FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
17.07.2019 klo 07:39:01 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 19 [20]
 
Kirjoittaja Aihe: Alexander Ring - New York City FC  (Luettu 269896 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #475 : 04.07.2019 klo 01:46:38

Ring on jälleen merkitty kolmanneksi toppariksi, kun NYC kohtaa kotonaan Seattlen. Nähtäväksi jää, että pelaako Ring sitten topparina vai olisiko nyt jo alusta asti valittu neljän puolustuslinja ja Ring keskikentän ankkurina. NYC:n pelaajatilanteessa ainoa muutos on, että Matarrita on palannut Gold Cupista Costa Rican pudottua ja aloittaa vasemmalla, pakkina tai keskikentällä ryhmityksestä riippuen.

Seattle kärsii erittäin paljon Copa American ja Gold Cupin aiheuttamista poissaoloista, siihen päälle vielä loukkaantumisia ja joukkue on New Yorkissa hyvin heikon oloisella kokoonpanolla liikkeellä, missä vielä avauksen osalta erikoisiakin pelaajavalintoja. NYC:n pitäisi pystyä tappiotonta putkeaan jatkamaan voiton muodossa.
Demian

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bob cut


Vastaus #476 : 04.07.2019 klo 09:55:22

NYC:n ja Ringin strategiset mitat: 3-0, 90 min, Keltainen, maalisyöttö

Louhari osannee kertoa enemmän itse pelistä :)

e. ernon mainitsema syöttö
« Viimeksi muokattu: 04.07.2019 klo 10:12:48 kirjoittanut Demian »
erno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RMA, Dortmund, City, United, Chelski, Bayern, Arsu


Vastaus #477 : 04.07.2019 klo 10:10:32

Rinkulalle kirjattiin myös maalisyöttö Oforin maaliin.
Demian

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bob cut


Vastaus #478 : 04.07.2019 klo 10:11:54

Rinkulalle kirjattiin myös maalisyöttö Oforin maaliin.

Totta, olinpa huolimaton.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #479 : 04.07.2019 klo 13:26:50

Keskikentän keskustassa Ring tällä kertaa pelasi alusta asti, kun NYC aika odotetusti lähti neljän puolustuslinjalla. Maalisyöttö 3-0-maaliin nyt ei ollut mikään tarkoituksellinen syöttö, vaan Ring katkaisi vahvasti Seattlen hyökkäykseenlähdön keskialueella, mistä pallo pomppasi Oforille, joka pienen kuljetuksen jälkeen tempaisi pallon kaukaa maaliin. Ring oli myös NYC:n 2-0-maaliin johtanut vastahyökkäystä käynnistämässä. Yhden ottelun pelikielto on nyt varoituksen päässä, kuusi ottelua pitäisi pystyä Ringin pelaamaan ilman varoitusta, jotta saldo putoaisi ja uhka taas hälvenisi. Todennäköisempää kuitenkin on, että pelikielto piakoin tulee ja jopa pienoinen yllätys, että vasta tässä vaiheessa kautta.

NYC:n peli kulkee, kun Moralez on hyvässä vireessä ja Castellanos on kärjessä pystynyt paikkaamaan Heberin poissaoloa, Seattlea vastaan tuli jopa Medinalle onnistumisia maalin ja syötön muodossa. Puolustuksen poissaolotkaan eivät ole hirveän pahasti näkyneet ja tappioton putki jatkuu, toki Seattle ilman melkein kaikkia avainpelaajia ei mikään mittari ollut.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #480 : 08.07.2019 klo 17:37:08

NYC:n tappiottomien MLS-otteluiden putki jäi sitten 12:een, kun Portland haki New Yorkista 1-0-vierasvoiton Blancon päästyä vajaan vartin jälkeen viimeistelmään läheltä saatuaan pallon Ibeaghan epäonnistuneesta katkosta.

Ringille totutusti täydet minuutit keskikentällä, aika keskinkertainen esitys, kuten muultakin NYC:n joukkueelta. Maaottelupoissaolot ja loukkaantumiset sitten tällä kertaa näkyivät selkeästi NYC:n otteissa. Osansa varmasti silläkin, että kysessä oli kolmas ottelu noin viikkoon, eikä rotaatiomahdollisuuksia ole pelaajatilanteen takia juuri ollut, aika väsyneeltä joukkue vaikutti. Vaikka peli oli enimmäkseen NYC:n hallintaa, niin hyökkäyspäässä ei Portlandin tiiviin puolustamisen murtaminen onnistunut.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #481 : 11.07.2019 klo 09:41:54

Ringille täydet minuutit, kun NYC putosi cupista Orlandoa vastaan rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Lähellä oli Orlandon 1-0-voitto jo varsinaisella peliajalla, mutta Moralez toi NYC:n tasoihin kuudennella lisäaikaminuutilla. Maalittoman jatkoajan jälkeen sitten rankkarit. Ring epäonnistui NYC:n ensimmäisenä laukojana, huono veto, missä näytti aivan liian selvästi, että minne vetää, eikä sitten lähellekään tarpeeksi kulmaan ja helppo torjuttava veskarille. Orlandon kolmas laukoja epäonnistui myös, ratkaisu tuli sitten kuudensissa laukojissa, kun Chanot'lta hyvin samantyylinen veto kuin Ringiltä ja Orlando rankkarikisan voittoon 5-4.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #482 : 15.07.2019 klo 01:15:03

Hudson-joen derbyyn NYC näyttäisi taas palaavan 3-4-3-ryhmitykseen, kun Callens on palannut Copa American jälkeen riveihin, joten käytettävissä on taas kolme topparia, vaikka Sands on edelleen loukkaantuneena.

Ring hieman yllättäen saa parikseen Parksin keskikentän keskustaan ja Ofori jää vaihtopenkille. Parks ei ainakaan toistaiseksi ole NYC:ssä oikein odotuksia vastannut, eikä ole paljoa vastuuta saanut. Yllättävä veto Torrentilta myös siinä mielessä, että Parks on kuitenkin selkeästi Oforia hyökkäävämpi pelaaja, ei lähde NYC vierasderbyyn peruuttelemaan.

Hyökkäyksessä Heber palaa loukkaantumisen jäljiltä suoraan avaukseen, joten Castellanos siirtyy laidalle. Mitrita ja Tajouri-Shradi edelleen loukkaantuneena. Uusi vahvistus Gary Mackay-Steven ensimmäistä kertaa kokoonpanossa, vaihdossa.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #483 : 15.07.2019 klo 10:47:11

Täydet minuutit sekä varoitus keskikentällä Ringille, joten ensi viikonlopun vierasottelu Coloradossa jää Ringiltä väliin. NYC oli derbyssä avausjaksolla parempi joukkue ja meni jo seitsemännellä minuutilla johtoon Heberin viimeisteltyä hienon joukkuepelaamise päätteeksi. Lisämaalit jäivät paikoista huolimatta tekemättä ja jakson loppuun sitten Chanot boksissa katkoa yrittäessään potkaisi NYRB:n hyökkääjää rintaan ja pallo pilkulle, mistä tasoitus. Chanot'lle tilanteesta myös varoitus, mikä täytti varoitustilin, joten ensi viikonloppuna on NYC:llä taas pienoista pelaajapulaa.

Toisella jaksolla tunnin kohdalla NYRB:n voittomaali, mikä on puhuttanut erittäin paljon ja NYC:n pelaajat syytelleet tuomaristoa pelin jälkeen. Callens purki pallon pelialueen nurkasta korkeana yli rajojen, avustava näytti kulmapotkua, mutta NYRB pisti pallon nopealla sivurajaheitolla peliin ja teki tilanteesta 2-1-maalin hyökkääjän päästyä vapaasti viimeistelemään, kun Callens ei ollut ehtinyt omalle paikalleen. Kovasti NYC:n pelaajat protestoivat, mutta ilmeisesti päätuomari oli tuon kulmapotkun korjannut sivurajaheitoksi, mikä oli NYC:n pelaajilta jäänyt huomaamatta. Enemmän tuo maali menee kyllä sen piikkiin, että Callens katkonsa jälkeen löntysteli kohti omaa paikkaansa selkä koko ajan palloon päin.

 
Sivuja: 1 ... 19 [20]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines