FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.03.2019 klo 17:47:27 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 [2] 3 ... 96
 
Kirjoittaja Aihe: Chelsea FC 2017/2018 - Contella vai ilman?  (Luettu 423747 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #25 : 05.07.2017 klo 14:22:18

Jossain huhuissa oli, että Conte haluaa kaksi erilaista pelisysteemiä, joiden pitäisi toimia yhtä hyvin. Eli perinteistä 4-linjaa ei olla hukkaamassa mihkään.

Aivan varmasti näin. Jokaisella huippumanagerilla tulee olla työkalupakissaan enemmän kuin yksi pelisysteemi.

Kanten kanssa Conte uskaltanee kokeilla alkuvuosiltaan tuttua 4-2-4-suuntaista systeemiä. Tuo saattaa olla ylänelikolla Hazard-Batsu-Lukaku-Pedro/Willian aika tappava.
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 05.07.2017 klo 15:00:00

Siis mitä? Viisi miestä kolmelle pelipaikalle.

Näin. Viisi varsinaista topparia sekä tarvittaessa topparina pelaava Azpilicueta kuulostaa ainakin omasta mielestäni juuri optimaaliselta balanssilta kasvavan ottelumäärän myötä.

Mahdollisen LWB-hankinnan myötä Zouman periaatteessa voisi jopa johonkin lainata, koska käsittääkseni myös Alonsolta onnistuisi tarvittaessa kolmen linjassa pelaaminen ja Zoumalle säännöllinen peliaika tekisi vaikean puolitoistavuotisensa jälkeen todella hyvää.

Jos käytössä perinteinen neljän linja, niin osa toppareista (Rüdiger nyt ainakin) pystyy pelaamaan myös laidassa, eli siltäkään osin pelaajia ei olisi liikaa.

En nyt jaksaisi alkaa kaivaamaan vanhoja viestejäsi joissa itket milloin minkäkin managerin päätöksistä heittää superjunnuja lainalle/myyntiin. Contella vastaavat päätökset ovat luonnollisesti armotonta lutuuria. Eli lakanoihin onanoinnista puheen ollen...

Kaiva ihmeessä, odotan mielelläni.

Jos jostain olen junnujen peluutusta tai lainalimboa kritisoinut, niin käytännössä kritiikki on kohdistunut seuraan eikä niinkään silloiseen manageriinsa. Tietysti manageri vastaa aina myös omaan osaansa kritiikistä. Myös Contea on tullut viime kaudella milloin mistäkin asioista kritisoitua, jos olen sen kokenut aiheelliseksi ja tulen näin tekemään myös jatkossa, koska kannatan ensisijaisesti seuraa enkä yksittäistä manageria. Conte on kuitenkin tällä erää luottamuksensa ansainnut ja esimerkiksi Christensenin uskon olevan kuvioissa mukana siihen asti kunnes toisin näen.

Teikäläiselle puolestaan tuo Mourinho ei ole edes jumalasta seuraava, vaan hänen yläpuolellaan ja sen myötä myös täysin kritiikin ulottumattomissa. Jotenkin vaan aina yhtä huvittavaa, että Conten menestys Chelseassa voi jollekin seuraa aikaisemmin kannattaneelle ottaa niin koville, koska siellä tehtii sillai tyhmästi että annettiin Jose-sedälle ihan aiheelliset potkut joukkueen oltua putoamistaistelussa. :D
DDrogba

Poissa Poissa


Vastaus #27 : 05.07.2017 klo 15:27:53

En itsekään ymmärrä Josén perään haikailijoita. Ei se enää ole mikään muiden yläpuolella oleva taikurivelho. Valjussakin ottaisin mielummin Chelsean valkuksi Conten, Pochettinon, Guardiolan tai Kloppin. Ulkomailta Ancelotti, Allegri, Simeone ja Zidane parempia myös. Sitä paitsi Josélla on liikaa despootin ja narsistin vikaa. Katsokaa vain, niin parin kolmen vuoden sisällä Manun organisaatio on sekaisin. Tiikeri ei raidoistaan pääse.

Christensen saa näytön paikan ensi kaudella, ainakin mikäli Contella vähänkään järkeä päässä on. Ei Christensenin taso ole kaukana Cahillista, Luizista tai Rüdigeristä ja rotaatiota kannattaa pitkässä kaudessa käyttää.

Pidän Christenseniä myös mahdollisena potentiaalisena yllättäjänä ensi kaudella. Ei mielestäni Luiz tai Cahill ole tasoltaan niin hyviä, etteikö heidän syrjäyttäminen olisi mahdollista, mikäli Christensen kehittyy seuraavalla tasolle nopeasti.
« Viimeksi muokattu: 05.07.2017 klo 15:34:37 kirjoittanut DDrogba »
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #28 : 05.07.2017 klo 18:17:37

Huddersfieldiä valjuun nostamassa mukana ollut Izzy Brown menossa ilmeisesti Brightoniin lainalle. Huddersfield oli kiinnostunut myös Brownin ostamaan £8M hintaan, mutta nyt näyttäisi siltä että pelaaja olisi sittenkin tekemässä uutta sopparia Chelsean kanssa ja lähdössä uudelle lainalle.

Mitenkäs nuo Valioliigan lainasäännöt nykyään menevät, saako samasta seurasta olla enemmän kuin yksi pelaaja lainalla? Varmasti myös Huddersfield olisi edelleen Brownin halunnut, mutta vesittyykö nuo haaveet sitten sillä etteivät Kasey Palmerin lisäksi enää toista lainamiestä Chelseasta saa ottaa, vai onko kyseessä enemmänkin kiinnostuksen lopahtaminen pysyvän siirron kariuduttua?

Ihan mielenkiintoisia lainoja Chelsean lädijunnuille löytymässä ensi kaudeksi, kun Tammy Abraham Swanseaan ja Kasey Palmer Huddersfieldiin on jo vahvistettu, joiden lisäksi noiden mainittujen Brownin ja Loftus-Cheekin jälkeen myös Lewis Bakerille oltaisiin etsimässä lainaseuraa Valioliigasta, eli jopa viisi pääsarjalainaa saattaa olla luvassa. Nähtäväksi toki jää, millaisia rooleja kullekin on seuroissaan tarjolla, sillä monestihan nämä valjulainat ovat Chelsean nuorten osalla epäonnistuneet vähäisen peliajan vuoksi, mutta varsinkin Abrahamin otteita odotan mielenkiinnolla. Ylos
Coulijoe

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #29 : 05.07.2017 klo 18:23:42

1 pelaaja per seura.

Kuten aiemmin raapustin niin lainoja Chelsea katselee tänä kesänä aika tarkasti ja jonkinmoisia takuita pyrkii saamaan, että pelaaja myös saa peliaikaa kyseisessä seurassa. Vastapalveluksena esim case Abraham niin Chelsea hoitaa palkanmaksun. Swansealle jäi joku miljoonan boonus Abrahamille ja perheelle maksettavaksi.

Edit: Baker voisi sopia kuin nenä päähän Bournemouthiin. Izzy Brightoniin niin RLClle jäisi Castle. Kaikki todella järkeviä valintoja, jos toteutuisivat 😁
« Viimeksi muokattu: 05.07.2017 klo 18:28:06 kirjoittanut Coulijoe »
Yrski

Poissa Poissa


Vastaus #30 : 05.07.2017 klo 20:13:25

Avaajalle kiitokset työstään ja keskustelu seurantaan luonnollisesti. Todellakin, mielenkiintoista nähdä mitkä näistä vahvimmin huhutuista siirroista nyt ajetaan tai on jo kulisseissa ajettu läpi. Costan lähtö olisi mielestäni harmi, sillä vaikka miehellä on kentällä ne paheensa, niin maalintekotaitoa löytyy kyllä tavalla josta vielä joku kausi takaperin Torresin tai ikääntyneen Drogban touhutessa kärjessä saatiin vain haaveilla. Toki jo aikaisemmin kesällä ilmi ikävällä tavalla tullut välirikko velho-Conten kanssa taitaa olla sitä luokkaa että ihan perushärmäläisellä kättä päälle-sopimisella ei taideta välejä korjata enää. "Mansikoita" maksavan Lukakun lisäksi ei ilmeisesti enää edes huhuissa pyöri muita varteenotettavia tulijoita kärkeen?

Toivotaan, että harjoituskausi mukaan lukien isommilta ja pitkäaikaisilta loukkaantumisilta tullaan taas välttymään koko kauden mittaan, sillä Hazardin poissaolo jo pelkästään on aikamoinen menetys olkoonkin, että Pedro & Willian - kaksikkoon luottoa kyllä löytyy myös. Noin muutenhan tälle hyvälle terveystilanteelle on olemassa jo lähestulkoon perinteet, sillä vakioavaajista Zouman taannoista hirvittävää jalan vääntämistä lukuunottamatta täytyy kyllä monta kautta taaksepäin vastaavien löytämiseksi. Remyt ja Falcaot erikseen :D

Jype

Poissa Poissa


Vastaus #31 : 05.07.2017 klo 20:59:51

1 pelaaja per seura.

Kuten aiemmin raapustin niin lainoja Chelsea katselee tänä kesänä aika tarkasti ja jonkinmoisia takuita pyrkii saamaan, että pelaaja myös saa peliaikaa kyseisessä seurassa. Vastapalveluksena esim case Abraham niin Chelsea hoitaa palkanmaksun. Swansealle jäi joku miljoonan boonus Abrahamille ja perheelle maksettavaksi.

Edit: Baker voisi sopia kuin nenä päähän Bournemouthiin. Izzy Brightoniin niin RLClle jäisi Castle. Kaikki todella järkeviä valintoja, jos toteutuisivat 😁

Näiden lisäksi vielä Zouma Palaceen, niin yli puolissa sarjataulukon alemman puoliskon jengeistä olisi lainamies Chelsealta, joka ei keskinäisissä kohtaamisissa saisi pelata :D

Costan siirto Atleticoon ilmeisesti paketissa, julkistus tänään tai huomenna. Ilmeisesti melko halvalla lähtee, eli Costa on saanut tahtonsa läpi tuomalla hänen ja Conten välisen likapyykin julkisuuteen sekä samalla toteamalla että ainoastaan paluu Atleticon riveihin kelpaa hänelle. Tästä keissistä kyllä pakko antaa Contelle vähän risuja, kun toisin toimimalla olisi seuran neuvotteluasema Costan myynnin suhteen ollut vähän toisenlainen ja rahaa olisi varmasti tullut myynnistä enemmän.

Jokohan nyt vihdoin tapahtuisi jotain sen Lukaku-jahdin suhteen, sillä jos Costan siirto on oikeasti paketoitu niin Chelsealla on kirjoillaan ainoana hyökkääjänä enää Batshuayi ja pre-season alkaa ensi viikolla. No jos ei muuta, niin ainakin batsumitsulle hyvä sauma näyttää Contelle treenikentällä osaamistaan, kun muitakaan hyökkääjiä ei ole :D
Watershed

Poissa Poissa


Vastaus #32 : 05.07.2017 klo 21:19:32

Rüdiger on mielestäni todella kummallinen hankinta toteutuessaan, koska kyseessä ei ole kuitenkaan mikään suoraan avaukseen kävelevä huipputoppari. Toppareita ringistä kuitenkin löytyy jo hyvä määrä, ja maksettava summa on melkoisen muhkea lähtökohtaisesti rotaatiopelaajasta. Lisäksi pelaajatyyppinä on kyllä nopea ja vahva, mutta peliälyllisesti melko keskinkertainen koohottaja. Kyseinen kuvaus saattaa sopia jollain tavalla myös erääseen jo seurassa vaikuttavaan toppariin, ja yhtä aikaa kentällä ollessaan saattavat kyllä aiheuttaa sydämentykytyksiä turhankin usein.
DobiDa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Chelsea FC


Vastaus #33 : 05.07.2017 klo 21:31:00

Lainaus
Josimar Quintero will spend the 2017/18 season on loan in Russia with FC Rostov.

Ei näytä kyllä yhtään tutulta nimeltä ??? Aina sitä oppii..
Budha-B

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea


Vastaus #34 : 05.07.2017 klo 22:48:10

Ei näytä kyllä yhtään tutulta nimeltä ??? Aina sitä oppii..
Football Managerin pelaajille tuttu tapaus. :D
FletchZ

Poissa Poissa


Vastaus #35 : 06.07.2017 klo 05:22:05

Kiitos avauksesta, mukavaa aamulukemista.
Vanha kunnon Quintero...
Coulijoe

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #36 : 06.07.2017 klo 05:59:59

Edit: Baker voisi sopia kuin nenä päähän Bournemouthiin. Izzy Brightoniin niin RLClle jäisi Castle. Kaikki todella järkeviä valintoja, jos toteutuisivat 😁

Ilmeisesti näillä mennään huhujen mukaan...

Edit: Jokos Barkley huhuja Chelseaan on kaivettu jostain?
« Viimeksi muokattu: 06.07.2017 klo 06:04:13 kirjoittanut Coulijoe »
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #37 : 06.07.2017 klo 10:08:53

Edit: Jokos Barkley huhuja Chelseaan on kaivettu jostain?

Ei nyt ihan Barkley-huhuja vaan vähän naaman vakavammalle vetäviä juoruja sumusaarilta. Atleti laittamassa Chelsealle faksia Costan tilanteesta ja samaan aikaan Lukakun ja Unitedin huhutaan tapaavan toisensa kynien ja paperien kanssa. Vittu mitä puuhastelua jos kuvio nyt kääntyykin siihen että Chelsea joutuu skouttailemaan ykköshyökkääjää (Batsusta ei tähän vielä tehoistaan huolimatta ole) kun pre-season alkaa parin viikon sisään.

Toivotaan että ovat sitä perinteistä klikkiotsikointia ja mutuilua mutta kyllä nuo Lukaku-huhut jänskättää aika perhanan paljon, etenkin kun ottaa huomioon että mies itse antoi alkukesästä sen verran tarkat speksit tulevan kauden jengistään jotka sattumoisin sopii myös siihen Manchesterin tämän hetken huonompaan seuraan.
« Viimeksi muokattu: 06.07.2017 klo 10:12:36 kirjoittanut Kim Suomisen ponnari »
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #38 : 06.07.2017 klo 10:09:27

http://www.bbc.com/sport/football/40516483

Vieläkö joku on sitä mieltä, että Lukakun siirto Chelseaan olisi 100% varma?
Roskakori

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Chelsea, Serie A


Vastaus #39 : 06.07.2017 klo 10:18:24

http://www.bbc.com/sport/football/40516483

Vieläkö joku on sitä mieltä, että Lukakun siirto Chelseaan olisi 100% varma?

Tästä tulee kyllä varmaan vielä mielenkiintoinen saaga Chelsean ja ManUn välillä. Luultavasti suurin voittaja tässäkin kaupassa tulee olemaan Mino Raiola ja mitä olen ymmärtänyt niin Josella on ainakin miehen kanssa aika hyvät suhteet (Ei niin hyvät tietenkään kuin Mendesin kanssa). En tiedä sitten, että onko Contella historiaa millä mallilla Raiolan kanssa.
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #40 : 06.07.2017 klo 10:40:37

Tästä tulee kyllä varmaan vielä mielenkiintoinen saaga Chelsean ja ManUn välillä. Luultavasti suurin voittaja tässäkin kaupassa tulee olemaan Mino Raiola ja mitä olen ymmärtänyt niin Josella on ainakin miehen kanssa aika hyvät suhteet (Ei niin hyvät tietenkään kuin Mendesin kanssa). En tiedä sitten, että onko Contella historiaa millä mallilla Raiolan kanssa.

Kolikon toisella puolella Lukakun suhtautuminen Joseen. Kerran jo velho näytti ovea junnuikäiselle Lukakulle joten kumpi painaa enemmän vaakakupissa (rahan lisäksi)? Uuden modernin valmentajan kanssa henk.koht. taitotimantin hiominen vai vanhalle ulostaneelle valmentajalle pienimuotoinen "olisiko silloin kannattanut?"-myhäily joka päivä töissä?
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #41 : 06.07.2017 klo 11:28:53

Jos Chelsea ei vaadittuja miljoonia tiskiin laita, niin eiköhän Raiola junaile siirron läpi vaikka Unitedin kanssa joskus elokuussa, mutta näillä tämän hetkisillä tiedoilla on hyvin vaikea nähdä hänen ainakaan Evertonissa enää syksyllä pelaavan.

Ylläripylläri, näinhän siinä sitten kävi eikä tarvinnut odottaa kuin alle kaksi päivää tuosta viestistä. Siirtosummakin Unitedin kanssa neuvoteltu huhuttuun nähden maltilliseen £75M, jonka olisi voinut kuvitella Chelseallakin olleen varaa maksaa, mutta ainakaan eilen Chelsea ei ollut vielä tämän skuupin ensimmäisenä kertoneen Daily Mailin Matt Lawtonin mukaan virallista tarjousta Lukakusta edes tehnyt. Neuvottelut Rooneyn siirrosta toiseen suuntaan eivät BBC:n mukaan ole vaikuttaneet hintaan, eli samalla summalla se olisi Chelseallekin irronnut, mutta vitkuttelu kostautui nyt.

BBC kertoo tosin, että United on nyt lopettanut kiinnostuksensa Morataan vaikka diili oli ilmeisesti todella lähellä, joten olisiko siinä sitten Chelsealle uusi kärki? Nyt Abra, Emenalo ja Marina se järki käteen ja hyökkääjähankinta pakettiin välittömästi tai Conte tekee kohta "juventukset" ja ihan aiheesta.

Nyt Lukakun mentyä sivu suun on Morata tai Aubameyang yksinkertaisesti saatava, mutta jos jää luu käteen niin en syyttäisi Contea eroanomuksesta yhtään. Käsittämätöntä puuhastelua.
« Viimeksi muokattu: 06.07.2017 klo 11:35:09 kirjoittanut Jype »
JamesBondi

Poissa Poissa


Vastaus #42 : 06.07.2017 klo 11:39:11

Näissä tilanteissa kun ei totuutta loppujen lopuksi tiedä. Onko Chelsea jahkaillut niin pitkään, että Muna tuli ja tarttui tilaisuuteen vai onko Lukaku ollut koskaan edes Chelsean ja Conten ykkösvalinta? Jos on ollut niin ei voi kun nauraa seurajohdolle. Morata, Belotti ja Aubameyang. Noista olisi nyt yksi saatava vaikka väkisin jos ja kun Lukaku ei tule.
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #43 : 06.07.2017 klo 11:46:00

Näissä tilanteissa kun ei totuutta loppujen lopuksi tiedä. Onko Chelsea jahkaillut niin pitkään, että Muna tuli ja tarttui tilaisuuteen vai onko Lukaku ollut koskaan edes Chelsean ja Conten ykkösvalinta? Jos on ollut niin ei voi kun nauraa seurajohdolle.

Eikö se nyt ole ollut aika päivänselvää, että Lukaku oli Conten ykkösvalinta?

Mistään muista hyökkääjistä ei ole Costan lähdön varmistuttua pihissyt mitään huhujakaan kuin Lukakusta ja mm. Chelseaan hyvät kontaktit omaava Telegraphin Matt Law sanoi aiemmin tällä viikolla Conten välittäneen seurajohdolle sellaisen viestin että Lukaku on saatava hinnalla millä hyvänsä, mutta mitään ei ole tuon pyynnön täyttämiseksi ilmeisesti tehty koko kesän aikana. Ilmeisesti siellä luotettiin sokeasti siihen, että kun Moratan siirto Unitediin näytti todennäköiseltä, niin kilpailijoita Lukakun hankkimiseksi ei ole ja vitkuttelemalla mahdollisimman pitkään voi säästää pitkän pennin, mutta nyt kävi ns. kylmät.

Tämän myötä voi muuten pitää melko varmana, että Chelsea ei Unitedille Maticia myy :D Ylos
« Viimeksi muokattu: 06.07.2017 klo 11:51:03 kirjoittanut Jype »
DDrogba

Poissa Poissa


Vastaus #44 : 06.07.2017 klo 11:48:25

Oho, nyt tuli puskista. No, ei Lukaku mielestäni korvaamaton ole. Morataa tai Aubameyangia sitten kalastamaan.

Toivottavasti Costaa ei päästetä menemään ennen kuin korvaaja on varmistettu.

Ilmeisesti Everton halusi Rooneyn ja Manu osasi käyttää tätä neuvotteluvalttina.
« Viimeksi muokattu: 06.07.2017 klo 11:50:45 kirjoittanut DDrogba »
White Mamba

Poissa Poissa


Vastaus #45 : 06.07.2017 klo 11:57:58

Itse ehkä jopa salaa toivoin Lukaku-kaupan epäonnistuvan. Mielummin sijoittaisin rahat Aubameyangiin tai Morataan. Vaaranahan tässä nyt vaan on, että jää se luu käteen. Jokos Remy on kunnossa? :D

Mikähän se Aubameyangin tilanne edes on? PSG-kauppa meni kiville ja Kiinasta tullut joku tarjous.
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #46 : 06.07.2017 klo 12:15:18

Mikähän se Aubameyangin tilanne edes on? PSG-kauppa meni kiville ja Kiinasta tullut joku tarjous.

PSG-kauppa Aubameyangin suhteen tosiaan meni reisille. Kiinassa siirtoikkuna on enää viikon verran auki, eli jotain täytyy tapahtua nopeasti jos on tapahtuakseen, mutta aika hiljaista on muutenkin Kiinaan siirtyvien pelaajien osalta ollut tämän 100% siirtoveron astuttua voimaan. Eli kiinalaisjengit joutuvat ulkkaripelaajista maksamaan siirtosumman tuplana ja kustannukset nousseet niin suuriksi, että isot siirrot tuonne vähentyneet. Auballe tosin se tarjous on pöydällä Kiinasta, mutta mikään ei ole vielä varmaa ja jos se PSG:n riveihinkin oli valmis siirtymään, niin varmasti olisi myös Chelsealle saatavilla, jos nyt äkkiä tarjousta laitettaisiin pöytään ennen kuin mitään on kiinalaisten kanssa allekirjoitettu.

Mielenkiintoista nähdä, mihin pelaajaan Chelsea katseensa kääntää hyökkääjämarkkinoilla. Jotain täytyy kuitenkin tapahtua ja nopeasti, sillä Lukakun "varman" siirron kuseminen kilpailijalle on jo itsessään suuri imagotappio seuralle ja kyllähän joukkue muutenkin hyökkääjän tarvitsee Costan lähdön ollessa käytännössä varma ja pre-seasonin lähestyessä päivä päivältä.
Rottweiss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: CFC


Vastaus #47 : 06.07.2017 klo 12:30:57

Miten tyhmästi Conte on tässä asiassa toiminut. Menee haistattamaan vitut joukkueen ykköskärjelle ilman mitään tietoa seuraajasta, jolloin Costan hinta romahti (puhutaan tällä hetkellä 22 milj. £ tarjouksesta Atletin suunnalta) ja vastaavasti kaikkien korvaajaehdokkaiden hinta Chelsean kysellessä pompsahti takuulla ylöspäin. ManUn Lukakusta maksama 75 milj. £ voi olla vielä halpa hinta, kun aletaan paniikissa etsimään uutta mitat täyttävää hyökkääjää.
Erityistapaus

Poissa Poissa


Vastaus #48 : 06.07.2017 klo 12:37:58

Miten tyhmästi Conte on tässä asiassa toiminut. Menee haistattamaan vitut joukkueen ykköskärjelle ilman mitään tietoa seuraajasta, jolloin Costan hinta romahti (puhutaan tällä hetkellä 22 milj. £ tarjouksesta Atletin suunnalta) ja vastaavasti kaikkien korvaajaehdokkaiden hinta Chelsean kysellessä pompsahti takuulla ylöspäin. ManUn Lukakusta maksama 75 milj. £ voi olla vielä halpa hinta, kun aletaan paniikissa etsimään uutta mitat täyttävää hyökkääjää.

Tsot tsot, nyt olet vaarallisilla vesillä. Vedä äkkiä sanasi takaisin tai muuten paskamyrsky on valmis.

Jos rehellisiä ollaan, niin pitää olla tyytyväinen jos United nappaisi Lukakun Chelsean nenän edestä. Auringonvarma floppi, mentaalisesti heikko pelaaja, ei käyttöä Chelseassa. Conten kannattaisi mennä vaan nöyränä poikana Costan eteen ja pyytää anteeksi käytöstään, markkinoilla ei ole tarjolla parempaa pelaajaa tällä hetkellä.
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #49 : 06.07.2017 klo 13:01:09

Miten tyhmästi Conte on tässä asiassa toiminut. Menee haistattamaan vitut joukkueen ykköskärjelle ilman mitään tietoa seuraajasta, jolloin Costan hinta romahti (puhutaan tällä hetkellä 22 milj. £ tarjouksesta Atletin suunnalta) ja vastaavasti kaikkien korvaajaehdokkaiden hinta Chelsean kysellessä pompsahti takuulla ylöspäin. ManUn Lukakusta maksama 75 milj. £ voi olla vielä halpa hinta, kun aletaan paniikissa etsimään uutta mitat täyttävää hyökkääjää.

Kicker on ainakin lausunut, että Aubameyang liikahtaa 80 miljoonalla (eurolla) (lähde: Dortmundin topic). Toki homma voi mennä tarjouskilpailuksi PSG:n kanssa, mutta kohteena Chelsea on lähes kaikin puolin houkuttelevampi.

Belotti on takuuvarma floppi. Morata olisi ihan ok, mutta sitten vaatii siihen vielä tosiaan jonkun Llorenten kirittämään. Auba olisi kaikinpuolin ideaali vaihtoehto.

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 96
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines