FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.09.2018 klo 13:47:07 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 5 [6] 7 ... 24
 
Kirjoittaja Aihe: SV Werder Bremen 2017/18 – China In Her Eyes  (Luettu 72923 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #125 : 24.09.2017 klo 15:29:10

Jokunen muukin on yhtynyt eiliseen ihmettelyyn Kainzin vaihtamisesta pois, ainakin KZ ja Kicker kirjoittavat aiheesta ja Kainz itse ei ymmärrä vaihtoa ollenkaan.

Oletusarvoisesti Kainz on siis derbyssä penkin puolella, sen verran jästipäältä Nouri vaikuttaa.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #126 : 25.09.2017 klo 04:08:51

Grade so, Nouri alkoi  olla ongelma heti kun sai nimityksen, 8 Bulimatsia nyt ilman voittoa, olisin huolissani kyllä, jopa Ostkurve viheltäää. Lauantaina kielletyssä kaupungissa  vielä uskotaan tähän pakettiin, ich bin dabei. Jos sieltä ei tule kolmea pistettä, voisi Nourin vaihtaa Kohfedtiin. Olisi ainakin sympaattisempi tyyppi
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #127 : 25.09.2017 klo 20:36:31

Jos löytyy keinot hävitä Hampurille, niin joudun tarkistamaan kantojani. Toistaiseksi on pelattu kuusi peliä joissa on kohdattu Bayern, sekä pari poppoota jotka ovat ottaneet Bayernilta pisteitä. Toki tässä on pisteitä mennyt varsinkin Schalkea vastaan ja viime pelissä vallan kivualiaasti, mutta homma näyttää ihan futikselta vielä. Toivottavasti Jojonkin näkisi Hampurissa ainakin 20 minuuttia, tuskin kuitenkaan ellei peli ole selvä.
spud3

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder Bremen


Vastaus #128 : 25.09.2017 klo 22:16:45

Onko mitään saumaa nähdä Werdan pelejä Suomesta käsin kuin suttuisilta striimeiltä kun ES ei enää matseja näytä?
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #129 : 25.09.2017 klo 22:28:45

Kuulemma Laolan kautta toimii, ks. Bundeslga yleiskeskustelun Fernsehen sivut
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #130 : 26.09.2017 klo 10:02:25

Niedersachsenticket hankittu.Pakko voittaa, 9 Buli-matsia nyt ilman voittoa. Jotenkin alkaa väsyttää puhe ihan ok- pelistä, ei se sitä ole, jos pisteitä ei tule. Iltapäivän treeneihin, joista ei mitään uutta ilmennyt.

« Viimeksi muokattu: 26.09.2017 klo 18:16:51 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #131 : 29.09.2017 klo 01:03:23

Pizarron siirtyminen Kölleen lienee varma, lauantaina Sane ei ole mukana ja Augustinssonin pelaaminen epävarmaa. Juno sen sijaan on mukana.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #132 : 29.09.2017 klo 19:19:38

Derbysieger, nur der SVW. On noita viimeistelytreenejä H?V:täkin vastaan varmaan reilusti toistakymmentä tullut nähdyksi, muttei koskaan tälläistä: Ultrat paikalla, olutta tarjolla, laulut kaikuivat, liput liehuivat ja soihduteltiinkin. Oli hyvä kuoroharjoitus huomisiltaa varten 👍💚. Itse treeneissä ei kummempaa paitsi, että ihmetyttää, että Iisakki törmäilee edelleenkin kuin nuori hirvi minne sattuu, ei minkäänlaisia avausautomatismeja ole hänelle kehitetty vieläkään.
Augustinsson puuttuu sitten vielä Sanen lisäksi, toisaalta Juno vaikutti kyllä vauhdikkaalta treeneissä, voi jopa ilmestyä avariin. Mutta miten sitten hoidetaan puolustuksen vasen puoli (Nikke lienee keskellä). Itse veikkaan Baueria vasemmalle ja sitten nousee kysymys, kuka ottaa Augustin paikan. Pahaa pelkään, että Uli, mutta itse lähtisin siten, että Bargfrede ja Meggestein hoitavat tuon duunin. Hyökkäävämpi versio olisi ottaa Juno (Kainz) alemmaksi ja vasemmalle puolelle, se voisi olla hyvä sekin. Karmeinta olisi Caldirolan paluu ja eteen vielä Uli. Nourilta voi odottaa mitä tahansa, jopa tuhoon tuomittua 4-2-2-2- systeemiä. Auf jeden Fall, huomenna 13.33 junaan ja kiellettyyn kaupunkiin, Derbysieger, nur der SVW
Ps. Sportblitz keskittyi Pizzan Köllesiirtoon ja totesi lopussa sivumennen, että taitaa huomenna olla Nordderbykin. Vittu miten surkeaa!
« Viimeksi muokattu: 29.09.2017 klo 19:23:39 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #133 : 30.09.2017 klo 00:25:22

Kun tuossa katselin noita KZ:n ja WK:n avariehdotelmia, niin kaikki ylläkaavaillut tulivat kyllä esiin ja sitten Gebren siirto vasemmalle, mistä karmeita kokemuksia keväältä, mutta jotenkin pelko alkaa hiertää, että ainakin toinen parista Caldi/ Uli tullee avaukseen, tuskin molemmat sentään. WK:ssa on muuten Timin reipashenkinen haastattelu, missä hän ennustaa Nourille pikaista loppua, koska nyt menee Vihtorin  tyyliin. Ensin hieno kevätkausi, sitten pelko hiipii puseroon ja varmistetaan ja varmistetaan, kunnes ollaan hännillä. Minusta Nourin erityisongelma on, että jätkällä on alemmuuskompleksi noiden Nagelsmannien ja mikä Tedeschko se nyt on edessä ja sitten keksitään taktisia jippoja, mitkä menevät housuun. Tällaiseen ei Viktor syyllistynyt, vaikka on Nouri toki valmentajana eri luokkaa.
« Viimeksi muokattu: 30.09.2017 klo 00:29:40 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #134 : 30.09.2017 klo 15:40:28

Täällä mennään, kuumaa on ja kokis näyttää olevan lempijuoma, uskoa tuntuu löytyvän....kohta marssitaan S-bahnille, auf geht's Werder! Yleisin veikkaus on Caldi vasemmalle ja eteen Gebre. Minusta tuo kombinaatio on jo huonoksi havaittu! Kukaan ei halua Ulia kyllä. Junon avaria veikkaillaan ja Nikke on tässäkin vaunussa arvossaan.
Auf geht's Werder! Kämpfen und siegen!
SVW

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TRAKTOR


Vastaus #135 : 30.09.2017 klo 19:08:56

Uli avarissa ja Latko penkillä. Ennemmin olisin heittänyt Lucan toppariksi ja Bauerin laitaan, mutta tuskaillaan nyt sitten Ulin koomailuja. Bargolle toki aina Ylos Tuoppi
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #136 : 30.09.2017 klo 19:25:58

Avaus odotettu eikä kovin älykäs, näillä mennään. Alkoholfrei, maksa kiittää! Auf geht's Werder! Eiköhän tää hoideta 1-2
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #137 : 30.09.2017 klo 22:10:23

Minusta HSV pelasi viime matsien tasoonsa nähden paremmin kuin Bremen ja siksi tästä jäi paskan maku nieluun.. Rohkenin odottaa voittoa. Hyökkäyspelaaminen oli onnetonta. Kuvainnollisesti Belfodil ja Silver surfer juoksivat toisensa kumoon, boksiin menossa oltiin liian ujoja, keskityspallot olivat kreikkalaisen heiniä. Pelinrakentelukin oli aika moista roiskintaa, helppoja palloja putsata Papadopoulokselle.

 Puolustuspeli Ok, Pavlenka on parissa viime pelissä pystynyt vakuuttamaan. Freiburgia vastaan tuli yksi huipputorjunta jalalla, tässä parikin hyvää koppia. Noin yksittäisenä pelinä huonosta pelistä hyvä piste, mutta pari peliä tässä on nyt ollut peräkkäin, joista se voitto olisi pitänyt ottaa.

Mistään Hoppela matsien alemmuuskomplekseista en jaksa murehtia sillä Werda pelasi Hoppelaa vastaan All out viime keväänä ja turpiin tuli rumasti.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #138 : 01.10.2017 klo 02:15:26

Moin, Yllättävästi kotiuduinkin nopeasti Hampurin kuraiselta takamaalta, missä meitä Werderanereita kohdeltiin kuin karjaa, vettäkin tuli kunnolla bussiin paluumatkalle sulloutuessa ja silloin sitä hetken jopa mietti, onko näissä vierasmatseissa mitään järkeä, mutta Hauptbahnhofille päästyämme kajauttivat pojat ja tytöt (sic!) komeasti laulut, jotka jatkuivat Metronomen maitojunassa Rotenburgiin asti. Siinä sitä vanhakin taas vertyi ja totesi, että on näiden kanssa hienoa seikkailla. Eiseniin ei jaksanut enää mennä, sen sijaan äsken vielä nopea Skyn ottelukelaus, jonka mukaan Werder oli onnekas saadessaan pisteen.

En ole ihan samaa mieltä. Minusta eka 20 min. oli meiltä erinomaista peliä ja Nouri oli ottanut opikseen muuten paitsi tuomalla kentälle luokattoman Ulin (joka pääsi alussa helpolla, kun peli pyöri toisella laidalla, myöhemmin sähläsi järkyttävästi ja pakotti mm. Pavlenkan huippusuoritukseen). Nyt kuitenkin uskallettiin pelata, mutta 20 minsan jälkeen vauhti hyytyi ja japanilaisen väkkärän lisäksi ongelmaksi osoittautui se, että kaikkien meidän rakastama Bargo ei pysynyt vauhdissa kun japanilaiskaksikko täydennettynä Huntilla pyöritti, pahalta näytti. Toisen puoliajan alku oli vielä synkempää, mutta vaihtoja ei kuulunut, kunnes Juno ja Meggestein saivat balanssin kääntymään joksikin aikaa. Chancentod jatkoi juoksujaan tyhjiin, aivan käsiittämätön  tuo  selänpesusuhde. Mies lienee ilman Maxia nykykunnossaan BuLin surkein hyökkääjä ja pelaa (lähes) täydet matsit. Lopuksi sitten pääsi Jojokin kentälle, muttei tainnut saada kosketustakaan. Kiitos Nouri, kun suosit näitä tulevaisuuden lupauksia. Vastoin aiempia puheitani alan evidenssin karttuessa pitämään Pavlenkan ostoa hyvänä diilinä, kova on mies. Veikkaan, että niin edllisessä kuin tässäkin Wiedwald olisi päästänyt ainakin yhden. Nikke ja koko puolustuskolmikko hoiti homman eikä Sane sählännyt omaa maalia. Siellä ei ole huolta eikä Sanea suuresti kaivata. Keskikenttä sitten taas on huolia täynnä ja avainsana on Aufbau, ei siellä kukaan siihen kykene. Meggestein jonkin verran ja Juno mahdollisesti jatkossa. Hyökkäyksessä, jos siitä voi edes puhua, tilanne on, kuten Merte jo sanoi se, että kaksi tyyppiä kirmailee minne sattuu ilman mitään sovittuja juoksulinjoja. Iisakilla on oikeasti edellytyksiä target- mieheksi, mutta kenelle ja minne pudottaa jää epäselväksi, Jojo olisi mielestäni vaihtoehto, Chancentod nie. Oho, tulipa pitkä vuodatus, mikä johtunee siitä, että reissu oli alkoholfrei alkumetrejä lukuunottamatta.
Ps. Merte, tarkoitin sillä alemmuuskompleksiväitteelläni sitä, että näitä kovia nuoria ns. "kavereitaan" vastaan Nouri keksii taktisia jippoja, kuten mm. Rauten Hoppenheimia vastaan, ja sitten tulee lunta tupaan. Tänään taktiikka oli ok, vaikka Uli oli kyllä nollavalinta jälleen, ja yleisesitys sellainen, mihin tuo sakki ilman Augustsonnia ja varsinkin ilman Maxia pystyy. Tässä tuli oma yhteenveto myös 7 pelistä ja neljästä pisteestä. On siinä paljon pielessä, valitettavasti.
« Viimeksi muokattu: 01.10.2017 klo 02:20:46 kirjoittanut Osterdeich »
James Station

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Winterthur


Vastaus #139 : 01.10.2017 klo 02:37:35

Jojo ei kentällä käynyt vaan Hajro. Ilmeisesti siellä kuitenkin kaksi hyökkääjää oli läpi ottelun, mutta eipä niitä hirveästi näkynyt. Bombadil oli aivan paska ja Bartels oli oma itsensä. Pakko tohon on jotain keksiä ja kyllähän tilanne huutaa Jojoa, vaikkei se mikään sateentekijä varmaan olekaan.

Ulille miinus ja Pavelle iso plussa, taas. Ei toi puolustus isommin huoleta kyllä. Toinen perättäinen nollapeli ja nyt ollaan 34 päästetyn tahdissa. Hyvä tasuri huonosta pelistä. Tämähän ei kuitenkaan riitä mihinkään, voittokin olisi kiva jossain välissä.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #140 : 01.10.2017 klo 03:00:30

Joopa joo, niinpä niin, noin hyvin sitä näkee, vaikka on alkoholfrei (tai ehkäpä juuri siksi), tuomari sentään lämpimästi kätteli Jojoa pelin päätyttyä. Jojon vahvuus on se, että mies on oikeaan aikaan oikeassa paikassa ja pistää pomppuja sisään eli on kuin luotu target- miehen pariksi. Chancentodin vahvuudet ovat päinvastaiset, nopeat maata pitkin tulevista syötöistä lähtevät läpijuoksut ja (joskus) maaliinjohtavat laukaukset. Target- pelaaja ja läpijuoksija ovat kuin vesi ja tuli. Kun noita pelin tilastoja tarkemmin katsoo täytyy todeta, että Skyn analyysi oli oikea, aika onnekas tasuri. Jotenkin se alun raju veto synnytti positiivisemman kuvan, vaikka synkkähän tuo raporttinikin jo oli. Kruse on korvaamaton, toivottavasti palaa hieman aiemmin eli jo marraskuun alussa. Sitten voisi miettiä Bartelsiakin kehiin, muuten mies penkille.
« Viimeksi muokattu: 01.10.2017 klo 03:50:25 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #141 : 01.10.2017 klo 03:22:34

Eggesteinin veljekset ovat molemmat muuten Saksan U21- kaaderissa (pe Azereita ja seuraavana ti Norjaa vastaan) ja veikkaanpa, että siellä Jojo taas iskee häkin tai parin. Hyvä, että pääsee sentään välillä kentällekin. Tuossa paluujunassa kertoivat veljet Werderanerit (ei tarkistettu fakta), että Jojo tienaa 80.000 e/ kk ja veljensä Maxi  60.000 e/ kk mielenkiintoinen tilanne, jos näin on, kämppäkavereita kuitenkin.
« Viimeksi muokattu: 01.10.2017 klo 03:38:50 kirjoittanut Osterdeich »
James Station

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Winterthur


Vastaus #142 : 06.10.2017 klo 11:25:59

Caldirola on näemmä (taas?) avautunut huonosta tilanteestaan seurassa. Ymmärtäähän tuon. Valmentaja vakuuttelee, että Luca on tärkeä pelaaja, mutta peliaikaa ei tule, vaikka pelikuntoisia toppareita ei ole tarpeeksi. Toisaalta hän ei kyllä täyttänyt paikkaansa sen kerran kun mahdollisuuden sai.

Tammikuussa saataneen taas ihmetellä topparimarkkinoita. Vahvistus olisi tosiaan edelleen paikallaan, vaikka hyvinhän puolustus on hoitanut hommansa. Bonarina Pavlenka, joka pelasi eilen ensimmäisen MM-karsintapelinsä. Ja kuulemma hyvin meni sekin.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #143 : 06.10.2017 klo 12:54:32

Toisaalta hän ei kyllä täyttänyt paikkaansa sen kerran kun mahdollisuuden sai.

Ja toisaalta Bauer on koheltanut vähintään yhtä vahvasti täysillä minuuteilla (toki väärällä pelipaikalla). Nourilla tuntuu olevan ne tietyt suosikkipelaajat, joita ei penkitetä missään tapauksessa mutta jos koirankoppi kutsuu, niin pois pääseminen onkin työn ja tuskan takana.
James Station

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Winterthur


Vastaus #144 : 06.10.2017 klo 13:15:08

Ja toisaalta Bauer on koheltanut vähintään yhtä vahvasti täysillä minuuteilla (toki väärällä pelipaikalla). Nourilla tuntuu olevan ne tietyt suosikkipelaajat, joita ei penkitetä missään tapauksessa mutta jos koirankoppi kutsuu, niin pois pääseminen onkin työn ja tuskan takana.

Joo, ja kyllä kai se olisi voinut Caldirolalle sanoakin, missä mennään. Jos nyt ihan äskettäin ovat asiasta jutelleet, kuten ymmärsin KZ:n Bild-lainauksesta. Tyhjän puhuminen medialle on monesti ihan ok, mutta joukkueen sisällä ei niinkään.

Ei kai Bauer ole niin huono ollut, paitsi Hertha-pelissä?
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #145 : 06.10.2017 klo 14:58:51

Vaikkei jaksaisi, mutta sanon edelleen, että kyllä Baumann kesällä epäonnistui joukkueen rakentamisessa melko pahasti, kunnon kärki (Selke tai Carillo) jäi hankkimatta samoin kuin kunnon topparikin, rahaa olisi ollut. En usko, että Caldista enää vahvistusta tulee, luultavasti lähtee ilmaiseksi (how come) joulutauolla, mutta miksi ei sitten annettu jo kesällä mennä, olisi hänestä hieman rahaakin varmaan saanut. Iisak ei ole vastaus ongelmiimme. Kyllähän Bauernin otteita ilmi selvästi väärällä pelipaikalla vaivaa suuri epävarmuus, erit. silloin, kun Gebre hyökkää ylhäällä ja vastassa nopea vikkelä tyyppi, kuten tuo Ito viime lauantaina. Nourihan toki olisi voinut asiaa helpottaa, jos puhuisi avoimesti, mutta jotenkin pelaajien kommenttien piiloviesti on, että kyseessä on enemmän krampinkaltaisesta „Wir haben keine gravierende Probleme und bald werden wir bestimmt belohnt“ „ Du bist ein sehr wichtiger Teil der Mannschaft ..“. und alles lächelnd -höpötyksestä. Bruns oli ilmeisesti oikea luottomies ja sai sksi lähteä.Kyllä tässä nyt jo helvetti oikea hätä alkaa olla ja Nourilla ei ole tarjota mitään muuta kuin samaa ultradefensiivistä pitkää palloa. Voiskohan alkaa huhuilemaan kohta Torstenia, jos ei seuraavan kolmen peliviikon aikana 6-8 p. onnistu. Positiivinen uutinen olisi, jos Max ilmestyisikn jo Augsburg- matsiin. Sitten voisi otta Chancentodin penkiltä takaisin (mihin ei tietenkään joudu nytkään). Jojo sitten tänään toivottavasti avarissa.
Edit. Kauhulla noita karsintoja seuraa, kun ei kerta kaikkiaan ole varaa menettää Nikkeä, Delaneytä tai Augustia ( toivottavasti ei pelaisi). Pavlenka kostautumassa hyväksi hankinnaksi, siinä olin ehkä väärässä.
« Viimeksi muokattu: 06.10.2017 klo 15:20:30 kirjoittanut Osterdeich »
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #146 : 06.10.2017 klo 15:09:41

Toisaalta kaaderissa on tällä hetkellä kolme puhdasta kärkimiestä, joiden yhteenlaskettu peliaika tässä vaiheessa kautta Pokal mukaanlukien on 20 minuuttia. Tällä hetkellä siellä pitäisi olla varmaan Lewandowskin tasoinen jannu, että Chancentodin ohittaminen hierarkiassa onnistuisi.

Bauer muistaakseni ei esiintynyt mitenkään kaksisesti myöskään avauspelissä ja Schalkeakin vastaan seassa oli melkoista hasardointia. Osin tämän kyllä selittää tuo väärä pelipaikka.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #147 : 06.10.2017 klo 15:13:52

Toisaalta kaaderissa on tällä hetkellä kolme puhdasta kärkimiestä, joiden yhteenlaskettu peliaika tässä vaiheessa kautta Pokal mukaanlukien on 20 minuuttia. Tällä hetkellä siellä pitäisi olla varmaan Lewandowskin tasoinen jannu, että Chancentodin ohittaminen hierarkiassa onnistuisi.

Bauer muistaakseni ei esiintynyt mitenkään kaksisesti myöskään avauspelissä ja Schalkeakin vastaan seassa oli melkoista hasardointia. Osin tämän kyllä selittää tuo väärä pelipaikka.

Juuri niin, mitä olen treenejä tsekannut, ei tuo Jhannssnkaan ollenkaan huono ole ollut, Jojosta puhumattakaan, mutta, kuten Wiese jo totesi viime viikolla, Nouri on Viktorin kaltaisessa „lopun ajan“ krampissa. Ei uskalla ottaa riskejä ja tuhoaa chancet. Toki voitto Gladista voisi vielä muuttaa kaiken, tervetuloa Straiter kannustamaan ensi sunnuntaina. Sinua tarvitaan,
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #148 : 07.10.2017 klo 12:30:00

Ja testipelissä 3.-divarin nousijaa Meppeniä vastaan työllä ja tuskalla rupinen 3-3, eipä ollut Meppenistäkään Aufbaugegneriksi, ensi kerralla kannattanee hakea vastustaja Bremen- ligasta, josko auttaisi.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #149 : 12.10.2017 klo 23:16:25

Kävin vaihteeksi treeneissä, joissa oli tauon jälkeen taas pelaajiakin, loppumatsissa Zhang ja Jhannsson iskivät kaksi ja Jojo yhden, Iisakki ei päässyt edes maalialueelle ja Chancentod veti pari lepsua molarin syliin, eipä muuta.
« Viimeksi muokattu: 12.10.2017 klo 23:20:06 kirjoittanut Osterdeich »

 
Sivuja: 1 ... 5 [6] 7 ... 24
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines