FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
16.02.2019 klo 19:26:57 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 7 [8] 9
 
Kirjoittaja Aihe: Hamburger SV 2017/18 - Der Untergang  (Luettu 49721 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #175 : 15.05.2018 klo 08:55:29

Maalitykki Schipplockia viedään Cardiffin. Miehen agentti on kyllä kova kaveri, todellinen ammattilainen.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HSV


Vastaus #176 : 15.05.2018 klo 09:00:53

Maalitykki Schipplockia viedään Cardiffin. Miehen agentti on kyllä kova kaveri, todellinen ammattilainen.PS. Abstiegin varmistumisen jälkeen ensimmäisen 30 tunnin aikana tuli kuulemma 500 uutta seuran jäsenhakemusta. Liebe kennt keine Liga! Ylos
« Viimeksi muokattu: 15.05.2018 klo 09:05:00 kirjoittanut Anzander »
Raute

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hamburg meine Perle


Vastaus #177 : 15.05.2018 klo 18:28:52

Jotenkin on yllättävän tyyni olo, kun on ehtinyt pari päivää sulatella tätä putoamista. Jotenkin on helpottavaakin, ettei tätä tarvitse enää pelätä, kun on jo niin monta kautta oltu kuin löysässä hirressä. Ja HSV tippui kuitenkin loppuun asti taistellen. Loppukiri oli niin hurja, etten olisi sitä ainakaan itse etukäteen uskonut, mutta se nyt ei vain riittänyt. Kunhan vain jatketaan samalla innolla ensi kaudellakin, niin eiköhän HSV:n nopea paluu ykkösliigaan ole ihan realistinen ajatus, vaikkei se varmasti olekaan ihan läpihuutojuttu.

Tunnelmat täällä Hampurissa ovat kaiken kaikkiaan yllättävän positiiviset ja toiveikkaat. Katse on siirretty jo eteenpäin, ja kyllä oman seuran takana seistaan missä liigassa tahansa.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HSV


Vastaus #178 : 15.05.2018 klo 19:39:24

Tänään lähtijöiksi on julkistettu Bjarne Thoelke, Andreas Hirzel, Sejad Salihovic, Sven Schipplock (vittukyllä! Tuoppi ) ja joukkueen pitkäaikaisin pelaaja Dennis Diekmeier. Jälkimmäisen maali jäi sitten näkemättä, mutta jäipä nimi ainakin rekordikirjoihin. Hyvät muistot jäi Diekistä. Ylos

Hegezu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hamburger SV


Vastaus #179 : 15.05.2018 klo 20:53:33

Diekmeierilla vahva Ylos Hyvää vauhtia oikealla laidalla ja mainiot rajaheitot. Ei mikään huippupelaaja, mutta luotettavasti täytti tonttinsa vuodesta toiseen.

Schipplock jää siihen samaan kategoriaan Zäk Zouan, Ola Johnin ja muiden ’suuruuksien’ kanssa. Toivottavasti Cardiffissa on isommat maalit kentällä.
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ich und meine Jungs vom Schwarzen Block! Alerta!


Vastaus #180 : 17.05.2018 klo 00:19:40

"HSV, HSV nimm‘ Dir montags frei /
denn da kommt auf SkySport1 die Bundesliga 2..!"

Tune: Jingle Bells

Jotenkin on yllättävän tyyni olo, kun on ehtinyt pari päivää sulatella tätä putoamista. Jotenkin on helpottavaakin, ettei tätä tarvitse enää pelätä, kun on jo niin monta kautta oltu kuin löysässä hirressä.

... täällä taas nautiskeltu täysin siemauksin aina lauantaista lähtien. Vapautunut hymy eksyy yhä kasvoille tasaiseen tahtiin. Hampurin lähtöä kakkoseen tuli toivottua niin monta vuotta ja aina ne hilasivat itsensä ansaitsemattomasti kuiville. Vaan ei enää. Ei, vaikka Schalke[kin] yritti taas kaikkensa hansakaupunkilaisten pelastamiseksi. Nyt ei tarvitse enää pelätä. (Tai kuunnella sitä ylimielistä dinopaskaa, sitä Sechsmaldeutschermeisterimmerersteliga-laulua tai mitään muutakaan vastaavaa.)Grüßt mal die zweite Liga für uns alle!

Tunnelmat täällä Hampurissa ovat kaiken kaikkiaan yllättävän positiiviset ja toiveikkaat. Katse on siirretty jo eteenpäin, ja kyllä oman seuran takana seistaan missä liigassa tahansa.

Lisenssit saatiin ilman lisävaateita, ja ilman Kühnen apua. Ylos

Hampurissa paraikaa vallitseva ilmapiiri on kyllä päässyt yllättämään. Titzin alaisuudessa nähty lyhytaikainen lento on ilmeisesti saanut valtaosan negatiivisista tosiasioista unohtumaan suurimmalta osalta ihmisiä. Ymmärrän luonnollisesti sen sananpartta 'Lieber ein Ende mit Schrecken als Schrecken ohne Ende' tapailevan vapautuneisuuden tunteen vuosikausien putoamiskurimuksen päätyttyä, mutta faktuaalisesti HSV on yhä kusessa. Hansakaupunkilaisia vuosikausia alaspäin painaneet ongelmat vaanivat kaikki yhä kulman takana ratkaisua vartomassa. Silti tenori vaikuttaisi olevan, että talous on kunnossa lisenssin tultua ja koska Titzin kanssa skulattiin kahdeksan matsia mukiinmenevästi, näyttää palloilullinenkin tulevaisuus kirkkaalta. Tämä on vaarallinen harhaluulo.

Talouden osalta HSVn kakkosliigalisenssin takaa löytyy hyvinkin tavanomainen purkkaviritelmä. Tällä kertaa ei käyty lutkuttamassa Kühnen löysää nysää, vaan pantattiin ihan rehellisesti lähitulevaisuuden rahavirtoja. Markkinointiin ja sponsorihankintaan erikoistunut Lagardere, tunnettaneen paremmin entiseltä nimeltään Sportfive, käytti hampurilaisten ahdingon hyväkseen ja haki nimet uuteen, vuoteen 2023 asti kestävään pahviin. Kyseinen lafka on harrastanut vastaavia sopimuksia aikaisemminkin vastaavanlaisissa tilanteissa olleiden seurojen kanssa ja kukaan tuskin olettaa tässä olleen koskaan kyse hyväntekeväisyydestä. (Tämä on Hampurissakin hyvin tiedossa, sillä takavuosina tarkoituksena oli päästä tästä 'yhteistyöstä' eroon.) Hukkumaisillaan olevalta voi kiristää pelastusrenkaasta enemmän kuin tukevasti maankamaralla seisovalta. Sama koskenee myös BodenseeBankia, jolta HSV haki €12Mn lainan lisenssin takaamiseksi.

Asetelmia ei paranna sekään, että tiettävästi vastaavanlaisia toimia on harrastettu aikaisemminkin. Adidaksen kanssa taannoin solmitusta vuoteen 2024 kestävästä kymmenvuotisesta varustesopimuksesta sanotaan maksetun palttiarallaa puolet suoriltaan. Kaikki seuran osakkeiden myynnistä saadut rahat on hassattu ja uutta ei liene saatavissa ilman investorien, lähinnä Kühnen, laupeutta. Uusia osakkeitakaan kun ei markkinoille saada ilman nykyisen seurajärjestyksen muuttamista. Kannattajille suunnattu laina-anti mennee lähiaikoina maksuun, tarkoittaen lähes €20Mn laskua. (En malta uskoa HSVn varanneen tätä varten rahaa menneinä vuosina.) Ja luonnollisesti kakkosliigassa niin televisio- kuin sponsoritulotkin sukeltavat nykyisestä, syventäen kurimusta. Synkältä näyttää.

Silti HSVn voimakaksikon Bernd Hoffmannin ja Frank Wettsteinin suunnitelmana vaikuttaa olevan suoran nousun haku all-in-menetelmällä. Tämän voi toki ymmärtää siinä mielessä, että helpommin sitä laskunsa maksaa ykkösliigan lihavista rahapadoista. Sitä nousua vaan kun ei pysty takaamaan. Lähtökohtaisesti HSV on luonnollisesti suursuosikki ensi kauden kakkosliigaan, mutta tässä kohtaa kysymys kuuluu: millä kaaderilla? HSV on taiteillut edeltävät kaudet urheilullisesti veitsenterällä ykkösliigassa, pääasiassa niukasti säilyen. On valiteltu pelaajien asennetta ja motivaation sekä tason puutetta. Halutaanko näillä kaiffareilla lähteä näin riskaabeliin operaatioon? Ja kuinka moni näistä itseriittoisista, itseään brutaalisti yliarvioivista sankareista on halukas pysymään kakkosessa? Tai onko kassassa edes tarpeeksi hilloa näiden miesten säilyttämiseksi?

Näihin kysymyksiin olettaisi saavansa vastauksen Hampurin Vorstand Sportilta. Tai siis, niin. Tällaistahan ei taaskaan seuralta löydy. Siellä on toki Thomas von Heesen häärimässä taustalla, mutta kaikki silmänsä avoinna pitäneet ymmärtänevät miehen olevan täysin sopimaton hommaansa. (Lisäinformaatiota esimerkiksi täältä.) Käytännössä siis ainoa varma kulmakivi ensi vuodelle on valkku Christian Titz. Se on aika vähän, kun samaan aikaan hansakaupunkilaisten kanssa kakkoseen lähteneeltä Kölniltä löytyy aikalailla valmis keskiakseli maalivahti Hornista ja laitapakki Hectorista aina keskikentän Risseen sekä Högeriin. Siinä on maajoukkuetasoa lähentelevä maalivahti, maajoukkuepakki ja kaksi heittämällä ykkösliigatasoa olevaa solidia keskikenttämiestä puolustavaan sekä hyökkäävään rooliin. Kärkeenkin löytyy kakkosliigassa eliittitasosta käyvä kärkimies Teroddessa.

HSVlta ei vastaavaa akselia löydy. Sieltä lienee päinvastoin katoamassa valtaosa nimekkäämmistä ja lähtökohtaisesti tasokkaammista kavereista. Pollersbeck on huhuissa lähtökuopissa, Papadopoulosia tai Douglas Santosia ei kakkosliiga kiinnostane Holtbya tai Huntia enempää. Kostic, Arp ja muut hyökkäyspään kaverit halunnevat myös ulos. Mathenian, van Drongelenin, Steinmannin tai Iton kaltaisten kavereiden varaan on vaikea rakentaa 'varmaa' nousijaa. Lasoggasta saisi tietysti varmahkon 15-20 maalin miehen, mutta kun äitinsä neuvotteli kultapojalleen sopimukseen saman megapalkan sekä ykkös- että kakkosliigaan. Ja Lasogga ei ihan oikeasti osaa pelata futista, lukuun ottamatta maalintekoa.

Kesän aikana Hampuriin lienee siis pakkoa haalia ulkopuolelta lähes kokonainen kaaderi uusia miehiä taloudellisista rajoitteista huolimatta. Tämän kaaderin hitsaaminen yhteen ja saaminen sellaiseen kondikseen, että nousu takaisin parrasvaloihin realisoituu - sekä parhaassa tapauksessa luo vahvat asetelmat siellä säilymiselle -, on aika helvetinmoinen urakka. Jaossa on vain kaksi varmaa paikkaa ykkösliigassa. Kölnin kaaderi näyttäisi muotoutuvan aika kivasti uuden valkun Anfangin alaisuuteen. Darmstadt vaikuttaa Schusterin hallinnassa vahvalta, Ingolstadtilta löytyy massia ja Union Berlinissä uitetaan ensi kaudella nahkameisseleitä ehkä vain omissa vaimoissa. Sankt Pauliin, Duisburgiin, Bochumiin tai Bielefeldiin ei oma luottoni riitä. Silti ne, kaikkien muidenkin tapaan, haluavat taatusti kiusata nimenomaan HSVtä. HSVn päänahka on kovassa arvossa, sillä hampurilaiset ovat vuosikausia toitottaneet kuuluvansa luonnostaan ihan eri piireihin kuin nämä kakkosliigalaiset. (Kakkosessa ei myöskään toteudu ykkösestä tuttu Bayern-ilmiö, missä matseihin saavutaan valmiiksi kurat lahkeessa.)

Braunschweigin yllätysputoamisen voi katsoa hansakaupunkilaisten onneksi, kyllä ne sieltä Lieberknechtin alaisuudessa olisivat ponnistaneet taas pystyyn, mutta teoreettisestihan täyskatastrofi vaanii kahden Relegationsspielin päässä. Wolfsburg ja Köln vääntämässä HSVn kanssa kahdesta nousupaikasta isommilla taloudellisilla muskeleillaan? Parempi ristiä sormet ja toivoa Bruno-Bärin lyövän Kielin karsinnoissa. Muussa tapauksessa alkaisi ainakin minulla puntti tutista, mikäli olisin Hampurista.

P.S. Ei ole kirjoittamiseen enää minkäänlaista rutiinia ja tämä on helvetin työlästä hommaa. Siksi tyydynkin vain linkkaamaan [taas] kivan tarinan HSVn menneen kesän ehkä suurimmasta kuningasideasta, Bobby Woodin valinnasta yli Augsburgissa loistaneen Michael Gregoritschin: Die Bobby Wood-Story. Pääosissa Klaus-Michael Kühne ja ystävänsä sekä luotettunsa Volker Struth, sattumoisin ammatiltaan Bobby Woodin agentti. Tällaisten asioiden takia HSV on ansaitusti kakkosliigassa.
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ich und meine Jungs vom Schwarzen Block! Alerta!


Vastaus #181 : 17.05.2018 klo 00:48:57

Kaikessa ylle kirjoitetussa ei suinkaan ole kyse vittuilusta tai kanveesiin lyödylle ilkkumisesta. Päinvastoin, kyse on varoittelusta ja realiteetteihin viittaamisesta. Tätä harrastin kymmenkunta vuotta aiemminkin sanoessani HSVn olevan vaarallisella tiellä. En välttämättä uskonut seuran koskaan valahtavan kakkoseen kokonsa takia, mutta tässä sitä ollaan vuosikausien katastrofaalisen taloudenpidon ja toisarvoisiin asioihin keskittymisen - Kloppon parta, pakonomainen tarve nimekkäille valkuille ja pelaajille kaaderiin sopivuutta katsomatta ennen kaikkea - aiheuttaman urheilupuolen kaaoksen takia. 'Asiantuntijapiireissä' väitetystä poiketen HSVn putoamiseen ei liity lainkaan mystiikkaa. Se on yksinkertaisesti kauan kestäneen, määrätietoisen 'alasajon' tulos. Täysin ansaittu lopputulema.

Sunnuntaina tuli nähtyä arvostamani Johannes Liebnaun, ex-CFHH ja ex-HSV-Capo, puheenvuoro seuran yhtiöittämiseen päättyneestä jäsenkokouksesta: Klick. Jojon loppukaneetti on tätä päivää vasten peilaten suorastaan huikea.

P.S. Jojo on muuten palannut takaisin futiksen pariin laitettuaan Ausgliederungin jälkimainingeissa hetkeksi pillit pussiin. (Meni muun muassa naimisiin tuossa välissä.) Nykyisin kiertelee toisen hessun kanssa maailmaa jalkapalloa katsomassa ja tuuttaa Facebookiin kaikenlaista kamaa. Kiinnostuneet tsekatkoon sivuston Jojo und der Professor.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HSV


Vastaus #182 : 18.05.2018 klo 21:02:56

Eikai se sadan miljoonan velkataakka nyt varsinaisesti mihinkään ole unohtunut..?
Viime vuosien otteisiin peilaten Titzin aika vaan on ollut putoamisesta huolimatta aika harvinaista herkkua josta voi varmaan hyvällä omalla tunnolla edes hitusen nautiskella?

Kielin nousua liigaan olisi hieno katsoa ja eilenkin sympatiat sinisten puolella, mutta ei voi kuin olla samaa mieltä siitä että HSV-lasien läpi Volkkarin säilyminen liigassa näyttää vaan jotenkin paremmalta.

Schalkessakin vetänyttä ja Lauternissa nyt pudonnutta Christoph Moritzia muuten huhutaan kuittausta vaille Hampurin mieheksi. Ei ole omaan tutkaan kovin hyvin jäänyt - minkälainen tekijä kyseessä?

Seuran sisältä Moritz-Broni Kwarteng ja Stephan Ambrosius tekivät ammattilaissopimukset. Seuraavaksi odotellaan Matti Steinmannin jatkoa.
« Viimeksi muokattu: 18.05.2018 klo 21:07:23 kirjoittanut Anzander »
Hegezu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hamburger SV


Vastaus #183 : 19.05.2018 klo 13:36:25

Ja ilmeisesti JFA on hylännyt jatkotarjouksen ja poika yritetään myydä Pohjois-Itävaltaan tänä kesänä.
Hegezu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hamburger SV


Vastaus #184 : 22.05.2018 klo 12:50:46

Laitetaas tänne nyt ajankohtaisia siirtohuhuja vähän ylös, niin pysyy itsekin kärryillä:

Tulijapuolella huhuillaan tuoreimpina BVB-junnujen vasenta pakkia Jan-Niklas Besteä sekä keskikentän oikealla laidalla Young Boys Bernin Christian Fassnahctia. Beste on ihan täysi arpalappu, mutta ilmeisesti lupaava junne. Fassnacht kuulostaa profiililtaan ihan sopivalta, 24-v kaveri ja menneellä kaudella Sveitsin sarjassa 11 häkkiä. Lisäksi jo aikaisemmin mainittu Kaiserslauternin Moritz keskikentän keskustaan edelleen ehdolla.

Lähtijöiden puolella lista on sitten pidempi. Jo hyvästeltyjen Diekmeierin, Schipplockin (Gott sei Danke) lisäksi huhuissa pyörii
- Papa PAOKiin tai Krasnodariin
- Pollersbeck ykkösbuliin tai sumusaarille
- Ekdal ilmoitti Expressenin haastattelussa aika suoraan, että Zweite ei nappaa
- Douglas Santosista on PSV jättänyt haistavittu-tason tarjouksen, mutta keskustelu jatkunee
- Walacesta kuulemma Lazio kiinnostunut
- Arp ei jatka sopimusta, Buyern kutsuu?

Näyteikkunassa myyntiä odottamassa myös Wood, Lasogga, Mathenia ja Kostic ainakin.

Huntin ja Holtbyn kanssa keskustelut ilmeisesti jatkuvat. Tuskin molempia saadaan pidettyä, mutta ehkä jompi kumpi.

Oli toki täysin odotettavissa, että kaaderi vaihtuisi runsaasti putoamisen tapahtuessa, mutta kieltämättä vähän huolestuttaa, kun koko runko vaihtuu.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HSV


Vastaus #185 : 22.05.2018 klo 20:50:45

...
- ja Mülleriä taidettiiin olla viemässä Schalkeen.

Tulevan kauden oletettu vieraspaita on tänään vuotanut HSV1887tv -facebook-sivulle:Tuli ihan mieleen tämä 60-70 -lukujen taitteen versio:
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HSV


Vastaus #186 : 22.05.2018 klo 21:41:11

Waldschmidt ilmeisesti myyty Freiburgiin. 5mio € eli aika jees.
Raute

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hamburg meine Perle


Vastaus #187 : 23.05.2018 klo 08:35:28

Hamburger Morgenpostin mukaan Holtby haluaisi jäädä. Ylos

"Er will den Abstieg unbedingt korrigieren und beim HSV helfen, einen Neustart mit gesunden Strukturen und einer funktionierenden Mannschaft voranzutreiben."

Minusta mieluummin Holtby kuin Hunt. Holtbyhan oli myös avainpelaajia tuossa hurjassa loppukirissä. Hän on myös mahtava nostattamaan joukkuehenkeä ja innostamaan yleisöä, etenkin jos ja kun Papakin lähtee muille maille. Itsekin toivon edes jonkinlaista jatkuvuutta kaaderissa, mutta pitää tietysti jokaisen pelaajan kohdalla miettiä tarkkaan, kannattaako hänet pitää.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #188 : 23.05.2018 klo 08:53:17

Suostuuko Holtby puolittamaan palkkansa vai lähdetäänkö taas hattu kourassa Kühnen toimistolle? Holtby maksettiin kuitenkin huhujen mukaan 3,5 miljoonaa kaudessa.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #189 : 23.05.2018 klo 10:08:13

Suostuuko Holtby puolittamaan palkkansa vai lähdetäänkö taas hattu kourassa Kühnen toimistolle? Holtby maksettiin kuitenkin huhujen mukaan 3,5 miljoonaa kaudessa.

Olikohan SportBlödissä, että olisivat tarjonneet Holtbylle puolta miljoonaa kaudesta.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HSV


Vastaus #190 : 23.05.2018 klo 14:32:01

Suostuuko Holtby puolittamaan palkkansa vai lähdetäänkö taas hattu kourassa Kühnen toimistolle? Holtby maksettiin kuitenkin huhujen mukaan 3,5 miljoonaa kaudessa.

Holtby: "Ich habe den Verein lieb gewonnen. Deshalb kann ich mir gut vorstellen, über die Saison hinaus zu bleiben und dabei zu helfen, hier etwas aufzubauen.“ Das Finanzielle sei dabei nicht entscheidend. Holtby: „Materielle Dinge haben in meinem Leben keine Priorität. Ich bin kein Geld-Geier."

Hamburger Morgenpostin mukaan Holtby haluaisi jäädä. Ylos

Minusta mieluummin Holtby kuin Hunt. Holtbyhan oli myös avainpelaajia tuossa hurjassa loppukirissä. Hän on myös mahtava nostattamaan joukkuehenkeä ja innostamaan yleisöä, etenkin jos ja kun Papakin lähtee muille maille.

Tähän ehdottoman sama. Holtby on kyllä nostanut valtavasti arvostustaan allekirjoittaneen silmissä.
Olikos se nyt edellisten karsintojen aikaan kun Holby oli Nordtribünen edessä itkien selittämässä huonoa tilannetta? (ellen ihan väärin muista)
« Viimeksi muokattu: 23.05.2018 klo 14:34:30 kirjoittanut Anzander »
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HSV


Vastaus #191 : 23.05.2018 klo 20:52:59

Christoph Moritz FIX! Kahden vuoden soppari.

Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HSV


Vastaus #192 : 24.05.2018 klo 20:35:35

Lewis Holtby lähes puolittaa palkkansa (toki edelleen lähes kaksi miljoonaa), sanoi ei Bundesligalle ja Valjulle, ja teki tänään vuoden jatkosopimuksen HSV:n Wiederaufstieg-projektiin.
Upea juttu. Ei muuta kuin kapteeninnauhaa tälle miehelle hihaan. YlosHegezu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hamburger SV


Vastaus #193 : 28.05.2018 klo 16:17:56

Kielin Ralf Becker uudeksi urheilutoimenjohtajaksi. Varovaisen positiivinen vastaanotto tälle (kuten toki jo aika monta kertaa aiempienkin yrittäjien kanssa.) Tuntee ainakin Zweiten pelaajat hyvin ja on ilmeisesti aikoinaan yrittänyt värvätä Titziä HSVn ressuista Kieliin, niin yhteistyö valmentajan kanssa pitäisi ainakin toimia.

Lasogga ilmoitteli että voisi kuvitella pelaavansa HSV:n riveissä kakkosessa, ja tätä ilmeisesti myös vakavasti harkitaan. Palkkakustannus rapiat 3,4 miljoonaa euroa. Toisaalta kaverin sopimus muistaakseni katkolla 2019 ja arvio ilmeisesti on, että PMLää ei saada myytyä ellei HSV kanna osaa palkkakustannuksesta, jolloin yhtä hyvin voidaan pitää ukko omissa riveissä. Kakkosessa Lasogga hyvin todennäköinen 15 maalin ukko kuitenkin.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HSV


Vastaus #194 : 28.05.2018 klo 17:13:45

... ja Matheniahan myytiin Nürnbergiin, noin puoli miljoonaa lienee siirtosumma.

Huntin puhutaan tekevän jopa kahden vuoden jatkosopimusta. Muuten jees, mutta toivottavasti soppariin saadaan pykälä joka kieltää vapareiden ja kulmien antamisen.

Lasoggasta itellä jotenkin sellainen molemmin paremmin fiilis: hyvä jos saadaan kaupaksi, mutta taas jäädessään tosiaan värkkää varmasti jokusen maalinkin.
Kenneth Ace

Poissa Poissa


Vastaus #195 : 30.05.2018 klo 09:44:39

Toivottavasti ei ole tässä ketjussa jo mainittu kun netistä en onnistunut löytämään vajavaisella saksan kielitaidollani mitään, mutta onko jo penalttia jaettu hulinoista Mönchengladbachia vastaan?

https://www.youtube.com/watch?v=YVzNpl2i5sk&t
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HSV


Vastaus #196 : 31.05.2018 klo 09:01:10

Ainakaan omiin silmiin ei ole osunut mitään uutisointia ko. aiheesta.

André Hahn myytiin eilen sinne missä kone lähti lentoon, eli Augsburgiin. Noin 3mio€.
Kapteeni Gotoku Sakai sitä vastoin teki samaan aikaan kahden vuoden jatkosopimuksen. Vähän kaksijakoiset fiilikset tästä - toisaalta nöyrä ja elegantti pelaaja, toisaalta ei vakuuttanut loppukaudesta muulla kuin tuomareille itkemisellä.

Kielin Kingsley Schindlerin huhutaan olevan Beckerin ensimmäinen hankinta vanhasta seurastaan. Ulos-ostohinta lienee 850 00€. Kuulostaisi varsin kohtalaiselta viime kaudella Zweitessa 33 otteluun 12 maalia ja 5 alustusta iskeneestä (karsinnoissakin yksi maali) nuorehkosta pelaajasta. Paikka olisi vielä oikea laita, missä tällä hetkellä lähinnä kysymysmerkit Kostic ja Müller.
« Viimeksi muokattu: 01.06.2018 klo 07:50:21 kirjoittanut Anzander »
Hegezu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hamburger SV


Vastaus #197 : 31.05.2018 klo 22:09:01

Müller vahvisti Instassa että ei jatka Hampurissa. Ei sinänsä yllätys. Harmi että viimeinen kausi meni pilalle loukin takia. Yksi viime vuosien parhaita hankintoja.

Kostic tuskin myöskään Zweiteen jää homehtumaan, vaikka viime kausi ei nyt niin loistelias ollutkaan. Uskoisin että ottajia löytyy niin Saksasta kuin ”ulkomailtakin”.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #198 : 02.06.2018 klo 10:32:22

Huntin puhutaan tekevän jopa kahden vuoden jatkosopimusta.

Tämä varmistui.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HSV


Vastaus #199 : 10.06.2018 klo 20:10:43

Pokalissakin tulevalla kaudella pientä toivoa toiselle kierrokselle pääsystä, kun perjantaina vastaan arvottiin viitoseen juuri pudonnut TuS Erndtebrück Nordrhein-Westfanlenista.

Siirtorintamalla Dritteen pudonneen Braunshweigin sveitsiläistä keskikenttämiestä Salim Khelifiä huhuillaan ilmaisella siirrolla Hampuriin. Khelifi toimii niin oikealla kuin vasemmalla laidalla, jonne tarvetta varmasti olisi - Nicolai Mülleriä kun viedään Hannoveriin ja Filip Kosticin viimeisin osoitehuhuilu taisi olla Fiorentina.

Siirtoja varten kaivattaisiin tietty lisää eurojakin, ja Kühne yllättäen kaipaisi lisää osakkeita.
Hoffmann ehti jo ilmoittamaan papalle ettei enempää ole luvassa.

 
Sivuja: 1 ... 7 [8] 9
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines