FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.06.2018 klo 00:26:49 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisturnaus 2018, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 6 [7]
 
Kirjoittaja Aihe: S.S. Lazio 2017-2018  (Luettu 48065 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #150 : 14.06.2018 klo 00:04:59

Real Betisin vasemman laiturin Riza Durmisin kanssa on ilmeisesti päästy sopimukseen. Betisille maksetaan ilmeisesti noin 7 miljoonan korvaus. Tare raahaa näköjään lisää maanmiehiään joukkueeseen, tosin sillä nyt mitään väliä kunhan mies on riittävän hyvä.  Viime kaudella siis 24 peliä ja 2 maalia.

Kovasti myös huhuillaan Clubb Bruggen isokokoista brassikärkeä Wesleytä Lazioon, kuulemma pelaajan kanssa on jo päästy sopimukseen. Ei mitään havaintoa kaverin kyvyistä, mutta odotellaan tuleeko toteutumaan.

West Ham vääntää taas Andersonista, josta oltaisiin tiettävästi tehty 28 miljoonan tarjous + 8 miljoonaa bonuksineen, mutta ilmeisesti Lotito haluaa vähintään sen 40 miljoonaa, mikä on ihan oikein.

Proton tai Sprocatin sopimuksista taas ei ole kuulunut yhtään mitään, joten saa nähdä miten käy.

Djordjevic lähti siis vihdoin ja viimein, osoitteenaan Chievo. Tervemenoa, ei tule ikävä.
Olpe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


Vastaus #151 : 21.06.2018 klo 14:19:14

Tullut tässä pidettyä taas pidempää taukoa tänne kirjoittamisesta, koska en vain pystynyt kirjoittamaan mitään Inter-tappion jälkeen. Olen sellainen persoona, jota ei vituta helpolla ja tälläkään kertaa ei vituttanut, koska en anna tällaisten asioiden vaikuttaa elämääni. Mutta se olo tuon tappion jälkeen oli karuin fiilis, jonka olen ikinä tuntenut Lazio-kannattajana, niin tyhjä ja pettynyt olo, ettei sitä oikein pysty edes sanoilla kuvaamaan. Derby-tappiot tai viime vuosien rumat UEL:stä putoamiset eivät ole olleet mitään tuohon verrattuna. Mutta elämä jatkuu ja ensi kaudella asiat voivat olla taas toisin.

Sinänsä mielenkiintoista on se, että Laziolla on huhujen mukaan hyvinkin suuri budjetti tälle kesälle ilman mitään myyntejä (40-50 miljoonaa tyypillisen 15-20 miljoonan sijasta), joten UCL:stä putoaminen ei sinänsä vaikuta mihinkään mitään. Korkeintaan voidaan ajatella, että jotkut potentiaaliset hankinnat eivät välttämättä tulekaan, kun Laziolla ei ole tarjota UCL:ää, mutta sitä kukaan ei tiedä varmaksi, että olisiko Lotito ja Tare sellaisia pelaajia edes yrittäneet hankkia. Sillä nytkin kesän ensimmäinen hankinta on vasenpana pakkina pelaava Riza Durmisi. Tai tulee olemaan, ellei aamulla suoritetussa lääkärintarkastuksessa löydy jotain erikoista, koska virallisesti tätä ei ole vielä siis varmistettu. Ilmeisesti todella taitava pelaaja ylöspäin, mutta jolle ei pitäisi tulla samanlaisia puolustuspään virheitä kuin Lukakulla. Eli selvästi hieman tuntemattomampi täsmähaku vasempaan laitaan ja vain 6,5 miljoonalla eurolla - hyvin tyypillinen Taren hankinta siis. Tarkoittanee sitä, että Lukaku jatkaa muualla, ellei sitten huhut pidä paikkaansa, että Lulic siirtyisi keskikentän pelaajaksi, jolloin Durmisi olisi avaaja ja Lukaku hänen stunttinsa.

Huhujen mukaan Milinkovic-Savic olisi myös ostanut talon Roomasta, joten hänen lähtönsäkin näyttää yhä epävarmemmalta ja kuten Lotitokin on sanonut, niin Sergej ei ole myynnissä ja myynti tapahtuisi vain täysin absurdin tarjouksen sattuessa kohdalle. Onko tämä sitten vain vedättämistä, että Lotito saa ne viimeisetkin pennoset myyntihintaan vai voisiko pelaaja sittenkin jatkaa vielä Laziossa vähintään ensi kauden. SMS itse on hyvin tyytyväinen tilanteeseen Roomassa ja Laziossa, sopimusta on vielä 4 vuotta jäljellä ja nuorella pelaajalla on aikaa pelata niitä UCL-pelejä myöhemminkin. Eli itse kallistun siihen, että Sergej jatkaa Laziossa ensi kaudellakin.

De Vrij siis lähti, mutta itselleni ei jäänyt paha maku pelaajasta missään nimessä. Antoi kaikkensa ja oli Lazion paras toppari vuosikausiin, mutta sattuihan niitä virheitä hänellekin tämän tästä. Stefanin korvaaminen ei tule missään nimessä olemaan helppoa, mutta ei myöskään mahdotonta. Acerbia on pidetty suurimpana ehdokkaana, mutta Sassuolo pyytää Lotiton mielestä liikaa ja saa nähdä, että päästäänkö sopimukseen. Jotkin huhut kertovat, että Acerbin siirrossa toiseen suuntaan menisi Cataldi, jolle ei enää Roomasta paikkaa löydy ja täten rahallinen korvaus jäisi pienemmäksi. Acerbin lisäksi listoilla ovat olleet Belgian maajoukkuemies Boyata, joka ilmeisesti haluaa vaihtaa maisemaa ja joka olisi toinen tyypillinen Taren hankinta eli hieman tuntemattomampi ja suht edullinen pelaaja. Ja kolmantena ja kalleimpana Durmisin maajoukkuekaveri Jannik Vestergaard.

Kuten fads onkin hyvin raportoinut, niin Andersonia ollaan viemässä kovaa kyytiä West Hamiin. Anderson onkin näistä "suurista" pelaajista se helpoiten uhrattavissa oleva, jos näin voidaan sanoa. Ja kerta siirtokorvauskin on siellä 35 miljoonan tuntumassa, niin mikäs siinä on myydessä, kun vuosi sitten nuoremmasta ja paremmasta pelaajasta saatiin vähemmän, joskin Keitalla olikin vain se vuosi sopimusta jäljellä. Andersonin korvaajasta on pyörinyt vaikka mitä huhuja, mutta mitään selkeää ykkössuosikkia ei vielä ole, mutta uskon, että 30-40 miljoonan euron siirtosumma jo tuon huhutun 40-50 miljoonan päälle takaa sen, että Lazio pystyy panostamaan tähän korvaajaan halutessaan merkittävästikin. Viimeisimpänä huhuna esimerkiksi on ollut 20-vuotias brassilupaus Lucas Paqueta, jonka hinnan huhutaan olevan 25-30 miljoonan tuntumassa.

Tällä hetkellä näyttää myös siltä, että Lazio olisi hankkinut 35-vuotiaan ja erittäin kokeneen Silvio Proton maalille Strakoshan varamieheksi. Vargic oli suuri pettymys Laziossa ja en voi edes käsittää, että hänestä maksettiin lähes kolme miljoonaa. Ei vakuuttanut kuulemma edes harjoituskentällä ja ei ihme, ettei saanut peliaikaa. Joten eiköhän Proto ole suuri harppaus ja anna Strakoshalle edes hieman kilpailua maalilla.

Hyökkäyspäässä LA ja Immobile jatkavat, onneksi. Mutta koska nuorta Wesleyta on niin paljon huhuttu Lazioon, niin näyttäisi siltä, että Caicedon tie johtaa muualle. Immobilen varamiehenä oleminen ei ole helppoa ja mielestäni Caicedo oli ihan kiitettävä. Wesley pitkänä pelaajana toisi ainakin erilaisen vaihtoehdon kärkeen, mutta pystyykö hän Immobilen poissaollessa tekemään niitä tärkeitä maaleja edes lähes samaan tahtiin - hieman epäilyttää, mutta se jää nähtäväksi.

Eli näillä näkymin avauskokoonpano tulisi olemaan käytännössä hyvin lähelle samaa kuin viime kaudella ja etenkin avainpelaajat Immobile, LA ja SMS (ehkä) näyttäisivät jäävän, mutta puolustukseen ja laidoille sitten vahvistuksia ja penkille leveyttä. Itse toivoisin vielä keskikentälle Parolon tilalle uutta avauksen pelaajaa tai vähintään vaihtopelaajaa, joka pystyisi stunttaamaan Leivaa/Paroloa vähän paremmin kuin mihin Murgia tai Di Gennaro (kuka edes muistaa häntä?) pystyivät.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #152 : 22.06.2018 klo 19:16:25Ensimmäinen vahvistus lyöty lukkoon.
Lainaus
Eli selvästi hieman tuntemattomampi täsmähaku vasempaan laitaan ja vain 6,5 miljoonalla eurolla - hyvin tyypillinen Taren hankinta siis. Tarkoittanee sitä, että Lukaku jatkaa muualla, ellei sitten huhut pidä paikkaansa, että Lulic siirtyisi keskikentän pelaajaksi, jolloin Durmisi olisi avaaja ja Lukaku hänen stunttinsa.
Jotakuinkin näin itsekin arvioin tilanteen. Luulen että Lukaku jatkaa, koska muita vaihtoehtoja sinne vasemmalle laidalle ei ole.

West Hamin kanssa ollaan jo melkein päästy siirtokorvauksesta sopimukseen Andersonista. Todella pienestä enää kiinni koko siirto. Kyse on nimenomaan siitä että West Ham todella haluaa Andersonin ja tekee kaikkensa saadakseen miehen.

 
Sivuja: 1 ... 6 [7]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines