FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.02.2019 klo 12:15:50 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: CAPOCANNONIERE pl. top6 & Belotti
Andrea Petagna (Atalanta) - 4 (4%)
Diego Falcinelli (Sassuolo) - 2 (2%)
Fabio Quagliarella (Sampdoria) - 24 (24%)
Massimo Coda (Benevento - 1 (1%)
Mattia Destro (Bologna) - 7 (7%)
Roberto Inglese (Chievo) - 2 (2%)
Leonardo Pavoletti (Cagliari) - 5 (5%)
Ante Budimir (Crotone) - 1 (1%)
Giampaolo Pazzini (Hellas) - 4 (4%)
Giovanni Simeone (Fiorentina) - 21 (21%)
Maxi Lopez (Udinese) - 0 (0%)
Gianluca Lapadula (Genoa) - 4 (4%)
Marco Borriello (SPAL) - 19 (19%)
Joku muu? - 6 (6%)
Äänestäjiä yhteensä: 100

Sivuja: 1 [2] 3 ... 5
 
Kirjoittaja Aihe: Serie A 2017-2018 - DIETRO I TOP 6  (Luettu 21191 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
grasso

Poissa Poissa


Vastaus #25 : 30.07.2017 klo 18:06:53

Erinomainen avaus ja hyviä nostoja monen seuran osalta. Erittäin tervetullut topic kaikin puolin.
Radu

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 30.07.2017 klo 21:22:09

Kerrassaan mainio ketju, kiitoksia avaajalle.
J1022V

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sarjanousijat


Vastaus #27 : 30.07.2017 klo 22:47:06

Tällaista topicia olenkin kaivannut. Hattua avaajalle!

Kannanpa heti korteni kekoon ja jaan joitain ajatuksiani

Atalantan odotetaan ilmeisesti tällä kaudella palaavan alempaan keskikastiin, mutta itse en kyllä yllättyisi, vaikka Bergamolaiset tälläkin kaudella top-6 sijoista vääntäisi. Joukkue on pysynyt suureksi osaksi samana, joten jatkuvuutta löytyy. Kun miehistöä on vahvistettu vielä muutamilla täsmähankinnoilla, jotka tässäkin ketussa on lueteltu, niin ringistä pitäisi löytyä laajuutta lisääntyneeseen ottelumäärään. Sassuolon viime kauden mollivoittoiset esitykset selittyy varmaan osittain EL:n tuomasta lisärasituksesta melko kapealle ringille. Atalanta on mielestäni lähdössä Eurooppaan valmiinpana kuin Sassuolo vuosi sitten vastaavassa tilanteessa.

Yksi Atalantan kiinnostavimmista ja preseasonilla vakuuttavimista hankinnoista on ollut A. Cornelius. Jokohan Cardiffista ulos naurettu juutti saisi onnistumisia euroopan top 4 sarjassa.

Kukakohan Fiorentinalla meinaa pyörittää peliä kun Valero, Bernardeschi, Ilisic ja Tello jättivät Firenzen. Villasta hankittu Veretout ei varmaan noita saappaita ihan pysty täyttämään.

Alberto Paloschin urapolku on kyllä kulkenut nopeasti valioliigaan hankitusta profiilihyökkäjästä Serie A:n säilymistaistoon SPALin riveihin.
Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #28 : 31.07.2017 klo 10:49:28

Sassuolon viime kauden mollivoittoiset esitykset selittyy varmaan osittain EL:n tuomasta lisärasituksesta melko kapealle ringille. Atalanta on mielestäni lähdössä Eurooppaan valmiinpana kuin Sassuolo vuosi sitten vastaavassa tilanteessa.

Alberto Paloschin urapolku on kyllä kulkenut nopeasti valioliigaan hankitusta profiilihyökkäjästä Serie A:n säilymistaistoon SPALin riveihin.

Suonenvetokausi käsitettä en myöskään ihan heti hylkäisi, vaikka eihän kukaan tuurilla sijoitu sarjassa neljänneksi, jos budjetti on alle keskitason. Näissä pienempien joukkueiden breikkaamisessa yhdistyy aina samat elementit. Sopiva valmennus, muutama nuori pelaaja vääntää unelma kauden, jne jne. Montella koutsasi Fiorentinan neljänneksi useamman kerran, mutta sitten valmentaja lähti ja sijoituksetkin laskivat. Nyt lähtee sitten pelaajatkin nähtävästi ja omistajakin menossa vaihtoon, ehkä(Vesa Keskisen äänellä). Sassuololla oli EDF koutsina ja hän toki paremman tilipussin ja menestyksen perässä suuntasi kirkkaampiin valoihin. Berardi & Zaza kaksikosta toinen lähti jo (+ muita pelaajia), joten Sassuolossakin näytettäisiin tippuneen tuonne Sampdoria/Genoa/Torino limboon, jossa yritetään pyristellä jatkuvan muutoksen kanssa ja saada niitä osumakausia aina silloin tällöin. Atalanta on historiallisessa katsonnassa vakaa keskikastin seura ja parit hyvät siirtokorvaukset ei tuota muuttane. Gasperini valmensi Genoassa kuitenkin ihan kohtuullisen stintin ja samalla tavalla siellä pelaajia myytiin ja sijoitukset heittelivät sen mukaan.

Chievon/SPALin kaltainen pikkuseura on varmast Paloschin tasoiselle pelaajalle mitä sopivin paikka. Yllätyin jopa positiivisesti, kun tarkistin tehot noila Chievo-kausilta. Ei kuitenkaan mikään Sergio Pellissier, jolta saattoi odottaa sitä vierasmaalia Juvea/Milania jne vastaan.
Manuelzzzzz

Poissa Poissa


Vastaus #29 : 31.07.2017 klo 17:27:42

Noita vaihtuvuuksia mietittäessä on hyvä olla jokin perusta, johon niitä suhteuttaa. Tein karkean jaottelun, jotta nähdään minkä jengien suoritustasojen voidaan todennäköisimmin nähdä heilahtavan viime kauden omista todellisista tasoistaan (pl. nousijat). Mitä suurempi numero on, sitä suurempi on ollut valmennuksen / pelaajiston / merkitsevän pelaajiston / pelitavan vaihtuvuus:

Fiorentina: 6
Genoa: 4
Cagliari: 3
Bologna: 3
Crotone: 3
Torino: 3
Sassuolo: 3
Atalanta: 2
Sampdoria: 2
Udinese: 2
Chievo: 1

Fiorentina nousee selkeästi omalle tasolleen, kun siltä on pelaajiston lisäksi vaihtunut valmennus ja pelitavassakin tulee olemaan selkeitä eroja aiempaan. Toisesta ääripäästä löytyy Chievo, joka kaiken järjen mukaan tulee pelaamaan jälleen niin solidin kauden kuin joukkue voi pelata. Keskusteluissa esiin nousseet Atalanta ja Sassuolo edustavat aika lailla keskikastia tämän osalta eli vaihtuvuutta on, mutta ei millään tapaa poikkeavasti.

Huomioitavaa on, ettei tämä listaus tarkoita suoraan esimerkiksi Chievon pelaavan lähelle viime kauden sijoituksia, vaan sen, että jos vaikkapa Chievo ja Genoa arvioitaisiin ennen kautta yhtä hyviksi, niin Genoan mahdollisuudet niin Europaikoille kuin Serie B:hen olisivat Chievon vastaavia suuremmat.
« Viimeksi muokattu: 01.08.2017 klo 06:39:16 kirjoittanut Manuelzzzzz »
Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #30 : 01.08.2017 klo 15:55:35

Atalantalta lähti kuitenkin nimenomaan kärkipelaajia sekä kesken kauden että kauden jälkeen. Gagliardini, Kessie ja Conti. Papu Gomezin osalta ikä lienee syy miksei maisema vaihtunut, koska noilla tehoilla hintaa pitäisi saada, mutta kuka haluaa maksaa myöhään breikanneesta 30-vuotiaasta isoa rahaa? Atalantan oma Di Natale. Caldara toki jatkaa myös, vaikka kaupoista onkin jo sovittu.

Sassuolon osalta juna meni jo, eikä heillä ole heittää mitään kummempaa kehiin kuin muillakaan keskikastin seuroilla. Toki jos Mapei sopivasti sponssaa ja joukkuetta johdetaan järkevästi, niin voivat olla ylempää keskikastia tulevaisuudessakin.

Sampilla myös Atalantan tavoin merkittäviä ulostuksia tälle kesälle(olettaen että Schickin diili toteutuu jonnekin). Muriel, Skriniar, Bruno Fernandes ja Schick jättänevät ison loven.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #31 : 01.08.2017 klo 16:00:40

Fiorentina nousee selkeästi omalle tasolleen, kun siltä on pelaajiston lisäksi vaihtunut valmennus ja pelitavassakin tulee olemaan selkeitä eroja aiempaan.

Noh, paljon tulee riippumaan miten pitkään Piolin kuherruskuukausi tässä pestissä kestää. Pestit Laziossa ja Interissä olivat kuitenkin aika samanlaiset; loistava startti ja baana auki vaikka minne mutta sitten seurasikin jyrkkä alamäki jonka päässä odotti kalossin kuva perseeseen.
Manuelzzzzz

Poissa Poissa


Vastaus #32 : 01.08.2017 klo 19:53:52

Noh, paljon tulee riippumaan miten pitkään Piolin kuherruskuukausi tässä pestissä kestää. Pestit Laziossa ja Interissä olivat kuitenkin aika samanlaiset; loistava startti ja baana auki vaikka minne mutta sitten seurasikin jyrkkä alamäki jonka päässä odotti kalossin kuva perseeseen.
Niin siis nousee/erottuu omalle tasolleen vaihtuvuuden osalta. Joukkueen pelillinen taso tulee ilman muuta tippumaan.

Lainaus käyttäjältä: Nasty
Näinpä. Jos mietitään kellä näistä ns. keskikastin seuroista edes voisi olla mahdollisuuksia top4-joukkueeksi, eli UCL:ään oikeuttaviin sijoituksiin, niin katseet kääntyvät ilman muuta kolmikkoon Fiorentina, Atalanta ja Torino. Fiorentinan Diego Della Valle ei ole erityisen kiinnostunut syytämään riittävästi yli 1,5 miljardin omaisuudestaan Violaan, vaan tällä hetkellä mennään jopa täysin päinvastaiseen suuntaan kohti seuran myymistä. Atalantan omistavan Holding Odissea Srl:n ja yhtiön presidentin Antonio Percassin kassa ei ole yhtä syvä, jonka vuoksi seuran toiminta on vakiintunut kasvattamiseen ja myymiseen. Nykytilanteeseen, eli viime kauden menestykseen ja tulevan kauden positiivisiin näkymiin, pääsy on ollut onnekkaiden sattumien summa (Gomezin uran huippu, usea nuoren puhkeaminen samaan aikaan, valmennuksen natsaus) ja väistämätön taantuma lienee edessä parin vuoden sisällä. Torinon Urbano Cairo taas painii Della Vallen kanssa samoissa luokissa, mutta näyttäisi olevan halukkaampi panostamaan seuraan, josta konkreettisinta kieltä puhuu Belottin mahdollinen jääminen. Näiden perusteella uskaltaisinkin sanoa Torinon olevan lähinnä hieman pysyvämpää tason nostoa, mikä voisi nappikautena tarkoittaa jopa UCL-paikoista taistelua. Mitä tulee Sassuoloon, niin Nastyn sanoin juna meni jo - ainakin tällä kertaa.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #33 : 01.08.2017 klo 20:16:49

Sassuolosto tulee mieleen tämä Domenico Berardi. Kovasti hehkutettu kaveri jo vuosien ajan, mutta vieläkään ei ole siirtynyt kun Sassuolo ei suostu myyntiin. Sieltähän lähti Defrel vanhan koutsin perässä Romaan mikä vähän ihmetyttää, että minkä takia Berardi ei kelvannut. Onko pyyntihintojen ero niin hirvittävä, ettei voinut vaivautua vai tietääkö Di Francesco jotain mitä muuta eivät tiedä?
LeoLeone

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1922, 1927


Vastaus #34 : 01.08.2017 klo 21:30:07

Sassuolosto tulee mieleen tämä Domenico Berardi. Kovasti hehkutettu kaveri jo vuosien ajan, mutta vieläkään ei ole siirtynyt kun Sassuolo ei suostu myyntiin. Sieltähän lähti Defrel vanhan koutsin perässä Romaan mikä vähän ihmetyttää, että minkä takia Berardi ei kelvannut. Onko pyyntihintojen ero niin hirvittävä, ettei voinut vaivautua vai tietääkö Di Francesco jotain mitä muuta eivät tiedä?

Defrel irtosi n.20m:lla Romalle, kun taas Berardin(23) hinta olisi n.35-40m. Defrel hankittiin ensisijaisesti Roman 2.kärjeksi. Oikealle laidalle, jota siis Berardikin pelaa, yrittää Roma nyt ostaa Leicesterin Mahrezia(26) juurikin tuohon edellämainittuun hintahaarukkaan. Jostain luin, että Berardilla olisi ollut paikkoja siirtyä suurempiin ympyröihin, mutta haluaa olla varma että peliaikaa tulee reilusti ja kehitys jatkuu vrt.Bernardeschi(23).
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SPQR


Vastaus #35 : 01.08.2017 klo 22:10:18

EDF on nimenomaan ilmaissut haluavansa Berardin Romaan, mutta hintalappu on liian suuri Monchille ja Pallottalle ainakin toistaiseksi. Berardin oman kehityksen kannalta jääminen Sassuoloon vielä vuodeksi ei varmasti haittaa yhtään.
serpente

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus & New York Giants


Vastaus #36 : 01.08.2017 klo 22:21:05

Sassuolosto tulee mieleen tämä Domenico Berardi. Kovasti hehkutettu kaveri jo vuosien ajan, mutta vieläkään ei ole siirtynyt kun Sassuolo ei suostu myyntiin. Sieltähän lähti Defrel vanhan koutsin perässä Romaan mikä vähän ihmetyttää, että minkä takia Berardi ei kelvannut. Onko pyyntihintojen ero niin hirvittävä, ettei voinut vaivautua vai tietääkö Di Francesco jotain mitä muuta eivät tiedä?

Berardi oli 1-2 vuotta liian pitkään Sassuolossa ja maksaa ratkaisuistaan kovaa hintaa. Kehitys pysähtynyt tai jopa mennyt taaksepäin. Kaverin päässä jotain pahasti vialla, kun ei vastannut viime kesänä vanhan rouvan kutsuun ja tunnetusti sitä kutsua ei toista kertaa tule. Bernardeschi oli pari vuotta sitten minun mielestä aika selvästikin Berardin takana, mutta viime kauden aikana ja lopulta nuorten kisoissa sineetti sille, että Bernardeschi oli mennyt selvästi ohi. Berardin siirtyminen on nyt varmasti vaikeaa, koska hänestä pyydetään kovaa hintaa, mutta minun mielestä ainakaan ei ole missään nimessä 30-40M euron pelaaja.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #37 : 01.08.2017 klo 22:41:25

Berardi oli 1-2 vuotta liian pitkään Sassuolossa ja maksaa ratkaisuistaan kovaa hintaa. Kehitys pysähtynyt tai jopa mennyt taaksepäin. Kaverin päässä jotain pahasti vialla, kun ei vastannut viime kesänä vanhan rouvan kutsuun ja tunnetusti sitä kutsua ei toista kertaa tule. Bernardeschi oli pari vuotta sitten minun mielestä aika selvästikin Berardin takana, mutta viime kauden aikana ja lopulta nuorten kisoissa sineetti sille, että Bernardeschi oli mennyt selvästi ohi. Berardin siirtyminen on nyt varmasti vaikeaa, koska hänestä pyydetään kovaa hintaa, mutta minun mielestä ainakaan ei ole missään nimessä 30-40M euron pelaaja.

Itselläkin on vähän tällainen kuva, ettei taida kyllä sellaista seuraa löytyä joka Berardista maksaisi yli 30m€ (tai välttämättä edes tasan sitä 30m€).
Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #38 : 02.08.2017 klo 00:47:02

Berardin tehothan ovat laskeneet kuin lehmän häntä ja samalla huhumylly siirrosta laantunut merkittävästi. Olisihan se voinut flopata, vaikka olisikin siirtynyt, mutta nyt näyttää, että maksimissaan joku siirto Fiorentinaan tjsp seuraan voisi tulla kyseeseen parin vuoden sisään. Belottillakin voi alkaa paineet kasvamaan, kun jatkuvasti myllytetään 100m ulosostoklausuulista ja jos pyynti näillä näytöillä on lähes naurettava, niin pari 10-15 maalin kautta nyt putkeen ja tuosta voidaan se 70-80% höylätä pois. Toisaalta maksettiinhan jostain Luis Murielistakin 20m euroa ja alla jopa 1 yli 10 maalin kausi, joten eiköhän Belotti kohtuullisella hinnalla siirtyisi, vaikka ihan viime kauden kaltaisia onnistumisia ei nähtäisi.
Warming up

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #39 : 02.08.2017 klo 09:51:46

Berardin tehothan ovat laskeneet kuin lehmän häntä

Kenties aavistuksen rankka tuomio, kun ei tuo viime kauden tehokkuus ole peliaikaan suhteutettuna juuri noita parhaita kausia huonompi. Toki, jos katsoo vain pintapuoleisesti tilastoja, niin ehkä tuo on ymmärretävä johtopäätös, sillä onhan nuo muutaman kauden takaiset maalimäärät vakuuttavia. Kuitenkin tarkempi tarkastelu paljastaa, että ennen tuota viime kauden loukkaantumista oli tehnyt neljässä EL ja kahdessa sarjaottelussa kaikissa maalin, yhteensä 7+1 noihin kuuteen matsiin, joten kovassa lennossa oli DB. Samoin päätti kauden vahvasti, joten ehjänä pysyessään olisi todennäköisesti pelannut parhaan kautensa?

Ehkä tuohon loukkaantumiseen peilattuna hinta on liian kova tänä kesänä, mutta jos pelaa ehjän kauden omalla tasollaan niin varmasti ei ole Fiorentina isoin seura Berardin perässä.
« Viimeksi muokattu: 02.08.2017 klo 09:58:42 kirjoittanut Warming up »
Manuelzzzzz

Poissa Poissa


Vastaus #40 : 02.08.2017 klo 12:37:12

Kenties aavistuksen rankka tuomio, kun ei tuo viime kauden tehokkuus ole peliaikaan suhteutettuna juuri noita parhaita kausia huonompi. Toki, jos katsoo vain pintapuoleisesti tilastoja, niin ehkä tuo on ymmärretävä johtopäätös, sillä onhan nuo muutaman kauden takaiset maalimäärät vakuuttavia. Kuitenkin tarkempi tarkastelu paljastaa, että ennen tuota viime kauden loukkaantumista oli tehnyt neljässä EL ja kahdessa sarjaottelussa kaikissa maalin, yhteensä 7+1 noihin kuuteen matsiin, joten kovassa lennossa oli DB. Samoin päätti kauden vahvasti, joten ehjänä pysyessään olisi todennäköisesti pelannut parhaan kautensa?

Ehkä tuohon loukkaantumiseen peilattuna hinta on liian kova tänä kesänä, mutta jos pelaa ehjän kauden omalla tasollaan niin varmasti ei ole Fiorentina isoin seura Berardin perässä.
Tämä on mielenkiintoinen aihe. Itse olin tuomassa innolla Berardia Romaan ja Mahrez olisi/on täten iso pettymys.Pelaajatyypeiltään kolmikko menee karkeasti samaan kastiin: kaikki ovat nopeita oikealta sisäänleikkaavia vasureita, joilta odotetaan isoja tehoja. Berardi ja Bernardeschi ovat vuosiluokkaa 1994, Mahrez 1991.

Kuten kaaviosta näkyy (mukana vain sarjapelit), niin nimeomaan Berardi on ollut kolmikon selkeästi tehokkain. Late bloomer-Mahrez, yksi nappikausi, ikä ja uusi sarja ei kuulosta yhtään hyvältä kombolta. Bernardeschi nousi erityisesti menneen kauden hyvien otteiden siivittämänä Berardin kanssa samalle viivalle. En siltikään ihan ymmärrä, millä perustein ensiksi mainittu tulisi nostaa Sassuolo-nuorukaisen ohi. Joku voi sanoa, että Sassuolon pelitapa oli rakennettu enemmän Berardin kuin Fiorentinan pelitapa Bernardeschin ympärille, mikä on osaltaan totta, mutta toisaalta Fiorentina on laadultaan Sassuoloa parempi joukkue, mikä taas näkyy positiivisesti Bernardescin luvuissa. Näitäkin tekijöitä voisi lukuihin koittaa sisällyttää, mutta menisi sen verran hankalaksi ja työlääksi, eivätkä ne perustaa kuitenkaan muuttaisi, niin annetaan olla.
« Viimeksi muokattu: 02.08.2017 klo 12:39:37 kirjoittanut Manuelzzzzz »
Rivelino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #41 : 02.08.2017 klo 12:52:18

Kuten kaaviosta näkyy (mukana vain sarjapelit), niin nimeomaan Berardi on ollut kolmikon selkeästi tehokkain. Late bloomer-Mahrez, yksi nappikausi, ikä ja uusi sarja ei kuulosta yhtään hyvältä kombolta.

Hyvä Manuel! Laita selvitys pikana myös Monchin sähköpostiin. Mieluummin nuori italialainen sisään ja todennäköisesti myös halvemmalla.

Myös täältä kiitokset loistavasta topicista (= kesän kulttuuriteko).
Manuelzzzzz

Poissa Poissa


Vastaus #42 : 02.08.2017 klo 13:31:21

Hyvä Manuel! Laita selvitys pikana myös Monchin sähköpostiin. Mieluummin nuori italialainen sisään ja todennäköisesti myös halvemmalla.
Tätäkin casea pohtiessa on hyvä muistaa, että Roman päässä on varmasti paljon sellaista infoa mitä meillä ei ole saatavilla, minkä vuoksi näinkin käsittämättömältä tuntuvan päätöksen takana lienee jokin looginen selitys (ei kuitenkaan suoraan tarkoita, että se olisi pelillisesti paras ratkaisu).

En vain pysty ymmärtämään tässä piilevää jujua ja se jos mikä syö :D
serpente

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus & New York Giants


Vastaus #43 : 02.08.2017 klo 13:44:01

kaavio + juttuja

Kivat kaaviot, mutta eivät aivan kaikkea kertovia. Bernardeschin eka kausi aivan eri roolissa mitä verrattavissa olevat pelaajat ja jos en nyt väärin muistele, niin taitaa olla myös mukana rankkarit Berardin maaleissa. Tehokkuuta toki päästä vetämään.

Mitä taas perusteluihin tulee, että asetan Bernardeschin Berardin edelle? Se kuuluisa silmätesti. En ala keksimään tilastoja pointtejani tukevaksi ja muut voitte olla vapaasti eri mieltä. Bernardeschi on mennyt valtavasti eteenpäin siitä mitä oli kaksi vuotta sitten. Parempi yleispelaajana, nopeampi ja vahvempi. Berardi tuntuu olevan sama pelaaja mitä pari vuotta sitten, tai jopa huonompi, jos se edes on oikeasti mahdollista. Siirto Romaan olisi varmasti hyvä hänelle.
Warming up

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #44 : 02.08.2017 klo 13:53:02

Mahrezin juju lienee kokemuksessa voittamisesta ja CL-futiksesta. EDF ja Monchi ovat puhuneet "championin" hankkimisesta. Toinen tekijä lienee vanha kunnon raha. Mahrezin hinta on pyörinyt huhuissa alle 40 miljoonassa, josta huomattava osa bonuksina (muussa tapauksessa Roma katsoo muualle, Monchin sanoin), kun taas Sassuolo halunnee pitää Berardista kiinni, sillä muutama avauksen kaveri on jo siirtynyt pois, eikä toisaalta DB vaikuta halukkaalta painostamaan seuraa myyntiin, kuten Mahrez tekee. Berardin hinta lienee siis nyt jo suurempi kuin oli alkukesästä, jolloin kenties joitain keskusteluja on käyty.
CadornaFC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kurjenmutkan Solmupolvet


Vastaus #45 : 02.08.2017 klo 15:45:14

Kivat kaaviot, mutta eivät aivan kaikkea kertovia. Bernardeschin eka kausi aivan eri roolissa mitä verrattavissa olevat pelaajat ja jos en nyt väärin muistele, niin taitaa olla myös mukana rankkarit Berardin maaleissa. Tehokkuuta toki päästä vetämään.
.
puolet Berardin maaleista tainnu tulla Milania vastaan...
musta tuntuu että Berardi on seuraava Cassano mutta kattellaa nyt.

Hyvä topic,itse symppaan Sampdoriaa kovin,loistavat fanit.lisäksi Mihan Torinolle toivon edelleen kaikkea hyvää vaikka eivät Belottista vielä irti päästäneetkään ;)
whitesultan

Poissa Poissa


Vastaus #46 : 02.08.2017 klo 19:38:06

Tuntuu siltä että Firenzessä on perseilty tämän kesän aikana enemmän kuin laki sallii, mikä seuran kannattajana harmittaa vietävästi. Ensin lähti fanien rakastama kapteeni Gonzalo Rodriques, kun uutta sopimusta ei haluttu tehdä, käsittääkseni olisi suostunut palkan alennukseen. Viiden vuoden ajan oli takalinjojen taistelija, hyvä jalalla. Seuraavana keissi Borja Valero. Mies oli julistanut, että haluaa lopettaa uransa Fiorentinassa. Taas jatkosopimuksen teossa nuukaillaan ja kas kummaa, Inter saa miehen riveihinsä ale hinnalla. Jotain epämääräistä oli muutenkin koko siirtosaagassa. Tulee mieleen, että onko tuolla joku ikärasismi käynnissä seurajohdossa. Kumpikin pelaaja vähän päälle kolmekymppisiä, tänä päivänä tuo ikä ei kyllä ole vielä yhtään mikään.

Bernadeschin lähdölle ei oikein voitu mitään, se on hyväksyttävissä oleva siirto (seurajohdon toimintaa huomiolla pitäen). Pelillinen menetys tietysti kova. Ja äsken varmistui Vecinon siirto Interiin, kun maksoivat ulosostohinnan. Keskikentältä lähti siis lisää taitoa pois. Poistuneet ovat myös maalivahti Tatarusanu, taitava mutta ailahteleva Ilicic sekä laidassa välillä viilettänyt Tello. Vielä kun liipasimella Milanoon on kaksikko Badelj ja Kalinic (kumpikin ilmoittanut halunsa lähteä), on viime kauden optimiavauksesta jäljellä enään muutama pelaaja. Ainahan sitä voi odottaa ihmeitä, mutta taitaa jäädä tulevankin kauden jälkeen europelit väilstä.
Manuelzzzzz

Poissa Poissa


Vastaus #47 : 02.08.2017 klo 20:15:46

Kivat kaaviot, mutta eivät aivan kaikkea kertovia. Bernardeschin eka kausi aivan eri roolissa mitä verrattavissa olevat pelaajat ja jos en nyt väärin muistele, niin taitaa olla myös mukana rankkarit Berardin maaleissa. Tehokkuuta toki päästä vetämään.

Mitä taas perusteluihin tulee, että asetan Bernardeschin Berardin edelle? Se kuuluisa silmätesti. En ala keksimään tilastoja pointtejani tukevaksi ja muut voitte olla vapaasti eri mieltä. Bernardeschi on mennyt valtavasti eteenpäin siitä mitä oli kaksi vuotta sitten. Parempi yleispelaajana, nopeampi ja vahvempi. Berardi tuntuu olevan sama pelaaja mitä pari vuotta sitten, tai jopa huonompi, jos se edes on oikeasti mahdollista. Siirto Romaan olisi varmasti hyvä hänelle.

Tässä on sama ilman rankkareita:


Bernardeschi ei tosiaan pelannut toissakaudella aivan näin hyökkäävää roolia mitä nyt, mutta viime kauden statseillakin tehoissa selvähkösti perässä. Eihän tehot tietenkään lähellekään kaikkea kerro, mutta faktoilla+silmämutulla pitäisin Berardia vielä hitusen Bernardeschia potentiaalisempana kaverina.

Lainaus käyttäjältä: Warming up
Mahrezin juju lienee kokemuksessa voittamisesta ja CL-futiksesta. EDF ja Monchi ovat puhuneet "championin" hankkimisesta. Toinen tekijä lienee vanha kunnon raha.
EDF taisi alun perin haluta nimenomaan Berardia, eikä Mahrez nyt kuitenkaan mikään jäätävä "champion" tuohon Roman jengiin olisi. Raha-aspektin sen sijaan ostan, vaikka itse olisinkin luokkaa 10 megaa enemmän Berardista valmis pulittamaan :)
Warming up

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #48 : 02.08.2017 klo 20:48:14

eikä Mahrez nyt kuitenkaan mikään jäätävä "champion" tuohon Roman jengiin olisi.

Olisihan Valioliigan vuoden pelaaja 15-16 kuitenkin eri kaliiberin hankinta imago-mielessä kuin vasta lupaavan pelaajan maineessa oleva Berardi. Etenkin, jos asiaa miettii tuulari-näkökulmasta. Itselleni kävisi tällä hetkellä vallan hyvin kumpi tahansa, mutta koska edellä mainituista syistä en usko Berardin liikkuvan tänä kesänä, niin toivottavasti tuo Mahrez saadaan purkkiin, sillä huhuissa pyörivät vaihtoehdot eivät juuri innostusta herätä.

e. Eh :(
« Viimeksi muokattu: 03.08.2017 klo 08:08:24 kirjoittanut Warming up »
serpente

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus & New York Giants


Vastaus #49 : 02.08.2017 klo 21:35:44

Olisihan Valioliigan vuoden pelaaja 06-07 kuitenkin eri kaliiberin hankinta imago-mielessä kuin vasta lupaavan pelaajan maineessa oleva Berardi.

Vaikka roomalaiset toiveikkaina ovatkin Monchin suhteen, ni ehkä kuitenkin Cristiano Ronaldon hankinta tuntuu hieman epärealistiselta.

thihihi

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines