FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
16.08.2018 klo 02:24:09 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 18 [19] 20 ... 87
 
Kirjoittaja Aihe: AS Roma 2017/2018: Anno Primo Dopo Totti  (Luettu 281281 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #450 : 13.09.2017 klo 11:03:00

Erittäin mielenkiintoista on myös nähdä, ostetaanko talvi-ikkunassa joukkueelle oikea laituri. Tämä viimeistään tekisi tyhjäksi Defrelin hankinnan. Dzekon ongelmat ovat saattavat olla kohta myös sitä luokkaa, että nuo viidestä metristä viisi metriä ohi -laukaukset, joka a. Madridia vastaankin nähtiin, että Schick alkaa olemaan varteenotettava vaihtoehto piikkipaikalle. Muistetaan toki, että Karsdorp parantuessaan saattaa hyvinkin vallata avauksen paikan Peresiltä, ja tarjoaa ainakin esitietojen perusteella vauhtia, kokoa ja näkemystä oikean puolustajan tontille. Näin ollen tuollaiseksi 'laskevaksi' laituriksi kävisi eräs Ale Florenzi.

Toivoisin, ettei Di Francesco vaivu samaan yhden kokoonpanon lukkotilaan Spallettin tapaan, jolloin paine ja rasitus alkavat tekemään työtään heti ensimmäisten viikkojen jälkeen. Rohkeasti Ünderia ja Gersonia kentälle, Pellegrini siellä jo eilen kävikin.
Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, Ilves


Vastaus #451 : 13.09.2017 klo 11:21:55

Dzekon ongelmat ovat saattavat olla kohta myös sitä luokkaa, että nuo viidestä metristä viisi metriä ohi -laukaukset, joka a. Madridia vastaankin nähtiin, että Schick alkaa olemaan varteenotettava vaihtoehto piikkipaikalle. Muistetaan toki, että Karsdorp parantuessaan saattaa hyvinkin vallata avauksen paikan Peresiltä, ja tarjoaa ainakin esitietojen perusteella vauhtia, kokoa ja näkemystä oikean puolustajan tontille. Näin ollen tuollaiseksi 'laskevaksi' laituriksi kävisi eräs Ale Florenzi.

Mielestäni tuo on ollut Dzekon heikkous aina, eikä se poissa ollut viimekaudellakaan. Dzeko pääsi viimekaudella pelaamaan vahvuuksillaan, jolloin usein on vaarallinen ja vahva, tämän lisäksi sai juuri tarvitsemaansa tukea laitapelaajilta. Tällä kaudella hyökkäystä ei ole rakennettu Dzekon vahvuuksien ja heikkouksien ympärille, vaan hyökkäämisessä vaaditaan huomattavasti kollektiivisempaa otetta. Tätä ei ole onnistunut lopulta vielä kukaan handlaamaan, paitsi ehkä Perotti eilisen pelin loppuvaiheessa alkoi näyttää siltä miltä parhaimmillaan viimekaudellakin. Ehkä Perottin löytäessä taas itsensä, saa Dzekokin itsestään parempaa irti, mutta nyt nähty aktiivinen ja hyvin reaktiivinen hyökkäystyyli ei tunnu Dzekolle istuvan. Eikä Dzeko pelaajatyyppinä ole minkään joukkueen kannattelija.
Uskon Schickin ajavan ohi ohituskaistaa ja talveen mennessä Defrelinkin vakiinnuttavan paikkansa Schickin ensisijaisena vaihtoehtona tai jopa parina piikissä. Tosin Schickin kanssa myös Dzeko olisi kiva nähdä pudottelemassa pitkiä avauksia Schickille. 4-3-3 voi olla syrjäytettävissä myös.

Karsdorp-Ale huomioi oikein loistava. Sopiiko jo toivoa kirkasta tulevaisuutta?
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #452 : 13.09.2017 klo 13:38:10

Florenzilla on toki juuri ne puutteet, joita tuo oletusformaatti ei oikealle laiturilleen salli, kuten asiaa on esitelty tässä kesän mittaan. Schick on kuitenkin liian taitava pelaaja hukattavaksi matrina tai defrelinä á la Sassuolo, jotka olivat usein pallon saadessaan selkä maalia kohti, kun taas Schick haki kärkenäkin paikkaa laidasta, päästäkseen haastamaan puolustajia vauhdista.

                     Schick                                           Perotti          Dzeko         Schick
     Perotti                      Florenzi
                          Gerson                                           Strootman       Nainggolan
           Nainggolan                                                                 De Rossi
Kolarov            De Rossi        Karsdorp                 Kolarov                         Karsdorp
          Juan Jesus    Manolas                                          Juan Jesus Manolas

Alelta tuo varsinainen laiturin rooli ei oikein koskaan ole onnistunut, vaan parhaat tehothan nonnan poika paukutti laitapuolustajana. Tuosta voidaan organisoida Gersonin (tai Pellegrinin) työpiste Di Francescon tapaan tuohon laidalle Florenzin tullessa tekemään .. no mitä osaa, tuohon 'kymppipaikalle'.

Dzeko oli valitellut etäisyyksien olevan liian pitkiä, ja että hän kovin kaipaa Nainggolanin läheisyyttä, ja tietty Salahia. Defrelin cameot alkavat toivottavasti olla nähty, ja Roma siirtyy 2332 - muotoon

          Dzeko  Schick
Perotti   Nainggolan Strootman/Pellegrini/Gerson
Kolarov  De Rossi   Karsdorp
       Jesus       Manolas

... jossa pelin alla on Spallettin seitsemän sijasta lähtökohtaisesti kuusi (ja puoli, Ninjan sijoittumisen suhteen) pelaajaa, mutta hallitut etäisyydet järkevän vertikaalipallon pelaamiseen.
« Viimeksi muokattu: 13.09.2017 klo 13:43:59 kirjoittanut punta »
Zachrayas

Poissa Poissa


Vastaus #453 : 13.09.2017 klo 19:15:41

Fazion tulo kentälle ja kolmen linjaan siirtyminen ainakin omaan silmään oli sen verta positiivinen vaihto, että vanha romantikko alkoi jo haaveilla Scudetto-ajan 3-5-2:n paluusta. Itse voisin kuvitella Florenzin pärjäävän "cafuna" ja Kolarovistakin olisi enemmän hyötyä, mikäli hän saisi hyökätä enemmän ja pääsisi näin keskittelemään enemmän palloja Džekolle.

Jotain EDF:n on kuitenkin hyökkäykselle tehtävä ja muokattava omia ajatuksiaan nyky-Romaan paremmin sopiviksi. Tuntuu ihmeelliseltä, että kun kymmenen vuoden tauon jälkeen on saatu joukkueeseen yli 20 maalia kaudessa tekevä kärki, niin hänen potentiaalinsa jätetään käyttämättä, kun tämä ei sovi valmentajan pelifilosofiaan. Siis häh?
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SPQR


Vastaus #454 : 13.09.2017 klo 21:49:12

Džekon ja EDF:n yhteensaanti voi olla paha rasti. Mielikuvitukseton, suorastaan olematon pelinrakentelu, ja yksin jäävä hidas jätti, joka tunnetusti masentuu herkästi ja huonoin seurauksin. Ei toimi, ei. Toivottavasti Schick pystyisi tähän tuomaan avun. Tai Nainggolan hyökkäävämmässä roolissa.
linea gialla

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #455 : 13.09.2017 klo 23:53:10

Ennakko-odotuksiin nähden eilinen oli ehdottomasti hieno tulos, hyvä piste. Nyt oli kuitenkin vastassa joukkue aivan sieltä Euroopan huipulta. Simeone on myös saanut jo useamman vuoden tehdä omaa työtänsä Ticon peräsimessä, joten lähtötilanne matsiin oli siinäkin mielessä vieraita suosiva. Kauden kahden ensimmäisen matsin perusteella ei meinannut jaksaa uskoa edes pisteeseen. Ensimmäinen puoliaika meni tasaisesti ja Roma jopa hallitsi palloa enemmän kuin Tico, varsinaisille maalintekopaikoille pääseminen tosin tuottaa edelleen suuria vaikeuksia. Vain muutaman kerran tässä taidettiin onnistua. Toinen puoliaika oltiinkin sitten välillä pahasti jyrän alla ja vain man of the match Alisson pelasti pisteen eilen.

Pakko yhtyä hehkuttelemaan eilisen osalta "kaulatatska" Perottia. Useampia onnistuneita haastoja laidalta boksiin ja taisipa mukaan mahtua kyseenalainen, viheltämättä jäänyt rankkari.

Dzekon tilanne on kyllä mielenkiintoinen ja Schickin palatessa kokoonpanoon onkin jännä nähdä EDFn seuraavat siirrot. Jäsen puntan kaavailema 2332 kieltämättä vaikuttaa mielenkiintoiselta, erityisesti sen takia ettei Dzeko jäisi niin yksin. Dzeko kiirehti korjaamaan tänään eilisiä sanomisiaan ja korosti ettei halua kritisoida sanomisillaan misterin taktiikkaa ja näkemyksiä. Palatessaan kunnolla tositoimiin Florenzi löytänee itsensä oikealta laidalta Karsdorpin kanssa.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #456 : 14.09.2017 klo 12:18:32

Lauantaina pelataan klo 21.45 Hellas Veronaa vastaan. On vähintäänkin mielenkiintoista, jos avauskokoonpano on tuo samainen kuin tiistaina. Defrelin peluuttamisesta on kirjoiteltu siellä sun täällä, mutta yleinen konsensus on että Defrelin keuhkot ovat se perimmäinen syy siihen, miksi Roma on aseteltu tähän mennessä kuten nähtynä. Di Francesco vaatii Peresiltä paljon preseasonilla siitä syystä, että hän odottaa laitapuolustajiltaan olennaista osallistumista pelin rakentamiseen nousuin että syötöin. Kuten kuitenkin huomattua, Peres ei tätä roolia pysty täyttämään, eikä Karsdorpia hankittu 'huvikseen' Peresiä stunttaamaan. Oletettavasti, nyt kun puukenkä alkaa olemaan pelikunnossa, tuo oikea laita saa uuden luonteen Peresin ja Defrelin siirtyessä penkille. Toivotaan myös, että '40 maalin mies' Edin Dzeko löytää itsensä niinikään mäntypuulta cl-hölkkäilyn jälkeen, ja että Schick avaa piikissä alibiloukkinsa jälkeen ihan vaan bosnialaisellle vittuillen. Laitetaan tähän vielä Cengiz Perottin, Pellegrini Strootmanin ja Gona DDR:n tilalle, niin saadaan sopivan tuoreita tuotteita Keskimaan poistomyyntien tasapainoksi.

Cengiz - Schick - Florenzi
Nainggolan - Pellegrini
          Gonalons
Kolarov-JJ-Manolas-Karsdorp
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SPQR


Vastaus #457 : 15.09.2017 klo 23:06:44

EDF ilmoitti että Florenzi avaa huomenna. On kyllä hienoa nähdä pikku-ukko jälleen rosterissa. Samoin Schick on kokoonpanossa, mutta aloittaa varmasti penkiltä. Tuskinpa kannattaa riskeerata jos on yhtään vamman tuntua jäljellä tai puolikuntoinen. Gonalons ja Pellegrini voisivat olla avauksessa, ainakin jälkimmäinen, ja toiveissa myös Cengizille kunnon minuutit.

Manolas on ilmeisesti suostumassa uuteen sopimukseen, mutta aiemmin mainittu alhainen 35m klausuuli lienee mukana. Kaksijakoiset fiilikset. Atleticoa vastaan oli jälleen oma itsensä, joten josko sittenkin? Faziolla tulee olemaan tekemistä huikean JJ:n kampeamisessa, Morenosta puhumattakaan.

Alkaa hieman kiima nousta. Onkohan mulla vaihdevuodet?
la magica

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS ROMA


Vastaus #458 : 15.09.2017 klo 23:31:16

Aijai, peli kuulemma suuressa vaarassa peruuntua paskan sään takia. Vähän kyllä kieltämättä ärsyttäisi jos taas kävisi näin

https://www.google.fi/amp/s/m.tuttomercatoweb.com/amp/serie-a/roma-allerta-meteo-arancione-sulla-capitale-a-rischio-la-gara-con-il-verona-1018861
Gukkenheim

Poissa Poissa


Vastaus #459 : 16.09.2017 klo 19:12:14

Aijai, peli kuulemma suuressa vaarassa peruuntua paskan sään takia. Vähän kyllä kieltämättä ärsyttäisi jos taas kävisi näin

https://www.google.fi/amp/s/m.tuttomercatoweb.com/amp/serie-a/roma-allerta-meteo-arancione-sulla-capitale-a-rischio-la-gara-con-il-verona-1018861
Onko tietoa päivän säästä?
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SPQR


Vastaus #460 : 16.09.2017 klo 19:19:12

Onko tietoa päivän säästä?

Ihan ok, ukkoskuuroja. Eilen satoi ihan saatanasti ja joka paikka lainehti, eli jos kenttä on kunnossa niin uskoisin että pelataan.
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SPQR


Vastaus #461 : 16.09.2017 klo 23:42:14

Verona on ensimmäinen valmentajaa vaihtava seura tällä kaudella, saa ottaa talteen.

MUTTA.

Olipa häikäisevä esitys etenkin Cengiz-Ale. Oikealla ei tule olemaan mitään ongelmia jos tämä jatkuu Ylos

Todellisuudessa kentän paras oli kuitenkin Džeko. Vittu mikä jätkä. Vedän kaiken takaisin. Duunia, maaleja, epäitsekkyyttä, SES voisi ottaa mallia.

Kruununa EDF:n täydelliset vaihdot. Nyt vielä Gonalons kehiin keskiviikkona Beneventoa vastaan ja Moreno avaukseen tuuraamaan Manolasia. Kyllä se tästä!
La Magica Roma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Associazione Sportiva Roma


Vastaus #462 : 16.09.2017 klo 23:44:23

Vaikka välillä on raskasta niin tälläiset päivät antaa luottoa ja uskoa, että tästä tulee jotakin. Kunhan nyt saatana ei näytä nuoria tähtiä aleta myymään, niin Alen ja Underin (oikea laita) kanssa balanssi joukkueessa on mahtava, lisäksi penkillä löytyy laadukasta syvyyttä ja EDF on juuri oikea valmentaja Romalle ja tälle joukkueelle. Tulevaisuus on olemassa, ilman kuningastakin.

Luonnonlapsi Alessandro Florenzi on maailman ihanin mies, ja uuden Roman todellinen ilmentymä. Daje Ale!
Claus

Poissa Poissa


Vastaus #463 : 16.09.2017 klo 23:45:20

Pellegriniltä upea esitys!
palvi

Poissa Poissa


Vastaus #464 : 16.09.2017 klo 23:46:40

Olipas virkistävää nähdä tämän kaltaista peluutusta selvästi heikompaa vastustajaa vastaan. Ünder, Pellegrini ja vasta kokoonpanoon palannut(?) Florenzi avauksessa! Tässä hyvä syy miksi Kalju oli parempi päästää "siirtoikkunan kaappauksena" merdaan, ei olisi ikinä tapahtunut hänen alaisuudessaan. Harmittavasti symppaamani pikku-faarao ei oikein löydä jyväänsä sitten millään. Vaihdoille myös varauksetonta peukkua, Schick selvästi haluaa näyttää kuuluvansa avaukseen.

MamboBob

Poissa Poissa


Vastaus #465 : 16.09.2017 klo 23:53:38

Olipas virkistävää nähdä tämän kaltaista peluutusta selvästi heikompaa vastustajaa vastaan. Ünder, Pellegrini ja vasta kokoonpanoon palannut(?) Florenzi avauksessa! Tässä hyvä syy miksi Kalju oli parempi päästää "siirtoikkunan kaappauksena" merdaan, ei olisi ikinä tapahtunut hänen alaisuudessaan. Harmittavasti symppaamani pikku-faarao ei oikein löydä jyväänsä sitten millään. Vaihdoille myös varauksetonta peukkua, Schick selvästi haluaa näyttää kuuluvansa avaukseen.Nämä. Todella freesi Roma tänään ja hienosti vielä vaihdosta ihan kunnon minuutteja Schickille ja Gersonille. EDF! Ylos
Carlos83

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Giallorossi, Ilves


Vastaus #466 : 16.09.2017 klo 23:55:11

Olipas kertakaikkisen hieno esitys, jonka loistoa ei millään tavalla vähennä Hellaksen heikkous.

Dzekolta maaginen esitys ilman tietoakaan mistään turhautumisesta, Underilta ja Pellegriniltä hieno sisääntulo, muillekin hankinnoille minuutteja ja sokerina pohjalla Ale, joka suorastaan dominoi oikeaa laitaa niin kuin ei olisi koskaan poissa ollutkaan.

Tää on mun Roma. Kiitos EDF.
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SPQR


Vastaus #467 : 16.09.2017 klo 23:55:37

SES tulee olemaan Perottin stuntman tällä kaudella, tietää sen itsekin ja siksi puristaa liikaa. Kova halu MM-turnaukseen, ja varmasti sinänsä hyvästä esityksestään huolimatta itsekkyytensä ja epätoivonsa takia kakkosmies. Mutta tärkeä, tärkeä pelaaja kauden edetessä.

Cengiz on pelannut normaalisti vasenta laitaa, mutta oli tänään murhaavan hyvä. Muistuttaa hieman Dybalaa, on toki vielä täysi raakile.

Pellegrini on Italian kantava keskikenttä 3-4 vuoden kuluttua Verrattin kanssa.
Padre

Poissa Poissa


Vastaus #468 : 17.09.2017 klo 13:43:39

Vaikka kaikki olennainen pelistä on sanottu ja vastustaja ei ollut erikoinen, pakko hehkuttaa.... Ale <3
la magica

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS ROMA


Vastaus #469 : 18.09.2017 klo 19:39:49

Ostettiin 42 miljoonalla lasia.

https://www.google.fi/amp/www.calcioweb.eu/2017/09/infortunio-schick-ancora-un-problema-fisico-non-convocato-benevento/10145110/amp/
Warming up

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #470 : 20.09.2017 klo 21:14:14Koska enemmän kuin tuhat sanaa jne.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #471 : 20.09.2017 klo 21:48:16

Italiassa sekä myös nahkamaassa uutisoidaan, että Dzeko saattaisi olla lähdössä Wolfsburgiin jo ensi kesänä, omasta tahdostaan.

Tämä saattoi olla tiedossa Schickiä hankittaessa.

AriFerra

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1907 & 1927 (tosin lahelainen tätä nykyä...)


Vastaus #472 : 21.09.2017 klo 07:53:56

Italiassa sekä myös nahkamaassa uutisoidaan, että Dzeko saattaisi olla lähdössä Wolfsburgiin jo ensi kesänä, omasta tahdostaan.

Tämä saattoi olla tiedossa Schickiä hankittaessa.Eikös folkkari ole pienoisessa kriisissä? Ettei vaan jo tammikuussa...?
Carlos83

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Giallorossi, Ilves


Vastaus #473 : 21.09.2017 klo 08:05:42

Eilen Dzeko näytti sellaista weltklassea, että jos sama meno jatkuu, niin seuraava osoite on jotain aivan muuta kuin Wolfsburg. :D Ilman kahta Beneventon epätoivoista katkoyritystä olisi Dzekolle kirjattu kahden maalin sijasta kaikki neljä. Eivätkä ne kaukaa lähteneet tolppa- ja ylärimavedotkaan mitään kovin helppoja suorituksia olleet.

Noh leikki leikkinä, eihän tuo taso tietenkään tule olemaan pysyvä, mutta nyt selkeästi oli löytynyt tapa, jolla Edinistä saadaan kaikki mahdollinen irti: laidalta onnistuneet haastot, josta kovia palloja keskustaan. Dzeko osaa liikkua boksin ahtaissa raoissa erinomaisesti ja nyt kun molemmilta laidoilta löytyy pelaajia, jotka pystyvät laittamaan laadukkaita palloja (Kolarov, Perotti - Florenzi), niin jälki voi jatkossakin olla tuhoisaa.

Toki on muistettava, että kaksi viimeisintä matsia eivät anna vielä mitään todellista kuvaa riittävästä pelin tasosta, mutta tuskinpa tällaiset hyökkäysharjoitukset joukkueelle ainakaan huonoa tekevät. Ja eipä tuo peli Atleticoakaan vastaan mikään heikko esitys ollut.

Seuraavaksi katseet lauantaihin, jolloin Udinese saapuu Olimpicolle, sekä viikon päähän, jolloin CL jatkuu vierailulla Bakuun. Härkäviikot huipentuvat lauantaina 1.10., kun Roma kohtaa San Sirolla Milanin.

Nyt vielä pari voittoa alle ja hyvällä itseluottamuksella Milanoon. Sitten mitataan, missä EDF:n Roma todella tällä hetkellä menee.
Herstein

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Heitto


Vastaus #474 : 21.09.2017 klo 08:26:44

Jos Dzeko lähtee takaisin Saksaan voisi Monchi pistää puhelua Pariisiin ja kysellä, josko Cavania kiinnostaisi palata palloilemaan Serie A:han 8)

Kolarov on muuten osoittautumassa Roman viime vuosien parhaaksi hankinnaksi. Eleetöntä dominointia vasemmalla laidalla ottelusta toiseen ja omat kriittiset kirjoitteluni siirron varmistuttua näyttävät tällä hetkellä lähinnä naurettavalta. Toivottavasti kaveri vaan jaksaa painaa ottelusta toiseen, kun vaihtoehtoja ei vaihtopenkillä vielä hetkeen ole. Millonkas se Emerson palailee tositoimiin?

 
Sivuja: 1 ... 18 [19] 20 ... 87
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines