FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.12.2018 klo 13:54:23 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Vuoden Foorumisti 2018, Joulupata 2018, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 5 [6] 7 ... 12
 
Kirjoittaja Aihe: West Ham 2017-18 Mikä on suunta ja kenen johdolla?  (Luettu 61102 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lilywhite

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Watch Us Rise


Vastaus #125 : 20.10.2017 klo 22:56:47

Pakko Slavenin on lähteä. Joukkue pelaa niin paljon alle tasonsa illasta toiseen ettei tämä vaan näin voi jatkua.

Mikäli Slaven vielä viikolla on puikoissa niin tammikuun tyhjennysmyynnit voi alkaa. Chica, Manu ja Antonio olis ihan kelpo pelimiehiä jos joukkueella olisi edes jonkunlainen peli-identiteetti. Käsittämätöntä paskaa tällä hetkellä..
Tsemppipallosta kun ottaa tsempin pois, niin eipä siinä paljoa jäljelle jää. Toivottavasti Bilic jatkaa peräsimessä seuraavaan matsiin asti, jossa vastaan asettuu Spurs. Samaan syssyyn hyvää reissua ja rehtiä olkapäätä Super Ironille. Ylos
Super Iron

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: West Stand Lower


Vastaus #126 : 21.10.2017 klo 17:11:14

Kiitosh Lilyshite..tulee olemaan klassikko tuo keskiviikon Wembley..Spuds pelaa junnuilla ja ressuilla..Real Madrid, Liverpool, Man Utd on tärkeämpiä..???
Katsellaan ensi vuonna kun Spuds on romuna..EPL, Champions League, World Cup..pieni on rinki ja parhaat aina katoaa..
john white

Poissa Poissa


Vastaus #127 : 25.10.2017 klo 21:42:15

Kiitosh Lilyshite..tulee olemaan klassikko tuo keskiviikon Wembley


Toivottavasti nautit ?

ohiveto1

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, EsPa, WHU, Schalke


Vastaus #128 : 25.10.2017 klo 22:58:57

Toivottavasti nautit ?


Ihan ok matsi oli.
Kolmeseiska

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Marko Arnautovic


Vastaus #129 : 25.10.2017 klo 23:29:02

Toivottavasti nautit ?:D Ylos
Eastmann

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: West Ham United. NFL: New Orleans Saints


Vastaus #130 : 26.10.2017 klo 00:06:44

Tästä itseluottamuspiikistä tää meidän kausi vasta alkaa (kunhan hoidetaan Palace lauantaina). ;) ⚒ COYI ⚒

Täältä highlightsit: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=3kLhZXGVTBY

Odotan, että Carrollin ketsuppipullo aukeaa lauantaina...
Miqu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: I’m forever blowing bubbles!


Vastaus #131 : 04.11.2017 klo 22:02:32

Heti marraskuun alussa nekkuun tulee Poolilta niin että Slavenilta loppukin tukka lähtee ja siitä eteenpäin plakkariin tulee 5-7 pojoa, bonuksena boxing dayn konttaaminen sateisessa Bournemouthissa. Sullivan ja Slaven huutelee tässä vaiheessa että tammikuussa tulee kovia hankintoja. Tammikuussa sitten cupeista ulos, keskikentälle hankitaan (*lainalle) joku puoli kautta pelaamatta ollut suurseuran kutos DM ja hehkutetaan onnistunutta ikkunaa. Loppukaudelta haalitaan ne 25-30pistettä joilla säilytään jollain 43-47 kokonaispisteellä sijoilla 12-14. Kesällä Slaikalle sitten kenkää ja mielellään ammattilainen puikkoihin. Vituttaa kuin pientä oravaa. Näin tämä kausi tulee menemään. Saa ottaa talteen. Tuoppi on puoliksi tyhjä.

E: *lisäys

Hammersin kausi on helppo ennustaa, aikataulussa ollaan >:(

Toivotaan nyt että ne potkut tulis, mutta realismia on, ettei sinne kovin päteviä nimiä ole tällä hetkellä tarjolla. Salvenin johdolla niukkaan säilymiseen!
RicoSuave

Poissa Poissa


Vastaus #132 : 04.11.2017 klo 23:22:30

Olen vissiin juntti, mutta miksi teidän Facebook-sivuilla lukee "cannot", kohdassa "tietoja ryhmästä"?
Kolmeseiska

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Marko Arnautovic


Vastaus #133 : 05.11.2017 klo 15:18:02

Olen vissiin juntti, mutta miksi teidän Facebook-sivuilla lukee "cannot", kohdassa "tietoja ryhmästä"?

Mulla ainakin lukee siinä pari lausetta.
Eastmann

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: West Ham United. NFL: New Orleans Saints


Vastaus #134 : 06.11.2017 klo 00:09:16

Slaven pitäisi potkia pois nyt. Liverpoolin ensimmäinen maali kertoi kaiken olennaisen. Harvoin olen nähnyt tällä tasolla mitään vastaavaa. Slaven on todellinen futisromantikko ja mukava mies, joka teki mahtavaa jälkeä sen ensimmäisen kautensa ajan, mutta sen jälkeen paljastui, että eväät olivat syöty eikä miehen valmennuksellinen taso todellisuudessa riitä muuhun kuin ajoittain mukavaan tsemppipalloon, jolla otetaan välillä isoja tuloksia. Pidän Slavenista tyyppinä kuten pidin aikoinaan Zolasta... miehissä on paljon yhteistä. Joukkueen otteisiin tarvitaan kuitenkin tasaisuutta, puolustuspelin pitää olla organisoidumpaa ja pelitapa/-identititeettikin olisi kiva bonus.

Luin huhun, että David Moyes saattaisi olla tulossa Bilićin seuraajaksi. Ensin tuo huhu lähinnä ärsytti, kun mietin miehen edellisiä epäonnistuneita pestejä. Sitten aloin miettiä tarkammin. Voisiko peli mennä enää huonompaan suuntaan Moyesin kanssa? Tuskin voisi. Peliurallaan topparin paikkaa pelannut Moyes pistäisi varmasti puolustuspeliimme enemmän ryhtiä, kun hyökkäävämpänä puolustajana esiintynyt Slaven nostaa liian usein linjat ylös ja pelaa upporikasta ja rutiköyhää; puolustus pelaa liian hyökkäävästi kuten Slaven usein urallaan. Ei toimi nykyjalkapallossa kuin harvoin, varsinkaan West Hamin materiaalilla.

Moeysin ensimmäinen epäonnistuminen upeiden Everton-vuosien jälkeen tapahtui kuitenkin ManU:ssa, jossa mies joutui vaikeaan tilanteeseen joukkueen muutosvaiheessa. Mies ei ollut tottunut valmentamaan suurseuraa ja kiukuttelevia supertähtiä, eikä saanut tuloksia aikaan toisin kuin pienemmässä Evertonissa, jonka ideologiaan Moyesin duunarihenkinen kovaan työntekoon ja kovaan harjoitteluun perustunut valmennustapa sopi loistavasti. Moyeshan voitti Toffeesissa kolme kertaa liigan parhaan managerin palkinnon kausina 2002-2003, 2004-2005 ja 2008-2009. Man United pestin jälkeen Moyes epäonnistui täysin Real Sociedadissa ja Sunderlandissa. Espanjan-pestistä en itse niin tiedä muuta kuin tilastot, koska en silloin Sociedadia seurannut, mutta Black Catsissa tehtävä oli kenties liki mahdoton jo alun alkaen, sillä materiaali oli surkea. Moyes kuitenkin epäonnistui, mutta hän saattaisi kuitenkin sopia puolisuuren ja Sunderlandia parempimateriaalisen seuran valmentajaksi, kuten jo Everton-pesti osoittaa, ja työväenhenkisen West Hamin DNA:han kuuluu nimenomaan kova työnteko ja sen arvostus. Tätä skottiluotsi toisi. Moyes voisi ehkä olla se valmentaja, joka ei ole vielä sanonut viimeistä sanaansa managerina, vaan haluaa todistaa epäilijät vääräksi. Hän voisi onnistua Ironsin luotsina. Skottina hän todennäköisesti repisi paljon irti maanmiehestään Snodgrassista, jos mies palaa lainalta Villasta, sillä Slaven ei saanut Snodgrassista oikein mitään irti. Kysymysmerkki on sitten, että mitä hän saisi irti Arnautovićin kaltaisista ongelmapelaajista.

Jos Moyes hankitaan, niin West Ham pelannee organisoidumpaa ja "tylsempää" futista ja sijoittunee turvalliseen keskikastiin, kuten Big Samin kanssa. Kysymys kuuluukin, että onko Moyes se valmentaja, joka pystyisi nostamaan meidät vähintään sinne seitsemän tai kahdeksan parhaan joukkoon? Sellaiset sijat 9-13 eivät kuitenkaan enää nykybudjetilla riitä, kun joukkue kasvaa koko ajan ja seuraan virtaa yhä nimekkäämpiä pelaajia. Slavenin kanssa saadaan hyökkäysvoittoisempaa menoa, joitain hienoja voittoja seksifutiksella, mutta pääosin meininki on katastrofia ja kohellusta, huonosti organisoitua jalkapalloa, josta puuttuu punainen lanka ja pelitapa. Tippumiskamppailussa roikkuminen jatkunee Slavenin kanssa, joten muutos olisi tehtävä pian. Slavenin kanssa ainoaksi positiiviseksi lasken nyt, että joukkue saattaisi yllättää cupissa, mitä sitäkin epäilen, jos liigan hännille jumitutaan. Silloinhan joudutaan keskittymään enemmän liigaan, jotta säilyminen turvataan, jolloin cupit kärsivät. Tänä vuonna jommankumman cupin voittaminen tuntuu olevan ainoa realistinen toivo Eurooppaan pääsemiselle, joten joukkueen olisi noustava taulukossa turvallisille vesille voidakseen panostaa cupeihin.

Moyesille voitaisiin antaa mahdollisuus, mutta onko mies sittenkään se oikeasti pitkän tähtäimen luotsi? Jos Moyes ei onnistukaan, menee vuosia hukkaan, kun jonkun vielä paremman koutsin kanssa voitaisiin rakentaa se aika jo toimivaa pelitapaa. Mikäli Moyes onkin tämä huippukoutsi, voisi hän nyt irrota halvemmalla edellisten epäonnistumisensa takia. Kannattaako tämä riski ottaa, ja onko tämä edes riski, jos Moyesiin päädytään? Enää ei vissiin ole parempia tarjolla, joten pitäisi olla nopea, että saadaan edes David Moyes.

On tuntunut nyt viime aikoina Slavenin kanssa, että joukkue pelaa aina korkeintaan vain yhden jakson hyvin. Täyden 90 minuutin suoritus onnistuu liian harvoin. Joskus puhuttiin, että Slaven harjoituttaa löysästi. Jos tämä on totta, niin Moyes olisi luultavasti toinen ääripää. Luulen, että mies harjoituttaisi kovaa (kenties liian kovaa?).

Materiaali olisi Moyesille ideaali, kova, muttei liian kova. Onko Moyes kuitenkin vähän Hans Backe -ratkaisu: ennen kovia meriittejä, mutta ei enää pysty samaan. Vai peräti Wenger-ratkaisu? Vertailukohdat eivät ehkä siinä mielessä ole järkeviä, koska Moyes ei ole vielä kovin vanha. Mies on vasta 54-vuotias, joten hänestä voisi olla valmentajana vielä paljon iloa, jos mies jaksaa opiskella jalkapalloa ja pysyä mukana nykyvirtauksissa, eikä mene pelkästään "vanhentuneilla opeilla".

Tämä nyt tällaisena nopeana fiilisviestinä Moyesista. Kertokaahan muutkin, mitä mieltä olisitte, kannattaisiko Moyes palkata? Keitä muita voisi olla saatavilla? Olisiko Benítez kenties ostettavissa Newcastlessa, jos välit Mike Ashleyhin eivät ole kunnossa? Entä olisiko Rafael Benítez ylipäätään parempi vaihtoehto West Hamiin kuin Moyes?

Luultavasti potkuja ei anneta ja Slaven jatkaa edelleen. Silloin tästä tulee pitkä ja vaikea kausi. Toivon, että olen väärässä. Pahin skenaario on se, että Slaven näennäisesti taas pelastaa kauden ja nostaa joukkueen liki keskikastiin, jotta voidaan pelata jälleen yhtä sekasortoinen seuraava kausi Slavenin johdolla suurista puheista ja vakuutteluista huolimatta. Toivon, että olen väärässä ja Bilićin saa kenkää... tai vaihtoehtoisesti Slaven jatkaa ja vetää vihdoin niitä ässiä hihastaan oikein urakalla ja johdattaa meidät cup-voittoon ja ihan mukavaan liigasijoitukseen. ;) Aina saa haaveilla, vaikka totuus löytyy jo laulustamme: fortune's always hiding.
Laajikan Litti

Poissa Poissa


Vastaus #135 : 06.11.2017 klo 03:37:47

Moyeshan ei nyt mikään huippukoutsi oo tai muutenkaan ratkaisu mihinkään, semmonen kolmosdivariversio Big Samista. Näkisin huonoimpana mahdollisena vaihtoehtona ja potentiaalisena seuran ja sen talouden tuhoajana.
Eastmann

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: West Ham United. NFL: New Orleans Saints


Vastaus #136 : 06.11.2017 klo 04:10:31

Moyeshan ei nyt mikään huippukoutsi oo tai muutenkaan ratkaisu mihinkään, semmonen kolmosdivariversio Big Samista. Näkisin huonoimpana mahdollisena vaihtoehtona ja potentiaalisena seuran ja sen talouden tuhoajana.

Perustelepa väitteesi, että miksi ei ole huippukoutsi. Moyes teki kuitenkin Evertonissa aikoinaan aivan mahtavaa tulosta ja valittiin kolme kertaa Valioliigan vuoden manageriksi. Montas kertaa Big Sam on saanut urallaan jotain vastaavaa aikaan? Vai oletko vaan niin nuori, ettet ole elänyt niitä Moyesin valmentajauran kulta-aikoja vai ovatko muuten vaan päässeet unohtumaan? Sen myönnän, että mies on kadottanut tuntuman, eikä ole enää pitkään aikaan saavuttanut menestystä, mutta oletko varma, ettei mies voisi käyttää tätä mahdollisuutta hyväkseen ja löytää jälleen menestyksen polulle? Kyllä mäkin epäilen; Moyes saattaa olla huono ratkaisu, mutta entä jos sittenkin se sama tatsi löytyisi kuin Evertonissa. West Ham on kuitenkin periaatteessa hyvin saman kokoluokan seura kuin Everton, jollaisessa Moyes on siis tottunut tekemään tulosta.

Moyesin peluuttama futis on kyllä monesti kuolettavan tylsää seurattavaa. Sen allekirjoitan. Tuloksellisesti mies voisi sittenkin saada asioita aikaan, jos saisi mahdollisuuden. Mancini meni näköjään Pietarin Zenitiin. Olisi pitänyt West Hamin olla nopeampi ja tarttua Manciniin vielä, kun se oli mahdollista.

Voisiko Moyes enää huonontaa Slavenin nykyisestä menosta? Entä kuka sitten pitäisi nimittää Slavenin tilalle?
« Viimeksi muokattu: 06.11.2017 klo 04:14:13 kirjoittanut Eastmann »
Miqu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: I’m forever blowing bubbles!


Vastaus #137 : 06.11.2017 klo 08:02:45

Perinteinen fanipoika tai tuulari katselee tuloksia ja sen kautta määrittelee onko joku hyvä vai huono valmentaja. Hän ei ota huomioon että tulosten takana on aina paljon muita muuttujia kuin pelkät valmennukselliset taidot. Kaikissa seuroissa eri ihmiset johtaa, valmentaa ja pelaa futista, jokainen joukkue on omanlaisensa tiimi ja jokaisessa organisaatiossa on oma toimintakulttuurinsa. Manageri menee sinne oman valmennusfilosofiansa, harjoittelunäkemyksensä ja ihmissuhdetaitojensa kanssa ja kun koutsin, tiimin ja organisaation näkemykset kohtaavat, tulos on se joka siitä sekoituksesta kulloinkin syntyy. Esimerkkejä on valtavasti jossain onnistuneista ja muualla epäonnistuneista (tai toisinpäin) koutseista aina Gloughista lähtien. Mistä sitä tietää, olisiko esim. Ferguson ollut paria vuosikymmentä mestarivalmentaja Chelseassa? Pointti on, että seuran johto pyrkii palkkaamaan seuran näköisen ja seuraan ja sen kulttuuriin sopivan koutsin, oman osaamisensa rajoissa. Se vain onko sitä osaamista millä lailla, on epäselvää. Itse pidän Sullivania jo kovaa vauhtia seniilöityvänä vanhuksena, jonka pitäisi palkata joku itseään fiksumpi ihminen johtamaan seuran urheilullista puolta ja keskittyä itse eläkepäiviin. Sullivan voi ihan hyvin ajatella että Moyes voi olla hyvä ratkaisu, ja kuka meistä tietää vaikka olisikin.

Se että Moyes on epäsuosittu valtavan suuri riskipalkkaus, varmaan kääntää valinnan jonnekin muualle. Itse laittaisin Westleyn caretakeriksi ja hakisin koutsia rauhassa, mutta dildoveljekset eivät tätä tee, syystä jonka he vain itse tietävät. Ammattitaidottomuus ja johtamisen puuttuminen näkyvät jo tässä tilanteessa, miten tämäkin hoidetaan. Arvostan toki tiettyä humaaniutta, ja sitä että Slavenille on annettu mahdollisuus, koska olen minäkin ajoittain uskonut että hän saa homman rullamaan. Kuitenkin tulokset ovat olleet jatkuvaa vuoristorataa ja peli on mennyt koko ajan hänen alaisuudessaan huonompaan suuntaan, joten kyllä tässä päätepisteessä hänen kohdallaan ollaan. Mutta. Ei ennen spekuloida liikaa ennen kuin Davet on antanu Slavenille monoa. Jotain pitäisi tehdä nyt. Antaa monoa tai kertoa selvästi, että näillä mennään kauden loppuun, tapahtui mitä tahansa. No, tänään varmaan jotain kuuluu, illalla kenties ollaan fiksumpia.
« Viimeksi muokattu: 06.11.2017 klo 08:05:43 kirjoittanut Miqu »
ohiveto1

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, EsPa, WHU, Schalke


Vastaus #138 : 06.11.2017 klo 13:20:13

Sinne läks Slaven.
https://www.whufc.com/news/articles/2017/november/06-november/west-ham-united-part-company-slaven-bilic
Eastmann

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: West Ham United. NFL: New Orleans Saints


Vastaus #139 : 06.11.2017 klo 13:56:25


Mainiota! Kerrankin seuralla oli munaa tehdä iso päätös, joka nyt tässä tilanteessa oli vain yksinkertaisesti pakko tehdä. :)

Hyvää settiä Miqulta. On aivan totta, että valmentajan hyvyys/huonous valmentajana on hyvin paljon muutakin kuin tuloksia tai niiden puuttumista. Tulokset ovat vain se kirsikka kakun päällä, jonka suuri yleisö näkee, mutta taustalla on suuri valmentajan luoma kokonaisuus (kova työ, taktinen puoli, oikeanlaiset harjoitteet, ihmissuhdetaidot, johtamistaidot, karisma...), jonka hän luo pitkälti yleisöltä ja medialta piilossa joukkueensa kanssa. Sitä, onko David Moyes hyvä valinta West Hamille, en osaa sanoa, mutta en vielä teilaisi, koska miehessä saattaa yhä olla valmennuksellista potentiaalia nousta huippukoutsien joukkoon. Totta kai itsekin odotan varmempaa ratkaisua ja vielä isompaa nimeä, enkä "toivotaan, toivotaan" -luokan Moyesia, mutta uskon joukkueen valmennuksen tason menevän eteenpäin Slavenin lähdettyä.
Djbb

Poissa Poissa


Vastaus #140 : 06.11.2017 klo 14:06:45

koska miehessä saattaa yhä olla valmennuksellista potentiaalia nousta huippukoutsien joukkoon.
Täysin turhaa, jopa säälittävän surullista optimismia.
Eastmann

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: West Ham United. NFL: New Orleans Saints


Vastaus #141 : 06.11.2017 klo 14:23:23

^ Kenties, mutta otan tuon vastauksesi kuitenkin talteen siltä varalta, että Moyes yllättää ;) On sitä tullut tässä elämässä enemmänkin yllätyttyä. Futiksessa esimerkiksi ihan jo Leicesterin voitettua Valioliigan. Moyesin mahdollinen onnistuminen on hyvin todennäköistä verrattuna Leicesterin todennäköisyyksiin ennen mestaruuskauden alkua. Ja jos olisin pessimisti, niin West Hamin kannattaminen olisi ihan helvetin turhauttavaa ja tylsää... optimistina jaksan uskoa, että ehkä jonakin päivänä... ;)

Heittäkäähän joku nyt ilmoille muitakin mahdollisia nimiä, ettei jämähdetä näissä huhuissa ja spekulaatioissa pelkkään Moyesiin.
ohiveto1

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, EsPa, WHU, Schalke


Vastaus #142 : 06.11.2017 klo 14:26:55

^ Kenties, mutta otan tuon vastauksesi kuitenkin talteen siltä varalta, että Moyes yllättää ;) On sitä tullut tässä elämässä enemmänkin yllätyttyä. Futiksessa esimerkiksi ihan jo Leicesterin voitettua Valioliigan. Moyesin mahdollinen onnistuminen on hyvin todennäköistä verrattuna Leicesterin todennäköisyyksiin ennen mestaruuskauden alkua. Ja jos olisin pessimisti, niin West Hamin kannattaminen olisi ihan helvetin turhauttavaa ja tylsää... optimistina jaksan uskoa, että ehkä jonakin päivänä... ;)

Heittäkäähän joku nyt ilmoille muitakin mahdollisia nimiä, ettei jämähdetä näissä huhuissa ja spekulaatioissa pelkkään Moyesiin.
Ketäs siellä on heitelty... Giggs, Rodgers ainakin. Tarkennetaan sen verran, että ainakin itse lukemissani jutuissa Moyesik kohdalla on puhuttu vain loppukaudesta.
Soolo2

Paikalla Paikalla


Vastaus #143 : 06.11.2017 klo 14:28:41

Joko Tuchel on spekuloitu?
Lätkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gianni Infantino ja Nicolas Sarkozy


Vastaus #144 : 06.11.2017 klo 14:40:52

Toivottavasti nautit ?


Aijaijai... Katsotaan se peli ensin loppuun asti seuraavalla kerralla ;)

Tuchel saattaa olla vähän liian kova nimi Hammersille. Voisiko olla mahdollista, että Koeman saisi Hammersilta uuden tilaisuuden? Mun on edelleenkään vaikea uskoa Moyesiin. Miehen uran on vaikea nähdä vaan jatkuvan valjutasolla ennen kuin on todistanut alemmissa sarjoissa ensin itsensä uudelleen.
miksa70

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: west ham united, cockney rejects


Vastaus #145 : 06.11.2017 klo 18:09:15

^ Kenties, mutta otan tuon vastauksesi kuitenkin talteen siltä varalta, että Moyes yllättää ;) On sitä tullut tässä elämässä enemmänkin yllätyttyä. Futiksessa esimerkiksi ihan jo Leicesterin voitettua Valioliigan. Moyesin mahdollinen onnistuminen on hyvin todennäköistä verrattuna Leicesterin todennäköisyyksiin ennen mestaruuskauden alkua. Ja jos olisin pessimisti, niin West Hamin kannattaminen olisi ihan helvetin turhauttavaa ja tylsää... optimistina jaksan uskoa, että ehkä jonakin päivänä... ;)

Heittäkäähän joku nyt ilmoille muitakin mahdollisia nimiä, ettei jämähdetä näissä huhuissa ja spekulaatioissa pelkkään Moyesiin.
Miltä kuulostais Laurent Blanc onko jollain tietoa vieläkö on vapailla markkinoilla
ohiveto1

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, EsPa, WHU, Schalke


Vastaus #146 : 06.11.2017 klo 18:14:02

Moyes sieltä tulee. Ex juuri twiittaili, että julkaistaan 2,5 v sopimus. Todellisuudessa kuitenkin tämän kauden lopuksi Hammers saa päättää jatketaanko vai ei.
k98belvi

Poissa Poissa


Vastaus #147 : 06.11.2017 klo 18:31:29

Moyes sieltä tulee. Ex juuri twiittaili, että julkaistaan 2,5 v sopimus. Todellisuudessa kuitenkin tämän kauden lopuksi Hammers saa päättää jatketaanko vai ei.

En yllättyisi, jos Moyes saisi lähteä vielä tämän kauden aikana. Käsittämätön ratkaisu, jos West Ham Moyesiin häneen haksahtaa. Eikö Hannu Touru ollut vapaana?
Laajikan Litti

Poissa Poissa


Vastaus #148 : 07.11.2017 klo 08:50:41

Muurinenhan ois taas vapaana!
Gotti

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KuPS, Club Atlético de Madrid, S.A.D


Vastaus #149 : 07.11.2017 klo 08:55:36

delusional dave on vähintään yhtä pätevä tiputtamaan tän seuran alas. Bilic varmasti löytää paremman duunin

 
Sivuja: 1 ... 5 [6] 7 ... 12
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines