FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.06.2019 klo 03:26:33 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 147 [148] 149 ... 338
 
Kirjoittaja Aihe: Liverpool F.C. 2017/18 - Challenge For The Top 4  (Luettu 1124778 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
bergerinpatrik

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFCInter


Vastaus #3675 : 07.12.2017 klo 10:03:10

Kasassa pitäisi olla helposti 6pistettä, nyt niitä on 2. Kyllä nämä paikat on kohta pakko realisoitua myös maaleiksi. Nyt taas 17 laukausta, joista 7 maalia kohti, yksi maali.

Pakko nostella myös omaa häntää, tässä lainaus Spartak-vieraspelin jälkeen, kun Liverpool paini tehokkuusongelmien kanssa ja hätäisimmät povasivat tippumista jopa Eurooppaliigan paikalta...
Nyt paikat on realisoitunut maaleiksi ja tämä on näkynyt viimeiset 11 ottelua myös tulostaululla, tuloksena 40 tehtyä maalia.
bergerinpatrik

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFCInter


Vastaus #3676 : 07.12.2017 klo 10:39:28

Moskovalaiset toki sortuivat Anfieldin paineessa helpon näköisiin virheisiin, mutta itse haluan jälleen uskoa, että Liverpool teki vastustajasta paskan näköisen, eikä paska vastustaja Liverpoolista hyvän näköisen. 8)

Toivottavasti näin.

Lainaus
Andrew Beasley‏Varmennettu tili @BassTunedToRed
10 t10 tuntia sitten
Maribor's six home CL results from their two campaigns:
1-1, 1-1, 0-1, 1-1, 0-7, 1-1.
It was 'only Maribor' when Liverpool won though.
juuk

Poissa Poissa


Vastaus #3677 : 07.12.2017 klo 11:18:30

Omaan silmään sturre taas näytti aika selkeästi ettei sovi palaksi tätä peliä jos paikka oli tiukempi. Ei kyennyt siihen nopeaan ja pienen tilan lyhytsyöttöpeliin ja useampi hyökkäys boksin tuntumassa tyssäsi syöttöön kohti häntä.

Soisi ennemmin Solankelle/Oxille nuo minuutit.

Joukkueena esitys oli melko ehjä, mutta hiukan helpolla päästiin nyt kun tuli kevyehkö pilkku ja Spartak alkoi nostamaan isommalla riskillä = tuho

Itse laitoin tuon pienen eron pelinluvussa Sturridgen ja pelikavereiden kesken lähinnä ruosteisuuden piikkiin. Ei tuollaisia menestyksekkäitä lyhytsyöttökombinaatioita boksin laidalla voi niin paljoa odottaa, kun kaveri pelaa kuitenkin niin vähän. Mutta mielestäni Sturridge on nyt näyttänyt vähän samalta kuin Origi toissakaudella, kun Klopp ohjeisti kaveria pitämään pelinsä simppelinä ja tehokkaana ja osallistumaan prässiin pelikavereiden tueksi. Selkeää parannusta havaittavissa joukkuetta auttavampaan suuntaan. En tiedä mihin se yltää, mutta oikea kehityssuunta miellyttää.

Toki myös Solanke ja Ox tarvitsevat peliaikaa, mutta varsinkin Ox on ollut usein niin eri aaltopituuksilla syöttöjensä kanssa, että saisi varmaan tehdä treenikentällä enemmän duunia. Klopp osoitti Hendon penkityksellä, ettei ketään kumarrella, joten eiköhän Solankekin taas jossain vaiheessa ole Sturridgen edellä nokkimisjärjestyksessä, kunhan osoittaa samanlaista kehitystä.
Trulli

Poissa Poissa


Vastaus #3678 : 07.12.2017 klo 12:06:57


Klopp osoitti Hendon penkityksellä, ettei ketään kumarrella, joten eiköhän Solankekin taas jossain vaiheessa ole Sturridgen edellä nokkimisjärjestyksessä, kunhan osoittaa samanlaista kehitystä.
Tai sitten Klopp vain säästeli Hendoa derbyyn. Ei tässä nyt välttämättä mistään sen suuremmasta eleestä ollut kyse.

Kokonaisuudessaan loistava suoritus koko joukkueelta. Myös puolustus ja maalivahtityöskentely vakuuttivat. Tuo Kariuksen jalalla pelaaminen on kuitenkin erittäin tärkeää paineen purkamisessa, sillä Mignon kanssa se pallo tulee niin nopeasti takaisin. Jos tällainen flow pystytään pitämään yllä kun mennään otteluruuhkassa vielä eteenpäin, niin se lupaa erittäin hyvää tulevan kannalta. Ketsuppipullo on onneksi monella auki, eikä olla pelkästään Salahin tai Firminon onnistumisten varassa. Nyt vain hönkää lisää ja muutaman pinnan ero pitäisi repiä Arsenaliin ja Tottenhamiin, niin olisi hieman helpompi hengittää.
juuk

Poissa Poissa


Vastaus #3679 : 07.12.2017 klo 12:16:57

Puolustuksen tiivistymisessä on Kloppon sanoin näkyvissä se efekti, minkä säännönmukaisempi hyökkääminen ja sitä seuraava kontrolloitu prässi tuottaa. Eli kun hyökkäyksessä ei olla ihan niin paikattomia, niin prässääminen onnistuu paremmin, ja kun prässin ensimmäinen aalto onnistuu edes kohtuullisesti, niin puolustuksella ei ole jatkuvasti helvetinmoinen kiire.

Tämän lisäksi eilisessä matsissa auttoi aikalailla sekin, ettei Spartak prässännyt juuri yhtään. Vrt esim Sevillan peli-ilme toisella jaksolla. Keskikentällä ei juuri kiirettä tullut ja harhasyöttöjen ja pahojen pallonmenetysten riski oli minimaalinen.

Tai sitten Klopp vain säästeli Hendoa derbyyn. Ei tässä nyt välttämättä mistään sen suuremmasta eleestä ollut kyse.

Tottapa tämäkin. Mutta arvelisin, että Hendo tulee olemaan enemmänkin rotaatiossa, jos ei pysty nostamaan tasoaan.
Radu

Poissa Poissa


Vastaus #3680 : 07.12.2017 klo 12:50:16

Mistäköhän legenda Kariuksen ylivertaisesta jalalla pelaamisesta / syöttötyöskentelystä Mignolet'hen verrattuna kumpuaa? Yhdestä Kariuksen maalipaikkaan johtaneesta avauksesta? Tilastot tältä kaudelta (per 90 min):

TOTAL PASSES
Karius (CL): 13,33
Karius (PL): 20
Mignolet (PL): 18

SUCCESSFUL PASSES
Karius (CL): 8,67
Karius (PL): 8
Mignolet (PL): 12,57

PASS COMPLETION
Karius (CL): 65%
Karius (PL): 40%
Mignolet (PL): 70%

AVG PASS LENGTH
Karius (CL): 34,17
Karius (PL): 41
Mignolet (PL): 32,57
bergerinpatrik

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFCInter


Vastaus #3681 : 07.12.2017 klo 13:07:14

Mistäköhän legenda Kariuksen ylivertaisesta jalalla pelaamisesta / syöttötyöskentelystä Mignolet'hen verrattuna kumpuaa? Yhdestä Kariuksen maalipaikkaan johtaneesta avauksesta? Tilastot tältä kaudelta (per 90 min):

Katsomalla jokaisen pelin?
Se on on avain selkeää, tilastoista huolimatta, että Kariuksen avauspelaaminen on selkeästi Mignolettiä edellä. Karius myös pyrkii joka kerta avaamaan nopealla, joka keskimäärin johtaa heikompaan onnistumisprosenttiin, vaikka nopeuttaisi ja edistäisi peliä huomattavasti. Plussana tietysti se, että Karius pystyy avaamaan maalipotkut myös keskiviivan paremmalle puolelle. Haikeana toki muistelen Reinan avauspelaamista...

Tuo tilasto ei kuitenkaan kovin kattavasti tuo tuota avauspeliä esille, ainakin tuo Kariuksen yhden Valioliigapelin otanta on aivan turha. Tuosta pystyy vain lukemaan, että Mignolet syöttelee enemmän lyhyempiä syöttöä, kun Karius pyrkii avaamaan pitkillä avauksilla. Näin keskimäärin.
« Viimeksi muokattu: 07.12.2017 klo 13:09:49 kirjoittanut bergerinpatrik »
Dagger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi, Apollo, Hyps,FC TPS, LFC


Vastaus #3682 : 07.12.2017 klo 13:39:17

Katsomalla jokaisen pelin? Plussana tietysti se, että Karius pystyy avaamaan maalipotkut myös keskiviivan paremmalle puolelle.
Tuosta pystyy vain lukemaan, että Mignolet syöttelee enemmän lyhyempiä syöttöä, kun Karius pyrkii avaamaan pitkillä avauksilla. Näin keskimäärin.

Näinpä. Onhan toi Mignonin avaaminen pahimmillaan hirveetä räpistelyä ja kaiken kukkuraksi kun ne avaukset jää omalle puoliskolle ja vieläpä suoraan vihulle, lyhyet nyt menee omille,mutta ei näin. Kyllähän ton nyt näkee lasisilmälläkin että Kariuksen avauksissa on enemmän yritystä ja potentiaalia hyökkäyssuuntaan kuin että se tulisi vain vastapallona takaisin (kärjistettynä)
pikkelssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFC, Juve, kaakon kovimmat


Vastaus #3683 : 07.12.2017 klo 13:54:29

Kyllä omasta mielestäni "ruosteinen" Sturre teki eilen ihan hyvää duunia sen ajan mitä kentällä oli Firminon väistyessä paikaltaan. 4min ja maalisyöttö Manén illan toiseen, lisäksi oli ratkaisevasti Salahin kanssa boksissa härnäämässä, ennen egyptiläisen viimeistä naulaa Spartakin arkkuun. Daniel on toki tarvinnut peliinsä paljon lisää asioita että sijaa Kloppon papereissa miehelle olisi. Parasta kaverin itsensä kannalta voisi olla tässä joulukuun ruuhkissa päästä muutamia kertoja kokoonpanoon ja tehdä jokusen säkin joilla voisi herätellä mahdollisia ostajaehdokkaita, koska kyllähän se taitaa niin olla että maisemanvaihto uransa kannalta olisi se suotuisin asia tehdä.

Milnerin duunille myös erityisesti nostettava peukaloa, Manén ensimmäiseen (helkatin hienoon maaliin) tullut keso oli myös sellaista pornoa että oksat pois Ylos Kolme syöttöä boringille, näki selvästi miten peli maistuu ja kaveri oli pirteä kuin mikä. Coun kanssa hienoa yhteispeliä eritoten.

Näinpä. Onhan toi Mignonin avaaminen pahimmillaan hirveetä räpistelyä ja kaiken kukkuraksi kun ne avaukset jää omalle puoliskolle ja vieläpä suoraan vihulle, lyhyet nyt menee omille,mutta ei näin. Kyllähän ton nyt näkee lasisilmälläkin että Kariuksen avauksissa on enemmän yritystä ja potentiaalia hyökkäyssuuntaan kuin että se tulisi vain vastapallona takaisin (kärjistettynä)
Onko tuosta avauspelistä ja kakkospallojen saamisesta Liverpoolille olemassa jotain tilastoa jossa molemmat maalivahdit eriteltynä? Tuntuviksi tosiaan noista Kariusin avauksista noihin palloihin päästään kovemmalla prosentilla mutta onko tämä vain jonkinlainen harha ???
Radu

Poissa Poissa


Vastaus #3684 : 07.12.2017 klo 14:32:12

Se on on avain selkeää, tilastoista huolimatta, että Kariuksen avauspelaaminen on selkeästi Mignolettiä edellä.

Aha, no sit se on just niin. :D Harvoin tulee jankattua kenenkään kanssa, mutta tuollainen yksisilmäinen faktoista välittämätön ristiretki yhtä pelaajaa vastaan on pidemmän päälle todella rasittavaa luettavaa.

Tuo tilasto ei kuitenkaan kovin kattavasti tuo tuota avauspeliä esille, ainakin tuo Kariuksen yhden Valioliigapelin otanta on aivan turha.

Miksi? Koska siinä Kariuksen tilastot olivat huonot? Tuo ei ole mikään agendan mukaisesti valikoitu tilastokattaus, vaan siinä ovat yksinkertaisesti mukana näiden Liverpoolin maalivahtien kaikki tämän kauden ottelut.

Plussana tietysti se, että Karius pystyy avaamaan maalipotkut myös keskiviivan paremmalle puolelle.

Kariuksen maalipotkut ovat tosiaan pidempiä kuin Mignolet'n, tuo on potentiaalinen etu.

Tuosta pystyy vain lukemaan, että Mignolet syöttelee enemmän lyhyempiä syöttöä, kun Karius pyrkii avaamaan pitkillä avauksilla. Näin keskimäärin.

Nimenomaan näin. Ja tuo onkin näiden kahden maalivahdin ainoa merkittävä ero avauspelaamisessa. Millään todennettavalla mittarilla Kariuksesta ei saa ylivertaisesti parempaa pelin avaajaa kuin Mignolet.

Näinpä. Onhan toi Mignonin avaaminen pahimmillaan hirveetä räpistelyä ja kaiken kukkuraksi kun ne avaukset jää omalle puoliskolle ja vieläpä suoraan vihulle, lyhyet nyt menee omille,mutta ei näin. Kyllähän ton nyt näkee lasisilmälläkin että Kariuksen avauksissa on enemmän yritystä ja potentiaalia hyökkäyssuuntaan kuin että se tulisi vain vastapallona takaisin (kärjistettynä)

Lasisilmällä tuollaiseen näkemykseen voi päätyäkin, muuten on vähän hämmentävä johtopäätös että Mignolet'n hieman lyhyemmät (ero keskimäärin puolisentoista metriä) ja paremmalla prosentilla omille menevät avaukset tulevat useammin vastapallona takaisin kuin Kariuksen pidemmät ja useammin vastustajalle päätyvät avaukset.
« Viimeksi muokattu: 07.12.2017 klo 14:37:50 kirjoittanut Radu »
bergerinpatrik

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFCInter


Vastaus #3685 : 07.12.2017 klo 16:06:37

Aha, no sit se on just niin. :D Harvoin tulee jankattua kenenkään kanssa, mutta tuollainen yksisilmäinen faktoista välittämätön ristiretki yhtä pelaajaa vastaan on pidemmän päälle todella rasittavaa luettavaa.

Miksi? Koska siinä Kariuksen tilastot olivat huonot? Tuo ei ole mikään agendan mukaisesti valikoitu tilastokattaus, vaan siinä ovat yksinkertaisesti mukana näiden Liverpoolin maalivahtien kaikki tämän kauden ottelut.

Kariuksen maalipotkut ovat tosiaan pidempiä kuin Mignolet'n, tuo on potentiaalinen etu.

Nimenomaan näin. Ja tuo onkin näiden kahden maalivahdin ainoa merkittävä ero avauspelaamisessa. Millään todennettavalla mittarilla Kariuksesta ei saa ylivertaisesti parempaa pelin avaajaa kuin Mignolet.

Lasisilmällä tuollaiseen näkemykseen voi päätyäkin, muuten on vähän hämmentävä johtopäätös että Mignolet'n hieman lyhyemmät (ero keskimäärin puolisentoista metriä) ja paremmalla prosentilla omille menevät avaukset tulevat useammin vastapallona takaisin kuin Kariuksen pidemmät ja useammin vastustajalle päätyvät avaukset.


Vale->emävale->tilasto.

Tilastointitapakin voi vääristää näitä lukuja. Toki nämä ovat lukuja, eikä mulla siihen mitään sanottavaa/väiteltävää ole. Kuitenkin jos pelejä katselee, niin huomaa kyllä eron maalivahtien avausten välillä. Kuten todettua Karius pyrkii avaamaan nopeammin ja suoraviivaisemmin, joka ylläpitää pelin "flowta" paremmin yllä. Mignolet avaa vain harvoin pallon saamisen jälkeen nopeasti ja näin vastustajat pääsevät ryhmittymään puolustusasemiin, joka johtaa näihin vastapalloihin, koska Liverpoolin keskikenttä/hyökkäys eli ole kovin pääpelivoimainen. Lisämausteen tuo tämä Bantamoi-veroinen potkuvoima.

Ei tämä ole mikään ristiretki Mignoletia vastaan, vaan ihan katsomalla huomioitu asia. Mielestäni Liverpool antaa tällä hetkellä vastustajilleen tasoitusta maalivahtipelissä, oli maalissa Mignolet tai Karius.
« Viimeksi muokattu: 07.12.2017 klo 16:09:34 kirjoittanut bergerinpatrik »
McManaman

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool


Vastaus #3686 : 07.12.2017 klo 16:17:58


Ei tämä ole mikään ristiretki Mignoletia vastaan, vaan ihan katsomalla huomioitu asia. Mielestäni Liverpool antaa tällä hetkellä vastustajilleen tasoitusta maalivahtipelissä, oli maalissa Mignolet tai Karius.

Noista kahdesta saisi yhdistettyä yhden oikein hyvä maalivahdin.
bergerinpatrik

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFCInter


Vastaus #3687 : 07.12.2017 klo 17:09:15

EOM?

hardluckpool

Poissa Poissa


Vastaus #3688 : 07.12.2017 klo 17:43:05

EOM?

Luultavasti ainakin liivien pukemisen osalta...
Nutmeg

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFC


Vastaus #3689 : 07.12.2017 klo 18:27:48

Top 5 Valioliiga kärkipelaajat kaikissa kilpailuissa tehojen mukaan:

1. Kane 16+3=19
2. Firmino 12+6=18
3. Lukaku 13+4=17
4. Aguero 12+3=15
5. Morata&Jesus 10+4=14

Ja silti somessa näkyy valtava määrä huuteluita Aubameyangin perään.
mikki-hiiri

Poissa Poissa


Vastaus #3690 : 07.12.2017 klo 18:42:01

Top 5 Valioliiga kärkipelaajat kaikissa kilpailuissa tehojen mukaan:

1. Kane 16+3=19
2. Firmino 12+6=18
3. Lukaku 13+4=17
4. Aguero 12+3=15
5. Morata&Jesus 10+4=14

Ja silti somessa näkyy valtava määrä huuteluita Aubameyangin perään.

Niinno Firmino kuitenkin valioliigassa 5+2 kolmessatoista ottelussa. Maali/200min ei ole kovin hyvä saldo hyökkääjälle, vaikka toki Firminon arvoa ei mitata vain tehoissa.
juuk

Poissa Poissa


Vastaus #3691 : 07.12.2017 klo 19:11:30

Eikö Salah 18+6 tehoilla päässyt tuolle listalle?
redcrew

Poissa Poissa


Vastaus #3692 : 07.12.2017 klo 19:19:59

Eikö Salah 18+6 tehoilla päässyt tuolle listalle?

Eihän Salah ole "kärkipelaaja".
Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #3693 : 07.12.2017 klo 19:35:54

Niinno Firmino kuitenkin valioliigassa 5+2 kolmessatoista ottelussa. Maali/200min ei ole kovin hyvä saldo hyökkääjälle, vaikka toki Firminon arvoa ei mitata vain tehoissa.

Niin no Firminon maalit nyt on sattunu vaan tulemaan Mestarien liigassa. Toki siellä on niitä maaleja näistä murskajaisista, mutta hyvin paljon myös muistakin otteluista. Kun ottaa huomioon miten kokonaisvaltainen Firmino on ja kuinka paljon paremmaksi hän joukkuekaverinsa tekee niin brassin tehot ovat tällä hetkellä vähintäänkin riittävällä tasolla.
Häckett

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool FC


Vastaus #3694 : 07.12.2017 klo 22:01:58

Täällä on paljon kehuttu manea, Egyptin messiä ja brasseja, ihan syystä tietenkin mutta pakko nostaa esiin kyl Joe Gomezin pelaaminen. Oli ilo nähdä kaiffarin dominointia jo lokakuussa livenä. Pelistä toiseen kyl huikee. Ihan kiva tilanne tulevaisuudessa jos ottaa noin dominanssi otteet topparinakin.
Pyrkka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Berat Sadik & Andy Carroll


Vastaus #3695 : 07.12.2017 klo 22:14:34

Täällä on paljon kehuttu manea, Egyptin messiä ja brasseja, ihan syystä tietenkin mutta pakko nostaa esiin kyl Joe Gomezin pelaaminen. Oli ilo nähdä kaiffarin dominointia jo lokakuussa livenä. Pelistä toiseen kyl huikee. Ihan kiva tilanne tulevaisuudessa jos ottaa noin dominanssi otteet topparinakin.

En nyt dominoinnista puhuisi, mutta hyvällä tasolla Gomez on pelannut. Ylöspäin Gomezin tuoma hyöty on toki rajallinen, mutta eipä se Clynekään kovin paljoa vaarallisempi ole. Lisäksi puolustaessa sattuu silloin tällöin nukahduksia ja väärin arviotuja tilanteita, mitä Clynelle erittäin harvoin sattuu. Gomezin nopeus on ollut hyödyksi, kun topparit eivät mitään pikakiitureita ole. Fysiikassa on ehkä kuitenkin vielä kehitettävää ennen kuin Gomezin uskaltaa asettaa pysyvämmin topparin paikalle painimaan. Toivottavasti Gomezin tulevaisuus on topparina, sillä laitapakkina tuo ei ehkä kuitenkaan ole sitä Liverpool-tasoa, jolla mestaruuksia voitetaan. Poolin onneksi Trent Alexander-Arnoldilla on kaikki potentiaali suurseuran laitapuolustajaksi. Gomezilla on ikää kuitenkin vasta 20 vuotta ja varsinkin viime vuosien hirvittävien loukkaantumisten jälkeen on hienoa nähdä jannun pelaavan nykyisellä tasolla. 
McManaman

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool


Vastaus #3696 : 08.12.2017 klo 09:53:18

En nyt dominoinnista puhuisi, mutta hyvällä tasolla Gomez on pelannut. Ylöspäin Gomezin tuoma hyöty on toki rajallinen, mutta eipä se Clynekään kovin paljoa vaarallisempi ole. Lisäksi puolustaessa sattuu silloin tällöin nukahduksia ja väärin arviotuja tilanteita, mitä Clynelle erittäin harvoin sattuu. Gomezin nopeus on ollut hyödyksi, kun topparit eivät mitään pikakiitureita ole. Fysiikassa on ehkä kuitenkin vielä kehitettävää ennen kuin Gomezin uskaltaa asettaa pysyvämmin topparin paikalle painimaan. Toivottavasti Gomezin tulevaisuus on topparina, sillä laitapakkina tuo ei ehkä kuitenkaan ole sitä Liverpool-tasoa, jolla mestaruuksia voitetaan. Poolin onneksi Trent Alexander-Arnoldilla on kaikki potentiaali suurseuran laitapuolustajaksi. Gomezilla on ikää kuitenkin vasta 20 vuotta ja varsinkin viime vuosien hirvittävien loukkaantumisten jälkeen on hienoa nähdä jannun pelaavan nykyisellä tasolla. 

Tähän kaikkeen, aika pitkälti sama.
pikkelssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFC, Juve, kaakon kovimmat


Vastaus #3697 : 08.12.2017 klo 11:32:30

TAA:sta pakko olla samaa mieltä potentiaalin osalta. Nuorimies on rauhoittanut ainakin omat hermoni siihen nähden, että kun pääsee nykyään kentälle niin mitään kamalaa hasardia ei odota, eikä sitä tietty yleensä juuri hänen kohdalla tapahdukaan. Akatemiasta päässeille kaveri antaa myös vahvaa signaalia tekemisellään että isompiin valokeiloihin pääsy ei ole mikään mahdottomuus, kun jaksaa vain tehdä duunia. Toisaalta "harmittaa" että keskikenttä ja hyökkäys on pelittänyt niin hyvin (pun intended) koska tämä ei todellakaan avaa paikkoja noilla pelipaikoilla operoiville nuorille (mm. Woodburn, Ejaria) mutta tietenkin joukkue, tasapaino ja hyvät tulokset edellä mennään. Mutta eiköhän noita vastuunottoja vielä avaudu heillekin mahdollisten ja todennäköistenkin loukkien myötä, ainankin FA-Cupissa jos ei muuta. Tuonne uskonkin Kloppon budjetoineen junnujen peluuttamista, liiga ja UCL edellä kuitenkin todennäköisesti mennään, vaikka cupista pokaalia olisikin ehkä "helpoin" saada kaappiin.

Nyt kun Firmino pelaa kolmatta kauttaan Liverpoolissa, olisi mielenkiintoista tietää millä hinnalla brassi liikahtaisi jos Liverpool olisi halukas hänet myymään. Kaverin tekeminen on kehittynyt Kloppon alaisuudessa kyllä sellaisiin mittasuhteisiin että voidaan pelitavan puolesta puhua melkein korvaamattomasta pelaajasta, ainakin isoissa otteluissa. Kyllä tuo maksettu pauttiarallaa 30milj. alkaa tuntua halvalta, samalla tavalla kuin Coutinhon vajaa 10milj. :D Ylos

Harmillisesti Everton myös suht hyvässä vireessä ennen Merseysiden Derbyä, Big Sam saanut nyt ainakin alkuun hyvän lähdön. Mitenhän käy viikonloppuna...
hardluckpool

Poissa Poissa


Vastaus #3698 : 08.12.2017 klo 12:27:09

Harmillisesti Everton myös suht hyvässä vireessä ennen Merseysiden Derbyä, Big Sam saanut nyt ainakin alkuun hyvän lähdön. Mitenhän käy viikonloppuna...

5,6-1,2 löytyy taululta pelin päätteeksi ;)

Noihin nuorempiin pelaajiin; Ejaria, Kent, Wilson, Woodburn, Ojo, (varauksin Grujic ja Brewster ja miksei Solankekin jos ei ala saamaan enemmän aikaa ykkösten kanssa) tarvitsevat ehdottomasti laadukkaita lainapestejä tässä kohden. Osallahan noita jo onkin ja varmasti tammikuussa jotain tapahtuu näiden kanssa lisää. Todella harmillista odotella yksittäistä 10 minuuttista ykkösten mukana, jota ei välttämättä edes tule.
McManaman

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool


Vastaus #3699 : 08.12.2017 klo 12:37:46

Mitenhän käy viikonloppuna...

Koska kyseessä on Derby, niin voi käydä ihan miten vaan. Mutta odotan vähintäänkin viihdyttävää peliä. Ylos

 
Sivuja: 1 ... 147 [148] 149 ... 338
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines