FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.02.2019 klo 12:41:35 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: CAPOCANNONIERE pl. top6 & Belotti
Andrea Petagna (Atalanta) - 4 (4%)
Diego Falcinelli (Sassuolo) - 2 (2%)
Fabio Quagliarella (Sampdoria) - 24 (24%)
Massimo Coda (Benevento - 1 (1%)
Mattia Destro (Bologna) - 7 (7%)
Roberto Inglese (Chievo) - 2 (2%)
Leonardo Pavoletti (Cagliari) - 5 (5%)
Ante Budimir (Crotone) - 1 (1%)
Giampaolo Pazzini (Hellas) - 4 (4%)
Giovanni Simeone (Fiorentina) - 21 (21%)
Maxi Lopez (Udinese) - 0 (0%)
Gianluca Lapadula (Genoa) - 4 (4%)
Marco Borriello (SPAL) - 19 (19%)
Joku muu? - 6 (6%)
Äänestäjiä yhteensä: 100

Sivuja: 1 2 [3] 4 5
 
Kirjoittaja Aihe: Serie A 2017-2018 - DIETRO I TOP 6  (Luettu 21192 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Olpe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


Vastaus #50 : 02.08.2017 klo 22:06:29

Tässä on sama ilman rankkareita:
Kuva

Bernardeschi ei tosiaan pelannut toissakaudella aivan näin hyökkäävää roolia mitä nyt, mutta viime kauden statseillakin tehoissa selvähkösti perässä. Eihän tehot tietenkään lähellekään kaikkea kerro, mutta faktoilla+silmämutulla pitäisin Berardia vielä hitusen Bernardeschia potentiaalisempana kaverina.

Ihan mielenkiinnosta, olisiko mahdollista saada vastaava Keita Baldesta? Menee kuitenkin samaan kategoriaan muiden kanssa: nuori vasen laituri. Lähinnä juuri kun veikkaisin, että Keitan tilastot saattaisivat olla ihan kärkipäätä, mutta silti se ei "jostain kumman syystä" näy hinnassa.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #51 : 02.08.2017 klo 22:22:22

Ihan mielenkiinnosta, olisiko mahdollista saada vastaava Keita Baldesta? Menee kuitenkin samaan kategoriaan muiden kanssa: nuori vasen laituri. Lähinnä juuri kun veikkaisin, että Keitan tilastot saattaisivat olla ihan kärkipäätä, mutta silti se ei "jostain kumman syystä" näy hinnassa.

Vain vuosi sopparia jäljellä ja ilmeisesti Juventus hoitanut tappingit niin hyvin, että haluaisi vain sinne. Marotta heittänyt "haista vittu" tarjouksia, joten katsotaan kestääkö Lotitolla pokka.
Manuelzzzzz

Poissa Poissa


Vastaus #52 : 02.08.2017 klo 23:01:09

Ihan mielenkiinnosta, olisiko mahdollista saada vastaava Keita Baldesta? Menee kuitenkin samaan kategoriaan muiden kanssa: nuori vasen laituri. Lähinnä juuri kun veikkaisin, että Keitan tilastot saattaisivat olla ihan kärkipäätä, mutta silti se ei "jostain kumman syystä" näy hinnassa.


Ilman pilkkuja tämäkin.

Keitan statsit tosiaan aivan huippua ja pitää taas muistaa, että nuorukainen on Berardia ~puoli vuotta ja Bernardeschia ~vuoden nuorempi. Henk.koht. pidän selkeät vahvuudet omaavaa pelaajaa saman arvoista tasavahvaa pelaajaa arvokkaampana: näiden selkeät vahvuudet omaavien pelaajien kanssa voi toki mennä enemmän vikaan huonolla roolituksella, mutta hyvässä valmennuksessa homma toimii samoin myös toiseen suuntaan. Keitan nopeusominaisuudet ja 1vs1-taidot tekevät miehestä omissa silmissäni todellisen talentin, jonka hinnan pitäisi mielestäni olla hyvinkin nykyisiä tarjouksia korkeampi, vaikkakin sopimusta vain vuosi jäljellä.
Oscar Blaketon

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Stoke City, Celtic


Vastaus #53 : 03.08.2017 klo 00:00:21

Olisihan Valioliigan vuoden pelaaja 16-17 kuitenkin eri kaliiberin hankinta imago-mielessä kuin vasta lupaavan pelaajan maineessa oleva Berardi. Etenkin, jos asiaa miettii tuulari-näkökulmasta. Itselleni kävisi tällä hetkellä vallan hyvin kumpi tahansa, mutta koska edellä mainituista syistä en usko Berardin liikkuvan tänä kesänä, niin toivottavasti tuo Mahrez saadaan purkkiin, sillä huhuissa pyörivät vaihtoehdot eivät juuri innostusta herätä.

e. Vuosiluvut kohdilleen serpenten avustuksella. :)

Yritähän vielä kerran noiden vuosilukujen kanssa, sillä Mahrez oli PFA player of the year kaudella 15-16 :D
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #54 : 03.08.2017 klo 19:31:41

Vanha kunnon siimaletti Rodrigo Palacio kuulema lähellä sopimusta Bolognan kanssa.

Eipähän tarvitse tuskailla kun katsoo sitä sohlausta jonkun muun paidassa, kaikkea hyvää toki tulevalle kaudelle jos siirto toteutuu Ylos
whitesultan

Poissa Poissa


Vastaus #55 : 16.08.2017 klo 19:38:06

Violassa hieman valoa tunnelin päässä, kun viimeisen parin viikon aikana on hankittu mielenkiintoisia nuoria pelaajia rosteriin. Tärkeimpänä hankinta Benassi, entinen 22v kapteeninakin toiminut Torinon keskikentän pelaaja, jonka sopimus julkaistiin täysin pimennosta. Hänen toivotaan täyttävän Vecinon ja Valeron jättämää aukkoa. Kun Badelj nyt näyttää jäävän Fiorentinaan, niin siinä on keskikentälle hyvä kaksikko pohjalle 4-2-3-1 järjestelmässä jota Pioli ilmeisesti tulee käyttämään. Toinen tärkeä hankinta, mutta jonka riittävyydestä Serie A:han ei ole vielä takeita, on 20 v. Gil Dias, joka tuli Monacosta. Laitahyökkääjät ovat kortilla tällä hetkellä Violassa ja hän voi pelata kummallakin laidalla. Tuttuun Portugalilaiseen tyyliin riplaustaitoja riittää ja kuljetusvoimaa löytyy. Sopimus on 2 vuoden lainasopimus ja optio ostaa mies 20 miljoonalla eurolla. Potentiaalia miehessä ainakin pitäisi olla. Kun Kalinic näyttää viimeinkin siirtyvän Milanoon on jo korvaaja käytännössä hankittu Giovanni Simeonin muodossa. Diego Simeonen 22 v. poika hyvästeli jo Genoan pelaajat, joten siirto on jotakuinkin jo varma. Viime kaudella Simeone teki 11 maalia 30 ottelussa (Kalinic 15/32), joten samoille statseille mitä kroatti teki on hyvät saumat. Itseäni jotenkin kutkuttaa kyseisen pelaajan siirto Violaan (vaikka varmistusta siitä vielä ei ole), asiaan saattaa vaikuttaa tietysti Diego.. Nyt on kolmen entisen huippupelaajan pojat seurassa, kun ykkösjoukkueen ovia kolkuttelee jo legendaarisen Gheorghe Hagin 18v. poika, Ianis Hagi.
Herstein

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Heitto


Vastaus #56 : 19.08.2017 klo 16:07:51

Onko Cagliarilla rahat loppu vai miksi päästivät Borriellon ilmaiseksi SPAL:n riveihin? Paloschi-Borriello vaikuttaa paperilla varsin mainiolta kärkiparilta. Ylos
« Viimeksi muokattu: 19.08.2017 klo 16:10:03 kirjoittanut Herstein »
Manuelzzzzz

Poissa Poissa


Vastaus #57 : 20.08.2017 klo 16:04:37

Onko Cagliarilla rahat loppu vai miksi päästivät Borriellon ilmaiseksi SPAL:n riveihin? Paloschi-Borriello vaikuttaa paperilla varsin mainiolta kärkiparilta. Ylos
Luulisi Cagliarin saavan jotain kautta sopivan korvauksen kesken sopimuskauden lähdöstä - jos siis tosiaan ilmaiseksi lähti. Sinänsä ymmärrän seurajohdon halun olla pitämättä Borriellon kaltaisesta miehestä kiinni jos puoletkaan riita-huhuista pitävät paikkansa. Ja sitä paitsi, kyllähän Pavoletti olisi täysin vastaava luu saarelaisten muutenkin vahvaan hyökkäykseen.

Mitä tulee Hellaksen eiliseen pyristelyyn Napolia vastaan, niin mahdolliseksi veronalaisten haasteeksi saattaa muodostua hyökkäyspään rakenneongelmat: Cerci ja Verde tarvitsevat nopeita hyökkäyksiä ja tilaa etupuolelleen, kun taas keskikentän parhaimman jalan omaaville Bessalle ja Romulolle tämä ei ole kaikista ominaisin tapa pelata. Ensi vlopun Crotone-matsi antaa jo paljon viitteitä tulevasta, kun Hellas saa halutessaan pelattua hidastakin hyökkäystä.
Manuelzzzzz

Poissa Poissa


Vastaus #58 : 21.08.2017 klo 19:35:03

Aiempaan viitaten, Borriellon mukaan Cagliari on saanut siirrosta rahallista korvausta.Noin muuten, hyökkääjän sanaan uskovat saavat tapahtumista seuraavanlaisen ketjun:

1. Borriello pyytää siirtoa kesken sopimuskauden vedoten motivaatio-ongelmiin ja uusien haasteiden etsintään, pyytäen seuralta apua uuden osoitteen etsinnässä.
2. Cagliari hylkää ei-mainitun Serie A-seuran (ei kuitenkaan SPAL) ehdotuksen pelaajavaihdosta.
3. Borriello jätetään nimeämättä Cagliarin sarja-avaukseen kurinpidollisista syistä. Lähellä seuraa olevat lehdet kirjoittavat syiksi riidat Rastellin kanssa, joissa ei hyökkääjän itsensä mukaan kuitenkaan ole päätä eikä häntää.
4. Seura antaa ymmärtää Borriellon haluavan lähteä rahakkaamman sopimuksen perässä. Bomberin palveluksista ovat kiinnostueet neljä Serie A- ja kaksi Serie B-seuraa, yhden tarjouksista tullessa ulkomailta.
6. Borriello siirtyy SPALiin ja kertoo tienaavansa saman verran kuin Cagliarissa.
Manuelzzzzz

Poissa Poissa


Vastaus #59 : 24.08.2017 klo 16:15:07

Nostetaanpas hieman Crotonen tilannetta jalustalle, kun sen verran kutkuttava tapaus kyseessä.

Viime kaudella peliesityksiltään neljäksi sarjan selvästi huonoimmaksi joukkueeksi erottuivat Crotone, Empoli, Palermo ja Pescara. Rutiköyhän Calabrian mailta ensimmäistä kertaa Serie A:han ponnistanut Crotone onnistui - vastoin kaikkia ja kaikkea - säilyttämään sarjapaikkansa. Peliesitysten ja lopulta saavutetun pistemäärän välinen korrelaatio vääristyi niin, että vain 15 pistettä koko kaudella keränneen Pescaran sijoittuminen calabrialaisten yläpuolelle ei olisi ollut minkään sortin vääryys.

Lainapelaajilla elävä calabrialaisjoukkue kohtasi tänäkin kesänä karut realiteetit, kun joukkueen avaaviin pelaajiin kuuluneet Gianmarco Ferrari, Aleandro Rosi, Lorenzo Crisetig ja Diego Falcinelli palasivat emoseuroihinsa. Ruletti toimii luonnollisesti myös toiseen suuntaan, mutta tällä kertaa korvaajien löytäminen topparina solidin kauden pelanneelle Ferrarille sekä 13 maalia paukuttaneelle Falcinellille osoittautui liian haastavaksi. Lisäksi mihin jo typistetyssä ennakossa viittasin, joukkueen ongelmaksi uhkaa ylipäätään muodostua pelin saaminen hyökkäyskolmannekselle, jossa reaalista maaliuhkaa luodaan. Ilman pallonhallintaan pystyvää keskikenttää, osin joukkueen alituisesta altavastaaja-asemasta johtuen, ja ilman vahvasti vastaan tappavaa hyökkäyspeliä joukkue on ikään kuin riisuttu aseista ennen 90-95 %:a otteluista.

Täksin kaudeksi pääsarjaan nousseisiin joukkueisiin puhtaasti pelaajavertailua tekemällä Crotone on niukalla marginaalille heikoin. Pelitavallisesti pohtien, vastaiskuvoima on kuitenkin tekijä, joka yhdistää niin Hellasta, SPALia kuin Beneventoakin: Cerci&Verde, F.Costa&Lazzari, D'Alessandro&Ciciretti. Crotonen vasemman laidan pyristelyt ovat pykälää helpommat eristää pois.

Hengittääkseen Crotonen tulisi pystyä tukeutumaan saumattomaan kollektiiviin (jota käytetään sanana muuten aivan liikaa nykyfutisjournalismissa, joten olkoon tämä viimeinen kerta, kun sitä itse viljelen :D), mutta siinä voi piillä liikaa optimistisuutta. - Martella (alla) on ajoittain parantanut puolustuspelaamistaan, mutta niin pitkään kun sijoittuminen ei tule selkärangasta, ja niin pitkään kuin Crotone joutuu lähinnä ottamaan vastaan, eivät joukkueelle asetettavat ennusteet yksinkertaisesti voi näyttää kovin positiivisilta.Kuinka huono Crotone sitten voi olla? Pisteissä mitattuna se ei tule ikinä keräämään viime kauden kaltaista pistesaalista. Toisaalta joukkueen sijoittaminen viime kauden peliesitysten osoittamien odotusten alapuolelle, tai edes samalle tasolle, olisi hurjan kova kannanotto - joukkueen heikentymisestä huolimatta. Sarjan maantieteellisen levinneisyyden kannattajana toivon etelän joukkueiden tuovan vuosittain omaa maustettaan mukaan, ja itse asiassa juuri tämä välimatkan sekä riittävän kulttuurieron luoma keskimääräistä suurempi kotietu luo sen pienen pienen edun, joka toi ihmeen viime keväänä. Kukaan ei ota pois sitä samaa pientä mahdollisuutta tälläkään kaudella, mutta halutessaan yhdistää Calabrian upeat rannat Serie A-futikseen, niin suosittelisin pitämään kiirettä :)----

PS. Jos joku omaa hieman toiveikkaamman näkökulman, niin kuuntelen mielelläni :)
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #60 : 25.08.2017 klo 10:37:41

Nyt kun nostit Crotonen esille niin mikäs on tilanne oman stadionin suhteen? Eikös viime kausi mennyt evakossa kun omaa stadionia rempattiin tjsp. Joko mennään Calabriassa?
Nuno

Poissa Poissa


Vastaus #61 : 25.08.2017 klo 10:43:47

Nyt kun nostit Crotonen esille niin mikäs on tilanne oman stadionin suhteen? Eikös viime kausi mennyt evakossa kun omaa stadionia rempattiin tjsp. Joko mennään Calabriassa?

Kyllähän siellä viime lokakuussa jo Ezio Scidalla pelailtiin.

E: Googlasin oikean muuttopäivämäärän.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #62 : 25.08.2017 klo 10:44:33

Kyllähän siellä loppukaudesta jo Ezio Scidalla pelailtiin.

Ylos
Kalajoen Camoranesi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ac Milan, Valencia


Vastaus #63 : 30.08.2017 klo 07:53:14

Pavolettin siirto sai miettimään saapasmaan hyökkääjä tarjontaa.
Aikana jolloin se maailmanluokan hyökkääjä tarjonta on ollut kateissa ja tällä hetkellä maajoukkueenkin selkeästi heikoin osaalue, on sarjassa yllättävänkin iso määrä kelpo serie a tason hyökkääjiä.
Ihan mutullaa heitettynä monet näistä ovat myös tulleet vähän pidemmän kehitys kaaren kautta.

Sarja onkin siinäkin mielessä kiinnostavaa seurattavaa että monella näistä alemman puolikkaan joukkueista on jopa useampikin hyvä hyökkääjä vaihtoehto, vaikka perus ajatuksena elää yhä tiukka taktinen puolustusorientoitunut pelitapa.

Jos joku viitsii nähdä vaivaa olisi hienoa jos vaikka tähän ketjuun laitettaisiin äänestys parhaasta maalintekijästä tällä kaudella, näistä bubbling under joukkueiden pelaajista.
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS, Milan, ja Dallas Cowboys


Vastaus #64 : 30.08.2017 klo 08:22:22

Jos joku viitsii nähdä vaivaa olisi hienoa jos vaikka tähän ketjuun laitettaisiin äänestys parhaasta maalintekijästä tällä kaudella, näistä bubbling under joukkueiden pelaajista.

Belottin ja Super Marcon ylivoimaa, ei tarvetta äänestyksille. Pazzini kun tuskin Cercin tarjoiluista on uusimassa Serie B:n maalilukujaan. Q toki korkealla tänäkin vuonna, sääli että Muriel jätti liigan, jotenkin kovin sympaattisen oloinen hymyilevä vauhtiveikko oli kyseessä. Pavoletti oikein mainio hankinta Cagliarilta, josta piti toki myös maksaa kunnolla. Mutta missä luuraa vanha kunnon Gila?
Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #65 : 30.08.2017 klo 10:59:26

Pavoletti saa sen hikiset 10 maalia max. Saanut turhaa nostetta siirrostaan Napoliin, jossa oli aivan viimeinen vaihtoehto kentälle, eikä häntä edes yritetty ajaa sisään systeemiin vs. Gabbiadini, joka sai edes muutaman mahdollisuuden. Toki osto oli luonteeltaan safetyä eli ei hänen kai odotettukaan pelaavan.

Pazzini ei tee mitään, kuten ei myöskään Gila. Nappikaudella se 10 ehkä, jos saavat laittaa myös rankkarit sisään. Pazzohan oli vähän pahoittanut mieltäänkin, kun ei ollut avauksessa 1. pelissä. Q paranee vanhetessaan ja on oikein solid hyökkääjä. Borriello hemmetin hyvä keskikastin seuran kärki. Latoo aina sen 15 maalia, vaikka koirat haukkuu jne. Myös naisystävät top qualitya. Belotti toki omassa luokassaan, mutta ei ihan riittäne koko pörssin voittoon.
shots

Paikalla Paikalla


Vastaus #66 : 30.08.2017 klo 11:04:35

Benevento on hankkimassa Hollannin Heraclesissa pelaavaa ruotsalaiskärki Samuel Armenterosta. Vielä siirtoa ei ole julkistettu mutta Armenteros on tehnyt 3-vuoden sopparin Beneventon kanssa. Italialaiset ottivat viime torstaina yhteyttä, perjantaina neuvoteltiin, lauantaina seurat olivat sovussa ja sunnuntaina Armenteros oli lääkärintarkastuksessa.

Armenteros on Heraclesille tehnyt 141 pelissä 53 maalia. Kaveri on pelannut myös Willemissa, Feyenoordissa sekä Anderlechtissa. Maaotteluita on kasassa yksi kappale.
Teppanan Nurmela

Poissa Poissa


Vastaus #67 : 02.09.2017 klo 14:36:10

Italia, tuo veteraanihyökkääjien luvattu maa. Mielenkiintoisia siirtoja tapahtui tällä saralla muutamia vielä siirtoikkunan lopulla, kun pari pitkänhuiskeaa, jalalla yllättävän taitavaa maalihaita vaihtoi seuraa. Vanha kunnon Maxi Lopez siirtyi Udinesen vahvuuteen ja Cyril Thereau teki hänelle tilaa siirtymällä kriisi-violaan.

El Rubio oli jo ilmoittanut, että jos ei saa aikaan kaksinumeroista maalisaldoa Udinesessa, niin ei hänen siellä tarvitse jatkossa pelata.
Nome Cognome

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: La Fiorentina


Vastaus #68 : 03.09.2017 klo 13:36:51

kriisi-violaan

Kriisistä en vielä puhuisi, vaikka tietysti kahdesta ensimmäisestä ottelusta kaksi tappiota maalierolla 1-5 on mille tahansa seuralle pettymys. Edelleen, kesällä tapahtunut muutos pelaajistossa, valmennuksessa ja pelitavassa on ollut valtava ja joukkue saatiin kasaan oikeastaan vasta parin viimeisen viikon aikana. Kannattajat ymmärtävät pelitavan sisäistämisen ja vakiokokoonpanon hioutumisen vaativan aikaa, ja seisovat kärsivällisinä valmentajan sekä taistelutahtoisen, sarja-avauksen kynnyksellä keski-iältään Serie A:n nuorimman joukkueen takana. Ei tällä kaudella kuuhun mennä, mutta 7. sija saattaisi olla mahdollinen, ja se taas todennäköisesti riittää Eurooppa-liigan karsintapaikkaan ensi kaudeksi. Juuri nyt voimme vain odottaa, milloin ensi kerran näemme sen todellisen Piolin Fiorentinan.

Kääntäkäämme siis katseemme kohti tulevaa, mutta otetaan vielä sananen päättyneestä mercatosta. Lähtökohta oli jo toukokuussa selvä - nuorennusleikkaus ja uusi projekti uuden valmentajan alaisuudessa. Vaihtuvuus on suurta, vallankumouksestakin puhuttiin. Vain kunnianhimosta ja joukkueen kilpailukyvystä ei pitänyt tinkiä. Siirtoikkuna yhteenvetona:

Uutinen
Spese: 71,55 milioni
Entrate: 109,8 milioni
Saldo: + 38,25 milioni

ARRIVI: Pezzella (d, Betis, p 0,5 milioni), Simeone (a, Genoa, 15), Biraghi (d, Pescara, p 0,5), Gil Dias (a, Monaco, p), Eysseric (a, Nizza, 4), Benassi (c, Torino, 10), Veretout (c, Aston Villa, 7), Zekhnini (a, Odd, 1,5), Hristov (d, S. Sofia, 1), Gaspar (d, V. Guimaraes, 3,7), Hugo (d, Palmeiras, 8 ), Milenkovic (d, Partizan, 5,1), Laurini (d, Empoli, p 0,4), Thereau (a, Udinese, 3), Lo Faso (a, Palermo, p 0,2).

CESSIONI: Kalinic (a, Milan, p 25 milioni), Valero (c, Inter, 6,5), Vecino (c, Inter, 24), Rodriguez (d, svinc.), Ilicic (a, Atalanta, 5,5), Bernardeschi (a, Juventus, 40), Tatarusanu (p, Nantes, 3), Milic (d, Olympiakos, 1,5), Satalino (p, Sassuolo, 0), Rebic (a, Eintracht, p 4), Tomovic (d, Chievo, p 0,3).

ALTRI AFFARI:
Spese: Sanchez (c, A. Villa, 2,75 milioni), Cristoforo (c, Siviglia, 3,5), M. Olivera (d, Penarol, 4), Castrovilli (c, Bari, 1,4).
Entrate: nessuna.

https://www.firenzeviola.it/notizie-di-fv/mercato-il-bilancio-saldo-da-38-milioni-248758


Yllä oleviin lukuihin ei ole huomioitu mahdollisten osamaksujen aikatauluja eikä myöhemmin toteutuvien bonusten tai osto-optioiden hintoja, mutta saldo puhuu puolestaan. +38 miljoonaa euroa, minkä lisäksi joukkueen palkkakulut pienenivät lehtitietojen mukaan jopa kolmanneksella. Kesällä oli huhuttu, että kaikki pelaajamyynneistä saatavat rahat sijoitettaisiin saman siirtoikkunan aikana kilpailukykyisen joukkueen rakentamiseksi, mutta huhupuheeksi jäi. Ihmetystä niin kannattajien kuin journalistienkin keskuudessa herätti myös Corvinon hieman mites meni noin niinku omasta mielestä -henkisessä pressissä antama selitys siitä, että strategiana oli sijoittaa 75 % myyntituloista pelaajahankintoihin ja varata 25 % seuran muun toiminnan kulujen kattamiseen. Kuulostaisi hyvältä strategialta, jos puhe olisi koko liikevaihdosta, mutta että pelaajamyynneistä?

Ja koska Della Vallen veljeksiä ei enää hyvään toviin ole kiinnostanut selventää Fiorentinaan liittyviä suunnitelmiaan julkisuudessa, ovat asiasta kiinnostuneet joutuneet tyytymään spekulointiin. Yleinen johtopäätös on, että päättynyt mercato ei kieli niinkään rehellisestä, suunnitellusta ja kunnianhimoisesta jalkapalloilullisesta projektista, vaan pikemminkin seuran kulupuolen trimmaamisesta ostajaehdokkaiden houkuttelemiseksi. Tunnelma Firenzessä on tänä syksynä äärimmäisen kaksijakoinen: Pioliin ja joukkueeseen luotetaan ja heille annetaan kaikki mahdollinen tuki, kun taas luottamus seuran omistajiin on jo täysin mennyttä ja urheilulliseen johtoon hyvää vauhtia vähenemässä.

Piti vielä kirjoittaa hieman stadionhankkeeseen liittyvistä ongelmista, mutta enpäs tähän hätään ehdikään. Palataan asiaan tuonnempana. Ensi sunnuntaina haetaan kauden avausvoitto Veronasta.
Manuelzzzzz

Poissa Poissa


Vastaus #69 : 09.09.2017 klo 12:31:19

Jos joku viitsii nähdä vaivaa olisi hienoa jos vaikka tähän ketjuun laitettaisiin äänestys parhaasta maalintekijästä tällä kaudella, näistä bubbling under joukkueiden pelaajista.
Lisäsin äänestyksen alla lyhyesti esitellyistä pelaajista (pl. Belotti). Omia vaihtoehtoja saa myös ehdottaa. Valintansa perusteleville iso peukku :)

---

Andrea Petagna / 1995 / 188/83 / Italia - Atalanta

2016-2017 Atalanta 34/31 5+9 (525')
2015-2016 Ascoli (Serie B) 32/20 7+0 (286')


- Systeemille lojaali töitä paiskiva nuorukainen. Ei erotu tehotilastoissa, mutta vahvana ja hyvin suojaavana pelaajana tärkeä osa rakennusvaihetta. Kylmä fakta kuitenkin on, ettei nähdyillä maalimäärillä ole asiaa suuremman seuran ykköskärjeksi, minkä vuoksi Milanin akatemiasta ponnistanut nuorukainen halvalla Bergamoon saapuikin 1,5v sitten.---

Diego Falcinelli / 1991 / 186/75 / Italia - Sassuolo
- Sassuolo-omisteisen pelaajan kiertolaisaika tuli tällä kertaa päätökseen ja mies saa loistavan Crotone-kauden jälkeen mahdollisuuden modenalaisseuran ykköskärkenä. Viime kausi oli lievästi keskinkertaiselle vasurille nappisuoritus ja todennäköisenä uhkana on karusti sanoen paluu tasolleen.

2016-2017 Crotone 36/35 13+2 (242')
2015-2016 Sassuolo 25/11 2+2 (536')
---

Fabio Quagliarella / 1983 / 181/79 / Italia - Sampdoria
-Kokenut kettu, joka viimeistelee tappavasti, teknisesti mitä vaikeammista paikoista ja asennoista. Karisma, kokemus, eleganttius. Taso ei kuitenkaan koskaan riittänyt Juventuksen kaltaisen suurseuran kaipaamaksi hyökkääjäksi.

2016-2017 Sampdoria 37/35 12+4 (240')
2015-2016 Torino/Sampdoria 32/29 8+1 (322')
---

Massimo Coda / 1988 / 184/72 / Italia - Benevento
- Tehokkaasti viimeistelevä klassisen älykäs italialaiskärki. Miehen ura ei ole vielä koskaan yltänyt kunnolla pääsarjaan saakka, mutta nyt kahden mukiinmenevän Serie B-kauden jälkeen edessä on mahdollisuus olla osa Beneventon neitsytmatkaa Serie A:ssa.

2016-2017 Salernitana (Serie B) 40/40 16+8 (220')
2015-2016 Salernitana (Serie B) 40/34 15+2 (194')
---

Andrea Belotti, 1993 / 181/72 / Italia - Torino
- Voimakkaasti ja rajusti liikkuva tehokas härkämäinen ilmestys. Viimeistelee molemmilla jaloilla. Pystyy hakeutumaan tasaisen tappavasti maalintekopaikkoihin. Oltiin jo viemässä Torinosta pois hurjilla summilla, mutta Urbano Cairo sanoi ei rahatukoille antaen joukkueelle mahdollisuuden nousta seuraavalle tasolle.

2016-2017 Torino 35/34 26+8 (118')
2015-2016 Torino 35/31 12+5 (216')
---

Mattia Destro / 1991 / 171/73 / Italia - Bologna
- Maalipaikat nuuhkivan ja oikeihin paikkoihin sattuvan Romassa puhjenneen maalinsylkijän ura on ollut pari kautta laskusuunnassa. Destron tulevaisuus oli taistella maajoukkueen ykköskärjen paikasta, mutta tällä hetkellä taso on kaukana siitä. Pölläyttää kaudesta toiseen sen kymmenisen kertaa, mutta kun lukemien pitäisi olla tuplat.

2016-2017 Bologna 30/28 11+1 (225')
2015-2016 Bologna 27/25 8+2 (267')
---

Roberto Inglese / 1991 / 187/75 / Italia - Chievo
- Napoli maksoi viime kaudella uransa parhaan kautensa pelanneesta 25-vuotiaasta, aikoinaan Pescarasta Chievoon ponnistaneesta Inglesestä, 10 miljoonaa - eikä kukaan oikeastaan tiedä miksi. Ensi kesän isompiin kauppoihin tarvittava kylkiäinen? Kyllä, todennäköisimmältä kuulostava skenaario. Fyysisesti vahva. Pystyy viimeistelemään päällä ja jalalla, läheltä ja kaukaa.

2016-2017 Chievo 34/22 10+4 (201')
2015-2016 Chievo 26/14 3+3 (459')
---

Leonardo Pavoletti / 1988 / 188/85 / Italia - Cagliari
- Italialaiseen tapaan käynyt oman lainarulettinsa läpi. Kuuluu näihin "isokokoisena pelaajana pystyy suojaamaan palloa ja antamaan joukkueelle aikaa nousta"-pelaajiin. Uran huippuhetki osui toissakauteen, minkä siivittämänä mies pääsi hetkeksi nuuhkimaan Napolin tuulia. Cagliari pärjäisi ilmankin, mutta tuo muuten nopeita jalkoja omaavaan sardinialaishyökkäykseen fyysisen pelotteen.

2016-2017 Genoa/Napoli 15/9 3+0 (259')
2015-2016 Genoa 25/22 14+3 (137')
---

Ante Budimir / 1991 / 190/80 / Kroatia - Crotone
- BU! BU! BUDIMIIIR!! 26-vuotiaan kroatialaisen ensimmäinen Serie A-maali odottaa vielä tulemistaan, mikä kertoo karua kieltään Crotonen pelaajamateriaalista. Mandzukic-vertaukset osuvat muutenkin kuin paidan selässä komeilevaa #17 myöten, onhan mies paikan saadessaan laadukas viimeistelijä. Joukkue ei pysty kuitenkaan luomaan riittävästi paikkoja, jotta kaksinumeroisiin lukemiin olisi realistista päästä.

2016-2017 Sampdoria 11/2 0+0 (-)
2015-2016 Crotone (Serie B) 40/36 16+4 (202')
---

Giampaolo Pazzini / 1984 / 180/74 / Italia - Hellas
- Tuttu maaliruisku, joka iskee paikan saadessaan takuuvarmasti. Toisaalta, ilman laadukasta tarjoilua täysin kuvasta katoava, vain kokemuksen tunnun jättävä haamu. Miehen kaksijakoisia tunnelmia herättävää tuuletusta katsoisi mielellään muutamaan otteeseen tulevallakin kaudella.

2016-2017 Hellas (Serie B) 35/35 23+2 (129')
2015-2016 Hellas 30/20 6+1 (316')
---

Giovanni Simeone / 1995 / 175/76 / Argentina - Fiorentina
- Isänsä poika. Loistava viimeistelijä. Lyhyestä varrestaan huolimatta hyvä pääpelaaja. Ei ole ensimmäinen River Platesta Eurooppaan saapunut talentti: Crespo, Falcao, Saviola, Salas, Higuain, Lamela.. Painoi viime kaudella, Euroopassa ensimmäisellään, Genoalle 12 kaappia periksiantamattomalla, mutta hienostuneella tyylillään. Piolin aktiivinen, nopeisiin transitioihin pohjaava filosofia tukee nuorukaisen ominaisuuksia.

2016-2017 Genoa 35/29 12+1 (218')
2015-2016 ARG
---

Maxi Lopez / 1984 / 189/83 / Argentina - Udinese
- Saapui Atlantin toiselta puolelta, hänkin River Platesta, Barcelonaan vuonna 2005. Matka jatkui Etnan juurelle Sisiliaan vuonna 2010. Koko Serie A-uransa kakkoskorin kärkenä operoinut mies ei ole missään nimessä selkeä valinta laskusuhdanteesta kärsivässä friulilaisseurassakaan. Ja ei, Maxi Lopezia ei voi mainita ilman Mauro Icardia. Ja vaikka Icardi olisi tällä hetkellä kuka ja mikä, ja hänen jalkapallollisia kykyjä arvostaisi, niin kyllähän Wanda-casen jälkeen Maxi Lopezin on kerta toisensa perään toivonut heiluttavan Interin verkkoa. Seuraavat mahdollisuudet tulevat 16.12. ja 6.5.

2016-2017 Torino 16/2 2+0 (213')
2015-2016 Torino 26/8 4+2 (269')
---

Gianluca Lapadula / 1990 / 178/69 / Italia - Genoa
- Lakkaamaton liike, loputon tahto ja halu pelata joukkueelle tekevät miehestä arvokkaan omille ja ikävän vastustajalle. Nousi oikeastaan pinnalle vasta toissakaudella 27 Serie B-maalin myötä, jota seurasi verrattain vähällä peliajalla isketyt 8 maalia Milanin paidassa. Lapadula on todettu toimivaksi ylemmän keskikastin seuran grintaa tuovana vaihtopelaajana. Nyt testataan, pitävätkö oletukset miehen tasosta bottom10 seurojen aloittavana hyökkääjänä paikkansa.

2016-2017 Milan 27/12 8+4 (157')
2015-2016 Pescara (Serie B) 40/40 27+11 (131')
---

Marco Borriello / 1982 / 184/73 / Italia - SPAL
- No words needed. Kuuluu Tonin, Di Natalen ja vielä pelaavan Quagliarellan kanssa viimeisiin italialaisiin mohikaaneihin, jotka kaikessa tyylikkyydessään vain paranevat vanhetessaan. Pystyy viimeistelemään monipuolisesti ja laadukas treenaaminen on pitänyt miehen edelleenkin korkealla pienten ja keskisuurten seurojen listoilla. Un bomber vero.

2016-2017 Cagliari 36/30 16+1 (162')
2015-2016 Carpi/Atalanta 27/16 8+4 (200')


« Viimeksi muokattu: 09.09.2017 klo 12:34:51 kirjoittanut Manuelzzzzz »
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #70 : 09.09.2017 klo 12:35:01

Fabio Quagliarella / 1983 / 181/79 / Italia - Sampdoria
-Kokenut kettu, joka viimeistelee tappavasti, teknisesti mitä vaikeammista paikoista ja asennoista. Karisma, kokemus, eleganttius. Taso ei kuitenkaan koskaan riittänyt Juventuksen kaltaisen suurseuran kaipaamaksi hyökkääjäksi.

Ei ehkä ykköshyökkääjäksi, mutta edelleen täyttäisi ringinleventejän saappaat koska vaan, missä vaan.Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, Ilves


Vastaus #71 : 09.09.2017 klo 13:08:47

Marco Borriello 18 maalia ja muutama etusivuille päätyvä kaato.
Pillua, bileitä ja poppersia...Tätä pelaajaa ei voi ku rakastaa kunhan ei pelaa omassa suosikkijoukkueessa tai omassa makuuhuoneessa.
Carlos83

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Giallorossi, Ilves


Vastaus #72 : 15.09.2017 klo 22:09:50

Atalantalta komea voitto eilen EL:ssä. Ei ollut Rooneylla ja kumppaneilla paljon sanomista. Ylos
Herstein

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Heitto


Vastaus #73 : 15.09.2017 klo 22:25:37

Atalantalta komea voitto eilen EL:ssä. Ei ollut Rooneylla ja kumppaneilla paljon sanomista. Ylos

Ja hyvin näytti olevan stadikalla jengiä, vaikka matsi pelattiin 200 kilometrin päässä Bergamossa. Sääli, kun Atalanta ei pääse pelaamaan dŽAzzurrilla, joka ei täytä kaikkia UEFA:n kriteereitä. Seurahan osti stadikan kaupungilta itselleen kesällä, joten tarkoituksena varmaan pistää tuo hieman uuteen uskoon. Aika karu mesta tuo on, mutta omalla tavallaan rappioromantiikassaan erittäin kodikas ja loistavatunnelmainen mesta. 
J1022V

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sarjanousijat


Vastaus #74 : 16.09.2017 klo 12:40:51

Belottihan ton pikkujengien capocannonieren vie, mutta äänestin silti kohtaa "joku muu" ja toivon Cyriil Thereaun nousevan kisaan mukaan.  Siirto Udinesesta Fiorentinaan voi paperilla paremman tarjoilun myötä konkretisoitua maalien muodossa.

 
Sivuja: 1 2 [3] 4 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines