FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.06.2018 klo 19:53:35 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisturnaus 2018, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Äänestys
Kysymys: Kumpi vie?  (Äänestys päättynyt: 29.04.2017 klo 18:09:26)
RoPS - 35 (59.3%)
X - 9 (15.3%)
PS Kemi - 15 (25.4%)
Äänestäjiä yhteensä: 59

Sivuja: [1] 2 ... 9
 
Kirjoittaja Aihe: RoPS - PS Kemi 29.4.2017 klo 16.00 @ Keskuskenttä - Derby della Jänkä  (Luettu 10817 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kikkara

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sarjapaikka


: 28.04.2017 klo 18:09:26RoPS ennakko: http://www.rops.fi/edustusjoukkueen-uutiset/4549-rops-ja-ps-kemi-iskevat-yhteen-lauantaina
PS Kemi ennakko: http://www.pskemi.fi/taisto-lapin-herruudesta-alkaa-jalleen/

Markku Saukko / Lapin Kansa: https://twitter.com/MarkkuSaukko/status/857895046410113025Sen kummempaa en jaksa itse rustata omakätisesti joten sori siitä.
« Viimeksi muokattu: 29.04.2017 klo 00:09:14 kirjoittanut Kikkara »
Herr Gunther

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Visa, Tenho, -85, KePS; est. 1999


Vastaus #1 : 28.04.2017 klo 18:12:41

Lapin derby keskelle vappurientojen kiimaisinta aikaa, hei, paskaaks tässä. Kauden ensimmäinen kolmesta kohtaamisesta mitellään Kemille edelleen kovin ongelmalliseksi esitysten puolesta näyttäytyvällä Keskuskentällä.
 
Viralliset viisi edellistä keskinäistä opintojen äiteeksi:

RoPS – PS Kemi, 1-1 (Suomen Cup)
PS Kemi – RoPS, 3-1 (Veikkausliiga)
RoPS – PS Kemi, 5-0 (Veikkausliiga)
PS Kemi – RoPS, 0-2 (Veikkausliiga)
PS Kemi – RoPS, 1-1 (Liiga Cup)

Työväenjuhlan alla pelattavaa derbyä kohden päästään ainakin positiivisten tulosten alla kemiläisten rintamalta, kun SJK kaatui komeasti noin parinkymmenen prosentin pallonhallinnalla ja härskillä primitiivipallolla 3-1 Karihaaran bajamajojen katveessa. Ootsi & co on osoittanut jo kauden alussa kiitettävästi kykyä reagoida pelissä esiintyviin ongelmakohtiin ja herrat ymmärtävät paremmin ja paremmin miehistön vahvuuksia ja sitä, kuinka niillä ulosmitataan tuloksia. Laivan voidaan siis katsoa olevan menossa pelillisesti harkittuun suuntaan ja vahvistukset ovat esiintyneet varhaisissa vaiheissaan oikein mukiinmenevästi. Jäniksenkäpäliä on tämän hetkisen valossa jälleen onnistuttu kaivamaan nostamaan joukkueen pallollista tekemistä sille tasolle (tuoreimpana erityisesti ns. valtamedioissakin huomioitu Mansally), että joukkue pystyy myös rankaisemaan päälle vyöryttävän, pelivälineen hallintaan tuudittautuvan joukkueen virheistä tehokkaasti. Puolustuslinjan rauhattomuus ja virheherkkyys tässä vaiheessa tietävät Forsmanille hikisiä löylyjä, mutta uskon tämänkin hioutuvan ja jalostuvan minuuttien myötä. David rauhoittaa hyvin linjan tekemistä joka tarttuu toivottavasti myös rikeherkäksi ja romuluiseksi tiedettyyn Zeaan, myös Nurmos etsi itseään vielä SJK:n pyörityksessä. Pelejä ja reeniviikkoja taakse ja ukot pysyvät ehjänä, siinä se kypsyttelee. Derbyssä sitä rauhallisuutta tullaan tarvitsemaan ja puolustuksen laidoilla päässään työskentelemään ihan tosissaan isäntien viipeltäjien kanssa, joilta löytyy nopeiden jalkojen lisäksi myös juonikasta aloitekykyä ja viimeistelytehokkuutta. Paineen kasvaessa myös rikeherkkyys kasvaa, ja kertoimet Taylorin vapaapotkuosumalle Zean suorittamasta rikkeestä boksin rajalla ovat varmaan aika pienet. Keskustan edessä ja laidoilla sähäkkänä käyvä paineistus ja siitä selviäminen antavat taas parempaa ja parempaa kuvaa siitä, missä puolustuksen kanssa mennään. Hasardivalinnat (Laitinen) toivottavasti jäävät tekemättä.

Kemin iskun paikat löytyvät jälleen vahvasta jalkatyöstä laidoilla ja isojen järkäleiden ilmatilassa operoinnista. Momo Ceesay osoitti olevansa juuri niin vahva pääpelaaja ja kaksinkamppailuase kuin saattoi lukujen perusteella odottaakin. Momon omille pudottelemat pallot maittavat varmasti hyvin viimeisellä kolmanneksella liikkuvalle ja edellisessä ottelussa onnistuneelle Filip Valencicille sekä parhaimmillaan maagisen viimeistelyjalan omaavalle Jussi Aallolle. Gerulle myös onnistuminen pilkulta, oli myös lähellä maalintekoa erikoistilanteessa kauden evakkoavauksessa Keskarilla. Erikoistilanteet poikivat myös toisen osuman sivuvapaapotkusta jossa hyvin sivuttain liikkunut isojen miesten rypäs vyörytti pallon kohti maaliviivaa Zean lopulta poimiessa hedelmän lähes kehikon sisältä. Mansally&Gullsten porhaltaa taas laidoillaan ja haastaa jalalla isäntien muotoaan ja formiaan hakevaa puolustusta (joskin Ilvestä vastaan edellisessä ottelussa nähtiin jo eheytymistä tälläkin saralla).

Keskikentän keskustassa nähdään myös mielenkiintoisia asetelmia. Mikäli Okkonen tosiaan huhujen mukaisesti on keskittymässä vempassa siman siemailuun pelaamisen sijaan, saavat Guevara ja Ojala huomattavasti enemmän aikaa ja tilaa operoida keskustassa. Koska tässä vahvasti tulee povattua pelin ratkeavan laitapelaamisen siivittämänä suuntaan tai toiseen niin saatetaan ne merkittävimmät ratkaisun elementit perinteisen jinxauksen myötä puhjeta esiin juuri pelin keskimmäisen kolmanneksen sisällä. Avauskokoonpano veikkailtakoon myöhemmin, kun bussiin lastatut jampat paljastetaan.

1-1, maalin voiton erikoistilanneoptio varattakoon kumpaankin suuntaan.

Työn orjat sorron yöstä nouskaa, ei oo muutako PS Kemi!
« Viimeksi muokattu: 28.04.2017 klo 18:17:25 kirjoittanut Herr Gunther »
Metsän poika

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS, TPV


Vastaus #2 : 28.04.2017 klo 18:13:43

No jos vielä oikea päivämäärä otsikkoon, niin ei tyhmät hämäänny.
kuntohiihtelijä

Paikalla Paikalla


Vastaus #3 : 28.04.2017 klo 18:15:36

Tämä on yksi niistä peleistä, joista RoPSin pitäisi ottaa pisteitä. Kemi on kyllä aloittanut ihan pirteästi voittamalla mm. SJK:n.
D Ramoray

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Euro-Japi, Arki-Karin askelharhautukset, Rive


Vastaus #4 : 28.04.2017 klo 18:20:36

Sen kummempaa en jaksa itse rustata omakätisesti joten sori siitä.

Mitä turhia, Saukolta taas hyvä teksti pohjustamaan ottelua ja yllä jo Herr Guntherilta analyysia vieraiden näkökulmasta. Ylos

Erittäin mielenkiintoiset on kyllä lähtökohdat, kun kummankin pelaaminen on ollut alkukaudesta todella heikkoa, mutta nyt sitten silti viime kierrokselta kummallekin alle todella kovat voitot. Viime kierroksella puhuttiin että Kemi-SJK ottelu on näille joukkueille alkukautta määrittelevä matsi, mutta kyllä tämä huominen on nyt RoPS:lle ja Kemille sitä vielä enemmän.
Ray79

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS. Kaikki suomen eurotiimit


Vastaus #5 : 28.04.2017 klo 18:24:57

En usko tällä kertaa 5-0 voittoon, veikataan 3-0, ylätupa, taylor 2.
Krannan Valderrama

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS #äimänkäki


Vastaus #6 : 28.04.2017 klo 18:43:56

Erinäisten kiireiden vuoksi VPS-peli tuli väijyttyä istv:n kautta ja vasta huomenna pääsee ensimmäistä kertaa tällä liigakaudella pahamaineiseen Railoon jännittämään. Ottelu ei juuri mielenkiintoisempi voisi olla, kun molemmilla joukkueilla on yllättävät ja kovat voitot alla. Ezelle, Ylätuvalle ja tietenkin Taylorille lyön eniten odotuksia hyökkäyssuuntaan, mutta kaikista tärkeimpänä pidän vahvan puolustuspelin jatkumista alkukauden sekoilun jälkeen. Toivottavasti Suken poissaolo ei kostaudu.

Veikataan 2-0, Eze avaa maalitilinsä liigassa ja toisesta maalista vastaa Roope vapaapotkusta. MOTM Tatomirovic. AM en edes uskalla arvata.
« Viimeksi muokattu: 28.04.2017 klo 18:46:45 kirjoittanut Krannan Valderrama »
kuntohiihtelijä

Paikalla Paikalla


Vastaus #7 : 28.04.2017 klo 19:16:56

Saattaahan lähestyvä vappu ja paikallispeli tuoda muutaman ylimääräisen katsojan. Veikkaan, että lähemmäs 2000.
Kepakko

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 28.04.2017 klo 20:10:35

Ennakosta poiketen veikkaan että Okkosta ja Tayloria ei kentällä nähdä. Ainakin olleet treeneistä tänään pois. Toivon että Taylorilla jotain pienempää vain. Veikkaan seuraavanlaista, ainakin oli treeneissä olivat treenanneet tällä. Tuo keskikenttä on vain heitettynä tuonne, paikat varmasti erit. Nuo pelaajat kuitenkin siellä operoivat. Luultavasti Ylätupa paljon hyökkäävämmässä roolissa, jopa kymppinä eikä "keskikentällä". Roiha taas tukee laidallaan keskikenttää ja puolustusta, samoin Stavitski. Katsotaan meneekö ihan perseelleen :D Veikkaus siis:

                                     Eze
            Roiha                                  Stavitski


            Muinonen      Kaita      Ylätupa


Addy   Hämäläinen  Tatomirovic   Väisänen

                                 Reguero

Maukka53

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 28.04.2017 klo 20:46:47

isojen miesten rypäs vyörytti pallon kohti maaliviivaa.... Mansally&Gullsten porhaltaa taas laidoillaan

Näille iso pekutus ja ROPSille VAPISKAA ;)     Mamo vielä pääpelivoimassa omaaluokkaa. Aijai....Namia.
Vitun laitonta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Wato Kuaten seksipalloilijat ry.


Vastaus #10 : 28.04.2017 klo 20:49:21

Toivottavasti Suke palaa pahoittamaan kemiläisten mieliä. Jos ei nyt niin tulevaisuudessa. :)

Ropsille kaksi nolla. Ylätupa iskee kaksi.
kuntohiihtelijä

Paikalla Paikalla


Vastaus #11 : 28.04.2017 klo 20:49:29

isojen miesten rypäs vyörytti pallon kohti maaliviivaa.... Mansally&Gullsten porhaltaa taas laidoillaan

Näille iso pekutus ja ROPSille VAPISKAA ;)     Mamo vielä pääpelivoimassa omaaluokkaa. Aijai....Namia.
Ai niin se teidän uusi mies taitaa olla melko pitkä hujoppi. Siinä on RoPSin toppareille vähän lisähankaluuksia.
Woland

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 28.04.2017 klo 20:51:25

Jos Inter-pelin puolustuksessa jotain hyvää oli, niin Nasse ei tainnut voittaa yhtään pääpalloa. Ilmassa luotan toppareihin kyllä.
kamaveli

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 28.04.2017 klo 21:07:28

Tästä pelistä ei osaa kyllä ennakoida mitään. Kemi on aloittanut kauden näennäisesti ihan hyvin ja RoPS on ollut erittäin epätasainen. Eiköhän tästä vähintään tasuri tai maalin voitto väännetä kotijoukkueelle, kun sinänsä nimekäs puolustuslinja saatiin Ilvestä vastaan organisoitua jollekin mallille.
Toivottavasti poissaoloilta säästytään ja kemiläiset osaavat käyttäytyä.
Vitun laitonta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Wato Kuaten seksipalloilijat ry.


Vastaus #14 : 28.04.2017 klo 21:09:36

Toivottavasti poissaoloilta säästytään ja kemiläiset osaavat käyttäytyä.

Eiköhän ne vinguta taas megaföniään.
Kapteeni

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: JJK, FCV, MJK, Hibernian


Vastaus #15 : 28.04.2017 klo 21:35:05

Olipas erinomaisen oloinen toimittaja tämä ennakon rustannut nuori herra!
sonny burnett

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: youtube.com/watch?v=q3f3uv6MzRg


Vastaus #16 : 28.04.2017 klo 22:26:53

Ropponenhan tämän vie selvästi, mikäli Regueroa kiinnostaa pelata.
Herr Gunther

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Visa, Tenho, -85, KePS; est. 1999


Vastaus #17 : 29.04.2017 klo 00:08:25

PS Kemin ennakko:

http://www.pskemi.fi/taisto-lapin-herruudesta-alkaa-jalleen/

Said Ahmed ja Räihä edelleen sairaslistalla, ei muutoksia SJK-ottelusta ainakaan sillä saralla. Parhaat saadaan siis kentälle Ylos
Kikkara

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sarjapaikka


Vastaus #18 : 29.04.2017 klo 00:10:24

Kemi ennakkosuosikki paremman pelaajatilanteen vuoksi ;)
Eisseleez

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ps Kemi Kings, Huuhkajat, Helmarit,


Vastaus #19 : 29.04.2017 klo 00:40:27

Kemi ennakkosuosikki paremman pelaajatilanteen vuoksi ;)

ja Rops on suosikki veikkkauksen kertoimien mukaan, suuri sellanen ;)
hiippari

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 29.04.2017 klo 00:49:27

Kemi ennakkosuosikki paremman pelaajatilanteen vuoksi ;)
Jo vain.Kemille tasuri olisi jo iso juttu tolla kentällä,mutta toivotaan voittoa. Ropsi oli aika tuhnu
Turussa,mutta Malinen sai suunnan muutettua Mansessa.
Kemille tsemppiä,valistuksen ja järjen valon majakka keskellä pimeintä Kepulistania:)

Maukka53

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 29.04.2017 klo 08:04:01

Ropposen ei kannata ruveta puristamaan, koska on ennakkosuosikki.
Voitto olisi saatava, koska jo nyt karsijan paikalla. Pakkovoittoa siis hakemaan;)
tuomari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #22 : 29.04.2017 klo 08:18:05

Jos poissaolotilanne on RoPS:lla odotetun synkkä, on tiedossa hikinen ja vaikea iltapäivä.  Kaiken pitää onnistua. Veikkaan 2-0, RoPS:n maalit tekee ensin Eze ja myöhemmin vaihdosta tullut Tukiainen.  AM 2450.

Onkohan paljon porukkaa tulossa Perämeren p*rsereiästä? Onko vieraskatsomoa osoitettu, jos ei, niin puuhastelua. V*tuttaa kun kemiläiset istuu vieressä katsomossa, niissä on semmonen inhottava hajuki :)
Kaski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi Kings


Vastaus #23 : 29.04.2017 klo 08:52:01

Tulossa ennalta vaikeasti arvioitava peli. Voi kääntyä kummalle vaan, parinkin maalin erolla.
Uskon kuitenkin että Kemillä Veikkauksen kertoimia paremmat mahdollisuudet voittoonkin.
SJK peli oli kuitenkin selvää eteenpäin menoa versus IFK peli, vaikka SJK palloa hallitsikin. Toisaalta sitten taas keskuskenttä syystä tai toisesta ollut vaikea paikka pelillisesti ja tuloksellisesti Kemille.

Mielenkiintoista nähdä myös PS Kemin uudet mustat vieraspaidat.


Työn orjat sorron yöstä nouskaa, ei oo muutako PS Kemi!


Mennään asenteella! Voitto kotiin ja työläiset juhlii Tuoppi
Blitzkrieg Bop

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 29.04.2017 klo 08:58:05

Onkohan paljon porukkaa tulossa Perämeren p*rsereiästä? Onko vieraskatsomoa osoitettu, jos ei, niin puuhastelua. V*tuttaa kun kemiläiset istuu vieressä katsomossa, niissä on semmonen inhottava hajuki :)
Muurolassa näköjään avohoitopäivä. Tervetuloa lehtereille! :)

 
Sivuja: [1] 2 ... 9
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines