FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
16.08.2018 klo 01:39:53 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 3
 
Kirjoittaja Aihe: Vaasan Vitonen 2017 - Taas mennään!  (Luettu 13639 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
tylerdurden

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK, LFC


: 02.02.2017 klo 19:47:57

Alkaa olla taas se aika vuodesta, kun voi aloittaa kivikovien alasarjojen spekulaatiot. Nimimerkki PersonalHolloway loihti kutakuinkin vuosi takaperin Kaikkien aikojen kaudelle erittäin väkevän avausviestin, joten rima on melko korkealla. Pitemmittä puheitta laitetaan vapaapäivän ratoksi näppäimistö sauhuamaan!

Ilmoittautuneita joukkueita on 12 sisältäen jälleen neljä uutta. Viime kauden päätteeksi Vitosen vakiokasvot KuRy sekä APV putosivat Kutoseen ja veivät mukanaan kenties sarjan parhaat pelikentät. Niukasti parin pisteen erolla voittajaksi 2016 kruunattu Malax IF nousi takaisin Neloseen. Sarjapaikastaan luopui(?) kolmanneksi viimeiseksi jopa hieman yllättäen jäänyt Vähänkyrön Viesti. Uusia joukkueita ovat siis Kutosesta nousseet Korsnäs FF2/Gazije, SJK-j, VPV sekä Nelosesta melko surkean kauden päätteeksi pudonnut Palosaaren Urheiluseura, PUS.
Sarja on siis tänäkin vuonna nimensä mukaisesti melko vaasalaispainotteinen ja joukkueista vain kolme ei ole rannikon lähialueilta. Otteluohjelmia ei ole vielä julkistettu, mutta todennäköisesti kaksinkertainen sarja pyörähtää käyntiin siinä vapun tienoilla. Toivotaan viime kauden tapaan tasaista ja kiimaista sarjaa.

ABC
Vaskiluodon saaressa, metsän ja meren siimeksessä kotiottelunsa pelaava vaasalaisporukka aloitti kauden 2016 erittäin väkevästi kolmella voitolla ja kuudella tappiottomalla ottelulla häviten ensimmäisen kerran vasta kesäkuun alussa. Hyvän alun myötä ABC keikkui hieman yllättäenkin kärkisijoilla Juhannukseen saakka, jota seurasi kuitenkin paha taantuma sekä peräti 9 ottelun voitoton putki ja putoaminen kärkikahinoista. Joukkue onnistui kuitenkin loppusyksystä ottamaan vielä muutaman voiton, joka oikeutti yhdeksänteen sijaan.
Keski-iältään sarjan vanhimpiin lukeutuva porukka tykkää pelata pitkää palloa kohtalaisen kookkaille hyökkääjilleen, jotka ovat pääpelissä sarjan parhaimmistoa. Odotettavissa perusvarmaa suorittamista vuosien kokemuksella höystettynä, ja eiköhän rantasauna lämpiä jälleen kerran useamman kotivoiton päätteeksi.
Sijat:7-9

FC KOMU
Sarjan nuorimpiin kuuluva mustasaarelaisjoukkue mustine pelipaitoineen aloitti niin ikään vahvasti kauden 2016 voittaen neljä viidestä ensimmäisestä ottelustaan. Myöhemmin kauden aikana tuli yllättäviäkin pistemenetyksiä, jotka forumin mukaan johtuivat enemmän tai vähemmän kummallisesta tuomaritoiminnasta. Sijoitus kauden päätteeksi oli 4. ja päästettyjen maalien sarakkeessa kunnioitettavan pieni lukema 33.
Kovalla intensiteetillä pelaava KOMU on melko varmasti jälleen sarjan iskukykyisimpiä joukkueita. Hyvin roolitetussa kokonaisuudessa puolustus on pääasiallisesti lujaa ja organisoitua ja samalla sarjan vaarallisimpiin lukeutuva hyökkäyskalusto mm. tuulennopean Omerovicin johdolla murtanee taas hitaampia puolustuksia. Kysymysmerkkinä on nuorehkojen poikien pään kestäminen tiukoissa paikoissa.
Sijat:4-6  

Karhu
Sarjan eteläisin joukkue Kauhajoen Karhu aloittaa toisen perättäisen kautensa Vitosessa. Viime kaudella komeat 61 maalia takonut joukkue pelasi kaikkea muuta kuin tasaisesti ottaen yllättävien murskavoittojen lisäksi myös muutaman murskatappion. Sarjapaikka kuitenkin säilyi hienosti ja ulospäin melko vaativalta vaikuttavan päävalmentajan luulisi asettavan tavoitteeksi vähintään kahdeksannen sijan kohottamisen.
Sijat:4-6

KJV/Kanu
Surkean kauden 2015 jälkeen Vitosesta putoamaan tuomittu KJV/Kanu sai kabinetin kautta säilyttää paikkansa samalla sarjatasolla kaudeksi 2016. Tekeminen seurassa muuttui selvästi ja monien yllätykseksi kauhavalaiset olivat lopulta viidensiä tasapistein KOMU:n kanssa. Joukkueen peli kehittyi koko ajan kauden edetessä ja matkan varrella joukkue taisteli useamman hienon voiton. Ainoat suurinumeroiset tappiot tulivat Suvilahden Sisua vastaan kahdesti.
Joukkueen kokoonpano on sekoitus nuorta ja vanhempaa. Ajoittain taidokkaasti maata pitkin palloa liikutteleva härmäläisryhmä on uskoakseni jälleen ylemmän keskikastin joukkue.
Sijat:4-6

Korsnäs FF2/Gazije
Miltei lutuuriteoksi luokiteltavan nimen keskiosan omaava mysteeri nro. 1. Kutosesta nousseen Korsnäsin kakkosjoukkueen kokoonpano vaikuttaa nimilistan perusteella sataprosenttisen ulkomaalaispainotteiselta. Joukkue sijoittui Kutosen yläloppusarjassa toiseksi kuudella voitolla ja kahdella tappiolla. Yhtään yleistämättä kyseessä on mitä luultavimmin todella taitava ja vikkelistä pelimiehistä koostuva porukka, jonka akilleen kantapääksi kostautuu silloin tällöin kuumaverisyys niin omia joukkuetovereita, kuin myös vastustajaa sekä tuomaria kohtaan. Nouseminen ja sarjapaikan vastaanottaminen kuitenkin kertoo, että ihan huumorimielellä ei olla matkassa.
Sijat:10-12

Suljettiin sarjasta

Norvalla FF/2
Norvallan kakkosjengi jäi niukasti hopealle viime kauden sarjassa. Jo kesällä 2015 kärkikahinoissa mukana ollut vöyriläisjoukkue vahvisti ajoittain rivejään Kolmosessa pelaavan ykkösjoukkueensa pelaajilla, kuten oli arvattavissa. Leveällä materiaalilla operoivan joukkueen vahvuuksiin kuuluu juoksuvoimainen hyökkäys, josta kielii viime kauden peräti 70 tehtyä maalia. Näistä miltei puolet syntyi kaksikon Sjöberg, Shkreta nappulakengästä.
Takuuvarmasti kärkikahinoissa, mutta nähtäväksi jää syökö ykkösjoukkueen nousun tavoittelu Nelosesta takaisin Kolmoseen myös kakkosjoukkueen mehuja.
Sijat:1-3

PUS
Palosaaren Urheiluseura putosi Nelosesta kauden 2016 päätteeksi. Melko selkeästi sarjan viimeiseksi jäänyt vaasalaisjoukkue onnistui keräämään kauden aikana vain 4 pistettä maalieron ollessa luonnollisesti pahasti pakkasen puolella. Sarjaporrasta alempana meno tuskin jatkuu samanlaisena, ja Vaskiluodon nurmella villisti vihreäpaitaiselle kotijoukkueelle pomppiva kannattajaporukka saanee välillä todistaa myös omiensa voittoja. Nähtäväksi jää, onko vihreäpaitaisella äijäporukalla haluja nousta takaisin Neloseen.
Sijat:7-9

SIF/2
Sarjan vakiokasvo Sundom IF/2 sijoittui kaudella 2016 sarjassa kuudenneksi. Norvallan tavoin suhteellisen leveällä rosterilla varustettu joukkue oli ylemmän keskikastin jengi koko viime sesongin ajan napsien pisteitä välillä kärkijoukkueilta, mutta samalla menettäen niitä joskus sarjan häntäpään joukkueille.
Sundomin nuorehkossa kokoonpanossa oli viime kaudella paljon maahanmuuttajataustaisia pelureita, jotka totutusti ovat keskiverto vitosdivarijamppaa huomattavasti nopeampia ja taitavampia. Pallokontrolliin pyrkivä joukkue on aina vaarallinen vastus niin kotona kuin vieraissa.
Sijat:1-3

SJK-j
Allekirjoittaneen papereissa ennakkoon sarjan mielenkiintoisin joukkue. Pelasi viime kaudella Kutosta SJK-j/Apollo nimellä häviten vain yhden ottelun kauden aikana. SJK-j/Apollo -niminen porukka aktiiviuran lopettaneine legendoineen jäi edelleen Kutoseen, joten Vitosessa pelaa vain SJK:n junioreita? Näin ainakin asian ymmärtäisin. Vitosdivari on oiva paikka tulla kokeilemaan miesten pelejä ensimmäisen kerran. Taidoiltaan nuoret kossit ovat todennäköisesti sarjan kärkipäätä, mutta fyysiikan riittävyys miesten sarjoissa on aina kysymysmerkki. Joukkue on varmasti SJK:lle tunnuksenomaisesti organisoitu hyvin ja ammattitaitoisen valmennuksen tavoitteena lienee nostaa tämäkin porukka pikkuhiljaa ylöspäin, siinä missä SJK-Akatemia yritetään nostaa takaisin Kakkoseen. Ensimmäinen kausi saattaa tosin mennä vielä totutellessa uuteen sarjaan.
Sijat:7-9

SuSi
Suvilahden Sisu on jo vuosien ajan kiikkunut Vaasan Vitosen kärkikahinoissa. Kausi 2016 oli "Oranjen" osalta tasaista suorittamista, eikä toissa kauden tapaista notkahdusta tullut.
Joukkue tekee paljon maaleja ja ne jakautuvat usein suhtalaisen tasaisesti. SuSi tykkää pelata palloa laidoilta ylöspäin, jossa sarjan eliittiin lukeutuvat laiturit kuten Kimmo Lintala pääsevät vahvuusalueelleen. Taitavista, pääosin hieman varttuneemmista pelimiehistä koostuva ja oranssiin pukeutuva joukkue on etenkin kotonaan aina kova vastus kenelle tahansa. Jälleen kärkikahinoissa, mutta Nelosessa pelaava SuSi Young Boys estää mahdollisen nousun, mikäli se on edes tavoitteena. Epäilen ettei ole.
Sijat:1-3

Töjby FC
Töjbyn niemessä, Google mapsin perusteella ainakin miltei mannersuomen läntisimmässä kohdassa kotiottelunsa pelaa Töjby FC. Starttaamassa on seuran kolmas perättäinen kausi Vitosessa ja edeltävillä kausilla Töjbyn pojat ovat sijoittuneet tukevasti keskikastiin.
Nuorehko joukkue luottaa pitkiin juoksupalloihin ja erikoistilanteiden voimaan. Töjby on harvemmin onnistunut yllättämään "isompiaan" sarjassa, mutta on totutusti napsinut voittoja kotietunsa turvin. Kauempaa sisämaasta tuleville joukkueille Töjbyn matka on ollut ylivoimaisesti pisin vieraspelireissu, jonka vuoksi kotijoukkue on ollut vahvoilla näissä peleissä. Edelliskaudella kovaa kohua aiheutti lisäksi hieman kotiinpäin viheltävä tuomari. Viime kaudella suurimmat tuomariotsikot taisi kuitenkin kerätä Alavuden vakioviheltäjä.
Aina yllätysvalmis Töjby ei pysy kärjen kelkassa, vaan luvassa on haastava kausi.
Sijat:10-12

VPV
Vaasan Pallo-Veikot on sarjan kolmas nousijajoukkue. Vuonna 1931 perustetun, 85-vuotta täyttäneen seuran nousuhaaveet romuttuivat elokuisen Apollo tappion myötä, mutta kabinettipäätöksen avustuksella VPV nostettiin VäVin tilalle Vitoseen.
Seuran julkisuuskuvasta saa käsityksen, että VPV on tosissaan kipuamassa hiljalleen ylöspäin. Tavanomaisesta alasarjafutiksesta poiketen "VPV lähti tekemään muutosta mennellä kaudella ja peliä pyrittiin rakentelemaan kontroloidusti maata pitkin. Pelaajat omaksuivat pelitavan hyvin nopeasti ja parhaimmillaan peli oli ihailtavaa katseltavaa, kun pallo ja pelaajat liikkuivat sutjakasti ja syöttökombinaatiot laittoivat vastustajien päät pyörälle." -Kerrotaan seuran virallisella FB-sivulla.
Mitalikahveita Pallo-Veikkojen toimistolla tuskin vielä ensi syksynä juodaan, mutta kyseessä lienee kuitenkin varteenotettava uusi kilpailija.
Sijat:10-12

Keskustelu on avattu.
« Viimeksi muokattu: 27.05.2017 klo 09:47:22 kirjoittanut tylerdurden »
kaxrekkaa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kaikki jotka on joskus voittaneet jotain


Vastaus #1 : 02.02.2017 klo 22:06:47

Sjk-j on niinkuin arvelitkin, pääsääntöisesti junioreista koostuva porukka. Kesän mittaan saatetaan toki nähdä muutama Apollonkin pelaaja kokoonpanossa ( tähän ISO ehkä)
PersonalHolloway

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS, SuSi, ManU


Vastaus #2 : 03.02.2017 klo 09:30:50

Kiitos loistavasta avauksesta tylerdurden!

Oma veikkaus sarjasta (joukkueet ei järjestyksessä):

Sijat 1-4:
SuSi
Norvalla FF/2
FC KOMU
ABC

Sijat 5-8:
Korsnäs FF/2 Gazije
KJV/Kanu
PUS
SIF/2

Sijat 9-12:
Töjby FC
VPV
SJK-j
Karhu

Taistelu Paliinin pytystä (Vaasan Vitosen mestaruuspokaalista) alkakoon!
SuomenHeteroosin

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 03.02.2017 klo 16:54:06

VPV varmaan melkoinen heittopussi.
Gazije yksi  kuvottavimmista joukkueista koskaan. Ei mitään kunnioitusta vastustajaa eikä tuomaria kohtaan. Veri kiehuu kun eivät pärjää.
kaxrekkaa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kaikki jotka on joskus voittaneet jotain


Vastaus #4 : 16.02.2017 klo 23:08:06

Harjoitusottelu Apollo -KJV keskiviikkona 22.2 klo 20.30 wallsportilla. Siellä testataan tämän hetkinen KJV...
kaxrekkaa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kaikki jotka on joskus voittaneet jotain


Vastaus #5 : 23.02.2017 klo 00:12:03

Harjoitusottelu Apollo -KJV keskiviikkona 22.2 klo 20.30 wallsportilla. Siellä testataan tämän hetkinen KJV...

6-1
10 puukkoa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #6 : 05.03.2017 klo 17:35:45

SJK:n B2-junnut ottivat eilen pelatussa harjoitusottelussa selkeän 8-1 voiton Karhusta. Kummankaan joukkueen kokoonpanoista ei ollut mainintaa SJK-junioreiden otteluraportissa.

http://www.sjk-juniorit.fi/uutiset/Karhu-helposti-katolleen_5908.html

Tuo SJK-j:n joukkue on tosiaan lähinnä B-junioreista koostuva nippu, joka lähti Vitoseen B-junnujen Kakkosen paskan tason takia.
Kungsund

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 06.03.2017 klo 09:55:46

Pus vpv 0-4
PersonalHolloway

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS, SuSi, ManU


Vastaus #8 : 08.03.2017 klo 14:37:37

Alustava otteluohjelma on julkaistu: https://www.palloliitto.fi/node/37/jalkapallo-2017-piiri/miehet?&vaajp17&M5

Avauskierros:

Korsnäs FF2/Gazije - SJK-j
VPV - PUS
SuSi - ABC
Norvalla FF/2 - Töjby FC
Karhu - KJV/Kanu
SIF/2 - FC KOMU

Enää noin puolitoista kuukautta kauden alkuun!
kaxrekkaa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kaikki jotka on joskus voittaneet jotain


Vastaus #9 : 14.03.2017 klo 13:45:03

Kuinkas KJV-APV peli meni? Oliko joku kattoos?
tylerdurden

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK, LFC


Vastaus #10 : 14.03.2017 klo 14:36:35

Kuinkas KJV-APV peli meni? Oliko joku kattoos?
3-1 kauhavalaasille
dhfc

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool, Kelta-Musta ja junnujoukkueet


Vastaus #11 : 14.03.2017 klo 21:31:15

Kuinkas KJV-APV peli meni? Oliko joku kattoos?

Oli kyllä vierailtakin kummallisen hyvää peliä, vaikka ensimmäästä kertaa "nurmelle" keltapaita pääsikin. Toki KJV:n miehistö oli alussa hieman niskan päällä, mutta kylläpä peli tasoittui ajan kuluessa. Ihan kamala vääryys ei vieraiden voittokaan/tasuri olisi ollut, koska maalipaikkoja oli melkoisesti.
kaxrekkaa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kaikki jotka on joskus voittaneet jotain


Vastaus #12 : 22.03.2017 klo 14:21:34

Tänään pääsee wallsport areenalle katsomaan kun Apollo haastaa Vpv: n Vaasasta.  Ottelu alkaa kello 2030 ja on Regions  cupin ottelu
kaxrekkaa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kaikki jotka on joskus voittaneet jotain


Vastaus #13 : 23.03.2017 klo 08:04:16

Tänään pääsee wallsport areenalle katsomaan kun Apollo haastaa Vpv: n Vaasasta.  Ottelu alkaa kello 2030 ja on Regions  cupin ottelu
4-0 Apollolle
Syvä libero

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK, Liverpool.


Vastaus #14 : 23.03.2017 klo 14:20:31

Ei taida VPV olla heittopussi tässä vitosen lohkossa, ainakaan eilisen perusteella. Hehän pystyivät laittamaan välillä Apollolle kampoihin oikein tosissaan, vaikka varsinaisia maalipaikkoja eivät saaneetkaan luotua.
tylerdurden

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK, LFC


Vastaus #15 : 19.04.2017 klo 13:06:46

Harjoitusottelu KJV/Kanu - Ponnistus (IV Div.) 7-1 (0-1)
Hehee69

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 22.04.2017 klo 20:17:44

Tänään pelattu harkkamatsi Kjv/kanu vs NIK päättyi kotijoukkueen voittoon 5-2, peli oli semmosta niinku harkkamatseis yleensäki eli aika sekavaa, tosin ansaittu voitto kotijoukkueelle näin puolueettoman  katsojan silmin.
SuomenHeteroosin

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 24.04.2017 klo 23:43:49

Huomenna se alkaa. Kiihkeä Palosaaren derby käydään mahtavissa puitteissa. Toivottavasti myös yleisöä saapuisi Elisa stadionille.
Tulosveikkaus 5-1 VPV:lle

https://www.facebook.com/events/790075987827060/?ti=cl
tylerdurden

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK, LFC


Vastaus #18 : 25.04.2017 klo 12:47:26

Huomenna se alkaa. Kiihkeä Palosaaren derby käydään mahtavissa puitteissa. Toivottavasti myös yleisöä saapuisi Elisa stadionille.
Tulosveikkaus 5-1 VPV:lle

https://www.facebook.com/events/790075987827060/?ti=cl
No nyt :o Ylos Lähettäkää vielä livestreami, niin illan ohjelma on selvillä. Tuota parempaa avausta sarjakaudelle ei kyllä osaa kuvitella.
Kauhajoen ja KJV/Kanun huominen peli on ilmeisesti siirretty tuonnemmaksi olosuhteiden vuoksi. 
Maalintekiä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Virkiä/2


Vastaus #19 : 27.04.2017 klo 20:21:42

SIF II - Fc Komu 3-4

Nopeasti näin alkuun mainintana koskien kausiennakkoa, että Komun kohdalla mainittu Omerovic vaihtanut jengiä PUSsiin. Muuten kyllä hyvin kirjoitettu Komun osalta ennakko. Kauden ensimmäisessä pelissä sää oli melko viileä, mutta onneksi ei sentään satanut räntää niin kuin parina edellisenä päivänä. Kauden avauksessa pisteet ropisivat Komun tilille, kun SIF kakkosjengi kaatui. SIFfin peli kaatui melko pitkälti heikkoon maalivahtipeliin. Ensimmäinen maali pomppi keskeltä helpohkosti maaliin. Pallolla oli vauhtia juuri ja juuri tarpeeksi pyöriäkseen 16 rajalta maaliviivan yli. Komun kolmas maali syntyi kun heitetty rajaheitto pomppasi maalivahdin yli ja Komun hyökkääjä viimeisteli maaliviivalta tyhjiin. SIFfin maaleista kaksi tuli rangaistuspotkusta. En tiedä sitten mikä siinä on kun sama tuomari viheltää jokaisessa pelissä aina vähintään 2 rankkaria... (hei hyvin osui tuomarista nurinakin oikeaan ennakossa!). Muuten aika kauhean näköinen tennismatsi. Jos molemmat joukkueet jatkaa samantasoisia otteita niin pitkä kausi tulossa molemmille...
Maalintekiä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Virkiä/2


Vastaus #20 : 07.05.2017 klo 09:05:57

Fc Komu - VPV 2-3

Kevään kuumimmat päivät osui mukavasti tälle viikonlopulle. Botnian tekonurmella kohtasi komu ja suomifutiksen huippua kohden matkalla oleva VPV. Peli oli huomattavasti parempaa kuin viime viikon komu-sif tennismatsi. VPV pyrki luomaan aktiivisesti paikkoja, mutta ensimmäisellä puoliajalla ei kummoisia maalipaikkoja nähty ja tauolle mentiin 0-0 lukemissa. Toiselle puoliajalla komun peli meni aika seisoskeluksi. VPV meni aluksi 1-0 johtoon, mutta komu tasoitti ja meni jopa ohi. Lopussa Komun pelaajat kuitenkin pitivät huolen, että pallo saatiin kaivaa omasta verkosta vielä kahdesti ja VPV nappasi kauden avauspisteensä.

Ensimmäisten pelien perusteella Komulle on tarjolla sarjassa sijoja 5-8.
tylerdurden

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK, LFC


Vastaus #21 : 07.05.2017 klo 10:18:45

KJV/Kanu - SIF2 3-1 (0-1)

Pitkään näytti siltä että vierasjoukkue nappaa täydet kolme sarjapistettä, mutta kauhavalaiset kampesivat lopussa itsensä tasoihin ja kovalla taistelulla ohi.
Maalintekiä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Virkiä/2


Vastaus #22 : 10.05.2017 klo 09:06:46

Susi - fc komu 8-2

Fc komu lähti peliin vahvistetulla alakerralla ja peli muuttuikin aikaisemmista peleistä. Komu loi syötöillään aktiivisesti maalintekopaikkoja. Valitettavasti paikat luotiin vastustajalle. Susi mätti ekalla puoliajalla taululle 5-0 ja ottelu oli siinä. Aika kylmä sää vielä näin toukokuussa.
« Viimeksi muokattu: 10.05.2017 klo 13:18:44 kirjoittanut Maalintekiä »
Maalintekiä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Virkiä/2


Vastaus #23 : 12.05.2017 klo 22:22:18

Kellää heittää raporttia korsnäs ff2 - PUS pelistä, ollut mitä ilmeisemmin mielenkiintoinen ottelu
sutisna

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RMA, Guti


Vastaus #24 : 13.05.2017 klo 01:04:52

Kellää heittää raporttia korsnäs ff2 - PUS pelistä, ollut mitä ilmeisemmin mielenkiintoinen ottelu
Mitä huhuja kuullut niin tappouhkauksia jaettu linjalla olleelle junnutuomarille. Tää jengi voitais sulkea jo sarjasta. Koko seura aiheuttaa vastaavanlaista negatiivisuutta kaudesta toiseen. Nyt hereillä sielä piirissä

 
Sivuja: [1] 2 3
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines