FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.03.2019 klo 10:03:27 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 17 [18] 19 ... 21
 
Kirjoittaja Aihe: Borussia Dortmund 2017/18  (Luettu 120421 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #425 : 19.04.2018 klo 23:08:37

Hector olisi ehkä lievä parannus Schmelzeriin verrattuna, mutta vaspa säilyisi edelleen heikkona lenkkinä. Jos Guerreiroon ei enää uskota ja pelipaikan laatua halutaan parantaa, kannattaisi panostaa kunnon vahvistukseen eikä halvahkoon keskinkertaisuuteen.
-Nilkki-

Poissa Poissa


Vastaus #426 : 20.04.2018 klo 06:49:18

Ainakaan itse en Bundesliigasta Hectoria parempia vasempia pakkeja löydä, kun Bayernin Alaban. Kokonaisuutta, kun mietitään niin Hector vetää moneen kilpailujaan (Plattenhardt ja Vendt pari mainitakseni) nähden pidemmän korren.

Puolustussuuntaan varma ja hyvin sijoittuva pelaaja omasta mielestäni ja hyökkäyksessä varmoja peliä edistäviä ratkaisuja ja varsinkin Schmelzeriin verrattuna hyvät keskitykset joista on vaaraa muillekin, kun kentän päädyssä seisoville pallopojille ja valokuvaajille.

Se on tietysti totta, että jostain varmasti löytyy Hectoria parempiakin vaihtoehtoja, mutta tässä kostaa Bundesliigassa jo useamman vuoden aikana tasonsa osoittaneet pelaajat on varmasti seuran prioriteettilistalla korkealla. Sen sijaan, että hommattaisiin puhtaita arpoja nostaan seura takaisin sille tasolle minne se kuuluu.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #427 : 20.04.2018 klo 06:56:12

Toisaalta nämä tasonsa osoittaneet kokeneemmat ketut ovat olleet suurimpia pettymyksiä tällä kaudella. Kova palkka ja todella vaikea päästä eroon - kuullostaako tutulta?

Hector on siis edelleen ihan hyvä vaspa ja Schmelzeriä pallovarmempi. Lisäksi pystyy pelaamaan auttavasti myös kutospaikalla.
Kilpikonna

Poissa Poissa


Vastaus #428 : 20.04.2018 klo 17:25:35

Jos pitäisi itse vetää seurajohdon monot jalkaan, olisi varmaan aika hankala pohdinta edessä; pitäisikö hankkia jo tasonsa osoittaneita, mutta uran lakipisteellä jo olevia kalliita pelimiehiä vai potentiaalisia halvempia kavereita ja ajaa omia junnuja sisään. Potentiaalistakin joutuu nykyään tosin aika usein maksamaan ihan älyttömiä. Valinnasta riippumatta pitäisi joka tapauksessa kai virallisesti yrittää kisata Bayernin kanssa ja minimissään selvitä sieniliigaan joka vuosi. Aika hankala yhtälö.

Kaikissa tapauksissa kannattaisi silti päästä eroon kalliista turhakkeista, jotka eivät nosta jengin tasoa, pelaa säännöllisesti avauksessa eivätkä omaa merkittävää kehityspotentiaalia. Oma skouttausosasto ei ole niin pätevä, että pystyisin sanomaan, mistä voisi löytyä kohtuuhintaisia, jengin tasoa nostavia valmiita pelimiehiä laitapakkiosastolle kohtuurahalla, kun esimerkiksi Saksan ja Puolan majukaverien taso ei riitä. Pitäisiköhän vaan jättää hankkimatta ja ottaa joku junnu kasvamaan silläkin uhalla, että omissa soi pari seuraavaa vuotta... toisaalta jostain pitäisi löytää myös se riittävän potentiaalinen junnu kohtuuhintaan

Luulen, että tärkeimmät hankinnan liittyvät kesällä valmennuspuolelle. Nykyisestä jengistä voisi omasta mielestä saada paljon enemmän irti jos roolit ovat kunnossa ja pelissä jonkinlainen yhteinen idea.
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #429 : 20.04.2018 klo 23:34:30

Hector on ihan hyvä, mutta en edelleenkään sulata tuota. Menee toki ohi aiheen.

Täytyy nyt vielä sen verran tästä Hectorista sanoa, että tämän kauden näytöillä ei kyllä minnekään suurseuraan, ei edes Dortmundiin pitäisi puhettakaan olla.  Näitä paskoja on osteltu jo aivan liikaa. Tulee jotenkin etiäiset mieleen jostain Rodesta ja Kirchoffista. Luottomies Hector on vain siksi että Saksalla ei ole spontaanisti heittää kehiin sieniliigatasoista vaspaa, edelliset kaudet on tosiaan ollut Schmelzeriä parempi. Hectorilla puolestaan on kovia pelejä majusta nyt jo useammalta vuodelta ja periaatteessa näytettyä kansainvälistä tasoa, mutta on sieltä tiputtu ennenkin alas.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #430 : 21.04.2018 klo 18:12:26

Pahoin pelkään, että parin tunnin sisään romahtaa illuusio cl-paikasta kuin korttitalo. Hoppin nykyvireessä ainoastaan voitto pitäisi zämppärihaaveet elossa. Ja senkin jälkeen olisi todennäköisesti kyettävä voittamaan sekä Mainz ja Bremen, sillä viimeisellä kierroksella tulee dunkkuun satavarmasti ja maalierossa tullaan häviämään.

Onneksi tässä tiukassa paikassa voimme luottaa Stögeriin. Nerokkaana valkkuna mies päättää pistää elämän ja kuoleman otteluun Akanjin vaspaksi!!! What could possibly go wrong? Ei kahta puhetta, että Schmelzer on ollut sysipaska ja olen toivonut laadukkaampaa korvaajaa jo pitkään. En kuitenkaan usko ratkaisun löytyvän kankeasta topparista. Mikä helvetin tarve näillä on tehdä päättömiä kokeiluja ratkaisevissa otteluissa???

Kaikesta huolimatta,
Auf geht's!
Mobicool

Poissa Poissa


Vastaus #431 : 21.04.2018 klo 20:11:50

Jadon Sancho näyttää kyllä pelimieheltä ainakin tänään Leverkusenia vastaan Ylos
Pallopoika23

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi, Saksa, Manchester United


Vastaus #432 : 21.04.2018 klo 20:22:07

Keltamustat pelaavat ensi vuonna lähes varmana UCL:sää. 4-0 Bayerista kasvatti eron kolmeen ja Schalken ohikin voidaan päästä.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #433 : 21.04.2018 klo 20:31:16

Eipä ollut ikävä Schmelzer&Schürrle-kaksikkoa, vaikka Akanji onkin toppari. Sancholta huikea esitys, potentiaali on toki ollut näkyvissä jo syksystä lähtien.

Stögerin ajan paras esitys ja siitä toki pisteet itävaltalaiselle, sillä peliä ennen odotukset olivat todella matalalla.

Olipa mukava nähdä keltamustien osalta hienoa hyökkäyspeliä.
Kilpikonna

Poissa Poissa


Vastaus #434 : 21.04.2018 klo 20:33:54

Yllättävän solidi esitys pillereitä vastaan. Hyökkäyspelissä näkyi näppäriä syöttökuvioita ja puolustus toimi kerrankin lähes moitteetta. Ehkä neljän puolustamaan kykynevän puolustajan peluuttaminen linjassa on ihan hyvä idea. Akanji oli yksi kentän parhaista. Ehkä sekin auttoi että Weigl tuki erittäin hyvin linjaa ja pelasi muutenkin hyvin. Aika yllättävää. Kvartetti Sancho, Reus, Pulisic ja Phillipp loi hyvin tilanteita ja muutama rysä olisi voitu tehdä enemmänkin. Yllätyin Weiglin hyvä pelin lisäksi myös siitä ettei Batshuayta ehtinyt tulla ikävä oikeastaan ollenkaan.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #435 : 21.04.2018 klo 20:42:25

Tilanne helpottui melkoisesti, varsinkin kun maalierossa vedettiin kaulaa pillereihin ja Hoppiin. Pahimmassa skenaariossa molemmat plasticot voittavat loput ottelunsa. Tällöin voitto ja tasuri riittänevät, mikäli maalierossa ei tapahdu enää isoja repsahduksia. Mikäli toinenkaan uhkaajista menettää pisteitä, kotivoitto Mainzista riittää cl-paikan sinetöintiin.

On se kumma, miten hyökkäyspeli näytti aivan erilaiselta taitopelaajien syrjäyttäessä Flipperin. Eikä Schmelzeriäkään tullut varsinaisesti kaivattua. Varsinkin Sancho oli aivan huikea Reusin kanssa, mutta myös Götze, Philipp ja Pulisic olivat hyviä. Vaikka ennakkoon kritisoin Akanjin peluuttamista vaspana, sveitsiläinen pärjäsi mainiosti. Osoittaa miehen hyvää fysiikkaa, kun pystyi pitämään Baileyn täysin pimennossa. Pääsipä kaveri myös hyökkäyspäässä pariin otteeseen vaarallisesti keskittämään. Väittäisin tässä olevan lähivuosien peräpään tukipilari keltamustille Ylos
kharpo

Poissa Poissa


Vastaus #436 : 22.04.2018 klo 11:39:32

Hirveästi ei muuta lisättävää pelistä, mutta olipa pääasiassa kaunista hyökkäyspeliä keltamustilta ja hienosti luotuja tilanteita. Jotenki tuntui myös hieman vapaantuneemmalta tuo peli. Sancho oli huikea, mut myös muilta hyökkäyspään kavereilta vahva esiintyminen. Lämmitti mieltä tämä esitys.
-Nilkki-

Poissa Poissa


Vastaus #437 : 23.04.2018 klo 08:42:29

Sen kerran, kun keltamustat esittää raporttien mukaan hienoa hyökkäyspeliä niin mää kerkiän näkeen vaan viimeisen vartin pelistä. No aina ei mene niin, kun elokuvissa. Peli itsessään oli jo ohi siinä kohtaa, kun pääsin peliä seuraamaan niin ei siitä suurta kuvaa saanut pelaajista.

Akanjin otteita moni on kehunut ja hyvä, jos alkaa pääseen kunnolla joukkueen pelaamiseen sisälle. Itsellä on tuorreessa muistissa se jälkimmäinen Salzburg matsi missä mies oli, kun peura ajovaloissa. Toivottavasti saa tasaisuutta otteisiin kentällä sillä ajoittain se potentiaali on kyllä näkynyt selvästi.

Tuo voitto Leverkusenista oli kyllä todella tärkeä cl-paikan suhteen. Mainzista, jos saadaan myös voitto taskuun niin voi jo huokaista helpotuksesta. Mielenkiinnolla tässä jo odottaa tulevaa kesää ja sitä millaisia pelaajia joukkueeseen saadaan hankittua ja kelle näytetään ovea.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #438 : 23.04.2018 klo 14:09:46

Luoti vältetty. Nyt voisi yrittää etsiä oikeasti laadukasta vaspaa, mikäli Guerreiron kasassa pysymiseen ei uskota.

Lauantaina unohtui antaa tunnustusta Weiglille. Sen verran on tullut nuorukaista kritisoitua, että nyt on syytä kehua aiheesta. Mieheltä erittäin tasapainoinen ja virheetön suoritus. Harhat loistivat poissaolollaan ja tulipa sieltä muutama hyvä avaava syöttökin. Weiter so Ylos

Toinen unohtunut peukku menee Sokratiksen suuntaan. Mies oli niin täynnä taistelutahtoa ja energiaa, että se levisi koko joukkueeseen.

Mielenkiintoista nähdä sunnuntaina saimmeko todistaa pillereitä vastaan vain yksittäisen suonenvedon vai olisiko uusi ilme toistettavissa. Lauantain höökillä cl-paikan varmistamisessa ei olisi nimittäin mitään ongelmaa. Valitettavasti vain tämä kausi on opettanut suhtautumaan terveen skeptisesti pysyvämpään peli-ilmeen parannukseen.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #439 : 29.04.2018 klo 10:20:39

Pillerien eilinen sulaminen tarkoittaa sitä, että käytännössä jo yksi voitto riittää neljän joukkoon ja neljä pistettä takaa sen matemaattisesti. Eli nyt uskaltaa peruspessimistikin pitää zämppärin rahapatoja hyvin todennäköisinä. Toisaalta kun myös rakas naapuri meni kompuroimaan, jopa kakkossija on omissa käsissä. Taloudellisesti tällä olisi iso merkitys, sillä varsinkin cl:n tv-rahojen jakautuminen menee sarjasijoituksen perusteella, jolloin toisen ja neljännen sijan ero on miljoonia.

Pelaajapuolella Kagawa on viimein toipunut pelikuntoon lievästä nilkkavammastaan sekä vastapainoksi Dahoud, Castro, Gomez ja Isak ovat poissa. En näe pienintäkään syytä muuttaa kokoonpanoa viikon takaisesta, joten Akanji aloittanee vaspana Schmelzerin paikan ollessa katsomossa. Mielenkiintoista nähdä pystytäänkö edellisen pelin vire säilyttämään vai vajotaanko takaisin pimeyden syövereihin. Edellä mainitusta löytyy myös vastaus pelin lopputulokseen.

Auf geht's!
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #440 : 29.04.2018 klo 12:38:21

Herzlichst Willkommen nach Weserstadion! Nikke ei valitettavasti pelaa eikä myöskään Bargfrede, joten puolustus on melkoisen heikko. Toisaalta Kohfeldt ei ole kotona vielä hävinnyt, joten veikkaankin 2-2. Maxilla on näet Gnabryn ja Stindlin loukkaantumisten vuoksi yllättäen pieni ikkuna auki MM- ksoihin. Luulisi kannustavan.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #441 : 29.04.2018 klo 17:48:16

Mielellään olisi kyllä paikan päällä, sillä Weserstadion on vielä kokematta. Aito ja alkuperäinen päihittää nämä muovit mennen tullen Ylos

Mitä peliin tulee, lopputulos on täysin herran hallussa. Dortmund on ollut tällä kaudella sellainen Wundertüte, että mitä tahansa on odotettavissa. Viikon takaisilla otteilla pisteet ovat lähtemässä Ruhrin suuntaan. Toisaalta huonon päivän tullen keltamustat kykenevät myös ottamaan pataan keneltä tahansa. Kohfeldtin käskytyksessä Werda on ollut kaikkea muuta kuin kuka tahansa, joten mielenkiintoinen matsi tulossa. 
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #442 : 29.04.2018 klo 23:27:27

Oli hieno matsi, ehkäpä Pavlenka sen tasapelin meille ratkaisi. Hyvä veli, ensi kerralla tänne ja Eiseniin jatkoille, minä tarjoan koko illan;)
« Viimeksi muokattu: 30.04.2018 klo 14:11:03 kirjoittanut Osterdeich »
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #443 : 30.04.2018 klo 11:36:47

Eilinen peli olisi pitänyt lopussa kääntää voitoksi, mutta piste oli aika lailla odotuksissa ennen ottelua. Puolustaminen ei vakuuttanut, mutta hyökkääminen oli varsinkin Götze-Reus-Sancho-akselilta välillä oikeinkin lupaavan oloista.

Positiivisinta tällä hetkellä on kuitenkin mediahiljaisuus seurajohdon osalta. Pari viime kautta julkisuuteen on vuodettu eri osapuolten toimesta vaikka mitä, mutta tällä hetkellä ovet pysyvät kiinni. Pelkästään tämä seikka antaa toivoa tulevaisuuden osalta. Toki kesän siirtorintamalla on mahdollisuudet taas todelliseen tunarointiin, mikäli esimerkiksi Sanchon eteen hankitaan muutama kokenut liigajyrä kymmenillä miljoonilla.

Epäselvyyttä uuden valmentajan nimen osalta ei ainakaan allekirjoittaneella ole ollut enää pitkään aikaan.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #444 : 30.04.2018 klo 12:30:54

Epäselvyyttä uuden valmentajan nimen osalta ei ainakaan allekirjoittaneella ole ollut enää pitkään aikaan.

Kerro meillekin :) Oma epäilykseni osuu Favreen, mutta koko omaisuudellani en tämän puolesta löisi vetoa.

Samat aatteet ottelusta. Tilanteisiin nähden voitto olisi ollut oikeutettu, mutta Pavlenka ja huono viimeistely olivat esteenä. Positiivista oli runsas tilanteiden rakentelu. Talven synkimpinä hetkinä vastaavasta pystyi vain unelmoimaan.

Ensi kautta ajatellen toiveissa olisi peliin osallistuva hyökkääjä, kamppailuvoimainen kutonen sekä lisää pallollista osaamista puolustuslinjaan. Ja tietenkin turhakkeet pihalle. Uskon, että näillä eväillä päästäisiin jo melko pitkälle.

Hyvä veli, ensi kerralla tänne ja Eiseniin jatkoille, minä tarjoan koko illan ;)

Laitetaanpa korvan taakse. Tosin nykyisellä juomakestävyydelläni tuo lupaus on helppo lunastaa :)
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #445 : 30.04.2018 klo 12:46:25

Kerro meillekin :) Oma epäilykseni osuu Favreen, mutta koko omaisuudellani en tämän puolesta löisi vetoa.
Favrea siis tarkoitan, sillä Nagelsmann ei vieläkään ole saatavilla. Sveitsiläinen oli jo vuosi sitten vahva kandidaatti, on Fazelin suojatti ja nyt ulosostopykälän ansiosta saatavilla.
Ensi kautta ajatellen toiveissa olisi peliin osallistuva hyökkääjä, kamppailuvoimainen kutonen sekä lisää pallollista osaamista puolustuslinjaan. Ja tietenkin turhakkeet pihalle. Uskon, että näillä eväillä päästäisiin jo melko pitkälle.
Itse en pitäisi Sokratiksen lähtöä mitenkään maailmanloppuna, sillä miehen pallollinen pelaaminen on kyllä todella keskinkertaista kuten eilenkin nähtiin. Hummelsin lähdön jälkeen linjaan olisi saatava lisää pelinavaustaitoa ja tällä hetkellä keltamustien peli on helppo tukkia merkkaamalla Toprak. Toivon, että johtoporras näkee asian samalla tavalla ja kreikkalaisen korvaajaksi hankitaan jotain muuta kuin puhtaasti telaketjuosastoa.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #446 : 03.05.2018 klo 20:01:48

Favren kanssa saman agentin omaava Marvin Hitz on sitten Weidenfellerin korvaaja ja tuo samalla mukavasti tulivoimaa myös hyökkäyspäähän.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #447 : 05.05.2018 klo 14:32:49

Favren kanssa saman agentin omaava Marvin Hitz on sitten Weidenfellerin korvaaja ja tuo samalla mukavasti tulivoimaa myös hyökkäyspäähän.

Nähtävästi Bürkin kirittäjää ei nähty tarpeellisena. No, Hitz tuo mukanaan ainakin uusia kikkoja rankkareita varten

Periaatteessa cl-paikan varmistaminen pitäisi olla tänään läpihuutojuttu. Viimeinen kotiottelu,  suuri tasoero ja Dortmundin kuntokäyrä osoittaa ylöspäin. Valitettavasti vain tällä kaudella kaikki on osoittautunut mahdolliseksi. Toivotaan kuitenkin onnellista päätöstä taaperrukselle, jotta ensi viikolla päästäisiin julkistamaan Favren soppari.

Näköjään myös Reus on toipunut pikkukolhusta, joten viikon takaisella avarilla lähdetään Ylos

Auf geht's!
 
Hunaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Borussia Dortmund, Elli Haloo & Dorothea Wierer <3


Vastaus #448 : 05.05.2018 klo 17:32:15

Ei hyvänen aika, voisiko tämä kausi vain jo loppua. Aina kun on olevinaan vähän valoa tunnelin päässä, tuleekin seuraavassa ottelussa täydellinen mahalasku ja niin edelleen. Tänään tosin varmistui myös ensi kauden UCL-paikka, kun myös Leverkusen konttasi. Ei osannut matsien aikana edes toivoa Hoffenheimin ja Leverkusenin tappioita, kun Dortmund näytti tekevän sen itse, eikä Dortmund tämän kauden otteillaan olisi ansainnut koko paikkaa. 
Kilpikonna

Poissa Poissa


Vastaus #449 : 05.05.2018 klo 17:44:18

En nyt vielä kovin varmana tuota CL-paikkaa pidä. Turpasauna Hoppelalta ei olisi just näillä otteilla kummoinen yllätys viimeisellä kierroksella ja Leverkusen voi hyvin hoitaa suurinumeroisesti Hannoverin. Eikös toi maaliero kuitenkin ratkaise?

 
Sivuja: 1 ... 17 [18] 19 ... 21
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines