FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
08.07.2020 klo 16:43:21 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2]
 
Kirjoittaja Aihe: Villarreal C.F. 2017/18/19/20  (Luettu 17706 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Amar

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Villarreal


Vastaus #25 : 17.12.2018 klo 21:16:05

Ja näin on vuosi 2018 Villarrealin osalta paketissa, sillä ensi kierroksen vastus Real Madrid höntsää samaan aikaan seurajoukkueiden MM-kisjoja. Pidempi joulutauko lienee paikallaan niin pelaajoille kuin kannattajillekin. Joukkue ei ole onnistunut vielä kertaakaan (kaikki kilpailut mukaan lukien) ottamaan kahta perättäistä voittoa, eikä yksittäinenkään voitto ole enää tuonut "tästä se nyt lähtee" -fiilistä. Vuoden viimeisten otteluiden seuranta on tuntunut jo urakalta.

Tämä johti lopulta siihen, ettei myöskään vuodesta 2018 selvitty ilman potkuja, vaan Javi Calleja sai lopulta lähteä. Kauden ensimmäisessä viestissä vertasin Callejaa jopa Pep Guardiolaan - joka niin ikään vietti joukkueessaan pitkän pelaajauran, kunnes lopulta siirtyi samaisen joukkueen päävalmentajaksi harjoiteltuaan ensin valmentamista B-joukkueessa. Loppu oli historiaa. Callejasta ei kuitenkaan ollut uudeksi Guardiolaksi - ei, vaikka Roig antoikin Callejalle lukuisia mahdollisuuksia osoittaa epäilijänsä vääriksi. Vaikka epäonnistunut syyskausi jääkin monen muistikuviin, tullaan Calleja muistamaan hienona miehenä, joka antoi joukkueelle kaikkensa, niin pelaajana kuin valmentajana.

Callejan tilalle saapui Luis Garcia Plaza, nimi, joka on jäänyt jo aika monelta jalkapallon seuraajalta unholaan. Garcia muistetaan parhaiten Levantesta, jonka hän nosti konkurssin partaalta takaisin La Ligaan vuonna 2010. Onnistuneiden Levante vuosien jälkeen miestä pidettiin jopa tulevana Valencia-luotsina, mutta lopulta hän vietti Getafessa kolme kautta. Vuonna 2014 Garcia lähti höntsäilemään ensiksi Arabiemiraatteihin ja myöhemmin Kiinaan, ja nyt, viiden kauden tauon jälkeen hän palaa taas Espanjaan.

Euroopassa tilanne näyttää paremmalta, kun Luis Garcia onnistui ensimmäisessä ottelussaan päihittämään Spartakin, ja täten varmistamaan lohkovoiton. Sporting CP, joka asettuu vastaan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella ei ollut kuitenkaan suotuisa arpa, mutta toivotaan että helmikuun aikoihin Sukellusveneen kurssi olisi vihdoin kääntynyt.
Amar

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Villarreal


Vastaus #26 : 01.02.2019 klo 19:26:38

Ja puuhasteluksi se näyttää menevän. Luis Garcia ehti olla 49 päivää Keltaisen Sukellusveneen käskyttäjänä, kunnes Roig sai jälleen tarpeekseen. Potkut ei sinällään ollut yllätys ottaen huomioon, että Garcia ei onnistunut saamaan kasaan ainuttakaan liigavoittoa, mutta Garcian paikkaajan nimeäminen aiheutti itsessäni jälleen pienen epätoivon puuskahduksen.

Pian Garcian potkujen jälkeen Roig ilmoitti pestanneensa puolitoista kuukautta sitten erotetun Javi Callejan takaisin. Toki asiat ovat kusseet jo kauan ennen Garcian potkuja, mutta Callejan uudelleenpalkkaaminen oli kuin se kuuluisa piste i:n päälle.

Villarreal tuntuu menettäneen täysin identiteettinsä hyvin johdettuna seurana, joka panostaa pelaajien kehittämiseen ja täsmähankintoihin. Parin viime kauden touhusta on ollut hyvä johtaminen kaukana.

Kesä 2016 oli avainasemassa tämän suhteen. Tuon vuoden kesäkuussa Villarrealia 17 vuotta palvellut urheilutoimenjohtaja Antonio Cordon jätti seuran, minkä jälkeen Villarreal on tehnyt jo useamman hutiliikkeen siirtomarkkinoilla. Se on kahden viime kauden aikana käyttänyt 52 miljoonaa euroa kolmeen hyökkääjään (Gerard Moreno, Ekambi, Enes Unal), jotka kaikki ovat ennemmin tai vähemmin flopanneet. Ja tuohon summaan ei edes ole laskettuna 12 miljoonan linnakundia Ruben Semedoa. Eikä kaveeraus saudien kanssa varsinaisesti nostattanut imagopisteitä.

Kesä 2016 antoi myös alun surulliselle valmentajakierteelle Marcelinon lähdön myötä. Tämä tapahtui harmittavasti elokuun lopulla, jolloin sekä vapaiden ja tasokkaiden valmentajien että budjetin määrä oli rajallinen. Näin valinta kohdistui verrattain kokemattomaan Fran Escribaan, jonka hyvän ensimmäisen kauden jälkeen Roig ei voinut olla antamatta miehelle uutta sopimusta. Escriban todellinen taso tuli kuitenkin toisella kaudella ilmi ja hän sai potkut jo kuuden kierroksen jälkeen. Ja jälleen kerran valmentajaksi valikoitui kokeman herrasmies Javi Calleja.  Tismalleen sama kaava toistui tällä kaudella, kun Calleja korvattiin Luis Garcialla.

Villarrealin penkin päässä siis suhmuroi jo kolmatta kautta toistaitoinen valmentaja, ja tähän kun lisää Brunon, pelillisen johtajan, puuttuminen sekä epäonnistuneet pelaajahankinnat, niin katastrofin ainekset ovat valmiina.

Amar

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Villarreal


Vastaus #27 : 17.03.2019 klo 16:57:06

Vai että Valencia Ylos

Eurooppa-Liigassa Sukellusvenellä kulkee lujaa, eikä se ole vielä kyseisessä kilpailussa hävinnyt otteluakaan. Itse asiassa se on napannut Euroopassa yhtä monta voittoa kuin liigassa tällä kaudella... Nyt siis puolivälierissä vastaan tulee paikallisvastustaja Valencia, ja ainakin itse odotan hyvin, hyvin tasaista otteluparia.

Loistava vire Euroopassa osoittaa myös sen, että suurin ongelma tällä hetkellä on pelaajien pään sisällä, eikä niinkään valmentajassa tai varsinkaan materiaalin riittävyydessä. Callejan takaisinpalkkaus vaikuttaa ainakin toistaiseksi onnistuneelta vedolta. Pelaajat ovat omaksuneet Callejan uuden 3-5-2 -formaation, ja se on jopa liigassakin poikinut kaksi voittoa - mikä on samalla kaksi voittoa enemmän kuin Luis Garcian alaisuudessa. Viime viikon vierasvoitto Levantesta oli elintärkeä, ja sen avulla Villarreal nousi jo pois putoamisviivan alta.

Seuraavat kaksi peliä ovatkin sitten varsinaisia kuolemanotteluita: tänään Rayo (19. sija) kotona ja maaottelutauon jälkeen Celta (18. sija) vieraissa. Voitot näistä otteluista avaisivat henkistä umpisolmua huomattavasti, mutta nuo kuusi pistettä tulevat olemaan suuren työn ja tuskan takana tämän kauden Villarrealille...
Amar

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Villarreal


Vastaus #28 : 14.08.2019 klo 15:08:14

Kausi 2018/2019 jätti Keltaiselle Sukellusveneelle taakseen lukuisan monta pupellusta, tuhansittain turhastumisen hetkiä sekä ajoittaista epätoivoakin. Viime kerralla, kun presidentti Fernando Roig joutui kenkimään kaksi valmentajaa saman kauden aikana, matka johti Segundaan. Kuluneella kaudella sama kohtalo vaikutti jo ajoittain väistämättömältä, mutta huhtikuun kolmen ottelun voittoputki - joka muuten oli liigakauden ainoa yli ottelun kestänyt voittoputki - hilasi joukkueen putoamisviivan yläpuolelle, missä se sinnitteli kauden loppuun saakka.

Kuluneen kauden, kaikkien pettymysten ja synkkyyden keskellä loisti kuitenkin yksi valonsäde - Santi Cazorla. Äijä on kaksi vuotta pois pelikentiltä ja miestä hoitaneet lääkärit pitävät häntä onnekkaana (Cazorlan nilkassa on tällä hetkellä suuri pala käsivarresta leikattua ihoa), että hän pystyy kävelemään. Kaiken tämän jälkeen Santi pelaa yhden uran parhaista kausistaan ollen joukkueensa pelillinen sielu. Meikäläisen ymmärrys ei enää tähän riitä, mutta onneksi se ei ole tarpeen. Viime kaudella kuvattu videoklippi itkevästä Santista, jota Javi Calleja lohduttaa, menee vahvasti tunteisiin ja samalla kuvastaa hyvin Villarrealin viime kautta :(

Kesän aikana Javi Calleja, yhdessä seurajohdon kanssa, on rohkeasti tarttunut kiinni viime kauden epäkohtiin. Tunaroiva puolustus on pistetty kokonaan uuteen uskoon. Kauden päättäneistä neljästä keskuspuolustajasta ainoastaan Ramiro Funes Mori on jäänyt seuraan. Viime kauden ihannepuolustuslinjasta Costa - Funes Mori - Alvaro - Mario yksikään ei kuulu alkavan kauden ihanneavaukseen - ja täysin aiheesta. Puolustuksen uudeksi johtohahmoksi on hankittu kokenut Raul Albiol, joka halusi palata Napolista takaisin kotiseudulleen Valencian alueelle. Oma kasvatti Pau Torres, joka kehittyi huimasti viime laina pestillään, aloittanee kautensa avauksessa Albiolin rinnalla. Laidoille hankitut Alberto Moreno ja Ruben Peña ovat myös lähtökohtaisesti EOM:ää viime kauteen verrattuna.

Hyökkäyspäässä vikkelään ja robbenmaiseen Samu Chukwuezeen kohdistuu suuret odotukset tällä kaudella. Chukwueze oli viime kaudella yksi Villarrealin harvoista valopilkuista Santi Cazorlan ohella. Nigerialaistaituri nousi hyvin lyhyessä ajassa C-joukkueesta ykkösmiehistöön, ja otti kauden edetessä suurta roolia joukkueen hyökkäyspelissä, kun Carlos Baccalla, Karl Toko-Ekambilla sekä ennätyshankinta Gerard Morenolla oli vaikeampaa. Etenkin Morenolta odotetaan täksi kaudeksi tasonnostoa Espanyol-aikaiseen maalivireeseen.

Pre-seasonilla Villarreal on ottanut seitsemästä ottelustaan kuusi voittoa, ja harjoitusotteluiden perusteella lauantaina Granadaa vastaan nähtäneen huomattavasti nälkäisempi ja paremmin valmistautunut Villarreal kuin viime kauden avauksessa Real Sociedadia vastaan. Eurooppaan pääsy on tälläkin kaudella tavoitteena, mutta sen saavuttaminen on hankalaa, sillä kilpakumppanit kuten Real Sociedad, Celta Vigo ja Espanyol ovat ottaneet suuria kehitysaskelia eteenpäin. Alla vielä tämänhetkinen ihanneavaus harjoituskauden perusteella:

------------ Gerard -------------

Moi Gomez - Iborra - Chukwueze

------ Cazorla - Anguissa -------

Moreno - Torres - Albiol - Peña

------------ Asenjo ----------------
amasub

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: submarinoamarillo


Vastaus #29 : 14.08.2019 klo 21:38:08

Toiveissa oli vielä yhden tasokkaan keskuspuolustajan hankinta, mutta Roigin tänään antaman lausunnon tätä ei ole tulossa . Ilmeisesti Mariota kaavaillaan tarvittaessa hoitamaan topparin roolia. Alvaron lähdettyä puolustus ei mitenkään voi olla viimekautista heikompi. Toisaalta en ole aivan vakuuttunut, että Anguissa on riittävä hoitamaan keskikentän puolustavan roolin. Brunon paluu jäänee tälläkin kaudella näkemättä.
Hyökkäyspelin uskon kyllä olevan riittävällä tasolla, onhan Gerardkin selvästi piristymään päin.

Muutamien pelaajien uloslainoja kyllä hieman ihmettelen, Alfonso sekä Jaume etunenässä, mutta Calleja ei selvästikään katso heille olevan käyttöä.

Kuitenkin tulossa on parannus sijoituksen ja peli-ilmeen osalta viime kauden surkeuteen ja kaaokseen verrattuna, mutta eurokentille ei tule asiaa olemaan. Puolustus ei vaan tule riittämään...
Amar

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Villarreal


Vastaus #30 : 21.08.2019 klo 10:53:08

Puolustus ei vaan tule riittämään...

Näinhän siinä sitten kävi. Kyllähän tuo joukkue yhtä lisäpuolustajaa kaipaisi, mutta mitä vielä - Roig hankkii lisää hyökkäysvoimaa Malagan Javier Ontiverosin muodossa :D Mitä Segundan nousuplayoffeja tuli seurattua, niin kyseessä on kyllä loistava ostos, muttei kuitenkaan se kaikkein välttämättömin... Hulinapelejä tullaan siis näkemään niin kauan, kun Javi Calleja jatkaa puikoissa, todennäköisimmin jo ensi perjantaina Levantea vastaan. Paco Lopezin Levantea kun ei myöskään tunneta kovin puolustusorientoituneena joukkueena.
Amar

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Villarreal


Vastaus #31 : 24.09.2019 klo 19:07:42

Kauden kolme ensimmäistä ottelua olivat viime kaudelta tuttua Villarrealia - omissa soi ja johtoaseman turvaaminen oli äärimmäisen työn ja tuskan takana. Leganesia ja Valladolidia vastaan Calleja vaihtoi astetta enemmän pallonhallintaan ja hitaisiin hyökkäyksiin perustuvaan pelityylin, mikä toi mukanaan kaksi perättäistä voittoa ja nollapeliä.

Positiivista on myös se, että Gerard Moreno on onnistunut jättämään tuhnukautensa taakseen ja johtaa toistaiseksi Pichichi-pörssiä viidellä maalilla. Viime kaudella Moreno saavutti saman rajapyykin vasta 28. kierroksella. Uusista hankinnoista etenkin Andre-Frank Zambo Anguissa, mahtipontisen nimensä lisäksi, on ihastuttanut letkeydellään. Leganesia vastaan Javier Ontiveros hankki vaihdosta tultuaan rankkarin sekä iski ratkaisevan 2-0 maalin, joten Calleja saattaa hyvinkin palkita Marbellan vipeltäjän avauksen paikalla illalla. Toki myös paluumuuttaja Moi Gomez on iskenyt vasemmalla laidalla kendotehot 2+2, minkä vuoksi Calleja on illalla vaikean valinnan edessä.

Barcelonan minikriisi tarjoaa Villarrealille pienen sauman yllätyspisteeseen tai jopa ensimmäiseen voittoon Blaugranasta sitten Rijkaardin aikojen. Barcelonan kotiformi ja Messin paluu ovat kuitenkin tekijöitä, joilta ei pakoon pääse, joten pisteenkin naaraaminen tulee olemaan haastavaa...
Amar

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Villarreal


Vastaus #32 : 25.11.2019 klo 00:04:02

Joo, Calleja on viimein tuntunut löytävän jonkinlaista balanssia toimivan hyökkäys- ja puolustuspelin välillä alkukauden töhöilyjen jälkeen. Jotkut spanskireportterit pitävät Real Sociedadia ja Villarrealia jopa tämän hetken vahvimpina kandidaatteina kamppailussa nelossijasta.

Tämmöstä kuukausi sitten hornaadatopikissa. Sen jälkeen on pelattu neljä etukäteen helppoa ottelua, joista saldona on huikeat yksi pistettä. Marraskuun aikana Sulkellusveneen peli on alkanut huolestuttavan paljon muistuttaa surullisenkuuluisaa viime kautta. Pallo pyörii ihan kivasti, joo, mutta korkea prässilinja murtuu liian helposti ja vastahyökkäyksissä Villarreal on ollut hyvin haavoittuvainen.

Viimeisistä otteluista olisi pitänyt ehdottomasti kairata enemmän pisteitä, sillä loppuvuodesta vastassa on vielä Valencia, Atlético, Sevilla ja Getafe. On siis hyvinkin mahdollista, että Villarreal nähdään uuden vuoden koitteessa jälleen lähempänä putoamisviivaa kuin europaikkoja, huolimatta lupauksia herättäneestä alkukaudesta.
amasub

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: submarinoamarillo


Vastaus #33 : 25.11.2019 klo 21:45:21

Kovin huolestuttavaa on Villarrealin päästämien maalien määrä tälläkin kaudella. Liian helposti vastustajat pääsee vastahyökkäyksissä juoksemaan puolustuksen läpi. Lisäksi sijoittumis/merkkausvirheitä tulee useita joka matsissa, eikä Asenjokaan ole päässyt huippuvuosiensa tasolle.

Vaikuttaa, että Calleja ei vaan saa joukkuepuolustusta toimimaan käyttämillään pelitavoilla. Mielestäni tuolla puolustuksen materiaalilla pitäisi pelata Marcelinon aikoinaan käyttämällä "inhovarmistavalla" taktiikalla.
Amar

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Villarreal


Vastaus #34 : 06.01.2020 klo 22:09:35

Kovin on bipolaarista submarinon meno. Tuntuu, että joka kerta kun tähän topikkiin kirjoittaa jotain positiivista, niin vire kääntyy negatiiviseksi ja päinvastoin :D Ehkäpä siis tämäkin hehkutus kannattaisi jättää kirjoittamatta, mutta...

Tekeminen näyttää tällä hetkellä oikein hyvältä! Kolme viimeisintä ottelua ovat olleet upeita - saaliina on hankalat vierasvoitot Anoetalta ja Pizjuanilta sekä kotivoitto rotta-Getafesta. Europaikkoihin on tällä hetkellä matkaa vain kaksi pistettä.

Hieman ironisesti viime aikojen hyvistä otteista voi kiittää osittain Cazorlan loukkaantumista. Cazorlan huilin vuoksi Calleja "joutui" peluuttamaan vireensä menettänyttä Manu Triguerosia keskikentällä. Trigueros kiitti luottamuksesta ja on Valencia-ottelun jälkeen loistanut Zambo-Anguissan rinnalla keskikentän keskustassa. Toki Cazorla osoitti jälleen mahtavuutensa tulleessaan eilen vaihdosta kentälle La Realia vastaan, mutta uudessa roolissa vasemmalla laidalla.

Tammikuun otteluohjelma näyttää varsin mukavalta. Ensi viikonloppuna Copassa vastaan asettuu Segunda B:n jumbojoukkue Orihuela. Liigan puolella tulossa ovat kotiottelut Espanyolia ja Osasunaa vastaan sekä vieraspeli Alavesia vastaan. Toiveissa siis olisi, että hyvä vire jatkuisi vielä jonkin aikaa, mutta todennäköisesti jo helmikuussa tässä topikissa taas manaillaan europaikkojen kaukaisuudesta :)
Amar

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Villarreal


Vastaus #35 : 30.01.2020 klo 22:24:18

Yksi Villarrealin seurahistorian kovimmista hankinnoista on paketissa, kun Paco Alcácer siirtyy pelaamaan keltamustista kokokeltaisiin. Jos joskus on tullut annettua keppiä seuran viimeaikaisesta siirtopolitiikasta, niin nyt on vaihteeksi nostettava hattua Roigille ja kumppaneille, sen verran kovasta hankinnasta on kyse. Ekambin lähtö kaikkine kiukutteluineen ei hirveästi tämän uutisen jälkeen paina. Nyt kasassa on tosiaan runko, jolla eurokentille olisi päästävä. Viisi Espanjan maajoukkuemiestä (Alcacer, Gerard, Cazorla, Albiol, Pau), Afrikan ihmeet Chukwueze ja Anguissa, huippuvireensä uudelleen löytänyt Trigueros...
Amar

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Villarreal


Vastaus #36 : 08.03.2020 klo 23:19:24

Kolme kotitappiota tällä kaudella, Leganesia, Espanyolia ja Celtaa vastaan. Hiphei. Mallorcaa vastaan Villarreal ei ole vielä kotona ehtinyt pelaamaan, mutta vierastappio sentään löytyy saarelaisiakin vastaan.

Tänään keltapaidoilla oli mahtava sauma ottaa kiinni muita kärkijoukkueita, sillä yksikään muista kilpailijoista ei ottanut voittoa tällä kierroksella. Solidaarisuuttaan kuitenkin Villarreal meni häviämään kotonaan Leganesia vastaan, joka otti kauden ensimmäisen vierasvoittonsa.

Europaikat alkavat näillä otteilla jälleen karata näköpiiristä, mutta toisaalta, jos leganesit ynnä muut ovat kotona liian kovia paloja purtaviksi, ei Eurooppaan ole menemistä. Sääli, sillä Villarrealilla on, kuten yllä on mainittu, kasassa yksi viime vuosien kovimmista joukkueista. Syyttävä sormi alkaa pikku hiljaa osoittaa jälleen Javi Callejan suuntaan, jos sukellusveneen kurssi ei ala kääntyä.
Amar

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Villarreal


Vastaus #37 : 22.05.2020 klo 18:08:23

Näin karanteeniaikaankin seuran ympärillä on riittänyt viime aikoina pientä hulinaa...

Operaatio Oikos on jälleen nostettu pöydälle, tällä kertaa huomio on kiinnittynyt Getafen ja Villarrealin väliseen viime kauden päätösottelun. Marcalle vuodettujen tietojen mukaan Arandan poppoo olisi maksanut seitsemälle Villarrealin pelaajalle, jotta he häviäisivät Getafelle. Saapi nähdä mitä tuosta seuraa, ja että pitääkö Marcan tiedot ylipäätään paikkansa. Arandan oletettu suunnitelmahan ei lopulta edes toiminut, sillä Getafe ei kaikesta huolimatta onnistunut voittamaan ottelua. Ainoa nimi, joka Villarrealin puolelta on mainittu, on Juvenil A:n valmentaja Miguel Angel Tena, joka on saattanut toimia jonkinlaisena välikätenä Arandalle.

Jotain positiivista ja odottamatonta on tapahtunut myös, kun seura tiedotti Bruno Sorianon palanneen joukkuetreeneihin ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen Ylos Brunohan kävi viime kesänä viimeisenä oljenkortenaan Turussa Sakari Oravan leikkauspöydällä parin aikaisemman tuloksettoman operaation jälkeen. Olisi kyllä huikeaa, jos Orava olisi saanut taiottua Brunon polven vielä pelikuntoon, vaikkakin haaveet kokonaisen ottelun pelaamisesta lienevätkin vielä kaukaisia. Mutta eipähän tarvitse kaukaa etsiä esimerkkiä ihmeparantumisen tehneestä keskikentän taikurista...

Mainitaan vielä lopuksi sekopäisestä tapahtumaketjusta, jonka voisi hyvin lisätä "Vain Espanjassa" -kategoriaan :D Villarreal B on nimittäin aloittanut joukkueharjoitukset huolimatta siitä, että heidän kautensa on jo paketissa. Tämä päätös juontaa juurensa lokakuussa pelattuun paikalliskamppailuun Castellónin ja Villarreal B:n välillä, joka päättyi Castellonin 3-0 luovutusvoittoon. Itse ottelu päättyi kentällä B-joukkueen 1-2 vierasvoittoon huolimatta siitä, että B-joukkue oli ottanut kolme punaista korttia pelaten suuren osan ottelusta kahden miehen vajalla. Tämän seurauksena joukkueella oli lopussa kentällä ainoastaan 6 rekisteröityä pelaajaa, sillä kaksi kenttäpelaajista oli alle 18v junnuja, joita ei sääntöjen mukaan tarvitse rekisteröidä. Tämä alittaa 7 rekisteröidyn pelaajan vähimmäisrajan, jolloin ottelun jälkeen Castellon tuomittiin voittajaksi :D

Villarreal on luonnollisesti valittanut päätöksestä, mutta espanjalaiseen tyyliin lopullista päätöstä ei vieläkään ole tehty, joten B-joukkue elättelee edelleen toivoa siitä, että päätös kumottaisiin. Jos näin kävisi, niin Castellon putoaisi nousukarsinnoista ja Villarreal B nousisi neljänneksi karsimaan noususta Segundaan.
mice

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus & Parma


Vastaus #38 : 17.06.2020 klo 10:24:27

Pari voittoa nyt tauon jälkeen, kun Bacca onnistui eilen ainoana saamaan pallon verkkoon. Ihan koko peliä ei tullut katsottua, vaan silmäiltyä sieltä täältä, mutta vieläkö tässä olisi saumoja nousta ihan tuonne kärjen tuntumaan. Edit. Barcelona ja Real Madrid toki ovat karussa, mutta lähinnä kolmospaikka ei ole ihan mahdottoman kaukana.
Amar

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Villarreal


Vastaus #39 : 17.06.2020 klo 12:16:36

Pari voittoa nyt tauon jälkeen, kun Bacca onnistui eilen ainoana saamaan pallon verkkoon. Ihan koko peliä ei tullut katsottua, vaan silmäiltyä sieltä täältä, mutta vieläkö tässä olisi saumoja nousta ihan tuonne kärjen tuntumaan. Edit. Barcelona ja Real Madrid toki ovat karussa, mutta lähinnä kolmospaikka ei ole ihan mahdottoman kaukana.

Kyllähän europaikoille pääsy on tämän kauden ehdoton tavoite, mutta UCL-paikka on ainakin omissa papereissa vielä varsin kaukainen haave. Getafe ja Valencia sen sijaan ovat esiintyneet sen verran ailahtelevasti, etten pidä mahdottomuutena sitä, että Villarreal kampeaisi itsensä näiden kahden edelle.

Urakkaa toki ei helpota se, että joukkue kohtaa vielä loppukaudesta jokaisen tämänhetkisen top 9 joukkueen Atléticoa lukuun ottamatta + Betis vieraissa :D Tämä sitten vielä kahden pelin viikkotahdilla, niin vaikeaa tulee olemaan...
Amar

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Villarreal


Vastaus #40 : 26.06.2020 klo 19:17:29



Päivän Marcan kannessa ei poikkeuksellisesti nähty Real Madridia, vaan kolme sankaria, jotka palasivat helvetin tulista takaisin pelikentille.

Sergio Asenjo, 4 kertaa polvi hajalle, yhteensä lähes kolme vuotta poissa pelikentiltä. Santi Cazorla, 8 operaatiota, 2 ja puoli vuotta yhtäjaksoisesti poissa. Bruno Soriano, edellisin peli 1128 päivää sitten Valenciaa vastaan, kunnes palasi viime maanantaina 36 vuoden iässä.

Vähän meinasi itselläkin tulla tippa linssiin, kun Bruno parahti ottelun jälkeisessä haastattelussa itkuun. Tässä vielä Sid Lowen hieno kolumni maanantain tapahtumista:

https://www.theguardian.com/football/2020/jun/24/la-liga-bruno-soriano-return-villarreal-sid-lowe
Amar

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Villarreal


Vastaus #41 : 02.07.2020 klo 01:01:44

Cazorla-Bruno-Trigueros-Fornals keskikenttä olisi parhaimmillaan melkoista seksiä. Vaan onko liian kaukana todellisuudesta (pysyvätkö Fornals ja Trigueros, toipuuko Bruno ja onko Santista enää mihinkään..)?

Nostellaas ylös tätä parin vuoden takaista viestiä. Tänään nähtiin keskikentällä Cazorla, Bruno ja Trigueros ensimmäistä kertaa yhdessä. Melkoisessa pyörityksessä oli vajaamiehinen Betis noiden vaihtojen jälkeen. Fornals on ehtinyt jo siirtyä Lontooseen, mutta ehkä Joaquinin esiintyminen vastapuolella paikkasi tätä puutetta :)

 
Sivuja: 1 [2]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines