FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.07.2018 klo 22:01:36 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 22 [23] 24 ... 83
 
Kirjoittaja Aihe: AS Roma 2017/2018: Anno Primo Dopo Totti  (Luettu 264331 kertaa)
2 jäsentä ja 6 vierasta katselee tätä aihetta.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #550 : 09.10.2017 klo 12:11:09

Scudettohan alkaa näyttää jo varmalta; jos ei tällä, niin ensi kaudella.

Onko kenelläkään näkemystä tästä Bordeauxin Malcolmista? Kuulin puhuttavan jotain brasilaisesta epäammattimaisuudesta viime viikkojen aikana. Monchi kaavailee tästä miehestä oikeaa laituria.
Marchisio84

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #551 : 09.10.2017 klo 19:25:09

eikös tämä malcom ole se josta juuri uutisoitiin että otti puoliajalla selfieitä neymarin kanssa ja halusi vaihtaa samalla paitaa??? oma joukkue oli tässä vaiheessa 5-1 häviöllä :D pelaajana en tiedä tuon taivaallista.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #552 : 09.10.2017 klo 19:53:08

eikös tämä malcom ole se josta juuri uutisoitiin että otti puoliajalla selfieitä neymarin kanssa ja halusi vaihtaa samalla paitaa??? oma joukkue oli tässä vaiheessa 5-1 häviöllä :D pelaajana en tiedä tuon taivaallista.

Viittasin tähän tuolla epäammattimaisuudella. Toki asia on kuulema käsitelty pelaajan ja seurajohdon kanssa, ja mennee nuoruuden piikkiin.
Kulttuuriaristokraatti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Johtava esteetikko


Vastaus #553 : 10.10.2017 klo 15:29:40

Uutinen
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SPQR


Vastaus #554 : 11.10.2017 klo 22:58:13

El Shaarawyllakin reisivamma ja missannee Napoli-matsin. Nyt on vihellettävä peli poikki Trigoriassa ja käytävä tarkkaan läpi kuntovalmentajien tekemiset ja tekemätt jättämiset pre-seasonin aikana. Lisäksi nämä jenkkiturneet voisi EDF:nkin toiveesta jättää pois ohjelmasta, kun niillä ilmiselvästi tehdään hallaa joukkueen kunnon suhteen. Rahaakaan ei taloon jää riittävästi.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #555 : 12.10.2017 klo 12:47:20

Launtaina siis pelataan, ja vieläpä 21.45 Suomen aikaa. Tilanne voisi olla Roman kannalta parempi, ottaen huomioon, että loukkaantumiset ovat vieneet joukkueelta jo 28 miespelikierrosta tällä kaudella,  kun Napolin vastaava oli tuon viime viikolla julkaistun tilaston mukaan vain 2; huomioiden siis Napolin kaikki kauden loukkaantumiset, Partenopei on hukannut kaksi pelaajan suoritusikkunaa kauden tähän astisissa otteluissa, kun Roman vastaava luku on 28!

Kuten edellä todettiin, El-Sharaawy on siis viimeisin loukkaantumislistalla, johon kuuluivat häntä ennen Strootman, Defrel, Karsdorp, Schick. Tilanne ei ole kuitenkaan ylitsepääsemätön, koska Lorenzo Pellegrini kuntoutuu mitä todennäköisemmin lauantain otteluun. Epäilen, ettei tämä aiheuta levottomuutta romanistan ganglioissa, kuten vaikka lyijykengin pelaavan Strootmanin pelaaminen. Joku voi innostua myös siitä, ettei Gregory Defrel ole pelikuntoinen. Perotti palaa vahvuuteen, luojan kiitos.

Perotti - Dzeko - Florenzo/Cengiz
Radja - De Rossi - Pellegrini
Kolarov - JJ/Fazio - Manolas - Flo/Peres


Daje!
Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, Ilves


Vastaus #556 : 14.10.2017 klo 21:40:38

Roma-Napoli ja pistekkin olisi kova, mutta vain kolme kelpaa.

Helvetillinen iltapuhde edessä. Pistekkin on nyt kotona kovan taistelun takana, mutta kevättä ajatellen kolme olisi käytännössä pakko ottaa. Pellegrini tuli pari viikoa sitten Strootmanin tilalle osoittaen lopulta, että paikka avauksessa ei ole mitään hassuttelua. Yllättävän vaihdon myötä tuolloin keskikentän tasapaino heilahti hetkellisesti, mutta kun lopulta nappulat asettuivat omille paikoilleen on lupa odottaa tänään onnistumista. Strootmania ei ehkä tarvitse tänään ikävöidä, JOS keskikenttä kestää ehjänä. Yllättävä vaihto keskikentällä 25. minuutilla voi nyt olla Romalle liikaa.

Peres-Pellegrini-Florenzi samalla laidalla voi olla liikaa? Pellegrinin leikatessa keskemmälle, pääsee Bruno nousemaan, jolloin käytännösä Ale tulee tekemään töitä kaikkialla kentällä aivan kohtuuttomasti. Uhka vai mahdollisuus. Uhka sanon minä.

Roman peli ratkeaa tänäänkin keskikentällä ja Napolin taas hyökkäysmateriaalin päivänkunnolla.
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SPQR


Vastaus #557 : 14.10.2017 klo 23:44:38

Roman peli ratkeaa tänäänkin keskikentällä ja Napolin taas hyökkäysmateriaalin päivänkunnolla.

Näinhän siinä kävi, kuten ennustit. Roma pelasi ajoittain ihan hyvin, Fazio, Peres ja Cengiz olivat kaikki hyvä tänään. Keskikentällä De Rossilta heikoin peli pitkään aikaan, eikä Ninjakaan ollut loistava. Mutta ennen kaikkea Napoli pelasi hienon ottelun vieraissa, ei Olimpico mikään helppo paikka ole. Tämän näki Napolin pelaajien tuuletuksistakin. Tulevat mestarit.

Tästä sitä on vain jatkettava. Toivottavasti jatkuvuutta piisaa, loukkaantumissuma purkautuu ja UCL:stä sitten voitto Roomaan ;)
Mwandishi

Paikalla Paikalla


Vastaus #558 : 15.10.2017 klo 00:09:39

Erittäin siipirikkoisena niukka tappio sarjan parasta yksitoistikkoa vastaan, eipä tästä kannata liiaksi masentua. Napoli voitti ansaitusti, mutta maalin saivat DDR:n lahjana ja Romallakin oli ne pari tolppaa - olisi tulos voinut olla toisenlainenkin. Scudetton kannalta tappio oli paha takaisku, mutta piste-ero pahimpaan kilpailijaan ei kuitenkaan kasvanut, kiitos naapureiden. Pistemenetykset ovat vielä täysin kirittävissä, ja otteluruuhkan ja loukkaantumisten helpottaessa niin tulee tapahtumaankin. Kaikesta hehkutuksesta huolimatta esim. Napoli operoi auttamatta liian kapealla materiaalilla mestaruutta ajatellen, joten mitään ei ole vielä menetetty, kausi on pitkä.

 
Boscaiolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: I Lupi


Vastaus #559 : 15.10.2017 klo 00:17:23

Roma pelasi ajoittain ihan hyvin, Fazio, Peres ja Cengiz olivat kaikki hyvä tänään. Keskikentällä De Rossilta heikoin peli pitkään aikaan, eikä Ninjakaan ollut loistava.

Peresistä erimieltä, huonoja ratkaisuja eikä saanu Florenzille pelattua palloa oikeastaan yhtään, piristyi viimeiselle 30min niinkuin koko joukkue. Ninja kaukainen varjo viime kauden formistaan, ehkä eri rooli voisi olla kaverille ihan ok. Toivottavasti Schick tarjoaa vähän muitakin mahdollisuuksia hyökkäyksiin kuin keskityspallot

Kaikki kunnia Napolille ja Sarrille
Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, Ilves


Vastaus #560 : 15.10.2017 klo 09:15:59

Tämän kauden osalta ei ole tosiaan hävitty mitään. Napoli pelaa ohuella rosterilla, Juve näyttää olevan melko heikko, Inter ei vakuuta myöskään, Milanin nousu loppui lähtöselvitykseen. Lazio on ainoa joka on pelannut alkukauden hyvin, mutta torstailiiga syö sieltäkin jossain vaiheessa parhaimman terän, koska peli muutaman ylisuorittavan yksilön varassa. Torino ja Atalanta ei ketänyt mukana edes alkukautta. Valitettavasti.

Ikävä kyllä Romalla myös tulee rosteri vastaan ja peli on ailahtelevaa sekä liian kilttiä. Tuosta edellä mainitusta sakista Roma tullaan tämän vuoksi syömään parikin kertaa ennen joulua, jos meininki ei muutu. Nyt siellä Inter ja Napoli heikohkoilla esityksillä osoitti, että EDF:llä on tekemistä joka osa-alueella. Sama vaivasi EDF Sassuolossa. Joukkue oli hyvä ja ajoittain ihan mielenkiintoinen, mutta aivan liian kiltti persoonaton lopulta menestyäkseen. Roomassa ei riitä hymyily ja sympaattisuus, Roomassa pitää kova, ilkeä ja viihdyttävä. Muuten EDF ei näe ensi kevättä Olimpicolla, vaikka kuinka olisi rakatettu historiansa puolesta. Lähtölaskenta alkoi eilen.

Ninja kaukainen varjo viime kauden formistaan, ehkä eri rooli voisi olla kaverille ihan ok.

Ei kai nyt Ninja mikään varjo ole mistään? Hyvää, dynaamista, kovaa, ilkeää peli on edelleen. Nyt vaan joutuu ottamaan aivan liikaa vastuuta jokapuolella kenttää, eikä pääse selkeästi dominoimaan omaa miestä/miehiä vastaan. Ehkä Strootman Pellegrini kaksikolle oli kaavailtu hieman parempaa alkukautta, jolloin Ninja olisi päässyt vapaaseen rooliin keskikentän ylemmillä oksilla. Muistaakseni tämän suuntaista alkusyksystä EDF:n toimesta jossain kaavailtiinkin? Toisinsanoen laitojen epätasopaino vaikuttaa odotettua enemmän keskikentän peliin.
Muutenkin Ninja syttyy usein kauden edetessä ja kukaan ei enää keväällä muista syksyn ajoittaista tason ailahtelua.

Schick tiestysti voi otuoda keskikentälle hieman apua asettuessaan Dzekon ja keskikentän väliin. Silloin Ninjalta häviää osa hyökkäysvastuusta. Kaikesta huolimatta ne viimeiset rtkaisut ja helvetin kaukaa roiskitut pommit eivät ole Ninjan ensisijaisia vahvuuksia, vaikka niistä toisinaan näyttäviä maaleja syntyykin.

Manolas ulkona keskiviikkoisesta Chelsea pelistä. Kuten joku kierrostopaasissa totesikin, ei Manolasia pystytä korvaamaan Roman puolustuksessa.
Lasaretti näyttää tältä: Konstantinos Manolas, Stephan El Shaarawy, Patrik Schick, Kevin Strootman, Gregoire Defrel and Emerson Palmieri. Pitäskö tällekin tehdä jotain? Keviniä ja SES:iä kai voi peluutta pakon edessä puolikuntoisena sen aikaa ennen kun ovat pidemmällä saikulla.

Kuinka helvetissä hankinnat toppareiden kohdalla kustiin taas noin pahasti? Juan Jesus on ihan kiva, mutta ei mikään avaava toppari. Oikea laituri jäi myös hankkimatta, mutta tuomitsen vasta kun näen miten Schick vaikuttaa tuohon hyökkäysdynamiikkaan.
MamboBob

Poissa Poissa


Vastaus #561 : 15.10.2017 klo 11:03:57

Eilisestä puhtaat paperit ainoastaan Alissonille ja toppareille. Hirveä määrä harhasyöttöjä ja varsinkin viimeiset syötöt kyllä täysin luokattomia. Palloa ei etenkään ekalla jaksolla  saatu pidettyä riittävästi, kun laituritkan eivät kyenneet viemään sitä ylös. Silti 20 minuutin loppurynnistys meinasi tuoda pisteen.

Ale näytti taas eilen, ettei miehellä ole käyttöä laiturina näitä kovimpia porukoita vastaan, 1vs1-osaaminen ei vain ole riittävällä tasolla. Cengiz piristi joukkuetta heti, kun tuli sisään. Florenzi pitäisikin omasta mielestä lukita avaamaan oikeana pakkina - siellä juoksuvoima riittää ja perustekeminen on selvästi Peresiä laadukkaampaa.

Manolasin loukkaantuminen on kyllä ikävä asia ja kun katsoo tuota loukkaantumissumaa, niin voi kyllä asettaa epäilyksen valoon kesän jenkkikiertueen jos siitä on kassaan saatu ainoastaan raporteissa liikkuneet 900 tonttua. Itsellä riittää kuitenkin tämän kauden esitysten perusteella luotto myös Fazioon ja Jesusiin, joten millekään hätätoppariostoksille en heti lähtisi.
Warming up

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #562 : 15.10.2017 klo 11:06:17

Lähtölaskenta alkoi eilen.

Näin sitä voittamisen kulttuuria rakennetaan romalaisittain.


Olen Lesterin kanssa kyllä samoilla linjoilla siitä, että eilen vastassa oli materiaaliltaan vahvempi ja sarjan kovakuntoisin joukkue, jolle häviäminen tässä tilanteessa oli valitettavasti todennäköistä ja myös ymmärrettävää. Osittain kyse on loukkaantumisista ja osittain kesästä, jolloin jouduttiin tekemään raskaita myyntejä. Salahin kaltaista uhkaa ei eilen(kään) laidoilta löytynyt ja se kyllä helpotti Napolin puolustamista, kun Roma ei pääse nopeissakaan hyökkäyksissä kuin keskittämään ok-tonteilta.

Tärkeintä tässä on kuitenkin muistaa, että nyt rakennetaan uutta ja toivottavasti menestyvää Romaa, eikä se tapahdy yhdessä yössä tai edes kahdessa kuukaudessa. Ilmassa on hyviä asioita, haasteita, mahdollisuuksia ja uhkia, mutta ilman kärsivällisyyttä kukaan valmentaja ei tule tuomaan Romaan mitään oikeaa menestystä.

Loukkaantumisille (lihasvammoille) olisi kuitenkin hyvä tehrä jottai. Tällä menolla hyvin alkanut rotaation pyörittäminen kuihtuu kasaan.

Chelsea on kuitenkin lyötävissä myös hyvin kauden aloittaneella Jesus & Fazio -kaksikolla. Ylos
« Viimeksi muokattu: 15.10.2017 klo 11:12:34 kirjoittanut Warming up »
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SPQR


Vastaus #563 : 15.10.2017 klo 11:19:51

Chelsea on kuitenkin lyötävissä myös hyvin kauden aloittaneella Jesus & Fazio -kaksikolla. Ylos

Sen verran, jos olisin EDF, juttelisin topparikaksikon kanssa kuitenkin, että avaukset mielellään Fazion tai vaikka Kolarovin kautta. Sekä JJ että Peres eivät oikein saa syöttöjä omille jos on enemmän painetta. JJ katkoo peliä ja pysäyttää hienosti, ja on ilman muuta käyttökelpoinen rotaatiotoppari myös jatkossa.

Peres on kyllä muuten parantanut otteitaan ihan selvästi viime kauteen nähden, vaikka osalla porukasta ilmiselvästi vielä vanhat rasitteet painavat mainetta ;) Se laita on kokonaisuus, ja jos (kun) Florenzi ei saa ylempänä mitään aikaan, ei Pereskään voi omia ilmiselviä heikkouksiaan nollata.

Alisson on kyllä hieno mies!

E: Sen verran lisään vielä, että Roma on molemmissa tappioon päättyneissä otteluissaan tällä kaudella pitänyt ajoittain voiton avaimia käsissään, ja laukonut viidesti tolppaan. Huonon onnen taakse ei pidä mennä, muttei tässä ole mitään syytä heittää myöskään tuhkaa päälle. Lisää rinkiä vaan ja enemmän laatua materiaaliin. Ei tapahdu ihan hetkessä, mutta onnistuu kyllä.
« Viimeksi muokattu: 15.10.2017 klo 11:23:52 kirjoittanut Lester Polsfuss »
Insti

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: As Roma, Italia


Vastaus #564 : 15.10.2017 klo 11:54:16

Eipä eilisestä niin kauhea ilta tullut, kun miettii poissaolot niin ihan kohtuullinen peli. Harmi vaan DDR kehno tuuri ja vastaavasti toisessa päässä terävyyttä enemmän niin eiköhän hyvä tule vielä.
Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, Ilves


Vastaus #565 : 15.10.2017 klo 12:00:07

Näin sitä voittamisen kulttuuria rakennetaan romalaisittain.

Niin roomalaisittain vai yleensä italialaisittain? Roomassa paineet ja tulosvastuu on hyvin erilaista kun vaikka Firenzessä (joosa se ei missään nimessä ole pientä sieläkään) ja jonkun on kannettava vastuu. Italiassa se on perinteisesti ollut valmentaja ottamassa vastaan kukkia ja tappuraa, syystä tai syyttä. Tulevaisuudessa ehkä urheilutoimenjohtaja, utta Monchi on nyt toiminut poikkeuksellisen haastavassa tilanteessa toimiessaan Sabatinin velkojen ja sotkujen selvityksessä. Toki Monchi oli merotoitunut myyjänä ja siinähän tuo onnistui ihan ok, mitä nyt Rüdiger meni alihintaan.
Joku on saatava kuitenkin mestattavaksi, kun kansa huutaa huveja.

Juventus vertailuja on sikäli turha heittää, koska viimeiset kuusivuotta on ollut hieman poikkeuksellisia koko Calcion historiassa. Menestystä kun on tullut jokaisessa avoimesta räppänästä riittävästi. Nyt taitaa olla asiat muuttumassa ja tiedätte kyllä kuka sieltä saa paskaa niskaan kun puolustuslinja murenee ja Higuain ei todellakaan ole koskaan ollut maailman eliittiä. Maailman eliittiä sitä vastoin Juven hyökkäyksestä löytyy kyllä muilta osa-aluilta.

Mikä tässä puoltaa italialaisenjalkapallon tai Rooman historiaan peilaten onnistumista EDF:lle? Rooma on muutenkin ehkä yksi maailmanhaastavimpia paikkoja onnistua valmentaja, joka osittain on syy ja seuraus siihen, että voittamisen kulttuuri on ollut rakenteilla vuodesta 1927. Lisäksi tässä on se paradoksi, että millään jämäkorin toppareilla kuten JJ tai Fazio ei mitään menestystä koskaan rakenneta tai Chelsean kaltaisia joukkueita tosissaan haasteta, kuin ehkä yhden satumaisen kerran. Roomassa ei olla koskaan tyydytty eikä tyydytä nytkään JJ:n kaltaisiin "kuka vittuihin", mutta toisaalta "aikuisten oikeesti" sisään saadaan äärimmäisen harvoin niitä todellisia, AS Roman arvoisia huippuja millekään pelipaikalle. Roomassa fanit, lehdistö ja vihamiehet ovat vaativia, erittäin vaativia. Roomalainen ylpeys omaa seuraa kohtaan ei ole sokea, mutta saatana kiero se on. Sille ei nimittäin ole juuri mitään perusteita. Tässä ilmapiirissä on pakko löytää syntipukkeja ja narreja, koska muuten saattaa kadota tarkoituksella yllä pidetyt kulissit. Siksi AS Roma on niin rujon kaunis, kiehtova, katkera ja mielenkiintoinen. Lyödään lasillisesta viiniä vetoa, että EDF on seuraava uhri ja ikiaikaiset perinteet saavat taas arvoistansa jatkoa.  
Warming up

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #566 : 15.10.2017 klo 14:56:04

Mikä tässä puoltaa italialaisenjalkapallon tai Rooman historiaan peilaten onnistumista EDF:lle?

Olet toki oikeassa, että Roomassa (ja Italiassa) ympäristö ei ole helpoin ja odotukset kannattajilla harvoin kovin realistisia.

Se ei onneksi kuitenkaan sitä tarkoita, että seurajohdon pitäisi niiden pahimpien hätähousujen pillin mukaan tanssia.


Mielestäni pelillisesti ja tuloksellisesti ollaan aikataulussa kaikki vastoinkäymiset huomioon ottaen. Puolustus toimii pääsääntöisesti erittäin hyvin ja EDF on saanut mm. Jesuksen ja Peresin itseluottamukselle tehtyä hyvää. Hyökkäyspelissä on myös paljon hyviä asioita, vaikka loukkaantumiset ovat vaivanneet rankasti. Kaksi vuotta yhdessä pelannutta Napolia ollaan perässä (paljon), mutta kuten sanottu; tässä tilanteessa ymmärrettävää.

Pelillisesti en keksi vielä mitään perustetta, miksi EDF:n (ja Monchin) Roma ei voisi menestyä ajan kanssa. Tekevätkö saman kuin Capello ja Baldini, jotka toivat sen viimeisimmän scudetton, kun kumpikaan ei saanut potkuja ensimmäisen kauden aikana/jälkeen? Noh, ennustaminen on vaikeaa, mutta Roman palkintokaappiin kurkkaamalla voisi veikata, että ei. Silti kyseinen kaksikko on parempi toivo menestyksen saavuttamiseksi kuin vaihtoehto tuntematon.

Mielestäni ongelmien tulee olla näkyviä ja kiistattomia (kuten vaikkapa tapauksissa Garcia ja Zeman) ennen kuin kannattaa valmentajarulettia pyörittää ainakaan kesken kauden. Siellä on kuitenkin aika monta rosvosektoria tarjolla.


Vähän hölmöltä tuntuu edes keskustella valmentajan vaihtamisen järkevyydestä (edes yleisellä tasolla) tilanteessa, jossa kausi on alkanut kutakuinkin odotusten mukaisesti.
« Viimeksi muokattu: 15.10.2017 klo 15:26:52 kirjoittanut Warming up »
Boscaiolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: I Lupi


Vastaus #567 : 16.10.2017 klo 08:21:14

Harmi että Inter ja Napoli on jouduttu siipirikkoisena kohtaamaan.
Pitäisi koko fysiotiimi vaihtaa, naurettavaa touhua.

Itse olisin valmis sorvaamaan EDF:lle jatkosopimuksen. Paremmin Roma on aloittanut mitä odotin/pelkäsin.
Kaverit kuntoon ja tammikuun alelaarista vaikka Mahrez mukaan niin hyvä tulee

Oli muuten ensimmäinen kerta kun Napoli ei tehnyt 3 maalia tai enemmän Serie A:ssa tällä kaudella.
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SPQR


Vastaus #568 : 16.10.2017 klo 08:48:43

Kuntoharjoittelua ja mielekästä pre-seasonia ei voi mielestäni kaataa fysioiden niskaan. Mutta kyllä sielläkin on varmasti peiliin katsomisen paikka, ainakin lihashuollon kavereilla, kun reisilihas tuntuu olevan yhdellä jos toisella klesana. Ei näin.
MamboBob

Poissa Poissa


Vastaus #569 : 16.10.2017 klo 11:09:13

Peres on kyllä muuten parantanut otteitaan ihan selvästi viime kauteen nähden, vaikka osalla porukasta ilmiselvästi vielä vanhat rasitteet painavat mainetta ;) Se laita on kokonaisuus, ja jos (kun) Florenzi ei saa ylempänä mitään aikaan, ei Pereskään voi omia ilmiselviä heikkouksiaan nollata.

Tähän sama, mutta vain osittain. Omaan silmään brassi on ollut selkeästi varmempi alaspäin, mutta ainakin itse olen kovasti odotellut mieheltä tehoja myös hyökkäyssuuntaan. Tällä kaudella 5 pelattua peliä Serie A:ssa ja 2 peliä UCL:ää takana, eikä edelleenkään yhtään maalisyöttöä. Launtaina itseäni turhautti mm. tilanne, jossa pallo pelattiin tyhjään oikeaan laitaan Peresille hetkellä, jolloin Napolin puolustuslinjan ja Reinan välissä oli runsaasti tilaa johon keskittää. Peresillä kuitenkin kesti tilanteessa niin kauan, että tuo tilanne kuivui kasaan. Omaan makuun Florenzi vain tunnistaa tilanteet paremmin ja antaa laadukkaampia keskityksiä, kuin brassi ja on muutenkin hivenen tasaisempi otteissaan.

Jännä kuitenkin nähdä, mikä on oikean laidan marssijärjestys, kun Karsdorp saa ensimmäiset minuutit alleen.
Warming up

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #570 : 16.10.2017 klo 11:42:59

Tällä kaudella 5 pelattua peliä Serie A:ssa ja 2 peliä UCL:ää takana, eikä edelleenkään yhtään maalisyöttöä.

Syötti toki Beneventoa vastaan sen 2-0 maalin, mutta omana maalina sitä ei virallisiin papereihin merkitä.

Napolia vastaan oli oikean laidan kaksikosta parempi, mutta toisaalta Florenzi pelasikin väärää paikkaa. Karsdorpin päästessä täyteen pelikuntoon, Peresin tilanne käynee ahtaaksi ja pelit Romassa vähiin ja varmaan lopulta ihan hyvä niin.
la magica

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS ROMA


Vastaus #571 : 16.10.2017 klo 13:23:20

Manolas 20 päivää sivussa eli joudutaan pelaamaan viisi ottelua Jesus & Fazio parilla " Ylos "
Schick ja Karsdorp onneksi ovat kokoonpanossa seuraavassa Serie A ottelussa ensi sunnuntaina.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #572 : 16.10.2017 klo 13:43:00

Manolas 20 päivää sivussa eli joudutaan pelaamaan viisi ottelua Jesus & Fazio parilla " Ylos "
Schick ja Karsdorp onneksi ovat kokoonpanossa seuraavassa Serie A ottelussa ensi sunnuntaina.

Olikohan seurajohdolla tiedossa tuo Schickin tilanne kokoonpanoa kartoitettaessa? Monchin toiminta viime kesältä, Sabatinin painolastista huolimatta, alkaa saamaan tappuraisia piirteitä nimenomaan tuon oikean laiturin puuttuessa. Eikö - ihan vaan varmuuden vuoksi -, elokuun lopulla rosteriin olisi voinut kutsua vaikka Taddein? Oletan että Karsdorpin vamman laatu aliarvioitiin - Gonalons on tuon surkean Qarabag -pelin jälkeen varsin tummassa valossa. Toivotaan tuolle oikean laidan duolle nopeaa läpimurtoa. Di Francesco sanoi, että Schickin kuntoutuessa formaatio saattaa muuttua. Tämä puhuttelisi esim. Torinoa ja Belottia vastaan:

             Dzeko - Schick
               Nainggolan
Cengiz - Strootman - Pellegrini - Karsdorp/Florenzi
        Kolarov - De Rossi - Fazio


Mutta ei tietenkään toteudu. Cengiz on pelannut 442:ssa laidalla, joten tuo hyökkäävä wingbackin rooli ei olisi välttämättä täysin vieras. Kolarov pelasi tuota paikkaa Cityssä, Karsdorp on luontainen RWB. Manolas on kuurilla seuraavat 2 peliä. Vasemmalle olisi mukava laittaa myös eräs Emerson Palmieri.

Hankintalistalla jouluna/kesällä ovat keskikentän pohja (Barella), oikea laituri sekä toppari, jonka jälkeen voidaan alkaa puhumaan vasta sijoista 1-2. Toivotaan, että maalaiset ja etenkin Kaljun hypnotisoimat alkavat tiputtaa pisteitä sitä ennen.

https://www.esdfanalysis.com/player-analysis/nicolo-barella/
« Viimeksi muokattu: 16.10.2017 klo 14:10:03 kirjoittanut punta »
Boscaiolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: I Lupi


Vastaus #573 : 18.10.2017 klo 17:15:37

Junnut ottivat hienon 0-2 voiton Lontoosta.

Toivottavasti Florenzi pakkina tänään ja Cengiz laidalla.
la magica

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS ROMA


Vastaus #574 : 18.10.2017 klo 19:22:11

Minulle tuli semmoinen mieleen että kun nyt tuo laituritilanne on aika heikko loukkaantumisten takia niin miksei Roma pelaa sillä tavalla että Peres ja Florenzi vaihtavat päittäin paikkoja? Peres ei osaa puolustaa, Florenzi osaa jotenkuten. Peres menee paremmin pelaajista 1v1 ohi kuin Florenzi joten voisi siksi toimia Alea paremmin hyökkäävämmässä roolissa ja Florenzi on dominoinut viime kaudet oikean pakin roolissa. Pitäiskö laittaa EDF:lle viestiä?

 
Sivuja: 1 ... 22 [23] 24 ... 83
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines