FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
17.02.2019 klo 07:26:09 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 [2] 3 ... 10
 
Kirjoittaja Aihe: Pyry Soiri - Shakhtar Soligorsk  (Luettu 123346 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Carsten Tancker

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vaasan Palloseura


Vastaus #25 : 10.02.2017 klo 17:50:12

Vepsuhan tulee kesällä tiputtamaan tuon paskanipun Euroopasta 8)
Padre

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 10.02.2017 klo 18:22:37

edit. OK, luulin jo että epäilet tosissasi BATE:n pystyvän voittamaan Veikkausliigan seurat =)

Jep, lähinnä viittasin siihen että BATE olisi parhaimmillekin vl-jengeille kova paikka :) Tämä sen enempää Valko-Venäjän sarjan tasosta tietämättä, joten riittäköön tämä tasovertailusta osaltani.
Weki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mäkijärven oikea


Vastaus #27 : 10.02.2017 klo 18:37:37

Valko-Venäjän pääsarjassa on perinteisesti ollut hyvin tiukka kiintiö ulkomaalaispelaajien suhteen. Eli ulkomaalaiset pelaajat ovat lähtökohtaisesti avainpelaajia.

Soligorskilla on tällä hetkellä vahva ja rutinoitunut puolustus, ja erinomainen maalivahti Bushma. Keskikenttä on kapea - Soirin taso kyllä riittää pelipaikan ottamiseen!

Hyvä siirto, rohkea siirto.
Triangelikostaja

Poissa Poissa


Vastaus #28 : 10.02.2017 klo 19:01:12

Eiköhän tuolla pelaajat ole keskimääräisesti paljon urheilullisempia mitä Veikkausliigassa, taidossa tuskin on paljoa eroa.
antibollmaisteri

Poissa Poissa


Vastaus #29 : 10.02.2017 klo 19:30:40

Aika eksoottinen maa on kyseessä, oli urheilulaji mikä tahansa (vrt. http://www.iltasanomat.fi/jaakiekko/art-2000001945835.html). Yleensä valkovenäläiset ovat viime vuosina olleet otsikoissa vähemmän mairittelevissa yhteyksissä. Mutta kuten tuossa IS:n jutusta käy ilmi, sielläkin tulee toimeen jotenkuten, vaikka olot saattavat olla tosi karut. Epäilen, että kärkijoukkueiden ja sarjan häntäpään joukkueiden erot voivat olla aika suuret lähes joka suhteessa. Mutta eiköhän kaikki pelaamiseen ja tuolla olemiseen liittyvä ole otettu etukäteen selville. Se hämmästyttää, että mitä hyvää ovat luvanneet, jotta tuonne eksyy. Tosi exxxoottisen ja karun maan Soiri valitsi lähtökohdaksi.
Jalitsumies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nigel Winterburnin munat ja pekoni


Vastaus #30 : 10.02.2017 klo 20:05:09

Nettisivuillaan ja logossaan käyttävät kuitenkin muotoa Шахтер, ei Шахтёр.
Venäläiset ja valkovenäläiset eivät jostain syystä merkitse aina ë-kirjainta erikseen, vaan kirjoittavat sen  e-kirjaimena. Se lausutaan silti "jo".

Roman Eremenkon sukunimikin kirjoitetaan melkein aina Еременко, eikä Ерёменко.

Wikipediasta usein löytää täsmällisen kirjoitusasun, joka on siis ФК «Шахтёр» Солигорск. Myös Romanin wikipediasivulla lukee Ерёменко.

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A8%D0%B0%D1%85%D1%82%D1%91%D1%80_(%D1%84%D1%83%D1%82%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%8B%D0%B9_%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B1,_%D0%A1%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA)
Edmundo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Taured


Vastaus #31 : 10.02.2017 klo 20:09:57

Venäläiset ja valkovenäläiset eivät jostain syystä merkitse aina ë-kirjainta erikseen, vaan kirjoittavat sen  e-kirjaimena. Se lausutaan silti "jo".

Joo, mutta samoilla sivuilla esim. Kovaljovin nimi on kirjoitettuna Ковалёв, joten johdonmukaisuutta ei ole. Kaikki tämä on melkoinen sekametelisoppa, eikä sillä niin suurta väliä ole.
EiYanar

Poissa Poissa


Vastaus #32 : 10.02.2017 klo 20:11:22

Soirin haastattelusta Soligorskin sivuilta muutama poiminta.

Kysyttäessä Veikkausliigan pelityylistä ja taktisuudesta:
"Sanoisin, että Veikkausliiga on enemmänkin puolustusvoittoinen sarja. Rehellisesti sanoen, harvat sarjan joukkueista ovat taktisesti hyviä. Viime vuosina tilanne tällä saralla on mennyt paremmaksi, muttei siitä asiasta voi silti olla huomauttamatta. Sitä vastoin Suomessa luotetaan nuoriin pelaajiin. On vielä yksi erityispiirre: seurojen budjetit ovat keskimäärin tasavertaisia."

Vastaus kysyttäessä kauden tavoitteista:
"Nyt kun olen itselleni uudessa, kilpailullisemmassa ympäristössä, siihen täytyy sopeutua: ymmärtää valmennuksen vaatimukset, sopeutua kollektiiviin jne. Seuraava tehtävä on antaa 110% kaikissa treeneissä ja pyrkiä olemaan niissä paras, ja siten pelata avauksessa niin usein kuin mahdollista. Maalit ovat myös hyvin tärkeitä, pelaanhan hyökkäyspäässä. Siksi haluankin lyödä henkilökohtaisen ennätykseni tehokkuudessa. Kaikista tärkeintä on kuitenkin auttaa joukkuetta paremmaksi!"


Mikäli seura tosiaan on riittävän tasapainollinen, ja myös ulkopelilliset asiat sujuvat, niin eiköhän tämä kostaudu hyväksi siirroksi. Viime kauden VPS oli hyvä ympäristö, ja valmisti Soirin tähän siirtoon. Pelikäsityksellinen kehitys oli mielestäni erityisen ilahduttavaa.
Switek

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Muheva portugueesi


Vastaus #33 : 10.02.2017 klo 20:15:37

Suurimmat haasteet taitaa tosiaan olla kentän ulkopuolella.
Valko-venäläinen suolakaivoskaupunki on ainakin omissa mielikuvissani niin lähellä itäblokin kaikuja kuin nykysukupolvet voi kokea.

Jalkapalloammattilaisuuden pinnallisilta puitteiltakaan ei kyseessä ole mikään hirveä eteenpäin meneminen. Palkkataso kun nyt ei varmaan missään oligarkkien ökyseura luokassa ole ja olosuhteetkaan mitään Shakhtar Donetskin sexy wau suurseura tasoa vaan stadionina toimii (sinällään toki lutuurinen) 70-luvulla rakennettu yleisurheilukenttä.

Kai tuolta sitten johonkin Ukrainan/Venäjän liigoihin voi ponnistaa paremmin kuin Pohjoismaista.
antibollmaisteri

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 10.02.2017 klo 21:01:58

Omaa uraahan tuonne ei mennä tekemään. On siinä ja siinä - siis etukäteen arvausten varassa - voiko toimia ponnahduslautana johonkin suuntaan. Peliaikaa pitää tulla kun tuohon maahan menee, muuten siirrossa ei ole järkeä. Eikä loukkaantua saisi. Luultavasti on luvattu kohtuullisesti rahaa ja ainakin selvästi enemmän kuin Suomessa. Muuten tuossa ei ole järkeä. Ei pelkkä raha riitä, mikäli uran jatkomahdollisuudet tyssäävät.

Todellakin loukkaantua ei saa, peliaikaa on tultava ja saatava hyvä siirto päälle jossain vaiheessa. Lisäksi seurassa ei saa tapahtua mitään taloudellisia tai poliittisia mullistuksia huonompaan suuntaan. Jokainen näistä ehdoista on enemmän tai vähemmän epävarma etukäteen ajateltuna ... Pitäisin tätä siirtona vähintäänkin arvaamattomana riskisiirtona. Jos noinkin monta epävarmuutta osoittautuu turhaksi peloksi tuossa maassa, voin sanoa, että onni on hymyillyt :).
Gunvald Larsson

Poissa Poissa


Vastaus #35 : 11.02.2017 klo 11:09:56

Pahaa pelkään, että samanlainen vedätyssiirto kuin Mosan keisseissä. Pelailee ummikkoja rotaatioroolissa, unohtuu, turhautuu ja palaa viimeistään kaudeksi 2018 Veikkausliigaan ja silloin toivottavasti Klubiin. Uskomattoman naivit kuvitelmat täällä, että tuo millään tavalla olisi askel eteenpäin. Tummemmalle kaverille saattaa tulla lisäksi ikävää henkilökohtaista kuittia niskaan tuolla Alas
caucho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Antonio Cassano


Vastaus #36 : 11.02.2017 klo 11:10:24

Eiköhän tuolla pelaajat ole keskimääräisesti paljon urheilullisempia mitä Veikkausliigassa, taidossa tuskin on paljoa eroa.

BATE oli ainakin SJK:a vastaan kaikilla osa-alueilla valtavasti edellä ja Shakhter on BATE:n kovin haastaja. Nimenomaan pelaajien taitotasossa Valko-Venäläiset olivat selvästi edellä.

Mikäs tuolla Soirilla ollessa. Tasoltaan hyvä askel eteenpäin Veikkausliigasta, palkka on varmasti kelvollinen, paikalliset naiset upeita ja onnistuessaan hyvin, on jo ensi talvena matkalla isompiin ympyröihin.

Pahaa pelkään, että samanlainen vedätyssiirto kuin Mosan keisseissä. Pelailee ummikkoja rotaatioroolissa, unohtuu, turhautuu ja palaa viimeistään kaudeksi 2018 Veikkausliigaan ja silloin toivottavasti Klubiin. Uskomattoman naivit kuvitelmat täällä, että tuo millään tavalla olisi askel eteenpäin. Tummemmalle kaverille saattaa tulla lisäksi ikävää henkilökohtaista kuittia niskaan tuolla Alas

Täysin eri lähtökohdathan tässä on kun mitä Mosan siirrossa oli. Latvian hassutteluliigan rinnastaminen Valko-Venäjään on melko absurdia ja useampi tumma kaveri on pärjännyt enemmän kuin mainiosti Itä-Euroopassa. Toki länsimaissa tykätään kirjoittaa Itä-Euroopan rasismista, mutta en muista lukeneeni juttuja vaikkapa siitä miten rakastettu pelaaja Ahmed Musa oli puna-armeijan joukkueessa, CSKA:ssa tai Chisamba Lungusta, joka on Ural Yekaterinburgin ylivoimaisesti suosituin pelaaja.
« Viimeksi muokattu: 11.02.2017 klo 11:21:49 kirjoittanut caucho »
Gunvald Larsson

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 11.02.2017 klo 11:29:35

Vakavasti puhuen, kummastakohan on lähdetty paremmin koviin seuroihin ja liigoihin, Klubista vai Shater Soligorskista?

Ihan järjetön muuvihan tuo on. Tuskin edes kummasti tienaa jos seuran budjetti jotain Vepsun tasoa.
petteri72

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool


Vastaus #38 : 11.02.2017 klo 11:56:59

Oletteko kuulleet mikä on vanha Venäläinen uimakoulu? No, siellä uimaan opitaan siten, että uimataidoton heitetään veteen ja voimakkaimman eloonjäämisvietin omaavat yksilöt oppivat uimaan tai liikehtimään pinnalla pysymistä edellyttävällä tavalla.

Nyt Pyry lähtee ilmeisesti täysin Venäjänkielen taidottomana ympäristöön, jossa oikeastaan kukaan ei puhu kuin Venäjää ja lisäksi musta mies on Valko-Venäjällä aika suuressa väkivallan vaarassa, kun banaanit lentelevät kentälle ja muutenkin ilmapiiri aika sisäänpäin lämpiävä.

En voi muuta kuin toivottaa onnea ja sitkeyttä, sitä todella nyt tarvitaan.
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #39 : 11.02.2017 klo 12:07:36

Oletteko kuulleet mikä on vanha Venäläinen uimakoulu? No, siellä uimaan opitaan siten, että uimataidoton heitetään veteen ja voimakkaimman eloonjäämisvietin omaavat yksilöt oppivat uimaan tai liikehtimään pinnalla pysymistä edellyttävällä tavalla.

Nyt Pyry lähtee ilmeisesti täysin Venäjänkielen taidottomana ympäristöön, jossa oikeastaan kukaan ei puhu kuin Venäjää ja lisäksi musta mies on Valko-Venäjällä aika suuressa väkivallan vaarassa, kun banaanit lentelevät kentälle ja muutenkin ilmapiiri aika sisäänpäin lämpiävä.

En voi muuta kuin toivottaa onnea ja sitkeyttä, sitä todella nyt tarvitaan.
Valmentaja ja pari pelaajaa puhuu englantia eikä suhteellisen hyvällä kielipäällä varustetulle Pyrylle venäjänkään oppiminen ole minkään sortin mahdottomuus.
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #40 : 11.02.2017 klo 12:29:40

Onpa erikoinen liike nuorelta mieheltä. Sanattomaksi vetää, ja samalla tietysti toivoo, että tälle löytyy joku järkevä selitys.

Kieltä varmasti oppii, jos tahtoo. Rasismibarometristä ei ole tietoa, ennakkoluuloja löytyy varmasti. Toisaalta optimistina tulee ajateltua, että eristyksissä olleessa maassa tummalla miehellä riittää kysyntää ihan älyttömästi. Venäjä on rakkauden kieli, joten onnea vaan pojalle silläkin saralla.
Jalitsumies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nigel Winterburnin munat ja pekoni


Vastaus #41 : 11.02.2017 klo 13:01:08

Jännä että porukka suhtautuu tähän siirtoon noin skeptisesti. Omasta mielestäni tämä on mahtava tilaisuus ottaa avauskokoonpanon paikka suhteellisen kovasta jengistä. Tuolla luultavasti pystyy keskittymään sataprosenttisesti pelkkään futikseenkin, kun yhteistä kieltä ei kovinkaan monen henkilön kanssa ole.

Suurin itseäni kuumottava asia Valko-Venäjälle siirtymisessä olisi kuitenkin tämä:

Uutinen
Venäjä ja Valko-Venäjä törmäyskurssilla – "tavoitteena vallankaappaus"

Minskissä pelätään Kremlin tuella tapahtuvaa vallankaappausta.

Valko-Venäjän ja Venäjän suhteet ovat ajautuneet syvään kriisiin. Sen sytykkeenä ovat olleet Kremlin yksipuoliset epäystävälliset toimet presidentti Aljaksandr Lukašenkan hallitsemaa maata kohtaan. Näin arvioi Valko-Venäjän Strategisen ja ulkopoliittisen tutkimuksen keskuksen johtaja Arseni Sivitski Verkkouutisille antamassaan haastattelussa.

– Ei ole todisteita siitä, että Kreml valmistelisi suoraa sotilaallista interventiota – rajan läheisyyteen sijoitetut joukot eivät siihen vielä riittäisi. Todennäköisempää on, että tavoitteena on vallankaappaus, Sivitski sanoo.

Venäjä tarvitsee hänen mukaansa Valko-Venäjää etuvartiokseen koventaessaan sotilaallista ja poliittista painostusta länttä kohtaan. Presidentti Lukašenka on kuitenkin torjunut Venäjän vaatimukset joukkojensa sijoittamisesta maahan.

– Kreml saattaa provosoida kaappauksen Lukašenkan korvaamiseksi Venäjän täysin kontrolloimalla yhteistoimintamiehellä, joka esittäisi virallisen pyynnön joukkojen sijoittamisesta maahan. Venäjä voi myös masinoida yhteiskunnallisia levottomuuksia, jotka antaisivat sille tekosyyn sotilaalliseen ja poliittiseen interventioon, Sivitski sanoo.

Lukašenka ei aio taipua

Venäjä pelkää Sivitskin mukaan menettävänsä vähitellen vaikutusvaltansa Valko-Venäjän kehitykseen. Taustalla on Valko-Venäjän aktiivinen pyrkimys normalisoida suhteitaan länteen ja tiivistää kumppanuuttaan Kiinan kanssa.

Hän uskoo Kremlin olevan nyt kahden vaihtoehdon äärellä. Se voi kiristää taloudellista ja poliittis-sotilaallista ruuvia pakottaakseen Lukašenkan taipumaan tahtoonsa. Jos tämä lähestymistapa ei tuota toivottua tulosta, edessä voi olla Venäjän orkestroima vallankaappaus.

– Meidän ei toki pidä sulkea pois muitakaan skenaarioita – ei myöskään sotilaallista invaasiota Ukrainassa nähtyyn tapaan. Vielä toistaiseksi se näyttää kuitenkin epätodennäköiseltä.

Venäjän toimet Ukrainassa antoivat Sivitskin mukaan Valko-Venäjälle jo vuonna 2014 kimmokkeen puolustussuunnitelmansa tarkistamiseen. Maan asevoimat valmistautuvat nyt idästä tulevaan uhkaan, ja uudistetussa sotilasdoktriinissa korostuu hybridisodankäynti.

...

Ratkaiseva vuosi?

Energiakiistat ovat vain osa taloudellista painostusta. Kun Venäjä on lisäksi rajoittanut useiden hyödykkeiden tuontia Valko-Venäjältä ja palauttanut rajatarkastukset ilman ennakkovaroitusta, Valko-Venäjä on vajoamassa yhä syvemmälle kriisiin. Selviytyäkseen maa tarvitsee Sivitskin mukaan lännen apua.

– Paras tapa tukea Valko-Venäjää on auttaa sitä taloutensa uudistamisessa. Tekninen tuki WTO-jäsenyyden saavuttamiseksi olisi maalle elintärkeää. Se avaisi ovia kauppasopimuksille lännen ja muiden maiden kanssa ja edistäisi liiketoimintailmastoa, Sivitski sanoo.

Hän viittaa myös Valko-Venäjän toiveeseen Kansainväliseltä valuuttarahastolta saatavasta lainasta sekä läntisten sijoittajien mahdollisen roolin tilanteen tasapainottamisessa.

– Tällainen tuki ei vain auttaisi Valko-Venäjää säilyttämään suvereniteettinsa ja itsenäisyytensä, vaan se olisi erittäin tärkeää myös alueellisen vakauden ja turvallisuuden kannalta.

Vuotta 2017 on useissa arvioissa pidetty maan tulevaisuuden kannalta ratkaisevana. Joidenkin mielestä kriittiset hetket ovat käsillä syksyllä, jolloin järjestettävä Venäjän pääsotaharjoitus Zapad (suom. Länsi) ulottuu myös Valko-Venäjän maaperälle.

Toiset uskovat Kremlin pyrkivän hyödyntämään Yhdysvaltain presidentinvaihdoksen tarjoamaa aikaikkunaa. Siinä tapauksessa tilanne saattaisi kärjistyä dramaattisesti jo lähiviikkojen kuluessa.
https://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/vvenaja_tormayskurssilla-61358
Vlad Kepes

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Marie-Josée Ta Lou


Vastaus #42 : 11.02.2017 klo 19:21:46

Eksoottinen siirto. Onhan noi BATEt ja Dinamo Minskit todella kovia jengejä, mutta sarjan häntäpää on lähinnä sarjaa taksi/traktorikuski. Mikä on tietty Pyryn kohdalla mainiota että pääsee kärkipään jengistä nöyryyttämään raksamiehiä.

Ja kaikki kaupungit näyttää samalta:
Xaxaxa.
Bud Bundy

Poissa Poissa


Vastaus #43 : 11.02.2017 klo 19:35:26


Talvella varmaan vielä vähän kuviakin ankeamman näköistä.
Edmundo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Taured


Vastaus #44 : 11.02.2017 klo 19:36:33

Viihtyisin Ylos
supstanssi

Poissa Poissa


Vastaus #45 : 11.02.2017 klo 19:36:38

Eksoottinen siirto. Onhan noi BATEt ja Dinamo Minskit todella kovia jengejä
Xaxaxa.

Ja yhtä lailla Soligorsk, joka on ollut 2010-luvulla mitaleilla yhtä kertaa lukuunottamatta. Ja osittain BATEn ja Minskin edelläkin. Tuo on vain aika valkovenäläinen joukkue ja länsieurooppalaisia pelaajia ei ole juuri ollut. Toisaalta Pyry on pelannut futista Namibiassakin ja sopeutunut kaikkiin paikkoihin. Lisäksi on käynyt Minskissä Mursun MyPan mukana.
« Viimeksi muokattu: 11.02.2017 klo 19:44:59 kirjoittanut supstanssi »
Edmundo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Taured


Vastaus #46 : 11.02.2017 klo 19:37:56

Toisaalta Pyry on pelannut futista Namibiassakin ja sopeutunut kaikkiin paikkoihin.

Kai se nyt isänsä kotimaahan sopeutuu.
Billy the Badger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ФК «Паруса» Силтавуорэнранта


Vastaus #47 : 11.02.2017 klo 20:38:42

Täällähän on intouduttu asiakeskustelemaan.Soligorsk sijaitsee Minskistä etelään aivan tuon Luninetsin säteilytaskun pohjoisella reunalla. Kenties Pyry pääsee nauttimaan tämänkaltaisista ilmiöistä.Joukkueen sponsorin kaivosfirma Belaruskali takana, edessä jonkun kendojanarin patsas.

Lainaus
If you travel to Soligorsk, you will see that it is a wealthy city. Its streets are neat and clean, painted houses, expensive cars are in yards. Residents of the city are really richer than the rest of the population because Soligorsk - a city of miners.
But at the same time Soligorsk - a "city without a face". There is no historic center , there are no private sector. You will only see high-rise buildings in the streets. You can hardly find a "flavor" of the city.
50 years ago, people from different countries gathered in Soligorsk , so this city is interesting for its internationality . To be honest, I did not see in shades of Belarusian Soligorsk. The city was still too young and there is no age-old traditions that unite people . All people live on their own, there is no mutual assistance. A lot of time will pass before the people of the city can feel a single entity.

Kyseessä on siis Valko-Venäjän oma Hanty-Mansijsk, tuo ampumahiihtoskenestä tuttu anomalia Siperiassa, helvetin rikas paikka ja tyypillistä neukkublokkia saa hakemalla hakea. Siellä valttikorttina on öljy, joten kaivoshommilla ei ihan samaan sarjaan päästä mutta paremmin tuolla taitaa mennä kuin Borisovin Automobile and Tractor Electronics -skenessä.

Paikallinen kendopalatsi on asiallisen näköinen, onhan Lukashenka suuri jäähokin ystävä:

citykarhu

Poissa Poissa


Vastaus #48 : 11.02.2017 klo 21:07:01

Eksoottinen siirto. Onhan noi BATEt ja Dinamo Minskit todella kovia jengejä, mutta sarjan häntäpää on lähinnä sarjaa taksi/traktorikuski. Mikä on tietty Pyryn kohdalla mainiota että pääsee kärkipään jengistä nöyryyttämään raksamiehiä.

Väittäisin, että jokainen pääsarjajoukkue tuolla on ammattilaisstatuksella. Baltiassa nämä raksajengit.
Bulebule

Poissa Poissa


Vastaus #49 : 11.02.2017 klo 22:03:05

Ja kaikki kaupungit näyttää samalta:
Katsoin ekana, että kuvassa oli Hervanta tai Kontula.

Paljonkohan mahtaa olla muuten keskipalkka Valko-Venäjän pääsarjassa? BATE ainakin vääristää tuota tilastoa varmasti kunnolla.
« Viimeksi muokattu: 11.02.2017 klo 22:05:58 kirjoittanut Bulebule »

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 10
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines