FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.07.2018 klo 01:58:00 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Tuleeko KTP voittamaan kotonaan AC Kajaanin?
Kyllä tulee!
Ei tule, Kajaani liian kova
Tasasta hommaa, varmuusristi
Entäs MyPa?

Sivuja: [1] 2 ... 54
 
Kirjoittaja Aihe: KTP 2017 - Nousukarsinnan jännitystä odottaen  (Luettu 219245 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kotkanpoika90

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KTP - ainut ja oikea


: 24.04.2017 klo 10:55:13
KTP 2017: Feenikslinnun nousu?

Kausi 2016 oli pettymyksien kausi monella tapaa: Seura aloitti pikaisen Veikkausliiga-visiitin jälkeen Ykkösessä, ja päätimme kauden tippumalla kaudeksi 2017 Kakkoseen.
Jatkamalla tulevaisuuteen on mentävä menneisyyteen, 31.10.2015 tarkkaan sanoen.

Tippuminen Varmistunut

KTP on hävinnyt PK-35 Vantaalle 2-3, näin varmistaen tippumisensa Ykköseen kaudeksi 2016. Syynä oli kauden aikana toistuneet nukahtelut, keskinkertaiset hankinnat kesän aikana sekä taisteluhalun puute. Syyllisiä etsitään varmasti kannattajien, joukkueen sekä seuran sisältä. Monessa seurassa oltaisi kyseenalaistettu päävalmentajan kyvyt johtamaan seuraa ja irtisanottu. Seurajohto luottaa viellä valmentajaan joten päävalmentaja Sami Ristilä saa jatkaa pestissään kaudella 2016, Posso/kassajonoissa kuiskutellaan taloudellisista syistä, mutta kuitenkin tällä valmennuksella aloitettiin kausi 2016:sta valmistautuminen.

Rakennustyö voi alkaa

Seura aloitti joukkueen rakentamisen jo marraskuussa, joka monen kannattajan mielestä oli merkki että seura haluaa nousta mahdollisimman nopeasti takaisin liigaan mitä myös mainostivat. Ennen vuoden vaihdetta seuralla oli kasassa 13 pelaajan kanssa, joitten joukossa oli KTP:n Ykkösessä 25 maalia tehnyt Jussi "Tsunami" Aalto. Moni uusista pelaajista oli A ja B-junioreita jotka olivat pelanneet edeltävinä kausina junioreitten sarjaa tai Kolmosta, joten pieniä kulmien nostoa nousutaistelusta puhuminen aiheutti.

Tammikuussa 2017 joukkuetta oli vahvistettu 3 pelaajalla jotka olivat pelanneet Ykkösessä ja Kakkosessa edeltävän kauden joten ei mistään huippuvahvistuksista voitu puhua. Preseasonin loppupuolella joukkuetta vahvistettiin edellisen kauden pelaajalla sekä uudella tulokkaalla jotka omasivat kokemusta ja osaamista paperilla jota joukkue tarvitsisi jotta voisi puhua nousemisesta. Lisäksi alkukaudesta viellä lisättiin Ykkösessä hyvää jälkeä tehnyt kokenut hyökkääjä Alekos Alekou riveihin. Näin saattoi Ykkösen kausi 2016 alkaa.

Tahmea alku

Kausi alkoi 24.04 kotiottelulla JJK:ta vastaan. Peli päättyi 1-1, mikä ei numerollisesti ollut vakavaa, mutta pelissä oli paljon asioita jotka tulivat pitkin kautta tutuiksi kaavoiksi, mm. puolustusvirheet mitä 2 erittäin kokematonta topparia tekivät joukkuekemian puuttuessa. Tämän jälkeen 4 seuraavaa peliä olivat 2 tasapeliä, 1 tappio ja 1 voitto. Myös taustalla liikkui huhut Päävalmentajan sekä Ykkösmaalivahdin välisistä riidoista, mistä syystä maalivahti on Jazz-pelin sekä 2 seuraavaa pois kokoonpanosta.

Iloa ennen surua

Ensimmäinen TPS - KTP ottelu jää monen kannattajan, varsinkin niiden jotka olivat paikalla. mieleen: peli päättyi 2-5 KTP voitoksi mikä antoi merkkejä siintä että alkukauden yskähtely olisi vaan hetkittäistä. Tämän jälkeen alkoi kauden mahalasku: 5 seuraavasta pelistä 1 tasapeli ja 4 tappiota maalierolla 4-10.

Toimistolla ja joukkueessa tapahtuu

Surullisen alkukausi ja tippuminen putoamistaisteluun on myös vaikuttanut toimiston väkeen henkisesti että fyysisesti, mistä johtuen seuran Toimitusjohtaja Riku Tapio antoi eroanomuksensa perustellen henkilökohtaisiin syihin vedoten. Tämän jälkeen myös alkoi Päävalmentaja Ristilän palli tutista joka lopullisesti kaatui Ristilän erottamisella. Tässä vaiheessa moni kotkalainen on jo kironnut ympäri kaupunkia miksi erottamista ei ole tehty jo aikoja sitten.

Erottamisen jälkeen seura ilmoittaa että ei etsi tällä hetkellä uutta päävalmentajaa, vaan veto vastuun saavat apuvalmentaja Ossi Virta sekä fysiikkavalmentaja Joni Ruuskanen. 2 viikkoa päävalmentajan erottamisen sekä 2 tappion jälkeen tapahtuu myös joukkueen sisällä: Shane Mcfaul, tärkeä keskikentänankkuri ja joukkueen kapteeni jättää joukkueen ja siirtyy ulkomaille. mutta samalla kun ovi käy ulos, käy se myös sisään: Juuso Laitinen palaa Meistriliigan valloitukseltaan vahvistamaan KTP:tä ottelukohtaisella sopimuksella.

Joukkueeseen on siis tullut toppari mitä koko kausi on huutanut tilkkimään puolustuksen, mutta onko liian myöhäistä? Myös alkukauden aikana hankittu hyökkääjä sekä seura purkavat sopimuksen yhteismielin pelaajan pelikunnon takia.

Kesäkuun tuulahdus ja Heinäkuun pupellus

Laitinen laitetaan heti töihin ja peli alkaa parantua: 6 peliä joista 5 voittoa ja 1 tasapeli mistä suurin sulka hattuun tuhoamalla JJK peräti 5-0. Moni kannattaja (itse mukaanlukien) jo hetkellisesti henkäisen helpotuksesta että säilyminen on jo hyvin lähellä. Valitettavasti sanonta "Ken kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa" ei voinnut osua paremmin KTP:n leiriin ja AC Oulu ottaa rutiinimaisen 1-4 voiton Kotkasta. Tämän jälkeen alkaa kauden loppu olla lähellä. Joukkuetta yritetään vahvistaa viellä Espanjalaisella keskikenttäpelaajalla mikä valitettavasti ei lyhyen ajan takia pysty ihmeitä tekemään.

Viimeisten ottelujen jännitystä sekä pettymys

5 Viimeistä kierrosta olivat KTP:n osalta hyvin tärkeitä: KTP:n pitäisi voittaa 2 peliä itse vähintään että säilyisivät, ja muut häntäpään joukkueet eivät saisi voittaa yhtään peliä. KTP pelasi 1-1 tasapelin jo tippumisen Kakkoseen varmistaneen FC Jazzin kanssa Porissa. Tämän jälkeen Aleksi Tarvonen varasti TPS:ltä 2 pistettä ja repi 1 pisteen Kotkaan 3-3 trillerissä. TPS-peli antoi viellä pienen uskonkipinän joka alkoi hiipua Jaron voittaessa kotonaan 3-1 ja pakkovoiton edessä Kokkolassa saatiin 1-1 päättyneen pelin jälkeen miettiä ensi kauden mittelöitä Susia ja MP:tä vastaan. "Kunnian peli" Hakaa vastaan ei tarjonnut maali-iloittelua kummempaa ja näin saimme kauden 2016 taputeltua.

Kauden 2017 pre-season voi alkaa

Seura isomman urakan edessä

Kauden 2017 rakentelu alkoi Kotkassa viellä isomman savotan edessä marraskuussa 2016, koska joukkueella ei ollut yhtäkään pelaajaa saatikka valmennushenkilökuntaa kirjoilla kaudeksi 2017 johtuen sopimuksissa olevissa putoamispykälissä mitkä aktivoituivat kauden päätteeksi. Seura kuitenkin alkoi toimia ennen Joulukuun alkua: Päävalmentajaksi palkattiin pelaajalegenda Jari "Jallu" Rantanen jolla oli kokemusta sarjanousuista myös lähiaikoina, nostaen EIF:n Kakkosesta Ykköseen kaudeksi 2015. 2 edellistä kautta Rantanen oli valmentanut B-junioreita joten iso näytön paikka Rantaselle on alkukausi mennäänkö ylös vai jäädäänkö alas. 2 päivää valmentajan palkkauksen jälkeen teki seura nimeltään ison kaappauksen: KTP:n vanha kasvatti Saku Kvist palasi kahden kauden liigaseura PS Kemissä vietetyn ajan jälkeen Kotkaan. Tämän jälkeen alkoi hyvänluontoinen llumipalloefekti missä pikkuhiljaa alkoi rakentua joukkue loppuvuotta kohden, ja ennen vuoden vaihdetta seuralla oli 6 sopimusta taskussa valmiina.

Tässä on huomoitavana se että sopimuspelaajista 4 oli Kotkalaistaustaisia, Oskari Pasanen ja Sebastian Dolivo ainoina ulkopaikkakuntalaisina. Samalla oli valottunut valmentajan ja seuran visio: suureksi osaksi oman kylän pojilla ja miehillä lähdetään taistelemaan noususta takaisin Ykköseen. Seura on jatkannut samaa linjaa hankintojen kanssa hakemalla kokemusta omaavia pelaajia ja heidän kanssaan sekoitettu nuoria pelaajia. Tällä hetkellä KTP:llä on 17 pelaasopimusta sekä juniorisopimuksilla olevia nuoria on käynnyt harjoitusotteluissa näyttämässä osaamistaan.

Harjoitus- ja cupmatsien huumaa

KTP pelasi uusitun Suomen Cupin lohkovaihetta ainoana Kakkosessa pelaavana joukkueena lohkossa, missä pelasivat HJK, HIFK, GiIFK, Gnistan sekä FC Honka. Näissä peleissä vastukset olivat kovia ja se näkyi tuloksissa: 5 ottelusta 2 päättyi tasan ja 3 tappioon maalierolla 2-10. Joukkue ei kuitenkaan jäännyt missään peleissä täysin vastustajan jalkoihin ollen monessakin pelissä vastustajan piikki lihassa.

Harjoitusotteluissa taas tulokset olivat parempia: 8 pelistä joukkue voitti 6 ja hävisi 2 maalierolla 23-23. Tappiot ovat olleet rumia (TaMU 5-0 ja TPS 8-0), mutta myös tappioitten syinä ovat olleet loukkaantumiset sekä TPS-pelissä vastassa oli selvästi parempi joukkue joten paniikkia ei pitäisi olla.

KTP on siis pelannut 13 ottelua preseasonin aikana joista 2 vastustajaa pelaa Veikkausliigaa (HJK HIFK), 4 Ykköstä (Gnistan GrIFK Honka TPS), 4 Kakkosta (MP TaMU Viikingit KuFu98) ja 1 Kolmosta (Atlantis) ja näistä on voitettu 6, pelattu tasan 2 ja hävitty 5 joten positiivisin silmin on moni kannattaja katsonut joukkueen peliä, vaikka parannettavaa on viellä edessäpäin.

Lähtökohdat Kauteen 2017
Kauteen lähdettäessä joukkueella jolla on vain yksi tavoite: Ykköseen nousu kaudeksi 2018. Helppoa se ei tule koska edessä oleva pitkä kausi sekä lohkopelien jälkeen tuleva jatko-karsinta, missä pelaavat lohkojen voittajat sekä lohkojen paras 2. sijalla oleva.

Viime kausien epäonnistumiset kriittisillä hetkillä söivät monien pelaajien henkistä kestävyyttä mikä selvästi vaikutti viime kaudella tappioasemissa. Nyt joukkueessa on paljon nuoria ja uusia pelaajia sekä myös kokenutta kaartia, ketkä pitävät varmasti monen pään ylhäällä sekä maanpäällä.
Moni avauksenpelaaja on kotoisin Kotkasta tai Kotkan läheisyydestä, joten he myös tietävät mitä nousu merkitsisi seuralle ja kannattajille joten usko lisäenergian saamiseen tiukoissa paikoissa ei ole harhaluuloa.

Arvio
Lähtökohtaisesti KTP on panostanut enemmän laatuun kuin määrään pelaajissaan, mistä voi loukkaantumisuman sattuessa tulla paljon päänvaivaa. Rantanen on tämän jollain tasolla selvästi ymmärtänyt ja kokeillut junioripelaajia joillakin pelipaikoilla. Tehokkaan kärkipelaajan puuttuminen voi aiheuttaa pistemenetyksiä, mutta preseason on näyttänyt että joukkueessa on keskinttää ja puolustusta myöten pelaajia jotka saavat pallon verkonperukoille jos mahdollisuus annetaan. A-Lohkossa taistelee voitosta KTP, Mikkelin Palloilijat (MP) sekä Klubi 04. PEPO sekä MiKi voivat venyä yllätyksiin.

Sijoitus: Voittaa lohkon ja nousee karsinnoissa jos joukkue pysyy terveenä.  

Joukkue 2017

Maalivahdit:
1# Jiri Koski                      (2017)
31# Ville Särkkä                  (2017)
32# Tatu Niskanen              (2017)
33# Pyry Piirainen               (Juniori)

Puolustus:
2# Topi Pasi                          (2017)
3# Tiago Moura                     (2017)
4# Oskari Pasanen                 (2017)
5# Sebastian Dolivo               (2017)
6# Manel Subirats Gasparin     (2017)
27# Eriksson Victor               (Juniori) (Lainalla HaPK:ssa)
29# Matias Paavola               (Juniori)
-# Tuomo Turunen                 (sopimus purettu)

Keskikenttä:
7# Ahmed Said                           (2017+2)
11# Lucas Dos Santos                 (2017)
12# Elias Liljasto                        (Juniori)  (Lainalla HaPK:ssa)
16# Juho Nykänen       (vc)         (2017)
17# Marko Tyyskä           (c)       (2017)
22# Saku Kvist         (vc)            (2017+1)
26# Faraz Ahadi                          (2017)
- Quincy Osei                           (Sopimus päättynyt)

Hyökkäys:
8# Jhonatan Donado Cardales (2017+1)
9# Ousman Jarju            (2017)
10# Niko Ikävalko       (2017)
14# Onur Celik           (2018+1)
15# Kaarel Usta         (2017+1) (Lainalla HaPK:ssa)
18# Aleksi Tarvonen    (2017)
19# Driton Shala        (2017)
23# Anton Eerola        (2019)
28# Jimi Lassila             (Juniori) (Lainalla HaPK:ssa)


Valmennus ja taustajoukot 2017

Päävalmentaja: Jari "Jallu" Rantanen (2017+1)
Apuvalmentaja: Joni Ruuskanen (2017)
Maalivahtivalmentaja: Tatu Niskanen (2017)

Huoltajat: Jan Lorkowski ja Sampsa Kaipiainen
Fysio: Niko Leinonen
Joukkeenjohtajat: Esa Vilkki ja Harri Vesala

KTP 2017 tulleet pelaajat

Jiri Koski - HJK
Ville Särkkä - PeKa

Tiago Moura - ei tiedossa
Manel Subirats Gasparin - FC Legirus Inter
Tuomo Turunen - Vapaa (kesken kauden)

Saku Kvist - PS Kemi
Lucas Dos Santos - Ekenäs IF
Juho Nykänen - PeKa
Marko Tyyskä - HaPK
Anton Eerola - PeKa
Quincy Osei - ? (kesken kauden)
Ahmed Said - PS Kemi (kesken kauden)
Faraz Ahadi - GrIFK (kesken kauden)

Onur Celik - HaPK
Driton Shala - FC Lahti
Ousman Jarju - Club Lemos (Espanja) (kesken kauden)
Jhonatan Donado Cardales - Boyaca Chico (Kolumbia) (kesken kauden)

KTP 2016 pelaajat, jotka ovat lähteneet seurasta tai ovat sopimuksettomia:

Jere Pyhäranta - JJK
Sauli Kilpeläinen - sopimus päättynyt

Giorgi Ositashvili - Kultsu FC
Juuso Salonen - sopimus päättynyt
Teemu Honkaniemi - FC Viikingit
Juuso Laitinen - PS Kemi

Oskari Kekkonen - FC Lahti
Valeri Minkenen - Klubi 04
Ville Oksanen - sopimus päättynyt
Janne Veija - sopimus päättynyt
Shane Mcfaul - DSK Shivajians (Kesken kauden)
Alejandro Samaniego - Xewkija Tigers FC
Matias Lindfors - AC Oulu
Quincy Osei  - Sopimus päättynyt (Kesken kauden 2017)

Isaac Kannah - MiKi
Markus Jääskeläinen - sopimus päättynyt
Alekos Alekou - FK Poprad (sopimus purettu kesken kauden)
Jussi Aalto - PS Kemi

Harjoitusottelut kaudella 2017

14.1 KTP - KuFu-98 5-1 (2-0)
20.1 KTP - MP 6-1 (2-0)
26.2 TamU - KTP 5-0 (2-0)
18.3 MP - KTP 2-3 (1-2)
25.3 TPS - KTP 8-0 (3-0)
8.4 KTP - Kultsu 6-3 (2-0)
14.4 KTP - Atlantis 3-0 (1-0)
23.4 KTP - FC Viikingit 3-2 (1-0)

Suomen Cup 2017

28.1 Gnistan - KTP 0-0 (0-0)
4.2 KTP - GrIFK 2-2 (2-1)
13.2 HJK - KTP 4-0 (0-0)
18.2 HIFK - KTP 3-0 (1-0)
4.3 KTP - Honka 0-2 (0-1)

Kakkonen 2017

Ma 1.5. 18:30 KTP - Kultsu FC Ennakko 6-1 (3-0) AM. 1185
Ma 8.5. 18:30 KTP - MP Ennakko 0-0 AM. 954
Su 14.5. 17:00 Klubi 04 - KTP Ennakko 1-1 (1-1) AM. 120
Ma 22.5. 18:30 KTP - Kiffen Ennakko 1-1 (1-1) AM. 965
Ma 29.5. 18:30 Sudet - KTP Ennakko 0-2 (0-2) AM. 644
Ma 5.6. 18:30 KTP - FC Legirus Inter Ennakko 3-4 (3-2) AM. 985
La 10.6. 17:00 FC Lahti Akatemia - KTP Ennakko 0-1 (0-1) AM. 189
La 17.6. 17:00 KTP - JäPS Ennakko 2-0 (2-0) AM. 865
Ti 27.6. 18:30 PEPO - KTP Ennakko 1-2 (1-1) AM. 1068
La 1.7. 17:00 KTP - PKKU Ennakko 5-0 (1-0) AM. 1066
La 8.7. 17:00 MiPK - KTP Ennakko 0-6 (0-6) AM. 412
La 15.7. 19:00 MP - KTP Ennakko 1-5 (0-2) AM. 504
La 29.7. 19:27 KTP - Klubi 04 Ennakko 1-1 (0-0) AM 2846
Ti 8.8. 19:00 Kiffen - KTP Ennakko 0-0 (0-0) AM 250
Ma 14.8. 18:30 KTP - Sudet Ennakko 5-0 (3-0) AM 1455
La 19.8. 17:00 FC Legirus Inter - KTP  Ennakko 2-1 (1-0) AM 82
Ma 28.8. 18:30 KTP - FC Lahti Akatemia Ennakko 2-0 (0-0) AM 982
Su 3.9. 17:00 JäPS - KTP Ennakko 2-2 (1-0) AM 259
Ma 11.9. 18:30 KTP - PEPO Ennakko 3-1 (0-0)  AM. 2238
Su 17.9. 17:00 Kultsu FC - KTP Ennakko  0-2 (0-1) AM 346
Su 24.9. 14:00 PKKU - KTP Ennakko 0-1 (0-1) AM 410
La 30.9. 14:00 KTP - MiPK
  Ennakko 4-1 (1-0)

Nousukarsinnat 7.10 - 14.10

La 7.10 Klo 18:00 KTP - AC Kajaani
La 14.10 Klo 15:00 AC Kajaani - KTP

Maalintekijät 2017 sis. Suomen cup

Juho Nykänen 12

Aleksi Tarvonen 10

Ousman Jarju 9

Lucas dos Santos 8

Driton Shala 5

Quincy Osei 5

Anton Eerola 3

Jhonatan Donado Cardales 1

Topi Pasi 1

Manel Subirats Gasparin 1

Onur Celik 1

Saku Kvist 1

Internet:

http://www.fcktp.fi/

https://twitter.com/ktpkotka?lang=fi

http://www.ktpkannattajat.com/

Kotikenttä: Arto Tolsa Areena,  Puistotie 9-11, 48100 Kotka

Liput ja Kausikortit 2017:

KAIKKI KATSOMOT (portilta/ennakko)
Aikuiset 12 / 10 €
Alennusryhmät 8 / 7 € (eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, työttömät ja lapset alle 15-vuotta)
Perhelippu 30 / 25 € (Oikeuttaa sisäänpääsyyn kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle)
Alle 7-vuotiaat lapset veloituksetta

Kausikortti nimetyllä istumapaikalla 120€
Kausikortti 100 €
Kausikortti alennusryhmät 70 €
Klubikortti 390 €
VIP-Kortti 690 €

Ennakkomyyntipaikat: (Ennakkolippujen myynti päättyy kaksi tuntia ennen ottelun alkamista.)

–Sokoksen neuvontapiste, Pasaati (Keskuskatu 10, 48100 Kotka)
–Sportia Ri-Pe Sport, Pasaati (Ruotsinsalmenkatu 12, 48100 Kotka)
–Prisma (Hakamäentie 1, 48400 Kotka)
–Datagroup (Kotkankatu 20, 48100 Kotka)
–Ravintola 4U (Kymenlaaksonkatu 15, 48100 Kotka)
–Pub Hakapirtti (Koulukatu 8, 48100 Kotka)


« Viimeksi muokattu: 04.10.2017 klo 14:09:13 kirjoittanut Kotkanpoika90 »
Veijo Garko

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP & Markkula


Vastaus #1 : 24.04.2017 klo 11:22:53

Monta topicii tarvii? Jokaselle kirjottajalle oma.
Kotkanpoika90

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KTP - ainut ja oikea


Vastaus #2 : 24.04.2017 klo 11:40:14

Monta topicii tarvii? Jokaselle kirjottajalle oma.

Voin tehdä vaikka 3 jos haluat?

Mutta tein uuden topicin koska
A. Ennakko/muu päivitettävä tulee olla etusivulla ja B. Haluan itse kontrolloida asiaa mihin kuluttannu aikaa ja hiuksia.
Jalkapalloministeri

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 24.04.2017 klo 11:48:33

Hieno ketju, Hermanni
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP ja Aleksi Pahkasalon erikoistilanteet


Vastaus #4 : 24.04.2017 klo 11:49:40

Kaikilla sivistyneillä seuroilla on erikseen pre-season ja pelikausi ketjut. :-[

Tällä mennään heittämällä Ykköseen!
pystyraita

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #5 : 24.04.2017 klo 12:09:34

Aion takertua oleellisuuksiin. Äänestyksessä käytetty mie häiritsee valtavasti. Etelä-Karjalassa sanotaan mie, mutta Kymenlaaksossa se on miä. Ettäs tiiätte, niii'iihh.
Parasta Kotkaa

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 24.04.2017 klo 12:13:02

Aion takertua oleellisuuksiin. Äänestyksessä käytetty mie häiritsee valtavasti. Etelä-Karjalassa sanotaan mie, mutta Kymenlaaksossa se on miä. Ettäs tiiätte, niii'iihh.
Erittäin hyvin sanottu siellä takana
Kanuuna-Keen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, KyPa


Vastaus #7 : 24.04.2017 klo 12:13:53

Ihan käsittämättömän ohut tuo pelaajalista.
Jalkapalloministeri

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 24.04.2017 klo 12:13:59

Aion takertua oleellisuuksiin. Äänestyksessä käytetty mie häiritsee valtavasti. Etelä-Karjalassa sanotaan mie, mutta Kymenlaaksossa se on miä. Ettäs tiiätte, niii'iihh.

Kuvittelin, että vastausvaihtoehto oli suoraa vittuilua juopoille etelä-karjalaisille, jotka eivät tiedä mistään mitään
BlueSky

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 24.04.2017 klo 12:16:55

Ennen vuoden vaihdetta seuralla oli kasassa 13 pelaajan kanssa, joitten joukossa oli KTP:n Ykkösessä 25 maalia tehnyt Juuso "Tsunami" Aalto.

Jussia varmaan hait...
Parasta Kotkaa

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 24.04.2017 klo 12:18:42

Ihan käsittämättömän ohut tuo pelaajalista.
Ei haittaa koska,
Lainaus
Moni avauksenpelaaja on kotoisin Kotkasta tai Kotkan läheisyydestä, joten he myös tietävät mitä nousu merkitsisi seuralle ja kannattajille joten usko lisäenergian saamiseen tiukoissa paikoissa ei ole harhaluuloa.
Tyyskä, Nykänen, Kvist ja Tarvonen vie KTP:n vaikka suoraan liigaan pelkällä pakkonousun aiheuttamien paineiden tuomalla lisäenergialla
#44

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #11 : 24.04.2017 klo 12:49:10

Takki auki vaihtoehdon sijaan olisin kaivannut parveke auki vaihtoehtoa.
YOLO

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Paikallinen seura


Vastaus #12 : 24.04.2017 klo 12:50:04

Kuulemma PEPO on Kaakon suurin ja kaunein eli ei olla nousemassa.
moline

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Kotkan Työväen Palloilijat, Tromsø IL


Vastaus #13 : 24.04.2017 klo 12:52:59

Ketjun avauksen kieliasu summaa kyllä ansiokkaasti FC KTP:n lyhyen historian: on niin sekavaa, että päähän sattuu.
1927

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 24.04.2017 klo 13:01:42

Tuliko tää topic nyt jäädäkseen? Varmuuden vuoksi seurantaan.
weirdox

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, Kotkan Kiri, Manchester City


Vastaus #15 : 24.04.2017 klo 14:38:14

Jatkuuko Via Dolorosa vai alkaako Dirlandaa se jää nähtäväksi.
Seitan

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #16 : 24.04.2017 klo 14:40:23

Avaukselle. Ylos
Harjoituskausihan meni tulosten puolesta melko mallikkaasti, muutamaa notkahdusta lukuunottamatta.
Hyökkäykseen on kyllä saatava kokoa lisää ja sehän on haussa ollutkin. Vain nousukarsinta kelpaa. Suomen "parhaimmalla" tekonurmella on oltava kotietu.
Artsiboy

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 24.04.2017 klo 14:54:27

Moro !
Lueskelin viestiketjua ja totesin että täällä kaivataan sivistystason nostoa.
Ja siihenhän tarvitaan kymiläisiä. Niinpä päätin tarttua puikkoihin !
No asiaan.
Viikingit pelissä hyvää oikea laita; Manel, Szila, Sägi, Lucas. Taitoa ja mielikuvitusta.
Jenkki pelaa kovaa ja maassa, muutama hyvä pitkä syöttö. Mutta riittääkö ?
Ja miten yhteispeli Dolivon kanssa kun eivät päässeet testaamaan pelissä.
Kärkeen voimaa ja kokoa kyllä, mutta myös taitoa. Jos ei löydy körmyä (irkulle ei sopparia)
Aquera vai mikä se Paraguain poika on taidokas äijä. Kelpais mulle vaikkei kokoa olekkaan.
Onkohan se iso kala mistä Vilkki puhu hauki vai merilohi vai mikä ? Tietääks joku ?
Kärkipäässä kyllä ollaan mutta riittääkö. Toivotaan !!!!!
emilkostadinov

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pool, Gnisu, Hifk, Grani...


Vastaus #18 : 24.04.2017 klo 14:55:17

Seurantaan

Työväen aatteelle ja Jallulle🍾
Parasta Kotkaa

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 24.04.2017 klo 14:56:28

Avaukselle. Ylos
Harjoituskausihan meni tulosten puolesta melko mallikkaasti, muutamaa notkahdusta lukuunottamatta.
Hyökkäykseen on kyllä saatava kokoa lisää ja sehän on haussa ollutkin. Vain nousukarsinta kelpaa. Suomen "parhaimmalla" tekonurmella on oltava kotietu.
Mikä fiksaatio suomalaisilla valmentajilla on saada joukkueeseen isokokoinen hyökkääjä? Eikö ennemmin kannattaisi etsiä hyvää hyökkääjää? Jos miettii KTP:n lähihistoriaa niin hyviä isoja hyökkääjiä ei kovin montaa ole pariinkymmeneen vuoteen mahtunut ja parhaat ovat olleet ennemminkin vikkeliä ja taitavia joilta myös maalinteko on onnistunut. Voi se alle 180-senttinen kaverikin olla hyvä target jos sellaista hyökkääjää valmentaja tarvitsee vai onko syötön tultava aina 2 metriä korkeana johon lyhyt hyökkääjä ei sitten yllä?
Seitan

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #20 : 24.04.2017 klo 15:04:04

Aaltoa lukuunottamatta on tosiaan aika heikkoa ollut hyökkäyspäässä viime vuosina, koosta riippumatta. Mutta jos ei taito riitä menemään ohi vastustajasta, niin näillä kukkakeipeillä jotka kaatuu puhalluksesta ei tee mitään.
pystyraita

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #21 : 24.04.2017 klo 15:08:49

Mun mielestä Janne Hyppönen, Argo Arbeiter ja Kim Liljeqvist on kaikki suht isoja ja aikanaan hyviä hyökkääjiä KTP:n tarpeisiin. Löytyiskö jotain vastaavaa?
Kotkanpoika90

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KTP - ainut ja oikea


Vastaus #22 : 24.04.2017 klo 15:09:13

Onkohan se iso kala mistä Vilkki puhu hauki vai merilohi vai mikä ?

Metsä vastannut kun sinne huhuillut kyseisen kaverin pelanneen Wiganissa ja Tanskan pääsarjassa. Milloin pelannut sitten ei mitään tietoa, aika hyvin pidetty piilossa tieto kaverista.
Svensson

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 24.04.2017 klo 16:02:02

Metsä vastannut kun sinne huhuillut kyseisen kaverin pelanneen Wiganissa ja Tanskan pääsarjassa.

Adrián "Piscu" López?

Pelasi jonkun matsin viime kaudella Aarhusissa ja näköjään 2011-2013 Wiganissa satunnaisesti.
1927

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 24.04.2017 klo 16:11:08

William Kvist ois kyllä äärimmäisen iso kala. Toisaalta miks tulis Kööpenhaminasta Suomeen pelaamaan Kakkosta?

 
Sivuja: [1] 2 ... 54
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines