FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.11.2018 klo 23:31:23 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 33 [34] 35 ... 61
 
Kirjoittaja Aihe: Juventus F.C. 2017/18 - Globale Juventus, Con Nuovo Brand  (Luettu 281775 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Musta-valkoautisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juve


Vastaus #825 : 31.12.2017 klo 12:04:05

Sellanen peli... Tärkeät pisteet toki, mutta peli-ilme oli monella sellanen mitä ei haluaisi koskaan nähdä..

Bernardeschille nyt vit*u enemmän peliaikaa!
Oli kyllä melkoisia asenneongelmia. Ei kuitenkaan vähiten valmentajalla, joka peluuttaa väkisin 90min... no kyllä te tiedätte. Vittu mikä hupiukko. Coppassa nyt sopisi toivoa derby-mentaliteetin aikaansaavan pelaajissa jonkinlaisen ryhdistäytymisen, eikä Allegrikaan voi olla niin juusto, että nakkaa tuonne pappavitjan kolmen päivän levolla.

Bernan peliaika on kyllä ongelma. Luonnollisimmillaanhan sopisi Dybalan tai Cuadradon pelipaikalle, joista molemmat ovat ajan hetkellä nähdäkseni heittämällä edellä. Masan Mandzu-perseily syö tietysti turhaan myös kaikkien laitapelaajien peliaikaa. Vastaavaksi ongelmaksi on muodostumassa tuo kolmen keskusta, josta ei Hölkkiksen turhuuden vuoksi saada edes tarpeeksi irti, vaan kaikki puolustussuuntaan saavutettu on suoraan pois hyökkäyksen tehoista.

divin codino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: La Fidanzata d'Italia


Vastaus #826 : 31.12.2017 klo 13:23:45

Oli kyllä melkoisia asenneongelmia. Ei kuitenkaan vähiten valmentajalla, joka peluuttaa väkisin 90min... no kyllä te tiedätte. Vittu mikä hupiukko. Coppassa nyt sopisi toivoa derby-mentaliteetin aikaansaavan pelaajissa jonkinlaisen ryhdistäytymisen, eikä Allegrikaan voi olla niin juusto, että nakkaa tuonne pappavitjan kolmen päivän levolla.

Bernan peliaika on kyllä ongelma. Luonnollisimmillaanhan sopisi Dybalan tai Cuadradon pelipaikalle, joista molemmat ovat ajan hetkellä nähdäkseni heittämällä edellä. Masan Mandzu-perseily syö tietysti turhaan myös kaikkien laitapelaajien peliaikaa. Vastaavaksi ongelmaksi on muodostumassa tuo kolmen keskusta, josta ei Hölkkiksen turhuuden vuoksi saada edes tarpeeksi irti, vaan kaikki puolustussuuntaan saavutettu on suoraan pois hyökkäyksen tehoista.Bernardeschin peluuttaminen 4-2-3-1 -ryhmityksessä oikealla laidalla olisi itsellenikin se mieluisin vaihtoehto, ja toisi välitöntä maalintekouhkaa sillekin puolelle. Allegrille tuo tuntuu olevan ongelma, koska tällöin pelikirjasta häviää ulospäinsuuntautuvat keskitykset Mandzukicille. Tästä ongelmasta tietysti päästäisiin pois sillä, että sinne vasemmalle laidalle pistettäisiin joku muu kuin Mandzu.

Valitettavasti Douglas Costa ei tunnu Allegrin mielestä olevan riittävän fyysinen pelaaja vasemmalle, ja tästä syystä siellä on "pakko" Mandzua roikottaa. Pjacan potentiaalinen lainakomennus ei tässä mielessä kyllä innosta, sillä Pjaca voisi olla juuri se sopiva kompromissi vasemmalle laidalle fyysisyytensä vuoksi. Pjacalla pitäisi myös olla potentiaalia tuoda aivan uudenlaista uhkaa laitapelaamiseen nopeudellaan ja juonikkuudellaan.

...

Jos sarjataulukkoa katsoo, niin eilinen voitto saattaa muodostua erittäin ratkaisevaksi kärkikamppailussa. Hajurako romaan ja interiin kasvoi nyt niin suureksi, ettei kumpaakaan tule enää ohi laskea. Napoli pelasi alkukauden 96 pisteen tahdilla, joka on Serie A:ssa onnistuttu ylittämään tasan kerran (Conten viimeinen kausi: 102 pistettä). Jos Sarrin miehistö pystyy pitämään yllä samaa tahtia keväällä, on scudetto taputeltu.
Fantôme

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bianco che abbraccia il nero.


Vastaus #827 : 31.12.2017 klo 13:50:45

Eilen tärkeät pisteet plakkariin. Dybalan viimeistelyt oli mukavaa katseltavaa varsinkin toinen maali, ja se Lichtin juoksu ekaan Dybiksen osumaan pisti pienesti hymyilyttämään.

6p kaula kolmosena olevaan merdaan ja Napolia 1p jäljessä. Napolillakin olettaisi kohta alkavan rotaation vähyys näkymään. Kuten se on monilla muilla alkanut jo. Ei tuohon voida tietenkään nojata. Omaa peliä vaan parantamaan edelleen.

Se että Allegri pitää Mandzua ja Khediraa ykkösmiehinä edelleen kertoo ettei Allegri uskalla nojata kokemattomuuteen vaikka kenestä olisikin kyse. Luotto siihen että vanhat ratsut parantaa väkisinkin jossain vaiheessa ja kokemattomuus katoaa nuorilta kavereilta sen jälkeen kun istutaan pari kautta penkin puolella pelataan välissä ja tarkkaillaan tilannetta. Allegri ei vaan uskalla ottaa riskiä siihen että joku nuori yksilö ehkä löytäisikin nopeammin tasaisuuden. Tästä on nyt miljoona esimerkkiäkin jo kyseisen valmentajan alaisuudessa.

E: ongelmahan tuossa on nyt se että toi talentti mitä joukkueeseen on hommattu, hyvin mahdollisestikkin voisi lähteä lentoon useamman pelin putkellakin. Allegrin Juvessa on vähän se ongelma että peliaikaa saadaksesi nuoren kaverin pitää täysin dominoida joitain otteluja. Eikä sekään välttämättä riitä jos avauksessa pelaa luottokaveri. Esimerksiki Alex Sandron avauspaikka tuli Evralta jotain puoli vuotta myöhässä. Olisi vaikuttanut peliin positiivisesti jo paljon aikaisemmin.

Berna on pelannut hyvin vähäisiin minuutteihin nähden ja alkaa varmaan samaan lisää aikaa. Mutta vastapainona Rugani esimerksi ei ole pelannut kovin hyvin tällä kaudella. Epävarmuutta näkynyt esityksissä.

Ruganin tilanteessa on vaan se ongelma että kyse on topparista. Pikkuisen eri integroida joukkueeseen kuin hyökkääjä. Ja nämä on yleensä pitemmän ajan prosesseja. Parhaat puolustavat linjat yleensä on niitä jotka ovat saaneet pelata kauemmin yhdessä. Tulee selkärankaan kavereiden liikkuminen ja oma sijoittuminenkin helpottuu.

Rugania hyvin mahdollisesti vaivaa tällä hetkellä epävarmuus ja motivaation puute. 3 kausi lähtee penkillä ja toiveet isommasta vastuusta Bonuccin lähtiessä oli varmasti suuret. Mutta kun esitykset olivat vähän vaisuja niin Allegrikin helposti siirtyi takaisin luottomiehiin Chielliniin ja Barzagliin. Nyt tilanne on Ruganin kannalta kääntynyt vielä pahemmaksi kun Benatia on ollut loistava pitempään. Ja tässä vähän tuntuu että pitkään ei mene ennen kuin Danielekin luovuttaa Allegrin suhteen. Veikkaisin että missä tahansa muussa Serie A joukkueessa poika olisi jo avauksen kamaa, mutta Juvessa kieltämättä kellä tahansa nuorella topparilla olisi ollut todella vaikeaa viime vuosina.

Allegri ei tee tässä palvelusta Juvelle kun puhutaan mahdollisesti tulevaisuuden eliittipuolustajasta. Osittain ihan ymmärrettävää vaihtoehtojen ollessa nuinkin hyviä. Mutta harmittaa hitosti Danielen puolesta kun on viitsinyt kuitenkin istua penkillä monta vuotta ja on välissä pelannut hyvinkin. Ja nyt kun transition aika olisi ei luottoa heru.

Suurin syy miks mun mielestä Allegrin pitää lähteä kauden jälkeen. Tulee pokaalia tai ei. Nykyinen runko rakoilee jo melko pahasti ja seurajohdon tekemät hankinnat ovat viime vuosilta hyvin nuoria. Allegri ei nuorisotyöhön sovellu valmentajana ja sieltä tulee ensi kaudella Caldaraa, Spinazzolaa mahdollisesti Cania ja Mandragoraa sisään. Ja jonkun muun valmentajan alaisuudessa näillä talenteilla melko varmasti parempi tulevaisuus on Juvessakin.
« Viimeksi muokattu: 31.12.2017 klo 14:40:59 kirjoittanut Fantôme »
divin codino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: La Fidanzata d'Italia


Vastaus #828 : 31.12.2017 klo 16:21:21

Sama. Allegri ei ole enää oikea valmentaja Juvelle, ja on luultavasti myös itse päättänyt häipyä kauden jälkeen.
BandW

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJ


Vastaus #829 : 31.12.2017 klo 16:44:16

Vaikka aikaisemmin olen ollut jonkun nuoremman managerin kannalla niin nyt on ajatukset siirtynyt Ancelottiin. Ja toisaalta luulin Ancelottin olevan vähän vanhempi iältään, eihän se vasta ole kuin 58-vuotias. Ihan sitä "match made in heaven" valmentajaa ei taida Juvelle löytyä, mutta olisi mielenkiintoista nähdä löytyykö Carlolta sitä ihan huippuosaamista vielä tänäkin päivänä.

Allegrille pitää antaa tunnustusta kovasta tuloksenteosta kolmessa kilpailussa samaan aikaan ja on kehittynyt omista taktisista virheistään Juve pestin edetessä, mutta uudistamiseen ei ole löytynyt osaamista ja nyt tuntuu jotenkin jämähtäneen paikalleen. Juventus kaipaa ennenkaikkea uudistusta valmennuspuolelle. Saa kyllä nähdä säilyykö tuloskunto yhtä kovana jatkossakin, oli penkin päässä sitten Allegri tai joku toinen valmentaja.
Fantôme

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bianco che abbraccia il nero.


Vastaus #830 : 31.12.2017 klo 16:47:41

No eihän siinä kauaa mennyt.

Rugani wants out

Ei mikään yllätys jos haluaisi tammikuussa jo ulos.
kluru

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: veikkopl Venäjällä


Vastaus #831 : 31.12.2017 klo 21:19:52

Khediran (ja Manzdun) peluuttaminen on migreenin masterplan ottaa vielä viimeiset mehut ulos näistä dinosauruksista ja sitten kun Napolilla alkaa jalka painamaan niin Douglas Costat ja Bernardeschit pääsee vasta irti Ylos.

Eilistä katsellessa tuli kieltämättä sellainen olo että Lichtsteinerin kilometrit alkaa olla täynnä.
Musta-valkoautisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juve


Vastaus #832 : 01.01.2018 klo 15:02:47

Khediran (ja Manzdun) peluuttaminen on migreenin masterplan ottaa vielä viimeiset mehut ulos näistä dinosauruksista ja sitten kun Napolilla alkaa jalka painamaan niin Douglas Costat ja Bernardeschit pääsee vasta irti Ylos.

Eilistä katsellessa tuli kieltämättä sellainen olo että Lichtsteinerin kilometrit alkaa olla täynnä.
Kun oisikin :D Napsusta ei sinäänsä huolta, mutta olisi noloa lähteä sienimetsältä laulukuoroon nuorten kukkohuulien (tms) toimesta peluuttamalla jotain niin aivokuolioista avausta, kuin millä lähdettiiin viimevuoden välieriin ja finaaliin.

Lichtsteinerista kanssasi täysin samaa mieltä; nuo kaksi "vanhan lichtin" juoksua ennen Dybalan 1-2 maalia oikeastaan alleviivasivat sitä, mitä punakan sveitsiläisen pelistä nykyään pääsääntöisesti puuttuu.

Fantôme

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bianco che abbraccia il nero.


Vastaus #833 : 02.01.2018 klo 21:07:11

Pjacan huhuillaan olevan hyvin lähellä loppukauden lainaa Schalkeen.
Musta-valkoautisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juve


Vastaus #834 : 02.01.2018 klo 22:40:15

Pjacan huhuillaan olevan hyvin lähellä loppukauden lainaa Schalkeen.
Taisi Beppekin tämän kuitata, joten asian voinee ehkä jopa katsoa edenneen huhuasteelta.

Huomiselle pressin mukaan melko varmasti Marchisiota ja Rugania avariin. Joko Higsu tai Mandzu lepää ja sen mukaan Dybala vetää joko valeysinä tai apuhyökkääjänä. Pahalta näyttää taas Bernan avauksen kanssa. Loukissa Buffon, De Sciglio ja Cuadrado edelleen; tosin kaikki palailemassa. Lichtin ohella vanha nettikiusaaja Stu-dog harkinnassa oikeaksi pakiksi.

E. Napolikin päätti näköjään keskittyä scudettoon ja tiputtautua coppasta.
« Viimeksi muokattu: 03.01.2018 klo 07:56:43 kirjoittanut Musta-valkoautisti »
bella bambina

Poissa Poissa


Vastaus #835 : 05.01.2018 klo 10:07:19

Pjaca lähti Schalkeen loppukauden kattavalle lainalle. Osto-optiota ei ilmeisesti ole diilissä. Toivottavasti kroaatti onnistuu ja palaa ensi kaudelle Juveen

Keskiviikkona Toroa turpaan copassa 2-0 ja välierät kutsuu. Vastassa Napolin tiputtanut Atalanta.

Emre Canin siirto bosnan siirto näyttää olevan lähellä ensi kesänä. Ilmaiseksi sanon kyllä kaverille on vielä niin nuori ja potentiaalinen. Toisaalta jos ei muita ole tulossa keskikentälle niin sitten haisee farssi härmään saakka. Tällä hetkellä tarve on jo vähintään yhdelle keskikentälle ja Khedira lopettaa (toivottavasti) Juvessa niin tarve on jo kahdelle joista toinen pitäisi selvästi vahvistaa Juven keskikenttää.
Dashboard

Poissa Poissa


Vastaus #836 : 06.01.2018 klo 10:53:10

Emre Canin siirto bosnan siirto näyttää olevan lähellä ensi kesänä. Ilmaiseksi sanon kyllä kaverille on vielä niin nuori ja potentiaalinen. Toisaalta jos ei muita ole tulossa keskikentälle niin sitten haisee farssi härmään saakka. Tällä hetkellä tarve on jo vähintään yhdelle keskikentälle ja Khedira lopettaa (toivottavasti) Juvessa niin tarve on jo kahdelle joista toinen pitäisi selvästi vahvistaa Juven keskikenttää.
Mielestäni Can ei vahvista tai tuo Juven keskikentälle yhtään mitään lisää. Ilmaissiirtona toisaalta taas Marottalta ihan hyvä ratkaisu, jos Khedira poistuu riveistä tämän kauden jälkeen.

Onhan tämä toki taas myös oiva näpäytys valioliigan suuntaan, kun nuori pelaaja, joka vahvistaisi jokaisen valioliigajoukkueen keskikenttää siirtyy ilmaiseksi pois saarilta.
Musta-valkoautisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juve


Vastaus #837 : 06.01.2018 klo 17:41:52

Mielestäni Can ei vahvista tai tuo Juven keskikentälle yhtään mitään lisää. Ilmaissiirtona toisaalta taas Marottalta ihan hyvä ratkaisu, jos Khedira poistuu riveistä tämän kauden jälkeen.

Onhan tämä toki taas myös oiva näpäytys valioliigan suuntaan, kun nuori pelaaja, joka vahvistaisi jokaisen valioliigajoukkueen keskikenttää siirtyy ilmaiseksi pois saarilta.
Vähän sama perusviba; en lähtökohtaisesti katso, että Emre Can't olisi toistaiseksi kummoinen vahvistus. Toisaalta kun asiaa tarkemmin miettii, niin harvasta keskikentästä maailmassa varsinaisesti olisin tatti ojossa. Tyyliin N'Golo Kanté, Luka Modric, ehkä Verratti, joiden tason katsoisin tuovan jotain lisää ja kaikki muut ovat enemmän tai vähemmän epävarmoja. Noistakin kun miettii niin onko Modricin tai Verrattin rooli liian samanlainen Pjanicin kanssa ja pitäisikö muotoakin mulkata sovittamaan kaikki, puhumattakaan, ettei kukaan kolmesta ole irrotettavissa.

Ettei ehkä pitäisi lopulta suhtautua niin tuomitsevasti näihin nuoriin, "ei-tarpeeksi-potentiaalisiin" janareihin.

Tänään sairastuvalla edelleen Cuadrado, Buffon ja De Sciglio, muuta pressistä ei oikein saanut avauksen suhteen irti.
Musta-valkoautisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juve


Vastaus #838 : 08.01.2018 klo 08:25:03

Ensimmäisten tietojen mukaan Dybala olisi sivussa n. 30-40 päivää, mutta eilisen MRI:n perusteella arvioidaan venähdyksen astetta. Lähipäivinä selviää kuntoutumisennuste, joskin ilman takaiskuja voinee luottaa pikkujanarin kuntoutuvan hyvissä ajoin ennen 13.2 pelattavaa ensimmäistä Spurs-peliä.

E. ..Mikä tietysti on elinehto, koska tuohan näköjään asettuu leikkisän murhapaskasti vieras-Violan ja Molen väliin.
« Viimeksi muokattu: 08.01.2018 klo 08:34:49 kirjoittanut Musta-valkoautisti »
Echte Lieb/BvB

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK/Borussia Dortmund


Vastaus #839 : 16.01.2018 klo 09:07:15

"Arsenal Mesut Ozil and Tottenham Christian Eriksen are both of interest of Juventus". Näin luki Goal-sivustolla. Mielenkiintoista. Kovia pelimiehiä kyllä. Voi kun olisi edes jotain perää.
buono

Paikalla Paikalla


Vastaus #840 : 16.01.2018 klo 14:06:09

"Arsenal Mesut Ozil and Tottenham Christian Eriksen are both of interest of Juventus". Näin luki Goal-sivustolla. Mielenkiintoista. Kovia pelimiehiä kyllä. Voi kun olisi edes jotain perää.

Ei ei ei ei ei ei boldattuun!! Eriksenin parhaat vuoden vielä edessä, "taivas rajana" mutta tuskin Juven palettiin edes sopii? Pjanic ajaa täysin saman ja on vielä parempi puolustamaan.. Dybalan paikka ainoa mikä tulee mieleen, laidoille on liian paljon tunkua eikä laitapelaamisesta tulla luopumaan kun sinne on satsattu ja rotaatiokin liigan kärkeä.

Oikeasti voi olla "interest of Juventus" mutta mitään ei tule heti mieleen mikä tukee edes siirtohuhuksi saakka, Juve ei saarten hintoja tuu makselee.
Fantôme

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bianco che abbraccia il nero.


Vastaus #841 : 17.01.2018 klo 14:46:39

Oikeasti voi olla "interest of Juventus" mutta mitään ei tule heti mieleen mikä tukee edes siirtohuhuksi saakka, Juve ei saarten hintoja tuu makselee.

Jos saa ilman siirtokorvausta, on mahdollista että Beppe kääntää katseen siihen suuntaan. Toki hyvin suurella todennäköisyydellä palkkapyyntökin tulee olemaan liian kova Juven struktuuriin. Joku sheikkihän maksaa kyllä mitä Özil pyytää.

IMO, toivottavasti ei tapahdu tiedustelua kummempaa. Özil on hyvä pelaaja, mutta pelailee kuulemma vähän milloin huvittaa, ja alkaa ikääkin olemaan. Eriksen on tietty nuorempi, mutta ehkä kuitenkaan rakennetaan sen Dybalan ympärille.

Canin hankinnassa on taas jotain järkeä. Nuori pelaaja, ja keskikenttää pitäisi myös nuorentaa. Canin tapauksessa ollaan uutisoitu melko varmana siirtoa Juveen, mutta viimeisen Citya vastaan koetun esityksen jälkeen puheet on vähän muuttuneet. Itse olen vähän lämmennyt tälle hankinnalle. Toki edelleen sitä mieltä ettei vahvista avausta välttämättä, mutta rosteria kyllä.

Jos Canin kanssa flopataan, niin muita huhuissa pyörineitä pelaajia ainakin Torreira, Praet ja Barella. Torreiran taso on oikeastaan ainoa josta itsellä on jonkunlainen käsitys. Juvella oli kuulemma lähellä hankinta kun pelasi vielä Pescarassa hyökkääjänä. Mutta jostain syystä passattiin. Joku voisi avata vähän Praetia ja Barellaa seuranneena millaisista pelaajista on kyse?

Keskikenttä kaipaa kesällä joka tapauksessa vahvistusta. Nyt pistetään Pjanicille aivan liikaa paineita niskaan, kun pitäisi luoda jotain Matuidin ja Khediran vierellä. Matuidi vielä menee ja tuo energiaa kentälle, mutta ei varmaan vastalauseita jos Khedira vaihtaakin kesällä maisemaa. Tuo lönköttely alkaa riittäämään. Marchision kuntoon taas ei voida enää luottaa, mutta nämä lähtöhuhut ovat toivottavasti lehtien täytettä. Marchision taso on kuitenkin vielä mahdollinen nousuun jos vaan pysyy kasassa. Minä ainakin uskon vielä ensi kauteen, ja Il Principinon eläköitymiseen seurassa.

Ainoa pelaaja joka vahvistaisi varmasti avausta olisi Milinković-Savić. Mutta tässä hankinnassa ei ole mitään realismia. Varsinkaan viime kesän case-Keitan jälkeen. Tämä voidaan varmaan siis kuopata.

Marotta ja Paratici scouttaa varmasti huolella siellä pelaajia kesälle, ja aika hyvinhän nuo hankinnat on osuneet nappiin. Lähtöpuolella taas on pelkoa ihan liiaksi. Milloin tulee se vaihe kun tästä ei tarvitse huolehtia? Se ei vaan mene herrojen kaaliin että joka vuotinen vaihtuvuus ei ole aina positiviinen asia. Alex Sandrolle voitaisiin antaa se paranneltu jatkosopimus jo. Osoittaa statementtina että mies kuuluu runkoon. Nyt kun sitä sopimusta ei ole tehty, pitää lukea huhuja jostain Roman Palmierista.
Musta-valkoautisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juve


Vastaus #842 : 17.01.2018 klo 23:24:41

Oikeasti voi olla "interest of Juventus" mutta mitään ei tule heti mieleen mikä tukee edes siirtohuhuksi saakka, Juve ei saarten hintoja tuu makselee.
Heh, on kyllä mennyt kokolailla peukkuhekotellessa tämä tammi-ikkuna. Toinen toistaan hölmömpiä huhuja sellaisille paikoille, jotka ovat aivan tukossa jo valmiiksi. Pakollista äärimmäisturhaa Serie A jyräähän tässä joukkueeseen odotetaan, mutta se nyt vaan on kestettävä.

Edit. Otetaan sen verran takaisin, että joissain huhuissa vilahtanut Bellerin olisi nussakka kaappaus, vaikka huhut todennäköisesti perustuvat siihen, että sporttitoimittaja yhdistelee johtolangat 'Paska-Arsenalin palomyynti' ja 'Juven oikean pakin tarve'.

Laitureiden suorituskykyvertailussa Wingzukic jatkaa synkällä linjalla, kun tehot tulleet keskellä ja Coppassa, joka ei tilastotiedon puuttuessa pääse mukaan. Berna viuhtoo lähes joka suhteessa neljäsosalla minuuteista ohi, mutta Mandzu pelaa.

Mariolla 1377min ja 4+2 kendot. 600 syöttöä, joista pitkät omille 18/30 ja lyhyet 78 %. Katkoja 19 menetyksiä 14.

Cuad 1348min / 4+5. 728 passia, pitkät 58/69, lyhyet 87,9%. 15 katkoa, 25 menetystä.

Costa 1105min / 1+5. 551, pitkät 22/29, lyhyet 85,2 %. 4 katkoa ja 24 menetystä.

Berna 350min /3+2 (laidalla) 157 syöttöä, 15/18 pitkät, lyhyet 87,1 %. 3 katkoa, 9 menetystä.

Jokerikorttina Hölkkis 1271min, 3+1. 639 syöttöä, pitkät 19/26, lyhyet 88,2 %. 5 menetystä ja 12 katkoa.

Heitettiin sketsillä mukaan, kun Hölkän luvut vertautuvat paremmin wingereihin, kuin keskikenttiin. Miten voi olla keskellä näin vähän pelissä mukana? Vaikka Pjanic on omassa sarjassaan, esim Matuidikin 1650min/2+1. 1026 syöttöä, pitkät 31/39, lyhyet 91,2 %. 23 katkoa ja 18 menetystä.
« Viimeksi muokattu: 18.01.2018 klo 08:08:51 kirjoittanut Musta-valkoautisti »
Smacker

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Forest Green Rovers FC


Vastaus #843 : 19.01.2018 klo 12:22:23

https://www.football-italia.net/115820/juventus-meet-han

" it reports that Juve not only admire Han’s talent, but feel he could boost their profile in Asia."

Tätä vinosilmien nuoleskelua hankintojen muodossahan ollaan täällä pelätty jo vuosia, ja nyt taitaa muovi-Juven paatti kääntyä tiukemmin pask-aasian suuntaan. Hyi saatana että oksettaa.
Fenomenal

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #844 : 19.01.2018 klo 12:46:09

Äkkiseltään Pohjois-Korealaisen pelaajan hankinta ei kyllä taida paitamyyntiä lisätä? Vai kelpaako Aasiassa kuka tahansa alueen hemmo fanituksen kohteeksi? Tuskin. Tästä ei hyötyisi kuin Kim Jong-un:in kommunistinen propaganda, joka repisi kaiken hyödyn irti tästä maailman VAHVIMMAN maan jalkapallovirtuoosista.
Musta-valkoautisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juve


Vastaus #845 : 19.01.2018 klo 22:22:24

Tätä vinosilmien nuoleskelua hankintojen muodossahan ollaan täällä pelätty jo vuosia, ja nyt taitaa muovi-Juven paatti kääntyä tiukemmin pask-aasian suuntaan. Hyi saatana että oksettaa.
Onhan vanha rouva tietysti ottanut viimeaikoina taas vähän silaria, muttei kai se niin väärin ole. Voihan sitä aina takertua Serie B-jengin ja sympaattisen altavastaajan asemaan ja reflektoida sieltä nykyistä globaalin suurseuran toimintaa saatanan kättenjälkenä, mutta on sekin itsepetosta. Kaudelle 01/02 sisään tuotiin viisi pelaajaa 176 miljoonalla; plastista perkele.

Toisaalta Caldaran, Spinazzolan, De Sciglion ja Ruganin puolustus kumartaa myös vahvasti perinteiselle Italian morsiamen statukselle. Fyrkkaa on vaan pakko tehdä vittuna, jotta pysytään tänäpäivänä näiden jäätävillä muovin raaka-ainerahoilla paisutettujen siirtosummien osalta kilpailukykyisinä. Mikään pelaajakasvattamohan Juve ei perinteisesti ole ollut. Rouva tietää milloin pitää pikkaisen pyllistää, jotta saadaan pidettyä jalokivet vitjassa ja tämän lievän häpeän vielä huuhtonee alas. Tuoppi
divin codino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: La Fidanzata d'Italia


Vastaus #846 : 21.01.2018 klo 20:22:19

Napolilta valitettava venyminen Bergamossa. Scudetto ei tänä vuonna halvalla tule.

Emerson Palmierin siirto Romasta Chelseaan tuskin nostaa Marottan mielialaa. Alex Sandro tullaan todennäköisesti kesällä myymään Pariisiin tai Manchesteriin, ja Palmierista kaiketi toivottiin korvaajaa. Tässä diilissä Juve olisi tietysti tehnyt pyöreät 50 miljoonaa plussaa. Saapa nyt sitten nähdä, uskalletaanko Spinazzolalle antaa luottoa ensi syksynä.

Cagliarin Barella pitäisi ehdottomasti naarata Torinoon Roman nenän edestä.
Fantôme

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bianco che abbraccia il nero.


Vastaus #847 : 21.01.2018 klo 23:28:28

Napolilta valitettava venyminen Bergamossa. Scudetto ei tänä vuonna halvalla tule.

Jep. Scudetto on kuitenkin niin kauan omissa käsissä kunhan pysytään 3p päässä Napolista. Huhtikuun lopulla keskinäinen kohtaaminen Torinossa ja tuota voidaan pitää Serie A:n tärkeimpänä otteluna puoleen vuosikymmeneen, jos asetelmat on siinä vaiheessa ratkaisevia. Napoli ei tee tätä yhtään helpoksi, kun ne eivät menetä pisteitä kellekkään. Ja Juvella on vielä kovista Lazio, Roma ja merda vieraissa. Napolilla merda ja Juve. Allekirjoittanut ei enää usko Napolin romahdukseen. Olisi kai se tapahtunut jo.
Musta-valkoautisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juve


Vastaus #848 : 22.01.2018 klo 00:08:59

Jep. Scudetto on kuitenkin niin kauan omissa käsissä kunhan pysytään 3p päässä Napolista. Huhtikuun lopulla keskinäinen kohtaaminen Torinossa ja tuota voidaan pitää Serie A:n tärkeimpänä otteluna puoleen vuosikymmeneen, jos asetelmat on siinä vaiheessa ratkaisevia. Napoli ei tee tätä yhtään helpoksi, kun ne eivät menetä pisteitä kellekkään. Ja Juvella on vielä kovista Lazio, Roma ja merda vieraissa. Napolilla merda ja Juve. Allekirjoittanut ei enää usko Napolin romahdukseen. Olisi kai se tapahtunut jo.
Näin. Viimeaikoina on tosin näkynyt merkkejä siitä, että tuota Sarrin systeemiä vastaan on opittu pelaamaan. Vaikka Napoli on kairannut toistaiseksi noista hienosti voitot, täytyy Sarrin pystyä muuttamaan jotain, tai pistemenetyksiä alkaa tulemaan. Tiputtautuminen Coppasta ja todennäköisesti perään europeleistä säästää paukkuja sarjaan, mutta yhtäältä kakkosvitjan pelaamattomuus on kova riski, jonka pari loukkia voi ikävästi realisoida.

Cuadrado, Dybala, Marchisio ja Gigi sivussa huomenna. Allegri arpoo nakatako kaikki jalkeille saatavat hyökkääjät avaukseen, vai mennäänkö kolmen keskikentällä. Ideaali olisi Costa-Läski-Berna ja Bentancur-Pjanic-Matuidi. Realismia on Costa-Higuain-Mandzu ja Khedira-Pjanic-Matuidi.
buono

Paikalla Paikalla


Vastaus #849 : 22.01.2018 klo 23:45:26

Hölmöä oli lähteä vikaan kolmannekseen puolustamaan 1-0 johtoa ja olihan siinä vaaran paikat pariin kertaan omassa boksissa...

NYT Marchisio kuntoon ja nopeasti, ei tuolla keskikentällä ole mitään tulivoimaa kuin Pjanicilla ja nekin kuolleeseen palloon.. Olis Vidalit ja Claudiot laittanu noista Pjanicin, Matuidin ja Hölkkiksen tonteilta sisään..

3 pistettä, mutta peliesitys ei päätä huimaa. Higuain kyllä yritti, mutta oli aikamoisessa tuplauksessa aina pallon saatuaan

 
Sivuja: 1 ... 33 [34] 35 ... 61
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines