FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
17.02.2019 klo 17:40:00 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 119 [120] 121 122
 
Kirjoittaja Aihe: Manchester United F.C. 2017/18 - Hated, Adored, Never Ignored  (Luettu 670719 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Henski

Poissa Poissa


Vastaus #2975 : 12.07.2018 klo 13:20:03

Olisikohan tarkoituksena laittaa Pereira lainalle pelaamaan ja tämän vuoksi Grant hommattiin kolmosveskariksi? Pereira käsittääkseni ihan lahjakas kaveri, joten nyt olisi syytä saada minuutteja maalilla.
Tämä saattaa hyvinkin olla taustalla + sitten Romeron tilanne, mikäli hänen loukkaantumisensa estää pelit alkukaudesta. Tarkempaa tietoa tilanteesta en muista nähneeni.

Onko Martialia huhuiltu Pariisiin? Jotenkin pidän tuota epätodennäköisenä, kun PSG:llä muutenkin ongelmia FFP:n kanssa ja enemmänkin sieltä pitää saada pelaajia pois
Joku yksittäinen huhu on saattanut olla, mutta lähinnä tämä ?-merkillä varustamani spekulaatio perustuu Realin ulos/sisäänostokampanjaan. Mbappé ja Neymar (ja ilmeisesti Hazard) ovat kiikarissa, joista kahden päätyminen Realiin ei loppujen lopuksi yllättäisi. Martial on kuitenkin melkein maju-tasoinen mies. Bayerniin taidettiin myös huhuilla jossain vaiheessa.

Pistin kyllä yllättyneenä merkille, että edellä ei olla kaivattu Rollen perään kun hän kerran nyt irtosi Realista heidän kesäsiivouksen yhteydessä.
buono

Paikalla Paikalla


Vastaus #2976 : 12.07.2018 klo 23:41:11

Pistin kyllä yllättyneenä merkille, että edellä ei olla kaivattu Rollen perään kun hän kerran nyt irtosi Realista heidän kesäsiivouksen yhteydessä.

Ei Rolle ollut edes myynnissä, koko idea lähti Juven ja agentin kautta Rollelle, joka tähän tarttui. Madridissahan Ronaldon haluttiin jatkavan, seuran sivuillakin kertoivat että pelaajan omasta pyynnöstä ja halusta myivät. Vissiin tuli puun takaa myös Perezille että se oikeasti haluaa pois, tuskin foorumilla tai muuallakaan somessa tähän edes uskottiin.

Kaikki meni sen verran nopeasti, ja oli alusta alkaen selvää mihin pyrkivät. Jostain Kiinasta vissiin yritettiin epätoivoisesti tunkea väliin.
Rottweiss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: CFC


Vastaus #2977 : 13.07.2018 klo 10:05:31

Mbappé ja Neymar (ja ilmeisesti Hazard) ovat kiikarissa, joista kahden päätyminen Realiin ei loppujen lopuksi yllättäisi.
Pistin kyllä yllättyneenä merkille, että edellä ei olla kaivattu Rollen perään kun hän kerran nyt irtosi Realista heidän kesäsiivouksen yhteydessä.

Kahden siirtyminen Realiin tarkoittaisi helposti 300 M£, jopa lähempänä 400 M£ ja tähän en usko millään.

Sori OT
aceman

Poissa Poissa


Vastaus #2978 : 14.07.2018 klo 00:35:26Dubain leiri on näemmä valkaissut Luken hampaat ja mies on laihtunutkin.
Vieläkö se lähtisi..
aceman

Poissa Poissa


Vastaus #2979 : 14.07.2018 klo 01:02:38

Blind on liipaisimella Ajaxiin,ei juurikaan alea hinnassa,kerrassaan loistavaa.
Myös Darmian voidaan saada kaupaksi takaisin kotiinsa.

Tulopuolen vahvoina edustajina on Perisic&Maguire.
En haluaisi kumpaakaan.
niinon

Poissa Poissa


Vastaus #2980 : 14.07.2018 klo 07:17:03

Tämä saattaa hyvinkin olla taustalla + sitten Romeron tilanne, mikäli hänen loukkaantumisensa estää pelit alkukaudesta. Tarkempaa tietoa tilanteesta en muista nähneeni.
Mielestäni Romero sanoi jossain haastattelussa ennen kisoja, että olisi todennäkoisesti ehtinyt kuntoutua kisojen aikana tai jopa kisojen alkuun, mutta Sampaoli ei silti valinnut häntä mukaan.
Sebastian Pähkinä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ManU, Espanja


Vastaus #2981 : 14.07.2018 klo 08:50:14

Dubain leiri on näemmä valkaissut Luken hampaat ja mies on laihtunutkin.
Vieläkö se lähtisi..
Oho! :o Ihan ku eri mies. Jospa se seisoisi sittenkin, tätä ainakin kovasti toivotaan
kelavirkailija

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Manchester United


Vastaus #2982 : 14.07.2018 klo 12:04:44

Sen verran hiljaista on huhurintamalla, että tuntuu, että ManU odottaa, että muutamat muut (Real, Barcelona, PSG) aloittaa siirtohulinat ja sitten katsotaan mitä on saatavilla, kun pöly laskeutuu.

Ei mikään kiimaa aiheuttava siirtostrategia, vaikka tulos voi olla lopulta tyydyttävä.
Charly Kolbe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hadoken!


Vastaus #2983 : 14.07.2018 klo 12:17:36

Sen verran hiljaista on huhurintamalla, että tuntuu, että ManU odottaa, että muutamat muut (Real, Barcelona, PSG) aloittaa siirtohulinat ja sitten katsotaan mitä on saatavilla, kun pöly laskeutuu.

Eiköhän Mou edelleen kyttää ainakin Balea. Ei mikään salaisuus, että walesiläinen olisi Moun mieleen: valmis huippupelaaja, joka voi pelata sekä kärjen takana että oikealla laidalla (jossa ManUlla on tarve "päivittää" ryhmää). Iästä ja loukaantumisherkkyydestä voidaan puhua, mutta Mourinho menee lyhyellä, korkeintaan kahden vuoden tähtäimellä, koska mitään takeita ei ole, että on tuota pidempää seurassa.

Zizoun lähtö luonnollisesti iso isku tälle Balen hankinnalle, samoin Ronaldon. Toisaalta Balesta saa sen +100M euroa ja yhdistettynä muihin myynteihin, Perez saa jo tuolla kasaan sellaisen kassan, jolla voi rahoittaa pitkälti sen uuden "galacticon" (Neymar, Mbappe, Hazard jne.) Eiköhän avainasemassa ole lopulta.Lopetegui, jolta Bale varmasti haluaa samat takeet peliajasta kuin Zizoultakin olisi halunnut. En millään usko, että Bale enää Relluun jää "rivipelaajaksi".
Panze

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Manchester United, Huuhkajat


Vastaus #2984 : 14.07.2018 klo 12:58:25

Kannattaa nyt kuitenkin muistaa, että ManU on tehnyt kaksi hankintaa, molemmat melko kriittisille paikoille, erityisesti Fredin hankinta mielestäni todella tärkeä tulevaa kautta ajatellen. Voisin kuvitella, että seuran pitää saada myös ulostettua pari pelaajaa, Darmian ja Blind nyt lienee ensimmäisenä tulilinjalla
Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #2985 : 14.07.2018 klo 18:06:58

United on hankkinut korvaajan Carrickille ja laitapakin, jotka olivat ne kriittiset hankinnat. Fellainin jatkon jälkeen keskikentälle ei luultavasti muita ole tulossa, McTominayn noustua viime kaudella ykkösmiehistöön. Hyökkääjä voi olla vielä kiikarissa Zlatanin lähdettyä, etenkin jos Martial lähtee. Muuten en usko kovin suuria muutoksia tulevan.

Topparihankintaan en usko, koska Mourinho on jo hankkinut 2 topparia ja Smalling on saanut hyvin vastuuta sekä Rojo teki jatkon. Jones on loukkaantumisherkkä, mutta luulen että Mourinho pyrkii tekemään Baillystä ja Lindelöfistä ykköstoppariparin tulevien kausien aikana ja epäilen ettei huipputopparin perässä olla. Vähän hankala tuo Unitedin topparitilanne kyllä on, kun siellä on 5 hyvää topparia, mutta ei yhtään tasaisesti terävintä kärkeä olevaa.
JohanL

Poissa Poissa


Vastaus #2986 : 15.07.2018 klo 13:07:31

Itse en olisi huolissani vähäisistä huhuista. Alkukesästä hankittiin jo kaksi pelaajaa. Huhuissa nyt, että Shaw olisi kieltäytynyt siirrosta ja yrittäisi vielä saada sen seisomaan. Viime kauteen verrattuna meillä on vielä jonkinsortin läpimurron tehnyt Fosu-Mensah tarjolla ja myös Tuanzebe.

Itse näkisin asian niin, että välttämättä ketään ei tarvita enää. Tietysti jos joku maailmanluokan pelaaja satutaan saamaan niin mikä ettei, mutta nähdäkseni joukkue on valmis kunhan turhakkeet blinddarmianit on ulkoistettu.

bunga bunga

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Maakuntien Suomi, tekonurmet


Vastaus #2987 : 15.07.2018 klo 19:00:44

Lainaus
Four players have won the #WorldCup whilst playing for Manchester United.

John Connelly 
Nobby Stiles 
Sir Bobby Charlton 
Paul Pogba 

Hämmentävä tilasto.
Åke Lindman

Poissa Poissa


Vastaus #2988 : 15.07.2018 klo 21:12:03

Osittain näin, mutta ennakoin nyt hieman jos Sir Bobby sai arvonimemsä mukaan:
Chevalier du Legion d'Honneur M. Paul Pogba
aceman

Poissa Poissa


Vastaus #2989 : 16.07.2018 klo 19:03:18

Sanchez ei lähtenyt muun porukan mukaan Jenkkeihin. Ei saanut viisumia Espanjan ehdollisen tuomion takia joka tuli verosotkuista.
Saa nähdä lähteekö ollenkaan.
Charly Kolbe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hadoken!


Vastaus #2990 : 17.07.2018 klo 10:42:08

Jos Pogba pelaisi hyvät kisat, Mino saattaisi olla enemmän kuin halukas siirtämään asiakkaansa Realiin tai PSG:hen +150 miljoonalla sekä +30 miljoonan agenttipalkkiolla, mutta pidän huomattavasti todennäköisempänä, että Pogba pelaa korkeintaan keskinkertaiset kisat eikä tuollaisia tarjouksia ole tulossa.

Näin tuli kirjoitettua ennen kisoja :D

Metsään mentiin Pogban osalta. Seuraavat viikot sitten näyttävät, miten ennustuksen käy Minon osalta ;)

MM-kisat näyttivät kuitenkin, että Pogba voi olla huippupelaaja myös muussa roolissa kuin vasemman puolen mezzalana, jossa hän pelasi Juventuksessa. Itse asiassa Deschamps käytti Pogbaa pitkälti vastaavassa roolissa, jossa Mourinho on häntä myös yrittänyt käyttää: lähtökohtaisesti Pogba oli kahden miehen kk:n pohjalla sijoitettu oikealle puolelle kenttää. Toki Matuidi tippui usein niin alas, että käytännössä myös Kanten vasemmallakin puolella oli aina puolustava kk-pelaaja. Pogba joka tapauksessa hoiti koko kisojen ajan omat puolustusvelvoitteensa kurinalaisesti, pelasi pääasiassa kypsästi sortumatta liikaan kikkailuun ja pallonhautomiseen sekä oli hyvin usein se pelaaja, jonka kautta Ranskan vastaiskut käynnistyivät.

Mourinho on tainnut jo kehua Pogban esitystä näissä kisoissa kypsäksi. Juuri MM-kisoissa nähtyä Pogbaa Mourinho halunnee nähdä myös Unitedissa. Nyt kysymys sitten kuuluu, saako Mourinho Pogban sitoutumaan yhtä kurinalaiseen pelaamiseen Unitedissa. On ihan eri asia saada hyökkäysorientoitunut pelaaja sitoutumaan puolustuksesta lähtevään taktiikkaan suhteellisen lyhyen, neljän vuoden välein pelattavan turnauksen ajaksi kuin koko pitkän seurajoukkuekauden ajaksi.

Omasta mielestäni ei ole edes mielekästä odottaa Pogban pelaavan yhtä kurinalaisesti jotain sarjataulukon alemman kolmanneksen jengiä vastaan, vaan noihin peleihin on jo joukkueena lähdettävä toisenlaisella taktiikalla. Kyllähän tässä pallo on nyt heitetty Mourinholle. Hänen tehtävänsä on saada Pogba sitoutumaan omaan puolustuksesta lähtevään pelifilosofiaansa ns. isoissa peleissä, mutta myös annettavava tälle vapauksia ennen kaikkea peleissä ennakolta heikompia joukkueita vastaan. Tähän mennessä Mou on saanut rikollisen vähän irti Pogban potentiaalista.

Edit. Tulevan kauden kotipaita (ja -asukin) Adidakselta sitten osastoa "tehty niin monta peruspaitaa, ettei niitä kukaan enää osta, joten tehdään erikoinen". Punainen paita, valkoiset shortsit, mustat sukat (Euroopassa valkoiset sukat), kiitos!
« Viimeksi muokattu: 17.07.2018 klo 11:27:33 kirjoittanut Charly Kolbe »
Veli Ponteva

Poissa Poissa


Vastaus #2991 : 17.07.2018 klo 11:00:12

Onhan nuo hyvin sujuneet kisat voineet avata myös Pogban silmiä sen suhteen, että suurta arvostusta ja tulosta voi tulla myös ilman sirkustemppujakin. Kun on läpi uran saanut huomiota näyttävistä maaleista, syötöistä ja kikoista, niin voi olla ihan imartelevaakin saada nyt kehuja kypsistä otteista kentällä.
Panze

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Manchester United, Huuhkajat


Vastaus #2992 : 17.07.2018 klo 12:33:10

Mielenkiintoista on myös nähdä, miten Fredin saapuminen vaikuttaa Pogban roolitukseen ja pelaamiseen
laurilauri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Manchester United


Vastaus #2993 : 17.07.2018 klo 12:54:19

Blindin lähtö takaisin Ajaxiin varmistunut, hinta 16 M€ (20 M€ jos jotkut ehdot täyttyy). Kaksi kautta ehti palloilla Mourinhon aikakaudella, vaikka moni veikkasi lähtevän samalla oven avauksella portugalilaisen tullessa sisään. Eipä noita poistumisia nyt ole muutenkaan ihan hirveästi ollut ainakaan ykkösringistä. Onko niitä edes muita kuin Rooney (ja Zlatan)?
Henski

Poissa Poissa


Vastaus #2994 : 17.07.2018 klo 13:47:49

Lainaus
Four players have won the #WorldCup whilst playing for Manchester United.

John Connelly  
Nobby Stiles  
Sir Bobby Charlton  
Paul Pogba  

Hämmentävä tilasto.
Niin, osoittaa parikin tunnettua pointtia Unitedin seurahistoriasta. Ennen muuta kyseessä on sittenkin brittiläisin kärkipään seura, joten ymmärrettävästi kovin montaa maailmanmestaruutta ei ole näkynyt. Toiseksi, Fergie-era.

Laitetaanpa vielä pähkinä eli tuossa siis maailmanmestarit, mutta entäs sitten kun laajennetaan tilanne EM-kisoihin. Ennen muuta, kuka/ketkä voittivat EM-kultaa Unitedissa ollessaan ja erityisesti Fergien aikakaudella, jolloin EM-kisat myös laajenivat nykyisenkaltaisiksi?

Onhan nuo hyvin sujuneet kisat voineet avata myös Pogban silmiä sen suhteen, että suurta arvostusta ja tulosta voi tulla myös ilman sirkustemppujakin. Kun on läpi uran saanut huomiota näyttävistä maaleista, syötöistä ja kikoista, niin voi olla ihan imartelevaakin saada nyt kehuja kypsistä otteista kentällä.
Niinpä niin. Tiedä nyt sitten kuinka asiat sujuvat. Vai olisiko tässä nyt sitten Macheda-moment eli lihoiksi heti?

Huomautan myös, että Kante vs. Matic-vertailu ei ole kovin edullinen Unitedin näkökulmasta. Fred on yllätyskortti. Liian monta kertaa viimeisen vuosikymmenen or so aikana United on epäonnistunut kk:n ostojen kanssa.

Blindille voi toivottavaa jatkot Ajaxissa. Minusta tavallaan aika hienoa, että hän palaa nimenomaan sinne takaisin ja varmaankin näin ollen on suostunut roimaan korvaustason alennukseen.


Duhvi

Poissa Poissa


Vastaus #2995 : 17.07.2018 klo 17:17:30

Laitetaanpa vielä pähkinä eli tuossa siis maailmanmestarit, mutta entäs sitten kun laajennetaan tilanne EM-kisoihin. Ennen muuta, kuka/ketkä voittivat EM-kultaa Unitedissa ollessaan ja erityisesti Fergien aikakaudella, jolloin EM-kisat myös laajenivat nykyisenkaltaisiksi?

Ei tule mieleen muita kuin Peter Schmeichel.
Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #2996 : 17.07.2018 klo 17:25:20

Ei tule mieleen muita kuin Peter Schmeichel.

Oliko Barhezin siirto jo paketissa ennen kuin voittivat mestaruuden?
Sebastian Pähkinä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ManU, Espanja


Vastaus #2997 : 17.07.2018 klo 21:18:10

Niinpä niin. Tiedä nyt sitten kuinka asiat sujuvat. Vai olisiko tässä nyt sitten Macheda-moment eli lihoiksi heti?

Mitäs nämä puheet oikein on? Vielä useamman nimimerkin voimin. Pogba nyt ei todellakaan ole lähdössä yhtään mihinkään, ja erittäin hyvä niin
Henski

Poissa Poissa


Vastaus #2998 : 17.07.2018 klo 22:08:40

Ei tule mieleen muita kuin Peter Schmeichel.
Oikein!
Oliko Barhezin siirto jo paketissa ennen kuin voittivat mestaruuden?
Loistava haku! Löysin tiedon että 31.5.2000 olisi signaus tapahtunut eli periaatteessa, kyllä, United-pelaaja!

Mitäs nämä puheet oikein on? Vielä useamman nimimerkin voimin. Pogba nyt ei todellakaan ole lähdössä yhtään mihinkään, ja erittäin hyvä niin
Suurempia huhuja ei ole tainnut olla eli sikäli voit nukkua rauhallisesti. Minun heittoni oli toki provokatiivinen, mutta asiaan: Minusta on kyllä syytä hieman nostella kysymysmerkkejä tässä tapauksessa. Sanotaanko nyt vaikka niin, että jos Bryan Robson tai Paul Scholes olisi voittanut (vaikka sitten 90 & 98) maailmanmestaruuden, niin mitään ihmeempää ei varmaan olisi tapahtunut.

Olen toki kalkkis enkä ymmärrä viikottaista tukan värjäystä jne.
Anjii

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hc Kaarle


Vastaus #2999 : 18.07.2018 klo 01:07:10


Olen toki kalkkis enkä ymmärrä viikottaista tukan värjäystä jne.


Ymmärtääkö Pogban lisäksi kukaan???

 
Sivuja: 1 ... 119 [120] 121 122
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines