FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.01.2019 klo 11:46:14 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 11 [12] 13 ... 24
 
Kirjoittaja Aihe: SV Werder Bremen 2017/18 – China In Her Eyes  (Luettu 74063 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #275 : 13.12.2017 klo 14:02:03

Taas mennään riemukkaan BvB-matsin jälkeen, mutta valitettavasti nyt ilman Bartelsia. Lauantaina voitto oli toiveissa, vaikka realistina puhuinkin 1-1: stä (ja veikkasin 30 e:lla voittoa). Nyt realisti minussa puhuu niukan tappion puolesta, mutta veikkaan taas 1-1. Vastassa BuLin kuntopuntarin ykkönen (10 peliä ilman tappiota) ja Herrlichin ansiosta taktisesti erittäin fleksiibeli Neverkusen (ero insinöörin hyökkäävään juoksukoneeseen on valtava). Pahempaa vastustajaa ei teoriassa oikein voi BuLissa tulla, mutta toisaalta Kusen on ollut meille Lieblingsgegner surkeina viime vuosina. Eikä ole tyhmäksi kostautunut Kohfeldtkään viime matseissa. KZ spekuloi puolustusvoittoisammalla taktiikalla eli Sane kehiin Bartelsin sijaan ja Juno Bartelsin paikalle. Näin saataisiin keskikenttä haltuun, mutta hyökkäykset jäisivät pistojen varaan, yksikin tosin saattaa riittää nykykuntoiselle Max der Königille. Toinen optio on Kainz Bartelsin paikalle ja Bargo edelleen toppariksi. Tähän ehkä mennään, jos jäädään ykkösoptiolla tappiolle. Vastassa taas näitä kotikaupungin suuria hyljeksittyjä poikia, Brandt ja Belarabi, jotka manifestoivat Werdan surkeaa juniorityötä 2010-vaihteessa. Suurella mielenkiinnolla seuraan minulle sattuneesta syystä tutuksi tulleen ATSV Sebaldsbrückin kasvatin Käupersin mahdollista nousua kaaderiin. Mies on ollut U23:n varmin suorittaja, jos kohta otanut turhia kortteja.
« Viimeksi muokattu: 13.12.2017 klo 21:17:34 kirjoittanut Osterdeich »
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #276 : 13.12.2017 klo 17:50:01

Kyllähän Leverkusen nykyvireessä on kova mittari. Dortmundin kanssa oli hitunen onnea parissa tilanteessa ja siinä että siellä "korjausliike" tehtiin vasta Werda pelin jälkeen. Ei ole luottoa, pari kaljaa tulee juotua mikäli voitto tulee
James Station

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Winterthur


Vastaus #277 : 13.12.2017 klo 20:45:45

Suurella mielenkiinnolla seuraan minulle sattuneesta syystä tutuksi tulleen ATSV Sebaldsbrückin kasvatin Käupersin mahdollista nousua kaaderiin. Mies on ollut U23:n varmin suorittaja, jos kohta otanut turhia kortteja.

No siitäpä sitten, Käuper on avauksessa.

latko ei ole kunnossa, Bargolla jotain vammaa ja Gondorf kipeänä.

Uutinen
Pavlenka - Moisander, Sane, Veljkovic - Augustinsson,  Gebre Selassie - Delaney, Kainz, Käuper, M-Eggestein - Kruse
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #278 : 13.12.2017 klo 20:46:26

Oho, Käuper suoraan avariin Junon paikalle ja Kainz ottaa Bartelsin paikan. Ei ainakaan rohkeutta puutu. Toivottavasti Bargo pystyy lauantaina pelaamaan.
« Viimeksi muokattu: 13.12.2017 klo 20:54:00 kirjoittanut Osterdeich »
SVW

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TRAKTOR


Vastaus #279 : 13.12.2017 klo 21:13:38

Kovaan paikkaan poika joutuu, mutta siinähän sitä on näytön paikka. Latkon pohje nyt vihoittelee vähän väliä ja Bargolla ensimmäinen täysi ysikymppinen lauantaina, joten ei kai sitä nyt heti perään keskiviikkona... toivottavasti ei sen suurempia kuitenkaan.

Pinnakin kelpaisi tänään, sillähän noustaisiin jo veriperseiden kanssa tasapisteisiin ja maalierolla ohi.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #280 : 16.12.2017 klo 11:12:31

Kohti syyskauden viimeistä BuLi-matsia. Tänään olisi avan pakko voittaa vahvasti varamiehinen Mainz. Voitto nostaisi meidät komeasti sijalle 14  (edellyttäen, että Stussgart häviää). Bartelsia lukuunottamatta koko paletti käytössä ja taktiikka varmaankin taas 4-3-3 tai lähes Raute. Näin vältytään katastrofi-Sanelta ja saadaan enemmän hyökkäysvoimaa. Ainoa ongelma on, kuka ottaa Bartelsin paikan. Hajron onnettoman yksipuolisuuden vuoksi jää jäljellä kaksi lähes yhtä huonoa vaihtoehtoa, koko ajan taantunut Kainz tai (ainakin kärkeen soveltumaton) Beldofil. Itse ottaisin Kainzin. Eilisessä PK:ssa Baumann jatkoi jo valitettavan tutuksi tullutta käsittämätöntä kommentointiaan todetessaan, että Kohfeldtillä on ”suuria suunnitelmia” Iisakin varalle. Paljon parempi olisi tunnustaa rehellisesti, että tuo Wunschkandidat oli virhehankinta, joka ei lainamiehenä tosin paljon maksanut (ja maksoi itsensä Hoppenheim- maalilla), ja luoda katseet uushankintaan asap. Nyt olisi viimeistään investoitava se 6-8 Me epäonnistumisen riskilläkin. Kyllä putoaminen maksaa paljon enemmän. Pienestä kritiikistä huolimatta uskon vahvasti voittoon ja sijaan 14. Pkku hiljaa traditionaalisesti joulumarkkinoiden kautta stadionille mukavan puolipilvisessä säässä. Auf geht’s Werder!
« Viimeksi muokattu: 17.12.2017 klo 06:02:57 kirjoittanut Osterdeich »
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #281 : 16.12.2017 klo 15:59:33

Vittu mikä avari, tänään ei ainakaan maalia tehdä.

e. eikä ole edes kuusipaitaa tänä vuonna, päitä vadille >:(
« Viimeksi muokattu: 16.12.2017 klo 16:08:25 kirjoittanut straiter »
James Station

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Winterthur


Vastaus #282 : 16.12.2017 klo 16:06:11

Vittu mikä avari, tänään ei ainakaan maalia tehdä.

Gebreä boksiin ja Kusti & Kainz keskittelemään.
James Station

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Winterthur


Vastaus #283 : 16.12.2017 klo 19:01:42Tasoitukseen johtanut keskitys on tuossa ilmassa. Sane on kuvan oikeassa reunassa. Ei siis omassa boksissa puolustamassa. Mä en oikein tajua tätä ratkaisua.

Kyllä vaan se joukkueen syvyyden puute näkyy. Tokalla jaksolla ei tainnut tapahtua mitään muuta kuin Eggen veivailu.

Karsijan paikalla, Hampurin edellä sentään, mutta kyllä tämä olisi vaan voinut päättyä niin paljon paremmin. Kuitenkin vaivaiset 20 päästettyä maalia koko syksynä.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #284 : 16.12.2017 klo 21:27:51

Raskasta on tämä elo Werderanerin. Ammattitaidottomia nuo entiset futarit näissä managerihommissaan ovat, niin  Baumann (rekrytoinnissa)  kuin Bodekin (strategiassa ja rahoituksessa) . Tulokset näkyvät ja sitten päälle tuo puhe muka erinomaisista ostoksista, kun ei voida virheitä tunnustaa. Wunschkandidat  Iisakki toki teki maalin, oli tavoitettavissa ja teki muutaman hienon harhautuksen sekä yritti juostakin vapaaks välillä, kun ei ollut vielä merkattu. Toisella puoliajalla pääosin hölkkäilyä ja käsien levittelyä, mutta yksi vaarallnen pusku toki, ok suoritus. Kainz näyttää aggressiviselta U16 junnulta, kova yritys, mutta ei vaan toimi, paitsi pari ok keskitystä. Gondorf on hidas mutta kankea, pääsi taas maalipaikalle, muttei ehtinyt tai uskaltanut. Hajro vetää laitaa kuin robotti. Sitten tuli vielä kentälle Sane tämän kaiken päälle (ks. kuva) .Kuvaavaa, että Ostkurve oli joukkueen kulkiessa editse hiirenhiljaa. Ilman kunnon hyökkäysvahvistusta, mikä on kallis ,etwa 6-10 Me, me emme  luultavasti säily sarjassa, jos ja kun tuollainen Mainzin kakkossakkikin näin hyydyttää. Nikke muuten ok, mutta eka maali meni hänen piikkiinsä.

Luulen kuitenkin, että tämä porukka voittaa jotenkin kummasti Freiburgin slnänsä sympaattisen jengin keskiviikkona Pokalissa ja se tuo 1.8 Me hyökkääjän hankintakassaan.

Edit. Peli nyt katsottuuudestaan. Kyllä Iisakki siinä paremmalta näytti kuin stadionilla tuoreeltaan. Nikkekään ei näyttänyt enää niin huonolta ja Bargon ylivoimaisuus sen kun korostui. Toivottavasti pelaa keskvikkona. Maxin paluu tietenkin auttaisi.
« Viimeksi muokattu: 17.12.2017 klo 15:54:05 kirjoittanut Osterdeich »
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #285 : 17.12.2017 klo 23:02:42

Nordderbyn jäsenlipputilausikkuna jäsenille sulkeutuu muuten tänään ja aukeaa ei-jäsenille huomenna.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #286 : 18.12.2017 klo 23:17:57

Tovottavasti taas mahdollisimman moni Werderaner saapuu kevään kohokohtaan. Werder jatkaa sekoilujaan, ensin ilmoitus Kohfeldtin jatkosta kevätkaudeksi, sitten se vedettiin pois ja nyt sitten vahvistus, sopimuksen kesto jäi tosin auki. Sinällään ihan hyvä. Bargo todennäköisesti taas mukana, Juno puuttuu varmasti ja Max on siinä ja siinä, kun keskviikon joukkuetta Freiburgia vastaan kasataan.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #287 : 20.12.2017 klo 12:49:50

Hitaasti ja vaikeasti toivuttu lauantain kaastrofilopusta. On se kyllä käsittämätöntä, että matsin viimeisessä erikoistilanteessa enemmistö joukkueen jätkistä seikkailee muualla kuin omalla rankkarialueella (huippuna Sane) ja sielläkin olevat katsovat vain palloa miesvartioinnin asemasta (huippuna Augustinsson). Taas mennään, sumuisen lämpimässä "joulusäässä" kauden viimeiseen tonttuleikkiin meidät vie kovassa iskussa oleva Streichin Freiburg. Suurin jännityksen aihe on Max der Königin pelaaminen (emme ole voittaneet yhtään matsia tällä kaudella ilman Maxia). Veti eilen erillistreenit kunnialla läpi ja toiveissa on, että tulee ainakin penkiltä. Toivottavasti Iisakki jatkaa parantuneita otteitaan ja Bargo dominoi puolustavaa keskikenttää lauantain tyyliin, kun varmaankin 4-3-3 Rautella taas mennään. Nisse pitää jotenkin ottaa kiinni erityisesti standardeissa. Jälleen joulumarkkinoiden kautta Flutlichtspieliin. Ein Sieg muss her. Auf geht's Werder!
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #288 : 20.12.2017 klo 18:34:25

Rautella mennään, Bargo avauksessa ja Kruse penkin puolella.

Miten helvetissä muuten Gondorf on tungettu kymppipaikalle?
James Station

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Winterthur


Vastaus #289 : 20.12.2017 klo 19:22:38

Jos pelaaja on kymmenien metrien päässä sieltä, missä hänen selvästikin kuuluisi olla, niin syy on joko pelaajan itsensä tai sitten valmentajan. En jaksa kyllä uskoa Kohfeldtin ohjeistaneen Sanea jäämään jatkuvasti ylös. Ehkäpä Sane ei puolustajana pelatessaan (=aina) ole kiinnittänyt huomiota siihen, tulevatko kärjet alas tuollaisissa tilanteissa. Kohfeldtin virheeksi voikin sitten ehkäpä katsoa sen, että pani kaverin täysin väärälle pelipaikalle. Ei tuolla ole aikaa jäädä miettimään, että mitähän helvettiä tämmöisessä paikassa nyt pitäisi tehdä. Mutta se siitä, eespäin ja hii haa.

Derbylottosivu näkyy olevan paraikaa jumissa, mutta arpajaisiin osallistutaan, jahka siellä isoimmat kiireet hellittävät.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #290 : 21.12.2017 klo 02:06:13

Wir sind Werder Bremen, hyvää joulua Werderanereille ja muillekin toki. So schlecht sind wir nicht!
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #291 : 21.12.2017 klo 16:16:51

Ujah menee 4 miljoonalla Mainziin.
James Station

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Winterthur


Vastaus #292 : 21.12.2017 klo 19:25:47

Ujah menee 4 miljoonalla Mainziin.

Jep, vähän naurattaa ja vähän itkettää. Mutta ehkä se meni Kiinassa pilalle.

Siirtokassaanhan tosiaan napsahti eilen miljuuna ekstraa, sas nähdä tapahtuuko mitään. Belfodil on pelannut nyt pari oikein hyvää peliä, mutta kyllä siitä on nähnyt näissäkin peleissä, kuinka paljon se tarvii tilaa ja aikaa oikeastaan kaikkeen, mitä tekee. Toisaalta, jonkun ne maalit pitää tehdä huonojakin vastustajia vastaan, ja tärkeä taito se on sekin, joten jatkoon Ylos Johannssonkin toisaalta oli ihan hyvin hereillä niinä kymmenenä minuuttina, mitä sai.

Kainzin maalille myös Ylos Se heppu tarvitsi sitä, kuten mekin.

Syksyn onnistujat: Pavlenka, Bargfrede, M. Eggestein
Epäonnistujat: Sané, Bauer, Hajrovic
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #293 : 05.01.2018 klo 15:10:57

Uli lähdössä Clubiin lainalle ja Caldirolan lähtö Italiaan taitaa olla myös aika lailla taputeltu. Sisään olisi tulossa Arsun juuri sainaama nuori kreketoppari Mavropanos, jota huhuillaan kevääksi lainalle, lisäksi kutospaikalle olisi jonkun höpölehden mukaan tulossa joku norsunluurannikkolainen jostain huumorisarjasta.
erno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RMA, Dortmund, City, United, Chelski, Bayern, Arsu


Vastaus #294 : 05.01.2018 klo 15:12:23

En tiedä seurataanko täällä lainkaan tuota suomalaiset maailmalla -osiota, mutta mainittakkoon siltä puolelta, että Pohjanpalo nosti Werder Bremenin nimen esiin yhtenä mahdollisena kohteena videoblogauksessaan.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #295 : 06.01.2018 klo 22:21:49

Kyllä täällä seurataan, mutta ainakin itselläni kasvaa lähinnä frustraatio, kun lukee (ennen joulua) Filbryn ja tänään Boden tuttua lässytystä siitä, miten kaaderi on kilpailukykyinen jo nyt (mutta toki markkinoita seurataan), mikä lienee eufemismi sille, että tuskinpa ketään ainakaan merkittävää vahvistusta enää hankitaan. Perusongelmahan on, että joukkue ei Bartelsin loukkaantumisen jälkeen kestä enää yhdenkään avainpelaajan loukkaantumista ja niin onnellisesti kevät tuskn menee. Tänään tulikin  sitten jo tieto Delaneynin loukkaantumisesta, mikä ei vaikuta aivan harmittomalta, sekä sen lisäksi myös ilmoitus, että Belfodil ja Johannssn ovat myös tällä erää sivussa. Näillä siis mennään viikkoa ennen kevätkauden avausta. Lisäksi ainakin kilpailijat Mainz ja Stussgart ovat selvästi vahvistuneet. Oma syvä pettymykseni Bode- Baumann- Filbry- kolmikkoon ja heidän tallintuoksuiseen kykenemättömyyteensä vain kasvaa. Eipä ole odotukset korkealla, kun vielä alussa vastaan tulevat Hoppenheim ja Buyern. Näissä tunnelmissa kohti vuotta 2018.
« Viimeksi muokattu: 06.01.2018 klo 22:32:39 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #296 : 07.01.2018 klo 13:24:25

Tänään harkkamatsi Twenteä vastaan, ei juuri kiinnosta, pääasia ettei kukaan enää loukkaannu. Illalla sitten klo 19 Pokal-arvonta. Toiveissa kotipeli ja kuka tahansa muu paitsi Buyern.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #297 : 07.01.2018 klo 19:13:00

Twenteä 4-0 kuokkaan ja Pokalissa Neverkusen away.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #298 : 07.01.2018 klo 19:18:33

Esitys oli hyvä ja kukaan ei tainnut loukkaantua, hyvä näyttö Kohfeldtin puolelta, mutta liian ohut tuo kaaderi kiistatta on. No ei tullut Buyern sentään, hankala toki on Neverkusenkin, mutta Pokal ist Pokal.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #299 : 08.01.2018 klo 15:38:32

WK huhuilee, että talven kärkisainaus olisi 55 Zweitepelissä kokonaiset 13 uunia paukuttanut Andi Köpken poika, joka irtoaisi Auesta halvalla. Huoh...

 
Sivuja: 1 ... 11 [12] 13 ... 24
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines