FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.07.2018 klo 18:33:15 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 25 [26] 27 ... 96
 
Kirjoittaja Aihe: Chelsea FC 2017/2018 - Contella vai ilman?  (Luettu 418135 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #625 : 13.08.2017 klo 09:36:55

Surullinen nykysuuntaus.

Joskus valmentajat tekivät tulosta niillä pelaajille joita oli tarjolla, eivätkä haikailleet uusien pelaajien perään ympäri Eurooppaa. Jos omistajan lompakko ei ole levällään, niin lähdetään häntä koipien välissä itkien kotiin väärinymmärtettyinä neroina.

No tässä tapauksessa Contea kaivertanee se, että ulospäin porukkaa. Chelsean rinki ei ollut mitenkään laaja viime kaudellakaan ja nyt sieltä on siirtynyt pois 8 pelaajaa ja tullut sisään 4. Ei tuota mitenkään hirveänä kiukuttelijana voi pitää jos tilanne ei tyydytä.

Eikä se nyt ihan uusi juttu ole, että manageri haluaa lähteä jos kokee ettei omat ja seuran tavoitteet kohtaa. Tosin Chelsean tavoite lienee Euroopan huipulla, vaikka toiminta tänä kesänä ei ole siltä näyttänytkään.
Kompaktipaketti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kane, Cisse, Macheda


Vastaus #626 : 13.08.2017 klo 09:39:40

Morata täyteen iskuun, Hazard ja Bakayoko kuntoon ni on ihan eri tilanne! Tämä ei poista kuitenkaan sitä tosiasiaa, että joukkue on vajaavainen. Pitkä kausi, monta peliä ja tilanne elää loukkaantumisia tulee! Hyvänä herätyksen joukkueelle eilinen shokkitappio. Ps. Cahill antoi hienon esimerkin miten ei kannata toimia Chelsean kapteenina ensimmäisessä virallisessa pelissään Terryn jälkeen. Fabregasin temppu ei jaksanut allekirjoittanutta yllättää. Taustalla on kuitenkin oksettavaa Barcadna:ta jne.....

e. Eiccun ylläolevaan viestiin täysin sama. Emenalo ulos jos joku pitää potkia!
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #627 : 13.08.2017 klo 09:43:54

Surullinen nykysuuntaus.

Joskus valmentajat tekivät tulosta niillä pelaajille joita oli tarjolla, eivätkä haikailleet uusien pelaajien perään ympäri Eurooppaa. Jos omistajan lompakko ei ole levällään, niin lähdetään häntä koipien välissä itkien kotiin väärinymmärtettyinä neroina.

Kiva ajatus sinänsä, mutta ei nyt vaan oikein päde tässä tilanteessa.

Viime kaudellahan Conte nimenomaan teki suurimmaksi osaksi tulosta niillä pelaajilla, jotka hänellä oli. Tälle kesälle ilman hankintoja seura olisi sitten vähintäänkin voinut pitää edes ne aikaisemmin tarjolla olleet pelaajat Conten käytetävissä. Ei kuitenkaan pidetty, vaan toistakymmentä edustusringissä mukana ollutta pelaajaa on viimeisen vuoden aikana myyty ja aivan älytön määrä pelaajia myös lainattu pois, kun samalla sisään tulleita miehiä on se nelisen kappaletta. Tässä ei nyt edes puhuta mistään omistajan lompakon levällään olemisesta, vaan lähteneiden pelaajien korvaamisesta niillä myynneistä saaduilla rahoilla ja järkevistä sijoituksista joukkueen vahvistamiseen.

Contelle on koko kesän ajan hankintoja luvattu korvaamaan noita mainittuja lähtijöitä, joten jos lupaukset petetään viime hetkellä ja seurajohto päättää arsenalmaisesti pistää myynneistä saadut massit tilille kasvamaan korkoa ja toteaa Contelle että sillä viidentoista pelaajan ringillä ja U18-junnuilla on tulosta tultava (ja kun niistä junnuistakin kriittisimmillä pelipaikoilla ne lupaavimmat tosiaan on lainalla...), niin eihän tuota voisi itkupotkuraivareista syyttää, kun tulosvastuu pelikentillä nähdyistä esityksistä on silti aina loppujen lopuksi managerilla vaikka pohjimmiltaan syyttävä sormi pitäisikin osoittaa sikariportaan suuntaan.

Chelsean tasoisessa seurassa sinne CL-paikoille yltäminen on ihan ehdoton minimi eikä se pitkän kauden aikana noin naurettavan kapealla ringillä tule onnistumaan, jos jo toisella pelikierroksella joukkue on siinä tilanteessa Tottenhamia vastaan, että niistä viidestätoista pelaajasta kaksi ehdottoman tärkeää avauksen miestä on loukkaantuneena ja pari miestä tuohon päälle vielä pelikiellossa. Mitäpä lottoot, että muuttuuko tilanne ainakaan tuosta paremmaksi sitten kun CL-pelit alkaa tai varsinkaan joulukuun pahimman otteluruuhkan aikaan?

Hankintoja on siis tehtävä, ja ainakin itse haluaisin tässä vaiheessa uskoa niitä olevan myös tulossa. Parin viikon päästä ollaan jo paljon fiksumpia loppukauden ennustuksien osalta.
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #628 : 13.08.2017 klo 09:46:36

Mutta kerro nyt ihmeessä että miten tämä matsi olisi hypoteettisesti ollut erilainen jos vaikka ne em. kohdan "a" Sandrot ja Lukakut olisivat kentällä kirmanneet Alonson ja Batsun/Moratan sijaan?

Kyllä se ihan yleiseen ilmapiiriin joukkueessa olisi vaikuttanut. Kukaan eilistä peliä katsonut ei voi väittää, ettäkö alkuvihellyksestä lähtien kaikki olisi ollut kunnossa, vaan jotenkin sellaista vähän väkinäisen näköistä se oli ihan ensimmäisestä minuutista lähtien. Varmasti vituiksi vedetty siirtokesä on aiheuttanut kireyttä niin Conten pääkopassa kuin myös pelaajiston keskuudessa, niin kyllähän tuollainen helposti välillisesti myös kentällä näkyy.

Cahillin punainen kortti tietysti muutti peliä radikaalisti ja vaikeasta tuli vielä vaikeampaa, mutta ei se nyt ihan pelkästään niin mustavalkoista ole. Kyllä mielestäni tuo keskikenttäpelaajien tilanne olisi erilaisilla siirtomarkkinoiden peliliikkeillä ihan kentälle asti vaikuttanut. Fabregas oli ns. vitun huono ja kun Ginger-Mourinho on kaikkien myyntien ja hankintojen puutteen jälkeen tiennyt satavarmasti Cescin aloittavan, niin ottivat hänet kohteeksi ja Cescin heikkouksia pyrittiin hyödyntämään, missä myös onnistuivat. Jos käytössä olisi ollut enemmän keskikenttäpelaajia, niin eiköhän siellä olisi viimeistään Pedron loukin jälkeen lähdetty Bogan avaripaikan sijaan peliin kolmella keskikenttäpelaajalla ja pelinkulku olisi muuttunut täysin. Joko Willian oltaisiin laitettu wing-backin paikalle ja jonkunlaista 3-5-1 formaattia pelattu peli loppuun Cahillin ulosajon jälkeen tai sitten Fabregas olisi tehnyt keskikentältä tilaa jo vartin kohdalla Christensenille ja 3-4-2 formaatilla jatkettu. Joka tapauksessa Cahillin punaisenkaan jälkeen sieltä ei olisi niin helposti tultu koko ajan keskeltä läpi ja kolme maalia olisi suurehkolla todennäköisyydellä jäänyt tekemättä, mikä olisi tauon jälkeen alkaneeseen kiriin vaikuttanut siinä määrin että tuosta olisi saattanut olla jopa pisteitä otettavissa vajaalla pelaamisesta huolimatta.
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #629 : 13.08.2017 klo 10:07:33

Kyllä se ihan yleiseen ilmapiiriin joukkueessa olisi vaikuttanut. Kukaan eilistä peliä katsonut ei voi väittää, ettäkö alkuvihellyksestä lähtien kaikki olisi ollut kunnossa, vaan jotenkin sellaista vähän väkinäisen näköistä se oli ihan ensimmäisestä minuutista lähtien. Varmasti vituiksi vedetty siirtokesä on aiheuttanut kireyttä niin Conten pääkopassa kuin myös pelaajiston keskuudessa, niin kyllähän tuollainen helposti välillisesti myös kentällä näkyy.

Chelsealla on tainnut viimeisien vuosien aikana olla sitten aika saatanan apaattinen ja sekava siirtokesä sekä valmentajilla täydet myllyt ja epäluottamukset seurajohdon kanssa kun ei äkkiseltään tämän vuosikymmenen puolelta muistu melkein yhtään sellaista kauden avauspeliä jossa kaikki olisi mennyt ns. suunnitelmien mukaan. Viime kaudella oli seuraan tuotu liigan paras pelaaja, lupaava belgialaiskärki ja valmentajaksikin hommattu yksi tämän hetken osaavimmista velhoista ja siinä sitä silti sai pureskella kynsiä aivan loppuminuuteille asti.

Kaikki muu tuossa viestisi loppuosassa onkin sitten would've should've could've-tason pohdiskelua. Useammalla keskikenttämiehellä siellä olisi alakerran lailla toisilleen täysin vieraat kaverit vielä hakeneet yhteispeliään kun taas viime kauden ihanneavarinkin kanssa Chelsea olisi joutunut karsimaan hyökkäyksestä pelaajia pois alakerran punaisen takia jne. Jopa Conte itse (ja mies on siis hitusen enemmän nähnyt futista mitä kukaan meistä taviksista) sanoi että matsi kusi punaiseen korttiin joten vaikka miehen joitain valintoja valmentamisessa kritisoinkin, näytän tässä tapauksessa peukkua ja näyttäisin sitä vaikka olisin aiemmin huudellut jotain täysin vastaista.

Seuraava peli on myös vaikea mutta Tottenhamin vireystilasta ei ole vielä mitään käryä ja vaikka kenttäkoostumusta on tuohon peliin sinisten muutettava, pelataan tämä peli kuitenkin alkuvihellyksestä asti 11vs11. Jos joukkue esitti tuollaista henkeä kymmenellä miehellä epätoivoisessa 0-3-tilanteessa kokomtokan jakson ja jopa yhdeksällä ukolla tuplaten, en olisi huolissani muusta kuin nimenomaan siitä siirtoikkunasta ja hankinnoista.
Demas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: aakkosjärjestyksessä: ACO, Arse, Barca..jne


Vastaus #630 : 13.08.2017 klo 10:08:26

Mielenkiintoista kun itse mietin että Fabregasin avauspaikka olisi nyt kauden alla ainakin 5-6 peliä sementoitu? Pääsee hyvään iskuun ja näin paikka varma pitkään..parantaisi mahdollisuuksia saada avari vaikka koko kauden. Nyt tuli puniikki ja pelikiellon jälkeen taas uusi tilanne.
Coulijoe

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #631 : 13.08.2017 klo 10:16:12

Eiköhän kaikista selkein johtopäätös pelistä ole.

Cahill saa ottaa tämän aikalailla omaan taskuunsa.

Cescin puolustamisongelmista voi varmasti puhella vaikka ja kuinka, mutta kaikki maalit tulivat puhtaasti laidoilta eikä keskeltä.
Lilywhite

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Watch Us Rise


Vastaus #632 : 13.08.2017 klo 10:21:30

Siirrot sitä, siirrot tätä. Tuolla nipulla olisi pitänyt leikitellä voitto. Jo viime kaudella olisi ollut mukava nähdä miten Conte pärjää hankalalla hetkellä. Rauhoittaako tuo seuran tilanteen vai hämmentääkö sitä vain lisää? Erittäin mielenkiintoista seurattavaa.
Panopticon

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea


Vastaus #633 : 13.08.2017 klo 10:35:11

Eiköhän kaikista selkein johtopäätös pelistä ole.

Cahill saa ottaa tämän aikalailla omaan taskuunsa.

Aika pitkälti joo, mutta olen kyllä sitä mieltä, ettei Burnleyn tasoista joukkuetta vastaan saa päästää kolmea maalia vaikka miesvajaalla olisikin. Ilman sitä lopullista sulamista, tuosta olisi saatettu ottaa piste tai vaikka kaikkikin miesvajaudesta huolimatta.
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #634 : 13.08.2017 klo 10:42:10

Aika pitkälti joo, mutta olen kyllä sitä mieltä, ettei Burnleyn tasoista joukkuetta vastaan saa päästää kolmea maalia vaikka miesvajaalla olisikin.

Edes silloin kun kolmen alakerrasta 2/3 on tyyppejä jotka ei ole ennen keskenään tosipeliä pelanneet saatikka tosipelissä täpöä päälle tulevaa ja veren haistanutta vastustajaa vastaan ko. systeemillä pelanneet? Melkoiset odotukset.
Boca Limpia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea FC, River Plate


Vastaus #635 : 13.08.2017 klo 10:44:45

Aika pitkälti joo, mutta olen kyllä sitä mieltä, ettei Burnleyn tasoista joukkuetta vastaan saa päästää kolmea maalia vaikka miesvajaalla olisikin. Ilman sitä lopullista sulamista, tuosta olisi saatettu ottaa piste tai vaikka kaikkikin miesvajaudesta huolimatta.
Sama. Itse odottelin tuon ulosajon jälkeen, että joukkue keskittyy puolustamaan ja iskee sitten jostain sen maalin tai kaksi. Ei "ihan" onnistunut ja tappiolle joutuneelle joukkueelle se aloite väkisinkin siirtyy. Tuo puolestaan ei toiminut alkuunkaan.

Joku voisi kuvitella, että tämä tietää katastrofia Spursin vieraana, mutta itse uskoisin koko kauden avauksen toimivan hyvänä herätyksenä. Tiukka matsi tuosta tulee.
Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #636 : 13.08.2017 klo 10:52:41

Siirrot sitä, siirrot tätä. Tuolla nipulla olisi pitänyt leikitellä voitto.

Tästä nyt ei varmaan kukaan ole eri mieltä. Käyty keskustelu kai liittyy enemmän siihen, että tuliko avauskierrokselle huono päivä vain epäonnisesti ja sattumalta, vai onko taustalla jotain isompia asioita, jotka vaikuttavat joukkueeseen. Eikä se pieni ylipanikointi Chelsea-leirissä mikään ihme ole, jos peilaa lähihistoriaan. Joukkue on ilman muuta riittävän hyvä menestymään, mutta onhan tuo rinki kiistatta liian kapea ja jos se vaivaa manageria, niin se väkisinkin heijastuu myös joukkueeseen. Totta kai tuo voi korjaantua hyvin nopeastikin.

Edes silloin kun kolmen alakerrasta 2/3 on tyyppejä jotka ei ole ennen keskenään tosipeliä pelanneet saatikka tosipelissä täpöä päälle tulevaa ja veren haistanutta vastustajaa vastaan ko. systeemillä pelanneet? Melkoiset odotukset.

Kyllähän ne toisella jaksolla osoittivat pystyvänsä parempaankin. Ei kolme maalia omiin puolessa tunnissa Burnleya vastaan kotikentällä voi olla tyydyttävä suoritus missään tilanteessa, jos on kilpailullisesta pelistä kyse.
Petsari

Poissa Poissa


Vastaus #637 : 13.08.2017 klo 10:56:38

Ei Cahillin ulosajon olisi pitänyt niin paljon vaikuttaa, että omiin menee kolme maalia ennen taukoa.
Iso miinus Contelle ettei osannut hoitaa tilannetta paremmin.

Avauspelin perusteella ei yleensä kannata tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä.
Morata Ylos
Panopticon

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea


Vastaus #638 : 13.08.2017 klo 11:02:20

Edes silloin kun kolmen alakerrasta 2/3 on tyyppejä jotka ei ole ennen keskenään tosipeliä pelanneet saatikka tosipelissä täpöä päälle tulevaa ja veren haistanutta vastustajaa vastaan ko. systeemillä pelanneet? Melkoiset odotukset.

Ei edes silloin. Burnley teki viime kaudella 3 maalia tai enemmän 3 kertaa kotipeleissä (Bournemouth, Palace ja Sunderland) eikä kertaakaan vieraissa. Vieraissa onnistui kaksi kertaa tehdä kaksi maalia, Swanseaa ja Palacea vastaan. Toki viime kausi on viime kausi, eikä nyt suoraan verrannollinen tietenkään, mutta kuitenkin...

Joku voisi kuvitella, että tämä tietää katastrofia Spursin vieraana, mutta itse uskoisin koko kauden avauksen toimivan hyvänä herätyksenä. Tiukka matsi tuosta tulee.

Mielenkiintoista nähdä nyt ylipäätään ensin, miten vakuuttavasti Spurs avaa oman urakkansa.
« Viimeksi muokattu: 13.08.2017 klo 11:05:30 kirjoittanut Panopticon »
Mr. Bungle

Poissa Poissa


Vastaus #639 : 13.08.2017 klo 11:18:52

Joskus valmentajat tekivät tulosta niillä pelaajille joita oli tarjolla, eivätkä haikailleet uusien pelaajien perään ympäri Eurooppaa. Jos omistajan lompakko ei ole levällään, niin lähdetään häntä koipien välissä itkien kotiin väärinymmärtettyinä neroina.

Varsinkin kun samalla kokoonpanolla otettiin viime vuonna mestaruus. Edelleenkin turha tässä mistään tusinasta uudesta pelaajasta on höyrytä. 2-3 rotaatiohankintaa auttaisi jo kummasti. Toivotaan, että myös Conte ymmärtää tämän. Ja varmasti ymmärtääkin.
Kompaktipaketti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kane, Cisse, Macheda


Vastaus #640 : 13.08.2017 klo 11:20:16

Onkohan Pedro ja Moses käytettävissä ens peliin Tottenhotteja vastaan? Moses tuo jo lisää vaarallisuutta hyökkäykseen Pedrosta puhumattakaan!  Luiz ja Kante kovettaa jossain määrin, joten olisi enemmän kuin mielenkiintoista nähdä kaksikko ens pelissä keskikentällä!

Morata
Pedro-Willian
Alonso-Luiz-Kante-Moses
Christensen-Rudiger-Azpili
Kurttu

Lisäksi 3-5-2 on nähtävä tällä kaudella. Kante-Bakayoko-Fabregas kolmikolla.
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #641 : 13.08.2017 klo 11:39:15

Onkohan Pedro ja Moses käytettävissä ens peliin Tottenhotteja vastaan? Moses tuo jo lisää vaarallisuutta hyökkäykseen Pedrosta puhumattakaan!  Luiz ja Kante kovettaa jossain määrin, joten olisi enemmän kuin mielenkiintoista nähdä kaksikko ens pelissä keskikentällä!

Morata
Pedro-Willian
Alonso-Luiz-Kante-Moses
Christensen-Rudiger-Azpili
Kurttu

Lisäksi 3-5-2 on nähtävä tällä kaudella. Kante-Bakayoko-Fabregas kolmikolla.

Eilen Conte sanoi, että Pedron tilanne seuraavan pelin osalta on vielä epävarma. Jos kuntoutuu ajoissa, niin avauksen saa tuolla kokoonpanolla ihan kelvolliseen muotoon, mutta penkille jää leveyttä lähinnä Batshuayin, Bogan ja Musondan verran mutta yhtäkään puolustajaa, keskikenttäpelaajaa tai wing-backia ei varalle jää.

Bakayokon ja Hazardin kuntoutumisia odotellessa...
Coulijoe

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #642 : 13.08.2017 klo 11:47:37

Aika pitkälti joo, mutta olen kyllä sitä mieltä, ettei Burnleyn tasoista joukkuetta vastaan saa päästää kolmea maalia vaikka miesvajaalla olisikin. Ilman sitä lopullista sulamista, tuosta olisi saatettu ottaa piste tai vaikka kaikkikin miesvajaudesta huolimatta.

Ei saa päästää tietenkään ja David Luizin henkilökohtaiseen piikkiin menee maaleista numerot 1 ja 3 nämä nyt olisi voinut tulla myös ilman Cahillin ulosajoa. Cahillin ulosajo vaikuttaa prässäämiseen ja mihin kohtaan painetta laitetaan, koska yksi ukko vähemmän. Nythän se tila jätettiin niin, että Burnleylle annettiin tilaa enemmän yläkertaan ja laitoihin. Keskustahan oli tukossa. 1 ja 3 maali tulivat Alonson puolelta ja Burnley pelasi niin kuin pitikin eli Vokesille.

Viime vuonna oli ihan samoja ongelmia näitä fyysisiä mörköjä vastaan painimisessa.
Boca Limpia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea FC, River Plate


Vastaus #643 : 13.08.2017 klo 11:54:45

Vuosikausia noita ongelmia on ollut, etenkin erikoistilanteissa. Andy Carrollit ym. ovat yleensä onnistuneet hyvin Chelseaa vastaan.

1. maali Courtoisin piikkiin. Löysä ohjaus, jonka joku De Gea olisi torjunut kulmaksi.
2. maali Kanten mies.
3. maalissa näyttäisi, että Rudigerilla ja Luizilla sekoittuu miehet keskityksen lähtiessä, eli vaihtavat päikseen pallon ollessa ilmassa ja Vokes puskee vapaasti pallon sisään.
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #644 : 13.08.2017 klo 13:13:34

Varsinkin kun samalla kokoonpanolla otettiin viime vuonna mestaruus. Edelleenkin turha tässä mistään tusinasta uudesta pelaajasta on höyrytä. 2-3 rotaatiohankintaa auttaisi jo kummasti. Toivotaan, että myös Conte ymmärtää tämän. Ja varmasti ymmärtääkin.

No mutta kun ei otettu. Viime kauden mestaruuden voittaneesta kokoonpanosta vaihtuvuutta on ollut todella roimasti varsinkin rivipelaajien lähtöjen myötä, ja on siitä muutama avauksen mieskin vaihtunut. Rosteri on kokonaisuutena kokenut isoja muutoksia, mutta vaikka tarkasteltaisiinkin pelkkää avauskokoonpanoa, niin se oli mestaruuskaudella käytännössä tällainen läpi kauden:

Courtois, Cahill, Luiz, Azpi, Alonso, Matic, Kante, Moses, Hazard, Pedro, Costa

Tuosta porukasta eilen käytettävissä erinäisten vaiheiden jälkeen oli tasan kuusi pelaajaa ja viime kauden rotaatiomiehistä sitten Batshu, Willian ja Cesc. Sisään tulleista sitten toki Morata, Rüdiger ja Christensen miellyttävät ainakin itseäni suuresti, mutta ei se heidän kanssaan silti ’sama kokoonpano’ ole kuin viime kaudella.

Mitään kymmentä pepsipelaaja ei tietenkään tarvitse avaukseen hommata, mutta joku kolmesta neljään mitat täyttävää rivipelaajaa on ehdoton minimi. Siis sellaisia, joita voi milloin tahansa heittää kentälle joukkueen tason oleellisesti romahtamatta.
Kompaktipaketti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kane, Cisse, Macheda


Vastaus #645 : 13.08.2017 klo 19:14:47

Siellä Chelsean miehet dominoi West Hamia vastaan. Emenalo hae takkisi sinut on erotettu!
Panopticon

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea


Vastaus #646 : 13.08.2017 klo 19:57:28

Emenalo hae takkisi sinut on erotettu!

Tuskin tuo koskaan kenkää saa. Kierrätetään vaan valmentajia.
Kompaktipaketti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kane, Cisse, Macheda


Vastaus #647 : 13.08.2017 klo 20:46:57

Mitä porukka on mieltä onko tuo Drinkwater eteenpäin menoa Maticiin verrattuna? Conte kun on sanonut, että aikoi pitää Maticin ja Bakayokon molemmat.
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #648 : 13.08.2017 klo 20:50:43

Mitä porukka on mieltä onko tuo Drinkwater eteenpäin menoa Maticiin verrattuna? Conte kun on sanonut, että aikoi pitää Maticin ja Bakayokon molemmat.

Drinkyn laatukäyrä loivassa nousussa parin viime kauden osalta. Maticin laatukäyrä loivassa laskussa parin viime kauden osalta.

Maticin myynti oli hyvä asia mutta olisi pitänyt olla myyntihetkellä jo tarpeeksi terveitä keskikenttäukkoja rosterissa.
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #649 : 13.08.2017 klo 21:13:44

Maticin myynti oli hyvä asia mutta olisi pitänyt olla myyntihetkellä jo tarpeeksi terveitä keskikenttäukkoja rosterissa.

Näin juuri. Matic on aloittanut hyvin Unitedissa, mutta mikään ei viittaa edelleenkään siihen että yhtä hyviä otteita oltaisiin nähty Maticin jäädessä Chelseaan. Nyt pelaa hieman erilaista roolia kuin Kanten vierellä pelasi, eikä näissä muutenkaan voida täysin sivuuttaa uusiin ympyröihin pääsemisen aiheuttamaa (vähintään hetkellistä) piristysruisketta pelaajan esityksiin.

Tällä hetkellä hieman vituttaa myynti, kun Tottenham-matsiin on käytössä keskikenttäpelaajista tasan N'Golo Kante ja hänen vierelleen täytynee laittaa ensimmäistä kertaa johonkin 4-5 vuoteen keskikentälle pelaamaan David Luiz sen sijaan, että siihen olisi heittää edelleen Matic, mutta kunhan sieltä nyt pika pikaa yksi keskikenttähankinta tulee ja Bakayoko tekee sisääntulonsa Chelsean kokoonpanoon, niin ei harmita kyllä enää pätkääkään vaikka pelaisi Unitedissa kuinka hyvin tahansa.

Drinkwaterin pelejä nyt ei mestaruuskauden jälkeen ole Leicesterin CL-taipaletta ja yksittäisiä valjumatseja lukuunottamatta liiemmin tullut katseltua, mutta kyllä tuo varmasti ihan mitat täyttävä rivimies olisi. Ei varmastikaan absoluuttiselta tasoltaan Maticia parempi pelaaja, mutta eipä sen tarvitsekaan olla, kunhan tuohon Kanten vierelle rooliltaan edes hieman serbiä paremmin sopii ja kyllähän se siihen ihan 15/16 kauden näyttöjen perusteella hyvin istuisi. Lisäksi varmaan rooli rotaatiomiehenä sopii Drinkwaterille huomattavasti avainrooliin tottunutta Maticia paremmin. Conten kommentit halustaan pitää Matic viittasivat ennen kaikkea siihen, että hän halusi antaa aikaa Bakayokon sisäänajamiseksi ennen kuin hänelle avauksen roolia annetaan, mutta Maticin lähtöhalut aiheuttivat muutoksia suunnitelmaan ja nyt täytyy se yksi keskikenttähankinta edelleen tehdä:

Uutinen
Antonio Conte:

“Bakayoko is a good signing for us. He is very young. My idea was to give Bakayoko the right time to adapt in this league behind Matic. But now after the sale of Matic, we need to try to accelerate this process for Bakayoko after his injury.”

"We have Cesc Fabregas and we are trying to find another midfielder. Because now we have only three midfielders and we need another midfielder."

 
Sivuja: 1 ... 25 [26] 27 ... 96
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines