FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.04.2019 klo 20:56:54 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2]
 
Kirjoittaja Aihe: Villarreal C.F. 2017-19  (Luettu 9728 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Amar

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Villarreal


Vastaus #25 : 17.12.2018 klo 21:16:05

Ja näin on vuosi 2018 Villarrealin osalta paketissa, sillä ensi kierroksen vastus Real Madrid höntsää samaan aikaan seurajoukkueiden MM-kisjoja. Pidempi joulutauko lienee paikallaan niin pelaajoille kuin kannattajillekin. Joukkue ei ole onnistunut vielä kertaakaan (kaikki kilpailut mukaan lukien) ottamaan kahta perättäistä voittoa, eikä yksittäinenkään voitto ole enää tuonut "tästä se nyt lähtee" -fiilistä. Vuoden viimeisten otteluiden seuranta on tuntunut jo urakalta.

Tämä johti lopulta siihen, ettei myöskään vuodesta 2018 selvitty ilman potkuja, vaan Javi Calleja sai lopulta lähteä. Kauden ensimmäisessä viestissä vertasin Callejaa jopa Pep Guardiolaan - joka niin ikään vietti joukkueessaan pitkän pelaajauran, kunnes lopulta siirtyi samaisen joukkueen päävalmentajaksi harjoiteltuaan ensin valmentamista B-joukkueessa. Loppu oli historiaa. Callejasta ei kuitenkaan ollut uudeksi Guardiolaksi - ei, vaikka Roig antoikin Callejalle lukuisia mahdollisuuksia osoittaa epäilijänsä vääriksi. Vaikka epäonnistunut syyskausi jääkin monen muistikuviin, tullaan Calleja muistamaan hienona miehenä, joka antoi joukkueelle kaikkensa, niin pelaajana kuin valmentajana.

Callejan tilalle saapui Luis Garcia Plaza, nimi, joka on jäänyt jo aika monelta jalkapallon seuraajalta unholaan. Garcia muistetaan parhaiten Levantesta, jonka hän nosti konkurssin partaalta takaisin La Ligaan vuonna 2010. Onnistuneiden Levante vuosien jälkeen miestä pidettiin jopa tulevana Valencia-luotsina, mutta lopulta hän vietti Getafessa kolme kautta. Vuonna 2014 Garcia lähti höntsäilemään ensiksi Arabiemiraatteihin ja myöhemmin Kiinaan, ja nyt, viiden kauden tauon jälkeen hän palaa taas Espanjaan.

Euroopassa tilanne näyttää paremmalta, kun Luis Garcia onnistui ensimmäisessä ottelussaan päihittämään Spartakin, ja täten varmistamaan lohkovoiton. Sporting CP, joka asettuu vastaan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella ei ollut kuitenkaan suotuisa arpa, mutta toivotaan että helmikuun aikoihin Sukellusveneen kurssi olisi vihdoin kääntynyt.
Amar

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Villarreal


Vastaus #26 : 01.02.2019 klo 19:26:38

Ja puuhasteluksi se näyttää menevän. Luis Garcia ehti olla 49 päivää Keltaisen Sukellusveneen käskyttäjänä, kunnes Roig sai jälleen tarpeekseen. Potkut ei sinällään ollut yllätys ottaen huomioon, että Garcia ei onnistunut saamaan kasaan ainuttakaan liigavoittoa, mutta Garcian paikkaajan nimeäminen aiheutti itsessäni jälleen pienen epätoivon puuskahduksen.

Pian Garcian potkujen jälkeen Roig ilmoitti pestanneensa puolitoista kuukautta sitten erotetun Javi Callejan takaisin. Toki asiat ovat kusseet jo kauan ennen Garcian potkuja, mutta Callejan uudelleenpalkkaaminen oli kuin se kuuluisa piste i:n päälle.

Villarreal tuntuu menettäneen täysin identiteettinsä hyvin johdettuna seurana, joka panostaa pelaajien kehittämiseen ja täsmähankintoihin. Parin viime kauden touhusta on ollut hyvä johtaminen kaukana.

Kesä 2016 oli avainasemassa tämän suhteen. Tuon vuoden kesäkuussa Villarrealia 17 vuotta palvellut urheilutoimenjohtaja Antonio Cordon jätti seuran, minkä jälkeen Villarreal on tehnyt jo useamman hutiliikkeen siirtomarkkinoilla. Se on kahden viime kauden aikana käyttänyt 52 miljoonaa euroa kolmeen hyökkääjään (Gerard Moreno, Ekambi, Enes Unal), jotka kaikki ovat ennemmin tai vähemmin flopanneet. Ja tuohon summaan ei edes ole laskettuna 12 miljoonan linnakundia Ruben Semedoa. Eikä kaveeraus saudien kanssa varsinaisesti nostattanut imagopisteitä.

Kesä 2016 antoi myös alun surulliselle valmentajakierteelle Marcelinon lähdön myötä. Tämä tapahtui harmittavasti elokuun lopulla, jolloin sekä vapaiden ja tasokkaiden valmentajien että budjetin määrä oli rajallinen. Näin valinta kohdistui verrattain kokemattomaan Fran Escribaan, jonka hyvän ensimmäisen kauden jälkeen Roig ei voinut olla antamatta miehelle uutta sopimusta. Escriban todellinen taso tuli kuitenkin toisella kaudella ilmi ja hän sai potkut jo kuuden kierroksen jälkeen. Ja jälleen kerran valmentajaksi valikoitui kokeman herrasmies Javi Calleja.  Tismalleen sama kaava toistui tällä kaudella, kun Calleja korvattiin Luis Garcialla.

Villarrealin penkin päässä siis suhmuroi jo kolmatta kautta toistaitoinen valmentaja, ja tähän kun lisää Brunon, pelillisen johtajan, puuttuminen sekä epäonnistuneet pelaajahankinnat, niin katastrofin ainekset ovat valmiina.

Amar

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Villarreal


Vastaus #27 : 17.03.2019 klo 16:57:06

Vai että Valencia Ylos

Eurooppa-Liigassa Sukellusvenellä kulkee lujaa, eikä se ole vielä kyseisessä kilpailussa hävinnyt otteluakaan. Itse asiassa se on napannut Euroopassa yhtä monta voittoa kuin liigassa tällä kaudella... Nyt siis puolivälierissä vastaan tulee paikallisvastustaja Valencia, ja ainakin itse odotan hyvin, hyvin tasaista otteluparia.

Loistava vire Euroopassa osoittaa myös sen, että suurin ongelma tällä hetkellä on pelaajien pään sisällä, eikä niinkään valmentajassa tai varsinkaan materiaalin riittävyydessä. Callejan takaisinpalkkaus vaikuttaa ainakin toistaiseksi onnistuneelta vedolta. Pelaajat ovat omaksuneet Callejan uuden 3-5-2 -formaation, ja se on jopa liigassakin poikinut kaksi voittoa - mikä on samalla kaksi voittoa enemmän kuin Luis Garcian alaisuudessa. Viime viikon vierasvoitto Levantesta oli elintärkeä, ja sen avulla Villarreal nousi jo pois putoamisviivan alta.

Seuraavat kaksi peliä ovatkin sitten varsinaisia kuolemanotteluita: tänään Rayo (19. sija) kotona ja maaottelutauon jälkeen Celta (18. sija) vieraissa. Voitot näistä otteluista avaisivat henkistä umpisolmua huomattavasti, mutta nuo kuusi pistettä tulevat olemaan suuren työn ja tuskan takana tämän kauden Villarrealille...

 
Sivuja: 1 [2]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines