FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
16.08.2018 klo 02:38:14 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 8 [9] 10 ... 28
 
Kirjoittaja Aihe: Everton FC 2017/2018 - Matkalla kohti divaria?  (Luettu 137319 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
forEverton

Poissa Poissa


Vastaus #200 : 09.09.2017 klo 18:54:11

Odotukset pariin seuraavaan Valioliigapeliin eivät ole kovin korkealla, Tottenham nyt olisi hyvällä esityksellä ehkä kaadettavissa mutta eiköhän sieltä löydy taas kolmen topparin linja ja sitten ihmetellään kun ei saada palloa yli puolen kentän.

Sama.
Vittu, Kuuman aut!!
valimu

Poissa Poissa


Vastaus #201 : 09.09.2017 klo 19:21:27

Mikäs ratkaisu tämä hyökkäyspää oikein oli? Livescoresta seurattuna ylemmämmä oksalla oli Gylfi ja Klaassen laitureina, Rooney keskellä ja Sandro kärjessä. Onhan se nyt aivan selvää ettei tuolla saa vittuakaan aikaan.

On se nyt saatanaaivan jos valiiliigaaei joutuu pelaamaan Ramirezin ja DCLn tasoisilla kärjillä. Katsotaan niin 20maalia jouluun mennessä tekee tiukkaa.
Pulustusta en edes ihmettele.
Seeteufel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tuhkimotarinat, Harry Kane, DFB-Auswahl


Vastaus #202 : 09.09.2017 klo 20:18:55

Pulustusta en edes ihmettele.
Cuco Martinan hankintaa ei voi kyllä kuin kummastella.
Binääripyhimys

Poissa Poissa


Vastaus #203 : 09.09.2017 klo 20:53:53

Vaikeaksi kaikki tiesimme alkukauden, ja uusien hankintojen myötä ryhmän hitsaantuminen vie aikansa. Silti näin luokattomat otteet kyllä huolestuttavat aika tavalla. Usean kauden ajan joukkueeseen toivottiin kunnollista stunttia Lukakulle. Sen sijaan miehelle ei hankittu edes kunnolista korvaajaa. Joukkueesta puuttuu nopeus tyystin, ja hyökkäyspeli on aivan liian aneemista aiheuttaakseen vastustajille todellisia ongelmia. Pelien voittaminen on vaikeaa kun joukkueesta löytyy 0 Valioliigatason kärkeä ja puolustuksessa surffailee Cucon kaltaisia sankareita.

Koemanilla riittää kyllä paljon mietittävää. Itse olen valmis antamaan miehelle aikaa, sillä Southamptonissakin hollantilaiselle tuli välillä vaikeita jaksoja joista joukkue onnistui aina nousemaan. Siitä huolimatta peliesitysten on syytä parantua ja roimasti, mikäli Everton mielii edes uusia viime kauden sijoituksensa. Hyökkäyspään rakentamisessa tehtiin kesällä selkeitä virheitä, mutta näillä pitää pärjätä mitä on. Ensi sunnuntain selkäsaunaa odotellessa olisi vielä Eurooppaliigan lohkovaiheen avauskin edessä. Toivottavasti Koeman ymmärtää ettei esimerkiksi Rooney varmasti jaksa kahden pelin viikkotahtia.
J7X

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: People`s Club, Synyster Gates


Vastaus #204 : 09.09.2017 klo 21:43:42

Että semmosta puuhastelua sitten Goodisonin juhlaottelussa. Ihan karmeeta katsottavaa alusta asti. Pelkästään vaikean alkuohjelman taakse ei voi mennä, vaan peiliin pitäisi jo katsoa.

Muutamia pointteja:

- Miksi Koeman laittaa vaarallista Spursia vastaan Cucon avaukseen, joka ei tiedä puolustuksesta hevonpaskaakaan?
- Miksi lähdettiin kolmella CAM:lla liikenteeseen (Sigurdsson, Rooney, Klaassen)?
- Miksi joukkueen teknisesti ehkä paras pelaaja (Mirallas) tai Lookman ei saa minuutteja?
- Ashley Williams hiuksista helvettiin ja vaikka se Jags sinne soheltamaan jatkossa.
- Sandro ja Klaassen ovat ihan järkyttäviä hutihankintoja. Ei enää Hollannista näitä kovan hinnan arpoja Valjuun KIITOS !
- Rooney on illasta toiseen joukkueen parhaimmistoa, mikä vähän huolettaa.
- Ensi viikon jälkeen ollaan bottom 3:ssa

Kyllä tästä valitettavasti taitaa tulla tuskainen kausi kaikkine europeleineen. Vähän niin kuin Martineesin toinen kausi. Kyllä näillä satsauksilla pitäisi vähän parempaa kotona esittää - vaikka toki ymmärrän, että tällainen pelaajaremontti vie aikansa asettua.


Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #205 : 09.09.2017 klo 23:04:18

Koeman lähti pelaamaan jotain kävelyfutista, mikä ei sitten toiminut ollenkaan ja ruma tappio ihan ansaitusti tuloksena. Kärjen takana kolmikko Sigurdsson - Klaassen - Rooney oli ehkäpä se suurin ongemlakohta, laidoilla Sigurdsson ja Rooney eivät pystyneet puolustussuuntaan auttamaan laitapakkeja tarpeeksi ja Klaassen keskellä oli ihan paska molempiin suuntiin. Koeman on nyt saanut nähdä, ettei Everton pysty mitään vahvaa hallintafutista nykymiehityksellä pelaamaan, kun hyökkäyspään liike on armottoman vähäistä.

Sandro on ihan näppärä pelaaja, pienessä tilassa tulee välillä oivia suorituksia, mutta tuen ollessa olematonta ei kyllä pysty vääntämään maaleja yksin tyhjästä Lukakun tapaan. Eikä sitä varmaan kukaan odottanutkaan, kuin ilmeisesti Koeman joukkueen rakennuksesta päätellen.

Klaassen on keskellä armottoman pehmeä ja pelokas, ei tee itseään pelattavaksi niin ollenkaan ja pallon saadessaankaan harvoin mitään peliä edistävää syöttöä lähtee. Ei voi onnistua, kun laidat ovat hitaat ja kymppipaikan pelaaja hiihtelee pelin ulkopuolella.

Puolustus joutuu liian kovan paineen alle, kun keskikenttä ei kykene hakemaan ja pitämään palloa käytännössä ollenkaan. Evertonin peli tukkeutui jo hyökkäyksen käynnistyksessä, kun keskikentältä oikeastaan vain Rooney oli edes ajoittain pelattavana. Vaatisi sitä Barkleyn/Daviesin kaltaista keskikentän keskustan pelaajaa hakemaan palloa alempaa, kun Schneiderlin ja Gana keskittyvät kuitenkin enemmän puolustamaan. Klaassen ei kuitenkaan tuota tee, vaan keskittyy jäämään vastustajan selän taakse ja joukkueen vähimmille pallokosketuksille...

Baines ja Martina jäivät laidoilla ilman tukea puolustussuuntaan, eikä toppareinakaan Williams ja Keane vakuuttaneet, varsinkin Williamsilla oli vaikea päivä. Martina on kyllä täysin turha pelaaja Evertonille, jos siellä pitää Colemanin ollessa sivussa olla virhealtis pelaaja oikeana pakkina, niin mieluummin Holgate tai Kenny, joilla on edes toivoa tulevaisuudesta.

Vaikeaan tilanteeseen Koeman on kesän hankintapelillä itsensä ajanut, joukkueen kasaaminen näyttää erittäin epätasapainoiselta. Rooney, Sigurdsson, Klaassen -kolmikon ei pitäisi olla samaan aikaan kentällä ja aika selkeää on, että kenen noista pitäisi penkille jäädä...  Tilalle sitten liikkuvampi pelaaja, joka pystyisi haastamaankin, Mirallas, Lookman, DCL. Ja Martina toivottavasti jossain muaalla kuin kokoonpanossa.
forEverton

Poissa Poissa


Vastaus #206 : 10.09.2017 klo 00:11:38

Vittu, Kuumän vittu out!!!
Sharp

Poissa Poissa


Vastaus #207 : 10.09.2017 klo 16:36:36

Hyvältä näyttää. Peli aivan paskaa ja Tottenham olisi voinut mättää helposti kovemmatkin luvut taululle.
Kesän hankinnoista Sandro ja Klaassen vaikuttavat huonoilta. Sigurdsson ihan samaa tasoa.
J7X

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: People`s Club, Synyster Gates


Vastaus #208 : 10.09.2017 klo 17:41:36

Hyvältä näyttää. Peli aivan paskaa ja Tottenham olisi voinut mättää helposti kovemmatkin luvut taululle.
Kesän hankinnoista Sandro ja Klaassen vaikuttavat huonoilta. Sigurdsson ihan samaa tasoa.

Joukkueen rakennus on mennyt aivan päin helvettiä. Klaassen ja Sandro olisi pitänyt jättää hankkimatta ja niillä rahoilla hommata Keanen lisäksi toinen toppari, laitapuolustaja ja kunnon kärkimies. Sigurdsson kyllä parantaa, kunhan pääsee ominaisimmalle pelipaikalleen. Joka tapauksessa pitkä on matka tammikuun siirtoikkunaan...

Bolasien tai Barkleyn tilanteesta tietoa? Vieläkö tämän vuoden puolella pelikuntoisia? Keskikentän yläkolmikkoa voisi aikanaan kokeilla muodossa: Sigurdsson - Barkley - Bolasie.
Sharp

Poissa Poissa


Vastaus #209 : 10.09.2017 klo 19:46:51

Hankinnoista unohdin mainita vielä Cuco Martinan. Voi helvetti.
Onneksi siihen ei sentään uponnut paljoa rahaa.
Kike Elomaa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pushing weight !


Vastaus #210 : 11.09.2017 klo 13:30:56

Nyt sen voi sanoa: Everton saattaa olla hankinnoista huolimatta heikompi nyt kuin viime kaudella. Hyvä muistutus siitä mitä maailmanluokan hyökkääjä tekee ja mitä ilman sitä on olla.

Siirtoikkunassa tehtiin hienoja liikkeitä, kuten Keane (ja Sandronkin lasken tuolla hinnalla pelkästään optiona samaan kastiin), mutta myös karmaisevia virheitä. Keskikentälle on hankittu aivan liikaa liikkeeltään puutteellisia kavereita. Balanssi pelipaikkojen vaihtoehtojen suhteen on tällä hetkellä hyvin heikko. Lisäksi kun ikkunan hintatasoa katsoo niin myös Lukaku myytiin aivan turhan halvalla.

Koemania turha lähteä vielä riistiinnaulitsemaan, mutta myös pelillisten asioiden on parannuttava ja joukkueesta saatava enemmän irti.
Takatolpan tukikeppi

Poissa Poissa


Vastaus #211 : 14.09.2017 klo 20:50:18

Hyvin ennen kauden alkua noussut kiima laskenut pohjamutiin ja vitutukseen! >:(

100M hankintoihin ja peli tuollaista kuraa.
J7X

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: People`s Club, Synyster Gates


Vastaus #212 : 14.09.2017 klo 20:58:04

Koeman on näköjään ihan yhtä paska valmentaja kuin Martinez sen ekan kauden jälkeen. Minkäänlaista pelisuunnitelmaa ei ole ja kaikki menee päin helvettiä. Vuosisadan hankinta Sigurdssonkin ihan näkymätön tai pelaa ihan väärässä roolissa. Kyllä tämän kauden voi jo melkein luovuttaa - kunhan ei vain tiputa Chämppäriin.

Häbödiskäbödis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #213 : 14.09.2017 klo 20:59:30

Helvetin hitaalta tuo peli on näyttänyt kaikissa peleissä mitä itse on ehtinyt seuraamaan. Hankinnat ovat kaikki tuollaisia "hidassoluisia" pelaajia ja niitä on turhan monta. Laidoille ei juuri ole nopeutta lainkaan. Enpä tiedä miten Koeman näillä pelaajilla meinasi tuota peliä hallita. Eiköhän hollantilainen kuitenkin vielä Manu-pelin jälkeen saa mahdollisuuden, kun kovemmat vastustajat ovat jo perseraiskanneet. Jos marraskuuhun mennessä ei voittoja näy sitten Unsworth tai kuka tahansa peräsimeen.
forEverton

Poissa Poissa


Vastaus #214 : 14.09.2017 klo 21:26:11

Viikinki penkille. Juudakselle menolippu lähimpään tissibaariin ja Kuumanni kuskiks.
Sharp

Poissa Poissa


Vastaus #215 : 15.09.2017 klo 08:33:25

Kuvaavaa Evertonin nykykondikselle on, että selvästi puolikuntoinen Rooney on meidän vaarallisin ja tärkein pelaaja hyökkäyspelissä.
Kyllä menee päin helvettiä. Unsworth kehiin.
spectre

Poissa Poissa


Vastaus #216 : 15.09.2017 klo 10:38:19

kylläpä on pakka sekasin. Halutonta paskaa ja käsittämätöntä peluuttamista Kuumieheltä. Manu matsin jälkeen on suunnan pakko muuttua. Siihen asti annan aikaa.
firs

Poissa Poissa


Vastaus #217 : 15.09.2017 klo 10:56:41

Evertonin yksi ongelma on ainakin se, että jokainen joukkueen ison statuksen pelaaja tai kesän tuore hankinta on pelaa parhammillaan samalla pelipaikalla tai vähintäänkin sektorilla. Gylfi, Klaassen, Rooney,  Vlasic ja toki myös Barkley, joka ei ole kokoonpanossa.

Eilen Klaassen vaihdettiin Väinöön, laidalle. Kummankaan ei pitäisi olla siellä. Everton lähti otteluun kahdella pihkatapilla ja kolme keskikentän ylempää slottia (sis. myös laitapelaajat) täyttivät kolme, mielellään keskikaistalla, kymppipaikalla tai hyökkäävänä keskikenttäpelaajana operoivaa pelaajaa. Gylfi, Rooney ja Vlasic. Kukaan ei ole parhaimmillaan laidalla, vaan jokainen on pelannut suurimman osan urastaan keskisektorilla, olkoonkin, että Rooney kärkenä ja kaksi muuta alempana.

Spursia vastaan kolme ylintä keskikenttäpelaajaa, ts. kolme kärjen takana olevaa pelaajaa, olivat Rooney, Klaassen ja Gylfi. Kaksi viimeistä laidalla. Jokainen, joka on katsonut vähääkään jalkapalloa tai seurannut Valioliigaa viimeisen muutaman kauden aikana tietää missä Väinöä tai Gylfia kannattaa peluuttaa, jos päättää peluuttaa. Vrt. Gylfi Swanseassa tai Spursissa. Uskoisin myös, että Klaassen on yhtä selkeä tapaus.

Ihan oma vika, että turpaan tulee.
valimu

Poissa Poissa


Vastaus #218 : 15.09.2017 klo 11:43:27

Evertonin yksi ongelma on ainakin se, että jokainen joukkueen ison statuksen pelaaja tai kesän tuore hankinta on pelaa parhammillaan samalla pelipaikalla tai vähintäänkin sektorilla. Gylfi, Klaassen, Rooney,  Vlasic ja toki myös Barkley, joka ei ole kokoonpanossa.

Eilen Klaassen vaihdettiin Väinöön, laidalle. Kummankaan ei pitäisi olla siellä. Everton lähti otteluun kahdella pihkatapilla ja kolme keskikentän ylempää slottia (sis. myös laitapelaajat) täyttivät kolme, mielellään keskikaistalla, kymppipaikalla tai hyökkäävänä keskikenttäpelaajana operoivaa pelaajaa. Gylfi, Rooney ja Vlasic. Kukaan ei ole parhaimmillaan laidalla, vaan jokainen on pelannut suurimman osan urastaan keskisektorilla, olkoonkin, että Rooney kärkenä ja kaksi muuta alempana.

Spursia vastaan kolme ylintä keskikenttäpelaajaa, ts. kolme kärjen takana olevaa pelaajaa, olivat Rooney, Klaassen ja Gylfi. Kaksi viimeistä laidalla. Jokainen, joka on katsonut vähääkään jalkapalloa tai seurannut Valioliigaa viimeisen muutaman kauden aikana tietää missä Väinöä tai Gylfia kannattaa peluuttaa, jos päättää peluuttaa. Vrt. Gylfi Swanseassa tai Spursissa. Uskoisin myös, että Klaassen on yhtä selkeä tapaus.

Ihan oma vika, että turpaan tulee.

Tähän vahva sama. Myös Ganan puuttuminen avauksesta vie aina puolustusvastuun muille kk-pelaajille, jotka eivät sitä tee yhtä hyvin. Uskaltaisin sanoa, että joukkueen liikkeen ja kokonaispuolustuksen kannalta senegalilainen on tällä hetkellä Evertonin tärkein pelaaja. Jos keskikentällä ei ole tehokasta pallotonta nilkoillepotkijaa, niin myös hyökkääjien mahdollisuudet pelata ylempänä hankaloituvat.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #219 : 15.09.2017 klo 12:46:29

Olisi kyllä mielenkiintoista tietää taustat noista Klaassen, Sigurdsson , Rooney -kolmikon siirroista. Oliko tosiaan tarkoitus, että käytännössä samalle pelipaikalle hankintaan kesän aikana kolme pelaajaa vai onko tässä nyt useampi taho tuonut omia suosikkejaan sisään? Klaassen oli selkeästi Koemanin / Walshin tärkeimpiä hankintakohteita ja siirto laitettiin pakettiin jo hyvissä ajoin. Sigurdsson haluttiin hinnalla millä hyvänsä ja oletettavasti nimenomaan Koeman hänen siirtoaan ajoi. Mistä päästäänkin paikallisen sankarin ja tuhlaajapojan Rooneyn kotiinpaluuseen. Ei tässä voi välttyä ajatukselta nuo muut hankinnat tietäen kuin, että Wäiski tavallaan putosi sattumalta Evertonin haaviin ja siellä on joku Kenwright tai vastaava nostalgialasit päässä vaatinut local ladin paluuta. Ja onhan se hieno tarina, ei siinä mitään. Kyllä sitä itsekin vähän herkistyi Wäinön puskiessa pallon avauskierroksella Stoken maaliin. Monta kertaa on kuitenkin nähty se, miten tällaisesta vanhasta seuralegendasta tulee painolasti joukkueelleen, jos managerilla on kova paine sovittaa ko. sankari kokoonpanoon riippumatta siitä sopiiko hän sinne vai ei. No mutta toivotaan, että tämä ei ole ennusmerkeistä huolimatta tilanne Evertonissa ja Koemanilla on oikeus valita kokoonpanonsa miten sen parhaaksi näkee.

Muuten joukkueen pelistä on kyllä hyvin vaikea löytää mitään positiivista tällä hetkellä. Edellisissä postauksissa onkin jo aikalailla kaikki sanottu. Unitedilta otetaan turpaan sunnuntaina, mutta sen jälkeen alkaa Koemanilla varmasti etsikkoaika tuon pidemmän kotiputken aikana.
Kompaktipaketti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kane, Cisse, Macheda


Vastaus #220 : 15.09.2017 klo 13:39:23

Mielestäni Evertonin kokoonpano ei ole ollenkaan tasapainossa. Hyökkäyksessä Sandron taso on vähintääkin kyseenalainen ja alemmalla oksalla kolme lähes täysin samanlaista pelaajatyyppiä Gylfi, Rooney ja Klaassen. Näistä viimeisimpänä mainittu on allekirjoittaneen mielestä täys vitsi. Pickford ja Keane hyviä signauksia. Koemanin siirtokesä sai mielestäni ihan liikaa hehkutusta etukäteen ja nyt asia alkaa pikku hiljaa valjeta.

Itse jos olisin Hollantilaisen kengissä heivaisin Klaassenin ja Sandron syvälle penkille. Laittaisin Calvert-Levinin piikkiin Mirallasin toiseen laitaan ja loput yläosan paikat Gylfille ja Väinölle.
Seeteufel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tuhkimotarinat, Harry Kane, DFB-Auswahl


Vastaus #221 : 15.09.2017 klo 13:49:23

Klaaseenista en tiedä, mutta Sigge ja Shrek on aikamoisia dieseleitä eli vauhtia ja vaarallisia tilanteita tarjolla ylöspäin eiku. Etenkin kun seuraennätyshankinta ja seuraikoni pitää saada kentälle samaan aikaan.
Binääripyhimys

Poissa Poissa


Vastaus #222 : 15.09.2017 klo 13:51:07

Pubivisailu vei eilen mielenkiinnon, mutta ilmeisesti en menettänyt mitään. Käsittämättömän sekaisin on kyllä joukkue juuri nyt, hyökkäyspään touhussa ei ole mitään ideaa. Itse lähtisin ehkä kokeilemaan jotain seuraavanlaista:

                    Pickford
Holgate Jagielka Keane Baines
          Gana        Schneiderlin
Mirallas         Gylfi            Lookman
                        DCL

Ei se ainakaan nykyistä huonommin voisi mennä.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #223 : 15.09.2017 klo 14:30:22

Jep ainakin tuossa olisi sitä kaivattua nopeutta laidoilla. Valitettavasti huhujen mukaan Mirallasilla on hyvin pitkälti sukset ristissä Koemanin kanssa. Siellähän oli hänellä se siirtokuvio Kreikkaan takarajalla, mikä jäi kuitenkin lopulta toteutumatta kun Everton ei suostunut lainaamaan belgiä muualle. Lookmanille toivoisi kyllä lisää näytönpaikkoja, vaikka aika raaka talentti onkin vielä kyseessä.

Eiköhän se ratkaisu keskikentälle aukeasi sitä kautta, että Gylfi istutetaan nyt siihen kymppipaikalle ja sen jälkeen kasataan ympärille sopivimmat pelaajat katsomatta palkkakuittia tai nimeä selässä.

edit. Tässä tullaan nyt kuitenkin juuri siihen, että Klaassen ja Rooney on hintalapun ja statuksen puolesta pakko sinne kentälle ennen jotain lupaavaa junnua tai kiukuttelevaa belgiä laittaa.
« Viimeksi muokattu: 15.09.2017 klo 14:34:35 kirjoittanut Sheedy »
Santino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Petri Vuorisen Barca


Vastaus #224 : 17.09.2017 klo 12:15:06

Koko Suomen Everton, Angry Birds hihasponsoriksi!


Uutinen
#EFC has signed a shirt sleeve partnership with @Rovio - the games giant behind the @AngryBirds franchise.

 
Sivuja: 1 ... 8 [9] 10 ... 28
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines