FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.11.2018 klo 23:38:41 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 109 [110] 111 ... 232
 
Kirjoittaja Aihe: Arsenal F.C. 2017/2018. Vain voitto kelpaa, Arsene Wenger  (Luettu 906964 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
H.Incandenza

Poissa Poissa


Vastaus #2725 : 11.01.2018 klo 18:08:15

Tämän päivän Elmossa oli Leppälahden juttu Xhakasta. Ylistettiin, että on potentiaalia Valioliigan parhaaksi keskikenttäpelaajaksi. Syöttää loistavasti ja jalkapalloaivot toimivat. Tosin samalla todettiin myös, ettei tule koskaan seisomaan Wengerin Arsenalissa vaan tarvitsisi ympärilleen organisoidun järjestelmän.
DiggerDaggerDog

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter Turku, Arsenal, (Atlético, Dag&Red. Lazio)


Vastaus #2726 : 11.01.2018 klo 18:22:09

Tämän päivän Elmossa oli Leppälahden juttu Xhakasta. Ylistettiin, että on potentiaalia Valioliigan parhaaksi keskikenttäpelaajaksi. Syöttää loistavasti ja jalkapalloaivot toimivat. Tosin samalla todettiin myös, ettei tule koskaan seisomaan Wengerin Arsenalissa vaan tarvitsisi ympärilleen organisoidun järjestelmän.

:D Toimivat ehkä jossain, missä on tilaa ja aikaa miettiä. Valioliigatempoon ei hoksottimet vaan mitenkään riitä. Ylivoimaisesti aivottomin enemmän pelanneista Arsenalin keskikenttäpelaajista, ainakin tällä vuosituhannella. Muistaakseni jopa Denilson näki ympärilleen, ja antoikin metrin syötöt aika hyvällä prosentilla omille.

Xhakan yksi tai kaksi hyvää ominaisuutta ei vaan riitä absoluuttisella huipputasolla juuri mihinkään.
Jorma Koskenkorva

Poissa Poissa


Vastaus #2727 : 11.01.2018 klo 18:24:58

Itse heittäisin Xhakankin pois mutta ei kaikkia voi toki kerralla vaihtaa.

Tämä ei tule tapahtumaan niin kauan kuin Wenger on puikoissa, eikös tuo ole kalleimpia hankintoja herralta, joten luottoa löytyy esityksistä riippumatta.
Icarus666

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Arsenal, Leyton Orient, sympathy for Aston Villa


Vastaus #2728 : 11.01.2018 klo 20:43:55

Xhaka on ihan ok pelaaja jonka vahvuudet on parhaimmillaan jotain busseja vastaan kun on enemmän aikaa pallon kanssa, hinta oli vähän suolainen mutta nykyhinnat on muutenkin järjettömiä. Tuntuu, että Granitille tekisi hyvää saada vähän valmennusta tuohon touhuunsa koska ei joku Matickaan mikään tekniikkaihme ole mutta silti solidi avauksen pelaaja Valjussa.

Siirtohuhuissa jotain positiivistakin kun huhuillaan, että Walcottista olisi kiinnostusta. Olen aika paljon Tehoa puolustellut vuosien saatossa mutta nykysysteemistä on kyllä mies tippunut kylmästi pihalle, ei mitään käyttöä. Coquelin samalla tavalla jäänyt vähän sivuun, harmi, ihan sympaattinen taistelija sellainen old school nilkoillepotkija.
Molo Toure

Poissa Poissa


Vastaus #2729 : 11.01.2018 klo 21:28:20

Coquelinia tulee sikäli ikävä, että vaikka ei tasoltaan lopulta riittänytkään Arsenaliin, niin oli kuitenkin joukkueen ainut aito keskikentän puolustavan roolin pelaaja ja myöskin oli niitä harvoja, jotka pelasivat aina joka tilanteen täysillä loppuun asti alaspäin ja menivät kovaa tilanteisiin. Tällä hetkellä sopivaa roolia Coqille ole, koska hän on parhaimmillaan vain juuri siinä keskikentän pohjan rakkikoiran roolissa, mihinkään pohjan pelinrakentajan rooliin ei syöttötaito tai muukaan taito riitä, eikä myöskään tuohon box-to-box-rooliin jossa häntä välillä kokeiltiin varmaan juoksuvoiman takia. Toki olen sitä mieltä, että joukkueen ryhmityksessä pitäisi ehdottomasti olla yksi tuollainen aidosti puolustamiseen keskittyvä keskikenttäpelaaja, eli Coqille olisi pitänyt periaatteessa löytyä sopiva rooli, mutta ei kuitenkaan avauksesta vaan varamiehenä jollekin vielä tasokkaammalle puolustavalle kk-pelaajalle. Toivottavasti tämä siirto tarkoittaisi sitä, että sisään viimeinkin tulisi sellainen yksi kovempi puolustava kk, esimerkiksi juuri N'Zonzi, mutta epäilen kyllä kovasti. Wengerillä kun tuntuu olevan jokin fiksaatio peluuttaa tuossa pohjalla tällaisia teknisesti taitavia, enemmänkin pelinrakentajatyyppisiä pelaajia kuten Arteta ja Xhaka, ja puolustussuuntaan pelaaminen on sitten toissijaista taidon rinnalla.

Coq tosiaan loisti Arsenalissa vain kun Cazorla oli vierellä, ja kun Santista ei enää välttämättä jalkapalloilijaa tule niin Coqinkin tulevaisuus olisi väistämättä ollut hieman hankala. Ehkä Wilshereä olisi voitu kokeilla ns. Santin roolissa ja Coqia siinä vierellä, jossain cupin matsissa ainakin tuota kombinaatiota kokeiltiin eikä toiminut, mutta olisi tuota nyt vähän pidempään voinut ehkä yrittää. Toki Xhakaa nyt ei syrjäytä avauksesta Wengerin mielestä varmaan mikään, eikä Coqille olisi ollut varmaan muuta roolia kun tulla satunnaisesti kentälle lopussa varmistelemaan johtoasemaa, mihin olisi ollut ihan kelpo vaihtoehto, mutta miehen itsensä uran kannalta varmaan parempi lähteä pois että saisi enemmän vastuuta jossain muualla. Loppujen lopuksi kuitenkin jos miettii muiden huippuseurojen puolustavia kk-pelaajia, kuten Casemiro, Busquets, Matic, Kante, Fernandinho, Dier jne, niin kaikkien vahvuudet ovat eniten alaspäin pelaamisessa kuten Coqinkin, mutta kaikki nuo ovat myös paljon Coquelinia syöttötaitoisempia ja teknisempiä pelaajia. Nykyään huippuseuroissa todella harvoin teknisesti näin rajoittuneet pelaajat pärjäävät tuossa roolissa, vaan taitoa on löydyttävä enemmän, mutta ei kuitenkaan puolustuspelaamisen kustannuksella.

Eli olen siis aika samoilla linjoilla kuin pari muutakin kirjoittajaa ennen tätä: Coqin olisi mielellään pitänyt vielä, koska toista tuontyyppistä pelaajaa ei joukkueessa ole, mutta pitkässä juoksussa kuitenkaan hän ei olisi ollut riittävän hyvä pelaaja Arsenalin keskikentälle ja parempi puolustava keskikenttäpelaaja olisi pitänyt hankkia mahdollisimman pian, ja nyt sillä olisi vielä enemmän kiire kun Coq on lähdössä. Toivottavasti mies onnistuu hyvin muualla ja saa enemmän vastuuta, oli suosikkipelaajiani tämän hetken joukkueessa koska monista muista ns. mikkihiiristä poiketen Coqilla oli asennetta ja munaa taistella kentällä, yrittää aina loppuun asti ja mennä kovaa tilanteisiin. Ei muuta kuin hyvää jatkoa miehelle, ranskalaisen taistelua oli kiva katsella Arsenalin paidassa ja nyt se toivottavasti jatkuu samalla tavalla jossain muualla vielä pitkään.
Laskikka-Liiteri

Poissa Poissa


Vastaus #2730 : 11.01.2018 klo 21:48:34

Onko Wilsheren tilanteesta mitään uutisia?

Edit.

Twitterissä olikin, että on muutaman päivän poissa. Toivottavasti ei tule yllätyksiä.
Rautakanki

Poissa Poissa


Vastaus #2731 : 11.01.2018 klo 23:10:17

Coqin myynnin pystyn ymmärtämään VAIN mikäli sisään tulee joku vol 2.0.

JOS ketään ei hankita niin tuo myynti on silkkaa typeryyttä koska se kaventaa merkittävästi niitä vaihtoehtoja miten keskikentän rakentaa. Varmasti tulee jatkossakin kosolti pelejä joissa robusti puolustava kk olisi oikea valinta.

Ja ylipäätään Coqin puujalkaisuutta vähän täällä ylikorostetaan, se että muodosti Santin kanssa vuosikymmenen kiistattomasti kovimman tandemin osoittaa että ei kyseessä voi olla pallollisesti sysipaska pelaaja. Perustaitotaso riittävä tuohon rooliin mutta kun toinen pelaaja jonka pitäisi olla Santin tasoa, sakkaa, niin kokonaisuus kusee.jotenkin käsittämätöntä että AW ei näe siinä vieressä pelaavassa mitään ongelmaa vaikka kyse on työparista jonka pitäisi täydentää toista.
Icarus666

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Arsenal, Leyton Orient, sympathy for Aston Villa


Vastaus #2732 : 11.01.2018 klo 23:25:24

Jos ikkuna menee tyyliin, ulos: Sanchez, Coquelin, Walcott ja sisään: Mavropanos, (Pavon) sekä (Joku Keskikenttä, Mkhitarian) niin kai tilanne voisi olla paskempikin. Walcott on tarjonnut tällä kaudella niin vähän, että oikeastaan kuka tahansa haastokykyinen laituri olisi isoa päivitystä, Coquelin taas on pakko korvata jollain (=Wenger peluuttaa Nelsonia koska "lotz of potenzial").

Sanchezia ei voi korvata 1/1 oikeastaan mitenkään ellei rahaa polteta isolla kädellä ja aina Valjun ulkopuolisilla pelaajilla on floppimahdollisuus. Maalinteon suhteen itsellä on kova luotto kyllä Lacazetteen vaikka flopiksikin jotkut huutelevat. Ongelma on lähinnä, että laidoilta ei ole ollut juurikaan uhkaa ja yksinäinen kärki on helppo pelata pois.
tuuba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal. (Pablo Aimar, Carlos Valderrama)


Vastaus #2733 : 12.01.2018 klo 00:50:28

Todih. Ornstein twiittailee:

https://twitter.com/bbcsport_david/status/951573957911678976

Eli siis Sanchez lähtee, jos korvaaja saadaan tässä kuussa. City tarjonnut 20m, Arsenal pyytänyt 35m, kompromissi löytyy varmaan 25-30m väliltä. Mutta tosiaan joku pitää saada tilalle ja Malcom Bordeauxista on tällä hetkellä ykkösvalinta. Ja ilmeisesti jos korvaajaa ei löydy, niin Alexisia ei myydä. Ja tätä tilannetta Arsenal ei halua itselleen.

Odotellaan ja katsotaan.
k98belvi

Poissa Poissa


Vastaus #2734 : 12.01.2018 klo 10:26:36

Ornstein kirjoittelee myös, että Everton ja So'ton ovat ihan oikeasti (en ymmärrä miksi) kiinnostuneita Walcottista.
gv39

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tuomarit sekä kyläjoukkueet


Vastaus #2735 : 12.01.2018 klo 10:39:56

Ornstein kirjoittelee myös, että Everton ja So'ton ovat ihan oikeasti (en ymmärrä miksi) kiinnostuneita Walcottista.
Luulevat/tietävät, että paremmalla valmennuksella saadaan tähtipelaaja ;)
asdas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal, klubi


Vastaus #2736 : 12.01.2018 klo 10:48:55

Luulevat/tietävät, että paremmalla valmennuksella saadaan tähtipelaaja ;)
Kyllä se Theo varmaan jotain Evertonia vahvistaisi, jos vaikka saisi sen Gylfin pois laidalta.
Kai se Arsussakin tekisi 6-8 maalia(niistä 100:sta paikasta), jos olisi avauksessa koko kauden, ehkä se riittää noille seuroille.
Sturmovik

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Katona&Tarkkio


Vastaus #2737 : 12.01.2018 klo 10:52:21

Walcottin myynti olis kaikkien osapuolten kannalta hyvä asia. Pitää muistaa, että Theo teki viime kaudella kuitenkin 19 maalia kaikissa kilpailuissa. Tän hetken esityksillä siihen on kyllä vaikea usko :D

Coquelinin tilalle en usko Wengerin hankkivan ketään. Se korvaaja on, ainakin Wengerin papereissa Ainsley Maitland-Niles. Olis kyllä ihan mielenkiintoista nähdä ko. kaveria keskikentän pohjalla jossain ottelussa.
Gambinamiäs

Paikalla Paikalla


Vastaus #2738 : 12.01.2018 klo 10:52:36

15-20M£ Walcotista? Voin lähteä itse ajamaan Tehon Liverpooliin tai muualle. Coqista jotain rahaa ja vaikka Elnenystä kybä niin niillähän saisi laadukkaan rotaatiopelaajan, jolla olisi ihan oikeaa käyttöäkin.

Alexisia ei kannata alle 30M£ myydä, mitää korvaajaa ei noilla karkkirahoilla saa ja CL-paikka tai edes EL-finaalipaikka ovat jo tuon arvoiset.

Huikea korvaaja Coqille (ja Elnenylle) olisi lähtökuopissa oleva Macherano Barcasta. Ei vaan ole tarpeeksi kehäraakki Wengerille ja joutuis maksamaan palkkaakin. Vahvistaisi ja menisi suoraan avaukseen. Tuuraisi hyvin myös kolmen linjassa.
walesinjeesus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal F.C.


Vastaus #2739 : 12.01.2018 klo 13:44:21

Nykymarkkinoilla 20 miljoonaa puntaa Walcottista on aika pieni raha. Muistetaan nyt kuitenkin, että kyseessä on 28 vuotias englantilainen joka on kuitenkin iskenyt urallaan yli 100 maalia laidalta. Kaikki tietävät Walcottin heikkoudet, mutta hinta on mielestäni silti pieni jos tuolla Everton tai Southampton miehen hankkii. Allardyce oli tosiaan jo vahvistanut, että Everton on kiinnostunut. Walcott voisi kyllä antaa itselleen jonkun risukimpun, kun ei oikeastaan koskaan saanut itsestään irti ihan sitä mitä odotettiin. Pelaajana sellainen, joka kykenee ratkaisemaan otteluita, mutta toisaalta myös olemaan täysin pimennossa koko ottelun. Kaiken kaikkiaan aika ristiriitainen siinä mielessä. Pääasia toki, että jotakin puntia saadaan ja samalla säästetään aika paljon viikkopalkoissa.

Wenger on tosiaan väläytellyt, että Coquelinin suora korvaaja olisi AMN kunhan vasemman laitapakin pelaajat ovat pelikuntoisia. Oikeastaan näkisin mielelläni tuolla pelipaikalla nuoren britin, mutta en kuitenkaan vielä ykkösavaajana. Toisaalta tammikuussa voi olla vaikea löytää tuohon sellainen pelaaja, joka olisi valmis hyppäämään saman tien avaukseen. Lisäksi Alexisille tarvitaan korvaaja, että mielenkiintoisia aikoja tässä taas eletään.
asdas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal, klubi


Vastaus #2740 : 12.01.2018 klo 13:48:34

Nykymarkkinoilla 20 miljoonaa puntaa Walcottista on aika pieni raha. Muistetaan nyt kuitenkin, että kyseessä on 28 vuotias englantilainen joka on kuitenkin iskenyt urallaan yli 100 maalia laidalta. Kaikki tietävät Walcottin heikkoudet, mutta hinta on mielestäni silti pieni jos tuolla Everton tai Southampton miehen hankkii. Allardyce oli tosiaan jo vahvistanut, että Everton on kiinnostunut. Walcott voisi kyllä antaa itselleen jonkun risukimpun, kun ei oikeastaan koskaan saanut itsestään irti ihan sitä mitä odotettiin. Pelaajana sellainen, joka kykenee ratkaisemaan otteluita, mutta toisaalta myös olemaan täysin pimennossa koko ottelun. Kaiken kaikkiaan aika ristiriitainen siinä mielessä. Pääasia toki, että jotakin puntia saadaan ja samalla säästetään aika paljon viikkopalkoissa.

Wenger on tosiaan väläytellyt, että Coquelinin suora korvaaja olisi AMN kunhan vasemman laitapakin pelaajat ovat pelikuntoisia. Oikeastaan näkisin mielelläni tuolla pelipaikalla nuoren britin, mutta en kuitenkaan vielä ykkösavaajana. Toisaalta tammikuussa voi olla vaikea löytää tuohon sellainen pelaaja, joka olisi valmis hyppäämään saman tien avaukseen. Lisäksi Alexisille tarvitaan korvaaja, että mielenkiintoisia aikoja tässä taas eletään.
Joo, mutta miehellä on vähän sama ongelma kuin Rooneylla, että palkka on päässyt hieman paisumaan liian kovaksi. Tekisi Arsenalillekin ihan hyvää, jos toi 5,7M£/a vapautuisi, kun noi palkat pyörii kuitenkin siellä vakituisten kassavirtojen puolella.
arse4ever

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: PL winner ?/?


Vastaus #2741 : 12.01.2018 klo 14:02:38

Nykymarkkinoilla 20 miljoonaa puntaa Walcottista on aika pieni raha. Muistetaan nyt kuitenkin, että kyseessä on 28 vuotias englantilainen joka on kuitenkin iskenyt urallaan yli 100 maalia laidalta. Kaikki tietävät Walcottin heikkoudet, mutta hinta on mielestäni silti pieni jos tuolla Everton tai Southampton miehen hankkii. Allardyce oli tosiaan jo vahvistanut, että Everton on kiinnostunut. Walcott voisi kyllä antaa itselleen jonkun risukimpun, kun ei oikeastaan koskaan saanut itsestään irti ihan sitä mitä odotettiin. Pelaajana sellainen, joka kykenee ratkaisemaan otteluita, mutta toisaalta myös olemaan täysin pimennossa koko ottelun. Kaiken kaikkiaan aika ristiriitainen siinä mielessä. Pääasia toki, että jotakin puntia saadaan ja samalla säästetään aika paljon viikkopalkoissa.

Wenger on tosiaan väläytellyt, että Coquelinin suora korvaaja olisi AMN kunhan vasemman laitapakin pelaajat ovat pelikuntoisia. Oikeastaan näkisin mielelläni tuolla pelipaikalla nuoren britin, mutta en kuitenkaan vielä ykkösavaajana. Toisaalta tammikuussa voi olla vaikea löytää tuohon sellainen pelaaja, joka olisi valmis hyppäämään saman tien avaukseen. Lisäksi Alexisille tarvitaan korvaaja, että mielenkiintoisia aikoja tässä taas eletään.

Se vaan kuulostaa pieneltä rahalta. Kuka maksaa tosta kaverista senttiäkään enempää? Valitettavasti en muista tällä kaudella yhtään hyvää kokonaista peliä, vaikka pelejä on alla kuitenkin jo kymmenkunta. Nyt vaan joka penni ulos mitä siitä saadaan. Jos siitä sen 20M sais ja siihen lisättäis Coqqelin 12M ja Sanchezin 20M-30M, ni tolla rahalla sais jo varmasti Draxlerin irrotettua tai siihen vähän päälle, ni Lemarin. Oletuksella tietenkin, että niille lyödään erittäin kova palkka, jotta suostuvat tulemaan. Mutta kyllähän jo Alexisin ja Walcottin yhteispalkka siihen riittäisi helposti. Lemar ja Draxler paikkaisivat jo Alexisin jättämää aukkoa kohtuullisesti taidoiltaan ja yli-ison egon poistuttua pukukopista, niin saattaa olla, että koko jengin tilanne rauhoittuisi. Sitten vaan pennoset pöytään ja Özilille ja Jackille jatkosopparit. Tietenkin ongelma penkin päässä edelleen on, mutta se nyt vaan on ja sille ei voi mitään.

Arsenalilla ei ole Caracupin välierän jälkeen enää ku Valioliiga ja ehkä muutama EL-peli, missä ykkösmiehistö pelaa. Pahin otteluruuhka on takana ja Walcottille ei tarvitse korvaajaa. Ramsey/Jack/Elneny/Xhaka-nelikolla voi mielestäni pyörittää kevään. Tietenkin jos joku kova nimi tulisi, niin liput salkoon.
Molo Toure

Poissa Poissa


Vastaus #2742 : 12.01.2018 klo 14:16:12

Vaikeaa sanoa möisinkö Alexisin mieluummin Unitedille vai Citylle. ManUlle myytäessä vahvistettaisiin seuraa, joka kilpailee enemmän samoista sijoista tällä ja todennäköisesti ensi kaudella, ja jos Alexis syttyisi siellä samanlaisiin liekkeihin kuin vaikka viime kaudella niin se voisi antaa Unitedille melkoisen edun Arsenaliin nähden kun saisivat noin huikean tason pelaajan riveihinsä. Toisaalta jos sieltä saisi Mkhitaryanin ja välirahaa vaihdossa niin se olisi periaatteessa parempi diili kuin myydä Citylle pelkkää rahaa vastaan, riippuen toki siitä välirahan määrästäkin. Mkhitaryan vahvistaisi tällä hetkellä aika heikoissa kantimissa olevaa laituriosastoa ja voisi pelata myös kymppiä jos Özilkin lähtee ensi kesänä. Citylle myytäessä sitten vahvistettaisiin jo valmiiksi ylivoimaista joukkuetta, mikä ei olisi niin iso haitta, mutta heillä ei olisi tarjota valmista korvaajaa tilalle. Cityllä kun ei ole välttämätöntä tarvetta pelaajalle niin sieltä ei pysty nyhtämään niin isoa hintaa kuin yleensä, koska varmaankin tietävät saavansa Sanchezin kesällä ilmaisella joka tapauksessa. Korvaajaksi huhuttu Bordeauxin Malcom ei juuri koveta, nuori brassi jolla näyttöjä vain Ranskan liigasta parilta kaudelta, joten senkin takia ottaisin mieluummin vaikka Mkhitaryanin, jonka potentiaali on kuitenkin iso vaikka on vähän sivuraiteelle ajautunutkin. Ehkä Wenger onnistuisi saamaan Armenian suuresta pojasta enemmän irti. Itse olisin kuitenkin ensisijaisesti sillä kannalla, että hankitaan Mahrez Leicesteristä mieluiten korvaajaksi, aivan huikea kaveri joka todistetusti on huippupelaaja Englannissa eikä ole ihan kalleimmasta päästä, muttei myöskään mikään ikäloppu.

Alexisia olisin kyllä ehdottomasti myymässä nyt tammikuussa, kun siitä vielä saa jotain irti. Taso laskenut pahasti eikä pelillinen hyöty ole enää millään niin iso loppukaudeksi, että chileläinen kannattaisi pitää eikä ottaa sitä 25-30 miljoonaa nyt. Myös korvaaja kerkeäisi nyt totutella jo ensi kautta varten, ja kun Alexisin kiukuttelu ja vitutus pelata seurassa näkyy Siperiaan asti niin tuon on pakko jo vaikuttaa joukkueen ilmapiiriin negatiivisesti. Itseäkin jo vituttaa katsella tuota kiukuttelua ja muille ärjymistä kentällä, olisi nyt voinut asennoitua vähän paremmin tekemään töitä kun on kuitenkin itse sopimuksen allekirjoittanut aikanaan seuraan, jossa on päässyt ykköstähden rooliin ja uudestaan maailman huipulle. Jos Alexisia vertaa esimerkiksi hieman samankaltaisissa tilanteissa viime kesänä olleisiin Coutinhoon ja Van Dijkiin, niin molemmat yrittivät vähän kyseenalaisin keinoin saada siirtoaan läpi ja joutuivat joksikin aikaa koirankoppiin Sotonissa ja Poolissa, mutta sitten sieltä päästyään pelasivat hyvällä tasolla ja ennen kaikkea asenteella joukkueensa eteen, Coutinho jopa loistavasti, vaikka edelleen halusivat pois. Eivät kiukutelleet kentällä Alexisin tapaan joukkuetovereille jne. Alexis taas sitten nautti koko ajan suurta vastuuta vaikka varmasti yritti ajaa siirtoaan voimakkaasti läpi, eikä joutunut missään vaiheessa mihinkään koirankoppiin mutta kiukutteli silti koko ajan ja pelasi vanhaan tasoonsa nähden paljon heikommin kuin edellämainittu kaksikko. Nyt nämä kaksi saivat sitten siirtonsa läpi, ja näyttää siltä että niin myös Alexis saa pian, mutta pelkästään peliesityksiä katsomalla Coutinho ja Van Dijk osoittivat suurempaa ammattimaisuutta seuraansa kohtaan kuin Sanchez, toki kentän ulkopuolisia asioita katsomalla tuo menee varmaan jopa toisinpäin.

Walcottista olisi ihan hyvä luopua nyt kun käyttöä ei oikein löydy. Theo on vähän kyllä aliarvostettu kaveri täällä, englantilainen, ei vielä edes kovin iäkäs pelaaja joka on kuitenkin yksipuolisuudestaan huolimatta melko tehokas kaveri ollut aina. Viime kaudellakin tosiaan 37 matsiin 19 maalia, joten johonkin tehottomuuden perikuva Iwobiin verrattuna on joukkueelle paljon hyödyllisempi pelaaja tehojensa ansiosta, olkoonkin niin että on taidon puutteensa takia hyvinkin turhauttava välillä. 4-2-3-1-ryhmityksessä laiturina olisi voinut vielä sopivaa roolia varmaan olla, mutta parin vuoden päästä kun mies alkaa menettää nopeusominaisuuksiaan niin sitten hänestä tuskin olisi enää mitään hyötyä, joten parempi päästää hänet nyt pois ihan miehen itsensäkin kannalta, kun pääsee pelaamaan vielä muutamat pelivuodet hyvässä iässä isommalla vastuulla. Kyllä Theo varmasti jotain Sotonia tai Evertonia vielä vahvistaa ja toivottavasti vielä näyttää kaikille paukuttamalla maaleja ensi kausilla. Pitkä, kaksitoistavuotinen Arsenal-ura Walcottillakin on jo kuitenkin takana ja jos tosiaan lähtee, niin ei muuta kuin hyvää jatkoa ja kiitokset niistä yli sadasta Arsenal-maalista ja muista hyvistä peliesityksistä. Jos Walcott, Coquelin ja Alexis kaikki lähtisivät nyt niin kassaan tulisi mukavasti ainakin viisikymmentä miljoonaa rahaa, jolla pitäisi saada pari ihan laadukasta pelimiestä näiden kolmen hieman sivuraiteille ajautuneen pelaajan tilalle.
Numb

Poissa Poissa


Vastaus #2743 : 12.01.2018 klo 15:16:51

Mkhitaryan + väliraha vaihtokaupan Alexisiin voi pudottaa taivaalta alas heti. ManUn kannalta en näe tätä järkevänä kaupankäyntinä, joten miten seura näkisi tämän hyödyntävän. Mourinho on muutenkin alkunut tykkäämään Mkhin tekemisestä lähiaikoina, vaikka otteet ovat hyvin vaihtelevia.

Itse uskon Alexisin päätyvän muutenkin ManCityyn, Juveen tai Bayerniin. City ny hankkimisen ilosta, vaikkei hyökkäyspää välttämättä tarvitsisi. Juve nyt tunnetaan edullisten eli ilmaissiirtojen maisterina, joten kesällä sopimuksen loppu on Juvelle ihanteellinen. Bayern kaipaa pikku hiljaa Riberyn ja Robbenin tilalle hyvää laituria, ja ihmettelen jos ei ole kiinnostusta heillä.
Molo Toure

Poissa Poissa


Vastaus #2744 : 12.01.2018 klo 15:37:03

Mkhitaryan + väliraha vaihtokaupan Alexisiin voi pudottaa taivaalta alas heti. ManUn kannalta en näe tätä järkevänä kaupankäyntinä, joten miten seura näkisi tämän hyödyntävän. Mourinho on muutenkin alkunut tykkäämään Mkhin tekemisestä lähiaikoina, vaikka otteet ovat hyvin vaihtelevia.

Itse uskon Alexisin päätyvän muutenkin ManCityyn, Juveen tai Bayerniin. City ny hankkimisen ilosta, vaikkei hyökkäyspää välttämättä tarvitsisi. Juve nyt tunnetaan edullisten eli ilmaissiirtojen maisterina, joten kesällä sopimuksen loppu on Juvelle ihanteellinen. Bayern kaipaa pikku hiljaa Riberyn ja Robbenin tilalle hyvää laituria, ja ihmettelen jos ei ole kiinnostusta heillä.

No jaa, epätodennäköistähän tuo kai on mutta näkisin, että voisi olla ManUlle oikein hyväkin kauppa. Huippupelaaja tarjolla hyvinkin halvalla ja vahvistaisi Unitedin avausta, pelasi sitten vasemmalla, oikealla tai kärjen takana. Tuohon kymppipaikalle voisi soveltua hyvinkin, olisi eteenpäinmenoa verrattuna Mataan tai Mkhitaryaniin ja Lingardiinkin, vaikka tällä hyvä jakso onkin menossa. Jos pääsisi lähemmäs vanhaa iskuaan uudessa ympäristössä niin voisi olla huhutuilla hinnoilla todellinen ryöstö, joka veisi Unitedia lähemmäksi Cityn haastamista ensi kaudella. Luulen kuitenkin, että Cityyn tuo vielä lähtee tässä kuussa ja suhteellisen halvalla vieläpä.

https://www.arsenal.com/news/wenger-walcott-malcom-and-transfers

Evertonin kiinnostus Walcottia kohtaan on siis varmaa, ja parasta taitaisi olla kaikille osapuolille että siirto tapahtuisi mahdollisimman pian, jotta Theokin pääsisi penkiltä taistelemaan siitä MM-kisapaikasta, joka tosin näyttää nyt aika epätodennäköiseltä ja vaatisi huippukevättä Toffees-nutussa.
k98belvi

Poissa Poissa


Vastaus #2745 : 12.01.2018 klo 16:06:15

Corriere dello sportin mukaan Arsenal ja Ancelotti ovat sopineet, että Carlito ottaa Arsenalin valmennuksen haltuunsa kesällä 2018. Positiivista olisi, että Wengeristä päästään, mutta Ancelotti ei ole listani kärkipäässä seuraajista. Ancelotti on kuulemma viime vuodet ollut aika väsynyt valmentaja, joka on lähinnä keskittynyt nostamaan ylisuurta palkkaa. Ehkä tärkeintä olisi kuitenkin vain päästä eroon Wengeristä ja tuoda uusia tuulia seuraan.
Laskikka-Liiteri

Poissa Poissa


Vastaus #2746 : 12.01.2018 klo 17:06:06

Corriere dello sportin mukaan Arsenal ja Ancelotti ovat sopineet, että Carlito ottaa Arsenalin valmennuksen haltuunsa kesällä 2018. Positiivista olisi, että Wengeristä päästään, mutta Ancelotti ei ole listani kärkipäässä seuraajista. Ancelotti on kuulemma viime vuodet ollut aika väsynyt valmentaja, joka on lähinnä keskittynyt nostamaan ylisuurta palkkaa. Ehkä tärkeintä olisi kuitenkin vain päästä eroon Wengeristä ja tuoda uusia tuulia seuraan.
Ancelotti voisi olla hyvä siirtymäkauden nimi ja uusia tuulia on jo saatukin taustatoimijoiden palkkaamisella. EOM ehdottomasti.
k98belvi

Poissa Poissa


Vastaus #2747 : 12.01.2018 klo 17:11:12

Kyllä karu fakta Walcottin kohdalla on, että hyökkäyspään vaihtopelaajista Giroud, Welbeck ja Iwobi ovat menneet hänen ohitse nokkimisjärjestyksessä ja jos he ovat kunnossa, niin Walcott ei mahdu edes penkille. Takaa tulevat vielä Nketiah ja Nelson, jotka edustavat tulevaisuutta ja joille pitäisi lähitulevaisuudessa löytää peliaikaa. Tarvittaessa uskon Ramseyn tai Wilsheren olevan myös edellä hyökkäyspään valinnoissa. Jos Walcottista on vain mahdollista päästä eroon, niin kannattaa tarttua tuohon mahdollisuuteen. Saa vähän rahaa ja säästää palkoissa, vaikka ei tulisi edes ketään korvaajaa. Walcott on nyt ollut 1,5-2v sivuraiteille ja on vaikea nähdä hänen palaavan raiteilleen Arsenalissa, vaikka pelisysteemi muuttuisikin. Nykyisellä systeemillä ei ole mitään toivoa. Sama on huomattu maajoukkueessakin, josta Walcott on ollut ulkona jo pidemmän aikaa. Walcott oli aikoinaan nopea ja terävä liikkeissään, mutta mielestäni loukkaantumiset ja ikä ovat syöneet niin nopeutta kuin terävyyttä, niin jäljellä ei ole oikein mitään.

Ihan hyvä ylipäätään, että rosterista putsataan pois ylimääräisiä, koska uudelleenrakennus on pakko aloittaa. Rosteri on kuitenkin täysi ja tulevaisuudessa on hankintoja tehtävä. Viime kesä oli siitä haastava, että kaikki tiesivät Arsenalin rosteritilanteen ja monesta pelaajasta oli selvästi vaikea päästä eroon. Lopulta mm. Debuchy ja Akpom jäivät, vaikka olivat selvästi ylijäämää. Nyt kun näillä näkymin Sanchez, Coquelin (lähti jo), Merte, Debuchy, Walcott, Akpom jne. poistuvat, niin on Wengerin tai uuden valmentajan huomattavasti helpompi alkaa rakentaa uutta. Tietenkin HG-pelaaja on pakko pitää, jotta ei käy kuin Citylle tai Chelsealle, että rosteri jää vajaaksi niiden osalta. Onhan sama ongelma ollut pari vuotta sitten Arsenalissakin.
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #2748 : 12.01.2018 klo 17:27:18

Chelsealla on non HG-osasto yhden vajaa, mutta ilmeisesti myös HG-osastokin.
J.P. Sarja

Poissa Poissa


Vastaus #2749 : 12.01.2018 klo 19:54:50

Walcotthan on käytännössä aina ollut joukkueen parhaimmistoa saatuaan säännöllisiä peliminuutteja. Ja vastaavasti aivan hukassa silloin, kun saa vain hajaminuutteja. Kuten nyt, ja tuon vuoksi ei ole maajoukkuekuvioissakaan mukana.

Pirun hyvän pelaajan tuosta joku saa, jollekin Evertonille lottovoitto. Sinänsä koomista, jos samalla Arsenalissa kentällä kirmailee selvästi Walcottia huonompi Iwobi.

 
Sivuja: 1 ... 109 [110] 111 ... 232
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines