FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.03.2019 klo 19:11:18 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 [2] 3 ... 9
 
Kirjoittaja Aihe: S.S. Lazio 2017-2018  (Luettu 63356 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Olpe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


Vastaus #25 : 25.08.2017 klo 14:00:53

UEL-lohkot arvottiin ja Lazio pääsi K-lohkoon hyvin Keski-Eurooppalaispainotteiseen porukkaan, kun mukana ovat Ranskan Nizza, Belgian Zulte Waregem and Hollannin Vitesse. Ainakin lentomatkat ovat lyhyitä ja Lazio vältti pahat Itä-Euroopan reissut. Vähintään toinen sija tuosta pitäisi napata ja Balotellin Nizza voi olla paha vastus, jos lähtevät ykkösporukalla liikenteeseen.
LeoLeone

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1922, 1927


Vastaus #26 : 25.08.2017 klo 15:23:44

Keski-Eurooppa

https://fi.wikipedia.org/wiki/Keski-Eurooppa

https://fi.wikipedia.org/wiki/L%C3%A4nsi-Eurooppa

Nuo nyt tuntuu menevän Suomessa jatkuvasti sekaisin, "laatu-mediaa" myöten. Ilmeisesti Keski-Euroopaksi mielletään kaikki Gibraltarin ja Tukholman välillä oleva.

« Viimeksi muokattu: 25.08.2017 klo 15:27:31 kirjoittanut LeoLeone »
Olpe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


Vastaus #27 : 25.08.2017 klo 15:42:25

https://fi.wikipedia.org/wiki/Keski-Eurooppa

https://fi.wikipedia.org/wiki/L%C3%A4nsi-Eurooppa

Nuo nyt tuntuu menevän Suomessa jatkuvasti sekaisin, "laatu-mediaa" myöten. Ilmeisesti Keski-Euroopaksi mielletään kaikki Gibraltarin ja Tukholman välillä oleva.No kappas, hyvä ja tärkeä korjaus. Ylos Jotenkin tosiaan ajattelin, että Ranska ja Benelux-maat kuuluvat vielä Keski-Eurooppaan.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #28 : 29.08.2017 klo 16:40:16

Kolme huonoa puoliaikaa Serie A:ta takana, mutta neljäs alkoi vihdoin muistuttaa viime kaudesta. 4 pistettä tässä vaiheessa lienee luokkaa hyvä, vaikkakaan pelin tasolla ei paljon välttävää ylemmäs pääse. Syyt olivat myös osin ilmeisiä. SPALia vastaan Leivan poissaolon johdosta Alberto tiputettiin alas, liian alas. Koko tekeminen oli todella staattista siitä eteenpäin. Palombin debyytti jäi, kuten Olpe totesi, vaatimattomaksi. Veronassa pelissä oli enemmän ideaa, kun ryhmitys saatiin nostettua loogisemmin ylhäälle. Ratkaisevan annoksen räjähtävyyttä toi Lukaku, joka taitaa tosissaan haastaa Lulicin taisteluun avauspaikasta. Sergej sitten jo tuttu oma tarinansa, taivaansinisten selvin campione tällä hetkellä.

Mercatossa tilipäivä on lähellä. Jos Keita lähtee, kuten raportit nyt kertovat (medical jo käynnissä?) Monacoon 30 miljoonalla, on aika nostaa Lotitolle virtuaaligrappat. Pelaajan ja Juventuksen masinoima kiristys ei siis sittenkään onnistuisi. Tarella on seuraavaksi parin päivän faksijuoksu tiedossa. Paletta jo pian (menee vitostopparista luultavasti hyvin), mutta eihän se riitä... Hyökkäyspäähän on pakko saada lisää tulivoimaa, eikä pahaa tekisi yllätysnimi keskikentällekään.
Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #29 : 29.08.2017 klo 18:15:17

.
Paletta jo pian (menee vitostopparista luultavasti hyvin), mutta eihän se riitä... Hyökkäyspäähän on pakko saada lisää tulivoimaa, eikä pahaa tekisi yllätysnimi keskikentällekään.

Vitostoppari, come on :D

Eiköhän argolle ole ihan kohtuullisesti peliaikaa luvassa. Tuskin Lazio niin hyvää palkkaa suostuu maksamaan, että menisi vain rahastamaan. Peliaikaahan hän on siirrolla hakenut ja varmasti sitä myös saa.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #30 : 29.08.2017 klo 18:30:54

Vitostoppari, come on :D

Eiköhän argolle ole ihan kohtuullisesti peliaikaa luvassa. Tuskin Lazio niin hyvää palkkaa suostuu maksamaan, että menisi vain rahastamaan. Peliaikaahan hän on siirrolla hakenut ja varmasti sitä myös saa.

Tietysti saa, pelaahan Lazio tällä hetkellä kolmella topparilla ja edessä on nippu europelejä. Ei se silti sitä poista, että De Vrij'n johtamassa linjassa seuraavina tulevat Wallace ja kauden erinomaisesti aloittanut Radu. Bastos ja Paletta taistelevat lähinnä Radun tontista, joka romanialaisen loukkaantumishistoria tuntien avautuu aika ajoin. Mitä tulee palkkaan niin Lazion budjetissa lienee tämän kesän jälkeen varsin paljon liikkumavaraa tarjota astetta korkeampaa palkkaa myös niille, jotka eivät automaattisesti avaukseen astu.
Olpe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


Vastaus #31 : 29.08.2017 klo 23:19:43

Luojan kiitos se on viimein ohi. Keita Balde on siis Monacon miehiä ja loppujen lopuksi Lazion pitäisi saada se, minkä Lotito hänestä halusi. Alinhintaahan se 30+ miljoonaa euroa on edelleen tämän päivän markkinoilla ja en ihmettelisi yhtään, jos ensi kesänä tai sitä seuraavana joku hänestä yli 100 miljoonaa maksaa. Laziolla on nyt kaksi päivää aikaa hankkia Keitan korvaaja ja huhuissa ei ole vielä ketään suurempaa ehdokasta. Kiire tulee olemaan, ellei Tarella ole jo salaa jotain muhimassa.

Mitä taas tulee Hoedtin korvaajaan, niin Palettaa siellä tosiaan yritetään ja allekirjoitan Signorin väittämän - Paletta ei tule olemaan avauksen pelaaja, vaan saattaa hyvinkin olla vitostoppari kolmen linjassa. Neljän linjassa Radu sitten meneekin vasemman pakin paikalle ja koska Bastos on täysi tumpelo kahden topparin systeemissä, niin Paletta on ehkä kolmosvaihtoehto siihen systeemiin. Joka tapauksessa penkkiveikko lähti ja toinen tulee tilalle.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #32 : 30.08.2017 klo 15:51:51

Tervemenoa Keita. Harmi että mies lähti, mutta 30 milj + bonukset kyllä kelpaa. Tärkeintä tietysti on että mies ei päätynyt mihinkään kilpailijaan, vaan lähti Italiasta, eikä pelaajan ja Juventuksen kiristys tuottanut tulosta.

Nyt tuleekin "jälleenkerran" kiireiset kaksipäivää korvaajien löytämisessä Keitalle ja Hoedtille. Paljon nimiä taas liikkeellä, mutta viimeisimmät olisivat portugalilaislaituri Nani Valenciasta, Keitan korvaajaksi. Ihan hyvä haku, jos tapahtuu. Tietenkin palkka pyyntö ja siirtokorvaus voi mennä Lazion budjetin yli, mutta katsotaan miten käy. Hoedtille ei puolestaan ole vieläkään löytynyt korvaaja, kun Palettakin on näillä näkymin menossa Turkkiin, joten tässä löytyykin sitten töitä.

Sitten kaverit Marchetti, Mauricio, Morrison, Kishna, Djordjevic ja Perea pitäis heivata jonnekin. Siinä onkin hommaa Tarelle.

Noh, odotellaan miten tässä taas käy viime hetkillä. Toivottavasti Lotito on jo vihdoin ja viimein hankkiutunut "faxeistaan" eroon, ettei tule ikäviä yllätyksiä.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #33 : 30.08.2017 klo 20:27:45

Tutkan alle taisi jäädä, että myös Morrison on käynyt tänään medicalissa meksikolaisseura Atlasin riveissä ja näin ollen tässä ollaan pääsemässä eroon lädinkin palkkakustannuksista. Hyviä tequilan täyteisiä hetkiä Morrisonille jatkoon. Mies lienee yksi Lazion historian mystisimmistä ja turhimmista pelaajista. Myyntien suhteen voisin kuvitella, että Mauriciolle riittää ottajia (ihme kyllä onnistui viime kaudella Venäjällä hyvin), mutta muiden osalta tekee tiukkaa. Djordjevic ei aio takuulla luopua palkastaan, tuskin myöskään Marchetti tai Kishna, eikä kummallakaan ole juuri positiivisia näyttöjä viimeiseltä 1,5 vuodelta.

Joka tapauksessa jo nyt kesän mercatolla on tahkottu rahaa 69 miljoonaa euroa. Se on Lazion koko seurahistorian toiseksi suurin tulos. Tunnelmat toimistolla ovat tapaus Keitan ratkettua luultavasti jopa hämmentyneet...E mo che famo? Niinpä niin. Jos ajatellaan, että Tare on rakentanut Serie A:ssa kolmanneksi yltäneen joukkueen 20 miljoonalla, niin syytä pitkän tähtäimen positiivisiin odotuksiin on. Sen sijaan se, mitä ehditään tehdä nyt parissa päivässä on arvoitus. Nani, Bruno Jordão, Pedro Neto... Portugalilainen Lazio? Fernando Couton ja Sergio Conceicaon päivistä onkin jo kulunut aikaa.
mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW, Real Murcia


Vastaus #34 : 30.08.2017 klo 21:18:25No kenties tilanne ei näin huono ole. Huhujen mukaan Pedro Neto ja Bruno Jordão tulossa 15 miljoonalla ja medicalit huomenna. Kova summa nuorista herroista, mutta onhan noissa huikeasti potentiaalia, ainakin Netossa. Tämä ei kyllä mielestäni ratkaise puolustuksen murheita milläänlailla. Aika ohuella vaihtopenkillä mennään loppujen lopuksi muutenkin. Näyttäisi myös siltä että Paletta ei ole tulossa. Hyvä juttu, todella luokaton pelaaja ollut aina.Tammikuussa saattaisi olla helpompi tehdä kauppoja pakin tontille.
« Viimeksi muokattu: 30.08.2017 klo 22:39:53 kirjoittanut mikitsi »
mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW, Real Murcia


Vastaus #35 : 30.08.2017 klo 23:57:04

Nani lääkärintarkastuksessa huomenna. Hyväntuntuista hulinaa Lotitolla ja Tarella Tuoppi
Olpe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


Vastaus #36 : 31.08.2017 klo 12:34:11

Jälleen kerran tuli ihan puskista nämä hankinnat. Ihan ihmetyttää, että miten Tare pystyy pitämään näitä siirtoja salassa medialta, koska käytännössä ei mitään huhuja ja sitten pelaajat ovatkin jo lääkärintarkastuksessa. Nani kuulostaa ihan kivalta siirrolta, kokenut ja hyvä pelaaja, parhaimmillaan jopa loistava. Hintakin kun suht pieni, niin kelpaa ehdottomasti. Mitä taas tulee näihin superlupauksiin, niin ihan hyvää tulevaisuuteen panostamista, joskin riskit ovat isot. Törmäsin tällaiseen juttuun ja jos toiseksi viimeinen kappale pitää paikkansa, niin Laziolla on nyt siis maailman kaikkien aikojen toiseksi kallein 17-vuotias pelaaja. Sanomattakin selvää, ettei noin kallista hankintaa laiteta Primaveraan, eihän? Taitaa tietää lähinnä sitä, että Lombardia ei kentällä tulla hirveästi näkemään.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #37 : 31.08.2017 klo 17:14:55

Lisätietoja tästä Netosta ja hinnasta?
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #38 : 31.08.2017 klo 20:45:13

Bemvindo koko sakille! Nani on omiin silmiini erinomainen hankinta. Tuo kokemattomaan joukkueeseen Leivan tavoin valtavan annoksen rautaista kokemusta kansainvälisiltä kentiltä. Nanin tehot viime vuosilta ovat myös kunnioitettavat, vaikkakin Valenciassa loukkaantumiset aiheuttivat ongelmia. Jos Nani saadaan täyteen kuntoon (positiivisena uutisena heti se, että miehen nilkkavamma on jo Valenciassa hoidettu), niin hän mahdollistaa varsin seksikkäät hyökkäyskuviot yhdessä Andersonin ja Immobilen kanssa.

Lisätietoja tästä Netosta ja hinnasta?

Hinta hänelle ja Bruno Jordãolle on edelleen hyvin epäselvä. Puheissa on pyörinyt arvioita, joiden mukaan Netosta maksettiin 17 miljoonaa ja Brunosta 3. Toisaalta myös ylempiä arvioita on nähty. Katsotaan sitten kun selviää enemmän. Joka tapauksessa Neto on se johon katseet ensimmäiseksi kiinnittyvät. Kokemus aikuisten puolelta on ohut, mutta hype valtava. Bragan historian nuorin maalintekijä liikkuu hyökkäyksen laidoilla ja on sitä kautta tullut totta kai verratuksi teini-ikäiseen Ronaldoon. Perässä ovat olleet huhujen mukaan Barcelona ja Arsenal, mutta lopulta agentti Jorge Mendes ja Tare (kaksikko joka hoiti myös Keitan siirron Monacoon) löysivät toisensa juuri sopivalla hetkellä ja toivat pojan Roomaan. Miten tästä eteenpäin? Toivottavasti rauhallisesti. Primaveraan tällainen talentti tuskin menee, etenkin kun nuorisojoukkuetta on tänään vahvistettu neljällä uudella pelaajalla. Aikuisten puolella voisin kuvitella, että Nanin vaikutus astuu suureen rooliin. Mentori, oppipoika jne.

Bruno Jordão sen sijaan... Nimi tuo mieleen vain yhden miehen, legendan:Jos Jordao saavuttaa neljänneksen siitä, minkä Giordano aikoinaan Laziolle teki, niin kyseessä olisi menestystarina.

Topparipuolella vaikuttavat huhut hiljenneen. Paletta hinnoitteli itsensä ulos ja ilmeisesti merkitys oli myös sillä, että Lazion puolelta viestittiin suoraan, ettei mitään varmaa avauspaikkaa ole tiedossa. Tuskin pettymys kellekään (pl. Milan) tämä. Sassuolon Peluso (laziale!) olisi kelvannut paremmin, mutta ei taida tapahtua sekään tällä aikataululla. Ehkä syksy sitten vedetään tällä keskuspuolustuksella ja odotetaan rauhassa tammikuuta, jolloin Caceres joka tapauksessa liittyy seuran vahvuuteen. Hiljenneiden puheiden takana voi olla myös taktisia suuntaviivoja. Aikooko Inzaghi jatkaa kolmen topparin linjalla uusien siirtojen jälkeen vai voisiko olla kuviteltavissa paluu esimerkiksi muodostelmaan 4-3-3? Silloin De Vrij, Wallace, Radu ja Bastos (+ Luiz Felipe) riittävät mainiosti.


mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW, Real Murcia


Vastaus #39 : 01.09.2017 klo 00:59:03

Ravel Morrison ilmeisesti lainalle Meksikoon. Atlas FC on osoite ja ilmeisesti lunastaa pitää. Saas nähdä. Aika mystinen oli kyllä tämä hankinta Laziolta ja itse sitä mieltä, että kyllä nyt näytönpaikka ois pitänyt antaa. Kishna lähtee loppukaudeksi myös lainalla Hollantiin mikä on varmasti kaikille paras vaihtoehto. Olipa muuten jäätävän paskaa pulustamista DeVrij & Hoedt kaksikolta maju pelissä Ranskaa vastaa. Toki koko hollanti oli ihan paska pelle Strootmanin johdolla, mutta silti oli kaverit todella yössä.

Ilmeisesti Bragan juniorit tulee lainalle ja Lazion pitää sen jälkeen ostaa. Neton kanssa ei voi vielä edes ammattilais sopparia tehdä? Hinnasta on vaikea sanoa mitään. Mendes on kuuluisa erikoisista prosentti ja bonus sopimuksista. Toisaalta ilmeisesti agentilla ja Laziolla on nyt hyvät välit ja se voi vaikuttaa positiivisesti tulevaisuudessa.  Kyllähän tää siltä vaikuttaa, että Keitan myynti Monacoon oli suunnitelmissa ja pidemmän aikaa. Giorgio Perinetti, Venezian DS sanoi vähän aikaa sitten, että Lotito ansaitsisi Oscarin Keitan myynnistä.
Olpe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


Vastaus #40 : 01.09.2017 klo 14:57:37

Siirtoikkuna on kiinni, niin annanpa oman arvioni sen kulusta Lazion osalta. Vielä 4-5 päivää sitten kaikki näytti katastrofilta, kun Keitalle ei löytynyt uutta osoitetta ja sisäänpäin ei ollut käytännössä mitään huhuja. Pari viimeistä päivää kuitenkin pelasti paljon, mutta missään nimessä mercato ei ollut loistava.

Avauksen yksitoistikko heikentyi jonkin verran, kun Biglia ja Keita lähtivät pois ja tilalle tulee keskikentälle joko Lucas Leiva tai Luis Alberto ja hyökkäykseen Nani. Leiva todennäköisesti suoraviivaisempana ja hyvänä puolustavana pelaajana avaa kovempia joukkueita vastaan kun taas Luis Alberto sitten teknisesti loistavana ja hyökkäävämpänä pelaajana avannee heikompia joukkueita vastaan. Hyökkäyksessä Nani taas tuo kokemusta, mutta ei ole erityisen tunnettu maalintekijänä, vaan hän on enemmänkin luova pelaaja.

Kun katsoo Lazion viime kauden tilastoja, niin maalejahan Lazio teki ihan kivasti, vain muutaman vähemmän kuin Juventus. Päästetyissä maaleissa Lazio taas jäi selvästi jälkeen sarjan parhaimpia joukkueita, jolloin Lucas Leivan tulo saattaa olla suurikin apu. Mutta totta puhuen tilastot eivät kerro koko totuutta, Laziolla oli suuria ongelmia tehdä maaleja isompia joukkueita vastaan ja en usko, että ainakaan hirveästi helpottuu näillä uusilla pelaajilla. Kun taas puolustuspäässä virheitä tehtiin tämän tästä, jopa ihan sarjan peräpään joukkueita vastaan, vaikka Lazio pystyikin voittamaan nämä pelit hyvällä prosentilla tekemällä enemmän maaleja.

Kuitenkin on hyvä ottaa huomioon joukkueen pelityyli. Inzaghi on selvästi koko kesän harjoituskauden panostanut 3-5-2 formaatioon, kun edelliskaudella se oli vain täsmälääke parempia joukkueita vastaan ja muuten mentiinkin 4-3-3 formaatiolla. Tämän itsessään tulisi helpottaa oman pään tiiviimpänä pitämisessä, mutta pystyykö Lazio tekemään maaleja yhtä hyvin kuin viime kaudella. Se on se tärkeä kysymys ja kauden pari ensimmäistä peliä jo osoittivat, että ilman Keitaa ja Andersonia Laziolla on suuria ongelmia maalinteossa.

Tästä päästäänkin sitten saapuneisiin pelaajiin. Lucas Leiva sopii todella hyvin nykyiseen muottiin ja samoin Nani toiminee hyvänä hyökkäävänä keskikenttämiehenä Immobilen alapuolella. Mutta puolustukseen ei saapunutkaan ketään, koska Paletta ei halunnut tulla ja ilmeisesti Lazio ei sitten halunnut ihan ketä tahansa sinne ottaa. Hoedt ei ollut mullistava pelaaja, mutta pelaaja joka pelasi silti paljon monipuolisuutensa ja muiden loukkaantumisten ansiosta. Nyt Laziolla on vain neljä topparia ja 20-vuotias Luiz Felipe, joka pelasi vain muutaman hassun pelin viime kaudella Serie B:ssä. Caceres on tulossa talvimercatossa, mutta nyt pitäisi neljä kuukautta pelata näillä pelaajilla, jotka joukkueessa ovat. Toki tarvittaessa Leiva pystyy pudottautumaan toppariksi, mutta Inzaghilla on nyt mietinnän paikka haluaako hän väkisinkin jatkaa 3-5-2 formaatiolla vai siirtyäkö takaisin 4-3-3 formaatioon, jolloin kentälle saadaan helposti Nani, Anderson ja Milinkovic-Savic kaikki yhtä aikaa ja toppareistakaan ei pitäisi tulla niin palava pula.

Muista tulleista pelaajista Di Gennaro on selvä varamies ja pystyy ihan varmasti korvaamaan Cataldin, jonka ura on pahasti alamäessä. Marusic taas ostettiin selvästi Bastan varamieheksi oikeaksi wingbackiksi, vaikka Belgiassa pelasi myös puolustavampana oikeana pakkina. En kuitenkaan usko, että hänestä on ihan heti taktisessa Serie A:ssa tuohon tehtävään ja koska Bastankin ura on hieman alamäessä, niin Lazion oikean pakin tontti ei vaikuta kovinkaan lupaavalta. Patricin kannalta hieman sääli, että hänet ollaan sysäämässä sivuun ihan täysin, koska pelasi ihan hyvin viime kaudella Bastan varamiehenä ja hieman epäilen, että onko Marusic kuitenkaan niin selkeää eteenpäin menoa. Caicedo taas korvaa Djordjevicin Immobilen varamiehenä ja uskon, että sopii Inzaghin tyyliin paremmin kuin Filip, mutta ikävä kyllä en usko mihinkään ihmetekoihin hänenkään kohdalla. Immobilen on siis parempi pysyä kunnossa tai en yllättyisi jos Nani joutuisikin pelaamaan valeysinä välillä.

Lähtöpuolella vain Keitan poistuminen kirpaisee pahasti, mutta tässä tilanteessa se oli välttämätön pakko ja lopulta saatu korvauskin oli ihan kiva. Hoedtin kohdalla voinee melkein puhua tilanteesta, että Lotito nauraa matkalla pankkiin, vaikka nuori ja ikäisekseen kokenut pelaaja kyseessä. Bigliasta saatu korvaus oli taas ikään nähden oikein hyvä ja kannatti tehdä, kun mies selvästi halusi lähteä ja sopimus käymässä loppuun. Berishaa ja Cataldia ei taas tule ikävä, kun molemmat olivat jo poissa viime kaudella ja hyvin meni. Ikävä kyllä vielä aika monta pelaajaa jäi roikkumaan Lazioon, vaikka peliaikaa ei ole luvassa. Tämä oli selvästi suurin negatiivinen puoli Lazion mercatossa mielestäni, vaikka monien pelaajien kohdalla täysin ymmärrettävää. Marchettilla on ilmeisesti taas suuria ongelmia henkisellä puolella, eikä kroppakaan toimi enää samalla lailla kuin nuorempana - roikkuu siis vielä vuoden Lazion palkkalistoilla ennen kuin ura on vääjäämättä ohi. Djordjevic taas tienaa niin suurta palkkaa, ettei kukaan ole valmis maksamaan hänelle edes puolta siitä, joten istukoon sitten kotonaan ja nauttikoon Roomasta perheineen. Mauricio on taas mielenkiintoinen tapaus, ei pahaa sanottavaa asenteesta, mutta taidot eivät ole mitkään parhaimmat ja yliyrittämisen myötä todella korttiherkkä pelaaja. Totta puhuen en yllättyisi, jos hänet lisättäisiin joukkueeseen mukaan helpottamaan topparitilannetta ja uskoisin, että menisi hyvin vitostopparina. Sitten tietenkin Patric, josta jo puhuinkin aikaisemmin. Sitten on läjä näitä nuoria pelaajia, joille ei vain löytynyt uutta lainaseuraa ja ura ei ole aukeamassa toivotulla tavalla. Näihin kuuluu siis Oikonomidis, Perea ja Tounkara esimerkiksi.

Kaiken kaikkiaan Lazio uudistui paljon ja se näkyy ehkä hieman avauskokoonpanossa, mutta myös hieman muuttuneen pelityylin myötä erot saattavat olla jopa huomaamattomia ja viedä jopa Laziota eteenpäin. Vaihtopenkki on vahvempi kuin viime kaudella ja sitä tarvitaankin lisääntyneiden europelien myötä. Tulevaisuutta ajatellen Laziolla on aika hyvin pullat uunissa, löytyy jo nyt tämän hetken kirkkaimpia tähtiä oleva SMS, oman kylän kasvatti ja ehkäpä tulevaisuudessa Italian maajoukkueenkin pelaaja Murgia, sitten nuori ja lupaava maalivahti Strakosha, joka on jo nyt avannut maajoukkueessakin useammassa pelissä ja lopulta tietenkin nämä uudet hankinnat Neton johdolla. Loppuarvosanaksi mercatolle annan siis aika lailla sen tutun ja turvallisen 6:n. Parannettavaa jäi paljon (toppari+jämäpelaajien poisto), mutta paljon hyvääkin tapahtui (rahakkaat myynnit+leveyden lisääminen).

Tulipas pitkä seinä tekstiä, toivottavasti jaksatte lukea kokonaan. Tuoppi
mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW, Real Murcia


Vastaus #41 : 01.09.2017 klo 20:56:25

Lazio nimennyt 25 pelaajaa EL-matseihin. Marchetti, Djordevic, Mauricio ja molemmat Portugalin junnut jätetty pois.

Thomas Strakosha
Ivan Vargić
Guido Guerrieri

Dušan Basta
Patric
Stefan De Vrij
Wallace
Jordan Lukaku
Adam Marusic
Bastos
Stefan Radu
Luiz Felipe

Senad Lulic
Lucas Leiva
Marco Parolo
Luca CreccoDavide Di Gennaro
Sergej Milinkovic Savic
Alessandro Murgia
Luis Alberto
Nani

Felipe Caicedo
Ciro Immobile
Simone Palombi
Felipe Anderson

Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #42 : 11.09.2017 klo 19:31:14

Erinomaisen hyvä analyysi Olpelta siirtomarkkinoista. Olen sen verran samaa mieltä, etten lähde asioita korjaamaan. Topparipuolella on nyt se suurin harkittu riski otettu (Wallacen kunto edelleen kysymysmerkki eilisen jäljiltä). Katsotaan kuinka pahasti realisoituu ja joudutaanko topparina peluuttamaan jo pian Bastaa tai Leivaa.

Mutta eilinen!Kuten Inzaghi (Dio lo benedica!) eilen pressitilaisuudessa toimittajille sanoi; "Ehkä joku puhuu jatkossa meistäkin...". Voisivat puhua siitä, kuinka eräältäkin Monchilta 8,5 miljoonalla anastettu Ciro Immobile on tällä hetkellä Euroopan kuumin hyökkääjä, siitä miten Inzaghi lukee otteluita kuin Marcello Lippi aikanaan ja, miten Laziolla on huoletta vara antaa 8 Serie B-ottelun kokemuksella Serie A-debyytti Luiz Felipen kaltaiselle keltanokalle sadoilla miljoonilla rakennettua joukkuetta vastaan.

Jos tuolta haluaa sen ilmeisimmän noston (Ciruzzo) lisäksi kehua muita niin ensimmäisenä mieleen tulevat Luis Alberto, Lulic (ollut vaikeuksissa Supercoppan jälkeen, mutta eilen taas oma itsensä) ja De Vrij. Myös Bastosille kehut hyvästä sisääntulosta. Kokonaisuudessaan keskikenttä oli täyttä rautaa ja söi antipastina entisen kapteeninsa. Vain Parolo lähti lopussa ylikierroksille, mutta liekö sekään ongelma. Murgia saa nyt Genovassa Supercoppasta asti odottamansa toisen tilaisuuden.

https://www.youtube.com/watch?v=g2suvwfdjtQ "Ma Ciro non si fa cosi..." :D
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #43 : 18.09.2017 klo 19:09:32

Vihdoin ja viimein, monen traumaattisen kokemuksen jälkeen Genoa on voitettu vieraissa. Melkoinen täyttymys, jossa Gentilettin rooli oli mitä miellyttävin kohtalon sattuma. Immobilekin pääsi pistämään sormen suulleen hiljentäen kahdella maalilla katsomon, joka tuomitsi hänet aikoinaan "bidone"-nimikkeen alle. Voiton myötä alkukauden saldo näyttää samalta kuin tasan kerran aiemmin Lazion historiassa, ja silloin edessä oli scudetto. Samalla Lazio osoitti tiettyä venymiskykyä ollen ainoa italoseura, joka kykeni vetämään ensimmäisen euroviikon läpi pelkillä voitoilla. Vitesse-ottelun ja eilisen tärkeintä antia olivat Inzaghin taktiset kokeilut. Caicedo ja Immobile toimivat yhdessä yllättävänkin hyvin. Murgialle myös pisteet vahvasta sisääntulosta aloituskokoonpanoon.

Seuraavaksi edessä on kenties kauden kovin testi. Napolia vastaan Olimpicolla ei ole juhlittu pitkään aikaan, eikä juhlita välttämättä tälläkään kertaa jos puolustus ei pelaa paremmin. Viime kaudella Roomassa ilman De Vrij'ta taivaansiniset jäivät totaalisesti Sarrin pyörremyrskyn jalkoihin. Toisaalta johan tässä on voitettu Juventus "finaalissa" ja Genoa vieraissa, joten toivoa sopii..
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #44 : 21.09.2017 klo 15:47:40

Vaikeat ajat edessä. Eilinen peli Napolia vastaan kaatui toppareiden loukkaantumisiin. Ensin Bastos ja sitten vielä De Vrij, eikai mikään joukkue pystyisi pysäyttämään Napolia ilman yhtäkään oikeata topparia, no Radu menee vielä topparista. Äärimmäisen harmittava tilanne. Eli tällä hetkellä sivussa De Vrij, Bastos ja Wallace. Penkiltä löytyy Luiz Felipe, mutta hän ei ole todellakaan valmis avariin. De Vrij on ainakin pari peliä sivussa, Bastos hiukan pidempään ja Wallace pari kuukautta, siinä riittää Inzaghille mietittävää miten puolustus organisoidaan seuraavaan matsiin.
Hyvin alkanut kausi on uhkaavasti ajautumassa jälleen kerran kriisiin loukkaantumisten vuoksi.
Katseet onkin jo käännetty vapaisiin agentteihin, jos sieltä saataisiin apua täydentämään toppari tilannetta. Löytyyhän sieltä vielä Mauricio joka on harjoitellut yksinään Formellolla, mutta ei taida olla Inzaghin suosiossa.
Hiukan itseäni on ihmetyttänyt Marusicin peluuttaminen, mieshän on ollut täysin kuutamolla joka kerta kentällä ollessaan ja omilla virheillään aiheuttanut maaleja omaan päähän ja muutenkin puolustus pelaaminen on todella onnetonta. Onko kaveri saanut ujutettua sopimukseensa jonkun pykälän että joka matsissa on päästävä kentälle? Taso on todellakin jäänyt sinne Belgian liigaan, enkä todellakaan haluaisi nähdä kaveria kentällä vähään aikaan. Ja mihin Patric on kadonnut, mielestäni huomattavasti parempi vaihtoehto kuin Marusic. En ymmärrä, mitä Inzaghin mielessä liikkuu.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #45 : 22.09.2017 klo 16:34:35

Ensimmäinen puoliaika oli parasta Laziota Napolia vastaan sitten legendaarinen 2-4-voiton San Paololla. Korttitalo sortui (ja olisi sortunut miltä hyvänsä muultakin joukkueelta) neljään (!) loukkaantumiseen, joka torpedoivat sekä puolustuksen että keskikentän. Käsittämätön tapahtumasarja, jonka hakee varmaan vertaistaan Serie A:n historiassa. Sarri louskutti omiaan sanoessaan, että Lazion loukkaantumisilla ei ollut ottelussa ratkaisevaa merkitystä.

Vaikeat ajat edessä. Eilinen peli Napolia vastaan kaatui toppareiden loukkaantumisiin. Ensin Bastos ja sitten vielä De Vrij, eikai mikään joukkue pystyisi pysäyttämään Napolia ilman yhtäkään oikeata topparia, no Radu menee vielä topparista. Äärimmäisen harmittava tilanne. Eli tällä hetkellä sivussa De Vrij, Bastos ja Wallace. Penkiltä löytyy Luiz Felipe, mutta hän ei ole todellakaan valmis avariin. De Vrij on ainakin pari peliä sivussa, Bastos hiukan pidempään ja Wallace pari kuukautta, siinä riittää Inzaghille mietittävää miten puolustus organisoidaan seuraavaan matsiin.
Hyvin alkanut kausi on uhkaavasti ajautumassa jälleen kerran kriisiin loukkaantumisten vuoksi.
Katseet onkin jo käännetty vapaisiin agentteihin, jos sieltä saataisiin apua täydentämään toppari tilannetta. Löytyyhän sieltä vielä Mauricio joka on harjoitellut yksinään Formellolla, mutta ei taida olla Inzaghin suosiossa.

Ymmärsin niin, että Basta on poissa minimissään 1,5 kk, mutta Wallace ja Bastos saattavat palata jo kv-tauon jälkeen takaisin. Se antaa toivoa paremmasta, varsinkin kun De Vrij'n tilanne vaikuttaa lupaavalta (huilannee vain seuraavan ottelun). Se on tämän päivän uutisoinnista selvinnyt, että Mauricio palaa rinkiin ja todennäköisesti avaukseen jo Veronassa. Mauricio... Viimeksi kun pelattiin Hellasta vastaan vieraissa brassi otti yhden tavaramerkkiulosajoistaan päättömillä taklauksillaan. Saa taas Ciro pistää parastaan, jotta pisteitä irtoaisi ottelusta, josta tulee luultavasti maalintekokilpailu.


Hiukan itseäni on ihmetyttänyt Marusicin peluuttaminen, mieshän on ollut täysin kuutamolla joka kerta kentällä ollessaan ja omilla virheillään aiheuttanut maaleja omaan päähän ja muutenkin puolustus pelaaminen on todella onnetonta. Onko kaveri saanut ujutettua sopimukseensa jonkun pykälän että joka matsissa on päästävä kentälle? Taso on todellakin jäänyt sinne Belgian liigaan, enkä todellakaan haluaisi nähdä kaveria kentällä vähään aikaan. Ja mihin Patric on kadonnut, mielestäni huomattavasti parempi vaihtoehto kuin Marusic. En ymmärrä, mitä Inzaghin mielessä liikkuu.

Marusic on omaan silmään vaikuttanut väliajoin hyvinkin positiiviselta hyökkäyssuuntaan. Luulen, että 4-2-3-1-järjestelmässä voisi mennä laidalla jopa vahvistuksesta. Wing backina mies ei sen sijaan vielä kykene pelaamaan. Virheitä tulee joka ottelussa perusasioissa liikaa. Bastan loukkaannuttua Patricin luulisi nousevan esiin. Jos ei nouse niin ongelma tuskin on yksin Inzaghissa. Kesällähän jo raportoitiin, ettei seurajohto ole ollut tyytyväinen katalaanin palkkavaatimuksiin ja muuhun käytökseen jatkosopimusneuvotteluissa.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #46 : 26.09.2017 klo 16:20:39

Melko tyrmäävä esitys Bentegodilla(kin). Marusicilta myös vahva näyte siitä, että potentiaalia on, vaikka kehityskohteita riittää. Puolustus oli lähtökohtiin nähden hämmentävän vahva, joskin syy vierii myös Hellaksen karmealle joukkuepelaamiselle ja toisaalta Leivan (aloittanut kauden fantastisesti) työlle keskikentällä. Silti se, että pidettiin nolla Patric topparina vierellään poika, joka pelasi tovi sitten Brasilian neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla, ansaitsee kunniamaininnan.

 Inzaghin mukaan Immobilen kohdalla loppuvat sanat. Tilastot kertovat oleellisen: 8 ottelua, 11 maalia, 3 maalisyöttöä. Tuohon päälle vielä osuma Italian paidassa. Vastaavaa kauden alkua ei ole nähty Lazion historiassa kuin kahdelta kärjeltä, Beppe Signorilta ja Silvio Piolalta. Näiden miesten viitoittamalla tiellä eteenpäin Ciru!

Zultea vastaan mielenkiinto kohdistuu siihen, joko Nani päästetään irti. Nani, Anderson ja Neto - työntövoimaa hyökkäyspäähän on tulossa vielä huomattavasti lisää.
Jalitmane10

Poissa Poissa


Vastaus #47 : 01.10.2017 klo 00:06:33

Olen maaliskuussa Roomassa ja huomasin, että olisi Lazio - Juventus matsi samaan aikaan. Miten nuo lipputouhut kyseiseen matsiin mahtaa onnistua? Luultavasti neljä lippua tarvisi ainakin olla. Ja mitä kautta yleensäkin lippu kannattaa hankkia? Aikaisempi historia pelkästään Saksan Bundesliigasta.
mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW, Real Murcia


Vastaus #48 : 02.10.2017 klo 11:30:56

Vanhan kertauksena postaan Signorin vastauksen lippuasiaan. Laziolla taitaa olla Rooman keskustassa nykyään uusiakin kauppoja, joten kannattaa osoitteet tarkastaa ennen lippuostoksille lähtöä.

"Varmin paikka lippujen poistamiseen on edelleen Lazion virallinen fanikauppa "LazioStyle", joka sijaitsee Via Guglielmo Calderini 66/c:ssä, eli Olimpicon välittömässä läheisyydessä. Paikalle pääset suuntaamalla metrolla Flaminion pysäkille, mistä perille voi jatkaa bussilla tai sporalla (yhteydet riippuvat hiukan tietöistä). Huomioitavaa tässä on se, että "LazioStyle" on kiinni sunnuntaina, eli jos sieltä liput haluaa on paikalla käytävä ennen ottelupäivää.

"LazioStylen" lisäksi lippuja myyvät Lazion virallisten sivujen mukaan seuraavat "Lottomatica"-kioskit. Nämä on hyvä muistaa muidenkin tulevien kyselijöiden:

VIA VAL PADANA, 97                        ROMA
VIA DEI SERPENTI, 165                     ROMA
VIA SALVATORE DI GIACOMO, 8               ROMA
VIA DELLA GIULIANA, 34 ROMA
VIA DI MORENA, 73                         CIAMPINO
VIA DI MONTEVERDE 1 ANG. P.ZA DUNANT 16 ROMA
P.ZZA E.BIFFI 11/12 ANG CIRC.OSTIENSE242 ROMA
VIA DI MONTEVERDE, 172/174                ROMA
VIA PORTUENSE 429 ROMA
VIA DI TORRENOVA 116 ROMA
VIA TORRE CLEMENTINA, 112/114             FIUMICINO
CORSO MATTEOTTI, 12                       ALBANO LAZ.
VIA DELLA LIBERAZIONE, 110                NETTUNO
V.LE MESSICO 2/4 LADISPOLI
PORTO INNOCENZIANO, 25                    ANZIO
VIA ROMA 13 CASTEL MADAMA
P.ZZA ITALO BELARDI 6/8 GENZANO DI RM
P.ZZA REGINA MARGHERITA, 18               PALESTRINA
VIA BASSIANO 143/145 SEZZE
VIA DEL TERMINILLO 4/B RIETI
AEROPORTO TERMINAL A VOLI NAZ.QUOTA6 FIUMICINO
PIAZZA DELLA REPUBBLICA 8 FORMELLO
VIA STAMPALIA, 7                          ROMA
V.LE SOMALIA,222 ROMA
V.LE SACCO E VANZETTI, 175/177/179        ROMA
C.SO FRANCIA, 211/D                       ROMA
VIA TORREVECCHIA, 222/A ROMA
VIA CASSIA, 1745                          ROMA
VIALE DELL ARTE,3 ROMA
VIA IV NOVEMBRE, 14                       ARICCIA
VIA SETTEVENE PALO 58 CERVETERI
VIA GIUSEPPE VERDI, 15                 MENTANA
VIALE GUGLIELMO MARCONI, 411              ROMA
VIA CASE PANETTA, 68                    VEROLI
VIA G. DI VITTORIO, 107                   COLLEFERRO
VIA ANDREA DORIA, 77                      ROMA
VIA BOCCEA 308 ROMA                 
PIAZZA DI PORTA MAGGIORE 7/8                       ROMA
CORSO DELLA REPUBBLICA, 374                      VELLETRI

Osti liput mistä hyvänsä niin edelleen vanha loru henkilötunnusten suhteen. Mukana on lippuja ostettaessa sekä stadionilla lippujen tarkastuksen yhteydessä oltava virallinen dokumentti henkilöllisyydestä, mieluiten passi."

Tuo tilanne voi elää, mutta joka tapauksessa ottelua ei myydä loppuun, eikä ole mitään syytä käyttää epämääräisiä nettipalveluja näissä lippuasioissa. Jos saavutte vain päivänkin etuajassa kaupunkiin saatte kyllä liput. Curva ja sen viereiset distintit saatetaan kyllä myydä loppuun, hiukan sarjatilanteesta riippuen, mutta tässäkin tapauksessa kalliimmat liput muista stadionin osista tulevat halvemmiksi kuin mustan pörssin nettitiketit.
Olpe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


Vastaus #49 : 02.10.2017 klo 13:26:29

Kauden ensimmäisen Serie A ottelun jälkeen valittelin sitä, kuinka Lazion hyökkääminen ei vain toiminut ja kuinka sinne kärkeen oltaisiin tarvittu kovasti Keitaa tai Andersonia juonimaan. Tai sitten vaikkapa sitä Nania, joka hankittiin Keitan korvaajaksi. Mutta kuinkas kävikään, Luis Alberto on parantanut peli peliltä ja ollut suorastaan ilmiömäinen pelintekijä keskikentällä vapaassa roolissa. Ei varsinaisesti maalintekijänä, mutta pallollinen pelaaminen on ollut ihan älyttömän hyvää ja mikäs siinä pelatessa, kun Immobile laittaa palloa verkkoon tuohon tahtiin. Europelissä Zultea vastaan Luis Alberto otettiin pois kentältä pienen loukkaantumisen myötä ja Lazion pelillinen anti heikkeni selvästi. Nanin ja Andersonin loukkaantumisten myötä Inzaghi on joutunut peluuttamaan Luis Albertoa käytännössä jokaisessa pelissä alusta loppuun saakka ja tällä hetkellä hänellä onkin eniten minuutteja kenttäpelaajista, vain maalivahti Strakoshalla on enemmän. Ehkäpä tästä johtuen Sassuoloa vastaan nähtiin ehkäpä huonointa Luis Albertoa tällä kaudella, tai siis nähtiin siihen saakka kunnes räjähti. Ilmiömäinen vapaapotku noin 25 metristä ulkoa kiertäen aivan ylänurkkaan. Tämän jälkeen kentällä olikin vain yksi joukkue, kun Luis Alberto syötti kulmapotkusta Lazion johto-osuman ennen kuin kävi vielä sinetöimässä ottelun toisella osumallaan. Loppupeli olikin pallottelua ja maali-iloittelua Lazion toimesta.

Maajoukkuetauko tulee taas loistavaan vaiheeseen. Lazio saa hieman vetää henkeä ja kuntoutettua puolustuspään pelaajiaan. Sitten vastassa olisikin Juventus, joka on osoittanut pieniä haavoittumisen merkkejä, jos Dybalaa ei lasketa.

Tässä vielä Luis Alberton maali, jota kelpaa katsoa yhä uudelleen ja uudelleen:
https://streamable.com/x1mei

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 9
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines