FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.07.2024 klo 09:36:06 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 16 [17]
 
Kirjoittaja Aihe: Urheilulehti  (Luettu 111660 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hermesetas

Poissa Poissa


Vastaus #400 : 15.04.2023 klo 18:09:16

Laskin kaupassa, että tämän viikon numerossa olisi 11 sivua kotimaista jalkapalloa. Vaikutti ihan siedettävältä luvulta.

Muista juttutyypeistä en ehtinyt minuutissa tehdä syväanalyysia. Ei varmasti kaikki juuri minun mieleeni, mutta tuskin niiden tilalle suomifutista tulisi, mikäli muuhun vaihtaisivat.
suomifutiksen Janne Tähkä

Poissa Poissa


Vastaus #401 : 15.04.2023 klo 18:15:38

Pari aukeamaa on pyhitetty tv-ohjelmille ja jollekin erikoiselle 1-5 arvostelupalstalle, missä ilmeisesti arvioidaan jotain kirjoja, elokuvia tai vanhoja soundtrackeja.

Arvosteluaukeama on erinomainen lisä. Aiemminhan oli jokaviikkoinen kirjapalsta, joka sitten häipyi, mutta nyt on tullut tämä tilalle. Outo piirre tässä arvostelupalstassa on se, että arvosteluista puuttuu se normaalisti vastaaviin teksteihin kuuluva "ingressi" tai mikä sitten olisikin oikea termi, jossa mainitaan teoksen nimi, tekijä ja julkaisija. Niinpä noiden kanssa menee aina hetki pähkäillessä, että mitäs tässä nyt tarkkaan ottaen arvostellaankaan.
Herra

Poissa Poissa


Vastaus #402 : 16.04.2023 klo 12:28:57

Olen tyytyväinen tilaaja.

Pari-kolme viime vuotta mielestäni ovat olleet parasta suomalaista urheilujournalismia, mitä olen koskaan lukenut. Hyviä yhteiskunnallisia juttuja ja muutenkin toimii yleissivistänä opuksena. Historiajuttujakin tykkään lukea. Toki parannettavaa riittää: Kirja-arvosteluaukeama ei itseäni kiinnosta ja en tiedä, onko se vähän 1990-lukua. Onneksi "rikostarinoita urheilusta" -juttusarja - tai mikä vastaava olikaan - on tainnut jäädä pois? Vai olenko vain mennyt niiden ohi, enkä ole huomannut. En tiedä.

Moottoriurheilujutut ovat pakollinen paha. Tennisjutut, joita itse mielelläni lukisi, ovat jääneet lähes kokonaan pois. Kotimaista jalkapalloa on mielestäni hyvä määrä ja jutut pääosin laadukkaita.

Itse tilasin niin Urheilusanomia kuin vanhaa Urheilulehteäkin, niin mielestäni nykyinen Urheilulehti on aivan eri tasolla kuin aiemmat yritykset.

Vanhan Urheilulehden toki tilasin, koska sen sai joskus muistaakseni tarjousten jälkeen kympillä vuodessa. Näin saatiin levikki toki nousuun, mutta konkurssiinhan se homma käytännössä päättyi. Toki vanha Urheilulehti -tyylinen huomion hakeminen varmaan iski joihinkin lukijoihin, mutta itselleni jäi sihvosista ja remmeleistä aika lapsellinen maku. Lisäksi nämä sihvoset ja kumppanit ovat huonoja kirjoittajia, niin eipä noita tekstejä ikävä ole. Ehkä tuollainen "pelistä kirjoittaminenkin" toimisi, jos kirjoittaja osaisi asiansa. Eipä sellaisia taida kovin paljon Suomessa kuitenkaan olla.
suomifutiksen Janne Tähkä

Poissa Poissa


Vastaus #403 : 17.04.2023 klo 18:51:39

Kirja-arvosteluaukeama ei itseäni kiinnosta ja en tiedä, onko se vähän 1990-lukua.

Miksi kirja-arvostelut olisivat ysäriä? Sitä paitsi tuolla arvosteluaukeamallahan on kirjoja vain murto-osa, siinä tosiaan arvostellaan ihan kaikkea: dokkareita, pelejä, tapahtumia jne.
Norppa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC TPS


Vastaus #404 : 17.04.2023 klo 21:46:08

Mun mielestä tuo arvosteluaukeama on ollut oikein mielenkiintoinen. Ollut jo monta ilmiötä josta en ole ollut tietoinen.
Hunaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Barbara Pravi, Elli Haloo & Dorothea Wierer <3


Vastaus #405 : 05.05.2023 klo 17:02:29

Mikähän uusi innovaatio tämä on nykyään julkaista IS:n netissä artikkeleita päiviä tai viikkoja ennen Urheilulehden ilmestymistä, josta nuo sanasta sanaan samat löytyvät sitten painetussa muodossa?

Urheilulehti on tullut kestotilauksena jostain IS Veikkaajan ajoista noin vuodesta 2005, enkä todennäköisesti osaisi kotona pöydän ääressä syödä aamupalaa ilman sen selailua, mutta hieman ärsyttää kun nykyisin jokaisessa lehdessä tuntuu olevan joku pitkä artikkeli, jonka muistaa lukeneensa jo aikaisemmin IS:n nettisivuilta. Viimeisimpänä esimerkkinä pitkä juttu Carlos Sainzin entisestä kartanlukijasta ja Jarmo Kekäläisen haastattelusta, uusinta eilen ilmestynyttä lehteä en ole vielä ehtinyt selailemaan, mutta eiköhän samaa kaavaa noudata sekin.
äägee

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GrIFK, CFC ja IFKM


Vastaus #406 : 05.05.2023 klo 17:47:33

Jarmo Kekäläisen haastattelu oli ehkä kaikkien aikojen tyhjänpäiväisintä yleistä kiekkojargonia. :D Ei välttämättä edes toimittajan vika. Keklu vaan on uskomattoman tylsä, osittain varmasti pohjoisamerikkalaisen tyhjänpäiväisen ja poliittisesti korrektin vastaustyylin takia. Sen sijaan tuo Mike Danton -juttu oli ihan mielenkiintoinen.

Tällä viikolla oli ihan hyvä juttu ACO:n brittihyökkääjästä. Ihan ok lehti tuo on hintaansa nähden, kun ei netistä tule mitään pitkiä artikkeleita kuitenkaan luettua.
« Viimeksi muokattu: 05.05.2023 klo 17:50:41 kirjoittanut äägee »
00250

Poissa Poissa


Vastaus #407 : 06.05.2023 klo 10:09:19

Urheilulehti kirjoittelee kerran pari kaudessa jutun Kekäläisestä, kuinka painaa duunia ja Stanley cup ihan lähivuosina voitetaan, jos ei kuluvalla kaudella tule
Tohtori Syherö

Poissa Poissa


Vastaus #408 : 06.05.2023 klo 12:17:08

Täällä myös yksi tyytväinen lukija. Jalkapallojuttuja on jopa yllättävän paljon ottaen huomioon, että kyseessä on kaikesta urheilusta kirjoittava lehti. Ja monia hyviä toimittajia, joilla on mielenkiintoisia näkökulmia ja perehtyvät taustoihin hyvin. Itse myös pidän arvosteluaukeamasta. Tullut napsittua useampi dokumentti ja kirja sitä kautta omalle katselu- tai lukulistalle. Tykkään siitäkin, että siellä arvostellaan myös ottelutapahtumia kuten viimeksi Hjk-ACO
Red Bull Mentula

Poissa Poissa


Vastaus #409 : 22.06.2023 klo 07:04:45

Aikamoinen mitä vittua fiilis tuli, kun luki tämän viikon Urheilulehdestä Marko Lempisen jutun Valavuoren hyysääjästä Juha Vuoriosta. Iltapaskan viihdeuutisisissa nämä täysin tyhjänpäiväiset paskat, kiitos.
KIPEE

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: #meilläonunelma


Vastaus #410 : 16.04.2024 klo 15:28:43

Tämäkin läpyskä on kyllä mennyt muutaman vuoden aikana ihan tolkuttomasti alaspäin. Nykyään pyörittävät samoja juttuja Hesarissa, IS:n verkossa ja sitten jossain vaiheessa vielä Urheilulehdessä jossain satunnaisessa järjestyksessä.

Veikkausliiga liite oli kanssa melkoisen kapea verrattuna aiempiin vuosiin.

Vaikea sanoa kauanko tätä jaksaa enää tilata, vanhana tilaajana Ruudun kuuluessa samaan pakettiin jonkin verran sietääkin vaikka itse lehdessä ei enää ihan hirveästi hyödyllistä lukemista olekkaan.
Toldo

Poissa Poissa


Vastaus #411 : 16.04.2024 klo 16:34:24

Ruudun kylkiäisenä Urheilulehti maksaa 6€/kk. Siihen hintaan ei mitään valittamista. Kyllä sieltä aina vähintään se 1-2 kiinnostavaa juttua löytyy, usein enemmänkin.
Kiitaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, SM


Vastaus #412 : 16.04.2024 klo 16:40:20

Ruudun kylkiäisenä Urheilulehti maksaa 6€/kk. Siihen hintaan ei mitään valittamista. Kyllä sieltä aina vähintään se 1-2 kiinnostavaa juttua löytyy, usein enemmänkin.

Samaa mieltä. Edellisessäkin numerossa oli mielenkiintoinen juttu Samuel Pasasesta.
Kuku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tamperelaiset muoviseurat ja kabinettinousijat


Vastaus #413 : 27.06.2024 klo 01:11:11

Tänään huomasin että Urheilulehden EM-kisaoppaan ottelukaavio on päin persettä. Siinä Italia, Saksa, Englanti ja Espanja tulivat samalle puolelle kaaviota.
Alexander Supertramp

Poissa Poissa


Vastaus #414 : 27.06.2024 klo 20:53:08

Ei hirveästi jaksaisi valittaa lehdestä, kun paljon on hyvää, mutta ihan älyttömästi ollut viime aikoina jutuissa kirjoitusvirheitä/typoja ja varsinkin kuvateksteissä. Erityisesti erään sinänsä ihan kelpo kirjoittajan sisällöissä. Ovat vielä sellaisia, jotka korjaantuisi lähes kaikki, kun joku toinen vain lukisi jutut läpi ennen julkaisua. Ilmeisesti tätä ei kuitenkaan harrasteta tätä nykyä, kunnon on niin kiire?

Ja toinen mikä viime aikoina lisääntynyt myös on tuo samojen juttujen kierrättäminen päivän tai parin viiveellä heti Hesarin puolella. Menee ihan tästä syystä jälkimmäinen luiskaan, kun tilaus nyt katkolla. Mitä sitä turhaan pulittamaan samoista jutuista toistamiseen. Alas
Rara

Poissa Poissa


Vastaus #415 : 05.07.2024 klo 18:34:36

Tänään huomasin että Urheilulehden EM-kisaoppaan ottelukaavio on päin persettä. Siinä Italia, Saksa, Englanti ja Espanja tulivat samalle puolelle kaaviota.

Ei se väärin ole, mutta kuitenkin tyhmästi laadittu, kun neljännesvälierien jälkeen joukkueet saattoivat vaihtaa puolta kaaviossa. Kyllä joukkueiden pitäisi tosiaan heti oikealle puolelle kaaviota päätyä eikä vaihtaa puolta. Sinänsä kaavio on siis oikein, mutta tarkkana sai olla siinä mihin jatkoon päässyt joukkue hyppäsi neljännesvälierien jälkeen. Lisäksi toki jatko-otteluiden kellonajat osittain pielessä.

 
Sivuja: 1 ... 16 [17]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa