FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.02.2019 klo 12:29:08 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 14 [15] 16 ... 24
 
Kirjoittaja Aihe: SV Werder Bremen 2017/18 – China In Her Eyes  (Luettu 74298 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #350 : 06.02.2018 klo 11:50:19

Ja taas mennään, riemukkaan& onnekkaan Schlacke- voiton jälkeen nyt tulee vastaan BuLin toiseksi kovin joukkue eli Neverkusen Pokaalissa (ARD 20.45 Saksan aikaa, VPN:llä vapaasti katsottavissa, myös Viasat). Historiallisesti tarkastellen ei pitäisi olla ongelmia, 6 peliä, 6 voittoa, mukana nin riemukas Berliinin Pokal-finaali 2009 ( Özilin voittomaali tuoreessa muistissa) kuin pari vuotta sitten Kohfeldtin ollessa Vihtorin apulaistrainerina. No menneet ovat menneitä eivätkä auta kuin ehkä stimmungin luojana. Rahaakin olisi tulossa hyvin, tähän mennessä Pokal on jo tuonut 2.5 Me+ tv- tulot ja voitto tänään nostaisi summan jo 5 Me: een + tv- tulot, noin 1-2 Me eli Rashican hankinta olisi voitolla suurin piirtein kuitattu.

Peli vaan olisi ensin voitettava eikä se ole helppoa. Herrlich on hämmästyttänyt ainakin minut rakentamalla Schmidtin munaravijoukkueesta joustavan ja monipuolisen joukkueen, jonka laidoilla kiitävät mielestäni Bulin tämän hetken paras pelaaja (ainakin laituri) Bailey ja Bremenin „omat pojat“ Brandt ja Belarabi. Muistissa on vielä liian hyvin joulukuinen 1-0- tappio, jossa Gebreä vietiin armottomasti ja vain hyvä tsäkä piti lukemat pieninä. Jotain uutta Kohfeldtin on tänään kehitettävä ja veikkaan, että taktiikka on sama kuin lauantainakin eli Delaney pelaa hyökkäyksissä kutosta ja puolustuksessa puolustuslinjan keskellä kolmantena topparina. Toinen vaihtoehto voisi olla Langkampin ottaminen suoraan avariin ja siirtyminen 5-3-2- formattiin. Bargo puuttuu valitettavasti edelleen, palannee kehiin sunnuntaina. Juno palaa avariin ja Iisakki väistynee penkille. Rashica saanee jatkaa avarissa, kuten Gondorfkin (jos ei 5-3-2). Oikean puolen puolustuslinja eli Veljcko-Gebre- Meggestein on paljon vartijana. Lauantaina Bailey ei Freiburgia vastaan paljoa esittänyt, olisikohan nuorella miehellä pieni laskuvaihe, toivotaan ;). Auf geht‘s Werder, kämpfen und siegen!
Ps. Totaalisesti epäonnistunut, ylimielinen old school trainer Zapel sai ansaitusti potkut U23: sta. Mistähän tuokin tyyppi roudattiin, kun melko pian katsomostakin näki, että kommunikaatio ja taktiikka eivät synkkaa pelaajamateriaalin kanssa. Kiire tulee, jos aiotaan säilyä, vaikka joukkueessa ovatkin nyt mukana Caldi ja Jojo sekä kohta vielä varmaan Eilerskin.

Pss. Törmäsin äsken Belliiniin lounaalle mennessäni sieltä poistuvaan Bargoon, joka vastasi sunnuntain pelaamista koskevaan kysymykseeni „wahrscheinlch“, toivotaan parasta.
« Viimeksi muokattu: 07.02.2018 klo 08:03:57 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #351 : 06.02.2018 klo 20:56:13

No niin, taas yllättää Kohfeldt, Kainz ja Johannsson avariin eli ultra- hyökkäävästi.
« Viimeksi muokattu: 06.02.2018 klo 21:01:50 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #352 : 06.02.2018 klo 21:01:27

Olisiko peräti 4-2-3-1 eli nyt olisi ainakin Comeuksen kaipaama kärkikin siellä  ja alla vielä kolme hyökkäävää tai sitten todennäköisrmmin 4-3-2-1, missä Maxin rooli on ongelma, itse olisin ottanut Rashican ennen Kainzia, muuten ehkä sittenkin aika ok.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #353 : 06.02.2018 klo 21:05:09

Ja Neverkusenilta puuttuvat molemmat bremeniläiset, hyvä niin. Mukana Wendell, punaista odotellessa ;), no ei sentään onhan se Oberneulandin poika avarissa,  schade.
« Viimeksi muokattu: 07.02.2018 klo 07:58:26 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #354 : 07.02.2018 klo 01:30:28

Komea taistelu, ei ihan riittänyt. Uskon, että „vitutus voittaa väsymyksen“ sunnuntaina.
Katsoin taas uusintavideon ja eka maali meni Veljckon virheellisen syöksyn piikkiin, kuten jo seurannassa totesimmekin, hän sähläsi myös kakkosmaalissa, vaikka se olikin osin Nikken harhasyötön tulos. Heikkoa pulustamista myös kolmannessa ja taisipa olla neljännessäkin. Synkkä päivä. Voisiko nyt jo kokeilla vihdonkin Langkampia kolme heikkoa peliä pelanneen Veljckon sijaan sunnuntaina. Kolmas maali oli sitten totaalisesti Iisakin typerän „pulustamisen“tulos, ei hänestä pelaajana muutenkaan mihinkään ole, unohtakaa, bitte, loppupeleistä. Johannsson ja Kainz olivat huippunousijoita, toivotaan, että Aronin vamma ei ole paha ja olisi käytössä sunnuntaina. Bargo tuo toki lisää vahvuutta kentälle sunnuntaina. Vielä annan arvioinnissani kosovolaisnuorukaiselle hieman lisäaikaa, mutta ei kyllä oikein vaikuta 7.5 Me:n mieheltä. Kaksi heikkoa peliä alla. Kruse oli taas kingi ja muut nimeltä mainitsemattomat hoitivat hommansa hyvin.

Ja tuomari sitten, hän oli syvältä sekä Aranguinz (Maxia kyynärpäällä),  Bailey (tappelu) että Kohr olisivat ansainneet punaisen ja lisäksi jäi se Maxin rankkari saamatta, mikä olisi ollut 3-0. Eggestein luultavasti toki myös aiheutti yhden rankkariin. Edelleenkään en ole VARin kannalla, mutta kun se on käytössä, käyttäisivät sitten koko pelin ajan.
« Viimeksi muokattu: 07.02.2018 klo 08:22:05 kirjoittanut Osterdeich »
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #355 : 07.02.2018 klo 20:57:04

Keskellä viikkoa olevat matsit menevät nykyään allekirjoittaneelta pahasti ohi koska työt vaikeuttavat harrastuksia.Alas

 Arvelinkin että Leverkusenia vastaan ei ihan riitä ja kunniakkaan taistelun myötä lähdetään lauluun. Se, että päästetään neljä maalia peräkkäin on toki Leverkuseniakin vastaan epämiellyttävä fakta. Langkampia odottelen itsekin avaukseen sillä Veikon paketti on tosiaan hajoamassa ja otteet herättävät jo nyt tuskastumista ja myötähäpeää. Toki tälläisten tunarien peluuttamisessa puolustuksessa Werdalla alkaa olla jo pitkät perinteet, mutta ihan hupailun vuoksi ei tietenkään haluaisi tässä keväällä takaiskujen määrää tarpeettomasti kasvattaa jo sarjatilanteen takia. Jos nyt jostain voi Nouria onnitella ja olla ylipäätään tyytyväinen niin on tuo takaiskumaalien vähyys. Toivottavasti Kohlfeldt ei nyt itselleen väkisin Veikosta riippaa ota itselleen vaan jakaa vastuuta.

Tapaus Rashica ja miksei Belfodilkin osoittaa sen, että todellisten ykkösketjun pelaajien naaraminen muutamalla miljoonalla on nykymarkkinassa todella vaikeaa. Nyt saa jo pidemmässä syklissä oikeasti pelätä sitä, että ovatko pelaajat siinä korissa mihin Werdalla riittää rahat ja vetovoima enää riittävän hyviä hyvälläkään manageroinnilla viemään rekeä eteenpäin. Pahoin pelkään, että viime kesä oli kulminaatiopiste jolloin homma räjähti käsiin. Tapaus Selke oli se, mikä räväytti omatkin silmät lopullisesti auki. Olin kesän alussa vielä melko optimistinen,  mutta kesän lopussa olikin tilanne se, että isoissa liigoissa joskus muutaman maalin tehneet, vielä potentiaalisessa iässä olevat hyökkääjät maksoivatkin lähempänä 16 kuin 6 miljoonaa. Kuudella miljoonalla ei tunnu enää saavan kuin itkun kurkkuun tai jonkun 30+ tapauksen. Oliko tämä nyt tässä mitassa nähtävissä oleva kehitys? Ehkä ei, joten ehkä likavesiämpärin tässä tapauksessa voi tyhjentää vielä tunkioon eikä Baumannin niskaan.

Toisaalta jos Braithwaitekin osoittautuu ohivedoksi niin silloin alkaa tuntua että ollaan kyllä oikeiden miesten perässä, mutta Baumannilta puuttuu munaa neuvotteluissa. En tiedä onko Bordeauxilla Braithwaiten kanssa ostopakkoa, mutta jos ei ole ja sattuu käymään niin että kaveri pommittelee pienemmällä riskillä ja Rashican hintaan hyvään tahtiin maaleja, niin kyllä jää paskan maku suuhun.. ja likavesiämpärin kohtaloakin joutuu arvioimaan uudelleen.

Pari kesää sitten Rashican veroinen suuruus olisi varmaan siirtynyt Hollannin sisällä yli puolet pienemmällä summalla johonkin vähän isompaan seuraan ja Werda olisi hankkinut oletettavasti toista kaliiberia olevan miehen tässä tukalassa tilanteessa. Toki  on potentiaalia, mutta kovin usein Schalkea vastaan oli hosumisen ja ujostelun makua. Bundesliiga vaatii laiturilta sellaista päätä että omat vahvuudet saa maksimaalisesti käyttöön. Hollannissa kenties pelkkä pallon alibihuitaisu boksiin riittää siihen, että riittävän usein puolustajat mokaavat ja syntyy vaarallinen tilanne. Bundesliigassa vaaditaan kyllä jo parempia ratkaisuja tai niiden yrityksiä, jos siihen suinkin vain on tilaa ja aikaa. Kovin vaikuttaa siis Werdan resursseihin nähden epävarmalta, että mille tasolle kaveri lopulta asettuu. Eihän Rashica Schalkea vastaan mitenkään pimennossa ollut, mutta kyllä keskityspallojen luokattomuus vähän alkoi hirvittää. Toki otanta oni Rashican suhteen vielä pieni, mutta jotenkin olo ei ole kauhean luottavainen. Isompi kuva on se, että melkoista kauhun kanssa tasapainoilua nämä siirtoikkunat taitavat jatkossakin olla myös liigalle kokonaisuutena. Vaikea nähdä mitään euroglooriaa kulman takana siintämässä.

Nyt ensihätään voitto kuplasta rauhoittaisi tunnelmia kummasti.« Viimeksi muokattu: 07.02.2018 klo 21:04:53 kirjoittanut Merte »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #356 : 08.02.2018 klo 00:40:20

Johanssonilla ilmeisesti „vain“ puujalka, joten lienee pelikunnossa sunnntaina. Jos ja kun vielä saadaan Bargo mukaan ja vaihdetaan Langkamp Veljckon sijaan, pitäisi olla voiton avaimet käsissä.
spud3

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder Bremen


Vastaus #357 : 10.02.2018 klo 09:00:47

Pääsiäisenä suunnaksi Bremen ja tarkoituksena mennä katsomaan Werda - Frankfurt. Milloin nuo liput tulevat vapaaseen myyntiin? Lippuja tarttis 8 kappaletta. Kuulostaa vaikealta määrältä, mutta onko se sitä?
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #358 : 10.02.2018 klo 09:09:56

Ennakkolippuvaraus loppui viime sunnuntaina, joten seuraava sauma saada liput on muutama viikko ennen peliä.

Kahdeksan vierekkäiset lipun saaminen tuolloin on käytännössä mahdotonta.
spud3

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder Bremen


Vastaus #359 : 10.02.2018 klo 09:14:45

Ennakkolippuvaraus loppui viime sunnuntaina, joten seuraava sauma saada liput on muutama viikko ennen peliä.

Kahdeksan vierekkäiset lipun saaminen tuolloin on käytännössä mahdotonta.

Tätä pelkäsinkin. Periaatteessa kaikkien ei tarvii olla vierekkäin eli esim 4+4 tai jopa 3+3+2 olisi ihan riittävän hyvä. Näetkö nää kuinka mahdottomaksi?
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #360 : 10.02.2018 klo 13:00:39

Kyllä se tosiaan melko vaikeaa on, kaksi ( ehkä jopa kolme) rinnakkain voi onnistua, mutta samasta blokista kyllä sitten jo onnistuu, kun on heti liikkeellä,  varsinkin, jos suostuu ottamaan ne liput Westkurvesta frankfurtilaisten alapuolelta/ vierestä. Jos saa samalta riviltä, kyllä Werderanerit yleensä suostuvat vaihtamaan niin, että pääsee vierekkäin.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #361 : 11.02.2018 klo 12:15:48

Tänään taas mennään hyytävän kosteassa (nyt paistaakin aurinko ja hiven luntakin maassa, dies ist Bremen) talvisäässä. Vastassa Wolkkari ja pakko voittaa eli tilanne sama kuin Hertha- matsiin mentäessä. Toivottavasti tulos on parempi. Niin uskon, siksi hengetöntä peliä Kansanauton kallis kaaderi on viime peleissä esittänyt. Bargo palaa avariin ja veikkaan, että tiistain avarista Kainz antaa tilaa Junon siirtyessä vasempaan laitaan (Kainz saattaisi kyllä olla parempi, mtta kapteeni on kapteeni). Uskoakseni Langkamp korvaa todella heikosti viime pelit vetäneen Veljckon. Tovottavasti täysi rähinä on päällä alusta lähtien ja Johannsson jatkaa huikeita zippejään ja Max maalitehtailujaan. Auf geht‘s Werder!
« Viimeksi muokattu: 11.02.2018 klo 15:26:24 kirjoittanut Osterdeich »
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #362 : 11.02.2018 klo 18:04:44Penkillä: Drobny - Langkamp, Bauer - Delaney, Gondorf, Rashica - J-Eggestein

Rohkeasti lähtee Kohfeldt liikkeelle ilman Delaneyta.
James Station

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Winterthur


Vastaus #363 : 11.02.2018 klo 18:09:43


Rohkeasti lähtee Kohfeldt liikkeelle ilman Delaneyta.

Ja Twitterissä ensimmäiset kommentoijat kiittelevät. Mitähän mä olen missannut?
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #364 : 11.02.2018 klo 18:44:21

Erikoisia ovat Kohfeldtin ratkaisut aina olleet, ellei Delaneyllä ole vammoja en sitten ymmärrä enää lainkaan eikä kukaan muukaan tässä vieressä. Langkampia voidaan vielä kaivata, lisäksi muistutan, että Kohfeldtin Buli- voitto taitaa olla joulu/marraskuun vaihteesta. Ettei olisi kusi noussit hattuun, tai sitten on oikeassa. Lass uns überraschen!
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #365 : 11.02.2018 klo 19:02:47

Katsotaan nyt Milon osalta vielä tämä matsi. Puolustukseen on aika vaikea nousta takaisin kun on kerran penkille mätkähtänyt.

Voittoja ei Kohlfeldilläkään liikaa ole ja voiton ja tappion ero tästä eteenpäin mentäessä tuntuu kyllä fiilispohjalta todella isolta.

Auf Geht's!
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #366 : 12.02.2018 klo 00:40:08

Enkä edes videota tarvinnut, ei ollut kusi noussut päähän, vaan järkevä työnjako näiden taistelijoiden, Bargo&Delaney, kesken, helvetin älykästä. Tämän valmentajan kautta nousevat aiemmin dumpatut jätkätkin kukoistuksiin. Hienoin peliin aikoihin.
« Viimeksi muokattu: 12.02.2018 klo 10:27:00 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #367 : 15.02.2018 klo 16:03:25

Juno puttuu Freiburgista muskulääristen ngelmien vuoksi, ei mielestäni mitenkään katastrofaalista, jos muu jengi on mukana. Tämä mahdollistaa nyt sekä Bargon että Delaneyn (vime vuonna kolme häkkiä tässä matsissa) peluuttamisen. Yllätyksiä täynnä Kohfeldt kuitenkin tuntuu olevan, joten avaria ei passaa vielä ennakoida.
James Station

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Winterthur


Vastaus #368 : 16.02.2018 klo 16:49:40

Juno puttuu Freiburgista muskulääristen ngelmien vuoksi, ei mielestäni mitenkään katastrofaalista, jos muu jengi on mukana. Tämä mahdollistaa nyt sekä Bargon että Delaneyn (vime vuonna kolme häkkiä tässä matsissa) peluuttamisen. Yllätyksiä täynnä Kohfeldt kuitenkin tuntuu olevan, joten avaria ei passaa vielä ennakoida.

On se melkoinen yllätys jos avari ei ole Pave – Kusti, Moisander, Veljkovic, Gebre – Bargfrede, Delaney, MEggestein – Kainz, Kruse, Jóhannsson. Penkiltä sisään Gondorf, Rashica ja Bauer.

Mua kiinnostaisi Langkamp, mutta vaikea nähdä Kohfeldtin penkittävän Veljkoa.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #369 : 17.02.2018 klo 10:56:20

On se melkoinen yllätys jos avari ei ole Pave – Kusti, Moisander, Veljkovic, Gebre – Bargfrede, Delaney, MEggestein – Kainz, Kruse, Jóhannsson. Penkiltä sisään Gondorf, Rashica ja Bauer.

Mua kiinnostaisi Langkamp, mutta vaikea nähdä Kohfeldtin penkittävän Veljkoa.
Samat sanat, kyllä tuo todennäköiseltä (ja hyvältä) avarilta vaikuttaisi, mutta yllätyksiä Kohfeldt on kyllä tarjoillut paljonkin. Streichin Freiburg on kotonaan ollut pirun kova ja vaihdellut taktiikoitaan joustavasti vastustajan mukaan. Myös Nisse on ollut vakuuttava, siinä haastetta Nikelle. Voittoon kuitenkin uskon, siksi korkealla joukkueen itseluottams näyttää nyt olevan.

Auf geht‘s Werder!
spud3

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder Bremen


Vastaus #370 : 17.02.2018 klo 12:48:51

Pääsiäisenä suunnaksi Bremen ja tarkoituksena mennä katsomaan Werda - Frankfurt. Milloin nuo liput tulevat vapaaseen myyntiin? Lippuja tarttis 8 kappaletta. Kuulostaa vaikealta määrältä, mutta onko se sitä?
Yhdeksän lippua (4+5) saatu kahdelta peräkkäiseltä riviltä Ylos Pääsiäisenä siis kauden kolmanteen Werda-peliin Tuoppi
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #371 : 17.02.2018 klo 15:23:34

On se melkoinen yllätys jos avari ei ole Pave – Kusti, Moisander, Veljkovic, Gebre – Bargfrede, Delaney, MEggestein – Kainz, Kruse, Jóhannsson. Penkiltä sisään Gondorf, Rashica ja Bauer.Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #372 : 17.02.2018 klo 15:31:58

Oikein hyvä avari und Spud3 willkommen nach Weser Stadion ;)
SVW

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: TRAKTOR


Vastaus #373 : 17.02.2018 klo 16:23:51

Eipä tuosta avarista valittamista ole. Veljcko veti taas viimeksi paremmin, toivottavasti ei tänään sorru turhiin virheisiin. Muutenhan tuo on selvää kauraa, mielenkiinto kohdistuu lähinnä siihen kumpi kestää pitempään kasassa Aron vai Bargo ja kumpi tulee Aronin tilalle, Rashica vai Gandalf.

Tästä kolme pinnaa ja kunnon kiima päälle Nordderbyyn (ihan kuin ei muuten olisi).
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #374 : 17.02.2018 klo 19:10:01

Wir waren grottenschlecht ....näin totesi Max varsinkin ensimmäisestä puoliajasta ja syystä. Nyt ei onnistunut kukaan (suurelta osin toki kiitos taktiikkanero Streichin ja Kohfeldtin liian varovaisen tyylin), mutta muutama petti sen lisäksi pahasti. Veljcko ja Meggestein surkeita ja molemmat laiturit otettiin liian helposti pelistä + Aronin idioottimainen rankkari. Nikkeltäkin hyvin staattista pelaamista ja Delaneykin on näköjään vain rikkoja ja taistelija, ei sieltä oivalluksia juuri tule. Kun sitten ei Maxillakaan ollut hyvä päivä, niin tulos on tässä.No ei ainakaan leijuta ensi lauantaina, kun H?V yrittänee pelata samalla tyylillä. Stürmeria meillä ei ole eli jotain muuta on keksittävä bussin murtamiseksi. Nyt olisi myös korkea aika ottaa Langkamp avariin, olisi ainakin yksi pääpelaajakin. Velcko & Johannsson penkille ja Juno tai ehkä Iisakki avariin. Kosovon huippuostos ei vakuuta tippaakaan kyllä. Juno tietenkin toisi jonkinlaista dynamiikkaa, sääli tunnustaa, että näin on, vaikka Juno onkin vain varjo  entisestään. Onneksi takana tulevatkin hävisivät, paitsi Mainz.
Ps. Sportschaun pläjäyksen perusteella se maaliin johtanut vapari oli kyllä täysin väärin samoin kuin Maxin rankkarin epääminen, mutta ...
« Viimeksi muokattu: 17.02.2018 klo 20:59:31 kirjoittanut Osterdeich »

 
Sivuja: 1 ... 14 [15] 16 ... 24
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines