FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.05.2018 klo 15:20:26 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisturnaus 2018, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: [1] 2 ... 6
 
Kirjoittaja Aihe: PS Kemi - HIFK la 8.4.2017 klo 16 @ Keskuskenttä, Rovaniemi - Evakossa jälleen  (Luettu 12888 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Herr Gunther

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Visa, Tenho, -85, KePS; est. 1999


: 06.04.2017 klo 13:40:06

PS Kemi ja Helsingin IFK avaavat Veikkausliigakautensa Rovaniemen Keskuskentällä miteltävässä iltapäiväottelussa
Veikkausliigan päätöksen myötä
vähintäänkin mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen. Liigakautta ei saatu tänäkään vuonna avattua ilman ottelusiirto&evakkopeli-rulianssia, joka luonnollisesti herättää jälleen keskustelua sarjaa seuraavien ja kotimaisen seurajalkapallon ystävien parissa. Kenttä- ja olosuhdekeskustelu käy myös kiivaana perinteiseen tapaansa, eikä vähiten PS Kemin osalta. Palstatilasta on päästy nauttimaan jälleen kotimaisten julkaisujen sivuilla, eikä huomio tänäkään vuonna ole erityisen mairittelevaa saati positiivista ollut. Avaukseen, kuten koko kauteenkin lähdetään jälleen kemiläiskulmauksesta katsottuna hankalista lähtökohdista ja selkeän altavastaajan asemasta.

Evakkoon siirtyminen ei suinkaan ole ollut ainoa hiljattaisista myrskyistä isäntien vesilasissa, kun seura ilmoitti purkaneensa sopimuksen joukkueen tärkeimpiin runkopelaajiin kuuluneen, joukkueen kapteenin Ryan Gilliganin kanssa kuun vaihteessa vain viikkoa ennen kauden avausta. Joukkueen valmistautuminen kauteen on kulunut uudistuneen miehistön kasaamisessa ja pelin hiomisessa sangen epätasaisella cup&harjoitustaipaleella, eikä valmista jälkeä ole päässyt vielä liiaksi syntymään. Trafiikki on ollut ensimmäisen kauden jälkeen hurjaa; sarjapaikan säilyttäneestä runkomiehistöstä on tällä haavaa jäljellä kokonaiset kolme pelaajaa (Gullsten, Ojala ja Vilmunen). Joukkueeseen on kuitenkin saatu naarattua mukaan myös laadukkaita pelimiehiä, jotka joskin pääsevät astumaan suoraan joukkueen vastuunkantajien rooliin. Abdoulie Mansallylta ja Aubrey Davidilta nähtiin Rovaniemen kenraaliharjoituksessa lupauksia herättäviä otteita äärimmäisen repaleisen ja poissaoloista kärsineen joukkueen kokonaisesityksen keskellä. Pelilliset ongelmat olivat jälleen selkeästi havaittavissa ja luokattomilta yksilövirheiltä (varsinkin alakerrassa) ei taaskaan vältytty. Rovaniemen harjoitusottelussa nähtiin kuitenkin lupaavasti toiminut ja kahteen suuntaan operoinut vasen laita, jossa vinttikoiramainen viipottaja Aleksi Gullsten pääsi nauttimaan kokeneen Mansallyn laadukkaista syötöistä ja kohdistamaan juoksunsa erinomaisesti viimeisellä kolmanneksella. Isäntien suurimman ongelman viittaa kantaa edelleen cupin otteluiden ja harjoituskauden aikana havaittu vanha tuttu, tarkemmin sanoen maalinteon vaikeus ja selkeän hyökkäykset päättävän pelaajan puuttuminen. Maalintekovastuuta joukkueessa liigataipaleella on perinteisesti kantaneet yksittäiset pelaajat, jotka tosin ovat olleet yksilöinä selkeitä sarjan komeettoja avausminuuteistaan alkaen. Ionsin ja Törnrosin kaltaista jäniksenkäpälää kaivataan kipeästi, jotta kesää kohti saataisiin tuloksellinen lento ja noste käyntiin. Edellisen kauden tapaan saatetaan kapealla materiaalilla operoivalle PS Kemille povata hankalaa syksyä, joten alkukaudesta naarattavat pisteet ovat äärimmäisen tärkeitä.

Avauksensa kotijoukkue saattaa rakentaa useammalla miehityksellä, riippuen pitkälti sairaslistan pituudesta. Varmuudella vahvuudesta on pois pelikieltoaan kärsivä Matias Ojala. Pelissä joudutaan tekemään materiaalin kapeuden johdosta paikoittain mahdollisia kompromisseja, johon tosin saataneen kauden aikana totutella muutenkin. Kausiotsikossa on esitelty muutama erilainen muodostelma, joiden (sekä viimeaikaisten otteluiden) pohjalta kotijoukkueen avaus voisi olla mallia:

               Salazar
              
                Aalto

Gullsten    Jama    Kaljumae   Valencic

Mansally   David   Laitinen   Nurmos

              Forsman

Ootsi voisi myös väläyttää rohkeuttaan ja pyöräyttää pelipaikkaruletilla rinkiä hyödyntäen avauksen muotoon kausiotsikossa maalailtuun tyyliin:


               Salazar
              
                Aalto

Gullsten    Mansally   Jama   Valencic

Louste   David   Kaljumae   Nurmos

              Forsman

Tinkien hieman vasemman laidan toimivuudesta Mansallyn saattaisi sijoittaa keskustan pohjalle suojaamaan puolustuslinjaa älykkäällä syöttöpelillä, jolloin keskustaan saataisiin samalla enemmän tasapainoa ja peliväline pysyisi liikkeessä. Näin saataisiin muodostettua enemmän syöttösuuntia ja tilaa keskelle, joiden kautta Jaman syöttöpelin edut saataisiin hyödynnettyä muuten mielikuvituksetomalla hyökkäyskolmanneksella. Valencic osaa myös kaventaa älykkäästi oikealta laidalta keskelle boksin reunalle, kysymysmerkiksi jää vain kärkikaksikon muodostus ja sen toimivuus. Aalto on tilan saadessaan loistava viimeistelijä, mutta katoaa kuvasta täysin pelin käydessä staattiseksi ja aloitteettomaksi pitkän roiskinnaksi laidoilta. Seinäsyötöt, Gullstenin juoksut ja toisen aallon laukaisupaikat ovat mielestäni PS Kemin eväät maalintekoon ja pitäisivät olla täysin ulosmitattavissa.

Vierasjoukkue matkaa niinikään ennakoitua syvemmälle poronhoitoalueen syövereihin vaihtelevin tuloksin pelattu kevätrupeama takanaan. Keväällä pelatuista otteluistaan harjoitus- ja cupottelut mukaan lukien HIFK on voittanut ainoastaan yhden yhdeksästä, pelaten kaksi tasan ja häviten loput kuusi. Miehistössä on myös nähty liikettä kumpaankin suuntaan, eikä Antti Muurisen luotsaamassa aluksessa seilata toistaiseksi pelillisesti kovin tasaisilla vesillä. Joukkueesta löytyy kuitenkin rautaista kokemusta Veikkausliigasta sekä kansainvälisiä ympyröitä käyneitä pelaajia, eikä kokeneiden kettujen (Väyrynen, Mäkelä, Sihvola jne) ohjastama vierasnippu tule värisemään isäntien edessä haasteellisista olosuhteista ja pitkästä vieraspelimatkasta huolimatta. Itse povaan Muurisen kokeneena ja älykkäänä valmentajana tarjoamaan pelivälineen ja aloitteen PS Kemille, tiedostaen isäntien hankaluudet ja vajavaisuudet pallollisen pelin toteutuksessa aina murtautumisvaiheesta alkean. Vieraat tulevat iskemään tehokkaasti vastaan Kemin suunnattomaksi vaikeutuvan ja ahtaaksi käyvän syöttöpelin poikimien riistojen myötä ja Juho Mäkelän kaltainen kokenut boksipelaaja tulee käyttämään Kemin puolustuksen yksilövirheet merkkauksessa armottomalla prosentilla hyväkseen. Helsinkiläisille ojennan tarkemman ja analyyttisemman ennakoinnin enemmän kuin mielelläni.

Tulosveikkaukseksi maaliton tasuri tai 1-1, riippuen siitä kuinka ongelmalliseksi maalinteko taisteluparille osoittautuu. Rovaniemellä nähdään varmasti fyysinen vääntö, joissa pelataan mitä todennäköisimmin kummallekin joukkueelle tärkeiksi osoittautuvista keskinäisen kohtaamisen pisteistä. Tasuri kelpaa kummallekin, hävitä tätä ei luonnollisesti halua kumpikaan. Yleisöä paikalla nähdään harvalukuisesti evakosta johtuen, määrällistä arviota esittäköön ken haluaa.

Joukkueiden ennakot

PS Kemi:
http://www.pskemi.fi/toinen-kausi-veikkausliigassa-kayntiin-kotiottelulla/

HIFK:
http://hifkfotboll.fi/otteluennakko-hifkn-liigakausi-kaynnistyy-rovaniemella-ps-kemia-vastaan/


Ei oo muutako PS Kemi!
« Viimeksi muokattu: 08.04.2017 klo 08:03:21 kirjoittanut Herr Gunther »
oman_elämänsä_sankari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1897


Vastaus #1 : 06.04.2017 klo 14:07:14

HIFK:n kusista paskaa olleessa preseasonissa oli sentään se hyvä puoli, että kauteen lähdetään käsittääkseni melko lailla terveellä joukkueella, Kuusijärvi tosin taitaa olla edelleen klesana?

Avaus vaikka näin:

             Mäkelä - Sihvola
Anyamele - Gela - Väyrynen - Ristola
Hänninen - Raimi - Bäckman - Vesala
                    Maanoja

Kauden kaksi ensimmäistä peliä on aivan äärimmäisen tärkeitä, ja kummastakin olisi hyvä ottaa voitto. Vesala kentälle, viimeksi Kemiä vastaan vieraissa heinäkuussa tuli kaksi maalia, nyt voisi tehdä vaikka neljä.

Kiima vasta 3/5-tasoa tosin, ehkä se tästä vielä nousee.
husezky

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Helsingin IFK


Vastaus #2 : 06.04.2017 klo 14:52:00

Kiima vasta 3/5-tasoa tosin, ehkä se tästä vielä nousee.

Eiköhän se kiima kotiavauksen kynnyksellä nouse viimeistään.
nikolasaleksanterihalonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: suurin ja kaunein


Vastaus #3 : 06.04.2017 klo 14:57:46

saadaanko yli 300 katsojaa?
Herr Gunther

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Visa, Tenho, -85, KePS; est. 1999


Vastaus #4 : 06.04.2017 klo 15:07:45

saadaanko yli 300 katsojaa?

415 SJK:ta vastaan viimekaudella Keskarin evakkoavauksessa, MIFK-peli veti 488. Yli noista ei ainakaan mennä.
lindros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi, Huuhkajat


Vastaus #5 : 06.04.2017 klo 15:31:58

415 SJK:ta vastaan viimekaudella Keskarin evakkoavauksessa, MIFK-peli veti 488. Yli noista ei ainakaan mennä.

Lippujen hinnasta ei pitäisi ainakaan olla kiinni. 5€.
Eisseleez

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ps Kemi Kings, Huuhkajat, Helmarit,


Vastaus #6 : 06.04.2017 klo 16:21:10

hifk ennakko: http://hifkfotboll.fi/otteluennakko-hifkn-liigakausi-kaynnistyy-rovaniemella-ps-kemia-vastaan/
D Ramoray

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Euro-Japi, Arki-Karin askelharhautukset, Rive


Vastaus #7 : 06.04.2017 klo 16:33:06

Lippujen hinnasta ei pitäisi ainakaan olla kiinni. 5€.

Samoin taisi ainakin toisen noista (vai molempien?) kanssa olla päällekäin RoPS:n oma vieraspeli, joten potentiaalista katsojakuntaa löytyi varmasti jonkin verran ISTV:n ääreltä kotisohvalta. Jos ei oikein kylmäksi keli äidy, niin eiköhän sentään ainakin nuissa samoissa lukemissa huidella.

Ja itse pelihän tulee päättymään 1-2.

Hyvälle avaukselle vielä Ylos
Kaski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi Kings


Vastaus #8 : 06.04.2017 klo 22:17:01

PS Kemi ja Helsingin IFK avaavat Veikkausliigakautensa Rovaniemen Keskuskentällä miteltävässä iltapäiväottelussa
Veikkausliigan päätöksen myötä
vähintäänkin mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen.

Ootsi voisi myös väläyttää rohkeuttaan ja pyöräyttää pelipaikkaruletilla rinkiä hyödyntäen avauksen muotoon kausiotsikossa maalailtuun tyyliin:


               Salazar
              
                Aalto

Gullsten    Mansally   Jama   Valencic

Louste   David   Kaljumae   Nurmos

              Forsman

Seinäsyötöt, Gullstenin juoksut ja toisen aallon laukaisupaikat ovat mielestäni PS Kemin eväät maalintekoon ja pitäisivät olla täysin ulosmitattavissa.


Ei oo muutako PS Kemi!

Lähtisin itsekin ennemmin tuohon edellämainittuun kenttäkoostumukseen pohjautuen liikkeelle.
Näkisin että Mansallystä voisi suurin hyöty olla nyt vas keskikenttä/laidassa ja sitä kautta rakentaa Kemille enemmän potentiaalisa maalipaikkoja.
Louste vasemman pakin paikalla pelannut kuitenkin aivan mainiosti.
Pelin edetessä Gullsten, Valencic pelipaikatkin saattaisivat elää. Gullsten pelasi tässä joku aika sitten oikeassakin laidassa erittäinkin hyvin.
Toivottavasti Valencic ja Nurmos kunnossa, Valencic taisi kemitopikin mukaan olla jo harkoissa mukana.

Uudet ukot tai joku heistä, jos pelikelpoisia voi kyllä sekoittaa pakkaa, tosin uskoisin että kuitenkin vain positiivisesti.

Niin ja maalinteko mahdollisuuksista voisi heittää että pienellä "tuurilla"  harjoitelluista erikoistilanteista, vaparit ja kulmat voisi olla myös ulosmitattavissa tehoja.

Lopputuloksena 1-2 maalin voitto, mutta ehkä tyytyväinen täytyy olla tasuriinki. Tappio olisi pettymys.
Herr Gunther

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Visa, Tenho, -85, KePS; est. 1999


Vastaus #9 : 07.04.2017 klo 10:55:54

Saattanee jäädä enempi kausiotsikon asioiksi, mutta PS Kemi ilmoitti eilen tuoreista vahvistuksista kolmen pelaajan muodossa:

http://www.pskemi.fi/ps-kemille-kolme-uutta-pelaajaa/

Tämänhetkisen tiedon varassa elettäessä oletetaan, että jos kyseisiä herroja nähdään niin esiintymiset alkavat penkin puolelta ja minuutteja sitten putoilee sitä mukaa. Ceesay-Aalto-kärkipari kyllä kovettaisi nähdä jo alusta alkaen, mutta eiköhän herrojen anneta asettua rauhassa miehistöön ja esimerkiksi pääpelivoimaa vaihdeta kentälle mahdollisen takaa-ajon yhteydessä tappioasemassa. Jos se sairaslista sitten on jotain niin järkyttävää, kuin mitä kenraaliharjoituksessa niin kaikki askiin vaan jos terveitä ja pelikuntoisia muuten ovat. Ei se nyt ainakaan pahemmaksi siitä mene.
AHess

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 07.04.2017 klo 11:12:50

On muuten mielenkiintoista keliä luvannut seuraavaksi vuorokaudeksi rolloon. Lunta ja räntää tänään, ja ensi yönä lunta tulee läpi yön pakkasen ollessa 3-4 asteen tienoilla.
Toivottavasti on kentällä lämmöt päällä.
Herr Gunther

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Visa, Tenho, -85, KePS; est. 1999


Vastaus #11 : 07.04.2017 klo 11:23:29

Raskasrakenteisten, isokokoisten pelaajien kauden päättävät sidevammat polvissa-kohteen kerroin tällä haavaa siis noin ykkönen ja risat päälle. Tasalukua kohti painutaan pakkaslukemien tahdissa Alas
Eisseleez

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ps Kemi Kings, Huuhkajat, Helmarit,


Vastaus #12 : 07.04.2017 klo 12:13:58

Saattanee jäädä enempi kausiotsikon asioiksi, mutta PS Kemi ilmoitti eilen tuoreista vahvistuksista kolmen pelaajan muodossa:

http://www.pskemi.fi/ps-kemille-kolme-uutta-pelaajaa/

Tämänhetkisen tiedon varassa elettäessä oletetaan, että jos kyseisiä herroja nähdään niin esiintymiset alkavat penkin puolelta ja minuutteja sitten putoilee sitä mukaa. Ceesay-Aalto-kärkipari kyllä kovettaisi nähdä jo alusta alkaen, mutta eiköhän herrojen anneta asettua rauhassa miehistöön ja esimerkiksi pääpelivoimaa vaihdeta kentälle mahdollisen takaa-ajon yhteydessä tappioasemassa. Jos se sairaslista sitten on jotain niin järkyttävää, kuin mitä kenraaliharjoituksessa niin kaikki askiin vaan jos terveitä ja pelikuntoisia muuten ovat. Ei se nyt ainakaan pahemmaksi siitä mene.

Ceesay tuskin on käytössä viel tässä pelissä, lapinkansan/posarin jutussa oli saanu vasta viisumin suomeen ja on läpäsemättä viel seuran lääkärin tarkastus.
Maukka53

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 07.04.2017 klo 13:13:22

Onneksi ei ole. Turhan suuret loukkaantumisriskit kelien mukaan huomenna.
Hoidetaan niillä jotka pääsee kentälle.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Stern des Südens, De Stjärnprydda, Delhi Dynamos


Vastaus #14 : 07.04.2017 klo 19:25:04

Onneksi ei ole. Turhan suuret loukkaantumisriskit kelien mukaan huomenna.
Hoidetaan niillä jotka pääsee kentälle.

Ne loukkaantumisriskit kyllä vähän pelottavat huomista ajatellen. Ja koskee kumpaakin joukkuetta. Toivottavasti pelaajat säilyvät terveinä ja olosuhteet ovat lopulta edes siedettävät. Lämmitetty kenttä pitäisi toimia, mutta jos lunta tulee taivaan täydeltä pelin aikanakin, niin sitten tulee hankaluuksia.
Eisseleez

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ps Kemi Kings, Huuhkajat, Helmarit,


Vastaus #15 : 07.04.2017 klo 19:43:46

Ne loukkaantumisriskit kyllä vähän pelottavat huomista ajatellen. Ja koskee kumpaakin joukkuetta. Toivottavasti pelaajat säilyvät terveinä ja olosuhteet ovat lopulta edes siedettävät. Lämmitetty kenttä pitäisi toimia, mutta jos lunta tulee taivaan täydeltä pelin aikanakin, niin sitten tulee hankaluuksia.

jep, nyt  illasta ja yöllä näyttäs tulevan lunta. saapa nähä mites tässä käy.
Kirves

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 07.04.2017 klo 20:26:03

3-4 senttiä ennusteen mukaan lunta ja pitäisi loppua aamu kuuteen mennessä. Sen suhteen ei varmaan ongelmaa, mutta pakkasella kai kuitenkin mennään. Ei hyvä.
Fred The Red

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ei oo muutako peeäskemi


Vastaus #17 : 07.04.2017 klo 21:36:31

satas vaan puolimetriä lunta, niin sais päätökset uutta kulmaa :/
Takakentän Beckham

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Allu ja Essi


Vastaus #18 : 07.04.2017 klo 22:15:56

satas vaan puolimetriä lunta, niin sais päätökset uutta kulmaa :/
Tämä, ai ai kun tulisi järkyttävä lumimyrsky ja peli keskeytettäisiin Ylos
Taalasmaa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hopeakauden -15 kultareunaiset muistot.


Vastaus #19 : 07.04.2017 klo 23:29:58

Sitten kesällä parhaimpaan potkupalloaikaan pidetään monen viikon tauko..voi vittu tätä touhua tuolla jossakin. Pelipäivät takaisin kuten muinoin eli täydet kiekat keskiviikolle tai torstaille ja sitten sunnuntaille. Tällä rytmillä kautta läpi vain. Viikolle cupit jos jotkut niitä pelee. Ei tarvisi katsella säätiedoituksia voiko pelata lopputalvesta tai alkutalvesta.

Keskarilla oli vielä tänään ihan hyvät puitteet pelata. Mutta jos tuota lunta nyt tulee niin ei tämä ihan oikein mene pelien kannalta.

Lippujen hinnat ei huomenna pipoa kiristä niin kai sitä voi harkita tulla katsomaan peliä.
Eisseleez

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ps Kemi Kings, Huuhkajat, Helmarit,


Vastaus #20 : 08.04.2017 klo 00:05:32

http://www.pskemi.fi/toinen-kausi-veikkausliigassa-kayntiin-kotiottelulla/
TheJns

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 08.04.2017 klo 08:15:57

Sitten kesällä parhaimpaan potkupalloaikaan pidetään monen viikon tauko..voi vittu tätä touhua tuolla jossakin. Pelipäivät takaisin kuten muinoin eli täydet kiekat keskiviikolle tai torstaille ja sitten sunnuntaille. Tällä rytmillä kautta läpi vain. Viikolle cupit jos jotkut niitä pelee. Ei tarvisi katsella säätiedoituksia voiko pelata lopputalvesta tai alkutalvesta.

Keskarilla oli vielä tänään ihan hyvät puitteet pelata. Mutta jos tuota lunta nyt tulee niin ei tämä ihan oikein mene pelien kannalta.

Lippujen hinnat ei huomenna pipoa kiristä niin kai sitä voi harkita tulla katsomaan peliä.

Laitatko vielä päivämäärät tästä monen viikon tauosta... iteltä kun taisi mennä otteluohjelmaa selatessa ohi.
kuntohiihtelijä

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 08.04.2017 klo 08:39:23

Hyvältähän tuo ilma näyttää Rovaniemellä, ainakin näin aamusta. Aurinko paistaa.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Stern des Südens, De Stjärnprydda, Delhi Dynamos


Vastaus #23 : 08.04.2017 klo 10:00:46

Hyvältähän tuo ilma näyttää Rovaniemellä, ainakin näin aamusta. Aurinko paistaa.

Hyvä, että Rollossa sentään aurinko paistaa eikä tule lunta lisää. Tästä se sitten alkaa. HIFK:lla jo kolmas kausi peräkkäin aloitetaan vierasottelulla, tähän täytyy kai tottua. Vaikka voihan se olla, että joskus tekevät vielä virheen ja vahingossa antavat avata kotona. Stadissa tänään iltapäivällä aurinkoista ja lämmöt +9. :D 

PS Kemi on siinä määrin uudistunut, että vaikea sanoa paljoakaan vastustajistamme. Silmämääräisesti suurin pelote, Iso Erik, ei kuitenkaan enää ole riveissä. Melkoinen pelimies se Törnroos olikin ja mielellään hänen otteitaan katseli ja mieleen syöpyi hänen kanuunansa kaukaa ylänurkkaan Stadissa viime kaudella. Varmaan komein meitä vastaan tehty maali, jos sellaista kategoriaa on keksitty. Mutta, meidän onneksemme hän ei enää ole mukana. Uusia pelaajia on kuulemma purettu kontista satamassa, mutta lienevätkö vielä tänään kentällä? Eivät varmaankaan pelaa täysiä minuutteja siinä tapauksessa.

Eli uuden ja oudon edessä ollaan, kuten varmaan osittain ovat kemiläiset fanitkin oman joukkueensa suhteen. HIFK:n kannalta tilanne näyttää siinä mielessä lupaavalta, että lähes kaikki pelaajat ovat käytettävissä. Pauli Kuusijärven suhteen taitaa vielä tilanne olla epävarma. Mutta, hyvillä mielin joukkue lähtee PS Kemiä kohtaamaan, "luottavaisin mielin" , kuten Muurinen asian ilmaisi.

Hyvää liiga-avausta minun puolestani kaikille. Tämä on aina odotettu päivä. Virtuaalinen Tuoppi myös kemiläisille!     
möhköfantti

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 08.04.2017 klo 10:06:27

Koittakaa nyt päästä jo yli noista siirroista. 6h matsiin niin eiköhän käännetä jo fiilikset kauden avaukseen. Tästä on 3 pinnaa jaossa pelataan se missä vaan. Joku Rovaniemellä tai ensimmäisenä kentällä vois pistää kuvan kentältä someen tai vaikka tänne. Yhtälailla kiinnostaisi nähdä miltä näyttää Karihaaran kenttä tänään.

 
Sivuja: [1] 2 ... 6
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines