FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.01.2019 klo 13:23:53 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: [1] 2
 
Kirjoittaja Aihe: PS Kemi - OPS su 19.2.2017 @ Junkohalli - Hallipalloa lepopäivän ratoksi  (Luettu 7075 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Herr Gunther

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Visa, Tenho, -85, KePS; est. 1999


: 17.02.2017 klo 17:02:56

PS Kemi saa jälleen vieraita Oulusta kun OPS saapuu Junkohallin kiistanalaisten valojen säihkeen alle cup-kamppailun merkeissä. Edellisen viikon derbyvoitto saattelee PS Kemin sunnuntai-iltapäivän otteluun vieraita huomattavasti duurivoittoisemman sävelen soinnissa; OPS metsästää edelleen niin avausosumaansa kuin -pisteitänsä, kauden harjoituspelit ja cup-ottelut mukaanluettuna, eikä yksikään vastus ole tarjonnut tuoreelle Ykkösen nousukkaalle kovin lempeää vientiä. Vieraissa pelatut pelit OPS:lla ensin Pietarsaaressa Jaron vieraana 4-0, paikalliskamppailu AC Oulun kanssa samoin lukemin cupin avauksessa ja viimeisimpänä todellinen tunturipurokylvetys Ounashallissa Ropposen toimesta murskalukemin 9-0. OPS:n raportti antoi ymmärtää, että pelaajisto itse oli lähestynyt valmennusjohtoa ja esittänyt liigajoukkuetta vastaan pelattavan "vetäytymällä puoleen kenttään". Tyrskypihan Aurinkokuningas jakoikin miehistölleen täyslaidallisen viimeisen reissun päätteeksi ja antoi palaa ihan julkisten lausuntojenkin muodossa tyylilleen uskollisena, viitaten mm. mielenkiintoiseen pelitapavalintaan:

Lainaus käyttäjältä: Miika Juntunen
Tämä oli pelaajille hyvä oppitunti meidän omasta pelityylistä. Meidän pitää puolustaa aggressiivisesti ja eteen päin. Meidän pelityyli toimii Suomessa mitä joukkuetta vastaan tahansa, jos sitä vain halutaan noudattaa.

Raportissa alleviivattiin myös valmennuksen huolta siitä, miten joukkue ei ole valmis kauden päätavoitteeseen sekä siitä ettei "joukkue pysty nykyisellä kokoonpanolla parempaan", jättäen vieraiden lähtökohdat tulevaan otteluun vähintäänkin mielenkiintoisiksi. Avausta saati mukaan lähtevää miehistöä on joukkueen kausiotsikkoa sekä seuran tiedotusta seuranneen melko hankala hahmottaa, värikkäistä ratkaisuistaan tunnettu valmennusjohto tuonee muutoksia kokoonpanoon ylläolevista lausunnoista päätellen. Sopimusrintamalla on kuluneella viikolla tapahtunut Joni Lämsän allekirjoittaman jatkosopimuksen muodossa.

Kotijoukkue PS Kemi väänsi todella makoisan derbyvoiton AC Oulusta lukemin 2-1 ja joukkueen keskeneräisyydestä huolimatta niin toimivalla esityksellä, että isännät voidaan helposti sijoittaa ennakkosuosikin asemaan. Valmennusjohto reagoi cupin avauksessa kärsityn kotitappion jälkeen nostamalla KPV-ottelun toisen jakson piristeruiskeet Ojalan, Jaman ja Valencicin toivotusti avaukseen ja jälki oli sen mukaista Valencicin onnistuessa maalinteossa sekä Ojalan ja Jaman antaessa todella vakuuttavat näytöt tulevan kauden keskikentän dynamon etsinnässä. Avaus oli allerkirjoittaneen mielestä erinomaisesti rakennettu Reza Heidarin täysin järjenvastaista peluutusta oikealla laidalla lukuunottamatta, joten hahmotellaan avausveikkaus muotoon:

                                                  
                                                  Aalto
  
                                              Karjalainen    

                           Valencic       Jama       Ojala       Gullsten

                         Laitinen      Kaljumäe     Gilligan       Nurmos

                                               Forsman


Puolustuslinja toimi mielestäni hyvin. Laitinen oli ensimmäisellä jaksolla heikko, mutta uskon peliin oikeasti vaikuttavan ja osallistuvan laiturin helpottavan miehen työskentelyä huomattavasti joten annetaan avauksen muodossa mahdollisuus petrata. Kuukasjärvi vaihdosta sisään Laitisen tilalle jos ongelmat jatkuvat, avauksen paikkakaan ei tähän otteluun aikaisemman esityksen perusteella olisi mikään huutava vääryys. Gullstenin jalka tuntuu käyvän vuosi vuodelta vauhdikkaammin ja oli laidallaan varsinkin ensimmäisellä jaksolla ACOa vastaan täysin pitelemätön. Oikeajalkaisuutensa puolesta avaukseen "oikealle" laidalle niin josko toimisi vielä paremmin, vasemmallahan Ootsi jostain syystä miestä peluuttaa huomattavasti enemmän. Valencic vasemmalle laidalle, koska osoitti ensimmäisellä jaksolla pystyvänsä paikkaamaan liikkeellään ja pelinluvullaan puutteita laitapelaamisessa (ohjeisti Heidaria minkä kerkesi mutta täytteli lopulta itse ja levensi laidalle Laitisen avuksi). Keskikenttä ennallaan, koska se nyt vaan yksinkertaisesti toimii. Karjalainen avauksen kamaa ehdottomasti onnistumisiensa ja esitystensä myötä, joko Aallon taakse tai piikkiin. Oulun suosikkivävy tolppien väliin.

Joukkueiden ennakot:

http://www.pskemi.fi/ops-vieraana-lohkovaiheen-viimeisessa-kotiottelussa/

Ovet auki halliin ja lipunmyynti käynnissä paikanpäällä klo 14:00

Liput ennakkoon ainakin Kemin uimahallin Cafe Laineesta ja PS Kemin toimistolta

« Viimeksi muokattu: 18.02.2017 klo 17:57:12 kirjoittanut Herr Gunther »
Kaski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi, suomifutis


Vastaus #1 : 17.02.2017 klo 18:41:09

Kemin edellinen peli AC Oulua vastaan oli pelillisesti niin selkeää eteenpäin menoa että tästä pelistä ei voi odottaa muuta kuin selvää voittoa.

Giligan voisi minun puolesta jatkaa vaikka pidempäänkin topparina, sen verta hyvin ja varmasti luuti menemään siellä viime pelissä. Ja tällä pelipaikalla Giliganista ehdottomasti isoin hyöty koko joukkueelle kun keskikenttäkin melko hyvässä kuosissa nyt.

Pitäisikö Vilmusen Mikkoakin pitää hereillä tosipeleissä, eli jo tässä pelissä tolppien väliin tai viimeistään viikon päästä lauantaina Haupa pelissä, jos siis ukko muuten täysin kunnossa.
Sivusta katsoja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: paikalliset seurat


Vastaus #2 : 17.02.2017 klo 20:12:53

Valencic hattutemppu!
Elttoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi, muut pohjoisen seurat sekä Watford.


Vastaus #3 : 18.02.2017 klo 16:01:07


PS Kemin ennakko: http://www.pskemi.fi/ops-vieraana-lohkovaiheen-viimeisessa-kotiottelussa/
Takakentän Beckham

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Miika Nousiainen, Wes Anderson


Vastaus #4 : 19.02.2017 klo 01:25:46

Gyntteriltä kohtuullisen vahva avausviesti ottaen huomioon millaisesta höntsäpelistä tässä on kyse Ylos

PS Kemi saa jälleen vieraita Oulusta kun OPS saapuu Junkohallin kiistanalaisten valojen säihkeen alle cup-kamppailun merkeissä.
Oli muuten viime kerralla kirkkaimmillaan miesmuistiin, ainakin pienen hetken. Harvinaista herkkua.

Tyrskypihan Aurinkokuningas jakoikin miehistölleen täyslaidallisen viimeisen reissun päätteeksi ja antoi palaa ihan julkisten lausuntojenkin muodossa tyylilleen uskollisena...

...jättäen vieraiden lähtökohdat tulevaan otteluun vähintäänkin mielenkiintoisiksi. Avausta saati mukaan lähtevää miehistöä on joukkueen kausiotsikkoa sekä seuran tiedotusta seuranneen melko hankala hahmottaa, värikkäistä ratkaisuistaan tunnettu valmennusjohto tuonee muutoksia kokoonpanoon ylläolevista lausunnoista päätellen.
Taikalanne veti ässän hihasta eikä aio itse olla paikalla Jungossa, vaan skouttailee pelaajia "maailman toiseksi suurimmassa jalkapallomaassa". Toivottavasti sieltä nyt se yksitoista ukkoa tulisi kuitenkin, että saadaan peli pelattua. Luovutusvoittokaan ei käy, kun maalierolla voi olla ratkaiseva merkitys RoPS:n pistettyä lohko jännäksi.

hahmotellaan avausveikkaus muotoon:

                                                  
                                                  Aalto
  
                                              Karjalainen    

                           Valencic       Jama       Ojala       Gullsten

                         Laitinen      Kaljumäe     Gilligan       Nurmos

                                               Forsman

Gullstenin jalka tuntuu käyvän vuosi vuodelta vauhdikkaammin ja oli laidallaan varsinkin ensimmäisellä jaksolla ACOa vastaan täysin pitelemätön. Oikeajalkaisuutensa puolesta avaukseen "oikealle" laidalle niin josko toimisi vielä paremmin, vasemmallahan Ootsi jostain syystä miestä peluuttaa huomattavasti enemmän.
Uskoisin Karjalaisen jatkavan piikissä ja Geru siihen taakse. Gullstenista (ja siten Filipistä) täysin samaa mieltä. Nythän Pikku G ajaa vasemmalta hyvin sisään, mutta siihen se jää kun laukaus on mitä on. Toisella laidalla voisi jaella syöttöjä keskelle paremmille viimeistelijöille. Said Ahmed ja Wiena ovat ainoat penkillä nähdyt pelaajat, jotka eivät ole Cupissa päässeet kentälle. Mahdollisuuksien mukaan molemmille paikka näyttää. Kuukasjärvellekin voisi lisää minuutteja suoda. Vasen pakki edelleen murheenkryyninä, siihen täytyisi jotain kehittää. Toki eiköhän siellä näiden spekulaatioiden jälkeen ole puolet joukkueesta sairaana, joten kokoonpanoa kauhulla odotellessa.

Voitto pitäisi kairata, maalieroa kohentaa ja antaa näyttöpaikkoja nuorille. Ei oikeen tiedä mitä odottaa. Veikataan OPS:n huippuvire huomioiden optimistisesti 7-0. Maalit jakautukoon tasaisesti kaikille halukkaille.

Pitäisikö Vilmusen Mikkoakin pitää hereillä tosipeleissä, eli jo tässä pelissä tolppien väliin tai viimeistään viikon päästä lauantaina Haupa pelissä, jos siis ukko muuten täysin kunnossa.
Ehdottomasti jompaan kumpaan matsiin maaliin, jos vaan on kunnossa. Ainakin edellisen pelin seurasi katsomon puolelta.
CarlesP

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 19.02.2017 klo 01:46:32

Pennasen paluulle Junkohalliin Ylos
error2

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 19.02.2017 klo 11:19:20

Näkyykö peli mistään?
Eisseleez

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ps Kemi Kings, Huuhkajat, Helmarit,


Vastaus #7 : 19.02.2017 klo 12:12:41

Näkyykö peli mistään?

www.pohjolansanomat.fi striimaa sen tilaajilleen
Kaski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi, suomifutis


Vastaus #8 : 19.02.2017 klo 12:36:47

Veikkauksen sivuilta tunnuksilla, Kemin mahdollinen avaus,

                          Karjalainen
                       Aalto
Valencic   Louste    Ojala     Gullsten
Laitinen     Kaljumäe   Gilligan   Nurmos
                 Forsman

Ukot heitetty lonkalta tohon, sitähän ei tiedä kuka puolustuslinjassa/keskikentällä, milläkin paikalla. Gilligan vai Louste?
BeckDol

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi


Vastaus #9 : 19.02.2017 klo 12:44:38

Gilligan vai Louste?

Vaikea nähdä Loustetta keskikentälle. Eiköhän tuo linja mene Louste-Laitinen-Kaljumäe-Nurmos. Louste olisi kyllä hieno ratkaisu pakkiongelmiin. Toivottavasti onnistuu.
Kaski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi, suomifutis


Vastaus #10 : 19.02.2017 klo 12:48:47

Ja OPS mahdollinen avaus, veikkauksen sivuilta.
Pennanen
Ulander Antti
Jibrin Augustine
Lämsä joni
Haapala Arttu
Leskelä Joni
Orishani Felix
Juntunen Matias
Sesay Abdul
Jibrin Alexander
Rounaja Oskari
Joku viisaampi voi ryhmitellä kentälle..
Takakentän Beckham

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Miika Nousiainen, Wes Anderson


Vastaus #11 : 19.02.2017 klo 13:04:02

Ukot heitetty lonkalta tohon, sitähän ei tiedä kuka puolustuslinjassa/keskikentällä, milläkin paikalla. Gilligan vai Louste?
Louste on vasen pakki, eiköhän se sitä paikkaa myös pelaa. Miehen paluulle kyllä Ylos

Poissaoloja reippaanlaisesti, kuten oli odotettavissa. Penkkiveikkoja onneksi suurin osa.
Herr Gunther

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Visa, Tenho, -85, KePS; est. 1999


Vastaus #12 : 19.02.2017 klo 13:16:16

Veikkauksen sivuilta tunnuksilla, Kemin mahdollinen avaus,

                          Karjalainen
                       Aalto
Valencic   Louste    Ojala     Gullsten
Laitinen     Kaljumäe   Gilligan   Nurmos
                 Forsman

Ukot heitetty lonkalta tohon, sitähän ei tiedä kuka puolustuslinjassa/keskikentällä, milläkin paikalla. Gilligan vai Louste?

Näyttää hyvältä, Lousteelle varmasti sopiva paikka antaa näytöt vahvasti ja vakaasti keskellä operoivan Ojalan vieressä. Gilligan mielellään toppariksi, koska osaa johtaa linjaa ja ohjeistaa välit kohdilleen. Lousteella varmaan riittää jalka laidallekin Valencicin tilalle.

E. ... tai tosiaan koulutuksellisen paikalleen jolloin Gilligan nousee keskelle.
« Viimeksi muokattu: 19.02.2017 klo 13:18:21 kirjoittanut Herr Gunther »
error2

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 19.02.2017 klo 13:31:52

www.pohjolansanomat.fi striimaa sen tilaajilleen


Onneksi tekstitv, kiitos yle(vero).
Elttoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi, muut pohjoisen seurat sekä Watford.


Vastaus #14 : 19.02.2017 klo 14:06:48

Kokoonpanot:

1   Forsman Oskari
3   Louste Henri
4   Valencic Filip
5   Nurmos Lassi
9   Karjalainen Rasmus
10   Ojala Matias
13   Laitinen Juuso
17   Gullsten Aleksi
23   Kaljumäe Marek
24   Aalto Jussi
87   Gilligan Ryan
--
2   Hassan Jama Omar
18   Heidari Reza
19   Wiena Topias
35   Vilmunen Mikko

OPS:
1   Pennanen Juhani
2   Ulander Antti
3   Leskelä Joni
6   Orishani Felix
7   Juntunen Matias (Kapt)
8   Sesay Abdul
9   Rounaja Oskari
10   Lämsä Joni
15   Jibrin Alexander
20   Haapala Arttu
21   Jibrin Augustine
---
11   Tikkanen Valtteri
17   Säily Samuel
18   Koskinen Eelis
Sandy

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 19.02.2017 klo 14:25:11

Tänään valmistellaan peli siihen kuosiin, että 1.3. ollaan iskussa Kainuussa pelattavassa jänkäderbyssä.
4-0 riittää mulle, kunhan peli hanskassa loppuun saakka. Tietysti jos maalieroaja joudutaan sit lohkovaiheessa vertaileen, niin mielummin 10-0.
Saadaanpa 1.3. kunnon jännitysnäytelmä. Harmi vain kun se pelataan siellä. Onneksi RoPS on voitettavissa😀
Liberatce

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 19.02.2017 klo 14:42:00

Kokoonpanot:

1   Forsman Oskari
3   Louste Henri
4   Valencic Filip
5   Nurmos Lassi
9   Karjalainen Rasmus
10   Ojala Matias
13   Laitinen Juuso
17   Gullsten Aleksi
23   Kaljumäe Marek
24   Aalto Jussi
87   Gilligan Ryan
--
2   Hassan Jama Omar
18   Heidari Reza
19   Wiena Topias
35   Vilmunen Mikko

OPS:
1   Pennanen Juhani
2   Ulander Antti
3   Leskelä Joni
6   Orishani Felix
7   Juntunen Matias (Kapt)
8   Sesay Abdul
9   Rounaja Oskari
10   Lämsä Joni
15   Jibrin Alexander
20   Haapala Arttu
21   Jibrin Augustine
---
11   Tikkanen Valtteri
17   Säily Samuel
18   Koskinen Eelis


Missä pikku juntunen on?
PulttiPoiz

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 19.02.2017 klo 14:51:28

Kuopiossa pelaamassa Kups-Helmiturnauksessa. Tervareissa.
Pentti Perusinsinööri

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 19.02.2017 klo 14:55:45


Missä pikku juntunen on?

Koska Miiga on parhaillaan pelaajakaupoilla Nigeriassa, niin siellä on edes joku järki penkin päässä virkaatekevällä valmentajalla.
Liberatce

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 19.02.2017 klo 15:16:50

Kuopiossa pelaamassa Kups-Helmiturnauksessa. Tervareissa.
Onneksi on siellä, on se ollut liian kylmää kyytiä sille.
Toivottavasti ei pelaa pariin vuoteen vielä.
Miksi se tervareissa pelaa, eikös se ollut paremmassa porukassa, olsissa?
PulttiPoiz

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 19.02.2017 klo 15:23:39

Klo 15.30 asian voi tarkistaa: Youtube kups2002 live stream. Pronssiottelu Tervarit vs Jaro. Aloittaa topparina.
Takakentän Beckham

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Miika Nousiainen, Wes Anderson


Vastaus #21 : 19.02.2017 klo 16:04:15

Mjaha, kotijoukkue ihan paska. Hienoa jätkät Alas
Kaski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi, suomifutis


Vastaus #22 : 19.02.2017 klo 16:53:47

Huh, huh, olipa nihkeä 0-0. Alas
Kirves

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 19.02.2017 klo 17:02:22

Täysin munaton esitys
Herr Gunther

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Visa, Tenho, -85, KePS; est. 1999


Vastaus #24 : 19.02.2017 klo 17:14:24

FT 0-0. Staattisinta, laiskinta, haluttominta, aloitteettominta ja ajatuksettominta paskaa ikinä, missään.

Voi jeesus mitä lampaantisseilyä.

 
Sivuja: [1] 2
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines