FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.05.2018 klo 17:39:43 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 8 [9] 10 ... 20
 
Kirjoittaja Aihe: Ruotsin sarjat 2017 - Kausiennakko julkaistu  (Luettu 62513 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Happis

Poissa Poissa


Vastaus #200 : 19.07.2017 klo 11:09:05

Thorbjörn Nilsson on apuvalmentaja BlåVitissä (IFK Göteborg).
ängel

Poissa Poissa


Vastaus #201 : 20.07.2017 klo 19:16:46

Thorbjörn Nilsson on apuvalmentaja BlåVitissä (IFK Göteborg).

Guden är tillbaka
Keke Rosbergin veli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: IFK Göteborg


Vastaus #202 : 23.07.2017 klo 22:49:10

Ollut kyllä tuskanen kausi tähä mennessä seurata IFK Göteborgia.

Avgå alla.

Tai no, johan sieltä on lähtenytkin puolet avarista ja päävalmentaja.
wastedrepublic

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vepsu


Vastaus #203 : 23.07.2017 klo 23:30:45

Avgå alla.

Tai no, johan sieltä on lähtenytkin puolet avarista ja päävalmentaja.

Tämähän on ollut Blåvittin ongelma jo kauan. Mats "gör aldrig fel" Gren ja muut voisivat katsoa peiliin. Tuskaista katsoa vaikka en edes IFK:ta kannata.
nurtsi1

Poissa Poissa


Vastaus #204 : 26.07.2017 klo 21:43:08

Obasin paluulle AIKhon Ylos Huikea pelaaja oli viime syksynä. Kertaheitolla tuli lisää taitoa, myös tietysti Stefanellia unohtamatta. Samalla AIK lainasi loppukevääksi argentiinalaisen Agustin Gomezin joka taitaa olla Väisäsen korvaaja, ikää 20 vuotta ja toppari.
Keke Rosbergin veli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: IFK Göteborg


Vastaus #205 : 26.07.2017 klo 22:30:04

Mitähän tästäkin sanoisi.

Avgå alla!

https://www.facebook.com/UltrasGbgProduktion/posts/1612010912182395

Lainaus käyttäjältä: UltrasGbgProduktion
I veckan skulle det ha publicerats uppgifter i olika medier innehållande allvarliga påståenden om hur ledande personer i IFK Göteborg agerat. Dessvärre har publiceringen stoppats efter hårda påtryckningar och välriktade läckor från de inblandade i ett försök att återigen tysta ner det hela.
Normalt är vi inte de som lämnar ut information, men situationen är nu så allvarlig att vi inte ser någon annan utväg. Vi har försökt föra en sansad och seriös diskussion om läget med framför allt ordföranden Frank Andersson men bara mötts av rena lögner, bortförklaringar och svek.
Vi anser nu att medlemmar och supportrar till IFK Göteborg har rätt att veta vad som verkligen pågår bakom stängda dörrar, och på vilket skamligt sätt som olika anställda och förtroendevalda personer har agerat.
Ingen skall sätta sig över medlemmar och supportrar till IFK Göteborg och ingen kommer någonsin tillåtas att ta över föreningen.
Vi uppmanar därför Frank Andersson och Mikael Kjellström att omedelbart lämna samtliga sina uppdrag för IFK Göteborg.
Vi uppmanar även Fredrik Risp att noga tänka över hur han agerar med och mot föreningen i framtiden.

Nedan följer informationen som flera medier redan sitter på, och som också vi har. Uppgifterna är säkrade och bekräftade från flera av varandra oberoende och extremt pålitliga källor:

Kuppförsöket i IFK Göteborg:
Tränaren Jörgen Lennartssons kontrakt skulle gå ut efter säsongen, samma gäller ett stort antal spelare.
Lennartsson insåg att Mats Gren inte skulle förlänga hans kontrakt, utan snarare ville avsluta det så fort som möjligt. Sprickan mellan Gren och Lennartsson var välkänd bland alla på Kamratgården och många runt omkring.

Några tongivande spelare, däribland fd lagkaptenen Mattias Bjärsmyr som har en mycket god relation till Lennartsson hade påbörjat diskussioner med Gren om att högst eventuella förlängningar av deras utgående kontrakt endast skulle ske med kraftigt sänkta löner, eller i flera fall inga förlängningar alls.
Detta framkallade ett stort missnöje med Gren hos dessa spelare & Lennartsson.

Lennartsson ville då tillsammans med de missnöjda spelarna försöka tvinga bort sportchefen för att ersätta honom med deras egen man på posten, en person som har stora egna intressen i att nå denna position. Denna person var Fredrik Risp, agent och god vän med Bjärsmyr.

Lennartsson har två vänner och förtrogna i styrelsen, ordföranden Frank Andersson och Mikael Kjellström.
Frank Andersson lovade Jörgen Lennartsson en kontraktsförlängning när han tackade nej till jobbet som förbundskapten, detta kort efter att Andersson tillträtt som ordförande. Något som han varken hade mandat eller uppdrag att göra, och som var den totala motsatsen till vad Gren planerade.

Mikael Kjellström bor i närheten av Lennartsson och de umgås tätt. Han sökte också tjänsten som sportchef i IFK Göteborg och var en av tre slutkandidater, men blev bortvald till förmån för Gren.

Frank Andersson har vid ett flertal tillfällen varit på kollisionskurs med Gren i olika frågor, men det är framför allt frågan om en förlängning/avskedande av Lennartsson som är grunden till konflikten. Tex ville Gren sparka Lennartsson för att ersätta honom med Östersunds Graham Potter redan före säsongen, men även under säsongen 2017. De långt gångna förhandlingarna stoppades av Frank.
Mats Gren är och har varit enormt motarbetad av Frank Andersson och har tvingats att föra sin kommunikation med styrelsen genom andra ledamöter.
Frank Andersson och Mikael Kjellström har redan tidigare försökt få bort Gren, och har på ett möte lyft frågan om att avsätta honom eftersom denne ej vill förlänga med Lennartsson, detta genom Kjellström. Man fick då nej från övriga styrelsen. Man har därför försökt att på flera olika sätt påverka folks uppfattning i frågan.

För ett par månader sedan hölls ett möte på en middag där Frank Andersson, Jörgen Lennartsson, Mattias Bjärsmyr, Mikael Kjellström och Fredrik Risp deltog och där man planlade kuppen där man skulle manövrera bort Gren.
Jörgen och spelarna lovades då förlängda kontrakt med bibehållna eller höjda löner när Risp var på plats som sportchef.
Planen var att på olika sätt bygga en opinion mot Mats Gren och framställa honom i dålig dager, för att Andersson och Kjellström skulle få gehör från övriga styrelsen för att avsätta honom.

Spelarna som hade mycket hög status i spelartruppen lyckades efter detta vända en större grupp spelare mot sportchefen i ett uppror mot Gren, något man hade ett gynnsamt läge för då flera spelare hade utgående kontrakt som Gren inte ville eller kunde förlänga.
Frank Andersson har också varit behjälplig i detta genom att aktivt försöka påverka olika spelare att ta ställning mot Gren. Han har även läckt ut delvis eller helt fabricerad desinformation om Grens och föreningens arbete till sina mediekanaler, vilket har skadat både arbetet med truppen och anseendet hos folk.

Ett annat exempel på hur ordförande Frank Andersson direkt har saboterat för Mats Gren och IFK Göteborg är i samband med matchen mot AIK som sköts upp pga matchfixning.
Frank var den ende i Blåvitt som mottog informationen från SvFF för att föra den vidare inom föreningen. I denna info framgick att namnet på den utsatta spelaren inte var avslöjat och således skulle hållas hemligt. Det var tom så att förbundet egentligen hade förbjudit klubbarna att göra egna uttalanden i frågan tills vidare.
Frank undanhöll inte bara informationen, utan sa (helt tvärt emot sanningen) till Gren att namnet på spelaren var offentligt.
Detta ledde till att Gren avslöjade namnet på spelaren i en intervju med GP.
Detta ledde till massiv kritik mot Gren och IFK, men också till att spelarens namn offentliggjordes.
Gren valde sedan ändå att ta på sig skulden för misstaget eftersom han ändå var så hårt ansatt i media och det då skulle minst skada för föreningen.

Frank Andersson har sedan tidigare haft lågt förtroende i styrelsen, mycket på grund av hans märkliga och ogenomtänkta utspel i media där han ofta uttalat sig om saker i IFK som egentligen inte varit hans bord. Tex i samband med AFC-matchen eller om tränarfrågan, men även i många andra frågor.
När de grava samarbetsproblemen med sportchefen uppdagades för styrelsen fick han en direkt order från övriga ledamöter, nämligen att omedelbart försöka "laga" relationen med Mats Gren, något han totalt har ignorerat och struntat i. Istället har han på möten med medlemmar av styrelsen och i IFK Göteborg tvärtom hävdat att han inte alls har några samarbetsproblem med Gren, och att han genast skulle ställa sin plats i styrelsen till förfogande om det fanns sådana problem. Ett löfte han brutit
wastedrepublic

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vepsu


Vastaus #206 : 03.08.2017 klo 15:51:09

Toinen karsintakierros cupissa arvottu. Otteluparien voittajat (yksi osaottelu) lohkovaiheeseen. Malmön pupellukselle jo etukäteen Ylos

wastedrepublic

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vepsu


Vastaus #207 : 03.08.2017 klo 21:52:53

Östersund iski äsken 1-1-tasoituksen Luxemburgissa (agg. 1-2) joten jatkoonmeno on todennäköistä.

Solnalaisilla peli alkaa Portugalilaisittain vasta 23:00 Suomen aikaa, Obasi näköjään avauksessa.

e. Heti perään 1-2 ÖFK:lle joten Jämtkraft Areenalla pelataan playoffeja.

Vastustajaksi voi asettua esim: Ajax, Everton, Zenit, Fenerbahce, Milan, Bilbao. Toki näistä vain Ajax on tähän mennessä "varmistanut" paikkansa putoamalla sieniliigasta. Muut pelaa tällä hetkellä.
« Viimeksi muokattu: 03.08.2017 klo 21:57:27 kirjoittanut wastedrepublic »
Coleman

Poissa Poissa


Vastaus #208 : 06.08.2017 klo 17:54:55

Juhani Ojala vei hieman puskista hiisingeliäiset johtoon, mutta Smarason tasoitti juuri. 7min lisäaikaa annettu, joista pari jäljellä...

e: no voi vittu sentään, Wiland imaisi sopivaan paikkaan.

e2: no ei imaisu kuitenkaan, hyvä vapari Paulinholta.  99min pelattu

FT 1-2, ensimmäinen tappio kotona.
« Viimeksi muokattu: 06.08.2017 klo 18:02:10 kirjoittanut Coleman »
ronaldo99

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Manu, PSG, Real Madrid


Vastaus #209 : 06.08.2017 klo 17:57:49

Juhani Ojala vei hieman puskista hiisingeliäiset johtoon, mutta Smarason tasoitti juuri. 7min lisäaikaa annettu, joista pari jäljellä...
Nyt taas 2-1 Häckenille. Taisi olla ns. fair play-maali tuo Bajenin maali. Ojala piteli hieman jalkaa ja Häcken potkaisi pallon pois. Ojala sivuun hetkeksi ja Bajenin kaverit syöttelee sivurajaheiton jälkeen maalin...
Coleman

Poissa Poissa


Vastaus #210 : 06.08.2017 klo 18:05:00

Nyt taas 2-1 Häckenille. Taisi olla ns. fair play-maali tuo Bajenin maali. Ojala piteli hieman jalkaa ja Häcken potkaisi pallon pois. Ojala sivuun hetkeksi ja Bajenin kaverit syöttelee sivurajaheiton jälkeen maalin...

Siitähän nuo vieraat kuumina kävivätkin maalin jälkeen. Voidaan kait todeta, että Paulinhon maalin seurauksena jää pelin jälkeinen jälipyykki vähäisemmälle.

e: klippiä ja jutun tynkää tuosta tasoituksesta: https://www.fotbollskanalen.se/allsvenskan/hamad-rasande-pinsamt-av-hacken---de-tog-strupgrepp-pa-mig/

Eihän tuossa nyt ollut mitään järkeä. Ymmärtää täysin Häcken pelaajien reaktion, joskin jotain pientä sanktiota voinee myös tulla. Mikael Stahre lensi samassa jupakassa katsomoon. Hamad, joka ei siis palauttanut palloa, itse sanoo, ettei näe edelleenkään tilanteessa mitään väärää.
« Viimeksi muokattu: 06.08.2017 klo 22:12:38 kirjoittanut Coleman »
wastedrepublic

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vepsu


Vastaus #211 : 07.08.2017 klo 14:14:37

Kiitos näistä vinkeistä. Muistaakseen 5h ennen peliä laskeutuu kone Köpikseen ja siitä sitten sillan yli Ruotsiin. Taitaa siis jäädä pre-matchit väliiin, kun pitää ehtiä hotellille ja syömään välissä. Paidan hyvä puoli on se, että sen saa helposti piiloon toisen paidan alle tilanteen niin vaatiessa.

Tuli mieleen. Vaikka tämä ei ole matkatopikki, niin miten reissu sujui?
LOFIN

Poissa Poissa


Vastaus #212 : 07.08.2017 klo 21:46:17

Suora punikki Rosenbergille, aika reipas kyynerpää suoraan siniraitapaidan kasvoihin.
Razr

Poissa Poissa


Vastaus #213 : 07.08.2017 klo 21:59:05

Kohtuu dramaattinen loppu DIF - Malmö pelissä :D
Djbb

Poissa Poissa


Vastaus #214 : 10.08.2017 klo 15:06:35

Bajen ja Jesper Jansson ahkerana siirtoikkunan loppumetreillä.

Sisään Oscar Krusnell Sunderlandista ja Muamer Tankovic AZ Alkmaarista.

Eikä tämä välttämättä ollut vielä tässä...
nurtsi1

Poissa Poissa


Vastaus #215 : 10.08.2017 klo 15:10:34

Göteborgia enemmän seuraavat niin millanen sauma AIKlla olisi vihdoin voittaa heidät vieraissa? Täältä luetun ja sarjataulukon perusteella suht sekasin ollut koko kauden. Vedonlyöntitoimistot onkin nostanut AIKn suosikiksi.
Röytän Karhu

Poissa Poissa


Vastaus #216 : 10.08.2017 klo 18:57:20

Bajen ja Jesper Jansson ahkerana siirtoikkunan loppumetreillä.

Sisään Oscar Krusnell Sunderlandista ja Muamer Tankovic AZ Alkmaarista.

Eikä tämä välttämättä ollut vielä tässä...

Molden talentti Sander Svendsen ilmeisesti seuraavana. Melko erikoinen sivuaskel, jos minulta kysytään.
Isoveivi

Poissa Poissa


Vastaus #217 : 10.08.2017 klo 21:57:34

AIK:lta taidettiin viedä tasoitusmaali Ullevilla ajassa 90+5 kun junanlähettäjä nosti lipun vaikka puoli metriä alempana oli osa pakista. 2-1 siis isännille.
nurtsi1

Poissa Poissa


Vastaus #218 : 10.08.2017 klo 22:15:07

AIK:lta taidettiin viedä tasoitusmaali Ullevilla ajassa 90+5 kun junanlähettäjä nosti lipun vaikka puoli metriä alempana oli osa pakista. 2-1 siis isännille.
Tämän lisäksi Boman oli 2-1 maalissa paitsiossa. Hyvin tuo Al Kabir vai mikälie avustavineen viheltää.

AIKlla ei hirveän hyvä saldo ole kun tuo paska on viheltämässä.
wastedrepublic

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vepsu


Vastaus #219 : 11.08.2017 klo 00:14:48

Täällä forkalla ei kirjoitettu tästä, mutta hymyilyttää kun pari päivää sitten joillekin oli vitun hauskaa että iffiff teki 0-1 lisäajalla Tele kakkosella. :)
wastedrepublic

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vepsu


Vastaus #220 : 13.08.2017 klo 18:18:32

Daja tänään kokoonpanon ulkopuolella loukkaantumisen takia (akillesjänne). Ottelu IFK Norrköping - Djurgården alkaa vajaan vartin kuluttua, sen näyttää näköjään Elisa Viihde. Samalla pelataan Jönköping-Örebro.

Aikaisemmin tänään AFC nappasi pisteen Friendsiltä, ja Bajen-ÖFK päättyi myös tasan. Ghoddoksen 1-1-maali oli ihan ok. Video.
shots

Poissa Poissa


Vastaus #221 : 17.08.2017 klo 13:49:53

Norrettanin Västerås hankki jääpallokokemusta tolppien väliin, kun 43-vuotias Andreas Bergwall teki joukkueen kanssa sopparin. Bergwall tunnetaan 7-kertaisena maailmanmestarina ja 5-kertaisena Ruotsin mestarina jääpallosta.

edit. Korjataan ja spoilataan sen verran että kaveri tuli 3.kassariksi ja sopimuksesta en tiedä, mutta mies rekisteröitiin kuitenkin ennen siirtorajaa pelaajaksi. Tuolla on siis kaksi veskaria edessä ennen kuin minsoja rupeaa Bergwallille tippumaan.
« Viimeksi muokattu: 17.08.2017 klo 13:59:44 kirjoittanut shots »
iisakki

Poissa Poissa


Vastaus #222 : 17.08.2017 klo 13:55:07

Norrettanin Västerås hankki jääpallokokemusta tolppien väliin, kun 43-vuotias Andreas Bergwall teki joukkueen kanssa sopparin. Bergwall tunnetaan 7-kertaisena maailmanmestarina ja 5-kertaisena Ruotsin mestarina jääpallosta.

Viekö jääpallon ylivoima Västeråsissa mielenkiinnon? Eikö tämä mene jo vähän naurettavaksi :D
shots

Poissa Poissa


Vastaus #223 : 17.08.2017 klo 13:55:45

Viekö jääpallon ylivoima Västeråsissa mielenkiinnon? Eikö tämä mene jo vähän naurettavaksi :D

https://www.facebook.com/vasterassk/videos/1611346258885080/ :)
Röytän Karhu

Poissa Poissa


Vastaus #224 : 19.08.2017 klo 17:28:36

Jumbo-AFC vie Malmöä - ei ole vielä puolta tuntia pelattu ja tilanne 3-0.

 
Sivuja: 1 ... 8 [9] 10 ... 20
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines