FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
16.10.2018 klo 02:09:51 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 5 [6]
 
Kirjoittaja Aihe: Sebastian Dahlström - Tavallinen puurtaja  (Luettu 42318 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
John Fire

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Brahen kenttä


Vastaus #125 : 10.08.2018 klo 13:32:47

Dalelta eilen muun joukkueen peesissä aivan katastrofaalinen esitys. Ei vaan riitä. Missä tämän miehen potentiaaliraja mahtaa olla? Onko se tullut jo vastaan?
Gunvald Larsson

Poissa Poissa


Vastaus #126 : 10.08.2018 klo 13:41:45

Dalelta eilen muun joukkueen peesissä aivan katastrofaalinen esitys. Ei vaan riitä. Missä tämän miehen potentiaaliraja mahtaa olla? Onko se tullut jo vastaan?

Ollaan teknisesti todennäköisesti aika lähellä mutta taktista kypsymistä varmasti tapahtuu. Dale vaikuttaa fiksulta ja työteliäältä pelaajalta, joka on roolitettavissa monikäyttöisesti hyvin erilaisiinkin systeemeihin.

Aivan odotetustihan tämä Dalen osalta siis menee, mikä saattaa olla Klubin onni. On nimittäin hyvä rotaatiopelaaja vuosiksi eteenpäin, ellei Bana vie mukanaan.
Ehis

Poissa Poissa


Vastaus #127 : 10.08.2018 klo 14:18:10

Aika koruton kertoma taas siitä, että liigassa kävi nykäisemässä voittomaalin ja muutenkin pelaamassa hyvän pelin ja sitten kovemmassa tempossa sotkee enemmän kun saa aikaan. Pelaaja voi noudattaa taktiikkaa helvetin hyvin ja Dale sitä tosiaan tekee, mutta noin luokaton perusteku on vaan surullista seurattavaa. Uus kundi laittoi perussyötöt omille satanolla vs Dale. Vituttaa kundin puolestakin, ettei tehnyt lajitreeniä tarpeeksi. Aineksia on ollut vaikka mihin.
Futsalt

Poissa Poissa


Vastaus #128 : 10.08.2018 klo 18:03:43

^ Dale ei tehnyt lajitreeniä tarpeeksi? No, w/e, lahjattomat treenaa, Dalella ei vain ole luontaista, pehmää kosketusta. Kaverin pitää mallintaa pelaamisensa jonkun Gattuson esikuvan mukaan, fysiikkaa, rikkomisen jaloa taitoa ja juoksuvoimaa vain lisää niin kyllä sillä pivotina Klubissa pärjää kunhan on pätevämmät registat ja trequartistat tekemässä sen pallollisen duunin kansainvälisessä tempossa. Pallolliseen roliin pojan lahjat eivät ikävä kyllä riitä. Roolitus selkeäksi ja panostaminen vahvuuksiin. Unohdetaan nyt ne 10-paikan kuvitelmat tai pallollinen vastuu 8-paikalla.

Klubilta puuttuu pelinavaustaito ja rytmityskyky keskuspuolustuksesta ja keskikentän pohjalta täysin  jos ja kun Mosa pelaa 10-paikalla. Siihen päälle sumussa kiskoillaan sutivat sumusalot ja temmon ja motivaation kanssa kipuilevat rafinhat laidoilla niin onhan se toki varsinainen master plan joukkueen rakentamisen suhteen, toki Pirinen on loukkaantunut jne. Mutta kuka sai tämän kuningasidean rakentaa Klubiin räikeän jalaton keskisektori kahteen alimpaan linjaan? Korostan sanaa jalaton ennen kuin joku ehtii huomauttaa pallollisten topparien ja DM:ien niukasta saatavudesta. Taso tällä alueella on häkellytttävän huono.
« Viimeksi muokattu: 10.08.2018 klo 18:07:19 kirjoittanut Futsalt »
muumi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: minä en nettikiusaa


Vastaus #129 : 10.08.2018 klo 19:59:35

Dale "kärsii" Annanin läsnäolosta siinä mielessä, että molemmat olisivat parhaimmillaan keskikentän pohjalla roolissa, jossa saa katkaista vastustajan hyökkäyksiä ja antaa helppoja viereen. Klubissa ei vaan kahteen tuollaiseen pelaajaan ole varaa, tai siis tarvetta, joten Dalea peluutettu enemmän pallossa eikä ole annettu keskittyä yksinkertaiseen. Oikeilla seuravalinnoilla voi tehdä ihan hyvän uran, koska pärjää kyllä monessa sarjassa häntäpäässä, jossa voi puolustaa. Dale-Mosa olisi hieno toisiaan täydentävä kaksikko klubiin, mutta Annan toki ansaitusti jatkaa jos haluaa.

E. Alaspäin Dale on ihan taattua ja loistava taklaamaan, joten jos saa keskittyä vain siihen, niin hyvä tulee. Nyt vaan on vielä parempi keskikentän pihkatappi edellä.
Demian

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tarup Paarup


Vastaus #130 : 10.08.2018 klo 21:26:51

Ymmärrän mitä tarkoitatte heikolla pallokosketuksella, ja kieltämättä eilinen oli Dalelta heikko peli eivätkä europelit ehkä muutenkaan ole olleet mitään totaalidominanssia. Kuitenkin kun kaveria nyt ollaan istuttamassa keskikentän pohjalle rouhimaan ja syöttelemään helppoja viereen, pitää muistuttaa että parhaimmillaan Dale kykenee auttamaan joukkuettaan hyökkäyspäässäkin:

Dale oli myös yhdeksällä maalisyötöllään Veikkausliigan syöttöpörssin jaetulla kakkossijalla Steven Morrisseyn kanssa. Ainoastaan 12 syöttöä kerännyt Filip Valencic oli tällä saralla tehokkaampi.
Ehis

Poissa Poissa


Vastaus #131 : 10.08.2018 klo 23:06:10

Mun mielestä nimenomaan kutospaikalle pihkatapiksi ei ole mitään jakoa. Onhan tuollekin paikalle kehitytty myöhemmällä iällä, mutta toistaiseksi ei siltä näytä.
Ylöspäin vaarallinen taktisten ja fyysisten kykyjensä voimin, tosin ei €-peleissä.
« Viimeksi muokattu: 11.08.2018 klo 10:40:20 kirjoittanut Ehis »
Jarde1

Poissa Poissa


Vastaus #132 : 10.08.2018 klo 23:32:55

Piti ihan luoda tunnarit kommentoidakseni tätä kaveria. Olen nähnyt livenä ainoastaan Ilves-vierasmatsin ja ruudun välityksellä tämän kauden europelit.

Välillä näyttää että kaveri jää pitkiksi ajoiksi pelin ulkopuolelle pitäessään jonkinlaista tasapainoa klubin keskustan suhteen, mutta hakiessaan aktiivisesti esim. helppoja käyttösyöttöjä (joissa melkein kuka tahansa voisi kääntää pelin toiselle puolelle kenttää), sitä palloa ei kuitenkaan haluta Dalelle pelata. Vaikka fyysinen olemus ja liike puhuisi oikein hyvän ankkurin puolesta ollaan katkoissa joko vähän myöhässä tai liian pehmeitä. Peliä avattaessa tekee välillä todella hyviä ratkaisuja ja huomaa että silmää on, mutta varsinkin yhden kosketuksen pelaaminen on näkemissäni otteluissa jättänyt toivomisen varaa. Osaako joku kaveria pidempään seuranneena sanoa, mikä se optimirooli olisi? Jotain ankkurin ja kymppipaikan välillä?
Demian

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tarup Paarup


Vastaus #133 : 10.08.2018 klo 23:48:30

Osaako joku kaveria pidempään seuranneena sanoa, mikä se optimirooli olisi? Jotain ankkurin ja kymppipaikan välillä?

Varmaan jotain tällaista. Rooli jossa pääsee yrittämään pallonriistoja mahdollisimman ylhäällä ja jakamaan avaavia syöttöjä. Kuitenkaan tekniikka ei taida riittää kympiksi kovemmissa peleissä, joten varsinaisena kymppinä Dalea ei oikein voi pitää.

Itse hän on tainnut sanoa olevansa parhaimmillaan kasipaikalla tai box-to-box -pelaajana, mutta tästä en ole täysin varma.
Ikifani

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #134 : 11.08.2018 klo 09:44:23

Aika koruton kertoma taas siitä, että liigassa kävi nykäisemässä voittomaalin ja muutenkin pelaamassa hyvän pelin ja sitten kovemmassa tempossa sotkee enemmän kun saa aikaan.

Minkä voittomaalin Dale on liigassa nykäissyt ? No olihan se Klubille melkein kuin voitto kun tuli kotona viime minuuteilla tasoihin Klausin maalilla. 
Ehis

Poissa Poissa


Vastaus #135 : 11.08.2018 klo 10:39:02

Minkä voittomaalin Dale on liigassa nykäissyt ? No olihan se Klubille melkein kuin voitto kun tuli kotona viime minuuteilla tasoihin Klausin maalilla.  

Sori, toki johtomaali.
Pyrkka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Berat Sadik & Andy Carroll


Vastaus #136 : 11.08.2018 klo 11:02:37

Dahlström oli RoPS:a vastaan maalia lukuunottamatta huono. Aika harvassa muutenkin Dalella on hyvät pelit ollut. Dalen pitäisi pystyä tehoilemaan suunnilleen kaksinkertaisesti, että voisi antaa anteeksi heikon perustason.

Puhe siis HJK:n avauskokoonpanon pelaajan vaadittavasta tasosta. Nythän Dale pelaa sitäkin suuremmassa roolissa, kun pelaa tähtipelaajan minuutteja, vaikka oikea taso olisi rotaatiossa. Harmittaa kyllä Klubin ja Dalen puolesta, että joukkue on rakennettu niin huonosti, että Dalesta on tullut käyttökelpoisen pelaajan sijasta riippakivi.
Demian

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tarup Paarup


Vastaus #137 : 04.10.2018 klo 16:33:20

Tämäkin paska valittiin kuukauden joukkueeseen. Ja vasta toista kertaa tällä kaudella :(
Untermars

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #138 : eilen kello 14:40:43

Dale arvelee kenties siirtyvänsä ulkomaille talvella.

http://www.veikkausliiga.com/uutiset/2018/10/15/hjkn-mestaruuden-takuupelaaja-tahyaa-ulkomaille-kiinnostusta-on
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #139 : eilen kello 14:46:54

Klubilla menee keskikenttä aika uusiksi, jos sekä Dale että Mosa lähtee. Jatkaakohan Annankaan?
agsu

Poissa Poissa


Vastaus #140 : eilen kello 14:50:13

Klubilla menee keskikenttä aika uusiksi, jos sekä Dale että Mosa lähtee. Jatkaakohan Annankaan?

Jos noista yhden saisi valita jatkamaan niin se olisi Annan.
« Viimeksi muokattu: eilen kello 16:04:01 kirjoittanut agsu »
Lihamuuri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ...uudet suosikkijoukkueet...


Vastaus #141 : eilen kello 15:27:44

Kuka nyt ei ottaisi Veikkausliigan parasta?

Dalen kanssa taidan olla samaa mieltä, että kehittyäkseen hän tarvitsee kovempia peliä mitä liigassa on tarjolla. Joku Championship-seura on kuulemma käynyt Dalea tarkkailemassa aikaisemmin. Itse veikkaan jotain Norjan liigaa nyt aluksi osoitteeksi.

 
Sivuja: 1 ... 5 [6]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines