FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
11.12.2018 klo 20:50:49 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Vuoden Foorumisti 2018, Joulupata 2018, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 74 [75] 76 ... 97
 
Kirjoittaja Aihe: FC Barcelona 2017-2018: Tant se val d'on venim, Si del sud o del nord  (Luettu 579801 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Més que un club

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Barcelona, Ilves


Vastaus #1850 : 14.02.2018 klo 00:43:08

Eilisestä miltei toivuttu, vaikkei tasuri loppupeleissä farssi ole, työtapaturma johon oli varaa pikemminkin. Yksi peli tällä viikolla vain kalenterissa, joten joukkue saa kaivattua lepoa.

Tulevaisuus näyttää kumminkin valoisalta. Coutinho alkaa päästä peliin sisään enemmän ja enemmän, Dembele on kärsinyt jo loukkaantumisensakin (nyt tosin taitaa vaivata joku vatsapöpö) ja puolustuksessakin on jo kaksi yli 190senttistä jamppaa. Lontoosta ensi viikolla hyvä tulos ja ollaan taas lähempänä (saako tästä jo puhua?) triplaa

Mielestäni ei ole vielä järkeä puhua mistään triploista. UCL on kuitenkin paljon arpaonnesta ja sen hetkisestä kunnosta kiinni, siellä on kaiken lisäksi vieläpä mukana joukkueita kuten Real jolla ei ole enää mitään muuta pelattavaa kuin UCL-voitto. Mikäli piste-ero saadaan pidettyä tässä seitsemässä 4.3. asti ja Tico kaatuu silloin niin voidaan alkaa puhua. Silloin piste-ero olisi kymmenen ja keskinäiset menisi Barcalle jolloin Atletin pitäisi siis viimeisestä 11 pelistä napata 11 pistettä Barcelonaa enemmän, eli Barca voisi keskittää voimansa UCL-peleihin.
tietokonesimulaattori

Poissa Poissa


Vastaus #1851 : 16.02.2018 klo 01:28:05

https://youtu.be/OHblogxCT5g

Siitä pientä "Karpolla on asiaa" -tyylistä jauhamista Barcan nykyisestä tilanteesta. Kanavalta löytyy mielenkiintoisia nostoja myös ympäri kautta.

Yksi asia on itseäkin mietityttänyt läpi tämän kauden  sinipurppurapaidoissa - 1. puoliaika. Suhteellisen säännöllisesti 1. puoliajat ovat olleet todella takkuisia ja ennen kaikkea hitaita. Maalipaikoille ei päästä ja tuntuu, että vastustajan bussi on parkkeerannut pysyäkseen. Yllä mainitussa videossakin on kaivettu tilasto, joka kertoo karua kieltään. Viimeiseen seitsemään peliin, ei ole Barcelona tehnyt kuudessa maalia ensimmäisen jakson aikana, eikä näistä kolmessa ei olla saatu edes laukausta vastustajan maalia kohti.

Onko Dembele se, kuka luo näitä bussijoukkuetta vastaan kuljetuksillaan sekasortoa? Entä Coutinhon kaukolaukaukset? Lauantaina Ipurualle ja tiistaina Lontooseen. Huhhuh, nyt eletään tärkeitä aikoja...
aquel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Barcelona


Vastaus #1852 : 16.02.2018 klo 07:15:57

Ensimmäiset puoliajat ovat ymmärrettävästi Valverden alaisuudessa olleet vaisun näköisiä, koska vastustajat ovat vielä tuoreilla jaloilla kun Barcelona ei ole ehtinyt vielä väsyttää pallonhallinnalla ja -kierrätyksellä vastustajaa riittävästi, jotta aukkoja löytyisi.

Valverden alaisuudessa keskikenttä on noussut jälleen vahvasti keskiöön. Peli on organisoitua avauspelaamisesta saakka. Valverden Barcelona on erityisen kiinnostunut hallitsemaan ja kontrolloimaan ottelun tempoa jopa sen kustannuksella, että se menettää otteluiden aikana joitain mahdollisuuksia hyökätä nopeasti vastaan. Nopeita vastahyökkäyksiä nähdään tilaisuuden tullen kyllä, mutta ei jatkuvasti etenkään sillä riskillä, että oma pelitasapaino horjuisi. Coast-to-coast -hurlumhei-futikseen Barcelona ei halua lähteä, sillä siinä moni vastustaja olisi Blaugranaa parempi.

Tästä päästäänkin siihen, että tämän vuoksi viime aikoina vastustajat ovat alkaneet puolustamaan entistä useammin Barcelonaa vastaan syvällä omalla alueellaan, koska pidempiaikaisesti jatkuva korkea prässi olisi organisoidusti peliä avaavaa Barcelonaa vastaan todennäköisimmin itsemurha. Syksyllä Barcelona pelasi monet vaikeimmista otteluistaan vieraissa, keväällä useimmat huippukohtaamiset liigan puolella ovat Camp Noulla, jonne yhä harvempi vastustaja uskaltaa tulla pelaamaan rohkeasti.

Niinpä kevään aikana "bussien" aukaiseminen tulee olemaan avain menestykseen eikä Dembélén ja Coutinhon roolia tässä sovi vähätellä. Nopeahko sopeutuminen olisi tärkeää. UCL:ssa etenkin vieraspeleissä Paulinho avannee edelleen ja siten laitapakit tulevat pitämään yksin leveyden. Näin pelitasapaino säilyy ja korkea tehokas prässi mahdollistuu.

Eibar, joka eittämättä on kovassa tuloskunnossa ollut jo tovin, ei kuitenkaan perinteisesti bussia parkkeeraa vaan pelaa jopa Barcelonaa vastaan rohkeasti, mikä on tuntunut kerta toisensa jälkeen kostautuvan. Toivotaan samaa tällä kertaa, sillä enempää lipsumisia tässä kohtaa ei soisi tapahtuvan.
Sepi Häpy-Kumpulainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Eilisiltainen himo kuunnella Mambaa


Vastaus #1853 : 17.02.2018 klo 21:36:22

Olipa tärkeä ja nihkeä voitto. Tärkeys näkyi kokoonpanon valinnassa, jossa ei paljoa säästelty. Jossain vaiheessa oli pelko persiissä, että vielä tasoittavat, mutta ei sentään. Henkisesti äärimmäisen tärkeä homma ottaa "pitkästä" aikaa ne kolme pistettä. Ja jännä katsoa matsia, jossa ei vain yksi joukkue pelaa. Harmi, ettei toinen maali tullut aikaisemmin, että olisi voinut hieman löysätä lopussa.

Nyt katseet tiistaille. Nähdään todennäköisesti ja toivottavasti ihan erinäköinen Barcelona.
aquel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Barcelona


Vastaus #1854 : 19.02.2018 klo 20:59:30

Huomenna UCL-pelit jatkuvat Blaugranan osalta Stamford Bridgellä. Odottelen Barcelonan avaavan samalla avauskokoonpanolla kuin lauantaina, pyrkivän puolustamaan tiiviisti kun Chelsea pitää palloa, pitämään palloa mahdollisimman paljon kuitenkin itse, kierrättävän palloa tyypilliseen tapaansa kärsivällisesti ja siten kontrolloimaan ottelun tempoa eikä päästämään peliä coast-to-coast -luonteiseksi otteluksi, jollainen kävisi mainiosti Chelsealle.

Luis Enriquen alaisuudessa kolmen vuoden aikana näimme kaksi erilaista Barcelonaa UCL-jatkopeleissä vieraissa:

Kevät 2015:
vs. Manchester City 1-2
vs. PSG 1-3
vs. Bayern 3-2

Kevät 2016:
vs. Arsenal 0-2
vs. Atlético 2-0

Kevät 2017:
vs. PSG 4-0
vs. Juventus 3-0

Kilpailukyky ja pelitasapaino ovat olleet kadoksissa Blaugranalta kolmessa edellisessä UCL-jatkopelissä vieraissa. Tähän Valverden Barcelona pyrkii huomenna tuomaan muutosta. Tasapeli vierasmaalin tai maalien kera olisi hyvä tulos.
nakkoskikki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: UMTITI


Vastaus #1855 : 20.02.2018 klo 08:15:14

2-2 tai siitä parempi olisi tosiaan tilauksessa, kuten aina. Yksi vierasmaali ei vielä paljoa ole, koska silloin yhdenkin päästäminen kotona tarkoittaisi, ettei tasurilla mennä enää suoraan jatkoon. 1-2-vierasvoitto olisi jo hyvä ja tietenkin kaikki siitä eteenpäin puhdasta plussaa. Tänään melkeinpä on se iskun paikka, sillä en jaksa mitenkään uskoa Chelsean lähtevän ottelupariin ajatuksella "0-0 kotona, vieraissa sitten kiimaisesti hakemaan vierasmaalia ja bussi parkkiin". Vaikka onhan noitakin nähty. Näin ollen tänään pitäisi olla mahdollista ottaa Chelsean prässiä vastaan kauempana maalista ja päästä luomaan paikkoja.

Pelitasapainossa en usko, että mitään suurta ongelmaa ainakaan tällä kertaa on, kiitos Valverden. Tuloksellisesti on peli ollut heikompaa viime aikoina, mutta Chelsealla se on ollut suorastaan surkeaa: tänä vuonna 2-2-2, eikä ainakaan otteluiden vaikeutta voi syyttää: voitot WBA ja Brighton, tasurit Arsenal ja Leicester, tappiot Bournemouth ja Watford. Helppo on sana, jota ei mielellään UCL-jatkopeleistä käytä, ellei vastaan ole sattunut joku megayllättäjä tyyliin Basel, mutta tällä hetkellä Chelsea on kuitenkin heikompi kuin totuttua. Sen puolesta voi sanoa, että normaalisti näihin lähdetään ihan arpajaismeiningillä, mutta nyt jos ei jatkopaikkaa tule, on pettymys valtaisa.
weller00

Poissa Poissa


Vastaus #1856 : 20.02.2018 klo 12:37:45

Aika luottavaisin mielin illan peliin, niukka voitto paras veikkaus. Tuskin sieltä tyylipisteitä heruu tänäänkään mutta muuta hyvää ehkä senkin edestä.

Tuo Eibaria vastaan nähty avaus on todennäköinen. Omissa toiveissa olisi Rakiticin pelaaminen keskemmällä ja Paulinhon peluuttaminen vaihtomiehenä. Paulinhon sijaan näkisin avauksessa Chelseaa vastaan mieluiten Vidalin koska ei ole hidas, osaa puolustaa, on viime aikoina kerran tai kaksi väläyttänyt hyökkäyssuuntaankin. Dembele voisi myös päästä kirmaamaan kentälle loppuvaiheessa jos mitään yllättäviä loukkeja ei tapahdu. Dembeleä sitten ihan viimeistään Gironaa vastaan vaikka tuokaan peli ei todellakaan tule olemaan läpihuutojuttu.

Luulisi että Cescille ja Pedrolle edessä tunteisiin menevä peli, molemmat taisivat olla kokoonpanossa 2012 painajaisessa. Uran jälkeen lienee selvää että kaverit ovat Barcan miehiä vaikka varsinkin Cesc on pelannut isoimmat pelinsä Lontoossa. Aika moni Barcan pelaajaa on myös ottanut tuntumaa EPL:aan, sekin tuo ylimääräistä maustetta illan kohtaamiseen.
Sepi Häpy-Kumpulainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Eilisiltainen himo kuunnella Mambaa


Vastaus #1857 : 20.02.2018 klo 14:17:31

Itsekin veikkaan Vidalia. Sportin mukaan Valcerde oli nähty kuiskuttelevan tämän kanssa treeneissä. Olisi kaikin puolin järkevin veto ainakin alkuun.

Jännöö tulloo Tuoppi
tietokonesimulaattori

Poissa Poissa


Vastaus #1858 : 20.02.2018 klo 17:49:28

Itsekin veikkaan Vidalia. Sportin mukaan Valcerde oli nähty kuiskuttelevan tämän kanssa treeneissä. Olisi kaikin puolin järkevin veto ainakin alkuun.

Jännöö tulloo Tuoppi

Avaus siis olisi luokkaa

                    MaTS
SR     Umtiti  Pique     Alba
Rakitic    Busquets   Iniesta
                  Messi
     Vidal             Suarez

Vaihdosta voisi heittää väsynyttä puolustusta vastaan vielä Paulinhon ja Dembelen (ja Gomezin..). Ei meinaa nahoissa pysyä. Tuoppi
Neemu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #1859 : 20.02.2018 klo 23:40:00

Odotetun vaikea ottelu ja vierastasuri 1-1 tuloksella. Pelattavaa jäi ja Chelsea on pakotettu hyökkäämään Camp Noulla.

Eteenpäin Ylos
aquel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Barcelona


Vastaus #1860 : 20.02.2018 klo 23:41:53Hyvä tulos tiukasta ottelusta, joka oli oikeastaan juuri odotuksien kaltainen ottelu. Messi päätti jälleen yhden 'kirouksistaan' ja mikä tuossa on symbolisesti parasta, maali syntyi Iniestan syötöstä. Iniestazo toukokuussa 2009 Stamford Bridgellä kun syntyi juuri Messin syötöstä. Ottelupari on toki täysin vielä auki.
nakkoskikki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: UMTITI


Vastaus #1861 : 20.02.2018 klo 23:42:12

1-1 ja eihän tämä  parantanut asetelmia verrattuna otteluparia edeltäneeseen tilanteeseen. Sikäli voi olla tyytyväinen, että olisi voinut olla melko rumatkin lukemat.

Paulinho ei kyllä pelannut oikeassa roolissa, oli suorastaan huono. Camp Noulla sitten SR keskikentälle ja Semedo oikeaksi pakiksi? Tai Paco/Dembele Paulinhon tilalle.
Peledinho

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, modetiimi, 6-1


Vastaus #1862 : 20.02.2018 klo 23:43:11

Todella nihkeä ottelu Lontoossa, mutta tulos antaa hyvät asetelmat Camp Noulle. Maalipaikkoja sai Barcelona erittäin vähän, ensimmäisellä jaksolla Paulinhon pusku ja toisella maali. Muita ei heti tule mieleen. Chelsean maali herätti vähän ihmetystä, miten joukkueen vaarallisin pelaaja boksin ulkopuolella saa kolmannen kerran tilaa ja aikaa ampua rauhassa. Noh, tulos tuli taas mukaan jopa rutiinisuoritusta huonommalla esityksellä, joten en huolestu kunhan otteet lähtevät jälleen nousujohteisempaan suuntaan. Pelaajia ei nyt jaksa muuten eritellä, mutta jotenkin Suarezin työmoraali paistoi tänään silmiin. Tuntui ainakin tekevän hirveän määrän juoksuja ja aloitteita läpi ottelun, saapa nähdä näyttääkö statistiikka samalta.
Joherk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Barca


Vastaus #1863 : 20.02.2018 klo 23:45:12

Ahtaalla Stamford Bridgen nurmella Antonio Conten joukkuetta vastaan ei tosiaankaan ole kiva pelata. Aika vähissä oli ne vierasjoukkueen pelaajat, jotka saivat mitään aikaan. Paulinhon hyytyminen komean alkukauden jälkeen paistoi eniten silmään. No, tuloshan on kuitenkin positiivinen.
XTB

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Absoluuttinen Nollapiste


Vastaus #1864 : 20.02.2018 klo 23:58:33

Heti 1-0-maalin jälkeen Paulinho Vaihto A. Vidal ja seuraava vaihto vasta ajassa 92' Iniesta Vaihto A. Gomes - tiedä sitten pitäisikö itkeä vai nauraa.

Kiitos tanskalaisen, saatiin elintärkeä vierasmaali, jonka turvin jatkopaikka pitäisi tulla erinomaisen hyvällä prosentilla, mutta jossain määrin olisin huolissani - ei tämä peliesitys mitenkään häikäisevää ole tämän vuoden puolella ollut. Paikoin kaukana siitä.
Neemu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #1865 : 21.02.2018 klo 00:11:48

Vaihtoja tosiaan itsekin kyttäsin, mutta eipä niitä pahemmin nähty. Olin lähes varma, että Rakitic tulee lentämään ulos.
chandlerbing

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Wu-Tang Clan


Vastaus #1866 : 21.02.2018 klo 00:22:25

Tulos hyvä, esitys kovinkin kehnonpuoleinen. Chelsea oli just niin kova vastus kuin odottaakkin sopi ja parin tolpan päässä olisi ollut jo huomattavasti ikävämpi lähtökohta seuraavaan peliin.

Barcelonan puolelta onnistujia ei ihan hirveästi ollut, mitä nyt omaan silmään Pique, S.Roberto ja Jordi Alba pelasivat hyvän pelin. Umtitilla vähän sählinkiä ja rikkeitä, toki Hazardin tasoisia vastustajia onneksi kohtaa harvemmin. Puolustus pelasi ihan hyvin, Willianin jalkoihin ei vain löytynyt vastusta.
Suarezilta isot määrät duunia ja Iniestalta myös. Messi teki maalin ja minkä ikinä pystyi.

Keskikentältä nyt ihan suoraan sanottuna aika huono matsi. Paulinholla vireystila hyytynyt ja Rakitic todella väsyneen oloinen, kroaatti oli jatkuvasti myöhässä. Penkkiä hänelle nyt ihan oikeasti ainakin muutamaksi peliksi. Gokua tarvitaan iskussa vielä tällä kaudella.
Paulinhon ja Rakiticin heikkojen aikojen myötä keskikentän maaliuhka on heikentynyt oleellisesti, ja varsinkin tämänkaltaisissa peleissä sieltä on tultava jeesiä. Kärjen takana kymppialueella ei tapahtunut juuri mitään, jossei Messi hakenut vauhtia muualta ja täyttänyt sitä tilaa. Lisäksi Suarez kärsi pahasti kolmen topparin systeemistä vastustajalla jääden puristuksiin ja mahdottomiin 2/3 vs 1 tilanteisiin. Ei sieltä ihan hirveästi maaleja tehdä. Dembele anyone?

No ei tässä vielä hätää ole, Camp Noulla tämäkin pari on ihan hoidettavissa. Onneksi Ramires ei pelaa enää Chelseassa.
Mendes

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Rakastan kaikkia.


Vastaus #1867 : 21.02.2018 klo 01:03:34

Onko nyt foorumilla standardit nousseet kattoon todella hyvän alkukauden jälkeen? Puhutaan UCL:n pudotuspeleistä, vastassa Chelsea joka on aina ollut äärettömän vaikea vastustaja barcalle, peli Stamford Bridgellä ja lopputulos 1-1. Eihän Chelsean vaarallisuus ja tiivis puolustuspeli voi ketään yllättää?

Ei peli kauneinta ollut, mutta Chelsean bussi oli todella hyvä. Paulinho ei pallollisena loistanut, mutta ainakin omaan silmääni teki paljon hyvää työtä pallottomana. Oikea-aikaisia prässejä ja katkoja, kuten koko keskikentältä muutenkin. Chelsea kuitenkin on yksi vaarallisimmista vastaiskujoukkueista. Toisessa ottelussa Barca lähtee ennakkosuosikkina ja jatkopaikka riittää, tuli se tavalla millä hyvänsä. Ilman noita Willianin kaukolaukauksia ei Chelseallakaan ollut kovin kummoisia maalipaikkoja, ja Hazard pysyi suhteellisen hyvin pimennossa.

Iniesta teki kyllä huikean määrän töitä, samoin Busquets piti tasapainoa hyvin yllä läpi ottelun. Kyllä tästä hyvä tulee.
Sepi Häpy-Kumpulainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Eilisiltainen himo kuunnella Mambaa


Vastaus #1868 : 21.02.2018 klo 08:55:10

Juuri näin, samaa mieltä. Erinomainen tulos vaikeassa paikassa. Valverden varovaisuus luulisi olevan tuttua sekin. Ensimmäinen puoliaika katsellaan ja toisella sitten painetaan kaasua, jos vielä tarvitaan maali tai maaleja. Käsikirjoituksen mukaan meni tämäkin.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #1869 : 21.02.2018 klo 10:54:18

Mestareiden liigan pudotuspelijalkapalloa pa(r)h(a)immillaan eli molemmat välttävät riskejä ja pelaavat varman päälle.

Barcelona ei pelannut hyvin, mutta sopivan kyynisesti. Vastassa kuitenkin kotikentällään Chelsea, jolla on paljon näytettävää ja käytännössä kyseessä peli, jonka kautta voidaan ainakin haaveilla jonkun kannun voittamisesta. Sinisten riveissä Willan pelasi erinomaista peliä ja tekikin maalin kun ensin vähän haki sihtiä. Tolpilla on turja jossitella, jos eka tolppa sisään niin olisi ollut ihan eri peli.

Ratkaisu oikeastaan tuli pistämällä kerralla riskittömästi uutta vaihdetta silmään: Chelsealla alkoi olla jo vähän hyvä olo, puolustus alkoi turtua Barcelonan näennäishallintaan ja sitten Suarez saikin sekoitettu pakkaa, jonka jälkeen kaverisyöttö Iniestan jalkaan ja Messi vapaana.

Kesällä pidin Valverden vahvuutena sitä, että on pelannut monta kertaa hyvällä tuloksella Barcelonaa vastaan ja näin osaa ajatella vastustajan näkökulmasta. Barcelonaa on "helppo" valmentaa vahvuuksien kautta, mutta vaaditaan erilaista silmää ja painotusta kun halutaan minimoida heikkoudet. Siinä Valverde onnistui täydellisesti.

Chelsean on pakko tehdä maali Camp Noulla ja samalla yrittää pitää oma maali puhtaana.
Toki joku 0-5 voitto antaisi parhaan mahdollisen lähtökohdan, mutta 1-1 vierasmaalilla on aina tappiota parempi.
Eki#11

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: FC Barcelona, David Villa, Pep Guardiola.


Vastaus #1870 : 21.02.2018 klo 11:40:01

Aika nihkeää oli kyllä Chelsean matalalla makaavan puolustuksen rikkominen. Muutama "läheltä piti" tilanne siellä oli, mutta eipä juuri muuta, poislukien sitten maaliin johtanut tilanne. Mielestäni silti Barca puolusti myös ihan ok ja aika pitkälti oli Chelsea yksilösuoritusten (Willianin sellaisten) varassa. 1-1 hyvä tulos jälkimmäisee osaan ja luotto on jatkopaikkaan kova, kun Chelsea ei voi näin passiivisesti lähteä pelaamaan.

Valverden vaihdot olivat melko hämmentäviä. Vidal ei omasta mielestäni tuonut mitään peliin ja Gomesin ottaminen oli lähinnä muodollisuus. Ei se Dembele ainakaan enempää näkymätön olisi varmaan ollut. Ehkei toki ihan ideaali pelaaja murtamaan matalaa puolustusta. Coutinhoa olisi kaivannut.

Busquetsilta omaan silmään hyvä peli eilen. Pystyi antamaan niitä peliä edistäviä syöttöjä ja otti monta hyvää katkoa. Kortti oli melko turha, mutta näitä sattuu.
Sepi Häpy-Kumpulainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Eilisiltainen himo kuunnella Mambaa


Vastaus #1871 : 21.02.2018 klo 12:06:19

Valverden vaihdot olivat melko hämmentäviä. Vidal ei omasta mielestäni tuonut mitään peliin ja Gomesin ottaminen oli lähinnä muodollisuus. Ei se Dembele ainakaan enempää näkymätön olisi varmaan ollut. Ehkei toki ihan ideaali pelaaja murtamaan matalaa puolustusta. Coutinhoa olisi kaivannut.

Omasta mielestäni olisi juurikin se ideaalipelaaja, mutta Valverde halusi pelata varman päälle. Dembele ei kuitenkaan puolusta siten kuin Vidal tai Paulinho. 1-1 näytti kelpaavan, eikä se ole mikään ihme. Vidal toi lisää liikkuvuutta hyökkäykseen, muttei kuitenkaan puolustustasapainon hinnalla. Gomesin vaihto taas tappoi aikaa ja toi lisää puolustusvoimaa loppuhetkiksi.

Mielenkiintoista nähdä lauantaina, että taipuuko Valverde nyt vihdoin antamaan lepoa avainpelaajille tai ainakin osalle heistä..
nupe4ever

Poissa Poissa


Vastaus #1872 : 21.02.2018 klo 12:51:40

Mielenkiintoista nähdä lauantaina, että taipuuko Valverde nyt vihdoin antamaan lepoa avainpelaajille tai ainakin osalle heistä..
Kieltämättä pikkuisen alkanut kismittämään Barcan pelillinen anti. Ja uusista hankinnoista nimenomaan Paulinho tuntuu nauttivan eniten Valverden luottoa, mikä on omiaan kertomaan hänen mieltämästään pelityylistä. Noh pitää olla tyytyväinen, että jokaisessa kisassa ollaan kuskin paikalla. Ja vähän haluamattaankin tähän tilanteeseen Ernesto joutui, kun 105€ miljoonan Dembele loukkaantai heti alkukaudesta. Muutoin 433 olisi varmasti ollut lähtökoisesti ykkösformaatio ja Dembele oikealla laidalla.

No Gironaa vastaan sitten Coutinho ja Dembele avaukseen ja hurlumhei käyntiin! Vähän haikailee Neymarin kaltaisia drippailuja, joihin nämä kaverit kyllä pystyvät :D. Ja Semedokin olisi plussaa Ylos
chandlerbing

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Wu-Tang Clan


Vastaus #1873 : 22.02.2018 klo 21:46:27

Tuli tuossa selattua Andre Gomesin Instagramia ja kun Gomes oli lisännyt kuvan Machen jäähyväisistä ja toivotellut hyvät jatkot jne, oli Mache vastannut että "Gracias Genio (nero)".
Eli kai se siellä siis jotain tekee oikein :)
nakkoskikki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: UMTITI


Vastaus #1874 : 23.02.2018 klo 10:39:27

Harkoissa 5/5, peleissä ???

 
Sivuja: 1 ... 74 [75] 76 ... 97
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines