FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
16.08.2017 klo 18:56:07 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 [2]
 
Kirjoittaja Aihe: C14 ELL 2017  (Luettu 12012 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
carius

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Melody, Ilves, TamU, Kiisto


Vastaus #25 : 07.07.2017 klo 21:16:41

Pääasia tässä iässä on se, että mahdollisimman moni pelaaja saa hyviä pelejä. Voittoja, tasureita ja tappioita. Näillä pelureilla on vielä se mahdollinen futarinura täysin edessä. Viiden vuoden päästä joku on noussut ja joku ei. Tsemiä kaikille jotka haluavat tavoitella omaa huippuaan ja heille jotka tekevät töitä sen unelman mahdollistamiseksi.
nozick

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 01.08.2017 klo 16:52:37

Kesän turnausotteluita katsoessa ei ole voinut välttyä havainnolta, että fyysiset erot ovat jos mahdollista edelleen kasvaneet. Kentällä juoksee sekä pojankoltiaisia, joilla ei ole murrosiästä vielä tietoakaan että fyysisiltä mitoiltaa aikamiehiä, joilla on jo lähes aikamiehen lihaksistokin. Osin fysiikkaerot ovat niin isoja, että taitoerot supistuvat niiden rinnalla mitättömiksi sivuseikoiksi.

Joukkueiden ja pelaajien menestys ei siis välttämättä kerro yhtään mitään tulevaisuuden potentiaalista, jos se menestys perustuu suurelta osin fysiikaylivoimaan. Tässä ikäluokassa kylmäpäisyys on todellakin valttia. Pitäisi pystyä tarjoamaan sekä näille varhaiskypsille että myöhään kypsyville hyviä otteluita, onnistumisen kokemuksia, mutta myös haasteita.

Järkevintä olisi peluuttaa kaikkein kypsimpiä pelaajia vuotta vanhemmissa ja kaikkein pienimpiä uusien yli-ikäisyyssääntöjen puitteissa vuotta nuoremmissa. Ihan näin ei homma valitettavasti näytä juurikaan toimivan.
 
Sivuja: 1 [2]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines