FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
16.10.2018 klo 02:51:37 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 17 [18] 19 ... 28
 
Kirjoittaja Aihe: Everton FC 2017/2018 - Matkalla kohti divaria?  (Luettu 138383 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Seeteufel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tuhkimotarinat, Harry Kane, DFB-Auswahl


Vastaus #425 : 30.11.2017 klo 16:08:19

Siinä vaiheessa kun Koemanille annettiin potkut ilmeisesti muuallakin kuin Evertonin seurajohdossa kuviteltiin, että joku muu kuin Iso-Sam suostuisi tuohon pestiin.
Siellähän koitettiin vokotella mm. Tuchelia ja Marco Silvaa huonolla menestyksellä.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #426 : 30.11.2017 klo 16:40:57

Ainakin Marco Silvaa ja Paulo Fonsecaa todistettavasti lähestyttiin, mutta kumpikaan ei ollut (isolla rahallakaan) irroitettavissa. Kun hakulistalla on tällaiset nimet sekä Martin O'Neill ja Allardyce niin aika sekavan kuvan se tästä managerin hausta antaa.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #427 : 30.11.2017 klo 16:43:11

Oliko Tuchel koskaan mitään muuta kuin lehtihuhu, ei tuosta ole mitään konkreettista näkynyt. Silvan Everton olisi halunnut ja teki ennakkoon sen minkä pystyi eli varmisti, että Silva olisi ollut valmis Evertoniin siirtymään. Yliarvioivat kuitenkin mahdollisuutensa painostaa Watford päästämään Silva, joten tuo ei sitten onnistunut. Allardyce oli koko ajan kaiketi se varasuunnitelma. Neuvottelut Allardycen kanssa sitten venyivät, oliko kyse siitä, että Allardyce pyrki maksimoimaan palkkansa vai haluttiinko Evertonin puolelta katsoa, joska Unsworth onnistuisi tai jotain muuta.
Häbödiskäbödis

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #428 : 30.11.2017 klo 17:12:42

Silvasta varmaankin väännettiin pitkään ja luultiin sen sieltä lopulta irtoavan. Silvan leiristä varmasti oli vihreää valoa näytetty hyvissä ajoin. Saman tapaisen skenaarion uskon olleen kyseessä myös Fonsecan kanssa. Allardyce sitten hätävarana lopulta puikkoihin, kun painostus ei tuottanut tulosta edes ison rahatukun kanssa.

Nythän Big Samin lappu on 18kk mittainen, joten voisi luulla seuraavankin managerin eteen jotain jo tehdyn. Kenties uusi manageri nähdään Evertonin peräsimessä jo ensi kesänä? Tätä vähän puoltaa huhuttu bonus Evertonin säilyessä sarjassa ( £6M ).

------------------------------------------------------

Eilen helpottava voitto ja toisen jakson heikkoa 15 minuuttista lukuunottamatta Everton oli parempi. Rooney pelasi keskikentällä ja se onkin ainoa mahdollisuus saada sekä Sigurdsson että Rooney samaan aikaan kentällä. Pelin rakennus alhaalta oli ihan eri tasolla kuin ennen. Jopa Williams uskalsi syöttää keskelle, kun siellä Wäino pyöri. Schneiderlinin kanssa tällaista ei ole nähty tällä kaudella, vaan ne pallon haut ovat olleet topparilinjasta poikittain syöttelemällä. Kennyltä kauden paras peli. Vasemmalle sitten, kun Coleman palaa? Pickfordilta jopa ottelun ratkaissut torjunta rankkarista. Toinen torjunta pilkusta tällä kaudella.

Lauantaina taas tärkeä ottelu Huddersfieldista ja Allardycen ottaessa avauksestaan voiton pääsee muutamaksi kierrokseksi ainakin pois pahimasta kurimuksesta. Rooneylle loppukaudeksi nauha hihaan ja siitä eteen päin.
Juustoinen Makkara

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Harry Kane


Vastaus #429 : 30.11.2017 klo 18:26:27

.
« Viimeksi muokattu: 22.12.2017 klo 04:56:23 kirjoittanut Juustoinen Makkara »
Häbödiskäbödis

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #430 : 30.11.2017 klo 18:45:11

Eipä olisi kauden alussa uskonut, kun Evertonia veikkailtiin TOP-6 tällä kaudella Valioliigassa, että 14. kierros meneillään ja joudutaan uudelle koutsille luvata SÄILYMISBONUS, kun tilanne näyttää niin toivottomalta :D

Tähän on menty :(  Tiedä sitten kuinka totuudenperäinen tuo huhu on, ja mitä se pitää sisällään, mutta jotain siellä on varmasti luvattu. Allardyce pyysi alkuun 2,5v sopimusta ja varmaan sen lyhentämiseen liittyen annettu jotain takaisin päin.
Takatolpan tukikeppi

Poissa Poissa


Vastaus #431 : 01.12.2017 klo 19:17:48

Hyvä Rooney, Pickford & Unsworth!
Pelin jälkeen kiva nähdä, kuinka yleisö antoi Rhinolle standingovationit ja lauloivat Unsworthin nimeä.
Katsotaan, pystyykö Fat-Sam apureineen samaan...

Hienoa toimintaa faneilta kyllä. Rhino sympaattinen mies, jolla suuri Toffees-sydän. Toivottavasti saa palata aikaisempaan työhönsä. Intohimoa riittää seuraa kohtaan, mikä on nykypäivänä todella hieno juttu.

Big-Sam.... Osaa toivottavasti organisoida puolustuksen kuntoon. Hirveää setelitukkoa tuskin kannattanee antaa tammikuussa hankintoihin. Ei todellakaan mikään sellainen nimi mitä sormet ristissä toivoo, mutta tähän paikkaan viisain ratkaisu kun kerran Silva ei irronnut.

Loppuun vielä pakollinen Rooney Tuoppi On se Väiski vaan kova!
Binääripyhimys

Poissa Poissa


Vastaus #432 : 02.12.2017 klo 20:53:55

Kenny-Holgate-Williams-Martina ei lähtökohtaisesti ole kovin luottamusta herättävä puolustuslinja mutta tämä nelikko on nyt pitänyt kaksi perättäistä nollapeliä, olkoonkin että vastustajat eivät ole olleet sieltä pahimmasta päästä. Ensimmäisellä puoliajalla Huddersfield sai muutaman pidemmän painostusjakson aikaiseksi mutta muuten peli oli hyvin kontrollissa kuten toki näitä vastustajia vastaan kotona kuuluukin. Kaksi voittoa putkeen ja sijoitus kymmenen parhaan joukkoon 8 pistettä putoamisviivasta ennen huomisia pelejä. Sarjapaikka on vielä kaikkea muuta kuin varma mutta ainakin tämän viikon tulokset antoivat joukkueelle mukavasti hieman hengähdystilaa ja itseluottamusta.
« Viimeksi muokattu: 02.12.2017 klo 21:50:53 kirjoittanut Binääripyhimys »
Häbödiskäbödis

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #433 : 02.12.2017 klo 21:10:17

Kenny-Keane-Williams-Martina ei lähtökohtaisesti ole kovin luottamusta herättävä puolustuslinja mutta tämä nelikko on nyt pitänyt kaksi perättäistä nollapeliä, olkoonkin että vastustajat eivät ole olleet sieltä pahimmasta päästä. Ensimmäisellä puoliajalla Huddersfield sai muutaman pidemmän painostusjakson aikaiseksi mutta muuten peli oli hyvin kontrollissa kuten toki näitä vastustajia vastaan kotona kuuluukin. Kaksi voittoa putkeen ja sijoitus kymmenen parhaan joukkoon 8 pistettä putoamisviivasta ennen huomisia pelejä. Sarjapaikka on vielä kaikkea muuta kuin varma mutta ainakin tämän viikon tulokset antoivat joukkueelle mukavasti hieman hengähdystilaa ja itseluottamusta.

Holgate varmaan ollut topparina?

Helvetin helpottava voitto. DCL sai onnistumisia ja Sigurdsson jatkoi parempia otteita. Nyt vähäksi aikaa mietteet pois putoamistaistelusta ja Big Samille mahdollisuudet nousta legendojen joukkoon yllätyksellä Anfieldilta.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #434 : 02.12.2017 klo 21:11:16

Kenny-Holgate-Williams-Martina...

Keane toki tänään lopulla mukaan kolmanneksi toppariksi.

Huddersfield ei saanut niin mitään aikaan ja Evertonilta ajoittain erittäin nättejä nopeita syöttökuvioita vastustajan alueella, joista 1-0-maali sitten paras esimerkki. Kauden toistaiseksi vakuuttavin esitys, kun vastustajalle ei ollut oikeastaan yhtään kunnollista tekopaikkaa. Toki vastustajan taso oli mitä oli.

Jääkin sitten nähtäväksi, että ovatko kaksi viimeisintä tulosta kiinni siitä, että Everton on kohdannut muita kriisijoukkueitta, milloin sitten materiaalin taso on riittänyt selvästi epätasapainosta huolimatta.

Suurimmat ongelmat ovat hyökkäyksiinlähdöissä, yksi pallollisesti vahva toppari ja edes toiselle puolelle pallollisena pätevä laitapakki, niin hyökkäysksiinlähtö helpottuisi huomattavasti. Nyt sitä palloa joudutaan vetämään aivan liikaa pitkänä ylös. Kuitenkin viime peleissä on näkynyt, että hyökkäys pystyisi nopeisiin ja tehokkaisiin murtokuvioihin ajoittain. Todennäköisesti pystyisivät paljon useammankin, jos pallo saataisiin useammin kontrolloidusti ylös.
Binääripyhimys

Poissa Poissa


Vastaus #435 : 02.12.2017 klo 21:50:36

Holgate varmaan ollut topparina?
Juuh, mikä lie aivopieru taas tullut.
gigi becali

Poissa Poissa


Vastaus #436 : 03.12.2017 klo 14:57:52

Kriisi, mikä kriisi?

Kaksi pistettä vähemmän kuin viime kaudella tässä vaiheessa.
ogi77

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: no onhan niitä


Vastaus #437 : 04.12.2017 klo 11:37:03

Kaksi pistettä vähemmän kuin viime kaudella tässä vaiheessa.

Muistanko ihan päin honkia mutta viime kaudellä hyvän alun jälkeen tuli pirusti tasureita, jotka hyydytti pistesaalista? Ei tullu nenään, muttei oikein voittojakaan.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #438 : 04.12.2017 klo 15:09:33

Syys-joulukuussa oli tappiottomien putkien välissä 12 pelin jakso, jossa otettiin vain 2 voittoa ja 4 tasuria juu. Tuon loppu menee aika yksiin sen kanssa kun Tom Davies otettiin pysyvästi kokoonpanoon mukaan.
firs

Poissa Poissa


Vastaus #439 : 05.12.2017 klo 01:05:58

Syys-joulukuussa oli tappiottomien putkien välissä 12 pelin jakso, jossa otettiin vain 2 voittoa ja 4 tasuria juu. Tuon loppu menee aika yksiin sen kanssa kun Tom Davies otettiin pysyvästi kokoonpanoon mukaan.

Davies ollut myös erinomainen kahdessa viime pelissä, sattumalta kahdessa perättäisessä voitossa, joita ennen vastustaja teki 9 maalia kahteen otteluun.
Binääripyhimys

Poissa Poissa


Vastaus #440 : 05.12.2017 klo 11:10:16

Tämä keskikentän malli jossa Gana operoi alempana puolustavana kk:na Daviesin ja Rooneyn pelatessa ylempänä tuntuu parin pelin perusteella ylivoimaisesti parhaalta ratkaisulta mitä tällä kaudella on kokeiltu. Sekä Gana, Rooney että Davies ovat pelanneet selvästi paremmin ja peliä on kyetty kontrolloimaan ihan eri tavalla kuin aiemmin. Schneiderlinia voi sitten tarvittaessa heittää johtoasemassa kentälle johtoa turvaamaan, joskin tuohon rooliin on pidemmän päälle turhan kallis ukko. Gylfi tosin ehkä joutuu kärsijän rooliin kolmen keskikentällä pelatessa vaikka pelasikin hienosti viime ottelussa vasemmalla (?) laidalla.
Häbödiskäbödis

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #441 : 05.12.2017 klo 12:21:19

Daviesin kausi on monen muun tapaan ollut heikko. Odotukset oli pojasta korkealla, mutta aika vähän on tällä kaudella saatu. Nuori mies vielä, joten parantanee aika paljon ja toivottavasti nyt pahimman kriisin taittuessa nostaa tasoaan. Toinen pettymys nuorisosta on Lookman, jonka odotin pelaavan selvästi enemmän mitä nyt on esiintynyt. Taitava, mutta liian pehmeä kuva on jäänyt Charltonista hankitusta teinistä.

FA-cupissa matka puiston toiselle laidalle. Koskaan ei ole cupissa tappiota vierasottelussa Liverpoolia vastaan tullut. Josko nyt putki menee poikki? Ottelu pelataan 5.-8.1.
Binääripyhimys

Poissa Poissa


Vastaus #442 : 07.12.2017 klo 15:42:21

Tänään Kyprokselle matkustaa ilmeisesti täysi junnutiimi Klaassenilla, Mirallasilla ja Schneiderlinilla höystettynä, mikä onkin ainoa järkevä ratkaisu tässä tilanteessa. Myös Big Sam päätti jättää reissun väliin, Shakespeare-Ferguson kaksikko hoitaa edustuspuolen. Uefa varmasti arvostaa tätä elettä mutta parempihan se on joukkueen ja uuden managerin käyttää kaikki aika sunnuntain derbyyn valmistautumiseen.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #443 : 07.12.2017 klo 21:27:50

Sandron ja McCarthyn kohdalla herää kysymyksiä, kun ei ole edes tällaiseen höntsään otettu mukaan, vaan junnupitoinen joukkue vajaalla vaihtopenkillä Limassolissa kentällä. McCarthy ei sitten ehkä ole vielä täydessä iskussa, eikä oteta riskejä, ettei tammikuun siirto ainakaan loukkaantumisen uusiutumiseen kariutuisi. Sandronkin kohdalla siirtoa ilmeisesti haetaan, kun tuskin Allardyce nyt derbyyn espanjalaista säästelee.

Lookman ja Vlasic olleet alussa hyviä, kun tilaa ja aikaa on enemmän.
Häbödiskäbödis

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #444 : 07.12.2017 klo 21:41:37

Jokohan SA tekstaa Shakespearelle Lookman pois puoliajalla? Derbyssä vaihdosta sisään?

Ihan pirteää peliä nuorelta porukalta. Keski-ikä 23,1, joka samalla alhaisin englantilaisen joukkueen avaus koskaan euroopan cupeissa.

e. Peli päättyi 0-3 voittoon. Olipas raikas tuulahdus seurata nuoria pelaajia, jotka vielä pääosin onnistuivat hyvin. Vastus tietysti ei kummoinen ollut, joskin kotonakaan näitä ei Koemanin johdolla saatu voitettua. Nopeasti positiivista oli Feeney topparina hyvä esitys, Charsley vasempana pakkina, yleensä pelannu keskikentällä laitapelaajana, Vlasic ja Lookman pelasivat todella pirteästi ja huomasi heidän molempien näytönhalun. Hornby debytoi piikissä ja voitti aika paljon pääpalloja, paljon Calvert-Lewinin oloinen, joskin hieman voimakkaampi ja hiukan hitaampi. Robles maalilla pelasi virheettömästi.

Sitten kokeneemmista Besic ja Mirallas ulos tammikuussa, Klaassenin sopeutumista voisi vielä kevään katsella josko se seisoisi sittenkin. Schneiderlin oli tänään nauha kädessä eikä mitenkään negatiivisesti pistänyt silmään, joskaan ei edukseenkaan esiintynyt.
« Viimeksi muokattu: 07.12.2017 klo 23:18:37 kirjoittanut Häbödiskäbödis »
Takatolpan tukikeppi

Poissa Poissa


Vastaus #445 : 10.12.2017 klo 18:07:29

Surullinen puoliaika Anfieldillä. Vaikea nähdä Evertonin tuosta enää nousevan. Gylfi menee taas kerran hukkaan laidalla ja ei Rooneystakaan pahemmin hyötyä ole kun pelaa noin alhaalla.
Sharp

Poissa Poissa


Vastaus #446 : 10.12.2017 klo 19:15:20

Hyvä pinna, kiitos idiootti Lovrenin.
Ilman Cuco Martinaa oltais napattu kolme.
Piera-Aslak

Poissa Poissa


Vastaus #447 : 10.12.2017 klo 19:26:22

Karibian maajoukkuemies jäätyi lumisateessa. Kenny on omia poikia, mutta jossakin vaiheessa virheiden määrän tulee laskea. Saadaanko toinen pelikielto tälle kaudelle filmaamisesta ala DCL.
Häbödiskäbödis

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #448 : 10.12.2017 klo 19:30:22

Järkyttävää katseltavaa tämmöinen, kuten aina viime vuosina nämä Anfieldin vierailut. Toisaalta eipä tuollaisella puolustuslinajalla voi muuta yrittää kuin puolustaa koko joukkueen voimin ja jättää hyökkäykset tuurin varaan. Laitapakit kun vielä molemmat kakkosvaihtoehtoja tai jopa väärällä pelipaikalla, ei ihme ettei sieltä tule hyökkäyksiin mitään apua. SA lähti tänään mielessään tämä pinna ja sen sai. Nostamme hattua siihen suuntaan. Edellinen pilkku tuolla synnin mekassa vuonna -88 ja sitä edellinen -37 eli aika harvinaista herkkua. Kiitos Lovrenin idioottimaisen pelaamisen. Rooney tehnyt jo 8 maalia Valjussa ja ainakin nyt jo alkaa olemaan niissä lukemissa, joita itse maalimäärissä odottelin. Muutama vielä ja voipi olla omaan mieheen ihan tyytyväinen. Topparipari pelasi ihan ok. Holgate kaksikosta parempi. Niasse ja Davies aika pahoja pettymyksiä. Mikään ei avauspuolikkaalla onnistunut ja ansaitusti vaihtoon.

Keskiviikkona Newcastle, josta voisi odotella parempaa hyökkäyspelaamista vastustajan tason tippuessa selvästi.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #449 : 10.12.2017 klo 19:32:38

Täysin odotettu lähtö otteluun Allardycelta ja pelisuunnitelma toimi suunnilleen odotetusti, yksi Martinan liukastuminen kuitenkin tarjosi Liverpoolille johtomaalin. Williamsin tohelointi keskellä olisi tarjonnut ennen taukoa sen toisenkin, mutta Liverpool jätti tekemättä. Toisella jaksolla sama kyttääminen jatkui ja Rooney rankkarilla tuli piste. Kevyt rankkari vaihteeksi Evertonille, mutta tuuppaus selästä siinä oli, joskin osittain DCL:n itse hakema.

Niasselta kyllä sellainen ottelu, että Allardyce jonkun hyökkääjän tammikuussa kyllä hankkii. Ei oikeastaan yhtään onnistunutta suoritusta ja tauolla ansaitusti vaihtoon. Vasen pakki kuitenkin se tammikuun ykkösprioriteetti, ei Martina vaan millään riitä.

Sinällään puolustus pelasi ehjän ottelun, että vain pari maalipaikkaa Liverpoolille tarjoutui, eikä sellainen Koemanin - Unsworthin -ajan kollektiivinen romahdus näyttänyt todennäköiseltä. Pickfordille vain kaksi torjuntaa, joista toinen oli äärimmäisen helppo eikä se toinenkaan nyt niin vaikea.
« Viimeksi muokattu: 10.12.2017 klo 19:44:45 kirjoittanut Louhikkokoskettaja »

 
Sivuja: 1 ... 17 [18] 19 ... 28
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines