FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.03.2019 klo 09:44:55 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 4 [5] 6 ... 9
 
Kirjoittaja Aihe: S.S. Lazio 2017-2018  (Luettu 63329 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #100 : 27.02.2018 klo 18:38:43

Taloudellinen tilanne on vaan paranemaan päin ja tärkeintä tosiaan on että se on vakaalla pohjalla. Lotito on kyllä tehnyt miehen työn tämän eteen, kun tuli seuran presidentiksi vuonna 2004, jolloin seura oli konkurssikypsä. Helpompi ratkaisu aikanaan olisi ollut vaan tehdä "Napolit tai Fiorentinat", seura konkurssiin ja lähteä taas alatasoilta kipuamaan ylöspäin. Mutta mies päätti maksaa velat 20 vuoden maksuajalla ja tervehdyttää samalla seuran taloudellisen pohjan, jossa on onnistuttu. Velat on siis maksettu muutaman vuoden päästä ja resurssit nousevat vuosi toisensa jälkeen isommiksi.

Tietenkin jo etukäteen harmittaa Sergejn todennäköinen lähtö, mutta sillä saadaan taas rahaa kunnolla kassaan ja jos se CL-paikka vielä saadaan kauden päätteksi, niin lähtökohdat ensikauteen ovat todella hyvät. Uusia vahvistuksia saadaan taas joukkueeseen ja saadaan entistä kovempi porukka jalkeille.

Kun käy Lotiton aikakauden tilinpitoa tarkemmin läpi niin kaikkiaan kahdestatoista tilinpäätöksestä vain kolme (2009/10 - 1,7 miljoonaa, 2012/13 - 5,9 miljoonaa ja 2015/16 - 12,6 miljoonaa) on ollut tappiollisia. Suurin osa on reippaat 10 miljoonaa voitollisia ja samoin tulee olemaan tämäkin kausi. Vaikkei tämä ole jalkapalloseuran itseistarkoitus, eikä Lotito ole kaikin tavoin esimerkillinen urheilujohtaja niin kyllä tämä kaikki arvon ansaitsee. Roomasta löytyy myös seura, joka on samassa ajassa päätynyt isoihin velkoihin ja harjoittanut siirtopolitiikkaa, jossa yhden kauden ihmeeseen ollaan valmiita käyttämään 40 miljoonaa. Siis saman verran kuin Tare käytti yhteensä Milinkovic-Saviciin, De Vrij'hin, Felipettoon ja Immobileen! Ja sarjataulukossa taistellaan täysin samoista sijoituksista. Joku kutsuisi tätä ihmeeksi, toiset rehellisemmin ammattitaidoksi.

Sergej'n tai ylipäänsä kenenkään muunkaan myyntiä en siis sinällään pelkää, en ainakaan niin kauaa kun Inzaghi ja Tare saavat tehdä työnsä rauhassa. Tarellahan on sopimus vain kesään 2018 asti. Aiemmin puhuttiin, että mies pohtisi siirtymistä muualle. Viimeksi kun asiaa kysyttiin häneltä tammikuussa albanialainen totesi, että jatkosopimus on pelkkä muodollisuus. Toivottavasti näin. Apujoukkoihin Tarelle on muuten ehdolla mies, jota parempaa en noihin tehtäviin keksi; Stefano Mauri. Maurihan läpäisi joulukuussa Covercianossa urheilutoimenjohtamisen kurssin ja lausui heti sen jälkeen, että hän odottaa Lotiton ja Taren puhelua. Entinen kapteeni olisi kyllä enemmän kuin tervetullut takaisin taloon kannattajien puolesta. Liittyisi organisaation sisällä samaan sarjaan hienojen taivaansinisten miesten Angelo Peruzzin (joukkueenjohtaja) ja Tommaso Rocchin (giovanissimin valmentaja) kanssa.

...

Huomenna sitten Milan, kovakuntoisempana kuin vielä silloin kuukausi sitten. Luultavasti maaleja on huhkittava vähintään kaksi, koska Gattuson järjestelmällinen vastaiskupeli tulee tuottamaan Inzaghin kolmen miehen linjalle isoja ongelmia. Parhaalla mahdollisella kokoonpanolla otteluun tullaan joka tapauksessa lähtemään. Odotettavissa on täydeltä Curvalta aplodeja myös vastapuolen taivaansiniselle Alessio Romagnolille.Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #101 : 10.03.2018 klo 15:27:50

7. rankkarilla ulos Coppasta, Dybalan maali 93. minuutilla täydellisesti puolustetussa ottelussa ja Ciruzzon tolppa 94. minuutilla torstaina. Toisinaan näin, toivottavasti ei enää kauaa. Onko kyseessä sitten puhtaasti sfiga vai joukkueen kokonaisvaltainen alavireisyys? Jotenkin tuntunut siltä, että hyökkäyssuuntaan liike on kangistunut siinä missä puolustuksessa Milania ja Juvea vastaan onnistuttiin hyvin. Myös muutama yksilö pelannut selvästi väsymykseltään perustasonsa alle viime ottelut (Sergej, Leiva, Luis Alberto). Tuttu totuus tästä Laziosta on, että ottelut voitetaan vain jos pelataan täydellisesti. Inhorealistinen tulospelaaminen ei onnistu, eikä tuomareista (Benatia vs. Leiva.. eh??) ole vieläkään sen suurempaa ammattimaista apua.

Otteluohjelma helpottaa sentään lähitulevaisuudessa hiukan. Cagliari, Bologna, Benevento ja Udinese vastassa sarjassa ennen derbyä. Huominen ehkä näistä hankalin, huomioiden myös sen, että Dynamo-ottelu vei jälleen voimia ja edessä on ensi viikolla jäätävä reissu Kiovaan.
Trezegoal

Paikalla Paikalla


Vastaus #102 : 16.03.2018 klo 00:03:36

Loistava tulos!
Jo Immobilen nimen takia tälle jengille toivon hyvää.
Grazie!
benmus

Poissa Poissa


Vastaus #103 : 16.03.2018 klo 14:40:08

Eilen hieno voitto ja tänään hyvä arpa. Salzburgia ei pidä aliarvioida mutta kyllä tästä pitää jatkoon mennä.

Ennen kautta ajattelin että hyvä jos sarjassa ollaan sijoilla 5-7 niin on hyvä mutta loistavan alkukauden jälkeen tämän hetkinen nelossija tuntuu pettymykseltä. Lazio on kyllä todistanu osaavansa pelata loistavaa futista mutta niin kuin monesti aiemmin lazio on kompuroinut pienempiä ja ennakkoon heikompia jengejä vastaan.
Nyt toivotaan alkukauden kaltaista meininkiä ja sarjasta chämppäri sija sekä Lyonista kannua!
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #104 : 16.03.2018 klo 17:51:01

Komein europelivoitto pitkiin aikoihin. Esitys oli viimeistelyä lukuun ottamatta fantastinen ja dominanssi totaalista. Lucas Leiva pelasi järjettömän hienon ottelun. Inzaghilta erinomainen haku perustaa peli Luis Alberton, Felipetton ja Immobilen pallollisen pelaamiseen, kun Sergej ja fyysinen pelote jäi pelistä pois. Tuosta on toivottavasti iloa jatkossakin, kun mietitään, miten toimia silloin kun on pakko tehdä maaleja. Ja vaikka Luiz Felipe on viime viikkoina maksanut oppirahoja niin pelasi kyllä eilen erittäin kypsän ja vakuuttavan ottelun. Näyttäisi tosiaan siltä, että nuori brassi on jyräämässä ohi Bastosin ja Wallacen Inzaghin papereissa.

Henkkoht. toivoin jotain muuta kuin Salzburgia, vaikka paperilla tarjolla oli paljon pahempia vastustajia. Vaikuttaa juuri sellaiselta joukkueelta (nuori, fyysisesti paremmassa kunnossa, hurjassa eurovireessä, erinomaisesti valmennettu ja samalla nimellisesti selvä altavastaaja), joille Euroopassa on ennenkin tiputtu, kun asenne on jäänyt puolivillaiseksi. Tällä kertaa heti ensimmäinen osaottelu otettava tosissaan, vaikka sitten sarjan kustannuksella. Puolivälierästä on enää verrattain lyhyt matka historiankirjoihin.

Sarjassa tarvitaan tällä hetkellä pelillisen venymiskyvyn lisäksi tuomaritoiminnan suunnanmuutos. Tämä on ollut niiltä osin täysin poikkeuksellinen kausi, eikä asiaa voi rummuttaa liikaa. Pelaajien, seurajohdon ja Inzaghin lausunnot ovat nähtyjen tuomioiden valossa täysin perusteltuja. Curva Nord on luvannut sunnuntaiksi mielenosoituksen FIGC:n tilojen eteen, kuten silloin aikoinaan vuosina 2000 ja 2004. Oikein.

Loppukevennyksenä Simoncinon, tifoson, lazialen, aitoa iloa eiliseltä apuvalmentaja Massimiliano Farrisin (hieno persoona muuten hänkin) kanssa. Taivaansininen vuoristorata tiivistettynä:
Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #105 : 28.03.2018 klo 12:00:11

Lotito lähettänyt pari miljoonaa matkustusrahaa afrikkalaismorsiamen matkakuluihin, kun olisi pitänyt maksaa De Vrijstä. Nyt kävi näin.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 0:4


Vastaus #106 : 28.03.2018 klo 14:20:49

"...kyl siinä oli Feyenoordin logo nurkassa!"...
mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW, Real Murcia


Vastaus #107 : 29.03.2018 klo 15:01:49

Sinne meni kesän siirtokassa :(
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #108 : 02.04.2018 klo 09:04:26

Paljonko tässä parit miljoonat afrikkalaismorsiamille tuntuu, koska rahaa on. 48,4 miljoonaa valmiina siirtokassassa jo ennen Sergej'n siirtoa.

http://www.iltempo.it/ss-lazio/2018/03/30/news/lazio-utile-di-48-4-milioni-di-euro-1058687/

Beneventosta voitto hetkellisten ongelmien kautta. Hyökkäyskalusto kirjoittaa historiallisia tehoja. Immobile on nyt virallisesti Lazion historian kaikkien aikojen maalintekijä yhdellä kaudella. Ciruzzon kaksi osumaa noitien verkkoon nostivat hänet ohi legendojen legendan "Long John" Chinaglian, jonka ennätys kaudelta 1973/74 oli 34 maalia. Immobilella on nyt kasassa 36 maalia (26 Serie A:ssa, 6 EL:ssa, 2 Coppassa ja 2 Supercoppassa) ja lisää tulossa. Samalla Luis Alberto on noussut yhdellätoista maalisyötöllään sarjan parhaaksi syöttökoneeksi. Tilastossa kakkosena on muuten Immobile, mikä kertoo oleellisen miehen monipuolisuudesta.

Inzaghilta kysyttiin ottelun jälkeen, näkeekö hän mahdolliseksi Luis Alberton, Felipe Andersonin (kapteeninnauha kädessä hetken sunnuntaina - aikamoinen luottamuksen osoitus) ja Sergej'n peluuttamisen yhdessä. Vastaus oli, että ei. Mielenkiintoinen tilanne kyllä sinällään, kun koko kolmikko on kunnossa ja kaikki parhaimmillaan sarjan parhaimmistoa paikoillaan.

Pelilliset ongelmat näyttävät olevan myös ennallaan puolustussuuntaan. Lucas Leiva pelaa elämänsä kautta keskikentän pohjalla (mistä tämä mies taikoo näitä upeita maalejakin tätä nykyä?), mutta se ei silti auta tarpeeksi kolmen miehen linjaa, joka on vähän väliä valtavissa ongelmissa. 10 miehen Beneventoa vastaan ei pitäisi päästää kahta maalia missään olosuhteissa. Inzaghi on vierittänyt syyn itselleen ja sille, että hän haluaa voittaa tyylillä, johon kuuluu systemaattinen hyökkäyspelin painottaminen. Vaikka tämä on toki totta niin kyllä yksilötasolla Wallace ja Bastos ovat selkeitä sylkykuppeja edelleen. Idealismi, Wallace ja Bastos eivät Laziota CL:ään tai EL:n voittoon vie. Jostain pitäisi löytää se balanssi peliin, jota siinä on myös 3-5-1-1-muodostelmalla pelatessa parhaimmillaan ollut (esim. vuoden takainen Coppan semifinaali).
benmus

Poissa Poissa


Vastaus #109 : 02.04.2018 klo 19:04:23

Inzaghilta kysyttiin ottelun jälkeen, näkeekö hän mahdolliseksi Luis Alberton, Felipe Andersonin (kapteeninnauha kädessä hetken sunnuntaina - aikamoinen luottamuksen osoitus) ja Sergej'n peluuttamisen yhdessä. Vastaus oli, että ei. Mielenkiintoinen tilanne kyllä sinällään, kun koko kolmikko on kunnossa ja kaikki parhaimmillaan sarjan parhaimmistoa paikoillaan.
Näytti tekevän ihan hyvää Felipettolle saada nauha käteen muuten niin turhauttavassa benevento ottelussa. Ehkä jopa liian hyvää kun mies näytti olevan mukana joka tilanteessa pelaten todella vapaassa roolissa, jota ei toivottavasti tule enään tapahtumaan. Muutenki Felipen mieli tuntuu vaihtelevan todella paljon heijastaen myös peliesityksiin. Ei taida näin kova kilpailutilanne sopia miehelle ja Inzaghi koittaa saada hänen mielen ylös tämmöisillä kapteenijutuilla.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 0:4


Vastaus #110 : 04.04.2018 klo 09:19:15Beneventosta voitto hetkellisten ongelmien kautta. Hyökkäyskalusto kirjoittaa historiallisia tehoja.

Mukava tuollaisia 2:1 tappiolta nousuja on kattoa vaikka ylivoimalla vedettiinkin.
Toivottavasti sama liito jatkuu huomenna Ylos
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #111 : 06.04.2018 klo 16:47:49

Kaikenlaista kuulee sanottavan Eurooppa-liigasta, yleensä sellaisilta louskuttajilta, jotka etsivät omia tekosyitään. Eilen kun katsoi Olimpicoa, jonka Tribuna Tevere ja koko pohjoispääty oli viimeistä paikkaa myöten täynnä huutamassa puolesta Lazion, oli aika nostaa amaronea tälle kilpailulle ja Inzaghin joukkueelle. Lulic totesi, että hän on harvoin koko pitkän uransa aikana pelannut vastaavassa ilmapiirissä. Ilmapiirissä, jossa tuomarivirheet (kuinkas muutenkaan...) saatiin käännettyä yhteiseksi voimavaraksi.

Ottelupari ei ole missään nimessä ohi. Olisi saattanut olla jos lopussa olisi painettu se viides sisään, joka jäi hyvin vähästä kiinni. Tunnelmat ovat kuitenkin luottavaiset ehkä juuri siksi, että pelaajat osoittivat kiitettävää venymiskykyä juuri silloin, kun taivas synkkeni (lahjarankkari ja epäonninen 2-2-maali). Erityisesti sitä osoittivat senaattorit Parolo (oliko siellä maalin edessä Roberto Bettega vai kuka?) ja Lulic. Erinomaisesti esiintyivät tapojensa mukaisesti myös Leiva, Anderson ja Immobile.


Näytti tekevän ihan hyvää Felipettolle saada nauha käteen muuten niin turhauttavassa benevento ottelussa. Ehkä jopa liian hyvää kun mies näytti olevan mukana joka tilanteessa pelaten todella vapaassa roolissa, jota ei toivottavasti tule enään tapahtumaan. Muutenki Felipen mieli tuntuu vaihtelevan todella paljon heijastaen myös peliesityksiin. Ei taida näin kova kilpailutilanne sopia miehelle ja Inzaghi koittaa saada hänen mielen ylös tämmöisillä kapteenijutuilla.

Felipetto on tosiaan mielialapelaajan arkkityyppi. Välillä masentaa, toisinaan (kuten eilen) kolmen puolustajan läpi tanssitaan ongelmitta, suu hymyssä. Nostan hattua Inzaghille tavasta, jolla hän on sitouttanut brassin joukkueeseen pienen välirikon jälkeen. Onhan mies aivan valtava voimavara penkiltä tullessaan. Saa Luis Alberto huhkia täysin tehoin jos meinaa jatkaa avauskokoonpanossa edelleen.


fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #112 : 07.04.2018 klo 14:44:40

Hieno tulos ensimmäisestä osaottelusta. Toisessa riittää tasuri tai jopa yhden maalin tappio, joten eiköhän tästä välieriin mennä. Siihen uskon vahvasti.
Etenkin ilmapiiri joukkueessa näyttää olevan huippua ja sitä on ilo katsella, kaikki puhaltaa yhteen hiileen.
Leiva on osoittautunut erinomaiseksi hankinnaksi, mies parantaa ottelusta toiseen ja jopa hienoja maaleja on alkanut syntyä. Sen vuoksi miehelle ollaankin ilmeisesti sorvaamassa uutta pidempää ja rahakkaampaa sopparia.
Luiz Felipelle tehtiin myös uusi sopimus pari viikkoa sitten vuoteen 2022 saakka, joka on myös hieno homma. Mielestäni mies pelasi jälleen hyvän ottelun Salzburgia vastaan ja kehitys jatkuu.
Huominen ottelu onkin sitten äärimmäisen tärkeä, jos meinataan pysyä chämppäri taistelussa mukana. Udinese on kyllä ollut melko heikko viimeaikoina, joten toivottavasti sieltä rutistetaan vierasvoitto.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #113 : 08.04.2018 klo 20:11:42

Isoja, isoja pisteitä Roomaan. Hetken sitä jo mietti, että josko tämä taiteilu Serie A:n ja EL:n kanssa kääntyy taas kerran siihen lopputulokseen, että voimavarat eivät yksinkertaisesti riitä. Inzaghi sanoi, ettei hän usko enää tässä vaiheessa kautta fyysiseen väsymykseen, mutta myönsi, että psyykkisesti tilanne on kuluttava joukkueelle, jossa eurokokemusta on verrattain harvoilla. Tänään esitys oli kuitenkin toisella puoliajalla todella hallittu, eikä edes puolustusvirheitä nähty.

Edessä on iso viikko. Kaikkien jalkoja tarvitaan, kun pelataan semifinaalipaikasta ja il capitolinosta. Sen näytti Inzaghi tänään vaihtamalla kentälle Murgian ja takomalla ottelun päätteeksi Caicedon rintaa, huutaen, että tärkeää työtä, miehelle jolla on kenties joukkueen epäkiitollisin tehtävä Ciruzzon varamiehenä.


Hieno tulos ensimmäisestä osaottelusta. Toisessa riittää tasuri tai jopa yhden maalin tappio, joten eiköhän tästä välieriin mennä. Siihen uskon vahvasti.
Etenkin ilmapiiri joukkueessa näyttää olevan huippua ja sitä on ilo katsella, kaikki puhaltaa yhteen hiileen.
Leiva on osoittautunut erinomaiseksi hankinnaksi, mies parantaa ottelusta toiseen ja jopa hienoja maaleja on alkanut syntyä. Sen vuoksi miehelle ollaankin ilmeisesti sorvaamassa uutta pidempää ja rahakkaampaa sopparia.
Luiz Felipelle tehtiin myös uusi sopimus pari viikkoa sitten vuoteen 2022 saakka, joka on myös hieno homma. Mielestäni mies pelasi jälleen hyvän ottelun Salzburgia vastaan ja kehitys jatkuu.
Huominen ottelu onkin sitten äärimmäisen tärkeä, jos meinataan pysyä chämppäri taistelussa mukana. Udinese on kyllä ollut melko heikko viimeaikoina, joten toivottavasti sieltä rutistetaan vierasvoitto.

Ilmapiiri nimenomaan. Solo contro tutti e tutto, jos niikseen tulee.

Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #114 : 12.04.2018 klo 23:12:22

Historiallinen romahdus, tyylitön lopetus hienolle euroseikkailulle. Strakosha muistutti hetken viimeisten päivien Marchettia ja samalla puolustuslinjalta totaalinen mahalasku, jopa Radua myöten. Vaikka otteluparissa oli valtavasti epäonneakin niin ei näin puolustaen voi pitemmälle juuri päästäkään. Oppikoot sitten jotain tästäkin.fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #115 : 13.04.2018 klo 12:52:27

Olipa surkeuden huippu. Totaalinen romahdus, surkeata puolustusta, ei vaan voi käsittää miten joukkue pystyy romahtamaan tolla tavalla. Ei tällä pelillä mitään chämppäri paikkaa lohkea. Katseet derbyyn, jossa kohdataan hurmoksessa oleva vastustaja. Ei todellakaan hyvältä vaikuta tällä hetkellä. On siinä Inzaghille pähkinä purtavaks, että miten toi porukka saadaan takas raiteille nöyryytyksen jälkeen.
Olpe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


Vastaus #116 : 13.04.2018 klo 13:31:36

Kaksi vuotta sitten Laziota nöyryytettiin UEL:ssä, mutta silloin Piolin komennossa kynnettiin myös Serie A:ssa ja peli ei luistanut. Eilen sattui lähes yhtä hirveä romahdus, vaikka joukkueella menee sarjassa hyvin, pelilliset esitykset ovat olleet hyviä kautta linjan ja moraali varmasti korkealla. Toivottavasti tämä yllätystappio ei kuitenkaan vaikuta joukkueen moraaliin, vaan korkeintaan sisuunnuttaa pelaajat, jotta viikonloppuna Derbyssä nähdään entistä nälkäisempi joukkue, joka ei tekisi suuria virheitä. Tosin tähän en luota pätkääkään, eikä asiaa auta sekään, että Roma on saanut huilata ja valmistautua kaksi päivää pidempään. Noh, ei tässä auta jäädä murehtimaan, vaan non mollare mai.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #117 : 16.04.2018 klo 15:32:33

Kyllähän tässä oli torstain jälkeen mahdollisuudet heittää kaikki hukkaan. Sitä pelkäsi suurin osa kannattajista ja samaan uskoi koiralauman tifoseria. Inzaghille pisteet siitä, että reagoi asioihin heti ja herätti henkiin yllämainitut arvot, sisun ja moraalin. Di Francescokin myönsi, että Lazio oli ottelussa aggresiivisempi ja määrätietoisempi. Salzburgin henkinen takaisku ja lyhyt valmistautumisaika eivät siis sikäli juuri näkyneet. Lopussa oltiin jo melkein ylikierroksilla, mutta ilman latausta ei olisi toisaalta tullut pistettäkään. Voittokin oli lopulta otettavissa, joskin lopputuloksena oikeutetuimmaksi jäi tasapeli.

Asia, joka tuottaa tällä hetkellä jatkuvia ongelmia on laitapelaajien alavireisyys. Marusic on ollut jo viikkoja hämmentävän staattinen, Lukaku vaihdosta tullessaan lähemmäs turha, Basta entistä hitaampi ja epävarma, Patric suoraan sanoen väärällä pelipaikalla. Lulic pelasi eilen huonosti, mutta huomioiden sen, että kapteeni on kärsinyt jatkuvista pikkuvammoista ja roikkunut silti avauksessa pakotettuna ja uhrimieltä osoittaen, tämä lienee ymmärrettävää. Koko ajan ei voida tulla keskeltä ja luottaa Alberton, Felipetton ja Sergej'n taitoihin. Ellei sitten isketä Felipe suoraan avauskokoonpanossa laituriksi? Tässä on pohdittavaa myös keskiviikon vaikealle Firenzen vierailulle.

Oli miten oli niin eilen, kuten aina stadionilla dominanssi oli totaalista, köykäistä ja puolityhjää eteläpäätyä vastaan:


Conti

Poissa Poissa


Vastaus #118 : 17.04.2018 klo 07:09:36

Mikä mahtaa olla tuo eläin keskellä Lazion logoa?
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #119 : 19.04.2018 klo 16:54:59

Cuore e palle! Vieläkin hymyilyttää eilinen. Tuomaristo suoraan helvetistä, firenzeläiset jotka huutavat kuola suusta valuen vaffanculoa Laziolle, stefano piolin (mussutti kenties loppussa Sergej'lle turhautumiaan, tietoisena siitä, ettei enää koskaan valmenna vastaavia pelaajia...) ruma naama, joka venähti illan lopuksi paralyysiin ja Lazio, joka ei luovuta koskaan. Huikea voitto kaikesta pahasta.

Inzaghi osoitti taas omaavansa tavallista italialaisvalmentajaa rohkeamman mielen. 20 minuutin jälkeen mies ottaa pois johtavan topparin ja laittaa tilalle Felipetton. Kuinkakohan moni tässä sarjassa tekisi samoin? Ja kun kentällä ovat yhdessä Ciruzzo, Felipetto ja Luis Alberto (käsittämätön ottelu spaniardilta) sen tietää, että tulosta tulee. Eilisestä muuten myös hatunnosto Caceresille, joka vaikutti puolustuslinjassa todella vahvalta.

Hyvän derbyn ja erinomaisen eilisen jälkeen näyttää siltä, että Salzburgin katastrofi ei ole jättänyt joukkueeseen muuta kuin entistä suuremman taistelutahdon. Eihän tämä nyt sitä poista, että EL:stä tiputtiin nololla ja brutaalilla tavalla, mutta balsami on ainakin vahvaa. Otteluohjelma on edelleen hankala. Vastaan ei tule yhtäkään seuraa, jolla ei olisi pelattavaa. Sampdoria, Torino ja Atalanta taistelevat europaikoista ja voivat olla pahimmillaan jokainen vuorollaan kompastuskivi. Crotonekaan tuskin on sarjapaikkaansa pelastanut/tippunut toiseksi viimeisellä kierroksella, joten siellä joudutaan huhkimaan todella tiiviisti. Sen jälkeen nähtäväksi jää, mitkä ovat asetelmat Interiä vastaan pelattavaan finaaliin.

Mikä mahtaa olla tuo eläin keskellä Lazion logoa?


Se, minkä Fortunato Ballerini ja kumppanit valitsivat edustamaan Laziota yli sata vuotta sitten. Ajatuksena oli "l'aquila è Roma", "kotka on yhtä kuin Rooma". Ja näinhän se historiallisesti onkin. Antiikin Roomassa kotka edusti ensin Juppiteria ja Gaius Mariuksen uudistusten jälkeen se asetettiin kaikkien legioonien kärkeen, yhteiseksi symboliksi. Sillä paikalla se säilyi imperiumin loppuun asti. Romulus & Remus susiäitinsä kanssa oli muuten jälkijättöinen keksintö kaupungin symboliksi, jota ei käytetty juuri missään yhteydessä antiikin aikana tai sen jälkeenkään.


Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 0:4


Vastaus #120 : 19.04.2018 klo 19:54:45

Upea voitto eilen.Ylos

Tuota kotkan asentoa/muotoa piti itsekin tv-kuvasta pitkään siristellä... näytti tuhruisella streamilla enemmin ahmalta. Tässä paremmin esillä:

fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #121 : 21.04.2018 klo 18:41:41

Mieletön matsi oli! 2-0 tilanteessa olin jo heittänyt kirveen kaivoon, mutta pelaajat ei. Henkinen kantti on sittenkin kovempi joukkueella mitä oletin, hyvä näin.
Huomenna Sampdoriaa vastaan erittäin tärkeä ottelu, kuten kaikki loppukauden ottelut, jos meinataan pysyä chämppäri taistossa mukana. Luottavaisena odotan voittoa, vire joukkueessa on hyvä.
Toivottavasti nähtäisiin myös Caceres avauksessa tällä kertaa, Luiz Felipen sijaan. Mielestäni Caceres on joka pelaamassa ottelussaan ollut hyvä, parempi kuin Bastos ja Luiz Felipekin. En oikein välillä ymmärrä Luiz Felipen (pakko) peluuttamista. Mies on ihan hyvä tai ok, mutta ei mielestäni aja minun näkemien otteluiden perusteella Cacereksen ohi. Ehkä se on vaan sitten Inzaghin tapa valmistella miestä De Vrij jälkeiseen aikaan, kuka tietää.
migi111

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Serie-A yleisesti


Vastaus #122 : 22.04.2018 klo 20:52:48

Lazio oli liekeissä tänään. Pisti myös silmään, että yleisöä oli todella mukavasti Olympicolla....melkein yhtä paljon kuin derbyssä (jonka 15k tyhjää paikkaa on edelleen mysteeri)
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #123 : 25.04.2018 klo 16:10:15

Liekeissä oltiin ja totisesti täysi Olimpico oli ja on mahtava näky. Tällä kaudella on enää jäljellä kaksi kotiottelua, joista kumpaankin tarvitaan 50 000 taivaansinisen edustus. Joukkue on sen jo kauan sitten ansainnut. Derbyssähän nuo tyhjät paikat painottuivat Roman päätyyn.

Sampdoriaa vastaan Sergej nousi taas räjähdysmäisesti otsikoihin. Hetken olikin jo hiljempaa, kun vammat ja pelituntuman puute näkyivät. Silti huomionarvoista, että pelatessaan huonostikin Sergej on valtava apu joukkueelle jo pelkästään fyysisyydellään. Luultavasti Inzaghi on useaan otteeseen kelannut Salzburg-otteluun ja hetkeen, jolloin hän vaihtoi Sergej'n pois. Siitähän se todellinen alamäki alkoi. Sergej'n lisäksi viikonlopusta isot kiitokset taas kerran Radulle, joka dominoi puolustuslinjaa, mutta onnistui myös hyökkäyssuuntaan erinomaisesti. Ainoa miinus oli oikeastaan Parolon loukkaantuminen. Saa nähdä tarkoittaako se Lulicin siirtymistä keskelle ja Lukakun aloituspaikkaa laidasta vai sittenkin paluuta Murgiaan.

Toivottavasti nähtäisiin myös Caceres avauksessa tällä kertaa, Luiz Felipen sijaan. Mielestäni Caceres on joka pelaamassa ottelussaan ollut hyvä, parempi kuin Bastos ja Luiz Felipekin. En oikein välillä ymmärrä Luiz Felipen (pakko) peluuttamista. Mies on ihan hyvä tai ok, mutta ei mielestäni aja minun näkemien otteluiden perusteella Cacereksen ohi. Ehkä se on vaan sitten Inzaghin tapa valmistella miestä De Vrij jälkeiseen aikaan, kuka tietää.

Caceres on ollut kyllä hyvä. Ongelmana (kuten läpi miehen koko uran) ovat olleet nämä eriasteiset vammat. Täysikuntoisena uruguaylainen on lähes täydellinen vaihtoehto nimenomaisesti kolmen miehen linjaan, jossa laidat myös nousevat ajoittain hyökkäyksien tueksi. Luiz Felipen uskonkin ensisijaisesti ajaneen Bastosin ja Wallacen ohi, ei ehkä niinkään Caceresin. Kun Inzaghilta kysyttiin brassista, hän totesi olleensa täysin yllättynyt siitä, miten valmis pelaaja Felipe on. Virheitä on sattunut ja sattuu varmaan jatkossakin noin nuorelle topparille, mutta kyllä hän on minusta jo nyt vaikuttanut paljon paremmalta kuin esimerkiksi Hoedt debyyttikaudellaan, josta ei sitten mennyt pitkä aika siihen, että hollantilaisesta ulosmitattiin 18 miljoonan euron myyntisumma.

...

Sarjassa on jäljellä siis enää neljä kierrosta. Seuraavaksi Torinoon - haastava paikka sekin. Aika paljon vartijana tässä on myös Juventus. Jos Juventus sisuuntuu ja palaa tasolleen se vie pisteitä sekä Interiltä että Romalta. Muutoin pistemenetyksiä en juuri ennusta Romalle koko loppukaudesta ja Interillekin vasta sitten viimeiseltä kierrokselta. Näillä asetelmilla jännitys päättyy vasta puolenyön aikoihin 20.5.
mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW, Real Murcia


Vastaus #124 : 26.04.2018 klo 16:36:14

Sen verran hienosti on kyllä joukkue pelannut ja taistellut pitkin kautta ettei tässä auta, kun lähteä paikan päälle väijymään Atalanta ja inter pelit.
« Viimeksi muokattu: 27.04.2018 klo 14:15:28 kirjoittanut mikitsi »

 
Sivuja: 1 ... 4 [5] 6 ... 9
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines