FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.06.2019 klo 02:28:39 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 19 [20] 21
 
Kirjoittaja Aihe: Borussia Dortmund 2017/18  (Luettu 121329 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
-Nilkki-

Poissa Poissa


Vastaus #475 : 26.06.2018 klo 17:48:05

Lisää uutisia siirtorintamalta. Erik Durmin siirto Huddersfieldiin David Wagnerin hoiviin lienee taputeltu. Ehkä tuosta pari miltsiä heruu kassaan. Suurempi liikku on pitkään huhuttu Mainzin Diallon naaraus Akanjin topparipariksi. Ei mitään käsitystä nuorukaisen tasosta, mutta käsittääkseni kyseessä on lupaava Ranskan junnumaajoukkueen pelaaja. Hinta on kyllä aivan mottipäinen 25 miljoonaa. Mikäli Diallo lunastaa lupaukset, puolustuksen keskusta on tilkitty vuosiksi eteenpäin.
Tänään tullut myös seuran sivuille varmistus Diallon siirrosta. On kyllä aivan karmea kasa rahaa, mutta on kaiken lukemani mukaan nuori ja potentiaalinen toppari kyseessä. Ehkä tässä näkyy siirtomarkkinoiden suuntaus noin yleisesti. Valmiin pelaajan, jos haluaa niin se maksaa. Sokratiksestakin varmasti on rahaa tulossa sisäänpäin ja sekin voi osaltaan selittää miksi Diallosta oltiin valmiita maksaan iso kasa rahaa.

Toivottavasti yhteispeli Akanjin kanssa sujuu hyvin. Guerrero, kun vielä saatais pysyyn kasassa niin siinä olis jo kolme paikkaa täytetty neljän linjasta. Linjan edessä, kun luutii allekirjoittaneen mm-kisoissa vakuuttanut Delaney niin enään olisi alakerrassa se oikean pakin paikka täyttämättä. Bürkilla on nyt myös näytön paikka ensi kaudella. Viime kausi meni penkin alle ja vastaavaa jatkuvaa haparointia seurajohto tuskin kahta peräkkäistä kautta katselee. Eli nyt olis se viimeinen sauma alkaa loistaan, jos keltamustissa meinaa jatkaa.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #476 : 28.06.2018 klo 09:07:00

Kicker vahvistaa italialaislähteet, joiden mukaan Real Madridin 19-vuotias Achraf Hakimi siirtyisi lähiaikoina Dortmundiin. Kicker kirjoittaa vain lainasta, ja tämä jättää kyllä avoimia kysymyksiä ilmaan toiminnan järkevyydestä, sillä tuskin keltamustien rahat täysin loppu ovat. Odotetaan nyt kuitenkin vielä vahvistusta ja lopullisia ehtoja.

Tällä ratkaisulla Passlackille annettaisiin vielä vuosi lisäaikaa vakiinnuttaa taso liigatasolla, mutta todennäköisempi vaihtoehto on, että oikean pakin ongelma siirtyisi taas lähitulevaisuuteen ja tämä olisi uusi laastari. Marokkolaisen 19-vuotiaan taso on myös väkisin kysymysmerkki, joten tämänkin vuoksi vain "kasvattaminen" kuulostaa hieman hassulta. Hyökkääjähankintaan säästyisi toki euroja, ja jos esimerkiksi Martial tällä järjestelyllä saataisiin haaviin, niin asia kääntyisi äkkiä päälaelleen. Moratan osalta olen puolestaan aika skeptinen, ja Chelsea taitaa pyytääkin miehestä mottipäistä summaa.

Hyökkääjähankinnassa olisi kuitenkin tärkeintä, että uusi pelaaja on Favren mieleen ja Borussian taannoinen de Jong-farssi vältetään.

Edit. Durmin siirto on vaarassa kariutua syyllä "personal terms". Eli todellisuudessa mies tuskin on läpäissyt lääkärintarkastusta.
« Viimeksi muokattu: 28.06.2018 klo 17:50:52 kirjoittanut günthers »
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #477 : 02.07.2018 klo 12:54:35

Hakimin mahdollista hankintaa en voi mitenkään käsittää, ellei lainaan saada leivottua sisään osto-optiota. Nuori kaveri ei voi millään olla valmis paketti pelipaikalleen, joten Dortmundille jäisi pelkästään kehittämisen kustannukset ja riskit mahdollisten voittojen valuessa manoloiden laariin. Olisi kyllä täysin järjetön liikku. Jos halutaan turvautua väliaikaisratkaisuun, sitten mielellään kokenut ja valmis kaveri tyyliin Lichtsteiner (en kyllä haluaisi häntäkään).

Durmin "personal terms" on osoittautumassa liian kovaksi palkkapyynnöksi. Oujee! Kertoo vain, minkä vuoksi ei kannata odottaa kaaderin liian nopeaa putsausta turhakkeista. Siellä istuu liian monta kaveria suorituksiin nähden aivan liian kovalla palkalla, joten miksipä kukaan lähtisi vapaaehtoisesti runsaiden lihapatojen äärestä.

Castro sentään saatiin Stuttgartiin ja 6,5M€ korvauskin kuullostaa varsin hyvältä. Varmasti hyvä ratkaisu kaikille osapuolille. Lisäksi tälle päivälle odotellaan Sokratiksen ja Diallon siirtojen virallista ilmoitusta, jotta molemmat saadaan uudelle tilikaudelle. Jälkimmäisen hinnaksi on varmistumassa 28 M€, mikä kuullostaa todella järkyttävältä summalta. Nuorukaisen on syytä lunastaa kaikki odotukset mahdollisimman nopeasti.

Tärkeimmällä siirtorintamalla eli uuden hyökkääjän hankinnassa on sen sijaan huolestuttavan hiljaista. Viimeisen kuukauden aikana ei ole liikkunut edes mitään huhuja. Ainoastaan Kicker kirjoitti, että hätätilassa myös Philipp pystyisi täyttämään Auban vapauttaman tontin. Ymmärrän kyllä, että hyökkääjämarkkina on täysin ylikuumentunut enkä itsekään olisi valmis maksamaan yli 50 miljoonaa Batshuaista. Toisaalta pelkkä ajatus Philippistä ainoana kärkenä saa kylmät väreet selkäpiihin. Suursatsauksen (50-60 M€) tekisin ainoastaan nuorehkoon jo kykynsä näyttäneeseen kärkeen tyyliin Martial. Muussa tapauksessa yrittäisin metsästää 20-30 miljoonalla joko nuorta lupausta tai valmista rikkaammassa seurassa sivuraiteelle ajautunutta konkaria. Joka tapauksessa uusi kärki saisi olla mielellään nopea, taitava ja tekninen, jottei hyökkäysten rakentelu mene liian yksipuoliseksi.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #478 : 05.07.2018 klo 23:00:36

Uutinen
Neben Edin Terzic bringt Favre einen eigenen Co-Trainer mit. Der Name ist jedoch noch ein Geheimnis. [Ruhrnachrichten]


Voisikohan tämä apuvalmentaja olla vanha tuttu, jolta löytyy kokemusta myös sumujen saarilta viime vuosilta?
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #479 : 07.07.2018 klo 01:04:00

Voisikohan tämä apuvalmentaja olla vanha tuttu, jolta löytyy kokemusta myös sumujen saarilta viime vuosilta?

Buvac?
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #480 : 07.07.2018 klo 15:13:14

Toisaalla Yarmolenko on puuttunut laktaattitesteistä ja Di Marzio huhuilee miestä 20 miljoonalla West Hamiin. Toteutuessaan erittäin positiivinen juttu Ylos Tosin jäähän sitä tämänkin jälkeen aivan riittävästi turhakkeita Flipperin ja Roden johdolla.

e. Seura on vahvistanut miehen olevan vapaalla neuvottelemassa siirrosta.
« Viimeksi muokattu: 07.07.2018 klo 17:42:34 kirjoittanut Nur der BVB »
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #481 : 07.07.2018 klo 21:26:22

Yarmolenkon siirron ensimmäisenä paljastanut fb-lähde kirjoittaa jopa 30 miljoonan siirtosummasta. Ihan hyvä siirto toteutuessaan, sillä mies on teknisistä ominaisuuksista huolimatta laituriksi liian hidas.

Schürrle&Rode&Durm&Toljan&Sahin-akseli nyt tuskin liikkuu mihinkään, vaikka onhan tässä vielä aikaa. Jotenkin sellainen olo, että keltamustat olisi hyökkäjämarkkinoilla Mandzukicin perässä, mutta toivottavasti olen hakoteilla. Onneksi tästä ei ole huhuja.

Buvacia tosiaan tarkoitin, mutta väärässä olin kuten tapoihin kuuluu ;)
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #482 : 09.07.2018 klo 12:07:48

Kicker puhuu 20 miljoonasta ja siirto lienee medicalia vaille taputeltu. Hitaus ei ole Yarmolenkon ainoa heikkous. Kunto vaikuttaa romahtavan heti ensimmäisten sprinttien jälkeen eikä harhautteluhalukkuus ole oikeassa suhteessa ohituskykyyn. Positiivista on, että seurajohto osaa myöntää hutilaukauksensa ja pyrkii korjaamaan mokan välittömästi. Jälkiviisaana on helppo nähdä kyseessä olleen Dembelen lähdön laukaisema tyylipuhdas paniikkihankinta.

Virheiden myöntämisestä puheenollen samainen Kicker raportoi myös, että aiemmin mainitun turhakeviisikon kolmelle ensimmäiselle jäsenelle on seurajohdon toimesta vihjattu uuden työnantajan hakemisen tärkeydestä :) Perpektiivien perusteella saman viestin olisi pitänyt kiiriä myös Sahinin korviin, mutta nähtävästi omalle kasvatille halutaan tarjota kunniakkaampi tapa poistua vahvuudesta. Tosin en hetkeäkään usko, että ketään näistä saadaan pois palkkalistoilta.   
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #483 : 10.07.2018 klo 14:20:01

Nyt huhuillaan voimakkaasti Sporting Lissabonin 19-vuotiaan hyökkääjälupauksen Rafael Leaon kaappauksesta. Kyseessä on yksi fanihyökkäyksen jälkeen sopimuksensa irtisanoneista pelaajista, joten nähtävästi siirtokorvausta ei tarvitse maksaa tai se jää hyvinkohtuulliseksi. Vähän ristiriitaiset mietteet, mikäli tämä osoittautuu todeksi. Nähtävästi lahjakas sälli, mutta eikös kaaderissa ole vastaava jo Isakissa? Mikäli nurkat aiotaan täyttää teinilupauksilla, pitäisi olla myös hyvä suunnitelma heidän pelituntuman hankkimiseksi. Siellä on jo nyt Sancho, Gomez ja Isak, eikä näistä minuutteja riitä kuin lädille.

günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #484 : 10.07.2018 klo 14:31:46

Suunnitelmallisuuteen täysin sama. Gomeziin puolestaan hieman eri, sillä käsittääkseni nuori mies on Sanchon tasoinen lupaus ja keskikentällä on tällä hetkellä enemmänkin laajuutta kuin laatua. Toki tilanne muuttuu helposti, jos kauden alku menee vihkoon ja loppukausi pelataan pelko takamuksessa perspalloa, johon Delaney ja kumppanit luonnollisesti sopivat paremmin.

Portugalin ihmeeseen en usko ennen kuin Dortmundin luottolähteet tarttuvat syöttiin. Muistakseni jokin baskilähde on rummuttanut urugualaista Gomezia varmaksi jo viikkoja sitten, mutta Saksassa miestä ei ole noteerattu.

Isakia varten pitäisi tosiaan luoda vihdoin järkevä suunnitelma, ja siinä jo saman valmentajan pysyminen vähintään kahden kauden ajan auttaisi.
Hunaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Borussia Dortmund, Elli Haloo & Dorothea Wierer <3


Vastaus #485 : 11.07.2018 klo 00:07:18

Olisikohan tuo Ranskan Benjamin Pavard irroitettavissa Stuttgartista? Siinä olisi kelpo paikkaaja taantuvalle/taantuneelle konsonantille. Vai ovatko isommat pojat jo samalla hiekkalaatikolla?
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #486 : 11.07.2018 klo 00:12:43

Olisikohan tuo Ranskan Benjamin Pavard irroitettavissa Stuttgartista? Siinä olisi kelpo paikkaaja taantuvalle/taantuneelle konsonantille. Vai ovatko isommat pojat jo samalla hiekkalaatikolla?
Pavard tulee tekemään uran topparina, eikä mikään seura maksa hänestä Stuttgartin pyytämää summaa istuttaakseen miestä pysyvästi laidalle. Bayernin tuota on vahvasti huhuttu ensi kesänä, jolloin noin 35 miljoonan klasuuli on voimassa. Reschke ilmeisesti haluaisi Keita-tyylistä diiliä, jossa muutamalla ekstamiljoonalla saisi varmistettua siirron ensi kesäksi jo tässä ikkunassa.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #487 : 12.07.2018 klo 13:30:26

Gomezin paikalle on kuitenkin pyrkyä, eikä vältämättä kaaderin heikoimmasta päästä. Toivottavasti nuorukainen onnistuu raivaamaan itselleen kunolla minuutteja. Se olisi merkki kiistattomien lahjojen jalostumisesta kovan luokan peluriksi.

Nähtävästi Leao-huhu on kuumempi lusitaanien keskuudessa kuin Saksassa. Ryhr Nachrichten tiesi, että kiinnostus ei ole lainkaan raportoidulla tasolla.

Achraf Hakimin laina kaksivuotinen laina varmistui. Nähtävästi keltamustilla on jonkin sortin etuosto-oikeus, mikäli suostuvat maksamaan saman kuin muut tarjoajat. Ehkä tämä ei ole niin kurja diili kuin aiemmin pelkäsin. Ensinnäkin kaksi vuotta on jo hieman pitempi aika, joten nuorukaisesta voidaan saada jotain hyötyäkin kehityspanosten vastineeksi. On myös erittäin todennäköistä, että markkinoilta ei ollut saatavilla järkevillä kustannuksilla parempaa vaihtoehtoa. Kaikkein järjettömin liikku olisi ollut tuhlata 25 miljoonaa Flipperi-kategorian floppiin. Lopuksi, kyllähän tähän jää pieni sauma kaapata marokkolainen myöhemmin pysyvällä diilillä. Käsittääkseni hänen sopimuksensa Realin kanssa loppuu 2021, joten kahden vuoden päästä Realin on pakko tehdä lopullisia päätöksiä. Suunnitelman toteutuminen vaatisi tosin Hakimilta hyvää, mutta ei liian hyvää kehittymistä :)

Käsittääkseni nyt on kärkeä lukuunottamatta kesähankinnat tehty. Jotenkin epäilen, että riittävän valmista nuorta hyökkääjälupausta ei ole olemassakaan. Tai jos on, hintataso liikkuu pilvissä. Paras taktiikka voisi olla antaa isojen poikien rymistellä aikansa ja pölyn laskeuduttua käydä poimimassa sopivaan hintaan laadukas ylijäämä. 
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #488 : 12.07.2018 klo 14:22:54

Leao on Twitterin kuvien perusteella tällä hetkellä Dortmundissa. Osoitus, että luottotoimittajille ei vuodeta kaikkea.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #489 : 12.07.2018 klo 21:17:45

Leao-saaga saa yhä omituisempia piirteitä. Vaikka nuorukainen on todistetusti Dortmundissa, seurajohto kiistää edelleen jyrkästi sopimuksen, neuvottelut tai edes neuvotteluista sopimisen :)
Schwarzgelb

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BV Borussia Dortmund


Vastaus #490 : 13.07.2018 klo 22:51:14

No niin, Durm vaihtoi maisemaa Huddersfieldiin. 1+1-vuotinen sopimus osoittaa sen, että kaverin loukkaantumishistorian tuntien sumusaarillakaan ei ns. istuta pelisilmän päällä.

Eka harjoituspelikin oli tänään Wienissä. Ei siitä oikein mitään käteen jäänyt, varsinkaan sivusilmällä seuratessa. Isakille maali ja toiseenkin oli paikka, mutta sekosi omaan näppäryyteensä.
Hitziltä kylmänviileä ulostulo ja helpon näköinen torjunta vastustajan ollessa yksin läpi. Ei haittaisi, vaikka tälle kaudelle olisi oikeasti vähän kilpailua ykkösveskan tontista.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #491 : 15.07.2018 klo 14:58:11

Nyt kun Jorginho meni Cityltä ohi, niin Weigl voi olla suunnitelma B Pepin papereissa. Toisaalta miehen loukkaantuminen tuskin ainakaan nopeuttaa teoreettista siirtoa.

Ja kun Durmin siirto saatiin lopulta pakettiin, niin seuraavaa lähtijää voidaan joutua odottamaan pidempään. Nuorista toki joku voi lähteä ilman huhumyllyä lainalle, mutta kovapalkkaisesta osastosta ei ole mitään järkeviä huhuja ollut liikkeellä. Toljania veikkaisin seuraavaksi, jos jokin nimi pitää arpoa.

Zagadou on käyttänyt vapaa-ajan salilla, ja mies on kuvien perusteella aika vaikuttava ilmestys. Toivottavasti saa Favrelta kunnon tilaisuuden näyttää osaamisensa tämän kauden aikana. Muista nuorista toivoisin myös Burnicin vakuuttavan kesän aikana, sillä ainekset hyvään Buli-uraan on mielestäni olemassa. Todennäköisesti mies pelaa kuitenkin ensi kaudella muualla.

Gomez ja Sancho ovat niin kovan luokan lupauksia, että jos vaan pää ja kroppa kestävät, niin Dortmundin faneille on tiedossa paljon iloa parin seuraavan vuoden aikana, ennen siirtoja (takaisin) ökyihin.
MR11

Poissa Poissa


Vastaus #492 : 18.07.2018 klo 11:58:44

Huhujen mukaan BVB yrittää tarjota Schürrlea vaihdossa Wilfried Zahaan. En tässä hirveästi muuta iloa näe, kun flipperista eroon pääsyn, mutta tuskin Crystal Palace on niin tyhmä, että suorassa vaihdossa ottaisivat - ja toisaalta tuoko Zaha tarvittavan lisän ryhmään, jos päälle kasataan hirveä pino puntia?
B Watson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Crystal Palace, KuPS, Flamengo


Vastaus #493 : 18.07.2018 klo 12:55:55

hirveä pino puntia?

Palace tuskin Schürrlea arvostaa niin korkealle, että tuo tarvittava pino olisi BVB:n kannalta mitenkään mielekäs.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #494 : 18.07.2018 klo 17:21:46

Toljanin agentti on ilmoittanut, että suojatti ei ole siirtymässä mihinkään vaan yrittää lyödä läpi Dortmundissa. Tähän Toljanilla on kaikki oikeudet ja mies on viettänyt keltamustissa vasta kauden, mutta puolustajalle, joka ei osaa puolustaa on vaikea nähdä käyttöä Favrenkaan systeemissä. Joka tapauksessa uudistusprojekti pelaajiston suhteen on jäämässä tässä ikkunassa niin vaisuksi, kuin odottaa saattoi isoista otsikoista huolimatta.
El Hefe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Real Madrid, HJK, Guti


Vastaus #495 : 19.07.2018 klo 10:06:17

Oliko tuosta Achrafin lainasta paikallisessa mediassa mitään tarkennuksia?

2v laina ilman osto-optiota / option kanssa?
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #496 : 19.07.2018 klo 10:09:10

Ilman optiota.
MR11

Poissa Poissa


Vastaus #497 : 19.07.2018 klo 12:13:45

Ilman optiota.

Kuten yllä kirjoitettu, Dortmundilla on jonkinlainen etuosto-oikeus kirjattu lainadiiliin. Watzke ja kumppanit on ottanut paljon opiksi viime vuosista ja nykyisin ollaan melko tarkkoja näiden järkevyyden kanssa, sen verran menty metsään viime vuosina. Pelaajapolitiikassa on nähtävissä Sammerin kädenjälki ja myös pelaajien ulospäin kauppaamisessa on selvästi kuunneltu miehen ajatuksia. Toki kuten aiemmin mainittu, kaikista eroon pääseminen ei ole ihan niin yksinkertaista.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #498 : 19.07.2018 klo 13:26:19

Kuten yllä kirjoitettu, Dortmundilla on jonkinlainen etuosto-oikeus kirjattu lainadiiliin.
Mulle on epäselvää, miten tämä etuoikeus käytännössä toimii. Hakimi siirtyy takaisin Madridiin, mikäli pelaa kahden vuoden ajan todella hyvin. Mikäli pelaa lupaavasti, niin Real Madrid luultavasti myy miehen takaisinosto-oikeudella tai ilman, Hakimin mieltymysten mukaan, sillä sopimusta on tuolloin enää vuosi jäljellä. Dortmund tuskin tuolloin hankkii miestä millään klasuuleilla, mutta voi hyvinkin hankkia omakseen - mikäli pelaaja näin haluaa. Ja tämä juuri on pointtini, ei Dortmundin etuoikeudella ole mitään käytännön merkitystä, sillä kauppaan vaaditaan pelaajan suostumus. Mikäli pelaajalle riittää kaksi vuotta Dortmundissa, niin Perezin puhelu Sevillan siirtosummaan liittyen Watzkelle ei ole minkään arvoinen.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #499 : 21.07.2018 klo 11:24:18

Ihmeiden aika ei ole ohi. Flipperi puuttui eilisestä treenihöntsästä, koska hänet oli vapautettu sopimusneuvotteluihin toisen seuran kanssa. En kyllä usko ennen kuin on nimet paperissa. Mies taitaa nauttia suorituksiin nähden sen verran kovaa liksaa, että vaikea nähdä kenenkään muun suostuvan lähellekään samaa. Jos joku mielenhäiriössä erehtyisi pulittamaan parikymppiä, kyseessä olisi kaikkien aikojen paikkaus kaikkien aikojen floppihankinnasta.

 
Sivuja: 1 ... 19 [20] 21
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines