noussut. Tuo olisi oikeastaan ollut se NYC:n mahdollisuus ottelussa, sen verran paljon parempi Atlanta oli ja lukemat nyt NYC:lle edulliset tilanteisiin nähden.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #494 : 18.08.2019 klo 02:06:57Vierasotteluun Cincinnatia vastaan Ring on kokoonpanolistauksessa merkitty toppariksi Chanot'n ja Sandsin kanssa, oletuksena että NYC pelaisi 3-4-3-ryhmityksellä, mutta todennäköisemmin ryhmitys on tällä kertaa 4-3-3, missä Ring ja Parks alempana keskikentällä, Moralez ylempänä. Tinnerholm ja Callens huilaavat taas, joten todennäköisesti kaksikolla on jotain kolhua, minkä takia sitten lepuutetaan.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #495 : 18.08.2019 klo 23:03:45

4-3-3-ryhmityksellä NYC pelasi ja Ringille täydet minuutit keskikentän keskustassa. NYC:lle lopulta 4-1-vierasvoitto Cincinnatista hieman erikoisten vaiheiden jälkeen, kun mm. molemmat joukkueet epäonnistuivat rankkarissa avausjaksolla, Moralezille on tällä kaudella noita epäonnistumisia tullut jo aika monta ja yllättää, ettei vetäjää ole vaihdettu. Castellanos oli NYC:n ratkaisupelaaja tehtyään itse kaksi ja syötettyään yhden NYC:n maaleista.

Hyvä voitto NYC:lle ja ovat tiiviisti taistelussa idän runkosarjamestaruudestakin, Philadelphia on neljä ja Atlanta yhden pisteen NYC:n edellä, mutta Philadelphialla on kolme ottelua NYC:tä enemmän Atlantallakin yksi ottelu enemmän pelattuna. Puolustusta NYC tosin joutuu loppukaudesta pohtimaan, kun toppari Sands mursi ottelun alkupuolella solisluunsa ja tehnee sitten tiukkaa kuntoutua enää tällä kaudella pelaamaan.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #496 : 24.08.2019 klo 01:17:00

NYC:lle 1-0-voitto Columbusta vastaan Castellanosin maalilla. Ring pelasi keskikentällä täydet minuutit. 4-3-3-ryhmityksellä NYC jälleen pelasi, Ring alempana keskikentällä tällä kertaa Rochan kanssa ja Moralez hieman ylempänä. Yllättävänkin tiukka ottelusta NYC:lle tuli, avausjakso oli selkeätä hallintaa ja johtomaalikin tuli, mutta paikoista huolimatta ei tullut helpottavia lisäosumia ja ottelun loppupuoli kääntyi Columbuksen painostamiseksi, mutta tasoitusta ei tullut.

Ring jälleen paljon pallossa ja tällä kertaa kysyttiin myös niitä puolustavia suorituksia ja vahva esitys keskikentän pohjalla. 3-4-3 on vaan ollut se NYC:n paras ryhmitys, mutta Sandsin loukkaannuttua tuohon ei ole kunnon mahdollisuutta. Callens ja Chanot ovat hyviä toppareita, mutta kolmanneksi pitäisi laittaa sitten täytemies, Ibeagha tai Sweat, joihin ei niin luottoa Torrentilta löydy. Torrent kertoi, että Sandsin olkapää on leikattu ja toipumisaikaa kuudesta kahdeksaan viikkoa, joten todennäköisemmin Sandsin kausi on ohi, parhaassa tapauksessa vielä pudotuspeleihin kuntoutuu.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #497 : 02.09.2019 klo 16:01:52

NYC haki viikonloppuna 3-1-vierasvoiton Vancouverista ja varmisti jo pudotuspelipaikkansa, vaikka joukkueella on vielä seitsemän ottelua jäljellä. Ring oli Vancouveria vastaan pelikiellossa täytettyään jälleen korttitilinsä edellisen kierroksen 2-1-kotivoitossa New York RB:tä vastaan. MLS:ssä kauden ensimmäinen pelikielto tulee viidestä varoituksesta, mutta sen jälkeen aina kolme varoitusta tuo yhden ottelun pelikiellon. Kuusi ottelua perättäin ilman keltaista pyyhkii yhden varoituksen pois.

Kaksi ottelua enemmän pelannut Philadelphia johtaa idässä pisteen edellä NYC:tä, yhden ottelun NYC:tä enemmän pelannut Atlanta on kolmantena kaksi pistettä NYC:n takana, tuo kolmikko idän voiton kyllä tulee ratkaisemaan ja NYC on näistä asetelmista suosikki, mutta keskinäisiä otteluita on vielä jäljellä, mitkä sitten voivat ratkaista hyvin paljon.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #498 : 09.09.2019 klo 13:25:54

Täydet minuutit ja varoitus Ringille, kun NYC rästiottelussa onnistui lopulta voittamaan New Englandin maalein 2-1. New England meni heti alussa johtoon, mutta Revsiltä ajettiin toppari ulos jo alta kymmenen minuutin pelin maalintekopaikan estämisestä. Tuosta on sitten ottelun jälkeen paljon puhuttu, kun kontakti oli vähäinen ja Castellanos meni tapojensa mukaan komeasti nurin. Tuomari nosti ensin keltaisen, mutta videoiden jälkeen korjasi punaiseksi. Toki jos tuosta rikkeen tuomitsi, niin punainen oli ainoa oikea ratkaisu, kun Castellanos olisi päässyt läpi.

Ylivoimalla NYC vyörytti mielin määrin, pallonhallinta 75 prosenttisesti, 30 laukausta, joista kymmenen maalia kohti. Tasoitus vasta parikymmentä minuuttia ennen loppua ja voittomaali rankkarista lisäajalla, vaihtomies Medinalta kerrankin onnistuminen ja teki NYC:n molemmat maalit. Videoiden jälkeen tuo rankkarikin tuli, mutta ei siinä mitään epäselvää, kun NE:n puolustajalta täysin tarpeeton riskiliuku, joka sitten osui Mitritan jaloille. Moralez oli kentällä lopussakin, joten ilmeisesti rankkarien vetäjä on NYC:llä nyt vaihtunut, kun Moralezilla on pilkkujen upottamisessa ollut vaikeuksia.

NYC voitolla nousi idän kärkeen, kaksi pistettä edellä Philadelphiaa ja viisi Atlantaa, mutta Philadelphialla on yksi ottelu enemmän pelattuna, joten erittäin hyvät ovat NYC:n asetelmat tällä hetkellä. Hyökkäyksen tehottomuus toki pientä huolta taas nosti, kun ykköskärki Heberin oltua sivussa ei tehoja meinannut löytyä. Heberin reisivamma on vielä osoittautunut suhteellisen pahaksi ja huilia ennustetaan tulevan kolmesta neljään viikkoa, joten pahimmassa tapauksessa Heber huilaa runkosarjan loppuun asti, mikä kyllä on ongelma niin pelillisesti kuin siinäkin, että NYC:llä on aika tiivis otteluohjelma loppukaudesta ja hyökkäyksen rotaatiovaihtoehdot ovat nyt aika vähissä.
Louhikkokoskettaja
Vastaus #499 : 12.09.2019 klo 02:24:45

Pitkästä aikaa Ring topparina, kun NYC kohtaa Toronton. Toppariosastolta on kolme pelaajaa sivussa, kun Callens on palaamassa maaottelutehtävistä, Chanot pelikiellossa ja Sands loukkaantuneena. Ibeagha on sitten ainoa varsinainen toppari ja Torrent on sitten päättänyt reagoida tilanteeseen palaamalla taas 3-4-3 ryhmitykseen, missä Sweat, Ring ja Ibeagha muodotavat puolustuksen, Ring kolmikon keskimmäisenä. Sweat on toki joskus aiemminkin topparina pelannut, mutta vasen pakki se selkeästi omin pelipaikka.

Lupaavasti NYC:n kannalta ottelu alkoi, kun Mitrita paukutti vaparin hieman boksin ulkopuolelta yläkulmaan viiden minuutin jälkeen.

 
Sivuja: 1 ... 19 [20] 21
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines