FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
16.08.2018 klo 02:39:14 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 3 [4] 5 ... 24
 
Kirjoittaja Aihe: SV Werder Bremen 2017/18 – China In Her Eyes  (Luettu 72014 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
SVW

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TRAKTOR


Vastaus #75 : 31.08.2017 klo 23:42:40

Ei tämä Iisakki sen kummempaa kiimaa herätä, mutta saattaahan tuo pään pysyessä kasassa muutaman häkin heittää, jonka jälkeen ensi kesänä ostetaan pois ja sen jälkeenhän se ralli alkaa.
No sitä ihmetellään myöhemmin.

Housut kannattaa pitää puhtaana vielä tässä vaiheessa, tulee pitkä kausi jos nyt jo kärkkäriä pukkaa.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #76 : 01.09.2017 klo 00:33:11Housut kannattaa pitää puhtaana vielä tässä vaiheessa, tulee pitkä kausi jos nyt jo kärkkäriä pukkaa.
Joo tunnistan. Edelleenkin tietenkin vahvasti mukana SVW:n pyrinnöissä, huomenna Delmenhorstissa, sitten Berliinissä jne.
« Viimeksi muokattu: 01.09.2017 klo 09:54:31 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #77 : 01.09.2017 klo 17:13:56

Koska Iisakki ei pelaakaan illalla, jätän minäkin varmaan sinänsä mielenkiintoisen Delmenhorstin väliin ja keskityn seuraamaan, miten Eggesteinin veljekset pärjäävät Saksan U21-maaottelussa Unkaria vastaan.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #78 : 01.09.2017 klo 21:03:54

Unkari voitti U21-harjoitusottelussa ansaitusti Saksan 1-2, Saksan paras oli mielestäni maalin tehnyt Jojo Eggestein, erinomainen peli joukkueen nuorimmalta, joka tuli kentälle hieman ennen maalia 63 minuutilla. Isoveli ei sen sijaan vakuuttanut ja otettiin vaihtoon eka puoliajan jälkeen, Tah oli kentän heikoin.

Werder voitti puolaisvastustajansa Delmenhorstissa 2-0, maalintekijänä (taas) Zhang Johannssonin syötöstä, joka rakensi myös toisen puolalaisten tekemän oman maalin. Kruse ja Bartels eivät vieläkään saaneet oikein mitään aikaan live- tickerin perusteella. Loukkaantumisia ei tainnut tulla, joten hyvin meni. Seuraavaksi sitten MM- karsinta Tsekki-Saksa. Gebre näyttää olevan avarissa ja Pavlenka penkillä.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #79 : 03.09.2017 klo 17:29:01

Sopinee paremmin tänne, jottei sotketa yleistä keskustelua. Mistä johtuu monen tähän topiikiin kirjoittajan (ping Osterdeich) haikailu voimavaroja suurempien investointien perään? Minun mielestä Bremenin valitsema talouspolitiikka on tässä tilanteessa (=taustalla ei ole namusetiä aukomassa kukkaron nyörejä) ainoa oikea. Mikä takaa, ettei suuri Transfer-Offensive tuota pelkkiä carlos albertoja ja wesleyjä? Silloin ollaan urheilullisesti pysytty paikoillaan, mutta taloudellisesti päästy velkakierteeseen. Esimerkkejä löytyy vaikkapa aivan siitä naapurista.

Lisäksi vaikka hankinnat osuisivat aivan nappiin, näkyisikö se kovin merkittävästi tulopuolella? Mestareiden liiga vaatii kuitenkin Werderin resursseilla paitsi huippuostoksia, myös täydellistä suonenvetoa kentällä.

Itse näkisin riskin ottamista suurempana ongelmana Bremenissä johtoportaan eripuraisuuden. Käynnissä tuntuu olevan jatkuvasti erinäisiä valtataisteluja klikkien välillä eikä yhteispelistä ole tietoakaan. Rajallisilla resursseilla voi menestyä ainoastaan, jos koko seura puhaltaa yhteen hiileen ja noudattaa samaa strategiaa. Tosin täytyy myös todeta, ettei urheilujohto ole suoranaisesti vakuuttanut kyvyillään.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #80 : 03.09.2017 klo 18:16:54

Kun tuossa ylhäällä nimeltä mainittiin, täytynee lyhyesti vastata. En ole ainakaan vuoden 2011 kevään jälkeen haaveillut mistään CL:stä, vaan huoleni on lähes koko ajan kohdistunut siihen, että pysyttäisiin edes ykkös- Bulissa ja siinä katsannossa olen ollut ja olen edelleen sitä mieltä, että harkittu riskinotto ja jopa velkavivun hillitty käyttö näillä koroilla, mitä ei ole edes kokeiltu, olisi paljon parempi kuin ne mahdolliset kustannukset, mitä kakkoseen putoaminen aiheuttaa. Pelkäänpä, että sieltä ei enää takaisin tultaisi, kun ei ole Mersua tai Kindiä takana, vaan edessä olisi Lauternin ja Nürnbergin tylympi kohtalo. Mitään rajuja riskejä en ole ikinä kannattanut tahi huipullenoususta haaveillut, vaan sen turvaamista, että pysytään sarjassa, mikä tarkoittaa, että kaaderi kestäisi edes jonkinlaisia loukkaantumisiakin. Nythän mennään melkoisella riskillä. Kovin suuria ristiriitoja ei seurassa liene ollut, vaikka Eichin oli ehkä oman tiensä kulkija niin hyvässä kuin pahassa. Skripnik sai jatkaa liian kauan juuri kaveriporukkaan kuuluvana. Tällä hetkellä ongelma on pikemminkin liiallinen yksimielisyys, kukaan ei tunnu haastavan ketään. Urheilujohdon, lähinnä Herr Filbryn, kyvyttömyydestä ja puh.johtaja Boden tietynasteisesta munattomuudesta täysin samaa mieltä. Voi olla, että tuossa Transenwochen aikana tuli eläydyttyä liikaa tilanteeseen, mutta olen edelleen sitä mieltä, että ilman suurta riskiä 10-15 Me enemmän olisi voitu investoida (vastaisi täysin voimavaroja ja pitäisi jopa luultavasti schwarze Nullin) ja näin turvata sarjassa pysymistä. Toivotaan parasta.
« Viimeksi muokattu: 03.09.2017 klo 19:07:26 kirjoittanut Osterdeich »
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #81 : 03.09.2017 klo 19:37:52

Lainaus
Mikä takaa, ettei suuri Transfer-Offensive tuota pelkkiä carlos albertoja ja wesleyjä? Silloin ollaan urheilullisesti pysytty paikoillaan, mutta taloudellisesti päästy velkakierteeseen.

Tässä Ikkunassa Werdan juurikin halvaannutti nämä ylijäämämiehet, Petsos, Yatabare, Johansson.. On aivan eriasia laittaa -20 miljoonaa haisemaan kun kaaderin lähtökulut ovat minimissä ja TV rankingissä kuitenkin on kohtalaiset sijat (vrt. Hanoi & Stuttgart) verrattuna Werdaan,joka veti kivirekeä perässään.

Lainaus
Itse näkisin riskin ottamista suurempana ongelmana Bremenissä johtoportaan eripuraisuuden.

Oikeastaan tässä kuppikuntien kohtaamisessa selvittiin yllättävän vähällä. Näkisin kyllä, että Bode on seuran haltuunsa aika rautaisella otteella heittämällä niskuroivaa vanhaa kaartia tylysti pyöröovista ulos. Jotkut näistä äänekkäistä huutelijoista on myös otettu siipien suojaan (Uli Borowka) Faneihin ja joihinkin vanhoihin partoihin kuten vaikkapa Otto The Greek Bodella on aina ollut hyvä tatsi.

Siirtoikkuna oli stressaaava, ehkäpä pienoinen pettymyskin ettei saatu topparia ostettua. Talvella kuitenkin paniikki-ikkuna on taas auki jos tarve vaatii. Putoamistaisteluun en usko, ennemminkin otan mittariksi viime kauden kahdeksannen sijan


Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #82 : 03.09.2017 klo 21:00:00

No joo, eivät nuo Yatabare et. co. niin kovin kalliita jätkiä ole, vaikka toki liian kalliita tasoonsa nähden ( ja ilmeisesti malilaisen kustannukset pysyvät lähes ennallaan nytkin, vaikka fyysisesti lähtikin, hyvä toki sekin). Lähtihän sieltä palkoista kuitenkin Fritzin, Pizzan, Gnabryn ja Garcian kautta aika lailla palkkakustannuksia poiskin eli oman käsitykseni mukaan palkkabudjetti ei toimintaa enää suuresti rajoita toisin kuin pari vuotta sitten. Wiedwaldin vaihto Pavlenkaan oli kyllä kalliimpi operaatio, toivottavasti hyvä investointi. Eli edelleenkin 10-15 Me olisi ollut varaa ilman suurta riskiä. Ikävää oli Grillon lähtö, sen kyllä huomaa. Onneksi M. Eggestein on kehittynyt paljon.

Toiseksi, Bode on sympaattinen ja fiksu puh.joht., mutta en ole kyllä havainnut merkittävän vahvaa johtajuutta ja linjanvetoa, vaikka Willyn ulosheittäminen ilahdutti kyllä, mutta linja jatkuu samana. Viime kauden tulos olisi minulle kyllä positiivinen yllätys.
« Viimeksi muokattu: 03.09.2017 klo 23:51:33 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #83 : 03.09.2017 klo 21:30:50

Ja vielä lopuksi, en usko, että Werderanerien kesken suuria linjariitoja on, hieman erilaisia painotuksia toki. Mulla on ehkä ylikorostunut putoamispelko. Nyt koriksen pariin.
« Viimeksi muokattu: 04.09.2017 klo 02:15:03 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #84 : 08.09.2017 klo 17:41:53

Moin, Berliinissä jo lämpöä ottamassa sunnuntaita varten. Katselin tuossa viikolla pari treeniä eikä paljon työhönotto-opastusts Werdassa ole, siellä se Iisakki yksin nurkassa seisoskeli ja Sane pari kertaa selvitti, mistä on kyse. Mies jätti kyllä Arnon eka treenrihin verrattuna sympaattisemman kuvan ja keskityksistä iski päällä hyvin sisään. Muutenhan ei 12-14- sällin jengillä mitään kunnon treenejä tehdä eikä kuvioita opetella, siksi veikkaan, että Iisakki tulee vasta toisella puoliajalla kentälle, jos tarvitaan, Kainzilla varmaan lähdetään. Treeneissä vakuutti erit. Hajro ja hienoa oli nähdä Sane loistotuulella pelleilemässä Krusen kanssa (ei nähty viime kaudella, Sane on nyt kuin toinen ihminen, toivottavasti polvi kestää, Bargolla taas  jo oireilee toisalta). Stimmung vaikutti olevan jengillä kohdallaan, vaikka lehdistö yrittää rakentaa draamaa Pizzan kommenteista, katkeria olivat ja ymmärrän kyllä eikä Nouri varsinainen diplomaatti liene, mutta annetaan tämän nyt olla. Meitä vihreäpaitsisia on sunnuntaina 7-8000 stadionilla ja eiköhän ne eka pisteet nyt haeta, auf geht's Werder!
« Viimeksi muokattu: 08.09.2017 klo 17:46:09 kirjoittanut Osterdeich »
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #85 : 08.09.2017 klo 18:24:36

Pizarrolla ei vieläkään ole uutta seuraa, joten eiköhän homma ole siitä kiinni että haluaa liikaa rahaa siihen nähden mitkä on riskit. Jonnekin varmaan kohta menee pelaamaan vaikka ilmaiseksi, jotta on mukana kuvioissa mm-kisaspekulaatioissa jos Peru nyt sinne yltää.

Sunnuntain peliä ja Belfodilin ensiesiintymistä täälläkin odotellaan jo innolla.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #86 : 10.09.2017 klo 13:28:10

Kohti Olympia-stadionia, aamiaisella jo kaupungilla näkyi kohtuullisedti vihreävalkoista, kohta varmaan paljon enemmän, kun varsinaiset pelijunat Hansakaupungista saapuvat, "wir sind Werder Bremen, grün- weiss das sind wir, Werder der Meister vom Norden,...👍💚
« Viimeksi muokattu: 11.09.2017 klo 03:18:06 kirjoittanut Osterdeich »
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #87 : 10.09.2017 klo 15:55:52

Avauskokoonpanossa tasan nolla yllätystä.

e. itse pelistähän en nähnyt sekuntiakaan mutta hyökkäyspelaaminen on varmaankin ollut puhdasta weltklassea, jos Belfodil otettiin kentälle vasta 86. minuutilla. No, pistetili on sentään avattu.
« Viimeksi muokattu: 10.09.2017 klo 18:31:14 kirjoittanut straiter »
Comeus Cullius

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Winterthur


Vastaus #88 : 10.09.2017 klo 20:32:58


e. itse pelistähän en nähnyt sekuntiakaan mutta hyökkäyspelaaminen on varmaankin ollut puhdasta weltklassea, jos Belfodil otettiin kentälle vasta 86. minuutilla. No, pistetili on sentään avattu.

Kyllä se sen verran hyvää olikin (väläyksittäin), että ei sieltä oikein ketään tarvinut vaihtaa. Kun vaan olisi kertaalleen osunut kaikki kohdalleen, niin Kruse–Bartels–Delaney–Kusti–Kainz olisi tehnyt sen voittomaalin. Toisinkinpäin siinä olisi tosiaan voinut käydä, joten ihan hyvä piste.

Bauerille iso miinus takaiskumaalista, ja muutenkin oli aika hasardia touhua häneltä. Ja nytpä varmaan koko liiga tietää, mihin Pavelle kannattaa vetää, kun kahdesti peräjälkeen on längistä mennyt.  
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #89 : 10.09.2017 klo 21:02:46

Bauerille iso miinus takaiskumaalista, ja muutenkin oli aika hasardia touhua häneltä. Ja nytpä varmaan koko liiga tietää, mihin Pavelle kannattaa vetää, kun kahdesti peräjälkeen on längistä mennyt.  

Annoin jo seuranta ketjussa miinukseni myös Augustinsonille joka oli Leckietä edellä mutta lopetti pelaamisen kun oletti että tulee vapari. Jos tästä olisi tappio tullut mikä oli mahdollisuuksien rajoissa niin helvetillisestä alkuohjelmasta huolimatta olisi vähän jo paskan maku hiipinyt kielelle. Hoppelan voitto Bayernista tietysti vielä alleviivaa tätä tiukkaa alkua. Nyt vieraspiste viime kauden kolmanneksi kovinta kotijoukkuetta vastaan ihan hyväksyttävää (edellä tietääkseni Hoppela ja Bayern :D ).  Seuraavaksi Schalke, josta ei oikein tiedä kyllä minne vaaka tällä kaudella kallistuu. Pisteitä toivotaan.

Belfodilista nyt ei kummoisia havaintoja saanut tehtyä. Mikään dynaaminen prässitykki kaveri ei ole, mutta se tiedettiin jo etukäteen.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #90 : 11.09.2017 klo 03:34:47

Moin, pikku hiljaa palattu hotellille. Plussaa, Werdan ylivertainen fanijengi, siellä riittää Stimmungia. Myös joukkueen asenne on kunnossa, mutta kovin vaikeaa ja/tai hidasta on tuo avaussyötön tarjoaminen niin Bauerilla (penkki kutsuu, kun Nikke palaa, heikko esitys taas) kuin Veljckollakin. Herthan maali oli (tyhmä) vahinko, mutta kai tuo tasuri vastasi hyvin pelitilanteita, tiukkaa vääntöä ja Manndeckungia molemmilla, ei kaunista, mutta ok. Kruse edelleen kesäterässä ja Chancentod samoin. Iisakki oli täysin pihalla, mutta ehkä vähitellen oppii, ehkä...Schlackea vastaan odotettavissa samaa vääntöä, kun ei tuo Umschaltsspiel tunnu ainakaan vielä luonnistuvan.
« Viimeksi muokattu: 11.09.2017 klo 04:02:26 kirjoittanut Osterdeich »
Comeus Cullius

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Winterthur


Vastaus #91 : 11.09.2017 klo 10:37:03

Bartels kuitenkin tarjoili molemmat ekan jakson huippupaikat, Kainzille ja Delaneylle. Paljon muuta huomionarvoista ei tosin tainnut tehdä.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #92 : 11.09.2017 klo 17:52:10

DB:n tuhnuilun takia (veturi hyytyi Spandaulle) vasta nyt kämpillä nauhoitusta katsomassa. Jotenkin tätä katsoessa vahvistuu ajatus "es war mehr drin", mutta hyvä tuokin. En tiedä pidänkö tuosta Manndeckungin tulosta takaisin futikseen, se vie kyllä vauhdin pois pelistä, jos kohta nostaa taistelut keskiöön. Yllättävän hyvin muutkin kuin Bargo siihen pystyivät. Veikkaan, että Schlackea vastaan yritetään pelillisempää otetta, koska vastustajakin tullee toki puolustavasti, mutta pallollisemmin kuitenkin. Sinänsä on tunnustettava, että jotenkin pidän tuosta Dardaista ja hänen macho- futiksestaan. Ei se kaunista ole, mutta intensiivinen Stimmung säilyy. Kun meillä kohta varmaan Maxkin palaa henkisiltä kesälomiltaan, alkanee tippua pisteitäkin, tyyliin  Schlackelta 1-3 p. , Wolkkarilta 1-3 p. ja Freiburgilta 3. Hampurista sitten tietenkin täydet pisteet.

Ps.On se muuten eri peli vierasmatsin seisomokatsomossa soihtujen loisteessa kuin täällä kotona Dauerkarte-miehenä, ns. kokonaiskuva ei oikein hahmotu, mutta olo on muuten mahtavan energinen. Ehkäpä tätä Stimmungia jatkossa enemmän haenkin, taidan siis lisätä vierasmatseja ohjelmaan. Dieter, täältä tullaan Gelsenkircheniin.
« Viimeksi muokattu: 11.09.2017 klo 17:58:11 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #93 : 14.09.2017 klo 20:09:48

Tänään ehdin vihdoin treeneneihinkin, siellä oli nyt koko jengi paikalla ja parilla junnulla täydennettynä se pystyikin juuri ja juuri loppupelinkin heittämään, ei tuo Is-hak tai Iisakki vaan kyllä nytkään vakuuttanut. Todella hitaasti lähtee ja aivan turhaa yrittää sitten vielä harhautella, no ehkä se parantaa belgialaisennäköistä menoaan. Kulmissa oli hyvä pari kertaa. Muuten jälleen vanhan kertausta, Hajro ja Bauer dominoivat treenejä ja Sanella & Krusella on rento meininki. Jotenkin kaikki vaikutti liiankin rennolta, Pavlenka nyrkkeilee näyttävästi kyllä. Avari lienee sama kuin sunnuntainakin ja toivotaan, että Delaney jatkaa kovaa menoa ja Kruse & Chancentod heräävät eloon (ja jälkimmäinenkin palaa taas Bartelsiksi). Jojo vahvistanee syöksykierteeseen joutunutta U 23:a Rostockissa.
Ps. Tällä kertaa pelin jälkeen Eiseniin, meni miten meni, vieraana näet Dieter.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #94 : 15.09.2017 klo 16:21:41

Weserstadion tiputettiin pois 2024 EM-kisojen mahdollisista stadioneista. Tämän päivän pressissä Hess-Grünewald puhui, että tarkoitus olisi aloittaa suunnittelu katsomokapasiteetin kasvattamiseksi.
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #95 : 15.09.2017 klo 18:26:38

Weserstadion tiputettiin pois 2024 EM-kisojen mahdollisista stadioneista. Tämän päivän pressissä Hess-Grünewald puhui, että tarkoitus olisi aloittaa suunnittelu katsomokapasiteetin kasvattamiseksi.

Jee! siitähän ei siitä vielä kovin montaa vuotta ole kun edellistä remonttia foorumilla noiduttiin. Kustannukset karkasi käsistä ja kapasiteetti jäi pienemmäksi mitä piti. Suunnitelmat varmaan voi kaivaa pöytälaatikosta.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #96 : 16.09.2017 klo 12:59:03

Juu lisärakentamista vaan, niin ei tarvi siirtomarkkinoilla jännittää. Tänään varsinainen kotikauden avaus, kun kuninkaansininen Schlacke saapuu vierailulle. Keli sumuinen +14 eli sopiva sumusireenin soitantaan.Avaus lienee sama kuin Berliinissä ja kärkikaksikolta odotetaan tehoja. Melkoinen vääntö viime lauantain tapaan taas tulossa, kun kummatkin lähtevät 3-4-3 ja 3-5-2-systeemeillä ja miesvartioinnilla, painia siis keskikentällä odotettavissa. Vaarana on, että kolmen miehen prässi sotkee toppariemme avarit, erit. bauer on altis tälle. Toisaalta, jos Egge ja Delaney onnistuvat, niin aika hyvä baana olisi Maxille/Bartelsille. Auf geht's Werder, siegen und kämpfen.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #97 : 16.09.2017 klo 16:15:37

straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #98 : 16.09.2017 klo 18:30:55

Nyt oli tappiossa vahva itse tekemisen meininki, noin paskaa Schalkea en muista koskaan nähneeni ja silti onnistuttiin häviämään.

-Läski-Maxin loukkaantuminen paha takaisku.
-Belfodil ei esittänyt yhtään mitään.
-Chancentod on chancentod.
-Bauerin voisi vaikka penkittää.
-Vaihdot, missä pelaa?
-Ei jumalauta tuota erikoistilannepuolustamista.
-Vieläkään en keksi syytä Pavlenkan sainaamiseen.

Lähden ryyppäämään.
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #99 : 16.09.2017 klo 18:36:23

Bauer seisoi siinä missä Goretzka. Ei tehnyt mitään. Ei vissiin nähnyt palloa. Veemäinen tapa hävitä. Krusella epäilemättä solisluu hajalla.. Tiistaina olisi jo hyvä ottaa kyllä se voitto.. Positiivisia merkkejä toki ollut näissä neljässä matsissa paljonkin, mutta jos tiistaina vielä löytyy keinot hävitä niin sitten en tiedä kyllä enää miten päin pitäisi olla. Pavlenka voi tosiaan olla sen piirun verran Wiedwaldia parempi. mutta Belfodilia katsellessa pistää miettimään minne sitä rahaa olisi pitänyt laittaa. Toki ei mitään posketonta munimista, muutama ihan ok hetki, mutta sama pelityyli kuin Belgiassa ei ainakaan näytä toimivan.
« Viimeksi muokattu: 16.09.2017 klo 18:41:46 kirjoittanut Merte »

 
Sivuja: 1 ... 3 [4] 5 ... 24
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines