Forsellin kevätkaudesta jäi paljon jossiteltavaa. Legnica oli hyvin nousussa kiinni vielä maaliskuussa kun lähes kaikki vierasottelut oli jo pelattu, ja nousun piti olla käytännössä varma. Viimeisessä 10 pelaamassaan ottelussa Forsell heilutti maaliverkkoa vain yhden kerran, ja Miedzin viimeisessä 3 ottelussa Forsell ei päässyt edes kokoonpanoon. Forsellin mukaan Miedzin valmentaja Tarasiewicz oli todennut penkkikomennuksen syyksi epäilyt uudesta sopimuksesta liigaseuraan, mutta omasta mielestäni tuo penkitys johtui myös Forsellin surkeista otteista ratkaisevien pelien aikana. Lopultahan Miedz jäi yhden pisteen päähän liiganoususta, vaikka voittikin 3 viimeistä kotiotteluaan. Forsellin sopimuksessa oli liigapykälä jolla sopimus olisi jatkunut automaattisesti, mutta nousun kariuduttua myös sopimus umpeutui.
Kuten jo aiemmin keväällä toisessa Forsellin viestiketjussa arvioitiin, Forsellin kannalta paras siirto liigaan olisi sellaiseen joukkueeseen jossa on mahdollisuudet päästä avauskokoonpanoon, eikä kyseisessä joukkueessa olisi ns. tähtipelaajia samalla pelipaikalla. Siirto Cracoviaan on Forsellin kannalta loistava - hyökkäävän kk-pelaajan paikka aloituskokoonpanoon on otettavissa, mutta ei ole itsestäänselvyys. Lisäksi kolmen vuoden sopimus tuo myös taloudellista turvaa vaikka Forsellin pelit eivät sujuisi alkuvaiheessa. Vaikka Cracovia on vakavarainen seura, ei joukkuetta kasatta kovapalkkaisilla tähtipelaajilla vaan joukkue tekee ennemmin täsmähankintoja. Hankinnat liigaseuroista ovat joko nuoria lupaavia pelaajia (nuorten maajoukkuehyökkääjä Krzysztof Piatek siirtyi viime syksynä Zaglebie Lubinista Cracoviaan muutamalla sadalla tuhannella eurolla) tai kohtuuhintaisia kokeneita pelureita (esim. Mateusz Szczepaniak liigasta viime kaudella pudonneesta Podbeskidziestä). Ehkä suoraan verrattavissa siirto Forsellin osalta on divarin maalitykki Dariusz Zjawinskin siirto Dolcan Zabkista Cracoviaan kesällä 2014 kahden vuoden sopimuksella - molemmilla kausilla tuli vain kaksi maalia ja nykyään mies pelaa taas divarissa.
Vuosia sitten Cracovian valmentajilla oli tapana saada kenkää heti, kun pelit alkoivat menemään huonosti (ja toimitusjohtaja tuli vierailemaan kopissa hävittyjen pelien jälkeen), mutta nykyinen valmentaja Jacek Zielinski piti paikkansa vaikka toissakauden europelijoukkue jäi nippa nappa putoamisviivan yläpuolelle. Cracovia pelasi viime kaudella lähinnä 4-5-1 taktiikalla jossa yksinäisenä kärkenä oli Piatek. Forsellin ihannepaikka kokoonpanossa olisi hyökkäävänä kk-pelaajana, Legnicassa viime kaudella kokeiltu kärkipelaajan paikka olisi turhan haasteellinen Forsellille liigassa. Forsellin kilpailijoina hyökkäävän kk-pelaajan paikasta ovat lähinnä Mateusz Cetnarski ja Marcin Budzinski, joista jälkimmäisen huhutaan siirtyvän pois joukkueesta. Lisäksi Cetnarski pelasi viime kauden huonosti (vain yksi liigamaali, toissa kaudella 13 maalia), joten Forsellilla on hyvät mahdollisuudet avauskokoonpanon mieheksi.
Cracovia on Puolan vanhin jalkapalloseura ja vuotuiset derby Wislaa vastaan ovat kauden kohokohtia. Wisla oli pitkään liigan suurseurana ja Cracovia keskikastissa, mutta edellisen kerran Wisla on ollut mitaleilla vuonna 2011 ja sen jälkeen joukkue on ollut talousvaikeuksissa (kesällä 2011 mentiin CL-karsintoihin "kaikki tai ei mitään" meiningillä, joukkue menetti CL-paikan APOELille 5 minuuttia ennen ratkaisevan ottelun loppua ja sen jälkeen alkoi alamäki), Cracovia on sen sijaan mennyt tasaisesti eteenpäin eikä ole ottanut riskejä. Kauden 2012-2013 joukkue vietti divarissa ja palasi sieltä nopeasti takaisin, lisäksi nuori maajoukkuepelaaja Bartosz Kapustka myytiin noin 5 miljoonalla eurolla kesällä 2016 Leicesteriin. Nykyisessä joukkueessa suurin tähti on maajoukkuepelaaja Damian Dabrowski, joka pelaa keskikentän pohjalla ja muodostanee hyvän kaksikon Forsellin kanssa.
Cracovian stadionille mahtuu noin 14000 katsojaa, eli Wislan suurempaan stadioniin verrattuna Cracovian stadion on kompakti ja siellä on parempi tunnelma. Cracovia on lisäksi tänä vuonna aloittamassa uuden harjoituskeskuksen rakentamista Krakovan länsipuolelle. Eli joukkueen tausta-asiat ovat kunnossa, mutta liigan suurseurojen (Legia Warszawa, Lech Poznan, Lechia Gdansk) tasolle on vielä matkaa - kyseisen kolmen joukkueen resurssit ovat aivan eri tasolla Cracoviaan verrattuna.
Mielenkiintoinen kausi on tulossa
Kaikki Puolan liigan ottelut näkyvät joko paikallisella Canal+:lla tai Eurosportilla, ja streameja löytyy hyvin jokaiseen otteluun. Ensimmäisen kierros pelataan 15-16 heinäkuuta jolloin Piast Gliwice matkustaa Cracovian vieraaksi.