FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.02.2019 klo 20:03:44 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 4 [5]
 
Kirjoittaja Aihe: Tyhjäkäynnillä toimivat junnuseurat  (Luettu 37995 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
TWQ15

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jalkapallo


Vastaus #100 : 29.03.2018 klo 22:52:19

Tärkeintä on varmaan tehdä sille junnulle ja sen vanhemmille selväksi mikä on seuran/joukkueen tavoite. Jos harrastellaan niin sanotaan se suoraan ja jos on tarkoitus mennä parhaat pelaa periaatteella niin sanotaan sekin.


Tämä. Sekä Kilpa että harrastepalloilu on tärkeää suomalaisen jalkapallon kehittämisessä. Näiden välille olisi hyvä saada ehkä jopa selkeämpi ero ja selvyys mikä porukka harrastelee ja mikä kilpailee tosissaan pelaajien kehittämisestä ja sarjapisteistä. Tähän soppaan kun lisää hyvintoimiva haastetaso niin löytyisi kaikille sopivampi paikka pelata tätä upeaa lajia. Nyt on ollut trendinä kilpailulla loppuunpoltettujen nuorien ajautuminen kokonaan pois jalkapallosta. Jos edes puolet noista noin 16 vuotiaana lopettaneista olisi saatu miesten divareihin, olisi jokainen divari takuulla pykälän kovempitaisoisempi.

Oman käsitykseni mukaan haastejoukkueet järjestäen toimivat kehnosti ja määrätiedottomasti. Osa harrastelee, osa haluaisi kovasti kilparyhmiin. Molemmat osapuolet turhautuvat eikä punaista lankaa löydy. Onko kyseinen ilmiö ihan omaa hataraa mutuilua vai ihan yleinen ongelma haastejoukkueiden kanssa?
Snoopy

Poissa Poissa


Vastaus #101 : 30.03.2018 klo 20:17:30

Ei tietenkääm ole, sitähän se on melkein kaikissa seuroissa, mutta pointtina tässä on se, ettei logo rinnassa merkitse yhtään mitään. Edelleen, Suomen parhaimmat seurat imevät parhaimpia pelaajia, koska maine ja menestys tuo etuuksia mitä muualla ei ole. Silti, kun katsoo tätä hyvin läheltä, niin kritiikkiä täytyy heittää näiden seurojen suuntaan pahasti. Omiena alajoukkueiden puolelta pelaajia ei tule sen enempää kuin ulkopuolelta, joten onko oma tuotanto sittenkään sen parempaa???

Jos siis katsomme esim. maju pelaajia pelkästään seuran nimen kautta niin näemmekö silloin verhon taakse?

Jaetaanko tuet ja resurssit silloin oikein?

Mita syvemmälle tässä mentäisiin, niin todennäköisesti tultaisiin johtopäätökseen, että resurssit tulisi suunnata niihin ensimmäisiin harrastusvuosiin ja mahdollisimman isoon pelaaja massaan. Mitä parempi pohja joka puolella, sen parempi keskitaso sekä laajempi kilpailutoiminta.

Nyt munat pieneen koriin ja muutamalle seuralle. Ei todellakaan jatkuvuutta.

-Snoopy-
Volkkari

Poissa Poissa


Vastaus #102 : 05.04.2018 klo 14:05:22

Pallo-pojat ehdottomaste paljon pelaajia vähän tuloksia

 
Sivuja: 1 ... 4 [5]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines