FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.05.2018 klo 21:46:01 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisturnaus 2018, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 5 [6]
 
Kirjoittaja Aihe: S.S. Lazio 2017-2018  (Luettu 42102 kertaa)
2 jäsentä ja 5 vierasta katselee tätä aihetta.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #125 : 30.04.2018 klo 03:45:49

https://www.youtube.com/watch?v=6KNhMSbnPN0

Voidaan pilkkujakin heittää hukkaan ?  No pääsasia, että voitto tuli, Sergej!!!  
« Viimeksi muokattu: 30.04.2018 klo 04:25:58 kirjoittanut fads »
mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Società Sportiva Lazio, Ponnistus, FCW


Vastaus #126 : 30.04.2018 klo 08:52:32

Elintärkeä voitto jälleen! Immobile toivottavasti on pelikunnossa interiä vastaan.
Olpe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


Vastaus #127 : 30.04.2018 klo 15:13:18

Viimeksi kun itse tänne kirjoitin, murehdin sitä, että kuinka joukkue ottaa UEL:sta putoamisen ja kuinka energiatasot riittävät Derbyyn vain parin päivän latautumisella verrattuna kilpailijan selvästi pidempään taukoon, mutta aivan turhaan. Lazio oli sekä taisteleva että sisukas Derbyssa ja parempi joukkue aina punaiseen korttiin asti. Tämän jälkeen otteet ovat näyttäneet taas yhä vain paremmilta ja saaliina on pelkkiä voittoja, joten jotain tuo UEL:sta putoaminen sai aikaan. Fiorentinaa vastaan näytti heikolta, mutta joukkue taisteli upeasti Alberton johdolla voittoon. Sampdoriaa vastaan joukkue oli suorastaan ylivoimainen ja 4-0 tulos lähinnä mairittelee häviäjiä. Eilen Torinoa vastaan tärkeät kolme pistettä SMS:n hyvällä pelillä.

Ja juuri näihin muutamaan yksilöön haluankin paneutua nyt. Luis Alberto aloitti kauden upeasti ollen sarjan paras pelaaja ja maalisyöttöjä sekä maaleja tuli tasaisen tappavaan tahtiin. Joulun jälkeen oli hieman heikompi jakso ja se näkyi myös Immobilen maalisarakkeessa ja koko joukkueen turhautumisessa. Ehkä vasta noin kuukausi sitten saimme takaisin sen syksyisen Alberton, vaikka otteet eivät ehkä ihan niin maagisia olleet, mutta saaliina silti syöttöjä ja maaleja lähes joka pelissä. Onneksi kuitenkin Felipe Anderson sai viimein omasta vireestään kiinni tuossa Alberton suvantovaiheessa ja toi nopeudellaan jotain uutta hyökkäykseen. Myös Sergejllä oli vaikeaa pienten loukkaantumisten kanssa, mutta nyt muutamassa viime pelissä on jälleen nähty dominoivia suorituksia. Toki kärjessä on vielä Immobile, joka jaksaa pelistä toiseen ja tekee tasaisen tappavaan tahtiin maaleja. Tai jaksoi aina eiliseen peliin asti, jossa paukahti takareisi ja ilmeisesti noin 15 päivää huilia ja ehkä kunnossa kauden viimeiseen otteluun Interiä vastaan. Ehkä. Mutta mielestäni etenkin nämä kolme hyökkäävää pelaajaa Immobilen alla ovat se syy, miksi Laziolla menee tällä hetkellä niin hyvin. Ja näidenkin takana sitä leveyttä löytyy Nanin muodossa. Inzaghilla on kyllä mahtava tilanne hyökkäyspään osalta ja hieman jo pelottaa, että mitä kesä tuo tullessaan siirtorintamalla. Itse haluaisin toivoa, että LA, SMS ja FA kaikki pysyvät seurassa, mutta ottajia riittää ja suuria tarjouksia on varmasti Taren pöydällä. Loppujen lopuksihan se on täysin pelaajien tahdosta kiinni ja kukapa voisi vastustaa vaikkapa Barcan kutsua, mutta rahallisesti Lazion ei siis ole pakko myydä. Etenkään jos Lazio sinne UCL:ään pääsee.
« Viimeksi muokattu: 30.04.2018 klo 15:18:34 kirjoittanut Olpe »
uno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


Vastaus #128 : 30.04.2018 klo 20:31:41

Kirjoitellaanpa myös hieman omia näkemyksiä tästä kaudesta. Tilastot eivät tunnetusti valehtele ja yhteismaaliero 110-60 47:ssä ottelussa Serie A:ssa ja Eurooppaliigassa kertookin paljon Lazion kaudesta.

Hyökkäyspeliä on kieltämättä ollut todellinen ilo katsoa lähes koko kauden ajan. Inzaghin johdolla harjoituksissa ollaan käyty läpi erityisesti joukkueen murtautumisia ja vapauttavia lyhytsyöttöjä pienessä tilassa boksin rajalla, ja se jos joku näkyy itse otteluissa. Tehokas hyökkäyspeli etenkin viimeisellä kolmanneksella on usein jalkapallossa se kaikista vaikein osa-alue, mutta Luis Alberton ja Ciron johdolla on Laziolta läpi kauden löytynyt juonikkuuta juuri näissä viimeisissä murtavissa ratkaisuissa. Maalinteko on ollut uskomattoman helpon ja vaivattomankin näköistä.

Osin puolustuksen yksilövirheiden ja osin kolmen alakerran pelitaktiikan syytä on, että liikaa helppoja maaleja on kuitenkin päästetty. Etenkin vastustajan vastahyökkäykset kolmen topparin linjaa vastaan ovat aiheuttaneet todella suuren määrän harmaita hiuksia ja puhki purtuja takahampaita. (Tähän väliin onkin todettava, että mikäli uskomattoman miehekäs Lucas Leiva ei olisi pelannut taistellut tällä kaudella lazion kutospaikalla, ei Lazio löytyisi tällä hetkellä UCL-sijoilta. Niin uskomattoman tärkeästä palasesta on kyse. Leiva on korvannut Biglian ja enemmän.) Tämän kauden Lazion hyökkäys on ollut sen paras puolustus ja koko kauden onkin tuntunut siltä, että Lazio joutuu tekemään todella paljon enemmän töitä täyden pistepotin eteen kuin samoista sijoista taistelevat kilpailijansa. Todella pitkän saikin odotella ensimmäistä ''perinteistä ja helppoa'' 1-0 voittoa. Huikeat 35 kierrosta.

De Vrij lähtee ilmaiseksi kesällä ja hänelle on löydyttävä korvaaja. Luiz Felipe on noussut aloittavan topparin rooliin nopeammin kuin kukaan osasi odottaa, mutta vaikka nuorelta kundilta löytyykin rohkeutta ja itseluottamusta, niin etenkin ensikaudelle tarvitsisi puolustus vahvan ja kokeneen johtajan keskelle. Paljon on huhuttu Atleticon Godinia ja kieltämättä olisihan se upeaa nähdä sen tasoinen pelimies johtamassa taivaansinisten puolustusta. Lazion kausi on ollut niin onnistunut että lähes jokaista joukkueen jäsentä, seurajohtoa ja valmentajaa mukaan lukien, ollaan viemässä isompiin ympyröihin. Jos Lazio selvitytyy ensi kauden mestareiden liigaan, olisi elintärkeää pitää nykyinen runko. Isossa roolissa on kesän MM-kisat. Etenkin Sergejn onnistuessa niissä, voi hintalappu nousta todella suureksi. Lotiton pelaajamyyntien johdosta alati kasvavasta lompakosta olisi mieluisaa silti saada hiluja myös hankintoihin.
« Viimeksi muokattu: 30.04.2018 klo 22:17:51 kirjoittanut uno »
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #129 : 02.05.2018 klo 17:51:57

Kyllähän se siltä tuntui sunnuntaina, että joko tämä olisi CL-paikan osalta tässä? Joukkue pelasi niin hallitusti ja vähät välitti missatusta pilkusta ja Immobilen loukkaantumisesta, että tunnelma on väkisinkin luottavainen. Paikkoja oli taas yhteen 0-4-tulokseen, mutta Sirigu ja huono viimeistely vaivasivat. Oli muuten hyvä ottelu myös Murgialta, joka kipitti hyvin "parolomaisesti" kenttää ylös alas käyden pariin otteeseen lähellä maalintekoakin.

Jännitysmomentiksi jää nyt se, miten selvitään ilman Ciruzzoa (ja osin Radua, joka palaa vasta Inter-otteluun) huomioiden myös sen, että seuraavat kaksi vastustajaa ovat kuntopuntorin ehdotonta kärkipäätä. Täytyy todella toivoa, että Crotone voittaisi Veronassa ja siten jo lähes varmistaisi sarjapaikan. Sen nojalla motivaatiotaso romahtaisi calabrialaisilla sopivaan paikkaan.

Edellä on jo analysoitu hyvin Inzaghin pelitavan erinomaisuutta. Itselleni se avautuu ennen kaikkea kaikilla niillä tavoilla, joilla erityisesti joukkueen keskikenttä liikkuu pallottomana (erit. Sergej ja Murgia/Parolo), hyödyntää toistuvasti tyhjiä tiloja ja hyökkää moniulotteisesti (Leivan/ De Vrij'n pitkät avaukset, Luis Alberton peliäly ylempänä, laidat jotka ovat taas viime peleissä toimineet ja massiivinen erikoistilanneosaaminen). Inzaghin on luonut joukkueelle identiteetin, kuitenkin niin ettei ketään ole pakkoistutettu siihen. Tosin loppukauden ajan tilanteeseen tulee haasteita, kun kärjessä ei enää juokse Immobile, joka sopii pelityyliin täydellisesti. Caicedo ei ole huono pelaaja, mutta pelaa niin paljon selkä maaliin päin, lähinnä fysiikkaansa luottaen, ettei hänestä saa samaa juoksuvoimaa irti. Siksi en ihmettelisi jos tosiaan Nani tai Felipe Anderson nähdään vielä piikissä.

Kesän siirtoikkunaan CL-paikalla tulee olemaan luonnollisesti valtava vaikutus. Luulen, että sen kanssa vain De Vrij on aidosti menetetty tapaus. Sergej'n lähtö on seuraavaksi todennäköisin tapaus. Hinnan pitää liikkua MM-kisoista riippumatta 90 miljoonan tuolla puolen. Kuten Paolo Di Canio sanoi Torino-ottelun jälkeen "sanat loppuvat kesken, kun yritän kuvailla serbiä pelaajana". Luis Alberton (on muuten tällä hetkellä Euroopan suurten sarjojen kolmanneksi kovin maalisyöttömies) ja Immobilen kohdalla luulisin aiempien epäonnistumisten painavan vaakakupissa ennen kuin kumpikaan päättää lähteä. Lazio ja Inzaghi ovat tarjonneet kaksikolle paratiisinomaiset olosuhteet renessanssille. Siinä tapauksessa, että Inzaghi lähtisi (tästä ei ole tosin näkynyt yhtäkään luotettavaa huhua) tilanne tosin muuttuisi radikaalisti. Täytyy toivoa Sarrille ja Allegrille pitkää ikää seuroissaan...

mikitsille hyviä viikkoja taivaansiniseen Roomaan! I giardini di marzo haltuun sitten ennen matkaa.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #130 : 10.05.2018 klo 19:20:39

Viikossa ehti tapahtua sen verran, että luottamus on jossain määrin karissut. Loukkaantumiset ovat iskeneet käytännössä kaikkiin osa-alueisiin ja Luis Alberton poistuminen kentältä alkoi olla jo joukkueelle liikaa. Kaikkia kunnia Atalantalle, fantastiselle joukkueelle, mutta kyllä sunnuntaina annettiin myös paljon turhauttavaa tasoitusta. Ottelun aikana selvisi sekin, ettei Caicedo ole 90-minuutin kunnossa, mikä johti siihen, että lopulta kärjessä heilui Sergej. Radu palaa Crotonessa kokoonpanoon, mutta muista ei tiedä senkään vertaa pelaavatko he "finaalissa" Interiä vastaan. Luis Alberto lähes varmasti ei, Parolo ja Immobile ehkä.

Väsymys ja loukkaantumiset ovat ymmärrettäviä. Joukkue on pelannut 53 ottelua (hieman huvittavia siihen nähden nämä Interin pelaajien viime aikaiset ulostulot siitä, miten he ansaitsevat nykynäytöillään neljännen sijan...), joista käytännössä kaikki täydellä intensiteetillä. Loppuun pitäisi nyt jaksaa vaikka pyhällä hengellä. Sikäli tasapeli Atalantaa vastaan ei ollut huono, että kahdesta jäljellä olevasta ottelusta CL:ään saattavat riittää kaksi tasapeliä, olettaen siis ettei Inter teurasta lomailevaa Sassuoloa ratkaisevan maalieron puolesta 6-0 (mikä ei muuten vedonlyöntisivustojen mukaan vaikuta kovin mahdottomalta...). Crotonessa edessä on itsessään melkoinen savotta, tietäen loppuunmyydyn kotistadionin ja tippumista vastaan taistelevan joukkueen merkityksen tässä vaiheessa kautta. Isojen pelaajien, ennen kaikkea Lulicin, Leivan ja Radun on syytä nousta henkisesti esiin.

Interiä vastaan pelattavaan otteluun on jo nyt myyty lähemmäs 50 000 lippua. Curva Maestrellikin täyttyy hyvää tahtia. 60 000 silmäparia tulee seuraamaan ottelussa  erityisesti tiukasti De Vrij'ta (ja tuomaristoa). Jos pitäisi paikkansa, että hollantilainen on allekirjoittanut jo sopimuksen Interiin niin tilanne on kieltämättä perverssi. Lieneekö edessä penkitys?
Olpe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


Vastaus #131 : 11.05.2018 klo 14:23:33

De Vrijin tilannehan on ollut käytännössä selviö jo tammikuun siirtoikkunan sulkeutumisen jälkeen, joten ainakaan itse en jaksa enää siitä suurempaa pulttia vetää. Mielestäni de Vrij on hoitanut tonttinsa kiitettävästi ja ollut ammattimies, joten en usko, että linja muuttuisi edes Interia vastaan. Hän on kuitenkin Lazion mies, jolle maksetaan palkkaa Lazion pelipaidassa pelaamisesta, oli siellä vastassa kuka tahansa. Eli siis de Vrij vaan kentälle molemmissa peleissä ja katsotaan mihin se riittää.

Siinä kohtaa kun Luis Alberto loukkaantui, ajattelin vielä, että eihän tässä ole suurempaa hätää, koska Anderson on ollut loistava korvaaja ja penkiltä löytyy vielä Nani, joka on ollut tehokas vaihtopelaaja. Mutta jotain kentällä tapahtui silti, koska joukkue ei saanut käytännössä mitään aikaan ja Atalanta olisi ansainnut voittaa ja vain Strakosha sekä tuuri estivät Atalantan maalin. Eli seuraavaan peliin Inzaghin olisi saatava pelaajissa aikaan henkistä kasvua ja luottoa, että ei tässä ole mitään hätää ja nykyisilläkin pelaajilla UCL-paikka hoidetaan kotiin. Crotone, jolla on vielä pelattavaa, vieraissa ei kylläkään ole helppo tehtävä, sen osoittaa jo viime kauden viimeinen pelikin. Silti luottoa löytyy, että Lazio UCL:ssa pelaa ensi kaudella.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #132 : 12.05.2018 klo 20:43:44

De Vrijn lähtö on toki ollut selviö, mutta osoite ei kuitenkaan. Tähän asti mies on saanut olla asian kanssa Olimpicolla rauhassa, mutta ensi viikolla paine tulee olemaan melkoinen. Taren mukaan De Vrij pelaa, ehdottomasti. Inzaghi antoi hiukan monisanaisemmin ymmärtää samoin. En yllättyisi jos hollantilaiselle keksittäisiin kuitenkin lopulta sopiva vamma, eikä hän sen turvin kentälle astuisi. Tosiasia on, että jos De Vrij tekee ottelussa yhdenkin sinällään tahattoman virheen, puhumattakaan selvistä maaliin johtavista virheistä, niin hän joutuisi nopeasti aikaistamaan muuttoaan Milanoon henkilökohtaista hyvinvointiaan silmälläpitäen. Samalla tosiasia on totta kai myös se, että ilman De Vrijta puolustuslinjalta tippuu pohja. Jos, luoja tältä varjele, Leiva ottaisi Crotonessa pelikieltoon johtavan varoituksen niin sitten oltaisiin puolutussuuntaan kieltämättä melkoisen harjoituksen edessä. Wallace ja Di Gennaro luutimaan Icardin eteen - tulos lienee arvattavissa.

Onneksi nyt näyttäisi siltä, ettei tuota Inter-ottelua ainakaan aikaisteta päivällä. Tätähän Lazio on vastustanut ymmärrettävistä syistä. Ajankohtien rukkaus tässä vaiheessa on ylipäänsä omituista ja tällä kertaa Laziolle poikkeuksellisen vahingollista, koska Immobilen, Parolon ja Magic Luisin pelikunto voi olla hyvinkin kiinni yhdestä päivästä.

Menipä mollivoittoiseksi. Olpen tavoin iskettävä usko Inzaghiin, mieheen, joka on jo usein aiemmin todistanut, että kun muut horjuvat hän nostattaa grupponsa tason ylemmäs olosuhteista riippumatta. Raporttien mukaan Atalanta -ottelun jälkeen pukukopissa vieraili myäs puheen pitänyt Angelo Peruzzi, joka valoi uskoi pelaajiin; ottakaa se, minkä ansaitsette. Sant'Angelo viitoittamaa tietä eteenpäin siis.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #133 : 13.05.2018 klo 00:21:51

Huomenna voitto niin Chämppäri paikka on selvä. Suuret kiitokset Sassuolo! Tasurillakin kolmen pisteen kaula Interiin, tosin ei kannata jättää viimesen kortin varaan. Helppo ottelu ei tosin tule olemaan, kun Crotone varmasti pistää kaiken likoon taistelussa putoamista vastaan. Luotto on kuitenkin kova, että huomenna voitto otetaan ja sinetöidään paikka chämppäriin.
Avanti Lazio!
uno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


Vastaus #134 : 13.05.2018 klo 15:06:18

Tosiaan, aikamoisen lahjan taikoi Sassuolo eilen.

Pakkovoitto edessä, mikäli paikka sieniliigassa halutaan varmistaa ennen kauden päättävää Inter-matsia. Kuten todettua, maalierolla ei tässä kohtaa enää ole merkitystä. Mikäli tänään jäädään ilman täyttä pistepottia, painelee Inter mestareiden liigaan ainoastaan voittamalla viimeisen pelin. Nyt on sen verran mehukas paikka ottaa se tarvittava voitto, että mikään muu tulos ei kelpaa.

Ennakkoon voisi kuvitella, että Felipe Andersonilla on tänään hyökkäyksessä suurempi rooli kuin kertaakaan tämän kauden aikana. Toivotaan, että Brasilialainen vastaa huutoon ja onnistuu puhkomaan Crotonen puolustuksen kuljetuksillaan, syötöillään ja harhautuksillaan. Felipe oli Atalanta-pelissä ainoa, joka sai toisella puoliajalla vaaratilanteita aikaan. Usein juurikin kuljetuksiensa johdosta.

Bonusta olisi myös se, ettei sairaslista enää kasvaisi.

Edit. Basta, Wallace ja Murgia samaan aikaan avauksessa ei aiheuta riemun kiljahduksia etukäteen..
« Viimeksi muokattu: 13.05.2018 klo 15:19:52 kirjoittanut uno »
FC Apollo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, Iiro Aalto, Taiwo


Vastaus #135 : 13.05.2018 klo 18:02:48

Vituiksihan se meni..
uno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


Vastaus #136 : 13.05.2018 klo 18:07:12

Toivotaan, että Brasilialainen vastaa huutoon

.. Vaan eipä vastannut. Surkea ottelu.

Inzaghin vaihdot ihmetyttää. Jälleen. Lisäanalyysit ehkä myöhemmin.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #137 : 14.05.2018 klo 17:36:44

Tiukaksi menee taistelu viimeisestä paikasti sieniliigaan. Täytyy vaan toivoa että ihme tapahtuu ja molemmat Immobile sekä Parolo olisivat kunnossa viimeiseen ja ratkaisevaan otteluun Interiä vastaan. Jos ei, niin vaikeaksi menee. Tasuri tietty riittää ja himassa pelataan, niin paineet on kyllä enemmän Interin puolella.

Mielenkiintoinen on myös De Vrij tilanne, pelasiko mies eilen Crotonea vastaan viimeisen ottelunsa Lazion paidassa? Sopimusta Interin kanssa ei ole missään kuitenkaan julkaistu ja kyseessä voi olla edelleenkin vain mediapeliä. Näin tulin ymmärretyksi Taren pienimuotoisesta avautumisesta.
Inzaghilta myös kysyttiin pelaako De Vrij Interiä vastaan, johon vastaus oli että "arvioidaan viikolla mikä on tilanne ja pelikiellossa Crotoneaa vastaan ollut Luiz Felipe on vaihtoehto avaukseen". Itse luulen että De Vrij nähdään avauksessa, koska mies on edelleen joukkueen paras puolustaja. No, jäänee nähtäväksi miten tulee käymään.

Luotto on kuitenkin kova että voitto tai tasuri otetaan Interiä vastaan ja 4 sija otetaan.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #138 : 18.05.2018 klo 15:44:50

Loistavia uutisia muodossa Immobile, mies on peli kunnossa Interiä vastaan. Ainoastaan Parolo ja Luis Alberto, eivät siis ehdi kuntoutua.
Kaikki näyttää taas paremmalta. De Vrij on kaikesta päätellen myös avauksessa, se onkin mielenkiintoista seurattavaa. Vaikka mies itse vakuuttaa, että kaikki pistetään likoon. Hieman kuitenkin pelottaa, jos psyyke kuitenkin pettää ja ajatukset alkavat harhailemaan sopivasti vastustajan kannalta. Toivottavati näin ei kuitenkaan tule käymään.

Loppuunmyyty Olimpico on myös harvinainen tapaus, milloin viimeksi? Kuuma ja hieno ottelu tiedossa tunnelmaltaan, joka sopii kauden päättävään kiihkeään taisteluun paikasta chämppäriin.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #139 : tänään kello 16:04:09

Näin siinä sitten kävi, maalin päähän jäi 4 sija. Uskomaton romahdus jälleen viimeisellä 15 minuutilla, kuten salsburgia vastaan puolivälierissä.
Onko Inzaghin pelitapa sittenkin liian kuluttava tälle joukkueelle, kun kunto ei kestä 90 min. Tietenkin loukkaantumiset ovat vieneet oman osansa.
En heittäisi syytä De Vrij niskaan, vaikka aiheutti pilkun. Muuten mies pelasi niinkuin pitääkin. Lulic ei taas saa puhtaita papereita, kapteeni otti punaisen tossa vaiheessa peliä. Ei mitenkään hyväksyttävää. Inzaghille myös miinusta vaihdoista, heittää nyt Lukaku kentälle ja motivaationsa jo menettäneen Nanin. Ei mitään järkeä.
Kuitenkin kauden tavoite jokatapauksessa on saavutettu eli Eurooppa liiga paikka, mikä oli tavoitteena kun kauteen lähdettiin. Eli sinänsä ei ollut pettymys, mutta kirvelee kun noin lähelle jäi chämppäri paikka.
Nyt sitten keskittyminen joukkueen vahvistamiseen. Varmasti poistuvat pelaajat ovat siis Marchetti (joka on muutenkin jo kadonnut kuvasta) samoin Djordjevic, sekä De Vrij ja Nani. Sergej varmasti myydään jonnekin isolla rahalla ja ehkä myös Anderson.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #140 : tänään kello 21:37:37

Joskus toiste loppuanalyysi, työmatkat eivät tällä kertaa sille antaneet tilaa. fadsille kiitokset taivaansiniset lipun liehuttamisesta vaikealla loppusuoralla.

Joka tapauksessa, grazie ragazzi! Oltiin vartin päässä paratiisista, jonne Lazion ei ollut koskaan tarkoitus päästä, kun asiaa kysyttiin viime elokuussa kaikenlaisilta kellokkailta. Kausi päätetään yhtä pokaalia rikkaampina, huikean kaunista jalkapalloa tarjonneen ryhmän otteista kiitollisina. Joskus on kärsittävä, kuten Lazionkin historiasta tiedämme. 1998-99 se tarkoitti scudetton lipeämistä käsistä viime metreillä. Vuotta myöhemmin juhlittiin mestaruutta. 1998 hävittiin ainutkertaisena mahdollisuutena mainittu Uefa Cupin finaali Interille. Kaksi vuotta myöhemmin voitettiin sekin. Ja kuka tässä enää edes muistaa sitä, että vain lyhyt aika sitten seura meinasi kadota kartalta ja tippua pariin otteeseen Serie B:hen, vain noustakseen sinne, missä se taas on.Unici, laziali. Avanti!

 
Sivuja: 1 ... 5 [6]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines