FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
17.10.2018 klo 16:44:58 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 9 [10] 11 ... 21
 
Kirjoittaja Aihe: Borussia Dortmund 2017/18  (Luettu 118731 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
BVB

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Borussia Dortmund, Suomen maajoukkue


Vastaus #225 : 07.12.2017 klo 03:45:51

Hollantilaiseen kyllä usko totaalisesti mennyt, niin surkean näköistä on joukkueen peli ollut. Lähinnä tässä oikein toivoo kunnon perseraiskausta joka pakottaisi muutokseen.  Ihan sama oikeastaan kuka tilalle tulee, ei tästä voi kuin ylöspäin enää mennä.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #226 : 07.12.2017 klo 11:45:05

Viime kesä odotettiin kaaderin pienennysleikkausta, mutta sitä ei lopultakaan tapahtunut. Nyt tuo aloitettiin hätähankinta-Parkista, jonka sopimus purettiin puoli vuotta ennen sopimuksen päättymistä. Etelä-Korean mies siirtynee takaisin isiensä maille ja yrittää päästä peliajan myötä vielä Venäjän kisakoneeseen. Park pudotettiin jo kesällä reserveihin, joten edes treenivahvuudessa poistuminen ei tunnu mitenkään.

Muiden kandidaattien osalta muutosta ei juurikaan ole näkyvissä, sillä suurin osa heistä on vesijuoksuvahvuudessa. Durmin siirto Stuttgartiin kariutui lääkärintarkastukseen, ja tämän jälkeen mies kävi lonkkaleikkauksessa, josta on kuntouttanut itseään koko syyskauden ajan. Tuskin tulee pelikuntoon vielä tammikuun aikana, mutta jos tulisi, niin lupa lähtöön Dortmundin osalta on kyllä olemassa. Rode on tapojensa mukaisesti ollut saikulla koko syksyn ja eipä hänkään taida siirtyä talvella minnekään, sillä pelituntumaa ei ole ja palkkakuitti keltamustissa karkoittaa ne loputkin ostajaehdokkaat. Se lääkäri, joka suoritti miehen terveystarkastuksen 1,5 vuotta sitten ennen siirtoa Münchenistä pitäisi kyllä pistää viralta. Schürrle saanee jatkaa laukkaamistaan myös Dortmundissa, sillä Philipp on loppukauden sivussa polvivammansa johdosta. Luulisi peliajan kiinnostavan ennen kesän Venäjän kisoja, mutta parhaassakin tapauksessa mahdollinen olisi joku laina Bundesliigan sisällä Dortmundin maksaessa koko palkan. Roskahuhujen mukaan Bilic oli kiinnostunut miehestä elokuun lopussa, mutta hänkin on nyt vapautettu tehtävistään West Hamin riveistä, joten sekin mahdollisuus on jo mennyttä. Subotic on puolestaan pelannut nyt jo kolme ottelua syyskauden aikana, joten eiköhän miehelle lätkäistä parin vuoden jatko kouraan, jotta 30 pelaajan runko ei vain käy liian kapeaksi.

Tulopuolella vahvimmat huhut ovat Baselin 22-vuotiaasta toppari Akanjista, jonka siirto talvella on hyvinkin mahdollista reilulla 10 miljoonalla eurolla. Topparin palveluksista on kiinnostunut luonnollisesti myös Red Bullin Leipzigin osasto. Tuo olisi ihan Dortmundin näköinen siirto, mutta niin kauan kun nuorisokaarti jauhaa popcornia katsomossa (eikä ole siis edes lainalla) ja pelaajien määrä on kuin Magathilla, niin uusien pelaajien hankinta on aika ristiriitaista toimintaa.

Dortmund teki ennätyksen lohkovaiheessa, kun selviytyi kaikkien aikojen heikoimmalla pistesaaliilla lohkon kolmanneksi ja täten Eurooppa Liigan pudotuspeleihin. Keltamustat eivät ole maanantain arvonnoissa sijoitettujen korissa, mutta tuolla ei ole tämän hetkisillä otteilla minkäänlaista merkitystä, kun otteet ovat nähdyn kaltaisia.
BVB

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Borussia Dortmund, Suomen maajoukkue


Vastaus #227 : 09.12.2017 klo 22:34:17

Ei ole enää todellista, saiko jo hollantilainen kaljupää potkut?
Soolo2

Poissa Poissa


Vastaus #228 : 09.12.2017 klo 23:06:09

Nyt kun potkut on annettu niin kuka tilalle? Sebastian Kehlia ainakin huhutaan,
Mobicool

Poissa Poissa


Vastaus #229 : 09.12.2017 klo 23:27:03

Tänään ei jaksanu edes vaivautua kattoon peliä. Toivottavasti Bosz saa nyt oikeesti kenkää. Voin ilmottautua väliaikais ratkasuks jos ei muuta keksi. Ei voi mennä huonommin
Müllermilch

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Traditionsvereine


Vastaus #230 : 10.12.2017 klo 13:40:48

BVB:lla pressi klo 13. Kickerin mukaan siellä ilmoitetaan Boszin potkuista ja Stögerin nimityksestä päävalmentajaksi loppukauden ajaksi.
Südkurve

Poissa Poissa


Vastaus #231 : 10.12.2017 klo 15:50:10

BVB:lla pressi klo 13. Kickerin mukaan siellä ilmoitetaan Boszin potkuista ja Stögerin nimityksestä päävalmentajaksi loppukauden ajaksi.

Näinhän siinä kävi, Stöger tiistaina penkin takana Mainzia vastaan. Kicker huhuili Nagelsmannia kesällä puikkoihin.
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #232 : 10.12.2017 klo 15:53:56

BVB:lla pressi klo 13. Kickerin mukaan siellä ilmoitetaan Boszin potkuista ja Stögerin nimityksestä päävalmentajaksi loppukauden ajaksi.
Typisch deutsch... turha edes pitää lehdistötilaisuutta, kun uutonen on jo vuodettu julki.

BvB:lle onnea matkaan. Stögeristä on jäänyt varsin positiivinen kuva.
Hunaja

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Borussia Dortmund, Elli Haloo & Dorothea Wierer <3


Vastaus #233 : 10.12.2017 klo 16:59:05

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan vai miten se meni. Toki potkujen olisi täytynyt tapahtua jo viikkoja sitten, mutta kai sitten korvaajan löytyminen venytti prosessia. Mestarien liigan paikkaan on vielä saumat, kiitos hyvän alkukauden. Enää ei ole kuitenkaan varaa menettää pisteitä selvänä ennakkosuosikkina, varsinkaan Dortmundissa.

Mielenkiintoista nähdä minne Peter Bozsin tie vie seuraavaksi ja käykö hänelle davidmoyesit eikä hommasta tule enää missään mitään. Toisissa olosuhteissa Bozs olisi saattanut olla hyvä valmentaja Dortmundille, mutta tällä hetkellä ei muita vaihtoehtoja enää ollut kuin antaa kenkää ja ottaa tilalle vaikka sitten ihan kuka tahansa, onneksi se kuka tahansa oli Stöger.
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #234 : 10.12.2017 klo 17:04:47


Stögeristä on jäänyt varsin positiivinen kuva.

Jonkun vuoden toki veti Kölnin Tivolia, mikä sinänsä on kunnioitettavaa, mutta harvoin potkut Kölnistä ilman voittoja koko kaudella poikii pestin melkeinpä maaosan huippuseuraan.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #235 : 10.12.2017 klo 19:53:26

Jos jotain Stögeristä jäi mieleen silloin kun vielä kulki, niin raudanluja puolustus ja Manndeckung, minimalistisen futiksen kyyninen hallitsija. Menestys perustui Modesten yksilötaitoihin, syksyllä sitten paljastui, että keisarilla ei olekaan vaatteita, kun Modeste häipyi Kiinaan. Sitten kun meni usko, meni raudanluja puolustuskin. No joo, onhan Auba toki Modestea parempi pelaaja, mutta lieneekö lähdössä jo joulutauolla. Raudanlujan puolustuksen rakentaminen noista keltamustista tyypeistä onkin sitten jo todella haastavaa. En myöskään oikein usko, että „die gelbe Wand“ katsoo innolla össin Manndeckungia, joka päättyy 1-0 tai 0-0. Voihan toki Stöger olla uudistumiskykyinenkin, kun nyt on parempi miehistö käytettävissä.
« Viimeksi muokattu: 11.12.2017 klo 03:01:29 kirjoittanut Osterdeich »
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #236 : 11.12.2017 klo 13:17:12

Listataan nyt vähän, mitä eri luottotoimittajille on vuodettu viimeisen parin päivän aikana Dortmundin ympäriltä. Osa on jo vanhaa kauraa, mutta ihan kiinnostavaa uuttakin asiaa on tullut julki:

Eli joukkueessa on sisäiset leirit, mikä nyt on kovin yleinen ilmiö. Tällä hetkellä Dortmundissa henki ei kuitenkaan ole hyvä, ja Stögerin toivotaan kykenemään yhdistämään nuo leirit. Yksi leiri on Aubameyang, Guerreiro, Sokratis. Kokoonpanosta muutama mies saa lähteä ja nimeltä mainittiin Toprak.

Nagelsmannia kisuteltiin jo viime kesänä, ja miestä yritettiin saada peräsimeen tammikuuksi myös ihan viime aikoina. Tämä oli osaasyynä Boszin potkujen pitkittymiseen. Nyt Hoppelan junnuihme on ykköskandidaatti kesäksi, mutta ulosostoklasuuli on voimassa vasta kesällä -19. Osoitus kiinnostuksesta on kuitenkin tehty jo niin selväksi, että ehkäpä tuo puolen vuoden päästä voi jo onnistua.

Stöger oli Watzken mies viime kesänä, Bosz Zorcin.

Joka puolelta tulee sen verran paljon eri infopläjäyksiä, että viestiä on kovin vaikea nyt rakentaa loogiseksi. Huomenna on edessä kuitenkin jo Mainz vieraissa, ja vaikka Stögerin kädenjälkeä ei voi oikein arvioida kahden päivän jälkeen, niin ottelun kokoonpano on ainakin hyvin mielenkiintoinen yksityiskohta. Kaiken järjen mukaan ottelun lehdistötilaisuus on jo tänään ja parin tunnin päästä arvotaan myös helmikuinen vastus Eurooppa Liigan pudotuspeleihin.

Mobicool

Poissa Poissa


Vastaus #237 : 11.12.2017 klo 15:22:32

Kaiken järjen mukaan ottelun lehdistötilaisuus on jo tänään ja parin tunnin päästä arvotaan myös helmikuinen vastus Eurooppa Liigan pudotuspeleihin.Atalanta tuli Eurooppa Liigassa vastaan
Jalkapallokääpiö

Poissa Poissa


Vastaus #238 : 11.12.2017 klo 17:22:40

Stöger voi siinä mielessä olla hyvä mies tähän paikkaan, että vaikka Stögerin Kölnistä puhuttaessa tulee ensimmäisenä mieleen kyynisen puolustusvoittoinen pelitapa, vähintään yhtä merkittävä tekijä on ollut vahva joukkuehenki, jonka pelaajat itse mainitsivat joukkueen suurimpana vahvuutena tähän kauteen lähdettäessä. Itse olen kiinnittänyt huomiota siihen, että siinä missä ihan kelvollisetkin valmentajat toisinaan heittävät pelaajiaan julkisesti bussin alle, Stöger on pääsääntöisesti ollut lausunnoissaan hyvin solidaarinen ja reilu pelaajia kohtaan. Luultavasti tämän vahvan joukkuehengen vuoksi mies sai jatkaa katastrofikaudella näinkin pitkään, vaikka vähitellen alkoi olla ilmeistä että yhteishenki oli jo kääntynyt kentällä itseään vastaan. Uudessa seurassa tällaista ongelmaa ei ole, ja jos itävaltalaisella on järkeä peluuttaa joukkuettaan materiaalin edellyttämällä tavalla, hän voi olla hyvinkin loistava haku palauttamaan porukan itseluottamusta.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #239 : 12.12.2017 klo 00:42:46

Kyllähän uudesta valmentajasta pitää liittää myös kuva:


En löytänyt suurempana.
Sturmovik

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Katona&Tarkkio


Vastaus #240 : 12.12.2017 klo 10:24:46

Tyylikäs kaveri. Siinä jää jo Tamikin kakkoseks.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #241 : 12.12.2017 klo 21:47:59

Itse olisin antanut Boszille potkut jo monta tappiota aikaisemmin, viimeistään Derbyn sulamisen jälkeen. Hyvä että edes nyt. Stöger ei todellakaan koveta keltamustat uusiin korkeuksiin nostavana supervalkkuna, mutta siitä huolimatta ratkaisuun voi olla tyytyväinen. Nythän haetaan vain väliaikaisratkaisua, joten itävaltalaisen ainoa tehtävä on pelastaa kausi täydellisen katastrofin kynsistä. Tässä roolissa mies voi olla aivan hyvä. Riittää kun onnistuu laukaisemaan henkisen takalukon sekä pystyy edes hivenen tilkitsemään seulana vuotavaa peräpäätä ja paikka neljän joukossa on täysin realistista. Sopiva välitavoite loppuvuodelle voisi olla voitto toisesta liigapelistä sekä totaalikairauksen välttäminen Pokalissa.

Auf geht's!
myllerssi

Poissa Poissa


Vastaus #242 : 13.12.2017 klo 00:22:59

Lopputulokseen voinee olla tyytyväinen ottaen huomioon viimeaikaiset otteet. Pari positiivista asiaa pisti silmään. Ensinnäkin peli parani toisella puoliajalla, kun viimeaikoina peli on toisella puoliajalla lähinnä huonontunut. Toisekseen puolustus tuntuu toimivan jokseenkin paremmin. Toprak pisti silmään pelaamalla huomattavasti paremmin, kuin mihin on totuttu. Syytä Toprakin suonenvetoon voi luultavasti etsiä järkevämmästä puolustuslinjasta.

Mielenkiintoista nähdä joukkueen otteet Rückrundella!
« Viimeksi muokattu: 13.12.2017 klo 00:27:41 kirjoittanut myllerssi »
Echte Lieb/BvB

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK/Borussia Dortmund


Vastaus #243 : 13.12.2017 klo 00:25:33

No tulihan se 3 pistettä sieltä vihdoinkin! Peter Stögerin voittoprosentti pyöreä 100%. Miksi muuten Kagawa ei ole päässyt aikasemmissa otteluissa avaukseen? Kuitenkin täysi pelimies kyseessä.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #244 : 13.12.2017 klo 01:16:18

Ihanaa Stöger-palloa! Tyylipisteitä ei haettu, sen sijaan plakkariin jäi kolme sarjapistettä. Kelpaa vallan mainiosti! Itse peli oli edelleen melkoista kuraa, mutta heikon vastustajan ja tauon jälkeisen ryhtiliikkeen myötä voittoa voi pitää jopa ansaittuna. Jospa tästä tulisi tarvittava buusti henkiselle puolelle ja takalukko alkaisi hiljalleen aueta.
cityn matsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Manchester City, FC Lahti, EPS


Vastaus #245 : 14.12.2017 klo 15:37:05

Sanchosta saanee kauden jälkeen 500 miljoonaa Manulta jos pääsee vähän penkiltä sisään ja lopuksi viikon naurut jostain koomisesta PlayStationin pimputtelulakosta eli varovaisesti jatkoon tämä siirto. Kauppa se on mikä kannattaa. Ylos

Tää Watfordin kasvatin siirtyminen jäi kesällä vähän harmittamaan, menikö siinä hyvä mies. En löytänyt paljonkaan kommentteja miten herra Jadon on suoriutunut syksyn. Ihan mielelläni kuulisin jos on päässyt parempaan kotiin ja miten siellä menee.
john white

Poissa Poissa


Vastaus #246 : 14.12.2017 klo 17:01:53

Tää Watfordin kasvatin siirtyminen jäi kesällä vähän harmittamaan, menikö siinä hyvä mies. En löytänyt paljonkaan kommentteja miten herra Jadon on suoriutunut syksyn. Ihan mielelläni kuulisin jos on päässyt parempaan kotiin ja miten siellä menee.

Oli ainakin U19 ottelussa Tottenhamia vastaan täysin pimennossa. Spurs voitti 3-1. Edellisen matsin, jossa Jado ei pelannut Spurs voitti 4-0.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #247 : 15.12.2017 klo 14:52:29

Sancho on pelannut vasta kaksi kertaa 10 minuuttia liigassa. Nuori mies tuli ilman yhteistä harjoituskautta ja viime aikoina alamäki Boszin kanssa, siinä varmaan suurimmat syyt peliajan vähyyteen. Eiköhän se siitä, kunhan pääsee terveenä Espanjan talvileirille tammikuussa.

Mainz-ottelun loppu oli ehkä mielenkiintoisin taktisesti. Ennen Dahoudin vaihtamista sisään Stöger peluutti 4-3-3-muodostelmaa, mutta sitten Dahoud tuli Weiglin viereen toiseksi kutoseksi. Guerreiro pyöri hetken aikaa kymppinä, mutta vasta kun Kagawa vaihtoi paikkaa laidalta portugalilaisen kanssa, niin Dortmund sai tilanteita liukuhihnalta. Osatekijä oli varmasti Mainzin väsymys, mutta Kagawan prässitaidot juuri kymppipaikalla ovat kyllä huippuluokkaa.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #248 : 17.12.2017 klo 16:30:40

Kickerin ja SZ:n mukaan Aubameyang on tehnyt hiljattain jatkosopimuksen vuoteen 2021 saakka.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #249 : 21.12.2017 klo 10:32:27

Bayern oli eilen parempi ja ensimmäisellä puoliajalla vieraat olivat kuin pesukoneen käsittelyssä. Stögerin kolmen topparin kokeilu meni puihin, mutta Bartran vaihto Dahoudiin toi ajan kanssa valoa tunnelin päähän. Bayern oli lopussa väsyneen oloinen, mutta valitettavasti Isakin huippupaikka suli huonoon haltuunottoon. Jos lähestyvän joulun kunniaksi pyritään etsimään Bürkin lisäksi onnistujia, niin Kagawa pelasi edelleen ihan hyvin ja Dahoud kasvoi ottelun aikana henkisesti muutaman sentin ja muistutti jo hyvin etäisesti Gündoganin preesensiä. Bürki sai Kickeriltä arvosanaksi kakkosen, mutta mielestäni pelkästään ykkönen on oikea kuvaamaan miehen esitystä.

Lyhyt talvitauko ei tullut hetkeäkään liian aikaisin ja tammikuun alussa Durm, Götze, Piszczek, Sancho sekä Schürrle ovat lähtökohtaisesti täydessä harjoitusvalmiudessa, Castro tammikuun puolesta välistä lähtien, Reusin kanssa edetään rauhallisemmin. Muutama pelaaja saa luvan lähteä tammikuun loppuun mennessä ja esimerkiksi Schürrlen agentti antoi eilen Sky:lle lausunnon, että peliaikaa pitäisi saada lisää - joko Dortmundissa tai muualla. Kickerin printissä Hennecke pohjustaa jo Mkhitaryanin paluuta ja kaikista pelillisistä järkiperusteista huolimatta en innostu tästä alkuunkaan. Seurajohto voisi jo lopettaa nämä takaisinostot, kun yhdelläkään kertaa pelaaja ei ole pelannut paluunsa jälkeen paremmin kuin ennen lähtöä.

 
Sivuja: 1 ... 9 [10] 11 ... 21
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines