FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.03.2019 klo 10:32:32 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 15 [16] 17 ... 21
 
Kirjoittaja Aihe: Borussia Dortmund 2017/18  (Luettu 120369 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #375 : 15.03.2018 klo 23:59:00

Aivan samaa paskaa kuin koko kausi. Nyt alkaa vain hiljalleen tuurit tasoittumaan ja tulokset olemaan pelitapahtumien mukaisia. Jos kesällä ei tule isoa remonttia sekä valmennusportaassa että kaaderissa, tiedossa on järkyttävää tarpomista.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #376 : 16.03.2018 klo 00:12:18

Ei Stöger todellakaan ole pääsyyllinen Dortmundin tilaan ja miehen tehtävä on hinata keltamustat neljän joukkoon liigassa. En pysty vaan käsittämään, että nykyjoukkueella ei luoda minkäänlaisia järkeviä hyökkäyksiä. Yli 15 ottelun jälkeen en ole vielä hahmottanut peli-ideaa, jos yleiskuvaus persroiskinta ei mahdu käsitteen sisälle.

Uuden valmentajan pitäisi oikeasti olla seurajohdolla tiedossa viimeistään kuukauden päästä. Muuten hankitaan taas yarmolenkoja ja toljaneita elokuun lopussa ja kukaan ei tiedä miten hätähankintoja peluutetaan.
Finte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Münchenin punaiset & siniset, DFB & Huuhkajat


Vastaus #377 : 16.03.2018 klo 00:52:12

Ensimmäinen ajatus kun katsoo nyky Dortmundia on se että pelaajat vaikuttavat väsyneiltä. Suorastaan uupuneilta uransa viimeisiä juoksuaskeleita ottavilta urheiluinvalideilta. Schmelzer, Piszcek, Sokratis, Castro, Schürrle ja jopa Götze...

Reus ja Dahoud sentään liikkuivat ekalla puoliskolla.
Puuhapete

Poissa Poissa


Vastaus #378 : 16.03.2018 klo 01:08:42

Näin vain osan toisesta jaksosta eikä sekään hyvää peliä ollut. Peli-idea täysin kateissa, pallottomat ei liiku ja virheitä tulee julmetun paljon. Pari paikkaa tuossa lopussa toki oli mutta kokonaisuutena selvästi parempi joukkue meni jatkoon.
Paljon saa aikamatkustaa takaisinpäin, että näin huonon Dortmundin muistan. Kloppon vikalla kaudellakin mahalaskun aikaan kuitenkin joukkue loi maalipaikkoja, silloinhan tuuria ei ollut pätkääkään eikä mistään saatu sisään. Nyt tuuria on ollut välillä mutta peli on huonoa jatkuvasti.

Kyllä antaisin Stögerille viimeistään kevään jälkeen lähtöpassit. Hetikään ei olisi huono vaihtoehto.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #379 : 16.03.2018 klo 08:19:35

Potkut nyt on toki absurdi ajatus, valmentajaa on vaihdettu jo ihan liikaa vuoden aikana. Kesä on tietysti täysin eri asia.
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #380 : 16.03.2018 klo 10:50:12

Potkut nyt on toki absurdi ajatus, valmentajaa on vaihdettu jo ihan liikaa vuoden aikana. Kesä on tietysti täysin eri asia.

Tällä pelillä ei neljän joukkoon pääse, ja Dortmund ulkona sieniliigasta näillä resursseilla olisi sekin absurdia
-Nilkki-

Poissa Poissa


Vastaus #381 : 16.03.2018 klo 12:01:33

Ensimmäinen ajatus kun katsoo nyky Dortmundia on se että pelaajat vaikuttavat väsyneiltä. Suorastaan uupuneilta uransa viimeisiä juoksuaskeleita ottavilta urheiluinvalideilta. Schmelzer, Piszcek, Sokratis, Castro, Schürrle ja jopa Götze...

Reus ja Dahoud sentään liikkuivat ekalla puoliskolla.
Täysin samaa mieltä olen tästä. Liian moni avauskokoonpanon pelaajista on ohittanut uransa huipun ja suorituskäyrä näyttää uhkaavasti alas. Noista listaamistasi pelaajista olen eri mieltä vain Sokratiksen osalta. Omaan silmään ollut ainoa joukkueen puolustavista pelaajista joka on pystynyt kauden aikana pelaamaan tasaisesti ja lähellä omaa maksimitasoaan.

Väkisinkin tulee mieleen, että Tuchel oli aikanaan aivan oikeassa, kun halusi joukkuetta uusittavan isolla kädellä ja vanhoille sotaratsuille pienempää roolia. Silloin seurajohto valitsi oman kantansa ja siitä on nyt pari vuotta kärsitty. Ensin menetettiin se valmentaja jolla oli pelikirjassaan muitakin sivuja, kun jonkun jo täälä mainitsema perseroiskinta. Seuraavana alkoi sitten selvitä se vuosia vastuuta kantaneen pelaajiston laskeva suoritustaso. Ensimmäinen ja tärkein asia seuralle on palkata sellainen valmentaja joka saa käytössä olevasta materiaalista kaiken mahdollisen ulosmitattua. Stöger ei sellainen ole.

Eilisestä pelistä vielä sen verran, että suurin ongelma omaan silmääni eilen(kin) oli pelaajien väliset valtavat etäisyydet kentällä. Pelaajat oli ripoteltu koko kentän alueelle todella pitkin välimatkoin jolloin hyökkäyssuuntaan syöttökombinaatioiden pelaaminen vaikeutuu huomattavasti.

Kuvaavinta tästä oli ottelun alku ja yritys rakentaa lyhyellä syötöllä alakerrasta. Bürkilta pallo toppareille joiden vaihtoehdot on käytännössä avata 15 metrin helpolla syötöllä laitapakille joka monesti oli vielä osittaisessa syöttövarjossa tai vaihtoehtoisesti samanlainen 15 metrin helppo syöttö Castrolle jonka vapaan tilan haku oli eilenkin aivan luokatonta. Ei siihen keskikentän pohjalle voi avata, jos siinä on heti selässä vastustaja prässäämässä. Tällöin Castrolla vaihtoehdot on hakea riskillä käännöstä prässin alta tai pelata alibia takasin alakertaan. Siinä, kun toppari miettii pallo jalassa muutamaa paskaa vaihtoehtoa niin on helppo ymmärtää miksi päädytään lataan se pitkä kusikaari Batshuayin päähän ja toivotaan parasta.

Pitkistä etäisyyksistä kentällä seuraa myös se, että pallonmenetyksen sattuessa pallon menettäneellä ei ole apua lähellä ja näin ollen ei ole mahdollisuutta saada aikaan prässätessä alueellista ylivoimaa ja voittaa palloa nopeasti omille takas. Sen sijaan koko prässääminen Stögerin ja osittain myös Poszin aikana on ollut lähinnä yksityäisten pelaajien epäitoivoista yritystä saada pallo omille.

Juuri tuo pelaajien välinen etäisyys on asia joka on iskenyt todella vahvasti silmään pelejä katsellessa. Aikanaan Tuchel perusti pelin vahvasti siihen, että pyrittiin ylimiehittämään tietty alue kentästä jolloin vastakkaiselle laidalle saatiin luotua todella paljon tilaa ja puolenvaihdolla saatiin pelattua painottoman puolen vapaat pelaajat joko hyvään maalintekopaikkaan tai paikkaan josta on helppo alustaa maali simppelillä syötöllä. Samalla tuo pelinavauksessa käytetty alueellinen ylivoima oli siitäkin hyvä, että pallonmenetyksen sattuessa apu oli lähellä ja monesti pallo saatiin prässättyä heti takaisin omille.

Eilen kiinnitin huomiota siihenkin, että alimman topparin ja Batshuayin välinen etäisyys oli monesti lähempänä 60 metriä. Joka ainakin omaan silmään on aivan liian pitkä, jos halutaan pelata vähänkään pallonhallintaan perustuvaa peliä. Jos taas on tarkoitus vetää pelkkää kusikaarta kärkeen ja toivoa parasta niiden kakkospallojen kanssa niin tuon ymmärtää. Silloinkin tosin siinä kärjen alla olisi syytä olla sellaisia pelaajia joilta tuo kakkospallojen voittaminen luonnistuu. Götze ja Reus ei tuollaisia ole ja siinä mielessä voi jollain oudolla tavalla myös ymmärtää miksi Stöger otti miehet puoliajalla pois kentältä eilen.

Stöger out, ei mulla muuta.
« Viimeksi muokattu: 16.03.2018 klo 12:05:29 kirjoittanut -Nilkki- »
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #382 : 18.03.2018 klo 14:11:17

Isakin olisi pitänyt tehdä torstaina paikoistaan maali, mutta nuorukainen pääsi sentään paikoille. Tänään sitten takaisin katsomoon, kun Batshuayilla näkyy jo väsymys otteissaan. Eipä tarvitse ihmetellä, jos ruotsalainen haluaa vaihtaa kesällä maisemaa.
-Nilkki-

Poissa Poissa


Vastaus #383 : 18.03.2018 klo 17:14:27

Isakin olisi pitänyt tehdä torstaina paikoistaan maali, mutta nuorukainen pääsi sentään paikoille. Tänään sitten takaisin katsomoon, kun Batshuayilla näkyy jo väsymys otteissaan. Eipä tarvitse ihmetellä, jos ruotsalainen haluaa vaihtaa kesällä maisemaa.
Pari hyvää paikkaa Isakille saatiin luotua 45 minuutin aikana ja pienestä se oli kiinni ettei maalia tehnyt. Mahtaa pelaajaa itseäänkin turhauttaa sillä vastuuta tulee todella vähän ja sillon, kun pääset kentälle ja satut pelaan hyvän tai ihan ok matsin niin siitä palkitaan paikalla katsomossa.

Muistaakseni siirtohinta tais olla 10M€ luokkaa. Voi vaan kysyä mikä järki tuollainen hinta on maksaa, jos ei ainneta edes kunnollista saumaa näyttää osaamistaan. Siinä mielessä ei itseänikään ihmetyttäisi, jos päättää maisemaa vaihtaa. Paras ratkaisu olis varmaan vuoden tai parin laina johonkin pienempään bundesliiga seuraan niin sais kovia otteluita enemmän, kun tulee keltamustissa saamaan.
-Nilkki-

Poissa Poissa


Vastaus #384 : 18.03.2018 klo 17:24:48

Tänään jäi eka jakso näkemättä niin siihen en ota mitään kantaa. Joku vois referoida miten peli meni ekalla jaksolla?

Tauon jälkeen muutamia hyvältä näyttäneitä hyökkäyksiä joissa viimeisen syötön laatu oli heikkoa ja maalit jäi tekemättä. Yksi tolppa laukaus sielä oli Philippillä. Eli aika lähellä oli 2-0 tuloskin. Vain maalit lasketaan niin noista tolpista ei paljon iloa ole. Lopussa sitten Hannoverilta hylättiin väärällä tuomiolla selvä maali. Siinä mielessä siis Stögerillä jatkuu edelleen pisteiden saavuttaminen tuurilla.

Tänään myös etäisyydet kentällä oli omaan silmään paremmalla tasolla, kun viikolla Salzburgissa. Silti tänäänkin oli toisella jaksolla nähtävissä samaa vikaa, kun aiemminkin. Eli paketti leviää ja etäisyydet kasvaa. Mistä taas seuraa yksilöiden reaktiivinen prässi, kollektiivisen ja suunnitelmallisen prässin sijaan.
Callit

Poissa Poissa


Vastaus #385 : 19.03.2018 klo 18:49:41

On kyllä tosi veemäinen tilanne. Kaikki tietää
Strögerin hyväksi valkuksi ja jotain ennätyksiäkin on kai rikottu. Kuitenkin Euroopassa flopattiin pahasti  ja ainakin osa janareista ilmeisesti on vastaan.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #386 : 19.03.2018 klo 19:16:06

Stöger on onnistunut, mikäli keltamustat ovat neljän joukossa kauden jälkeen, mutta mikäli moneen kuukauteen ei saada opiskeltua yhtään hyökkäyskuviota, niin jatkopahvin antamiseen ei ole perusteita. Favre taitaa olla tällä hetkellä kuumin ehdokas lehdistössä, mutta pian se nähdään. Toivottavasti hankintoja ei vaan tehdä summamutikassa ilman selvyyttä valmentajasta.

Argentiinalaista parikymppistä kärkeä Martinezia on huhuiltu Dortmundiin, mutta mies siirtyy Interiin, joten tuo menee ohi. Hector on nimi vaspaksi Guerreiron tilalle ja tuosta siirrosta tulisi castromaiset fiilikset. Guerreiro taitaa olla luovutettu projekti ja tämä on kyllä todella sääli. Aamun Kickerin mukaan keltamustat haikailevat edelleen Hummelsin paluun perään ja edellytyksenä tälle olisi Tuchelin aloittaminen Bayernin peräsimessä kesällä. Edellisistä paluumuuttajista ei siis olisi opittu yhtään mitään.

Tuchel oli tänään oikeudessa yhtenä todistajana vuoden takaisen pommi-iskun tekijää vastaan, ja miehen mukaan ilman iskua valmentaisi edelleen Dortmundissa. Freddie Röckenhaus luultavasti teroittaa jo kynäänsä ja odottelee puhelinsoittoa.

Edit. Dembelen siirtosumma nousi eilen (todennäköisesti) viidellä miljoonalla eurolla, sillä Barcelona varmisti paikan ensi kauden Mestarien liigaan Athletic-voitollaan.
« Viimeksi muokattu: 19.03.2018 klo 19:20:18 kirjoittanut günthers »
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #387 : 19.03.2018 klo 23:56:09

Argentiinalaista parikymppistä kärkeä Martinezia on huhuiltu Dortmundiin, mutta mies siirtyy Interiin, joten tuo menee ohi.

Onko varma tieto, että siirtyy Interiin? Vaiko valistunut arvaus siitä, miten viime vuosina keltamustiin liittyville hyville asioille on tavannut käydä? :)

Sinällään Martinez kuullostaisi juuri kaivatun kaltaiselta kärjeltä. Lewan jälkeen piikissä ei olekaan nähty taitavaa ja teknistä kaveria, mikä on tehnyt hyökkäyspelistä välillä hyvin yksipuolista. Vaikka Batshuayi on pistänyt sangen tehokkaasti palloja verkkoon, myös miehen rajoitteet ovat tulleet selkeästi esille. Hänellä on paha taipumus hautoa palloa, eikä pistä sitä nopeasti liikkeelle. Tämä on tappanut hyökkäyskuvioita hyvällä prosentilla.

Hectorille myös täältä vahva ei. Näitä halpoja keskinkertaisuuksia on jo kaaderi täynnä, uusia ei tarvita. Hankala nähdä kaverin tuovan suurta edistysaskelta Schmelzeriin verrattuna ja terveenä oleva Guerreiro on taas valovuosia edellä.

Hummelsin kelpuuttaisin ilomielin, mutta ei taida olla mitenkään realistista. Muihin maitojunalla palanneisiin verratuna ero on siinä, että ex-kapteenin lähtö ei liittyisi mitenkään hänen vaatimattomiin peliesityksiin. Näin ollen samoja ongelmia tuskin olisi odotettavissa. Mutta toteutumisen mahdollisuus on varmaan alle prosentin.

Stöger ei voi kyllä millään jatkaa. Vaikka hän tulikin todella kusiseen paikkaan ja onnistui ainakin jossain määrin stabiloimaan tilanteen, olisi tähän mennessä pitänyt olla näkyvissä ainakin jotain valon pilkahduksia. Näin ei ole kuitenkaan tapahtunut ja pelillinen synkkyys on jatkunut ottelusta toiseen. Favren lisäksi spekuloinneissa ovat esiintyneet Kovac, Hasenhüttl ja Nagelsmann. Allekirjoittaneelle kaikki edustaisivat selkeää edistysaskelta Stögeriin verrattuna. Jos pitäisi järjestykseen laittaa, oma listani olisi Hasenhüttl, Nagelsmann, Favre ja Kovac. Kaikilla on kuitenkin voimassa oleva sopimus 2019 saakka, joten irroittaminen voi osoittautua vaikeaksi.
 

 
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #388 : 20.03.2018 klo 02:39:38

Lontoon pakkasista vastattuna suosittelisin kyllä teille Kovacia ykkösoptioksi, siinä saisitte kovuutta ja selväjärkisyyttä, kakkoseksi Nagelsmannia eli mielikuvitusta ja jännittävyyttä, sitten Favre eli mies, joka osaa, mutta luovuttaa, kun vastoinkäymiset alkavat, vasta viimeisenä tylsääkin tylsempi kevytversio Kloppista. No joo, tämä vain sivullisen lievästi provakatiivisena kommenttina.
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #389 : 20.03.2018 klo 14:56:28

Stögerin tähti on kyllä pahasti laskussa, sen näki jo ennennäkemättömästä tarpomisesta Kölnin kanssa. Ruthenbeck, jota ei kai minään suurena visionäärinä voi pitää, on kuitenkin kutistanut eron Mainziin alle puoleen siitä, mitä se oli Stögerin lähtiessä ja ottanut 17 pinnaa samassa määrässä otteluita kuin Stöger sai vain 3. Wienissä ja Kölnissä tuli tehtyä miehen työ, mutta onhan se hassua tulla palkatuksi huippuseuraan sen jälkeen kun olet eka 14 peliä suorittanut paskemmin toisaalla kuin kukaan koskaan. Stögerin statsit tietysti on ihan mairittelevat ja kaikkien aikojen eurokatastrofia ei pelkästään hänen niskaansa tietenkään voi kaataa kun puikoissa oli aiemmin toinenkin mies puhumattakaan joukkueen rakentamisesta.

Mutta kun koko ajan tuntuu että koska tuo rakennelma romahtaa ja ajaudutaan tappioputkeen..Tietysti yhtä heikko Schalke on koko liigan kuntopuntarin kärjessä. :D
En tiedä, minkälainen tilanne joukkueessa on ja kuinka yhtenäisenä Stögerin takana ollaan, mutta ei varmaankaan niin vahvasti etteikö julkinen paine vaikuttaisi enemmän.

Favresta olen samaa mieltä kuin iso O edellä. Hasenhüttel pysynee Leipzigissa, parivaljakko Niko & Robert on kenties riskin arvoinen ja onhan siellä vielä Huddersfieldin Wagnerkin ollut kuvioissa mukana. Vaihtoehtoja on, mutta ei tällä haavaa mitään todella kuumottavaa.

Batsuhan on tehnyt paljon maaleja, mutta myös saanut kolme vitosta kickeriltä. Melkein sanoisin minäkin, että pelaavampi hyökkääjä pitäisi saada.
Finte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Münchenin punaiset & siniset, DFB & Huuhkajat


Vastaus #390 : 20.03.2018 klo 19:05:32


Hieno kirjoitus ja mielestäni oikea analyysi pelin ongelmista. Jos edellämainitun ottaa totena niin jää kysymys siitä miksi etäisyydet kasvavat nähdynlaisiksi?

Onko kyse vain puuttuvasta juoksuvoimasta ja nälästä pelaajistolla vai onko mukana uusien valmentajien tuomia taktisia komponentteja?
chandlerbing

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Wu-Tang Clan


Vastaus #391 : 20.03.2018 klo 20:35:32

Hieno kirjoitus ja mielestäni oikea analyysi pelin ongelmista. Jos edellämainitun ottaa totena niin jää kysymys siitä miksi etäisyydet kasvavat nähdynlaisiksi?

Onko kyse vain puuttuvasta juoksuvoimasta ja nälästä pelaajistolla vai onko mukana uusien valmentajien tuomia taktisia komponentteja?

En ole nähnyt Dortmundilta kuin muutamia pelejä tällä kaudella, mutta useinhan tuo johtuu pelaajien tietynlaisesta kurittomuudesta ja siitä ettei takaraivossa luoteta koutsin luomaan systeemiin. Yleensähän nämä esiintyy juuri niissä tilanteissa kun oman joukkueen peli kulkee heikosti (kuten tässä ilmeisesti), yksilö turhautuu ja ryhtyy tekemään päätöksiä raivoisasti omin päin, jättäen oletettavasti määrätyn paikkansa ja siten tämän myötä koko kollektiivi horjahtaa ja etäisyydet kasvavat.

En siis tiedä Dortmundin menosta oikein tuon taivaallista, mutta omiin kokemuksiin pohjaten edellämainitut syyt ovat niitä yleisimpiä.
-Nilkki-

Poissa Poissa


Vastaus #392 : 22.03.2018 klo 07:33:15

Hieno kirjoitus ja mielestäni oikea analyysi pelin ongelmista. Jos edellämainitun ottaa totena niin jää kysymys siitä miksi etäisyydet kasvavat nähdynlaisiksi?

Onko kyse vain puuttuvasta juoksuvoimasta ja nälästä pelaajistolla vai onko mukana uusien valmentajien tuomia taktisia komponentteja?
Hyviä kysymyksiä heitit ja joutu ihan miettimään mikä se pohjimmainen syy voi olla miksi tuo paketti on noin levällään. Chandlerbing jo tuossa ylempänä mainitsi kurittomuuden ja turhautumisen mahdollisina syinä. Kurittomuus voi hyvinkin olla syy taustalla miksi se pelinavaaminen on niin myrkynjuontia ollut. Turhautuminen on myös näkynyt ainakin pallon menetyksien jälkeen raivoisana prässinä vailla tarkoitusta.

Onhan niitäkin seuroja jotka pitävät pelinavaus vaiheessa pitkiä etäisyyksiä, mutta se vaatii taas pelaajistolta paljon enemmän laatua syöttöpelin osalta. Esimerkkinä vois heittää Realin jolla myös pelinavausvaiheessa pitkät etäisyydet ja siitä huolimatta saavat onnistuneesti pallon kerrasta toiseen vietyä keskikentän kautta hyökkääjille. Ero vaan joukkueiden välillä tulee yksilötaidossa. Realilta löytyy laitapakeilta pallollista osaamista pelin avaamiseen ja keskikentällä pelaa Casemiro, kroos ja Modric.

Minusta tuo näyttää siltä, että tuo pelinavausmalli keltamustilla on ihan haluttu tila valmennusjohdon puolelta. Sillä mikäli se ei olisi niin kai siihen olisi Stöger jo puuttunut ja koittanut jotain lääkkeitä löytää? Tässä kohtaa tulee kysymykseen, että onko Stöger seuraan tullessaan ollut väärässä uskossa rosterin vanhan kaartin nykytason suhteen ja alkanut ajaa sisään liian haastavaa ja vaativaa pelisysteemiä jota nuo uransa lakipisteen ohittaneet ja taantuvat runkopelaajat ei pysty enään toteuttamaan? Sillä siltä tuo ainakin mun mielestä kentällä näyttää.

Nyt tilanne on se, että näillä pelaajilla ja kyseisellä pelinavausmallilla vaaditaan jatkuvasti uusia kaneja hatusta jotta pisteitä saadaan jatkossakin kerättyä.

-Nilkki-

Poissa Poissa


Vastaus #393 : 22.03.2018 klo 07:58:03

Tuohon valmentaja kysymykseen tarvii sen verran ottaa kiinni, että mun mielestä Wagner on ainakin vielä aivan liian suuri riski. Wagner on tehnyt hyvää jälkeä Huddersfieldissä nostamalla seuran valioliigaan ja taistelee kovasti pitääkseen seuran sielä. Pienellä rahalla koottu seura joka taistelee isompiaan vastaan ja toistaiseksi näyttää siltä, että saattavat jopa välttää putoamisen. Silti näytöt on todella ohuet ja varsinkin hyökkäyspelin järjestämisen suhteen näytöt puuttuu. Tiukkaa puolustamista ja nopeita vastahyökkäyksiä vetänyt Huddersfieldissä, mutta mies mitataan sitten, kun rosteri antaa mahdollisuudet johonkin muuhunkin pelityylin osalta.

Favren aikainen Gladbach pelasi mielestäni hienoa futista niin puolustus, kun myös hyökkäyssuuntaan. Sama meno jatkunu myös Nizzassa niissä muutamissa matseisaa mitä olen nähnyt. Varovainen peukku tälle.

Kovacin veljekset olisi omasta mielestäni se jokerikortti. Kunnolliset näytöt vasta tämän kauden osalta ja mitään takeita ei ole saavatko tämän nykyisen tason pidettyä, jos muutama joukkueen tärkeimmistä pelaajista joudutaan korvaamaan uusilla?

Omissa papereissa tuo Hoffenheimin Julian Nagelsmann on ykköskandidaatti. Näyttöjä jo parin kauden ajalta siitä miten rakennetaan toimiva taktiikka käytössä olevista palikoista. Hoffenheimista on kuitenkin viimeisten vuosien aikana lähtenyt hyökkäyspäästä Volland ja Firmino pois. Viimeisimpänä tammikuussa Wagner vaihtoi maisemaa. Tilalle ei ole saman luokan jamppoja tullut, mutta siitä huolimatta seura tappelee taas paikasta eurokentillä ja mun mielestä se on vain ja ainoastaan osaavan valmentajan ansiota. Jos saa Kevin Vogtista leivottua pallollisen topparin niin siinä on jo ihan hyvä näyte siitä mihin mies pystyy.
« Viimeksi muokattu: 22.03.2018 klo 08:00:18 kirjoittanut -Nilkki- »
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #394 : 30.03.2018 klo 20:39:04

Watzke hieroi rauhaa Sammerin kanssa viime ajat ja syykin on nyt selvä - Sammerista tulee jonkinnäköinen neuvonantaja Zorcille ja Watzkelle. Lisäksi WAZin tietojen mukaan Rickenistä tai Kehlistä tulee yleismies-jantunen seurajohtoon. Itse veikkaan jälkimmäistä, sillä Kehl kertoi tällä viikolla 11freunden podcastissa, että siirtyy johtotehtäviin jalkapallon parissa ja siitä kuullaan parin päivän päästä lisää.

Tulokset nähdään myöhemmin ja aika monta kokkia on sekoittamassa, mutta ainakin seurajohto tekee jotain nykytilanteelle.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #395 : 30.03.2018 klo 21:39:02

Hauskalta kuulostaa, mitä useampi kokki u.s.w. meillekin tulee Schaaf säätämään Kohfeldtiä, en ymmärrä alkuunkaan.
« Viimeksi muokattu: 31.03.2018 klo 10:40:18 kirjoittanut Osterdeich »
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #396 : 30.03.2018 klo 21:56:25

Tulokset nähdään myöhemmin ja aika monta kokkia on sekoittamassa, mutta ainakin seurajohto tekee jotain nykytilanteelle.

Pidän tätä ratkaisua loistavana. Watzkella ja Zorcilla voi olla kompassi hukassa sen suhteen mitä pitäisi tehdä ja kuinka voimallisia muutoksia joukkueeseen pitäisi tehdä ja Sammeria parempaa kaveria on tähän mentoriksi vaikea kuvitella. Sammer on Beckenbauerin ja Netzerin veroinen legenda sen suhteen, että on onnistunut melkeinpä täydellisesti niissä asioissa mihin on jalkapalloon liittyen ryhtynyt (ja muutenkin elämässä), enkä epäile etteikö onnistuisi tässäkin. Dortmundin maksimi on tasolla, jossa sen kykenee ökyjen kanssa painimaan niitä haastaen ja nyt on sellainen risteys, missä ollaan pikkuhiljaa tippumassa taas tavalliseksi Saksalaiseksi isoksi liigajoukkueeksi. Kehitys on alkanut Zorcin ja Watzken johdolla zenittinsä jälkeen taantumaan joten on ihan loogista hakea tulitukea muualta, uudistaa organisaatiota ja niin edelleen.

Ps. Schaaffia ja Sammeria ei mielestäni voi verrata keskenään valitettavasti.
« Viimeksi muokattu: 30.03.2018 klo 21:59:06 kirjoittanut Merte »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #397 : 30.03.2018 klo 22:13:08

Pidän tätä ratkaisua loistavana. Watzkella ja Zorcilla voi olla kompassi hukassa sen suhteen mitä pitäisi tehdä ja kuinka voimallisia muutoksia joukkueeseen pitäisi tehdä ja Sammeria parempaa kaveria on tähän mentoriksi vaikea kuvitella. Sammer on Beckenbauerin ja Netzerin veroinen legenda sen suhteen, että on onnistunut melkeinpä täydellisesti niissä asioissa mihin on jalkapalloon liittyen ryhtynyt (ja muutenkin elämässä), enkä epäile etteikö onnistuisi tässäkin. Dortmundin maksimi on tasolla, jossa sen kykenee ökyjen kanssa painimaan niitä haastaen ja nyt on sellainen risteys, missä ollaan pikkuhiljaa tippumassa taas tavalliseksi Saksalaiseksi isoksi liigajoukkueeksi. Kehitys on alkanut Zorcin ja Watzken johdolla zenittinsä jälkeen taantumaan joten on ihan loogista hakea tulitukea muualta, uudistaa organisaatiota ja niin edelleen.

Ps. Schaaffia ja Sammeria ei mielestäni voi verrata keskenään valitettavasti.
Ihailen tuollaista uskoa, siitä siis vaan.
« Viimeksi muokattu: 31.03.2018 klo 10:39:57 kirjoittanut Osterdeich »
MR11

Poissa Poissa


Vastaus #398 : 31.03.2018 klo 19:34:23

Viime vuosien "kehitys" on konkretisoitunut tänään todella selkeällä tavalla, joten mielestäni Sammerin tulo on positiivinen asia, koska mies varmasti tulee herättelemään seurajohtoa tämän hetken selkeistä ongelmista. Toivottavasti kesällä tapahtuu todella paljon ja erityisesti joukkuetta nuorennetaan, sillä tällä hetkellä porukassa surffailee sellaisia pelaajia, joilla ei pitäisi enää olla asiaa kentälle.

Auban ja Dembelen rahat on hyvä laittaa kesällä kiertoon ja samalla liikekannalle laitetaan toivottavasti useampi kovapalkkainen kaveri, joiden korvaaminen ei lopulta hirveän hankalaa ole. Stögerin jatkoa ei tarvitse enää kenenkään pelätä, mutta ei se realistista ollut aiemminkaan.

Kevät tulee olemaan melkoista pommitusta, sillä Dortmundin ympärillä tulee tapahtumaan ja huhuja tulee liikkumaan paljon. Saa nähdä, mitkä toteutuvat ja mitä tapahtuu.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #399 : 31.03.2018 klo 21:40:05

Odotan lausuntoja, että kaaderi vaatii vain pientä hienosäätöä. Lisäksi luonnollisesti maininnat liian kokemattomasta ryhmästä, mentaalipelaajatoiveesta sekä jatkosopimuksista Castron sekä Schürrlen kanssa.

Nerokas veto julkaista Sammerin (ja Kehlin) nimi jo ennen ottelua, vaikka nimeä ei ole vielä paperissa.

 
Sivuja: 1 ... 15 [16] 17 ... 21
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines