FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.02.2019 klo 12:57:11 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 204 [205] 206 ... 338
 
Kirjoittaja Aihe: Liverpool F.C. 2017/18 - Challenge For The Top 4  (Luettu 1118834 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
King#26

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vepsu, Spurs


Vastaus #5100 : 23.01.2018 klo 00:43:28

Illan tuloksen myötä malliesimerkki miksi tänne spämmätyinpäänkin kausitopikkiin kannattaisi vain pyrkiä ruotimaan oman joukkueen aikaisempia ja tulevia esityksiä 3o/9p voittobudjettien sijaan. Mielenkiintoista nähdä joko alkaa Cou-massit polttelemaan yhden paniikkihankinnan verran.
AndyLove

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JäPS & Liverpool


Vastaus #5101 : 23.01.2018 klo 01:18:47

On kyllä koomista tämä Poolin kannattaminen. Ensin kaadetaan sarjakärki todella upeallla pelillä mutta sen jälkeen jumboa vastaan ei saada edes kunnon paikkoja luotua. Mites Andy, mestaruus vielä mahdollinen?

e: no lopussa yksi paikka.

Matemaattisesti se mestaruus on yhä mahdollinen. Ilmoitan sulle kyllä kun asia muuttuu niin ei tarvitse jokaisessa viestissä kysyä erikseen.
ProffaKC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klubi


Vastaus #5102 : 23.01.2018 klo 01:21:19

Olipa kauhea peli. Kovasti odotin, että paranisi toiselle jaksolle mutta näytti mun silmiin melkein huonommalta kuin ensimmäinen. Ei sitä sumppua voi murtaa jos kukaan ei tee liikkeitä. Kerta toisensa jälkeen odotin sitä 'triggeriä' jolloin joku tekisi liikkeitä, mutta sen tullen kaikki seisoi paikallaan. Vaikea sen rytminvaihdoksen pallon kanssa tehneen pelaajan on pyrkiä syöttää eteenpäin jos kaikki seisovat kaivelemassa muniaan.

Toppariparin työskentely oli ehkä ainut asia, joka toimi jotenkin. Van Dijkiltä hieman epäonninen pudotus Swansean pelaajalle, mutta näytti mielestäni siltä että oma pelaaja horjautti hänet jonka johdosta pusku suuntautui keskelle.

On se vaikeaa olla Liverpoolin kannattaja. Toivottavasti valmennustiimi katsoo peiliin ja ottaa opiksi. Hankintojakin olisi kiva nähdä, kyllä tuo joukkue tarvitsee sen taiturin keskikentälle, joka pystyy noita alhaalla makaavia puolustuksia puhkomaan.
Nutmeg

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFC


Vastaus #5103 : 23.01.2018 klo 01:28:04

Illan tuloksen myötä malliesimerkki miksi tänne spämmätyinpäänkin kausitopikkiin kannattaisi vain pyrkiä ruotimaan oman joukkueen aikaisempia ja tulevia esityksiä 3o/9p voittobudjettien sijaan. Mielenkiintoista nähdä joko alkaa Cou-massit polttelemaan yhden paniikkihankinnan verran.

Eipä tässä nyt mitään hätää ole ja tuskin paniikkihankintoja nähdään. Tähän pistemenetykseen oli vielä "varaa", sillä uskon Spursin jatkavan pisteiden tiputtelua seuraavissa peleissä. Niin kuin joku tuolla Kalina-topicissa mainitsikin niin Pool olisi voittanut tämän päivän pelin yhdeksän kertaa kymmenestä. Esitys oli mielestäni parempi kuin esimerkiksi ManUn, Spursin ja Chelsean esitykset. ManUn pelasti rima sisään rima ulos, Spursin Sotonin surkea viimeistely ja Chelsean viheltämättä jääneet rankkarit.
« Viimeksi muokattu: 23.01.2018 klo 01:32:35 kirjoittanut Nutmeg »
Birkenhead Boozer

Poissa Poissa


Vastaus #5104 : 23.01.2018 klo 06:03:53

Illan tuloksen myötä malliesimerkki miksi tänne spämmätyinpäänkin kausitopikkiin kannattaisi vain pyrkiä ruotimaan oman joukkueen aikaisempia ja tulevia esityksiä 3o/9p voittobudjettien sijaan. Mielenkiintoista nähdä joko alkaa Cou-massit polttelemaan yhden paniikkihankinnan verran.

Kiitos tästä helvetin tärkeästä näkemyksestä.

Mitään mielenkiintoista spursiin liittyvää en keksi.

sond

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: liverpool


Vastaus #5105 : 23.01.2018 klo 06:58:14

Tilastotappio? Hyvinhän se jo menikin :D Olihan siinä paikkoja siihen viiteen maaliin mutta ei vaan uponnu. Eihän tässä kaudessa olisi seurattavaa jos Pool ei tätä tekis itselleen jännäksi, Swansea pelasi toki tosi hyvin.
Zorbas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Veikkausliigajoukkueet, joilla olosuhteet kunnossa


Vastaus #5106 : 23.01.2018 klo 08:30:47

Olihan siinä paikkoja siihen viiteen maaliin mutta ei vaan uponnu.

:D Joo, tosi hyvä matsi Poolilta! Oli taas suorastaan nautinto katsella joegomezien sexyfootballia 90-minuuttinen.

Edit: lisäksi positiiviselle puolelle voidaan lisätä Kariusin peli; torjuntaprosentti eilen huikeat 50, joka taitaa olla kaverin henkilökohtaisia kärkitilastoja Pool-uralla ja nostaa kauden kokonaisstatistiikkaa mukavasti ylöspäin.
« Viimeksi muokattu: 23.01.2018 klo 08:33:47 kirjoittanut Zorbas »
bergerinpatrik

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: LFCInter


Vastaus #5107 : 23.01.2018 klo 08:47:12

Olihan taas sellainen perinteinen ohipeli, vaikkakin 9/10 tämä sama peli ei olisi päättynyt Joutsenien voittoon. Lopun paikkojen hassaaminen alleviivasi koko esityksen.

Jo ensimmäisten minuuttien aikana näki pelin hengen ja kuinka heikolla jalalla vierasjoukkue oli liikenteessä. Pelin avaaminen oli aivan liian hidasta, eikä puolustussumppua pystytty liikuttamaan tarpeeksi. Toisinsanoen puolustaminen tehtiin Swansealle varsin helpoksi. Kloppo pelinjälkeisessä haastattelussa totesikin, ettei joukkue pystynyt noudattamaan sovittua pelisysteemiä, jota tauolla kerrattiin uudelleen, yhtä heikoin tuloksin.

Muutama hätähousu taas täällä kritisoi Kloppoa ottelun tuloksesta, vaikka näissä bussipeleissä on tällä kaudella menty selkeästi eteenpäin ja tuskin tarkoitus oli pelata eilisellä tavalla. Toki Kloppokaan ei ole kritisoinnin yläpuolella ja ainakin itselläni tuli mieleen muutama asia:
- Gomez <-> TAA, Gomez ei topparikoulutuksen takia pysty kyllä tuottamaan ylöspäin oikeastaan minkäänlaista uhkaa, eilen Trent olisi varmasti pystynyt käyttämään tuota oikeanlaidan tyhjiötä paremmin hyväksi.
- Gini <-> Lallana, Gini on parhaimmillaan näissä tiukoissa peleissä, joissa joudutaan tosissaan vääntämään keskikentän hallinnasta, mutta mitään lisäarvoa kaveri ei tuota näitä busseja vastaan.
- Kentältä puuttui täysin ns. luova-pelaaja, joka kykenisi tuottamaan yllättäviä ratkaisuja, keskikentällä oli sellainen telakolmikko, että pelinrakennuksesta vastuussa oli lähinnä Matip-VVD-kaksikko.

Se on huolestuttavaa, että kilpailijat vahvistavat rosteriaan tammikuussa ja Liverpool myy parhaan pelaajansa pois, eikä korvaa tätä tai sijoita edes muun rosterin vahvistamiseen. Toki VVD on selkeä vahvistus alakertaan, mutta kun vaihdosta tulee Ingsiä, Lallanaa (kun muista vaihtomiehistä ei ole kyllä mitään hyötyä) niin ohuelta tuo rosteri näyttää.
Lainaus
After Coutinho's sale, Liverpool have the lowest net spend in the Premier League over the last 2 years,at -£34 million while the two highest are Man City with £292million & Man Utd with £257million

Ohipelistä huolimatta turha lietsoa mitään paniikkia, näitä nyt sattuu vain pidemmässä sarjassa, vaikka kentällä kaksi eritasoista joukkuetta pelasikin.


Edit. Olisin myös aloittanut Milnerillä Robertsonin tilalla, vaikka Robertson oli näkyvimpiä pelaajia, niin Milner pystyy tuottamaan laadukkaampia palloja boxiin kuin scotti.
« Viimeksi muokattu: 23.01.2018 klo 09:44:21 kirjoittanut bergerinpatrik »
Lihamestari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFC, TB12


Vastaus #5108 : 23.01.2018 klo 08:53:21

Tsiisus sentään, itse olin ajatellut että jos tuolta päästäisiin hakemaan joku nihkeähkö 1-0-vierasvoitto, mutta että ilmeisen karseaa peliä ja turpaan vielä tuli. Kyllähän se olis mukavaa jos tuonne saataisiin joku luovempi kaveri keskikentälle hyrräämään mutta saattaa olla toiveajattelua, ainakin tässä ikkunassa.
ProffaKC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klubi


Vastaus #5109 : 23.01.2018 klo 09:04:21


Edit: lisäksi positiiviselle puolelle voidaan lisätä Kariusin peli; torjuntaprosentti eilen huikeat 50, joka taitaa olla kaverin henkilökohtaisia kärkitilastoja Pool-uralla ja nostaa kauden kokonaisstatistiikkaa mukavasti ylöspäin.

Eipä tuota maalia voi nyt ainakaan Kariuksen piikkiin laittaa :D
White Mamba

Poissa Poissa


Vastaus #5110 : 23.01.2018 klo 09:05:48

Esitys oli mielestäni parempi kuin esimerkiksi ManUn, Spursin ja Chelsean esitykset. ManUn pelasti rima sisään rima ulos, Spursin Sotonin surkea viimeistely ja Chelsean viheltämättä jääneet rankkarit.

Kaikkea sitä pääseekin täällä lukemaan :D

Jalkapallo on maalintekopeli.
pikkelssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFC, Juve, kaakon kovimmat


Vastaus #5111 : 23.01.2018 klo 09:59:00

Ei tuo homma mielestäni pelikirjaan kaatunut, ihan hienosti muutamaan maaliin murtautumispaikkoja saivat mutta poikamainen hätäily ratkaisupaikoissa, pelin tempon jättäminen sopivaksi swansealle sekä aivan liian staattinen tapa yrittää pelata pallo hyökkäyskolmannekselle teki tämän tosiaan swansealle todella helpoksi. Miten voi olla että koko ottelun ajan syötöt ensinnäkin jäivät lähes järjestään taakse, eikä varsinaiselle "front footille" tuntuviksi päästy laisinkaan? Swansean piti käytännössä vain jaksaa pitää formaatio kuosissa ja ei tuollaisen räpellyksen kanssa kovin hankalalta kyllä näyttänyt. Naapurin Penakin olisi pystynyt pitämään poolin eilen nollilla.

"Positiivista" tästä tekee kuitenkin se että saman verran pisteitä oli ainakin omissa papereissa kirjattu tähän vaiheeseen ennen viime kierrosta. Tällaiset esitykset eivät siitä huolimatta kuitenkaan ole ollenkaan hyväksyttäviä, siitä ei ole kyse. Asenteen huonous näkyi pöllöllekin päiväsaikaan ja sille valmennuksen pitää tehdä jotain tulevia otteluja silmälläpitäen. Antoipa taas opetuksen siitä ettei pitäisi hyvin menneiden kärkiottelujen jälkeen jinxailla :D Ylos

Tuon Gomezin esityksen takia halusin TAA:n kentälle koska uumoilinkin vähän tällaista ripulia.. Olisi varmasti tuonut lisäarvoa laitapelaamiseen ja saanut Salahin kanssa enemmän aikaan. Noh, jos vaikka sitten ensi ottelussa..
stroger

Poissa Poissa


Vastaus #5112 : 23.01.2018 klo 12:46:00

Eipä tässä nyt mitään hätää ole ja tuskin paniikkihankintoja nähdään. Tähän pistemenetykseen oli vielä "varaa", sillä uskon Spursin jatkavan pisteiden tiputtelua seuraavissa peleissä. Niin kuin joku tuolla Kalina-topicissa mainitsikin niin Pool olisi voittanut tämän päivän pelin yhdeksän kertaa kymmenestä. Esitys oli mielestäni parempi kuin esimerkiksi ManUn, Spursin ja Chelsean esitykset. ManUn pelasti rima sisään rima ulos, Spursin Sotonin surkea viimeistely ja Chelsean viheltämättä jääneet rankkarit.

Käsittääkseni tuolla kommentilla tarkoitettiin, että Pool olisi voittanut pelatessaan normaalilla tasolla. Tuolla eilisellä pelillä Pool ei olisi voittanut ketään. Esitys oli kärkijoukkueista kierroksen huonoin, ehkä pl Spurs. Chelsea olisi oman pelin voittanut miten päin vaan, mistä lukematkin 0-4 kertovat.
« Viimeksi muokattu: 23.01.2018 klo 12:48:04 kirjoittanut stroger »
Numb

Paikalla Paikalla


Vastaus #5113 : 23.01.2018 klo 14:23:33

Käsittääkseni tuolla kommentilla tarkoitettiin, että Pool olisi voittanut pelatessaan normaalilla tasolla. Tuolla eilisellä pelillä Pool ei olisi voittanut ketään. Esitys oli kärkijoukkueista kierroksen huonoin, ehkä pl Spurs. Chelsea olisi oman pelin voittanut miten päin vaan, mistä lukematkin 0-4 kertovat.

Joo eilistä esitystä ei kannata verrata muihin joukkueisiin oikeastaan. Kaikille näitä heikkoja päiviä tulee. Ennen eilistä oli kuitenkin 3kk ilman tappiota, joten tasaisesti Pool on tässä kuitenkin pelannut. Tämä oli ehkä pieni herätys pelaajille ettei se top 4 paikka ole helppo ansaita.
t-petsku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool FC, Tuomas Virkkunen


Vastaus #5114 : 23.01.2018 klo 22:49:04

Ei se nyt vittu siihen kaatunut
Jaa ;)

Muuten, olikos niissä N. Keita tammikuussa Anfieldille huhuissa (?) mitään perää? Ja jos kyllä, niin mikä on status? Ja mites sitten James R.? Mitään ekstraa Kloppon munaravi meininkiin?
Z1MPPA

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 9611


Vastaus #5115 : 23.01.2018 klo 23:12:09

Muuten, olikos niissä N. Keita tammikuussa Anfieldille huhuissa (?) mitään perää?

Tölkki on ilmoittanut että Keitä ei liiku tammikuussa.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #5116 : 23.01.2018 klo 23:27:52

Jaa ;)

Muuten, olikos niissä N. Keita tammikuussa Anfieldille huhuissa (?) mitään perää? Ja jos kyllä, niin mikä on status? Ja mites sitten James R.? Mitään ekstraa Kloppon munaravi meininkiin?
Leipzig julkisti virallisen tiedotteen, jonka mukaan Keita siirtyy vasta kesällä.

James on Bayernissa lainalla ja kovasti epäilen haluavan Münchenistä Liverpooliin. Osto-optio kesälle -19 muistaakseni 43 miljoonan euron luokkaa. (Jos nyt siis puhumme samasta pelaajasta.)
tuomari turmio

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: So long Fernando!!


Vastaus #5117 : 24.01.2018 klo 09:35:05

Robertsonin pelissä kiinnitti huomiota se, että jos mies ei saa palloa juoksussa suoraan vasemmalle jalalle, niin on todella huono pääsemään pelaajasta ohi. Joka kerta joutui pudottamaan kk/topparille. Sama vika on myös Morenolla, mutta parempi 1vs1 pelaaja kuitenkin. Alaspäin Andy on kuitenkin ihan eri luokkaa.
Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #5118 : 24.01.2018 klo 10:13:34

Robertsonin pelissä kiinnitti huomiota se, että jos mies ei saa palloa juoksussa suoraan vasemmalle jalalle, niin on todella huono pääsemään pelaajasta ohi. Joka kerta joutui pudottamaan kk/topparille. Sama vika on myös Morenolla, mutta parempi 1vs1 pelaaja kuitenkin. Alaspäin Andy on kuitenkin ihan eri luokkaa.

Nojaa. Moreno oli syksyllä ennen loukkaantumistaan Liverpoolin paras puolustaja ja reilulla marginaalilla Robertsonin edellä. Siitähän syystä Robertson istuikin penkillä suurimman osan syksystä Morenon avatessa vasemmalla. Skotti on kerennyt pari loistavaa esitystä antamaan (Everton- ja City-ottelut) mutta isossa kuvassa Moreno on vielä selkeästi Robertsonia edellä kunhan kunnolla kuntoutuu ja jatkaa syksyn tasollaan. Skotin näytöt ovat kuitenkin sitä luokkaa, että näitä isoja vastaan harkitsisin Robertsonia avaukseen ennen Morenoa. Pienempiä vastaan Moreno antaa sitten niin paljon enemmän hyökkäyspelaamiseen, että on selkeä valinta ennen Andyä.
Koom

Poissa Poissa


Vastaus #5119 : 24.01.2018 klo 14:06:02

Robertsonin pelissä kiinnitti huomiota se, että jos mies ei saa palloa juoksussa suoraan vasemmalle jalalle, niin on todella huono pääsemään pelaajasta ohi. Joka kerta joutui pudottamaan kk/topparille. Sama vika on myös Morenolla, mutta parempi 1vs1 pelaaja kuitenkin. Alaspäin Andy on kuitenkin ihan eri luokkaa.
Jotenkin tuntuu, että Kloppin systeemissä laitapakit pudottavat lähes aina pallon 5-10 metrin alibisyötöllä keskikenttämiehelle viereen. Tuntuisi, että ei ole edes lupaa yrittää harhautusta, pelataan aina varman päälle. Nykyfutis on usein roolitukseen perustuvaa konemaista jauhamista, vain harvat ja valitut saavat yrittää henkilökohtaisia ratkaisuja viimeisellä kolmanneksella.
pikkelssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFC, Juve, kaakon kovimmat


Vastaus #5120 : 24.01.2018 klo 14:38:33

Jotenkin tuntuu, että Kloppin systeemissä laitapakit pudottavat lähes aina pallon 5-10 metrin alibisyötöllä keskikenttämiehelle viereen. Tuntuisi, että ei ole edes lupaa yrittää harhautusta, pelataan aina varman päälle. Nykyfutis on usein roolitukseen perustuvaa konemaista jauhamista, vain harvat ja valitut saavat yrittää henkilökohtaisia ratkaisuja viimeisellä kolmanneksella.
Esim. seinäsyöttöjen määrä keskikentän puolelta laitaa pitkin kiihdyttävälle laitapakille on tosiaan vähentynyt (ainakin näin mutulla), sitä on kyllä Kloppon poolissa nähty, mutta tämä johtuu varmaan osin siitäkin että vastustaja on pelannut tuon mahdollisuuden joko hyvin pois tai tälle ominaisuudelle ei nähdä niinkään paljon käyttöä. Suoranaisia vahvoja pääpelaajiahan kärkipelaajissa ei ole joten siinä mielessä tämä on ihan ymmärrettävää. Mutta toisaalta tuota soisi kyllä joskus kuitenkin nähtävän enemmän, ainakin Firminon puskut ovat näyttäneet ihan hienoilta tällä kaudella Ylos Milnerhän tätä viilettämistä ainakin teki viime kaudella, syötöt/keskitykset tosin olivat mitä olivat mutta johtui osin vääräjalkaisuudesta ja joutui usein leikkaamaan hyvän syötön saadakseen.
Pride of Merseyside

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: King Kenny


Vastaus #5121 : 24.01.2018 klo 22:29:59

Coutinhon myyminen toi mukanaan mielestäni myös sen ongelman, että 16 —rajan takaa laukovat pelaajaa ei enää ole. Tällöin Swanseakin voi huoletta maata astetta syvemmällä, kun varsinaista uhkaa ei kaukolaukauksista muodostu. Nythän taisi olla niin, että paras kaukaa laukova oli penkillä (TAA). Ei tarvitse tosiaan olla ihmeellinen ennustaja, että voi sanoa, että jatkossa ollaan kusessa, jos ei saada aiheutettua vaaraa myös boksin ulkopuolelta.
AndyLove

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JäPS & Liverpool


Vastaus #5122 : 24.01.2018 klo 22:34:56

Coutinhon myyminen toi mukanaan mielestäni myös sen ongelman, että 16 —rajan takaa laukovat pelaajaa ei enää ole. Tällöin Swanseakin voi huoletta maata astetta syvemmällä, kun varsinaista uhkaa ei kaukolaukauksista muodostu. Nythän taisi olla niin, että paras kaukaa laukova oli penkillä (TAA). Ei tarvitse tosiaan olla ihmeellinen ennustaja, että voi sanoa, että jatkossa ollaan kusessa, jos ei saada aiheutettua vaaraa myös boksin ulkopuolelta.

Lasaretissa oli Henderson joka on joskus noissa onnistunut. Enemmän tuntuu, ettei ongelma ole ettei kukaan osaisi vaan kukaan ei uskalla edes yrittää.
Pride of Merseyside

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: King Kenny


Vastaus #5123 : 24.01.2018 klo 22:40:40

Lasaretissa oli Henderson joka on joskus noissa onnistunut. Enemmän tuntuu, ettei ongelma ole ettei kukaan osaisi vaan kukaan ei uskalla edes yrittää.
On joo. Mutta ei Hendersonillakaan potkutekniikka ole samalla tasolla A—A:n kanssa. Saati Coutinhon. Kyllä pistää vituttamaan koko myynti. Sinänsä samaa mieltä Dr. Awesomen kanssa, että Liverpool osoitti todellista pikkuseuramentaliteettia siinä, että päästi tärkeimmän palasen kesken kauden pois. Ei mitään tolkkua hommassa.
t-petsku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool FC, Tuomas Virkkunen


Vastaus #5124 : 24.01.2018 klo 23:03:43

Z1MPPA, ja günthers, kiits vastauksista :)

 
Sivuja: 1 ... 204 [205] 206 ... 338
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines