FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.07.2018 klo 01:56:00 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: [1] 2 ... 14
 
Kirjoittaja Aihe: Veikkausliigan voimasuhteet 2017  (Luettu 76676 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
10 puukkoa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


: 21.03.2017 klo 22:03:45

Uuden Veikkausliiga-kauden alkuun on enää pari viikkoa, joten on korkea aika lyödä tulille spekulaatiot joukkueiden voimasuhteista. Joitain joukkueita on luonnollisesti tullut talven aikana seurattua enemmän kuin toisia, mutta kaikista joukkueista on kokoonpanojen ja talven tulosten perusteella jonkinlainen käsitys. Avataan peli omalla näkemyksellä tämän hetkisestä tilanteesta.

Mestarisuosikki

HJK: kauttaaltaan laadukas joukkue, jossa on sopiva sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Pelaajat kuten Morelos, Atom, Mosa ja Annan voivat onnistuessaan dominoida Veikkausliigaa miten tahtovat. Lähes jokaiselle paikalle löytyy liigan eliittiin kuuluva pelaaja ja penkilläkin on pitkä rivi laadukkaita liigapelaajia. Materiaaliltaan jälleen ylivoimainen, mutta kahdella edellisellä kaudella pahasti epäonnistunut Mika Lehkosuo luo pienen epäilyksen varjon Klubin ylivoiman ylle. Pelannut hyvän pre-seasonin tulosten valossa. Jälleen ylivoimaisesti suurin mestarisuosikki.

Mitalisijat

Ilves: viime kauden positiivisin yllättäjä on jatkanut joukkueen maltillista kehittämistä. Jokunen luottopelaaja on lopettanut tai jatkanut uraansa muissa maisemissa, mutta korvaajat ovat olleet kauttaaltaan melko lupaavan oloisia. Ilves lähteekin kauteen hieman eri odotuksilla kuin vuosi sitten, jolloin tamperelaisia pidettiin yhtenä sarjan heikoimmista joukkueista. Kysymysmerkkejäkin on, kuka tekee maalit ja nouseeko Tendengin lisäksi esiin muita, jotka kykenevät yksilösuorituksillaan kääntämään tiukat pelit voitoiksi? Kestääkö nuori joukkue paineet ja pysyykö suorittaminen tasaisena läpi kauden? Klubin jälkeen selkeimmin tyrkyllä mitaleille. Sijoille 2-4?

SJK: Seinäjoella vaihtuvuus on ollut suurta ja useampikin avainpelaaja on jättänyt seuran talven aikana. Joukkueen runko on kuitenkin laadukas, vaikkakin melko kapea. Tulevan kauden onnistuminen tulee riippumaan todella paljon Sixten Boströmin ja uusien hankintojen onnistumisesta. Avauskokoonpano vaikuttaa kohtuullisen laadukkaalta, mutta penkiltä ei ainakaan toistaiseksi montaa tekijämiestä löydy. Oletettavasti joukkuetta pyritään vielä vahvistamaan, mutta löytyykö näin myöhään keväällä enää laadukkaita pelaajia, vai hankitaanko vahvistukset vasta elokuussa? Kaikesta huolimatta sijoittaisin tällä hetkellä mitaleille. Sijoille 2-5.

KuPS: kuopiolaiset vaihtoivat kauden jälkeen valmentajaa ja HIFK:ssa maineensa luonut Jani Honkavaara pääsi käyttämään Ari Lahden lompakkoa uusiin hankintoihin. Joukkue on ollut pääosin kasassa jo vuoden vaihteesta lähtien, joka on ehdottomasti etu moniin kilpailijoihin nähden. Egwuekwe ja Salami sekä mahdollisesti Reuben Gabriel ovat pelipaikkansa eliittiä Veikkausliigassa, mutta muuten joukkue vaikuttaa ehkä hieman tasapaksulta. Taistelee mitaleista, sijoille 3-5?

IFK Mariehamn: saarelaisten seuraaminen on jäänyt hieman vähemmälle kuten aina ennenkin. Hallitsevat mestarit menettivät tärkeän kolmikon Viitala, Assis ja Orgill, eivätkä korvaajat ole puheiden perusteella pelanneet ainakaan toistaiseksi samalla tasolla. Joukkue on kuitenkin melko laadukas eikä hallitsevia mestareita ole helppo sivuuttaa mitalispekulaatioista. Sijoille 4-6?

VPS: vaasalaisten joukkue ei ole kokenut suuria muutoksia viime kaudesta. Pyry Soirin lähtö on paha menetys, mutta nuorten pelaajien esiinmarssi ratkaisurooleihin jatkunee myös Vaasassa. Petri Vuorinen sai viime kaudella ryhmänsä pelaamaan taitojensa ylärajoilla ja VPS pelasikin nousujohteisen kauden, joka johti naapurien Cup-mestaruuden myötä Eurooppaan asti. Vaasalaiset taistelevat onnistuessaan mitaleista, mutta näillä näkymin sijoitus on todennäköisesti haarukassa 4-6.

Keskikasti

FC Inter: koossa on jälleen laadukas joukkue, josta löytyy ainakin CV:n perusteella ehkä talven kovin hankinta, eli Julien Faubert. Paperilla FC Inter on kauttaaltaan kohtuullisen laadukas joukkue ja etenkin Furuholm-Kuqi -kaksikko voi tehdä vastustajan päässä tuhoisaa jälkeä löytäessään yhteisen sävelen. Jostain syystä turkulaiset haluavat kuitenkin antaa valmennuksessa tasoitusta kaikille muille seuroille täysin omassa todellisuudessaan elävän Shefki Kuqin muodossa. Materiaali riittäisi mitaleille, valmennus ei. Löytynee keskikastista. Sijoille 7-8.

FC Lahti: Lahdessa on koossa nuori ja kohtuullisen laadukas nippu, josta suurimmat tähdet loistavat poissaolollaan. Puolustus vaikuttaa ehkä hieman ohuelta ja hyökkäyspää vaikuttaa Tuomisen lähdön myötä todella kevyeltä. Kokonaisuudessaan kasassa on joukkue, jolla ei pitäisi olla pelkoa putoamisesta eikä sen koommin mitalisijoistakaan. Keskikastiin todennäköisimmin sijoille 7-8.

Putoamistaistelu


RoPS: Rovaniemellä on alkanut todellinen kulukuuri talouden tervehdyttämiseksi ja se näkyy kokoonpanossa. Toissa kauden hopeamitalistien pudotus pohjalle on ollut nopea ja jyrkkä. Joukkueessa on edelleen muutama pätevä pelimies Veikkausliigaan, kuten Okkonen ja Taylor, mutta ringissä ei ole juurikaan varaa loukkaantumisille. Malinen on pätevä koutsi, joten rollolaisten putoamiseen en usko. Lähtökohtaisesti sijoille 9-11.

HIFK: Mursun jengin pre-season on mennyt todella pahasti penkin alle. Joukkueeseen ei ole saatu hankittua kovin montaa mainitsemisen arvoista vahvistusta. Periaatteessa joukkue on paperilla ihan laadukas, mutta monella avainpelaajalla parhaat vuodet ovat jo takanapäin. Spekulaatioissa ovat pyörineet nimet kuten Forssell ja Zeneli, eikä näihinkään has-beeneihin ilmeisesti ole ollut varaa.  Toivottavasti Muurinen saa joukkoihinsa jotain ryhtiä, sillä muuten edessä on Kemin ja JJK:n haastaminen sarjan jumbopaikasta. Sijoille 9-11.

PS Kemi: toisenkaan Lapin seuran kohdalla tilanne ei näytä kovin lupaavalta. Joukkuetta on vahvistettu lähinnä alelaarista eikä joukkueesta löydy Mansallyn lisäksi ainuttakaan profiilipelaajaa. Ainoastaan Interin (ja luonnollisesti PK:n) paskuus piti kemiläiset viime kaudella poissa putoamiskarsinnoista, eikä tilanne näytä tällä kaudella yhtään sen paremmalta. Sijoille 10-12.

JJK: Jyväskylässä pelaajatilanne on ehkä vielä hitusen huonompi kuin Kemissä. Joukkueessa on ehkä 5-6 liigatason pelaajaa ja loput ovatkin joko junnuja tai Ykkösen miehiä. Omat junnutkin hylkäsivät uppoavan laivan, joten putoamisen välttäminen olisi tällä kokoonpanolla JJK:n mestaruus. Tällä hetkellä suurin suosikki suoraksi putoajaksi. Sijoille 10-12.

Keskikasti jäi tällä erää kahden joukkueen kokoiseksi, mutta näkisin kuitenkin kaikilla viidellä mitalisijoille sijoitetulta olevan mahdollisuudet saada jalometallia kaulaansa kauden päätteeksi.
Vässykkä

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 21.03.2017 klo 22:26:37

Klubin mestaruus on jo lähes kirjoitettuna mestaruuspystiin. Tälllä hetkellä ei väkisinkään löydy haastajaa, mutta yhtäkään pistettä ei ole vielä jaettu, joten löysäilyyn ei ole Klubilla varaa. Kahden vuoden oppivuosien jälkeen en millään jaksa uskoa Klubin löysäilevän, joten eiköhän HJK klaaraa mestaruuden Töölöön.

Haastajiksi nostettakoot Inter, KuPS, SJK, Ilves, IFK Mariehamn, VPS (ja Lahti).

Putoamista vastaan jäävät taistelemaan RoPS, HIFK, PS Kemi ja JJK.
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #2 : 21.03.2017 klo 23:00:49

HJK on tosiaan ties kuinka monetta vuotta mestarisuosikki mutta tällä kertaa ei matkaan pitäisi tulla mitään muttia. Liigan paras toppari (Obilor) ja kaksi liigan kolmen parhaan hyökkäyspään pelaajan joukossa olevaa kaveria (Morelos ja Atom) muodostaa jo sen verran hyvän paletin avaukseen että muilla tulee riittämään kirittävää. Ainoa asia mikä voi Klubin laivaa heiluttaa on Atomin tai Morelosin pidempi loukki, em. tyyppien mahdollinen poistuminen elokuussa tai sitten vituiksi menneiden europelien vuoksi kolmatta vuotta peräkkäin kärähtävä kasetti.

Muut mitalisijat ovat viisikon KuPS, Ilves, Inter, SJK ja Mariehamn heiniä. Etenkin kolme ensin mainittua ovat niin paperilla kuin kentälläkin vahvistuneet (nimekkäistä ja tärkeistä lähtijöistä huolimatta) viime kaudesta joten talven näppärästi menneet pre-season-otteet eivät ole ihan hyvän mäihän piikkiin menneet. SJK:lla hommaa sekoittaa hieman Sikun pelityyli jota joukkue joutuu sisäänajamaan varmaankin kauden pari ekaa kuukautta mutta kun taktiikka ja pelitapa on selkärangassa (ja Riski takaisin elokuussa), tulee joukkue olemaan kovaa valuuttaa. Mariehamnilla poistui tärkeitä pelaajia mutta ydinrunko säilyi ja sillä pärjää noin osaavalla valmennuksella pitkälle.

Jämäsijat menevät satunnaisessa järjestyksessä Lahden, Vepsun ja Kemin välillä.

Putoamiskamppailussa on tällä kaudella omissa kirjoissa yksi maybe-tason tapaus ja kaksi aivan varmaa keissiä. RoPS:n meno näyttää tällä hetkellä samanlaiselta kuin TPS:n kausi 2014 ja pajatso saattaa tyhjetä vielä jopa ennen ekaa sarjaottelua sen verran että muut joukkueet vahvistuvat rollolaisten heikentyessä tuntuvasti. JJK ja HIFK ovat pelaajamateriaaliltaan liigan kaksi huonointa jengiä ja punaisilla nyt muutenkin näyttää olevan kentän ulkopuolellakin aika ideaköyhää menoa joten eiköhän tippujat löydy tästä kolmikosta syksyllä (mahdollisesti jopa kaikki kolme jos rahatilanteita katsoo).
Bulebule

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 21.03.2017 klo 23:01:24

Mestari: HJK
Mitalitaisto: Ilves, Inter, KuPS, SJK
Keskikasti: Lahti, MIFK, RoPS, VPS
Putoamistaisto: HIFK, JJK, Kemi

Björnefelt

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lahden Reipas


Vastaus #4 : 21.03.2017 klo 23:07:01

Lahti kyllä kaikilla sijoitettu liian korkealle. Pakka aivan levällään eikä merkkejä paremmasta ole näköpiirissä.
Maduduwinini

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK Helsinki


Vastaus #5 : 21.03.2017 klo 23:14:58

Klubin pitäisi kyllä tänä vuonna hoitaa pysti Töölöön. En usko kylläkään itse, että MIFK olisi mukana mitali taistossa tänä vuonna.

Mestari: Klubi
Mitalitaisto: Ilves, SJK, KuPS
Keskikasti: Lahti, MIFK, Inter, VPS
Putoamistaisto: JJK, Kemi, hifk, RoPS
PumanNapit

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #6 : 21.03.2017 klo 23:28:38

Mestari: HJK sen on pakko olla. Sen verran kova joukkue kasassa että pitäisi aika helposti mestaruus voittaa.

Mitalitaisto: KuPS, Lahti, SJK.
KuPS ja SJK pelannut hienosti Cupissa ja molemmat hankkineet hyviä vahvistuksia.
Lahti pelannut ykköskokoonpanollaan hyvin ja taistelee mitaleista.

Keskikasti: Inter, MIFK, Kemi, Ilves.
Inter parantaa paljon viimekaudesta hyvien uusien pelaajien ansiosta.
Kemi yllättää.
 
Putoamistaisto : RoPS,HIFK,JJK,VPS.
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 21.03.2017 klo 23:59:22

Klubin mestaruus on jo lähes kirjoitettuna mestaruuspystiin. Tälllä hetkellä ei väkisinkään löydy haastajaa, mutta yhtäkään pistettä ei ole vielä jaettu, joten löysäilyyn ei ole Klubilla varaa. Kahden vuoden oppivuosien jälkeen en millään jaksa uskoa Klubin löysäilevän, joten eiköhän HJK klaaraa mestaruuden Töölöön.
HJK:n piti voittaa mestaruus myös kahtena edellisenä kautena. Toki HJK on tälläkin kertaa suurin mestarisuosikki, mutta varmaksi sitä ei todellakaan kannata julistaa.

En ole nähnyt talvikaudella joukkueita riittävän kattavasti, mutta pidän HJK:n kovimpina haastajina SJK:ta ja KuPSia.

IFK Mariehamn on täysi mysteeri. Ilveksen ja VPS:n uskon pelaavan hyvän kauden, mutta pieni notkahdus lienee mitalisijaa todennäköisempi vaihtoehto. Inter sen sijaan on kenties sarjan kiinnostavin joukkue. Turkulaisilla on tasokas pelaajanippu ja ilmeisen osaava italialaisvalmentaja, mutta siitä huolimatta lähes kaikki mitalista katastrofikauteen on jälleen mahdollista.

Häntäpäässä JJK:n tilanne vaikuttaa vaikemmalta ja myös IFK:ssa saadaan todennäköisesti jännittää. Myös PS Kemi löytynee sarjan hänniltä, mutta jostain syystä luotan kemiläisiin aavistuksen kahta edellä mainittua enemmän.
ZAPP!

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: T1b6ko1I00A


Vastaus #8 : 22.03.2017 klo 00:02:18

Kannattaa muistaa Klubilla olevan viime kauden tapaan vain yksi vasenjalkainen laitapuolustaja ja vain yksi kymppipaikan pelaaja. Ja niiden loukkaantumiseen homma kaatui viime kaudellakin.
värtöbär

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1907


Vastaus #9 : 22.03.2017 klo 00:09:54

Mestari: Klubi
Mitalitaisto: SJK, Inter, Ilves
Keskikasti: Lahti, Kups, Vepsu, Rops, Milf
Putoamistaistelu: Hifk, JJK, Kemi
4-5-2

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 22.03.2017 klo 00:14:44

Kannattaa muistaa Klubilla olevan viime kauden tapaan vain yksi vasenjalkainen laitapuolustaja ja vain yksi kymppipaikan pelaaja. Ja niiden loukkaantumiseen homma kaatui viime kaudellakin.

Mestaruudet karkasivat, koska Klubissa kuviteltiin tulosta tulevan paskat housussa puolustamalla.
ZAPP!

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: T1b6ko1I00A


Vastaus #11 : 22.03.2017 klo 00:23:22

Mestaruudet karkasivat, koska Klubissa kuviteltiin tulosta tulevan paskat housussa puolustamalla.

Pisteiden valossa näytti ihan hyvältä Atomin ja Taiwon loukkaantumisiin asti. Ja mitkäs ne tämän pre-seasonin maalierot olivatkaan Tanakan kanssa ja ilman Tanakaa?
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #12 : 22.03.2017 klo 00:43:47

Lahti kyllä kaikilla sijoitettu liian korkealle. Pakka aivan levällään eikä merkkejä paremmasta ole näköpiirissä.

Kaikki on suhteellista. Tarpeeksi monella muulla on vielä enemmän levällään ja horisontissa vielä synkempää.
4-5-2

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 22.03.2017 klo 00:44:27

Pisteiden valossa näytti ihan hyvältä Atomin ja Taiwon loukkaantumisiin asti. Ja mitkäs ne tämän pre-seasonin maalierot olivatkaan Tanakan kanssa ja ilman Tanakaa?

Totta kai näytti, koska koko pelikirja oli laadittu siten, ettei hyökkäyksiin nosteta miehiä, vaan pelataan Atomille/Morelokselle ja toivotaan parasta.

En sano, etteikö Atom olisi huipputärkeä pelaaja Klubille, mutta kyllä sieltä laatua löytyy niin paljon, ettei yksittäisten loukkaantumisten taakse voi mennä piiloon. IFK:ta vastaan Klubi nosti Mosan ylemmäksi Atomin mentyä vaihtoon ja vaikka vastustaja saikin paremmin avattua peliä tuon jälkeen, sai Klubi myös tuon jälkeen vaarallisia tilanteita. Mosa saattaa olla se ratkaisu pahimman tapahtuessa, joskaan ei luonnollisesti korvaa Atomia yks'yhteen.

Mitä tulee kärkipelaajiin, on Jallow vähintäänkin riittävä mies ottamaan tarvittaessa avauksen paikan Morelokselta - niin kotimaata kuin europelejä silmällä pitäen.
Ehmätyyöm

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1907


Vastaus #14 : 22.03.2017 klo 01:17:43

Mestari: Klubi
Mitalitaisto: Ilves, SJK, Kups
Keskikasti: Milf, VPS, Inter, Lahi, Kemi
Putoamistaistelu: HIVK, Rops, JJK
Tartan

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 22.03.2017 klo 10:58:40

Mestaruudesta tappelee Klubi ja KuPS.
Kolmannesta sijasta väännetään Ilveksen ja Interin kesken.
Suora putoaminen koituu Jyväskyläläisten kohtaloksi, karsintoihin ajautuu HIFK.

« Viimeksi muokattu: 30.03.2017 klo 18:00:43 kirjoittanut Tartan »
Spangen

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 22.03.2017 klo 11:02:13

ja kaksi liigan kolmen parhaan hyökkäyspään pelaajan joukossa olevaa kaveria (Morelos ja Atom)
Kuka se kolmas on? Furkka vai Natsi Kutsi?
4-5-2

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 22.03.2017 klo 11:02:36

Kuka se kolmas on? Furkka vai Natsi Kutsi?

Ousman Jallow.
Kosmoksen Härkä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ennakollinen näkemys


Vastaus #18 : 22.03.2017 klo 11:11:52

Ihmeen kova luotto jengillä on KuPSiin. Eikö honakin tarjoama nöyryytys avannut kenenkään silmiä? 'Divaritason' keskikenttä oli aivan viennissä honakin rutinoituneelle vastaavalle. Nyt odotellaan ihmemiestä Intiasta Nigeriasta ratkaisemaan ongelma. Mahtaako ehtiä vapuksi Kuopioon? Lisäksi penkin takana on Leppälahden sanoin 'taktisesti nollatason' kaveri. Kahden ja puolen viikon päästä pitäisi olla kuviot kunnossa, mutta miten treenaat nyt majutauolla, kun puolet jengistä on poissa rivistä.

värtöbär

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1907


Vastaus #19 : 22.03.2017 klo 11:14:01

Ihmeen kova luotto jengillä on KuPSiin. Eikö honakin tarjoama nöyryytys avannut kenenkään silmiä? 'Divaritason' keskikenttä oli aivan viennissä honakin rutinoituneelle vastaavalle. Nyt odotellaan ihmemiestä Intiasta Nigeriasta ratkaisemaan ongelma. Mahtaako ehtiä vapuksi Kuopioon? Lisäksi penkin takana on Leppälahden sanoin 'taktisesti nollatason' kaveri. Kahden ja puolen viikon päästä pitäisi olla kuviot kunnossa, mutta miten treenaat nyt majutauolla, kun puolet jengistä on poissa rivistä.
Smam. Itselläni on enemmän luottoa jopa Shefkin Interiin.
Spangen

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 22.03.2017 klo 11:16:02

Smam. Itselläni on enemmän luottoa jopa Shefkin Interiin.
Itsekin uskon Interiin. Hyökkäys on liigan parhaimmistoa ja keskikentälle riittää vaihtoehtoja. Topparit ainoa kysymysmerkki, mutta muuten vaikuttaa kovalta nipulta.
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #21 : 22.03.2017 klo 11:19:48

Kuka se kolmas on? Furkka vai Natsi Kutsi?

Salami. Natsi olisi viime kauden näytöillä mutta pre-season osoitti vastakkaiseen suuntaan.
Jones

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FCL


Vastaus #22 : 22.03.2017 klo 15:09:44

Kupsilla on epäilemättä suurimmat saumat olla kauden floppi. Odotukset on kovat tällä hetkellä, ja tosiaan Honkavaara ei vielä missään ole näyttänyt olevansa liigan kärkipään valmentajia.

Toinen floppi voisi olla VPS, melko tasapaksu ryhmä kasassa, ja uuden stadionin tuoma lisäboosti on jo käytetty.

Näillä näkymin HJK:n ja SJK:n haastaa kovimmin Ilves. Joukkueessa on juuri sitä nostetta ja tekemisen meininkiä mitä nuorelta ja nousukuntoiselta joukkueelta vaaditaan. SJK on joka tapauksessa kärkikahinoissa mukana, vaikka joukkueen materiaalia ei leveydessä vielä voi lupiin verratakaan. Massia on taustalla siinä määrin että viimeistään syksyllä muiden painiessa loukkaantumisten kanssa, SJK voi hankkia tarvittavat vahvistukset ollakseen taas kolmen parhaan joukossa.

Inter on ehkä suurin kysymysmerkki. Koko paketti on joko valmis tai sitten valmis tippumaan divariin, eikä siihen vähiten vaikuta Shefkin surkeat pelaajien johtamistaidot ja seuran sekava ostopolitiikka. Ylihintaisia huonosti motivoituneita ulkomaan "vahvistuksia" on surffailemassa Turussa joka vuosi kourallinen.
Glamour Tits

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #23 : 24.03.2017 klo 03:29:27

Paljon oleellista on täällä sanottu, enkä sen enempää halua ottaa omaa kantaa sanottuun (ainakaan vielä), mutta pistin omaan liigaveikkaukseeni Interin voittajaksi, koska näin unta että Inter voittaa liigan. Toisaalta näin myös unta, että Ilveksen paras maalintekijä on Tendeng yhdeksällä maalilla, enkä pistänyt Tendengiä maalipörssiehdokkaaksi... Vielä on tietenkin aika korjata tilanne, mutta tällä hetkellä uskon, että Ilveksen kauden maalintekijät ovat Rahimi ja Tuco. Rahimi tekee enemmän maaleja kuin syöttää, Tucon kanssa toisinpäin.
Huupponen
2017

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tonttilan Super -91


Vastaus #24 : 24.03.2017 klo 12:20:17

Unissa nähdyille voimasuhteille Ylos

Itsehän näin unta että nimimerkki Vastapallo järjesti mestaruusjuhlat joihin oli kutsuttu kaksimetrisiä naisia ja tarjoiluina oli ekstaasia ja kokaiinia.

Harmillisesti ei selvinnyt miten Haka pystyi Ykkösestä käsin voittamaan mestaruuden.

 
Sivuja: [1] 2 ... 14
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines