FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
16.02.2019 klo 05:02:49 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 16 [17] 18 ... 28
 
Kirjoittaja Aihe: Everton FC 2017/2018 - Matkalla kohti divaria?  (Luettu 139769 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #400 : 27.11.2017 klo 09:46:51

Muistan vielä kun seuran isoin ongelma oli "onko Ross Barkley riittävän hyvä kymppipaikan pelaaja kärkiseuroja vastaan?". Tuntuu, että tätä kärsimysten tietä on kävelty ikuisuus sen jälkeen. Ne oli hyviä aikoja ne.
Binääripyhimys

Poissa Poissa


Vastaus #401 : 27.11.2017 klo 11:02:14

Sanat alkaa kyllä loppua joukkueen menoa seuratessa. Eilenkään ei tainnut olla ensimmäistäkään organisoitua hyökkäystä, maalikin tuli Sigurdssonin yksilösuorituksesta. Puolustus taas on vielä hirveämmässä jamassa kuin Martinezin aikana, tässähän alkaa olla Funes Moria ikävä. Jagielka ja Baines eivät enää riitä tälle tasolle, Keane taas näyttää peli peliltä pahemmalta hutiostokselta ja Williams nyt on mitä on. Kenny tekee minkä pystyy mutta on selvästi vielä raakile. Kun tähän yhtälöön lisätään vielä roimasti alisuorittava keskikenttä niin kaaos alkaa olla täydellinen. Koeman & Walsh kaksikko on jättänyt kyllä melkoisen perinnön seuraavalle managerille, joka joidenkin lähteiden mukaan oli tarkoitus julkistaa tänään. En tosin pidättelisi hengitystäni tämän asian suhteen.
futisniilo

Poissa Poissa


Vastaus #402 : 27.11.2017 klo 15:26:06

Heikkoa seurajohtamistahan Evertonin kriisi on. Mitä järkeä erottaa Koeman, jos seuraajasta ei ollut vielä mitään käryä? Koemanin johdolla Everton olisi joka tapauksessa säilynyt sarjassa ilman mitään ongelmia. Samalla bussin alle kärrättiin seuran U23-valmentaja, joka ei arvatenkaan ollut tarpeeksi hyvä näin vaativaan valmennuspestiin.

Noin esimerkkinä naapuriseura taisi antaa potkut Rodgersille vasta siinä vaiheessa, kun Kloppin nimi oli jo paperissa.
gigi becali

Poissa Poissa


Vastaus #403 : 28.11.2017 klo 08:25:58

Näyttää siltä että Moshiri toi rahat, mutta samalla se vähäkin suunnitelmallisuus sitten hävisi. On muka millä mällätä.  Sigurdsson-Klaassen-Rooney-kolmikon hankinta on vain yksi viittaus tähän suuntaan.

Tällä hetkellä koko siellä ei ole ajatusta mihin suuntaan seuran pitäisi mennä ja millaisella managerilla tai sitten asiasta ei vallitse yksimielisyys.

Niin kummalta kuin se kuulostaakin, niin Moshirihan ei seurassa määrää vaan Kenwrightin porukan enemmistö istuu hallituksessa. CEO Elstonekin on kesällä saanut hallituspaikan, tarkoittaen että tätä kaveria ei CEOn paikalta ihan noin vain siirretä.

Ihan ripulipaskaa johtamista.
« Viimeksi muokattu: 28.11.2017 klo 08:32:15 kirjoittanut gigi becali »
Häbödiskäbödis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #404 : 28.11.2017 klo 17:01:12

Unsworthin pressissä tuli ilmi ainakin se, että Baines ja Keane suurella todennäköisyydellä poissa huomenna. Holgate on jo harjoitellut nivusvaivansa jälkeen ja saattaa olla jopa avauksessa tai ainakin penkillä. Työntäisin jopa hänet ennen Williamsia avaukseen. Coleman, Barkley, McCarthy ja Bolasie kaikki tulossa n. kahden viikon sisällä kilpailemaan kokoonpanopaikoista. Siitä edes jotain positiivista.

Manageriasioista sen verran, että kovasti johtokunta tälläkin hetkellä ehdokkaiden kanssa neuvottelee. Viimeisin huhu olisi tuomassa portugalilaista Shakhtar Donetskin valmentajaa Paolo Fonsecaa Evertoniin. Miehellä sopimusta Ukrainassa tämä kausi ja Everton maksaisi jäljellä olevan sopimuksen ulos. Joskohan tällä viikolla jotain uutista saataisiin ulos. Onhan tuo seuran johtaminen aika naurettavalla tasolla. Ollut toki jo sieltä edelliseltä vuosituhannelta asti..
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #405 : 28.11.2017 klo 19:29:51

Kyllähän se näyttäisi, että Koemanin seuraajasta on ollut aika vahva käry jo heti alkuunsa, vaihtoehtoja ollut lienee kaksi, muut nimet on heitetty roskamediassa ilmoille sitten vain keräämään betsirahat pois hölmöiltä. Marco Silva oli ykkösvaihtoehto, mutta kun Watford ilmoitti etteivät luovu ja vielä pitivät ilmoituksestaan kiinni hyläten tarjoukset, niin sen jälkeen on ollut aika selvää, että iso valmentaja - hyvä valmentaja, ainakin Evertonin johtokunnan mielestä. Mutta hirveän kauan aikaa tuonkin järjestelemiseen on mennyt.

Allardyce sieltä pitäisi tulla, torstaina varmaankin. Toki läski on siitä helppo tyyppi, että lähtee kyllä pois sopuisasti, jos vaan saa rahaa. Kaipa se idea on, että Allardycelle sorvataan kahden vuoden diili, pitää seuran liigassa ja kesällä lähtee taas eläkkeelle sopimuksesta huolimatta miljoonat taskussa ja Everton etsii jonkin valmentajan pidempään projektiin. Saa nähdä, miten onnistuu.
firs

Poissa Poissa


Vastaus #406 : 28.11.2017 klo 19:43:22

Tärkeintä ei edes ole kuka siihen ruoriin tarttuu, vaan tärkeintä on korjata Koemanin kardinaalivirheet seuraavassa siirtoikkunassa. Kuten tiedetään, hollantilainenhan osti joukkueen täyteen saman muotin pelaajia, hitaita kymppipaitoja ja oletti, että budjettivaihtoehto-Sandro riittää korvaamaan Valioliigan viime kausien top3-hyökkääjän.

Näin ei käynyt ja juuri materiaalin totaalisen väärinkokoamisen takia Evertonin on suorastaan mahdotonta nousta kuopastaan. Vielä. Soton-matsissa laidoilla pelasivat puoli vuotta sitten vielä uran jatkumiseta epävarma ollut Lennon ja kärjen takana yleensä pelaava Gylfi. Ja vielä keskikentän keskustassa kaksi ruohonleikkuria muistuttavaa pelaajaa, kärjessä juniori ja laituri.

Hmm. Ei. Atalantaa vastaan nähtiin vastaavasti avauksessa kaksi kymppipaikan pelaajaa, joista toinen omalla paikallaan ja toinen laidalla. Yhteensä näissä matseissa vastustaja teki yhdeksän maalia ja Everton kaksi. Puolustuslinjassakin on toki huollettavansa, mutta suurin ja oleellisin ongelma on siinä, ettei mikään jalkapallo-ottelun voittoa edesauttava asia toimi - ei pallollinen pelaaminen eikä maalinteko.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #407 : 28.11.2017 klo 20:40:52

Dynaamisten pelaajien menettäminen, ilman korvaajia, on tietysti tällä hetkellä se Evertonin suurin ongelma. Siisäänpäin ei tuohon tullut mitään apuja, kun joukkue on kuitenkin menettänyt erinäisistä syistä avauksesta Lukakun, Barkleyn, Bolasien sekä Colemanin, ehkä jossain määrin Deulofeunkin voi tuohon laskea, pelaajia jotka kuitenkin osasivat edes vähän juosta, haastaa ja kuljettaa, toisin kuin nykyjoukkue. Tuohon vielä päälle Bainesin ja Lennoninkin hiipuminen iän sekä loukkaantumisten myötä. Niasse, jossain määrin Davies ja Lookman, ovat aikalailla ainoat, jotka pystyvät vauhdikkaampaan peliin, kun Mirallasia ei näyttäisi kiinnostavan mikään niin yhtään.

Unsworthin Pulis-pallo on sitten ollut myrkkyä, kun pallo on koko ajan vastustajalla, jolloin umpipaska puolustus ei saa hetkekään lepoa. Koemanin aikana puolustus pääsi vähän vähemmällä, kun joukkue pyrki pitämään palloa. Unsworthin Soton-ottelun taktinen veto oli joukkueen rakenne huomioiden todella outo, pitkän kiskominen nuorelle kärjelle, ilman että muu joukkue ehtisi kakkospalloihin niin ollenkaan. Miksi? Koemanin hidas neppailu oli jossain määrin kuitenkin helpompi puolustukselle.

Materiaaliin pikapuolin on kuitenkin palaamassa erilaisia pelaajia, mitä nykyiset ovat, joten on tuossa sinällään uudella valmentajalla mahdollisuuksia. Jos vaan edes jotenkin kohtalaisessa iskussa muutama pelaaja pitkältä huililtaan palaa, niin joukkue on taas paljon vahvempi. Milloin talven ykkösprioriteetin hankinnat olisivat kuitenkin vasen pakki ja vasen toppari. Oli täysin älyvapaata lähteä kauteen vain Bainesilla ja vasemmaksi toppariksi Williams sekä Funes Mori, joista ensimmäinen on ollut joukkueen ylivoimaisesti huonoin pelaaja ja toinen tuskin tällä kaudella pelaa, mikä oli tiedossa jo ennen kautta. Varmaan joku Klaassen tai Martina pystyisi Williamsin haastamaan tuosta tittelistä, mutta noita valmentajan ei sentään ole ollut materiaalin vinouden takia pakko säännöllisesti peluuttaa...

Tehdyissä maaleissa Everton kuitenkin jakaa Valioliigan yhdeksättä sijaa, päästetyissä on kärjessä. Varsinkaan maalintekoa en näkisi merkittävänä ongelmana itsessään, paikkoihin nähden Everton on vielä vimeistellyt hyvällä prosentilla. Paikkojen luominen ja puolustaminen ovat ne ongelmat. Puolustuksen ongelmat toki lähtevät ylempää, kun keskikenttä ei pysty puolustusta auttamaan tarpeeksi, kun laitapelaajat eivät osaa pelata kahteen suuntaan ja Unsworthin aikana pallollinen pelaaminen on vähä vähältä kuollut muutenkin. Toisaalta sitten se pallollisen pelaamisen kyvyttömyys lähtee toppariosastolta, joka pallollisen avuttomuuden ohella ei pärjää edes puolustuksen kaksinkamppailuissa. Kyllä se toppariosasto kuitenkin on se, mihin on aivan pakko yksi hyvä uusi pelaaja tammikuussa Evertonin löytää. Hyökkäyspään ja laitojen tilannetta ehtii vielä ennen tammikuuta hieman tarkkailemaan, josko sairastuvalta tulisi apuja.
Kike Elomaa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pushing weight !


Vastaus #408 : 28.11.2017 klo 23:52:49

Allardycen nimitys virallista kuittausta vaille valmis. Viimeaikaiset tulokset saivat aikaan sen mitä pelkäsi, paniikkinappula on painettuna syvälle seuran johdon valvoessa yöt mielessä pelko putoamisesta juuri kuin uuden stadionin rakentaminen on alkamassa. Vaihtoehtoja on niin vähän, että ratkaisuksi kelpaa se toiseksi huonoin (huonoimman ollessa sarjaa ja sen talviolosuhteita tuntemattoman bobbradleyn tmv. palkkaaminen).

Walshin epäonnistunut siirtopolitiikka on ollut syystä keskiössä. Taas tuli todistettua gurukulttuurin vaarat. Muutama onnistunut(/onnekas) siirto saa aikaan messiaaksi nostamisen kunnes suurien lukujen laki alkaa jylläämään. Näitä on nähty vuosien varrella Comollista ja Baldinista Arneseniin ja kumppaneihin. Monchin menestys Sevillassa perustuu enemmän scouttauksen volyymiin kuin tolpan päässä istuvan ukon visionäriseen näkemykseen. Koeman joutuu toki ottamaan paljon syytä niskoilleen. Kun kesän siirtoaktiviteettia katsoo niin on selvää että joukkuetta aiottiin peluuttaa Chelsean 3-4-2-1:n suuntaan. Kun kolmen puolustuslinja ei toiminut (ja kolmen ylimmän pelaajan liike ei riittänyt), pelaajamateriaaliin sopivaa Plan B:tä ei löytynyt. Lukakun lähtö oli pitkään tiedossa, joten käsittämätöntä ettei korvaa lukittu jo hyvissä ajoin.

Summa summarum, yksi aikakausi joukkueen historiassa on päättymässä - ja se vetää mielen matalaksi. Vuodesta 2002 ja Moyesin ajan alusta tehty järjestelmällinen työ "best of the rest"-seuraksi ollaan nyt hukkaamassa ja tulevaisuudessa koittavat köyhemmät ajat. Ongelmia pelaajiston rakenteessa ei valitettavasti yksi tai kaksi siirtoikkunaa ratkaise. 
Häbödiskäbödis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #409 : 29.11.2017 klo 14:18:54

Big Sam se sieltä kuitenkin tulee "pelastamaan". Surulliseksi on mennyt. Parin vuoden diilistä huhua. Saapa nähdä jatkaako kuitenkaan kesän jälkeen olkoon tilanne mikä tahansa.

E. Sammy Lee vielä mukana valmennustiimissä. Voi jeesus sentään...
« Viimeksi muokattu: 29.11.2017 klo 14:58:29 kirjoittanut Häbödiskäbödis »
Piera-Aslak

Poissa Poissa


Vastaus #410 : 29.11.2017 klo 16:17:24

Jokainen tsäänssi on mahdollisuus, ei tuomita vielä jne. Iso-Sämpy on halunnut brittiläisiä isojen seurojen peräsimeen. Siitä voidaan olla montaa mieltä ollaanko me iso. Siinä on Sämpylle paikka, nyt lauot... .
Sharp

Poissa Poissa


Vastaus #411 : 29.11.2017 klo 20:02:39

Voi voi. Synkkä päivä.
Sammy Leekin vielä. Meillehän nauraa kaikki. Ei vois enää huonommin mennä.
Seeteufel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tuhkimotarinat, Harry Kane, DFB-Auswahl


Vastaus #412 : 29.11.2017 klo 20:05:39

Voi voi. Synkkä päivä.
Sammy Leekin vielä. Meillehän nauraa kaikki. Ei vois enää huonommin mennä.
Odotas vaan kun Sam pääsee tekemään hankintoja tammikuussa.
Juustoinen Makkara

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Harry Kane


Vastaus #413 : 29.11.2017 klo 20:07:40

.
« Viimeksi muokattu: 22.12.2017 klo 03:54:30 kirjoittanut Juustoinen Makkara »
Binääripyhimys

Poissa Poissa


Vastaus #414 : 29.11.2017 klo 20:50:28

Big Samin ja kumppaneiden saapuminen kertoo kyllä kaiken oleellisen tämän hetken Evertonista. Eipä tässä tilanteessa kauheasti ole varaa nirsoilla, mutta olisin kyllä silti toivonut ettei kyseistä herraa koskaan olisi tarvinnut joukkueessa nähdä. Tammikuussa Big Sam hankkinee itselleen sopivat palaset joilla sarjapaikka kenties säilyy, mutta pidemmän päälle vaikutukset joukkueen rakentamiseen voivat olla hyvinkin negatiiviset. Veikkaanpa ettei europeleistä tarvitse muutamaan vuoteen murehtia.
Lätkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gianni Infantino ja Nicolas Sarkozy


Vastaus #415 : 29.11.2017 klo 20:53:47

Odotas vaan kun Sam pääsee tekemään hankintoja tammikuussa.
Sunderlandissa ja Palacessa meni tammikuun siirtoikkuna nappiin vastaavassa tilanteessa (Everton toki silti korkeamman statuksen seura). Itse asiassa Sakho vahvistaisi Evertoniakin.

valimu

Poissa Poissa


Vastaus #416 : 29.11.2017 klo 22:07:18

Sunderlandissa ja Palacessa meni tammikuun siirtoikkuna nappiin vastaavassa tilanteessa (Everton toki silti korkeamman statuksen seura). Itse asiassa Sakho vahvistaisi Evertoniakin.Joo, nythän Sakho on ollut jopa selvää valioliigan keskikastia. Samaa ei voi sanoa yhdestäkään Evertonin topparista sanoa.

Nyt on muuten niitä tärkeitä ja pakollisia kolmen pisteen mahdollisuuksia. Jos koko kauden rämpinyt Wham antaa pataan, niin tässä kannattaa alkaa jo tyhjentää kalleimpia palkollisia ja alkaa ajaa sisään junnuja kivikovaa varten.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #417 : 30.11.2017 klo 00:34:26

Avausjakso West Hamia vastaan oli Evertonilta vahva esitys ja 2-0-johdossa tauolle, minkä jälkeen sitten taas aivan kamalaa peliä aina Rooneyn hattutempun tuoneeseen "kerranelämässä"-osumaan. Williams pääsi vielä pistämään yhden, kun West Hamilta usko loppui selkeästi viimeistään tuohon 3-0-maaliin.

Parempi esitys Evertonilta vaihteeksi, Rooney oli vahvassa roolissa keskikentällä ja varsinkin avausjaksolla keskikentän pelaaminen toimi paremmin, kun Gueye ankkuroi ja muuten sitten kentällä rohkeampia pelaajia. Toisella jaksolla ote kuitenkin katosi, kun vastustaja tuli vahvemmin prässäämään. Ei tuo puolustuksen suojaaminen ole kunnossa, mutta ehkä Allardyce sitten saa paremmalle tolalle.

Voitto, iso voitto, mutta kuinka paljon oli Evertonin hyvyyttä ja kuinka paljon West Hamin huonoutta?

Allardycella on nyt viikonloppuna ensimmäisessä ottelussaan ihan realistiset mahdollisuudet nostaa Everton kauden Valioliigassa top kymppiin...
« Viimeksi muokattu: 30.11.2017 klo 00:37:24 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »
Sharp

Poissa Poissa


Vastaus #418 : 30.11.2017 klo 07:40:13

Hyvä Rooney, Pickford & Unsworth!
Pelin jälkeen kiva nähdä, kuinka yleisö antoi Rhinolle standingovationit ja lauloivat Unsworthin nimeä.
Katsotaan, pystyykö Fat-Sam apureineen samaan...
spectre

Poissa Poissa


Vastaus #419 : 30.11.2017 klo 09:43:12

Pakollinen voitto, vaikka peli ei vakuuttanut. Tokan puoliajan alussa aivan purjeessa, ja paskal tsägäl peli ois menny todella vaikeeks (pilkku ja ylärima). Mä uskon, että tosta kuitenkin noustaan ja isopää Sam pitää Evertonin kuivilla. ja voi Moyes parka....
George Beast

Poissa Poissa


Vastaus #420 : 30.11.2017 klo 09:44:11

Rooneyn hattutempun tuoneeseen "kerranelämässä"-osumaan.

Noh noh, Wäiskille arkipäivää rankoa West Hamia puolesta kentästä 8)

https://www.youtube.com/watch?v=1ock4mORaNQ
Panze

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Manchester United, Huuhkajat


Vastaus #421 : 30.11.2017 klo 12:04:16

Rooney lienee tämän valmentajanvaihdoksen yksi suurimmista yksittäisistä voittajista, epäilenpä, että Big Sam tarjoaa aika ison roolin miehelle. Eilen ilmeisesti alkoi jo näyttöjen antaminen
Djbb

Poissa Poissa


Vastaus #422 : 30.11.2017 klo 12:26:58

Ei pienintäkään saumaa että Toffees tippuisi tämän jälkeen.

En tiedä Evertonin taloustilannetta, mutta jos vähääkään löytyy, niin BSA:n naaraaminen sisään ennen tammikuun ikkunaa saattoi olla jopa todella hyvä veto.
Piera-Aslak

Poissa Poissa


Vastaus #423 : 30.11.2017 klo 14:36:39

Niin saadaanko nyt tammikuussa riveihin puolenkymmentä reilusti yli 3-kymppistä maailmanluokan pelaajaa.

Yksi eilisen pelin kohokohta oli kun Big Dunc ryntäsi aivan hulluna tuulettamaan Väinön kolmatta maalia. Dunc on istunu koko kauven tatti otassa penkillä, mutta nyt lähti sokka irti.
Juustoinen Makkara

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Harry Kane


Vastaus #424 : 30.11.2017 klo 14:52:36

.
« Viimeksi muokattu: 22.12.2017 klo 03:55:59 kirjoittanut Juustoinen Makkara »

 
Sivuja: 1 ... 16 [17] 18 ... 28
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines