FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.07.2018 klo 17:20:44 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 [2]
 
Kirjoittaja Aihe: FF Jaro - KPV 18:30 | Rantaderby  (Luettu 4780 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Svennis

Poissa Poissa


Vastaus #25 : 19.07.2017 klo 21:09:56


Kommentaattori oli mun mielestä kyllä ihan asiallinen.

Samaa mieltä. Joitakin asia- ja nimivirheitä toki tuli, mutta muuten suoritus oli ihan ok. Ja Jarokin on menossa oikeaan suuntaan; lauantaina TPS kaatuu.
Häbödiskäbödis

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #26 : 19.07.2017 klo 21:23:19

Tasuri ihan ok. Ekalla jaksolla, varsinkin sen jälkimmäisellä puoliskolla, Jaro sai paljon painetta, josta sitten yhdestä tilanteesta hieno pusku takanurkkaan. KPV:llä ei isompia tilanteita, Myntin pusku tolppaan oli paitsio. Toisella puoliajalla KPV paremmin mukana pelissä, joskin Jaro sai pari erittäin vaarallista paikkaa. Myllymäki pelasti kahdella torjunnalla kuitenkin sekä Myntin että Tshibasun huolimattomat pelaamiset. Yhdestä avopaikasta Paintsil sai puskettua tyhjistä ohi Myllymäen nyrkkeiltyä vapaapotkun suoraan jarolaisen ulottuville. Tshibasu teki erikoistilannehässäkän päätteeksi tasoituksen. KPV:llä oli myös muutama hyvä keskitys, joista ainakin yhdessä näytti Sirbiladzeen kohdistuneen rankkarin arvoista rikkomista topparilta.

Toinen puoliaika oli yleisölle selvästi viihdyttävämpää ja hieman tasokkaampaakin pelaamista. Jaro odotetusti alkaa parantamaan ja vienee paljon pisteitä tämän hetken kärkijengeiltä vielä kauden aikana. KPV:ltä hiukan viime aikaista vieraspelaamista vastaavaa heikohkoa pelaamista. Milojevic haki innokkaasti palloa jalkaan, mutta eipä sitä juuri tullut, vaan pallo lensi miehen yli molempiin suuntiin. Ei vakuuttanut ihmeemmin tässäkään pelissä. Tshibasulla oli taas vähän kaksipiippuinen esiintyminen. Välillä hyvää ja välillä taas täysin turhiin asioihin keskittymistä. Myllymäki on selvästi puolikuntoinen. Oikeassa jalassa jotain sanomista.

Sunnuntaina Ac kotona ja toivottavasti hyvät kotiesitykset saavat jatkoa ja yleisö löytää taas Keskarille.
target pelaaja

Poissa Poissa


Vastaus #27 : 19.07.2017 klo 21:55:47

Häbödis kiteytti pelin hyvin.
Jaron peli parantunut.
KPV venyy tasureihin tai niukkoihin voittoihin vieraspeleissä.
Redjorma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FF Jaro


Vastaus #28 : 19.07.2017 klo 22:09:15

Häbödis kiteytti pelin hyvin.
Jaron peli parantunut.
KPV venyy tasureihin tai niukkoihin voittoihin vieraspeleissä.

Ja Washilla rupee pikku hiljaa pinna palaamaan niin kuin aina ennenkin.
Jorrma

Paikalla Paikalla


Vastaus #29 : 19.07.2017 klo 22:28:20

Ja Washilla rupee pikku hiljaa pinna palaamaan niin kuin aina ennenkin.
Äläs nyt, Kokkolassa kaikki hyvin.
Pikka

Paikalla Paikalla


Vastaus #30 : 19.07.2017 klo 22:38:38

Tsemiä jarolle säilymiskamppailuun.
Kronofogden

Paikalla Paikalla


Vastaus #31 : 19.07.2017 klo 23:08:46

On se kyllä kumma kun ei millään pystytä ratkomaan noita pelejä. Paintsilillä kaks täyttä avopaikkaa ja jotenkin kaveri onnistuu sössimään molemmat. Tämän jälkeen KPV toki pääsi tasoittamaan. Eissellellä vielä paikka ratkoa mutta ei maistunut.Positiivista kuitenkin että peli-ilo oli aivan eri luokkaa kuin Honkaa vastaan.
Eli summa summarum Jaro poimii pisteitä sieltä sun täältä ja on lopulta jossain sarjan keskivaiheella. Eli siltä osin kausi paketissa ja katse kohti ensi kautta. KPV jäänee vielä Tepsin taakse, mutta voi tuurilla vielä päästä karsimaan, missä vastaan tulee joko sysipaska HIFK tai koko syksyn alavireessä pelanneen Kemin.
Jantteri1

Poissa Poissa


Vastaus #32 : 19.07.2017 klo 23:25:02

FF Jaro - KPV ke 19.7.2017 - Lehdistötilaisuus

https://youtu.be/0rr8lYL_wYY
Gawara

Poissa Poissa


Vastaus #33 : 19.07.2017 klo 23:52:49

Sellainen peli, paikat oli meidän hyökkääjillä mutta ei maistunut. Tämä uusi kaveri Kousidis on sitä mitä on kaivattu meidän keskikentälle. Todella rauhallinen, upeat syötöt ja pelinlukutaito. Valitettavasti Maku ja Jonas saisivat nostaa tasoansa, varsinkin Maku antoi monta huonoa syöttöä peräjälkeen.

Laukauksia olisin kaivannut enemmän, vihreiden veskari oli aivan rampa. Kova oli luotto KPV:n johdolla kun eivät vaihtaneet pois tai sitten kakkoseen ei luoteta senkään vertaa. Washista ei viitti sanoa mitään, pelimies kun joukkueen peli kulkee, vaikeudet alkavat sitten jossain vaiheessa. En ihmettele että viritykset talvella eivät johtaneet Hongan riveihin, syy ei varmaan ollut pelillinen.

Katseet pikkuhiljaa kohti lauantaita, mukavampi mennä keskuskentälle kun oli huomattavasti positiivisempi esitys kuin moneen kuukauteen.
« Viimeksi muokattu: 20.07.2017 klo 01:07:34 kirjoittanut Gawara »
Jantteri1

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 20.07.2017 klo 00:27:44

FF Jaro - KPV ke 19.7.2017 - Ottelukooste

https://youtu.be/QePIXdFvRn8
Puff

Paikalla Paikalla


Vastaus #35 : 20.07.2017 klo 07:39:10


Washista ei viitti sanoa mitään, pelimies kun joukkueen peli kulkee, vaikeudet alkavat sitten jossain vaiheessa. En ihmettele että viritykset talvella eivät johtaneet Hongan riveihin, syy ei varmaan ollut pelillinen.


Ja silti sanot :D Vähintäänkin hauskaa, että juuri hän teki sen tasoitusmaalin. On tainnut päästä hyvin punaisten ihon alle.

Pelistä. Tiukkaa vääntöä alusta loppuun. Jarolla oli kyllä paikat ratkaista peli, mutta Mylly hoiteli puolikuntoisenakin muutaman vaarallisen tilanteen. Toisen puoliajan alussa KPV painoi hyökkäyksiä Jaron päätyyn ja oli vain ajan kysymys milloin osuu. Ihmetystä herätti Jaron turha aggressiivisuus sivurajojen tuntumassa, mistä KPV sai monta vaarallista vapaapotkua. Lopulta tämä kostautui ja KPV tasoitti vaparin jälkitilanteesta. Kenttä ja keli ei tarjonnut hienouksiin mahdollisuuksia. Sopuisa tasapeli
Kronofogden

Paikalla Paikalla


Vastaus #36 : 20.07.2017 klo 08:00:15

Valitettavasti Maku ja Jonas saisivat nostaa tasoansa, varsinkin Maku antoi monta huonoa syöttöä peräjälkeen.
Tähän kyllä sama. Vaikka Maku nyt ei ole ollut se paskin pelaaja niin ihmetyttää kuitenkin kausari avaukseen. Jos/Kun Katidis toipuu niin näkisin mielellään Kula - Emet - Katidis kolmikkoa ainakin testattaisiin.
teddikarhu

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 20.07.2017 klo 08:21:14

Jaro eilen paljon terävämpi kuin edellisessä pelissä. KPV kuitenkin vahva ja kuuluu top kakkoseen.

Eilisessä pelissä näkyi hermot. Panokset kovat molemmilla joukkueilla. Taktisesti KPV edellä. Eilen Jaro kaatui tai menetti 2 poitsia hölmöilyyn. Katsoin että noin 7 turhaa lapsellista vaparia lahjoitettiin vastustajalle, missä KPV pääsi peliin mukaan, ja missä KPV on sarjan ykkönen/erikoistilanteet. Oikea pakki ja kapteeni Kula. Siinä oli hölmöilyn tulos. KPV on lähes koko kentällä vahva sekä pelaava. Oikea puolustaja stressaa liikaa. Rytmittää peliä puuttuu. Kuskataan täyttä ja sataa palloa ansaan. Tuo pitäisi saada kuntoon. Kannattaa huilata kun siihen on mahdollisuus. Pelaajan muuttaminen hyökkäyksestä puolustamiseen on vaikeaa kun olet stressitilanteessa. Suurin osa Jaro hyökkäyksistä tuli juuri tuolta puolelta. Muuten KPV on pitkästä aikaa joukkueen näköinen.
« Viimeksi muokattu: 20.07.2017 klo 08:30:02 kirjoittanut teddikarhu »
McCrodden

Poissa Poissa


Vastaus #38 : 20.07.2017 klo 22:40:04

Washin pahoinpitelemä mainoskyltti menee remonttiin.  KPV joutuu maksumieheksi. Matti betalar!
Gawara

Poissa Poissa


Vastaus #39 : 20.07.2017 klo 23:40:28

Jep, eikä jää siihen. Melkoiset puheet kuulemma kaverilla ollut pukukoppi käytävällä, saas nähdä, liitto tutkii. Tuosta provosoinnista maalin jälkeen olisi ilmeisesti myös kuulunut antaa keltainen ja sehän olisi tiennyt ulosajoa.
Andreas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FF Jaro, BVB09 ja Chelsea FC


Vastaus #40 : 21.07.2017 klo 00:45:46

Uutinen
Senare i matchen fick Tshibasu säsongens fjärde varning och är därmed avstängd i nästa KPV-match mot AC Oulu på söndag. Egentligen borde Tshibasu ha blivit varnad redan i samband med målfirandet, eftersom en spelare ska bestraffas om han provocerar motståndar­lagets fans. 

Tshibasu hoppade över reklamskyltarna, sprang fram till Jarofansen och lade handen bakom ena örat. Sedan sparkade han till reklamskylten och gick genom Jaros tekniska område på väg tillbaka. Tshibasu gick het ännu efter matchen och när han tågade in mot omklädningsrummet sade han: Jag tänker knäcka det här laget (I will kill this team). 

När ÖT fick tag på Washilly Tshibasu på torsdagen var det en nyhet för honom att målfirandet hade rapporterats till Bollförbundet. 

– Det håller inte mig vaken om natten. Jag är inte rädd för Bollförbundet, säger Tshibasu. 

– Jag gjorde inget fel utan firade bara som min favoritspelare Riquelme. Han lade ofta handen till örat. Jag njöt av att göra mål.

Tshibasu tycker också man ska se målfirandet i sitt sammanhang. 

– Publiken ropade åt mig i 90 minuter och Jarospelarna försökte hela tiden reta upp mig med sitt snack om att jag ska stå upp och att jag är en dålig spelare. Efteråt var Jarospelarna ändå vänliga och sade att jag hade gjort en bra match, säger Tshibasu.
Pikka

Paikalla Paikalla


Vastaus #41 : 21.07.2017 klo 01:14:26

Jep, eikä jää siihen. Melkoiset puheet kuulemma kaverilla ollut pukukoppi käytävällä, saas nähdä, liitto tutkii. Tuosta provosoinnista maalin jälkeen olisi ilmeisesti myös kuulunut antaa keltainen ja sehän olisi tiennyt ulosajoa.
Sori, että joudun pilaamaan nämä vaihtoehtoiset faktat, mutta Washilla ei ollut keltaista alla tehdessään maalin 67' minuutilla. Washin keltainen kortti 80' minuutilla tuli sellaisten kikkojen jälkeen joita ei oltu Pietarsaaressa nähty sitten vuoden 2010. Ilmeisesti nämä pienet provoilut ja kikat uppos sen verran ihon alle, että vieläkin jaksatte vatvoa näitä. Koittakaa jo keskittää energianne sarjapaikan säilyttämiseen! :)
Gawara

Poissa Poissa


Vastaus #42 : 21.07.2017 klo 03:52:31

Katos, ei ollut täällä fakta hallussa. Pisteet siitä. Onneksi ei saanut korttia tuosta provosta, olisi Korhonen joutunut ottamaan jo maalinsa jälkeen sen pois kun yleisö kuulemma huusi sille ja tuli paha mieli. Ja oikeassa olet siinäkin että alkukauden pelaamisella sarjapaikastahan me taistellaan. Mutta ei hätää, ollaan molemmat samassa sarjassa ensi vuonnakin ja katsotaan sitten vieläkö Matti betalar.
Täytyy mennä nukkumaan, kova viikonloppu tulossa futiksen parissa. Koitetaan kaataa se tepsi teidänkin mieliksi ja katsotaan junnujen kikkoja Kokkola cupissa pelien aikana, ei 15 sek vihellyksen jälkeen :).

 
Sivuja: 1 [2]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines