FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.11.2018 klo 10:34:40 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 9
 
Kirjoittaja Aihe: Naisten Futsal Liiga 2017-18  (Luettu 63896 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Eikkis

Poissa Poissa


Vastaus #50 : 18.10.2017 klo 20:31:41

Ensimmäistä kertaa naisten Futsal-liigaa katsomassa ja Riemun yhteisö ei yllättäen sympatioita kerännyt tänäänkään. Kuuluttaja kehui tuomariston tunnustavan mustaturkoosia heti pelin alussa ja Riemun katsomonosa toisti "apinamaista" ääntelyä koko ottelun ajan kun KaDy piti palloa!!!! Suuremmilla kentillä tästä on jaettu sanktioitakin...
Joukkueille kiitos hienosta ja jännittävästä ottelusta, Riemun yhteisö kokonaisuudessaan kun pääsisi joskus pelin tasolle käytöksessä.
Riemu Merda!

Niin. Tuomaritkin toki naureskelivat hyvässä hengessä tälle kuuluttajan heitolle, mutta voihan siitäkin tietysti ottaa katsomossa itseensä, luonnollisesti. Tämä apinamainen ääntely taasen juontanee juurensa siitä, että KaDy aivan itse palloa pitäessään pitää tällaista, no, sinähän sen sanoit, "apinamaista" ääntelyä. Sakkoja tästä myös KaDyn pelaajille. Suuremmilla kentillä ainakin tulisi.
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #51 : 18.10.2017 klo 20:36:13Kuuluttaja kehui tuomariston tunnustavan mustaturkoosia heti pelin alussa ja Riemun katsomonosa toisti "apinamaista" ääntelyä koko ottelun ajan kun KaDy piti palloa!!!!Tämä apinamainen ääntely taasen juontanee juurensa siitä, että KaDy aivan itse palloa pitäessään pitää tällaista, no, sinähän sen sanoit, "apinamaista" ääntelyä.


Hienoa settiä tämä "Ylos"

Eikkis

Poissa Poissa


Vastaus #52 : 18.10.2017 klo 21:12:38

Hienoa settiä tämä "Ylos"
Siis ihan rehellisesti, voiko joku oikeasti pahoittaa mielensä tuosta hyvähenkisestä heitosta, kun tuomareilla tosiaan ne turkoosit paidat sattuivat päällä olemaan. Kuuluttaja, kuten kaikki muutkin toimitsijat, taitavat ihan henkilökohtaisesti nämä tuomarit tuntea, ja tosiaan ainakin katsomonpuoleinen tuomari tälle kuulutukselle itsekin repeili.
Ja tästä apinamaisesta ääntelystä, niin ymmärtäisin siitä pahastumisen, jos siellä kentällä olisi ollut joku yksittäinen kohde sille, niin kuin näissä suuren maailman tapauksissa joihin viitattiin. Vastustajan häiritseminen tässä tapauksessa heidän omilla aseillansa kielletty? Toki tämä häirintä ehkä vähän koki inflaatiota loppua kohden. Tosiaan kun tätä mielenkiintoista ääntelyä, jolla siis selvästi pyydetään syöttöä, kuuli jo viikko sitten miesten ottelussa. Ilmeisesti joku uuden valmentajan tuoma taktinen nyanssi. Kuulostaa varsin huvittavalta, mutta kai sillä joku funktio on.
« Viimeksi muokattu: 18.10.2017 klo 21:15:48 kirjoittanut Eikkis »
Moisio

Poissa Poissa


Vastaus #53 : 18.10.2017 klo 21:46:26

Onatsuhan siellä oli toisena tuomarina ja hänellä ainakin riitti huumorintaju hienosti kuluttajan läppään. Totta kai kuuluttajan tehtävä on luoda tunnelmaa ja pieni kotiinpäin vetäminen on ihan hyväksyttyä, kunhan ei pelitapahtumiin sen suuremmin kommentoi. Kyllä viime vuonnakin, kun KaDy miesten derbyssä voitti 6-0, KaDyn kuuluttaja hekumoi jatkuvasti sillä, että eka kerran derbyssä vastustaja jää maaleitta jne. Ihan sallittua kettuilua. Ja tuomarin paitojen väristä heittäminen ei edes ole mitään kettuilua, vaan läppä. Eri asia että hyvä vai huono läppä, mutta kovaa touhua, jos siitä voi mielen pahoittaa..
Until we score

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Man Utd, JJK


Vastaus #54 : 18.10.2017 klo 21:52:42

Niin, onko se sitten oikea paikka ennätysyleisön edessä kuuluttaa "näin hyviä heittoja", oli kuuluttajat/toimitsijat tuomareiden kanssa miten hyviä saunakavereita tahansa. Lajia kun kovasti yritetään tietääkseni viedä koko ajan kaikin puolin ammattimaisempaan suuntaan. Sallittakoon kuitenkin tämäkin mukaville opiskelijapojille.
Itse en huomannut/kuullut kentältä näitä naisten "ääntelyjä" katsomoon, ymmärrät varmaan  uudempien katsojien ihmetyksen...
lammittaja

Poissa Poissa


Vastaus #55 : 18.10.2017 klo 21:55:29

Niimpä, tuomarit nauroivat tuolle vitsille itsekin :)
ja hei ei unohdeta tärkeintä, uusi yleisöennätys naisten futsalissa syntyi tänään! ( toiseksi korkein katsojalukema tällä kaudella futsalissa miesten derby pelin jälkeen) eli pisteet Riemulle hienojen ottelutapahtumien järjestämisestä!

Ei kannata ottaa liian tosissaan, se on vaan futsalia ;)

Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #56 : 18.10.2017 klo 22:33:36

Onko tuo ihan yleistä futsalissa, että aina kun pallo menee rajasta yli ja peliin tulee ihan pienikin tauko, niin musat jyllää. Välillä kun pallo menee useamman kerran peräkkäin rajasta yli, niin ihan kun joku pikkupoika leikkisi radion volyyminappulalla. Ajoittain musat jyllää, vaikka peli on jo käynnissä. Onko se tietoinen valinta, vai vahinko? Ottelun edetessä se ei enää haitannut, tai siihen tottui.

Peli ja katsojat oli ihan jees, mutta kyllähän tuo aikaisemmin mainittu apinamölinä oudolta kuulosti. Katsomon yläparvelle en ole pelaajien kuullut samanlaista ääntä pitävän (en tänään, enkä miesten pelissä), niin en sille ilman tätä foorumia olisi syytä keksinyt.

Futsalk

Poissa Poissa


Vastaus #57 : 18.10.2017 klo 22:59:20

Täytyy kyllä suuresti ihmetellä miten tuollaiset mielensäpahoittajat edes viitsivät vaivautua katsomaan niin hienoa lajia kuin futsal! Parempi varmasti jos ei löydy oikeanlaista "pelihenkeä" ja huumorintajua jäädä kotiin mököttään. Mielestäni tapahtuma oli upeasti järjestetty ja etenkin Riemufanit pitivät läpi ottelun tunnelmaa yllä. Huolestuttavaa Kadyn kannalta on se että kentällä näytti heiltä olevan ainoastaan Siiri Perälä joka pystyi haastamaan Riemun. Onkin mielenkiintoista nähdä miten Kady jaksaa koko pitkän kauden noin pienellä rosterilla?
Toivotaan että myös muilla paikkakunnilla naisten futsal liiga alkaisi saamaan laajempaa huomiota ja katsomot täyttyisivät!
moisio69

Poissa Poissa


Vastaus #58 : 19.10.2017 klo 00:41:48

Ymmärrän kyllä, että Riemu-fanien ölinä on hämmentänyt ja toivottavasti hämmensi edes jotakin pelaajistakin (silloinhan mölinä on ollut onnistunutta). Kyseessä tosiaan äänimerkki, jolla Kadyn miehet pyytävät palloa ja näköjään myös esim Siiri Perälä naisissa käytti sitä. Ja mitä tulee ammattimaisuuteen, niin mielenkiintoista väittää, että tässä sitä naisfutsalin asiaa ei olisi edistetty, kumminkin 344 katsojaa, mistä iso kiitos niin Riemulle kuin KaDylle. Ja onneksi tuli tiukempi matsi kuin miesten peli, joka oli "semi" orjuutus. Tuomarin paidan väristä vitsailu ei kyllä ammattimaisuudelta ole tippaakaan pois. Kyllä (huonoakin) huumoria aina mukaan mahtuu, varsinkin urheilussa!
Until we score

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Man Utd, JJK


Vastaus #59 : 19.10.2017 klo 08:15:04

Harmillista jos palautteeni hämmensi kuuluttajaa tai riemun fanipoikia.
Jatkossa riemulaisten kannattaa pyrkiä kopioimaan/matkimaan kentältä muutakin kuin pelkät pelaajien äänimerkit ;)
Joukkueille vielä uudemmat kiitokset ottelusta, varsinkaan toisella puoliajalla kumpikaan ei peruutellut, vaan voitosta taisteltiin rehdisti loppuun asti. Toivottavasti molemmat säilyvät liigassa ja myös naisten puolelle saadaan pysyvämpi derbykiima aikaiseksi.
-Auvo-

Poissa Poissa


Vastaus #60 : 19.10.2017 klo 08:58:50

Onko tuo ihan yleistä futsalissa, että aina kun pallo menee rajasta yli ja peliin tulee ihan pienikin tauko, niin musat jyllää. Välillä kun pallo menee useamman kerran peräkkäin rajasta yli, niin ihan kun joku pikkupoika leikkisi radion volyyminappulalla. Ajoittain musat jyllää, vaikka peli on jo käynnissä. Onko se tietoinen valinta, vai vahinko? Ottelun edetessä se ei enää haitannut, tai siihen tottui.

Mun mielestäni tuo helvetisti lisää tunnelmaa otteluun. Paljon parempi kuin monessa paikassa vallitseva hiljaisuus. Se lienee inhimillistä, että DJ ei sekunnin murto-osien tarkkuudella pysty reagoimaan pallon pelissä olemiseen.
Kim

Poissa Poissa


Vastaus #61 : 19.10.2017 klo 11:06:53

ACE - FC Nokia ottelun maalikooste:

https://youtu.be/JjOAFgYx3s4

.......ja näkee myös sen keskustelua herättäneen käsivirheen  :)
Janie Jones

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KaDy, Vellamo


Vastaus #62 : 19.10.2017 klo 11:21:50

Itse luulin että se ulina liittyy Riemu-joukkueiden eläinlempinimiin: Koirat, Mambat jne. Että yleisö on Apinat.

Hyvä peli, pitää yrittää päästä jatkossakin naisten peleihin. Riemun nro 20 oli koko ajan vaarallinen, samoin tietty Sirpa Perälä.
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #63 : 19.10.2017 klo 16:22:20


Riemun nro 20 oli koko ajan vaarallinen, samoin tietty Sirpa Perälä.


Siiri, jolla kramppasi lopussa ?

Janie Jones

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KaDy, Vellamo


Vastaus #64 : 19.10.2017 klo 17:35:33

Siiri, jolla kramppasi lopussa ?


Sama nainen.
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #65 : 19.10.2017 klo 17:40:44

Siiri, jolla kramppasi lopussa ?Jos KaDy joutuu peluuttamaan Siiriä joka ottelussa noin paljon, eikä muista ole hyökkäyspäähän mitään apua, niin hankalaa tulee olemaan. Siiri auttoi KaDyn tasoihin, mutta ratkaisuhetkillä olikin sitten kramppien takia vaihdossa/puolikuntoisena kentällä. Hyvin kuitenkin taisteli loppuun asti ja kova oli voittamisen nälkä.

Riemulla oli kolme kentällistä vuorotellen kentällä. Tarvittaessa hekin voisivat vähän tiivistää rivejä. Tietysti jos taktiikkana on väsyttää vastustajat jatkossakin, niin sitten voisi hyödyntää pelaajamäärää enemmänkin. Laittaa vastustaja liikkumaan. Eniten kenttäpelaajista erottui Mikkelä, Pietilä ja Karkki-Kröger. Voittomaali oli hieno yksilösuoritus Nummelinilta.
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #66 : 19.10.2017 klo 18:51:37


ACE - FC Nokia ottelun maalikooste:

https://youtu.be/JjOAFgYx3s4

.......ja näkee myös sen keskustelua herättäneen käsivirheen  :)


No juu, kyllähän siinä käsi liikahtaa, vaikka kenttää pyyhkiikin.

G-Woima

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MuSaFutsal ja Musan Salama


Vastaus #67 : 20.10.2017 klo 21:27:03

MuSaFutsalin ennakko vs. FC Sport:

https://musansalama.fi/ottelut/futsal/1102/otteluennakko
G-Woima

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MuSaFutsal ja Musan Salama


Vastaus #68 : 21.10.2017 klo 14:08:56

FC Sport - MuSaFutsal 5 - 2 (3 - 0)

MuSaFutsalin raportti:
https://musansalama.fi/ottelut/futsal/1102/otteluraportti
« Viimeksi muokattu: 21.10.2017 klo 14:46:27 kirjoittanut G-Woima »
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #69 : 21.10.2017 klo 22:09:52

YIlves - ACE  0 - 1  (0 - 1)

ACE:n tavaramerkiksi muotoutunut hanakka koko kentän prässipeli oli tänään melkoista myrkkyä YIlvekselle, joka ei oikein löytänyt keinoja prässin purkamiseen oikeastaan koko 40-minuuttisen aikana. Onneksi kuitenkin puolustusmuoto oli riittävän tiivis ja asenne uhrautuva, joten ACE:n selkeä hallinta ei näkynyt tulostaululla kuin yhden ainoan kerran.  YIlveksen nuori veskari Helena Unkuri piti joukkuetta pystyssä laadukkailla torjunnoillaan varsinkin avausjaksolla.

YIlves pääsi edes jotenkin peliin mukaan vasta viimeisellä vitosella ja oli lopulta varsin lähellä päästä ainakin tasuriin.  Takatolppaa lähemmäs maalia ei kotijoukkue kuitenkaan päässyt, joten täysi pistepotti lähti manselaisten matkaan niukimmalla mahdollisella erolla.  

YIlveksen raportti ja matsin parhaat palat: http://www.yilvesnaiset.net/ottelut/nafuli.htm#nafuli_04_2017

Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #70 : 22.10.2017 klo 15:45:55

ACE - FTK  3 - 0  (1 - 0).

Tampereen Teekkareiden Jalkapallokerho Alternating Current Estudiantesilla vuorossa kahden pelin viikonloppu.  Pakko nostaa hattua sille, että jalka on noussut näinkin hyvin vielä eilisen YIlves-prässimyllytyksen jälkeen.

BTW, nämä tuplaviikonloput ovat kyllä jotenkin hämmentäviä, kun niitä on vain puolella joukkueista - MuSaFutsalilla ja ACE:lla runkosarjassa peräti kahdesti.  En tiedä mistä johtuu ja miksi ei kaikilla, mutta oikeastihan otteluohjelmien pitäisi olla tässäkin suhteessa edes suurin piirtein tasapuolisia.  Sen verran disclaimeria toki, että jos joukkueet ovat täysissä järjissään näitä itse halunneet, niin so be it.
« Viimeksi muokattu: 22.10.2017 klo 18:50:17 kirjoittanut Stürmer »
G-Woima

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MuSaFutsal ja Musan Salama


Vastaus #71 : 24.10.2017 klo 22:04:36

MuSaFutsalin ennakko vs. FC Nokia:


https://musansalama.fi/ottelut/futsal/1103/otteluennakko
« Viimeksi muokattu: 24.10.2017 klo 22:18:34 kirjoittanut G-Woima »
Futsalk

Poissa Poissa


Vastaus #72 : 24.10.2017 klo 23:02:36

BTW, nämä tuplaviikonloput ovat kyllä jotenkin hämmentäviä, kun niitä on vain puolella joukkueista - MuSaFutsalilla ja ACE:lla runkosarjassa peräti kahdesti.  En tiedä mistä johtuu ja miksi ei kaikilla, mutta oikeastihan otteluohjelmien pitäisi olla tässäkin suhteessa edes suurin piirtein tasapuolisia.  Sen verran disclaimeria toki, että jos joukkueet ovat täysissä järjissään näitä itse halunneet, niin so be it.
Monella joukkueella ei ole ollut salivuorojen takia muita vaihtoehtoja kuin pelata tuplaviikonloppuja. En usko että kukaan niitä tieten tahtoen haluaa,mutta monissa kaupungeissa salivuorot ovat todella kortilla...
Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #73 : 24.10.2017 klo 23:47:29


FC Nokia - Ilves FS  3 - 2  (2 - 0).

Ilman ainuttakaan futsal-maajoukkueleiripaikkaa syystä tai kolmannesta jäänyt FC Nokia näpäytti hallitsevia mestareita ja nappasi samalla Pirkanmaan futsal-herruuden kaatamalla kotisalissaan aneemisen ja löysästi liikkuneen Ilves FS:n maalein 3-2 (2-0).  Ennakkoluulottomasti ylhäältä prässännyt kotijoukkue sai Ilveksen pelin sekoamaan pahemman kerran ottamalla tilan ja ajan pois kaikilla kentän alueilla.  Nokialaiset dominoivatkin avausjaksoa lähes mielin määrin, eikä Ilves pystynyt rakentamaan kovinkaan pitkiä syöttöketjuja etenkään omalla hyökkäysalueellaan.

FC Nokian suoraviivaiset pystysyötöt ja kukkupallot pivotille sen sijaan olivat pahaa myrkkyä vieraille ja monta vaarallista tilannetta röyhkeästi maalin edustalle juosseille nokialaispelureille näin avautuikin.  Ilveksen peliä taasen leimasivat lukuisat harhasyötöt, pallonmenetykset ja hävityt 1v1 -kamppailut.  Lisäksi manselaisten vähätkin laukaukset suuntautuivat vaarattomasti kohti päätyseinää tai mainosplakaatteja.

Toisella puoliajalla Ilves sai pelinsä kulkemaan hieman paremmin, vaikka maalit olivatkin tiukassa.  Joukkue punnersi puoliväkisin tasoihin ja sai viimeiselle kympille jo melko hyvän otteen pelistä.  Tarjolla oli tukku loistavia maalintekotilanteita, mutta viimeistelyn laatu oli onnetonta ja toisaalta FC Nokian maalissa pelannut nuori Emmi Kortesmaa oli loistavalla pelipäällä ja napsi useita gamesavereita kokeneiden keltapaitojen harmiksi.  Kun Ilvekselle ei maistunut, niin FC Nokia rankoi lopussa kulmapotkutilanteesta, kun Ilveksen puolustus höntyili itsensä amatöörimäisesti kahville ja Senni Viren pussitti tarkasti vasempaan alakulmaan 3-2.  Ilves yritti vielä tasoitusta reikäpaidallakin, mutta ei saanut edes ylivoimapeliään pyörimään FC Nokian hyvän prässin takia, saati yhtään kunnon laukausta kohti maalia.

Yhteenvetona voisi todeta sen, että liigajoukkueiden erot ovat selvästi tasoittuneet ja nyt kun monissa liigamatseissa on huomattavasti aiempaa kovempi tempo, myös pelaajien todellinen taitotaso ja paineensietokyky saattaakin yllättäen näyttää vähän erilaiselta kuin hidastempoisissa läpsyttelypeleissä.  Tänäänkään ei nähdyn perusteella olisi uskonut, että vastakkain ovat kuuden ja nollan majuleiriläisen liigajoukkueet...

Maalikooste: https://youtu.be/TLPLxQwCtB8

Niilonlikka

Poissa Poissa


Vastaus #74 : 25.10.2017 klo 19:35:52

FC Nokia - Ilves FS  3 - 2  (2 - 0).

Ilman ainuttakaan futsal-maajoukkueleiripaikkaa syystä tai kolmannesta jäänyt FC Nokia näpäytti hallitsevia mestareita ja nappasi samalla Pirkanmaan futsal-herruuden kaatamalla kotisalissaan aneemisen ja löysästi liikkuneen Ilves FS:n maalein 3-2 (2-0).  Ennakkoluulottomasti ylhäältä prässännyt kotijoukkue sai Ilveksen pelin sekoamaan pahemman kerran ottamalla tilan ja ajan pois kaikilla kentän alueilla.  Nokialaiset dominoivatkin avausjaksoa lähes mielin määrin, eikä Ilves pystynyt rakentamaan kovinkaan pitkiä syöttöketjuja etenkään omalla hyökkäysalueellaan.

FC Nokian suoraviivaiset pystysyötöt ja kukkupallot pivotille sen sijaan olivat pahaa myrkkyä vieraille ja monta vaarallista tilannetta röyhkeästi maalin edustalle juosseille nokialaispelureille näin avautuikin.  Ilveksen peliä taasen leimasivat lukuisat harhasyötöt, pallonmenetykset ja hävityt 1v1 -kamppailut.  Lisäksi manselaisten vähätkin laukaukset suuntautuivat vaarattomasti kohti päätyseinää tai mainosplakaatteja.

Toisella puoliajalla Ilves sai pelinsä kulkemaan hieman paremmin, vaikka maalit olivatkin tiukassa.  Joukkue punnersi puoliväkisin tasoihin ja sai viimeiselle kympille jo melko hyvän otteen pelistä.  Tarjolla oli tukku loistavia maalintekotilanteita, mutta viimeistelyn laatu oli onnetonta ja toisaalta FC Nokian maalissa pelannut nuori Emmi Kortesmaa oli loistavalla pelipäällä ja napsi useita gamesavereita kokeneiden keltapaitojen harmiksi.  Kun Ilvekselle ei maistunut, niin FC Nokia rankoi lopussa kulmapotkutilanteesta, kun Ilveksen puolustus höntyili itsensä amatöörimäisesti kahville ja Senni Viren pussitti

Yhteenvetona voisi todeta sen, että liigajoukkueiden erot ovat selvästi tasoittuneet ja nyt kun monissa liigamatseissa on huomattavasti aiempaa kovempi tempo, myös pelaajien todellinen taitotaso ja paineensietokyky saattaakin yllättäen näyttää vähän erilaiselta kuin hidastempoisissa läpsyttelypeleissä.  Tänäänkään ei nähdyn perusteella olisi uskonut, että vastakkain ovat kuuden ja nollan majuleiriläisen liigajoukkueet...


Erittäin hyvä että tässä sarjassa pelataan nykyään tiukkoja pelejä, kyllä on enemmän katsoja ystävällisempääkin se.

 
Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 9
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines