FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
11.12.2018 klo 20:56:41 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Vuoden Foorumisti 2018, Joulupata 2018, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 51 [52] 53 ... 87
 
Kirjoittaja Aihe: AS Roma 2017/2018: Anno Primo Dopo Totti  (Luettu 285070 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Warming up

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #1275 : 13.02.2018 klo 11:48:09

Niin, en tiedä millaisilla pullonpohjalaseilla otteluita pitäisi katsoa, että onnistuisi lähestulkoon läpi koko kauden näkemään Strootmanin otteet positiivisessa valossa?

En kai koko kaudesta puhunut vaan kahdesta edellisestä ottelusta, jotka Strootman on pelannut hyvin tuolla omimmalla pelipaikallaan. Esim. Sampdoriaa vastaan ei pelannut hyvin kummassakaan ottelussa. Enkä todellakaan pidä koko kautta mitenkään positiivisena, mutta ei Strootman mielestäni juuri sen enempää ole alle odotusten pelannut kuin muutkaan tuolla keskikentällä. Kaikille tullut huonoja ja hyviä otteluita. Mezzalaksi ei toki sovi pitkällä tähtäimellä, kun loukkaantumiset ovat vieneet parhaan osan liikkuvuudesta. Tästä vähän vielä viestin lopussa.

Mitäänsaamattomuus Hellasta vastaan näkyy tilastoissa mm. näin: Total tackles 5 (koko muulla porukalla 10, toiseksi parhaalla 2 taklausta), interceptions 3 (3. paras yhdessä Manolasin kanssa.), key passes 2 (Kolarovilla 3, SES ja Under 2, muut vähemmän), Passes 72 (eniten), Pass% 93,1 (paras yli 15 min pelanneista). Paljon tärkeitä suoritteita sen jälkeen kun Pellegrini teki homman muille vaikeaksi.

Florenzista en ole sanonut Benevento -ottelun suhteen mitään, koska olen reilu kaveri. Arvostelen tai kehun, jos näen sille olevan perusteet. Ale oli hyökkäyssuuntaan parempi kuin pitkään aikaan. Vastapainoksi molemmissa maaleissa, etenkin toisessa, löysää tekemistä, joten en nyt kehumaankaan viitsinyt lähteä. Underin näytöstähän tuo oli ja muut hyvin pelanneet, kuten Kevin, Perotti tai Florenzi, olivat ihan hyviä, kuten jo Strootmanin kohdalta mainitsin. Suurin epäonnistuja oli Manolas, jonka epävarmuus varmasti heijasteli vaikeuksia muidenkin pelaamiseen.

Ps. Ja uskallan edelleen kirjoittaa, että Strootman oli ns. weltklassea lahjakkuutensa puolesta, kun Romaan 22-vuotiaana saapui. Se tapa, jolla nuori hollantilainen tuli sisään uuteen sarjaan ja joukkueeseen, ottaen keskikentän välittömästi haltuun, oli poikkeuksellista. Eihän KS tule sitä omaa maksimitasoa saavuttamaan kolmen operaation jälkeen (mietaa topicissa jatkot), mutta on edelleen 2-1 keskikentällä luultavasti tämän joukkueen paras vaihtoehto alatasanteelle. Luotettavin ainakin. Jos taas 4-3-3 on pitkällä tähtäimellä suunnitelma niin myynti on varmasti molempien osapuolten kannalta hyvä vaihtoehto, vaikka johtajuus vajetta joukkueeseen taas kertyykin. Kunhan ei myydä kilpailijoille, sillä viime kauden otteilla olisi v-mäistä nähdä Interin tai Juven riveissä. Samaan syssyyn on todettava, että nuo mezzalan paikat tulee olemaan kinkkisiä täyttää, kun ei Radjakaan tuossa roolissa sarjan parhaiden pelaajien joukkoon ole yltänyt, eikä tankissa löpö tunnu riittävän kuin 60-70 min. Ehkä tässä kohtaa guardiolamainen "nuoret jaksaa juosta enemmän" pelaajahankintapolitiikka on se tie onneen. Sitä odotellessa DDR, Stroot ja Radja tulevat 2-1:ssa löytämään sellaisen tekemisen meiningin, että tämän kauden tavoitteet saavutetaan ja Kolarov pääsee avaamaan UCL-finaalissa suunnitellusti.

Ainoa kysymysmerkki on, saako Dzeko tarpeeksi palloja verkkoon. Defrel ykköskärkenä olisin luottavaisempi! 8)
Rivelino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #1276 : 13.02.2018 klo 11:52:30

Defrel...En tajua miksei voi välillä aloittaa edes kokeeksi Dzekon tilalla piikissä.

Samaa mieltä toki tästä. Defrel hankittiin ainakin osittain Dzekon back upiksi ja bosnialainen on ollut ajoittain erittäin heikko. Jo tällä perusteella olisi ollut perusteet antaa Defrelille paremmat näyttöpaikat ennen lopullista hirttämistä. Tähänkin liittyen olisi kiva tietää, mitä Defrelin siirtosopimuksessa Sassuolon kanssa lukee? Mielelläni joka tapauksessa laittaisin Defrelin paluupostissa Reggio Emiliaan, jos se vaan sopimus antaa siihen mahdollisuuden. Minulla ei tosiaankaan ole tästä mitään muuta tietoa kun forumilla esitetyt huhut.
Warming up

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #1277 : 13.02.2018 klo 12:00:54

Mielelläni joka tapauksessa laittaisin Defrelin paluupostissa Reggio Emiliaan, jos se vaan sopimus antaa siihen mahdollisuuden. Minulla ei tosiaankaan ole tästä mitään muuta tietoa kun forumilla esitetyt huhut.

http://www.asroma.com/en/news/2017/7/roma-complete-signing-of-gregoire-defrel

with an obligation to make the transfer permanent for €15m should certain sporting targets be met.

Sama virallisesta italiankielisestä tiedotteesta:

L’A.S. Roma S.p.A. rende noto di aver acquistato a titolo temporaneo, fino al 30 giugno 2018, i diritti
alle prestazioni sportive del calciatore Gregoire Defrel, dalla U.S. Sassuolo Calcio. Il contratto
prevede un corrispettivo fisso di 5 milioni di euro, e l’obbligo di acquisizione a titolo definitivo per 15
milioni di euro, condizionato al verificarsi di determinate situazioni sportive.


Älä minua syytä siitäkin, että Roma tiedottaa asioista näin leväperäisesti. Yritin tuota tietoa kaivaa tässä jokin aika sitten julkisista dokumenteista, mutta ei sitä ole mihinkään kirjattu. Ottelumääriinhän nämä yleensä sidotaan, mutta turvallista on varmaan lähteä olettamasta, että Defrel lunastetaan.
« Viimeksi muokattu: 13.02.2018 klo 13:20:34 kirjoittanut Warming up »
Rivelino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #1278 : 13.02.2018 klo 12:06:31

En kai koko kaudesta puhunut vaan kahdesta edellisestä ottelusta...

Et, enkä ole niin väittänytkään. Mutta toki muistan Strootmanin saaneen tasaisesti kehuja pitkin kautta (vaikkei sentään jokaisen ottelun jälkeen) - mikä on omasta mielestäni pääosin ansaitsematonta, varsinkin jos verrataan joidenkin muiden (esim. Florenzin) pelaajien samanaikaiseen lähes jatkuvaan ryöpytykseen. Mutta olkoon nämä niitä näkemyseroja.

Strootmanin ensimmäisestä Roma-kaudesta olen toki pitkälti samaa mieltä, mutta se onkin kokonaan eri tarina. Hieno mies joka tapauksessa kysymyksessä, en olisi ensimmäisenä joukkueesta ulos myymässä.
Warming up

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #1279 : 13.02.2018 klo 12:53:16

Et, enkä ole niin väittänytkään. Mutta toki muistan Strootmanin saaneen tasaisesti kehuja pitkin kautta (vaikkei sentään jokaisen ottelun jälkeen) - mikä on omasta mielestäni pääosin ansaitsematonta, varsinkin jos verrataan joidenkin muiden (esim. Florenzin) pelaajien samanaikaiseen lähes jatkuvaan ryöpytykseen.

Ajan säästämiseksi kirjoitan yleensä vain silloin, jos omaan selvästi eriävän mielipiteen jostain asiasta, jonka koen kirjoittamisen arvoiseksi taikka teen avauksen jostain uudesta näkökulmasta. Florenzi on ollut tiukemmassa seurannassa viime aikoina sen takia, että nauha käsivarressa tuo vastuuta etenkin vaikeina aikoina. Pelillisesti olen lähinnä kritisoinut passiivisuutta ylöspäin, mutta viime peleissä on ollut jo merkkejä paremmasta. Underin imussa on hyvä mahdollisuus löytää se Ale, joka hyvin ajoitetuilla juoksuillaan boksiin oli jopa maalintekouhka pelistä toiseen.
« Viimeksi muokattu: 13.02.2018 klo 12:59:01 kirjoittanut Warming up »
Warming up

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #1280 : 13.02.2018 klo 15:48:23

https://football-italia.net/117126/roma-work-alisson-renewal

PSG kaivaa tietysti 90 miljoonaa vaikka nenästään, mutta harvoin näiden uusien sopimusten jälkeen heti siirrytään. Tämä on tietysti vain palstojen täytettä ja Madridin kans on kaupat jo sovittu, kuten siellä lehdistö jo aiemmin on kertonut.

Inter -ketjusta tuli mieleen, että nuorempi Pellegrini jatkaa todennäköisemmin uraansa muualla. Sopimus loppuu kesällä ja Raiolan vaatimat ehdot debyyttiä vailla olevalle nappulalle ovat melko kovia, omasta korvauksesta lähtien tietysti.

Hienolla hollantilaisella on muuten syntymäpäivä. Sen kunniaksi muistelmia tuolta avauskaudelta. Menossa mukana muitakin hienoja miehiä ja kestosuosikkeja, kuten Maicon, Borriello, original-Gervinho..
la magica

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS ROMA


Vastaus #1281 : 13.02.2018 klo 17:43:09

Hienolla hollantilaisella on muuten syntymäpäivä. Sen kunniaksi muistelmia tuolta avauskaudelta.
Perhanan ristisidevammat :/
Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, Ilves


Vastaus #1282 : 13.02.2018 klo 19:54:45

Totti valmistelee ympäristöä ensi kesänä tapahtuvaan Florenzin myyntiin.
"I don’t think there is another Totti who could stay this long at Roma. Football is more of a business now and it’s tough for young players to remain in one club for a lifetime, like me or Daniele De Rossi. It’s impossible to see that again."

https://www.football-italia.net/117141/totti-slams-door-spalletti''
Siinä missä itse aion möyhöttää viinihuuruissani tästä kuukausitolkulla, niin ainakin kunniajäsen punta tykkää. Foorumin kuninkaan kunnioitus Alea kohtaan on muodostunut lähes foorumia suuremmaksi legendaksi. Ainakin minulle ;)
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #1283 : 13.02.2018 klo 21:08:06

Lainaus
#DiFrancesco: “#Ünder? I struggle to make comparisons. #Schick? He has important qualities. He can play behind #Dzeko in a 4-2-3-1.”

Tsingisin löydettyä paikkansa oikealta, seuraava lukkiutuminen lienee sitten Schickin kymppipaikka, mikäli viikonlopun formaatilla jatketaan. Kuten tuossa selvästi seisoo, kyse on siis pelaamisesta Dzekon takana, mikä kiihottaakin monessa mielessä: 1) Schickin total voetball, eli käytännössä täydelliset tekniset ominaisuudet tehdä oikea ratkaisu ennen viimeistelyä 2) Dzekon tiedetty menestys nimenomaan kahden kärjen systeemeissä, johon tuo nimellinen 4231 tässä tapauksessa varmasti taipuu 3) Tsingis tulee lähemmäksi keskisektoria, ja sitte käy kuten sunnuntaina.

Alkaapa sitten opettelemaan tuollaista kevätkauden kriittisimmän vaiheen ollessa ovella.. Joka tapauksessa suurimpien ongelmien sivuuttaminen, mezzalin (Strootman, Nainggolan, 1-2), sekä laitureiden profiilien sopimattomuus jaettuna yhteisellä nimittäjällä, kehnolla medianolla (1-2), on kuitenkin vielä kylmempi skenaario, tammikuuhan sen opetti. Luulisi myöskin että uudet jalat olisi hyvä ottaa rotaatioon, sen sijaan että kolmen keskikenttää juoksisi jo todetusti väsynyt/alisuorittava kolmikko.

Edellinen tietenkin spekulaatiota vain sen varjolla, että Schick onnistuisi. Ja tiettyhän se onnistuu.

Tico voi laittaa korkin kiinni, tai jatkot ainakin privana!
LeoLeone

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1922, 1927


Vastaus #1284 : 14.02.2018 klo 12:05:33

Olen itsekkin kaipaillut omien junnujen perään, mutta kyllähän useamman kohdalla on seurassa oltu oikeassa, että ei se potentiaali vaan tule riittämään AS Roman suunnitelmiin.

Hyvää pohdintaa ja summailua. Tässä aihetta sivuten päivän CdS:issa :

http://www.corrieredellosport.it/news/calcio/serie-a/roma/2018/02/14-38444600/roma_nder_solo_linizio_tanti_giovani_per_di_francesco/

punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #1285 : 16.02.2018 klo 11:05:49

Wake me up when September ends..

Stadionin rakennustöiden aloitus siirtyy suurella riskillä vasta vuoden loppuun.
Bimbo d'Oro

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Associazione Sportiva Roma


Vastaus #1286 : 17.02.2018 klo 15:14:16

Päivän avaus Alisson; Jesus, Fazio, Manolas, Florenzi; Nainggolan, De Rossi, Pellegrini; el Shaarawy, Dzeko, Cenzig.

Lepuutetaanko Kolarovia viimein kun Jesus avaa vasemmalla? Roma voittanut yhdeksän viimeistä keskinäistä, toisaalta Udinese ei ole hävinnyt kotona reiluun pariin kuukauteen. Saas nähdä kuinka tänään käy.
« Viimeksi muokattu: 17.02.2018 klo 15:32:31 kirjoittanut Bimbo d'Oro »
Geppo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #1287 : 17.02.2018 klo 19:21:38

Vaikka De Rossin silmäpussit alkaa roikkua niin kuin vasen kassi, niin ei se haittaa kun meillä on Ünder!!!
Bimbo d'Oro

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Associazione Sportiva Roma


Vastaus #1288 : 17.02.2018 klo 21:23:40

En olisi kyllä uskonut, että Cenzig syttyy tuollaiseen liekkiin! Huonoja ratkaisujakin toki tulee, mutta ohittelee hyvin vastustajan pelaajia ja laukaus lähtee todella räväkästi. Nyt on Perottin ohella uhka toisellakin laidalla.

Alelta ja Pellegriniltä harmillisen huonot esitykset. El Shaarawy muuten ihan hyvä, mutta viimeistelystä risuja. Strootman tuli vahvasti sisään vaihdosta.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #1289 : 17.02.2018 klo 22:41:08

Taitaa ollakin niin, että oikean laiturin sijasta kesällä katsellaan vasenta. Onko ne vielä harvemmassa?
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SPQR


Vastaus #1290 : 17.02.2018 klo 23:15:10

Cengiz on saanut itseluottamusta ja kaikki tuntuu onnistuvan. Toivottavasti saadaan pidettyä Romassa pari kautta ennen myyntiä Sumusaarille. Vasemmalla pelattuaan on ollut myös hyvä, ja näkisin kyllä edelleen mieluummin siellä. Toki näinkin käy. Hieman kontrastia Florenzin tekemiseen...
Bimbo d'Oro

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Associazione Sportiva Roma


Vastaus #1291 : 17.02.2018 klo 23:18:28

Cengiz on saanut itseluottamusta ja kaikki tuntuu onnistuvan. Toivottavasti saadaan pidettyä Romassa pari kautta ennen myyntiä Sumusaarille. Vasemmalla pelattuaan on ollut myös hyvä, ja näkisin kyllä edelleen mieluummin siellä.

Toisaalta kun veto lähtee vasurilla noin räväkästi niin ei ole huono sisäänleikkaavana laiturinakaan. Varsinkin kun alun jälkeen näyttänyt merkkejä ettei se oikeakaan ole ihan pelkkä tukijalka vaan osaa jopa keskittää sillä.
la magica

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS ROMA


Vastaus #1292 : 18.02.2018 klo 00:04:46

Ottaen huomioon sen että Under on nyt tehnyt neljä maalia, joista jokainen on ollut sellainen joka ei olisi todennäköisesti syntynyt toiselta puolelta kenttää niin pysyköön mieluusti oikealla.
MamboBob

Poissa Poissa


Vastaus #1293 : 18.02.2018 klo 10:09:55

Ottaen huomioon sen että Under on nyt tehnyt neljä maalia, joista jokainen on ollut sellainen joka ei olisi todennäköisesti syntynyt toiselta puolelta kenttää niin pysyköön mieluusti oikealla.
Samaa mieltä. Nuori turkkilainen on nyt ratkaissut kolme viimeisintä ottelua leikattuaan oikealta sisään, josta ampunut vahvemmalla eli vasemmalla jalallaan pisteitä Romalle. Kun ottaa huomioon vielä sen, että sekä Perotti että SES ovat parhaimmillaan vasemmalla, en itse näe mitään syytä siirtää joukkueen uutta syömähammasta sinne.

Huikea veto taas eilen ja huh miten nopeasti lähtikään melkein nollavauhdeilla.
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SPQR


Vastaus #1294 : 18.02.2018 klo 10:33:42

Tarkoitin tulevia kausia epäselvine ilmauksineni, kun Perotti ja ainakin SES pelaavat jo muualla kuin Romassa. Cengiz on vähintään yhtä kova vasemmalla laidalla (jossa pelaa myös majussa silloin kun pelaa), joskin tietysti tällä hetkellä tilanteen ollessa se mikä se on, ei mitään muutosta rooliin tietenkään tule tehdä.

e: Toki näin nuori pelaaja voidaan ja jossain mielessä kannattaakin istuttaa sellaiselle paikalle josta tehoja löytyy. Eihän parikymppinen mikään valmis pelaaja ole, ja kaikin puolin kehitettävä aihio näyttäisi tämä poika olevan.

Onhan se ihana pulloposki <3
« Viimeksi muokattu: 18.02.2018 klo 10:42:19 kirjoittanut Lester Polsfuss »
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #1295 : 18.02.2018 klo 21:25:21

Olisipa hienoa, jos Ünderin vanavedessä Roma pääsee Turkin junnumarkkinoilla askeleen edellä muita vielä isompia seuroja. Cengizin perässä oli kesällä vahvasti ainakin City. Syksyn mittaan otsikoissa ovat olleet Akgünin veljekset, pelipaikoiltaan laituri sekä keskikentän keskusta, molemmat syntyneet vuonna 2000, ja ovat ikäluokkansa maajoukkueen vakiokasvoja, Sefan kipparoidessa U18 jengiä. Teknisesti molemmat ovat erittäin vahvoja, ja ajoissa naarattuina kerkeisivät löytämään paikkansa Italian maalta Roman Primaveran kautta oletettavan hyvin, kielen ja pelitavan opettelun merkeissä, tietty Cengizin hyvässä huomassa.

Kannattaa myös alkaa mukautumaan ajatukseen Ante Coricin saapumiseen kesällä. Tämän kauden tilastojen perusteella poika odotti siirtoa jo kesällä, pelattuja pelejä on ainoastaan 9 (3 maalia, 2 syöttöä, AM), joista vain muutama avauksessa. Vain taivas on rajana tällä kaverilla, mutta vain jos pää pysyy ruumiissa kiinni. Ilmeisesti siirtyminen suurempiin ympyröihin on ollut pojalla mielessä jo joitakin vuosia, mutta lähtö on syystä tai toisesta jäänyt tekemättä. Taidot huomioon ottaen, jonkinlaista turhautumista on nähtävissä. Kohta 21-vuotiaana siirtyminen kesällä suurempaan sarjaan onkin ainoa oikea mahdollisuus, ja kiukuista huolimatta, toivotaan osoitteen olevan Roma. Pelipaikka on keskikentän 'vapaassa' rooleissa, mutta poika hakeutuu usein laitaan, mikä itsessään on Di Francescolle varsinainen fantasia.

https://www.football-italia.net/115803/roma-lay-groundwork-coric
https://www.youtube.com/watch?v=QCozXH7-F5k, jjuventusta vastaan CL:ää 16/17.

e. Laitetaan vielä tämä, varsin tervetullut topparihuhu: https://www.football-italia.net/117295/roma-target-ajax-talent-de-jong
« Viimeksi muokattu: 18.02.2018 klo 21:35:46 kirjoittanut punta »
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #1296 : 19.02.2018 klo 14:46:11

http://www.laroma24.it/news/coppe-europee-coppe-europee/2018/02/shakhtar-donetsk-roma-i-convocati-di-di-francesco-out-gonalons

Uutinen
Alisson Becker
Lukasz Skorupski
Andrea Romagnoli

Juan Jesus
Aleksandar Kolarov
Elio Capradossi
Federico Fazio
Alessandro Florenzi
Bruno Peres
Kostas Manolas

Radja Nainggolan
Kevin Strootman
Lorenzo Pellegrini
Daniele De Rossi
Gerson

Diego Perotti
Edin Dzeko
Patrik Schick
Cengiz Under
Gregoire Defrel
Stephan El Shaarawy


Patrik päässee jahtaamaan 2-0 tappioasemassa itselleen uuden pohjevamman.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #1297 : 19.02.2018 klo 21:46:53

Oho, sillan rakentaminen selvisi, ja samalla selvinnee kaiken järjen mukaan loputkin liikennejärjestelyt. Kohta mennään sittenkin!

http://www.forzaroma.info/news-as-roma/stadio-roma-approvata-la-delibera-al-progetto-per-il-ponte-dei-congressi/
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #1298 : 21.02.2018 klo 10:29:19

Jatketaan yksinpuhelua:

Milan haluaa Dzekon kesällä. 25 miljoonaa 32-vuotiaasta championista, kuka ottaa, kuka jättää?

Paljonhan siinä loksahtelisi paikalleen: Schick noussee ykköseksi, Milan tarvitsee selvää kärkeä (Suso paras maalintekijä kuudella maalillaan), Dzekon vaimo pitää Italiasta, Roma tarvitsee rahaa viimeistä ffp-rimaa varten, jonka takia Edin oli myynnissä jo tammikuussa. Bosnialaisen palkka tulisi myös saada pois kirjoista, etenkin kun Alissonin vastaava kipuaa ansaitun korkealle. Myös peppukaveri Kolarovia olisi helppo käydä moikkaamassa, eikä sateenkaari vuoden jälkeen katkeasi. Kaikki voittaa, antaa mennä!

Lähde: Tuttosport
« Viimeksi muokattu: 21.02.2018 klo 10:34:07 kirjoittanut punta »
MamboBob

Poissa Poissa


Vastaus #1299 : 21.02.2018 klo 10:59:22

Jatketaan yksinpuhelua:

Milan haluaa Dzekon kesällä. 25 miljoonaa 32-vuotiaasta championista, kuka ottaa, kuka jättää?

Paljonhan siinä loksahtelisi paikalleen: Schick noussee ykköseksi, Milan tarvitsee selvää kärkeä (Suso paras maalintekijä kuudella maalillaan), Dzekon vaimo pitää Italiasta, Roma tarvitsee rahaa viimeistä ffp-rimaa varten, jonka takia Edin oli myynnissä jo tammikuussa. Bosnialaisen palkka tulisi myös saada pois kirjoista, etenkin kun Alissonin vastaava kipuaa ansaitun korkealle. Myös peppukaveri Kolarovia olisi helppo käydä moikkaamassa, eikä sateenkaari vuoden jälkeen katkeasi. Kaikki voittaa, antaa mennä!

Lähde: Tuttosport
Tämä olisi kyllä tervetullutta. Mikäli FFP sen sallisi ja Milan myöntyisi, niin suora vaihto Andre Silvaan olisi itselle kaikkein mieluisin vaihtoehto. Toisaalta Sanabrian paluulla on myös spekuloitu, mutta paraguaylaisen kunto on arvoitus, kun kärsii tällä hetkellä polvivammasta ja loukkaantumishistoriaa on ikään nähden melkoisesti jo ennen sitä. Schick & Sanabria -kaksikon vammasumat sellaiset, että tällä kaksikolla en itse välttämättä uskaltaisi kyllä kauteen lähteä, vaikka potentiaalia kummassakin on rutkasti. En, vaikka Defrel hienosti prässäämällä alusti maalin viime lauantaina ;)
« Viimeksi muokattu: 21.02.2018 klo 11:05:02 kirjoittanut MamboBob »

 
Sivuja: 1 ... 51 [52] 53 ... 87
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines