FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
15.10.2019 klo 06:21:05 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 20 [21]
 
Kirjoittaja Aihe: Alexander Ring - New York City FC  (Luettu 289584 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Demian

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Höpsismi


Vastaus #500 : 12.09.2019 klo 08:42:47

Lupaava alku kääntyi tasuriksi, kun Pozuelo pääsi tasoittamaan pilkulta ensimmäisen puoliajan lopulla. Toronto pääsi yrittämään täplältä vielä toistamiseen toisella puoliajalla, mutta sillä kertaa Pozuelo epäonnistui.

Ringille totutut 90 minuuttia ja Keltainen
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #501 : 13.09.2019 klo 20:11:35

Olisi kyllä voinut tuo Toronto-ottelu kääntyä ihan kumpaan suuntaan vaan, joten ei tasapeli hirveän väärä tulos ollut. NYC:llä tuo tiivis otteluohjelma hieman näkyy ja vielä on tälle viikolle lauantain aikainen ottelu, sentään kotona, pitkän matkan tekevää San Josea vastaan.

Ring on keltaisen myötä taas yhden varoituksen päässä pelikiellosta ja voisi melkein veikata, että täyttää varoitustilin San Josea vastaan ja jää sitten seuraavan viikonlopun vierasmatkalta Dallasiin kotiin lepäämään, kun tuon jälkeen seuraava ottelu on kotona Atlantaa vastaan, mikä on idän ykköstilan kannalta mahdollisesti erittäin ratkaiseva ja tuohon ei Ringin pelikieltoa haluta.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #502 : 14.09.2019 klo 22:56:32

Ringille täydet minuutit keskikentällä, eikä tullut varoitusta, kun NYC voitti San Josen maalein 2-1. Tavanomaista hyökkäävämmässä roolissa Ring tällä kertaa pelasi ja nousi tukemaan hyökkäyksiä aika paljon. Toisella jaksolla Ring pääsi kertalleen vapaaksikin puolustuksen taakse ja yritti veskarin alta pistä pallon maaliin, mutta sen verran veto maalivahtiin osui, että pallo menetti liikaa vauhtia ja puolustaja ehti katkaisemaan ennen kuin pallo maaliin ehti vieriä.

Vähän nihkeä oli NYC:n esitys taas, kun hyökkäyksestä olivat Moralez ja Heber sivussa, mutta avaujakson lopun tehominuutit riittivät voittoon. San Jose meni Wondolowskin jälleen uudella MLS:n ennätysmaalilla johtoon parinkympin jälkeen, Wondon 158:s maali MLS:ssä. Parks tasoitti viitisen minuuttia ennen taukoa, kun Mackay-Steven ei saanut avopaikasta sisään, mutta San Josen puolustus ei onnistunut kunnolla purkamaan ja Parks pääsi tekemään ensimmäisen MLS-maalinsa. Pari minuuttia siitä ja Tajouri-Shradi vapautti Mitritan maalintekoon kauniilla pystystyötöllä.

NYC johtaa nyt idässä kuusi pistettä ennen Philadelphiaa ja yhdeksän Atlantaa, mutta Philadelphialla yksi ja Atlantalla kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Ja NYC:llä on vielä jäljellä ottelu niin Atlantaa kuin Philadelphiaa vastaan, joten kaikki on vielä idässä auki.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #503 : 23.09.2019 klo 10:51:37

Ring tutusti pelasi täydet minuutit keskikentällä, kun NYC:lle 1-1-tasapeli Dallasissa. Castellanos vei NYC:n johtoon jo alta minuutin pelin ja NYC hallitsi avausjaksoa, mutta ei onnistunut lisämaaleja tekemään. Toinen jakso oli enemmän Dallasin ja tasoituskin jakson puolivälin tietämillä Ringin menetettyä pallon omassa boksissa.

NYC:llä on keskiviikon kierroksella kotiottelussa Atlantaa vastaan mahdollisuus varmistaa idän voitto, millä pääsisi suoraan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ohi ja saisi paikan ensi kauden CONCACAF:n Mestarien liigaan.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #504 : 26.09.2019 klo 09:34:42

Ringille täydet minuutit keskikentällä 4-1-kotivoitossa Atlantaa vastaan ja nyt tuli se pelikiellon tuova varoituskin, joten Ring on sivussa viikonloppuna New Englandia vastaan. Avausjaksolla hattutempun tehnyt Mitrita oli ottelun hahmo, odotettua nopeammin loukkaantumisestaan kuntoutunut Heber tuli toisella jaksolla vaihdosta kentälle ja teki lopussa NYC:n neljännen maalin.

Philadelphian voitettua oman ottelunsa ei NYC onnistunut varmistamaan idän ykköspaikkaa, vaan tarvitsee vielä pisteen kahdesta jäljellä olevasta ottelusta. Viikonlopun New England -ottelu olisi NYC:lle helpompi paikka, koska viimeisellä kierroksella joukkue kohtaa Philadelphian vieraissa ja tuosta voi sitten tullakin hyvin tiukka ottelu, jos Philadelphialla on vielä mahdollisuus ykköspaikkaan.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #505 : 26.09.2019 klo 23:53:38

NYC:n menestyminen on taas aiheuttamassa ongelmia, kun MLS:n ja MLB:n pudotuspelit menevät päällekkäin ja Yankees on MLB:ssä pudotuspelipaikan varmistanut, mikä tarkoittaa, ettei NYC:llä ole Yankee Stadiumille juurikaan asiaa ja pudotuspelien kotiottelut NYC tullee pelaamaan jossain muualla. Todennäköisestihän NYC pelaa lähes kaikki ottelut kotona, kun tällä hetkellä vain lännen LAFC on edellä pisteissä ja kotietu nykyään yksittäisissä pudotuspeliotteluissa ratkeaa runkosarjapisteiden perusteella.

Baseballstadionilta toiselle näyttäisi olevan todennäköisin ratkaisu, kun NYC neuvottelee MLB:n Metsin kanssa pudotuspeliotteluidensa pelaamisesta Citi Fieldillä. Metsin kausi MLB:ssä päättyy runkosarjaan. Muita vaihtoehtoja ovat olleet New Yorkin NFL-seurojen stadionit, mutta NFL:ssäkin pelataan tällä hetkellä. Joitakin runkosarjaotteluita NYC on aiemmin pelannut Hartfordin Rentschler Fieldillä, mutta tuolta on vahvistettu, ettei NYC ole tällä kerralla stadionia kysellyt.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #506 : 30.09.2019 klo 08:00:53

Ring kärsi pelikieltonsa ja muutenkin aika varamiehinen NYC hävisi New Englandia vastaan vieraissa, mutta Philadelphian hävittyä myös oman ottelunsa NYC:n ykköspaikka idässä varmistui ennen viimeistä kierrosta.

NYC:kin ensi kaudeksi CONCACAF:n Mestarien liigaan.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #507 : 01.10.2019 klo 23:41:53

New York City on nyt saanut pudotuspelien kotiottelunsa järjestykseen, kun Metsin kanssa on löytynyt sopu Citi Fieldin mahdollisesta lainasta. Idän voittajana NYC menee suoraan MLS:n pudotuspelien toiselle kierrokselle.

Kyse on sitten MLS:n pudotuspelien toisen (konferenssivälierä) ja kolmannen (konferenssifinaali) kierroksen otteluista ja miten Yankees MLB:n pudotuspeleissä pärjää. Jos Yankees putoaa nopeasti, niin NYC voi pelata molemmat ottelut Yankee Stadiumilla, jos Yankees etenee MLB:n välieriin ja noista tulee pitkä sarja tai Yankees etenee finaaliin, niin NYC joutuu tuon MLS:n konferenssivälierän pelaamaan Citi Fieldillä. Jos sitten Yankees menee MLB:n finaaliin, niin NYC joutuu tuon mahdollisen konferenssifinaalinkin pelaamaan Citi Fieldillä. MLB:n pudotuspelit ovat kuitenkin ohi MLS Cupin finaaliin mennessä, joten jos NYC tuonne asti selviytyy ja kotiedun saa, niin ottelu voidaan joka tapauksessa pelata Yankee Stadiumilla.
Speirs

Poissa Poissa


Vastaus #508 : 03.10.2019 klo 22:34:36

Millä logiikalla nuo pelaavat jalkapallossa pleijarit kerrasta poikki? Tuntuu käsittämättömältä samalla kun monissa muissa jenkkilajeissa, joissa on selvästi pienempi varianssi kuin jalkapallossa, vedetään paras seitsemästä.
« Viimeksi muokattu: 03.10.2019 klo 22:37:13 kirjoittanut Speirs »
Lihis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Honakki, Tolsa


Vastaus #509 : 03.10.2019 klo 22:39:56

Millä logiikalla nuo pelaavat jalkapallossa pleijarit kerrasta poikki?

Veikkausliigassa sama. Tuskin toki sen takia.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #510 : 03.10.2019 klo 23:04:39

FIFA:n kalenteri asettaa omat haasteensa. Vaikka MLS:ssä tuolla runkosarjan aikana pyyhitään vain persettä, niin pudotuspelejä ei maaottelutauolla pelata, mikä on sitten aiempina vuosina johtanut siihen, että pudotuspelien keskellä on marraskuussa ollut pitkä tauko, minkä aikana yleisön mielenkiinto ehtii kadota. Joten nyt on päädytty siihen, että pudotuspelit pelataan loka- ja marraskuun maaottelutaukojen välillä vajaan kuukauden aikana ja tuohon ei sitten kaksiosaisetkaan otteluparit aikataulullisesti sovi. Jalkapalloa ei vaan niin nopealla ottelutahdilla pysty pelaamaan kuin mitä ottelusarjat vaatisivat, alkuunhan MLS:ssä pelattiin pudotuspelit paras kolmesta sarjoina, mutta noista luovuttiin jo sarjan alkuaikoina.

Toisaalta sitten USA:n muista ammattilaissarjoista MLS eniten kerää vaikutteita NFL:stä, komissionääri Don Garber aiemmin toimi NFL:ssä johtotehtävissä ja useilla seuroilla on jaettu stadion ja/tai muuta yhteistyötä paikallisen NFL-seuran kanssa. Ja NFL:ssä pudotuspelit ovat kerrasta poikki.

Yksi tekijä sekin, että MLS on koko ajan liikkunut siiheen suuntaan, että runkosarjan arvostus kasvaa ja pudotuspelien laskee. Aika monessa asiassa on luovuttu yrityksistä pakottaa jalkapallo perinteiseen pohjoisamerikkalaiseen urheilumuottiin ja siirrytty kohti muuta maailmaa. Kyllähän koko ajan näkyy ehdotuksia siitä, että pudotuspeleistä pitäisi luopua ja MLS:ää pelata samassa rytmissä Euroopan isojen sarjojen kanssa tai vaihtoehtoisesti Meksikon tapaan vuoden aikana pelattaisiin kaksi kautta ja lopuksi olisi joku kevät- ja syysmestarin välinen finaali, mutta nuo kuitenkaan ovat tuskin kovin nopeasti toteutumassa.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #511 : 06.10.2019 klo 23:21:20

Ring avaa keskikentällä, kun NYC päättää runkosarjansa Philadelphian vieraana. Parks on lievän reisivamman takia sivussa, joten Oforille avauspaikka Ringin vierellä keskikentän pohjalla pitkästä aikaa. Parksin ohella Mitrita on sivussa, mutta Sands on kuntoutunut elokuisesta loukkaantumisestaan ja vaihtopenkillä mukana.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #512 : 07.10.2019 klo 01:56:00

Ringille täydet minuutit ja NYC:lle 2-1-vierasvoitto Philadelphiasta. Jonkin verran negatiivista NYC:lle kuitenkin loukkaantumisrintamalla, kun alkujaan avaukseen nimetty Heber joutui jäämään sivuun jo alkulämmittelyn jälkeen ja Tajouri-Shradikin vaihtoon avausjaksolla, toki maaottelutauko ja pudotuspelien ensimmäinen kierros on aikaa pelaajilla kuntoutua, kun NYC menee konferenssivoittajana suoraan pudotuspelien toiselle kierrokselle, missä tulee vastaan joko Toronto tai DC.

 
Sivuja: 1 ... 20 [21]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines